Sziasztok,
Tegnap már megpróbáltam írni, de közben fel kellett vennem, a picurt a rohadék windows meg újraindult. Na mindegy.
A még kismamiknak drukk ezerrel, hogy már végre két darabban legyenek!
Fürcsi:
Nálunk pont a sok víz jött be. Amíg megvolt a köldökcsonk, folyamatos ordítás volt, hiába ketten fürdettük meg tartottuk és beszéltünk hozzá. Amint leesett a csonk, több vizet engedtünk és onnantól nem volt gond. Na nem mondom, hogy pancsol, de nem ordít, sőt már többször a végére a kezecskéit is ellaítja. Szerintem jobb neki, hogy jobban körbeveszi a melegvíz, bár a füribe sem fázhat mert jól befűtünk mindig.
Kfmares,
Sajnos nem tudok neked tanácsot adni. Nálunk is most jelentkeznek a problémák, különösen az éjszakai elalvással, ugye akkor szeretné az ember, hogy pikk-pakk visszaaludjon, de persze miért is menne, bezzeg napközben, van, hogy simán vissza alszik 10 perc alatt. Ma korán reggel rajtam aludt el, most az apján alszik, a bölcsőbe csak akkor tudjuk visszarakni, ha már legalább fél órája mélyen alszik.
A védőnő mondta, hogy minden babának meg kell találni hogyan tudja magát elaltatni. Erre egy lehetőség a cumi, amit mi kihagynánk, mert egyébként is tragédia a szopi, nem akarom még rontani a helyzetet.
Mók,
Én úgy öltöztetem éjszakára mint nappalra, pont mint Iceberg. Első nap próbáltuk a hálózsákot, de nem jött be, mert belegabalyodott szegény, azóta takaróval alszik, eddig nem volt gond vele, nem húzza a fejére vagy valami, és egyébként meg kicsit merevebb a takarója, ezért még ha be is tévedne alá, nem esne rá közvetlenül az arcára, hanem elállna tőle.
Sissy,
Milyen zenét hallgattok?
Andinet,
Nagyon helyes a családod!
Evés:
Nálunk az egyik ciciből fél óra alatt nyom be 40-et, de gyanús hogy már előbb végez csak cumizik. A másik ciciből 12-15 perc alatt 70-100 gramm körül simán végez. A jobb cicim valamiért tényleg jobb.
Volt itt a szoptatási tanácsadó. Hát sokkal okosabb nem lettem. Azt mondta Ő szerinte kicsit rövid a nyelvfék, csak annyira rövid, hogy ő rendesen tud enni, mert ugye szépen gyarapszik, de a cicit azt szétszedi. De utána néztem, hogy jobban ki tudja nyújtani a nyelvét, mint azt a szoptatási tanácsadónak mutatta, ezért még a dokival is megnézetem, szerdán úgyis megyünk, mert betölti Niki az 1 hónapot

. A másik ötlete még az volt, hogy az alsó ajkát húzzam lejjebb mert úgy tűnik kis területre cuppan rá, na azt majd próbálgatjuk, de kicsit kevés a kezem néha, mert amikor cicire teszem mindig türelmetlen, kapkod, magát karmolja, mindkét keze a szája előtt és így próbálja bevenni a cicit. Én meg próbálom egy kézzel a két kezét rávol tartani, miközben őt fogom és a cicit meg a szájába vadászom.