A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

laptetőm a Macs családé, adjon erőt az elkövetkező hónapokra! :arrow: :arrow: :arrow:
a maradékból persze mindenki vegye el a maga kis részét. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu, naná!!! ez kérdés?!
ezt még én is megvárom! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Macs!

Regisztráltam a blogodra, de még nem lehet oda irjak!

Örülök, hogy Balázs otthon. Majd lesz jobb éjszakátok is, ő még nagyon picike. Remélem nagyon dajkálod őt, még ha a boldogság nem is felhőtlen. Kicsi lányod is dajkáld, amikor mész.

Patika: ne futkoss! www.gyongypatikak.hu és www.patika.lap.hu érdeklődj!

minden jót

kispatak
Vendég

Kép

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu,
édesek, tündériek!!!!!!! :-D :-D :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
köszi, nemsokára Te is ilyen képeket fogsz felrakni :-)

kubuspace

köszi, a jós szóljon belőled. :-) jóéjt. kevés ébredést, sok alvást. 8)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu: nagyon édesek a kis drágák!!! :D
Lizácska tüneményes :D :D :D

Judit: ne haragudj,hogy nem figyeltem a naptárra... Nagyon boldog névnapot "kicsi" fiadnak!! :D

küldök egy kis videót is :D
http://www.youtube.com/watch?v=s13dLaTIHSg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.28 20:40-kor.
Vendég

Kubu:
Nagyon aranyosak a tesók!Meg kell öket zabálni.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Tudom, jól eltűntem, de mentségemre legyen mondva, hogy velünk nem történik semmi. Még mindig kell 3 hónapot várnunk az IR miatt.

Macs: Nagyon sokat gondolok Rátok.

Kubu: Nagyon cukik a gyerkőcök.

Judit: Nagyon örülök Nektek, gratulálok.

Rita: Köszi a segítséget, rajta vagyok az ügyön.

Sajti: Nagyon sajnálom. Nem is tudok mit mondani, én is annyira bíztam benne, hogy most sikerül. Nagyon köszönöm Neked is a segítséget, mindent aszerint csinálok, amit küldtél. Csak úgy peregnek le rólam a kilók, csak azt nem tudom, hogy honnan.

Béku: Meglestem én is a képeket, nagyon bánom, hogy nem voltam, ja és Téged is hiányoltalak a képekről.

Minden újdonsült kismaminak gratulálok és a most indulóknak is küldöm a drukkjaimat, ja és a matisz babáknak is hajrá!

Üdv.:
Luca
luca4

Luca: hááát,ez a hátránya annak,ha fotóz az ember,hogy ő nem szerepel a képeken :D :D :D

nem baj,majd legközelebb én is rajta leszek valamelyiken :)
Vendég

Csajok!!!

Lúdbőrzöm és pityergek!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Most kaptam az sms-t NAVITÓL:

MEGSZÜLETETT NAGY ZORKA LÉNA, 2610 GRAMMAL ÉS 52 CM-REL! :)
BABA ÉS MAMA JÓL VANNAK!!!

Isten hozott ezen a bolygón Zorka-baba! Életed legyen hosszú, egészségben gazdag, szerencsés és nagyon-nagyon boldog!!!
Sok tejcsit és boldog baba-napokat kivánok! :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sajt@ 2010.10.29 16:59-kor.

Pá Drágáim!
sajt@

Navi!!!

Lúdbőrözés nálam is ezerrel!!! :D
Gratulálok Navi,Zorkát Isten hozta ezen a csodaszép világon!!!
nagyon szép hosszú boldog életet kívánok kiscsajszinak, Nektek pedig sok-sok örömet vele!!! :) :) :) :) :)

Sajti: köszönöm,ez a legszebb hír ma!!! :D
Vendég

Ann:
Hurrá cékla!!! :lol:

Kispatak:
Köszi, ez jó ötletnek tűnik! :)

Kubu:
Tündériek ezek a fotók, sokkal jobb kedvem lett tőle! Köszönöm. :)

Luca:
Örülök, hogy bevált. :)
Még 3 hónap? El fog röpülni, addig is élvezkedjetek és törődjetek sokat magatokkal! Ez jó kis feltöltődős időszak. :wink:

Béku:
Nekem is csuda szép lett az estém.

Mostmár tényleg megyek, pusszanytú!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Navi:
Ez aztán jó hír!!!!!Gratulálok!!!!Isten hozta Zorka babát!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

sziasztok

micsoda jó hír:
Navi Isten hozta kicsi lányotokat, örülünk hogy minden rendben van, a 28.a úgy látszik itt a fórumon "szülős"nap, ki fog nov 28-án szülni????

Hanna megkapta az oltást, és 5140g majdnem 1kg-ot hízott az 1 hónap alatt és 4cm-t nőtt.
Mondanom sem kell hogy Filip ma már nem ment az oviba, mert felsőlégúti valami szart szedett össze valahol.... szóval kész vagyok hogy nem megy oviba.
Apjuk holnap megy vidékre este jön elő, holnap nem leszek szerintem csak így mint ma...

ma voltunk a kertben és hazafelé a baross u-i klinika előtt álltunk piros lámpánál, egyből a kis Kittike jutott eszembe és küldtem neki egy kis pozitiv energiát....
macsi
örülök hogy Balázs otthon van és fejlődik szépen majd ne aggódj Hanna is kap tápszert és hát majd kicsattan a kis húsgombóc.... a csajok megmondják a talin látták....

judit
örülök nektek is , szerintem nem bánod te sem hogy egyedül maradt a babátok, könnyebb lesz neked is és nem izgulod végig, hanem paramentes kismami leszel.

mindenkinek drukkok mennek épp az aktuális dolgokhoz.

megyek aludni mert holnapra kell az erő....

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Navi,
jaj hát pityergek itt most, tudtam én hogy jönni kell még ma este !

Zorka baba hosszú boldog életet kívánunk egészségben, szeretetben, szüleidnek sok sok örömet !!!!!

Csajszi,
hajrá tejci és amikor a kisasszony majd engedi gyere és mesélj nekünk na és persze kéééééééééééééééééééééééééééépet kérünk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Zorka kicsilány!

Isten hozott Téged ebben a csodaszép világban! Merthogy sok nehézség ellenére igazi az! Édesanyádnak sok-sok tejet, nyugodt pillanatokat, Édesapádnak büszke pillantásokat, Neked pedig egész életen át tartó felfedezést kívánok!

Kép
Vendég

Navi!

Isten hozta lánykádat, mondtam én hogy minden órás!!!!! Sok boldogságot és minden jót!

Igy van Sajti szerintem is jó ötlet.

Luca kösz a képeket

Kubu: gyerekek édesek

üdv kispatak
Vendég

Navi,
szívből gratulálok, Isten hozta Zorka babát!!! :-) :-)

Sajti,
köszi a jóhírt! :-) jól indul a nap!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Navi, szívből gratulálok!!!!
Remélem könnyű szülésed volt!
Isten hozott Zorka-baba!
Már megérte reggel bekukkantani :)

Sajti
Kár, hogy Sz nem mondta magától a rákszűrést, én sem vagyok túl pofátlan típus, csak ha már úgyis ott töltöm a fél életem... Vagyis múlt időben :)
Remélem találsz egy jó dokit!

Vicky
Én amúgy is vörösvári vagyok, 6 évig éltem Pesten, aztán elég lett....
Csak most ott alig ismerek valakit, de majd megváltozik... A közelünkben van egy új rész, elég sok kisgyerekes család költözött oda, van ott egy új játszótér is, majd kinézek oda néha 
Mikor mész legközelebb vezetni?
Köszi az oltás véleményt, gondolom, hogy tavaly is téma volt…

Ann
Szerdán megyek legközelebb uhura…
Na végre volt cékla :) Úgy megkívántam, lehet, én is veszek

Judit
Köszi neked is az oltás véleményt…
Én mondjuk bejárok dolgozni, amíg bírom, májusig tervezem, meg ugye BKV-zom minden nap…

Kispatak
Milyen a munka???
Ma csak 1 órát kaparászott a kis dög, így csak másfél órát nem aludtam…
Lehet, kéne esténként valami nyugtató teát inni, mondjuk nem tudom, milyen gyógynövényt szabad, és mit nem…
Ezt a riasztót néztük most ki:
http://www.primrose-hungaria.eu/eg%E9r- ... 3wodugbjKg
Nyestnek jobban örülnék, mert csak az egértől félek.
Köszi a tippet, megnéztem a Suni Kft-t…
Nagy teljesítményű kell, mert 106 nm a lakás alapterülete, plusz a lépcsőház (az csak saját, múlt héten ott fogtunk egyet), meg fölöttünk van az a kis padlás…
Mondtam a férjemnek, hogy ezt kérem szülinapomra :)
2 hét múlva leszek 30, és eddig bármikor megkérdezte, hogy mit kérek, azt feleltem, hogy gyereket… De mivel ezt megkaptam, tényleg nem vágyom másra… Csak egy egérmentes lakásra :)

Zsuzsi
Ha beszélsz Sz.-szel az oltásról, megkérdezed, hogy melyik trimeszterben javasolja, ha javasolja?

Kubu
Tündiréiek a gyerekek, ahogy Liza mosolyog…. :)

Luca
Miért kell 3 hónapot várni az IR miatt?
estrella22

Sziasztok!

Először is Navi: Gratuláááááááááááááálok!!!! Remélem könnyű és gyors szülésed volt!!! :) Zorka Baba üdv itt ezen a világon, már nagyon vártuk, Anyuci és Apuci szemefényét :)

Kubu: Nagyon szépek a gyerekek, hogy a Hurrikán is milyen nyugis, mikor alszik???!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Estrella: Egérmentességet kívánok akkor a szülinapodra, de ha már lehet előbbre is :) Én ugyan nem félek tőlük, nekem a bogaraktól van már-már fóbia szerű iszonyom, úgyhogy megértelek!!! Remélem sikerül megszabadulnotok tőlük és nyugi lesz a hátatok táján...

Zsuzsó: én biztos nem oltatok, soha nem is szoktuk, max. sima nátha, ami elkap minket.. szóval kihagyom, főleg így terhesség alattt...... tavaly is mondtak az oltásról jót is meg rosszat is....nagyrészt médiafelhajtás és műbalhé volt az egész HINI parakeltés, aztán mint utólag kiderült, az egészre (itthon MO-n legalábbis) azért volt szükség, mert felgyülemlett pár éve egy rakat oltóanyag a forgalmazónál és szabadulni akartak tőle... Hát kösz, a fél ország meg ráizgult a témára.... Ráadásul volt olyan kollegám, aki oltás mellett is ugyanúgy, mint bármikor máskor, elkapta az influenzát... :shock:

Bocs, hogy most mindenkinek nem írok... de az előbb idegelt fel Rajó.... Ázik a pincénk, 1 éve nem tudták a hagyományos javítási technológiával megcsinálni.. most valami új féla javítással, nagynyomású szigetelő anyag befújásos módszerrel próbálkoznak, az előbb szóltak, hogy kedden reggel jönnek, ürítsük ki a tárolót.. Kurvasok cucc bevan halmozva, .... Rajó meg, mint valami hülyegyerek, itt hisztizett nekem, mikor hívtam, hogy ő hétégén pihenni akar, úgyhogy hagyjam ezzel a szarral, majd a melósok ha akarják kipakolják ... Hát csesszemeg, a mi érdekünk, hogy ne barmoljanak ott össze mindenünket... úgyhogy leb...tam a telefont a férjemre..... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ilyenkor agyon tudnám csapni..... Esküszöm ha emelhetnék, ma kipakolnám az egészet, de hát nemlehet... Úgyhogy jó, hisztizős hétvégének nézhetünk elébe.....már előre látom....

Ráadásul tegnap voltam vásárolni a c und a-ban... több dolgot is nemkevés pénzért..... erre írja reggel Rajó, hogy fasza, hogy nem tudtam 1 napot várni, mert 20% van MINDENRE.. hát honnan a fenéből tudtam volna ezt tegnap délután, azt hiszi, hogy direkt csináltam ????? :twisted: :twisted: :twisted:
Úgyhogy fosul indult a napom.... :twisted: :roll: :twisted: :twisted: :roll: :roll: :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andikám,
azt mondják nem szabad idegeskedni, úgyhogy próbálj meg lenyugodni.
Rajó majd kidühöngi ma magát és szépen holnap kipakol! helyes hogy te nem állsz neki, eszedbe se jusson!
a ruhákról sem tehetsz, ő is szólhatott volna tegnap, de akkor ő sem szólt, úgyhogy 1-1.

én az oltásos összeesküvési elméletekben nem hiszek, ráadásul nem csak mo-n oltottak és a kismamákat asszem egy ideig nem is magyar oltóanyaggal. tény hogy icike-picike csak a kockázata annak, hogy kialakul a legveszélyesebb szövődmény, de ha neadj isten mégis, akkor csak annyi marad hogy imádkozzon a család. én emiatt a picike% miatt oltatok.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!
Ann!
Kedden megyek.

Andikám!
már hiányoltalak!

Zsuzsi!
Nekem Sz.tavaly kiakadt,azt mondta nem oltunk.Azt mondta,ha tudja a terveimet,nem csinál beavatkozást.
Én Eü Sztk ban dolgozom és ott sem javasolták.Nem lehet tudni az összetételét,és ilyenkor alakulnak a szervek.Hát te tudod,ezt mindenki maga dönti el.

NaVa!Nagy gratuláció!
Zorka baba!Vártunk már nagyon,légy ügyes,hogy gyorsan otthon lehessél Anyával,Apával.! :wink:
ritabmc

Szépséges reggelt mindenkinek :)
Hogy mikre ébred itt az ember :shock:

Zorka baba,
Isten hozott itt a nagyvilágban! Nagyon örülünk jöttödnek!
Egészségben, boldogságban eltöltött évtizedeket kívánunk az egész családnak!

Andikám,
szúúúúúszááááá 8)
Apa úgyis kipakol a hétvégén ha ráripakodsz, addig kár ezen pörögni!

Estrella,
kívánok neked egér és nyest mentes előszülinapot!

Kubu,
megint levettem a mintát, bármelyik igen megfelelő :D

Nálunk:
ma megérkezett az első rosszullétes reggel :shock:
Az a fura, hogy nem rögtön ébredéskor, hanem megvárta amíg kenyeret pirítok, teát főzök, majd amikor végre letettem a seggem hogy egyek, hirtelen nem tudtam hogy hányjak vagy elájuljak :roll:
Kicsi pihi után azért jobb lett, sikerült Vuk-ot távoltartani :)

Kép
judit0713

Sajti,
köszi a jóóóó hírt Naviéktól!
Gondolok ma rád sokat, hogy szépen bírd az első napot a melóban :wink:

Lukácsné,
erőt, kitartást a mai naphoz! Kell majd, mert egy beteg gyerek amúgy is magának kívánja a szülő minden figyelmét, és hát azért Hanna se fogja hagyni a saját részét...de majd hétvégén kicsit rápihensz ha már otthon lesz apa.

Kahlan,
hogy ez a kép milyen cuki :D

Breki,
köszi a tegnapi délelőttöt, nagyon jót beszélgettünk :)

Kép
judit0713

Andi!
Ne idegeskedj!Bár mondom Én,aki tegnap remegtem az idegtől az uram miatt.Ugye feküdni kell,stb.Erre ő kiakadt,mikor mondtam,holnap teknős,hal pucolás,mert már kipurcannak.
A szombatot nem fogja elbaltázni,ezer dolga van,még kibírják.Hát köszi neki kellene ugyanabban a ruhában lennie 5 hetet.szó szót követett,jól összevesztünk.Persze nyáron mikor tekinek gazdája akadt volna ő nem adta.
Őrültek mind!!az ágyból irányítok,egyre nehezebben viselik,és jön a hétvége.No nem baj,Jön az én drága Apukám,majd ő kényeztet.
ritabmc

Juditkám: Hát üdvözöllek ebben a Vukkos táborban!!... Én ma fél 4 után már keltem, aszittem megint bejött a lakásba a vörös-lompos, és még ott, a hálóban támad meg... de hálaég nem így lett.. gyorsan ettem pár falatot, meg ittam... nekiálltam tvzni, aztán visszafeküdtem.. reggelre jobb lett, most is az még.. bízom benne, hogy egésznapra így marad...
Rajó csak jöjjön haza, megfogja kapni asszem a beosztását!!!! :twisted: Örülne inkább, hogy végre rendben leszünk.... áááááááááááá még most is szétrobbanok, ha a hozzáállása eszembe jut.. :twisted:

Rita, akkor azt mondod Sz. nem erőlteti az oltást? :wink:

andrea-1

judit
köszi, de holnap is jó napom lesz, mert Apa tegnap kapott email-t hogy az általános iskolájában valami évforduló lesz úhogy ki vagyok én segítve demarhásul... takarítanom kellene meg főzni mert vasárnap 16-an ebédelünk a gyerekbemutatás után, szerinted mennyit fogok pihenni? még jó hogy szombaton 1 órával többet aludhatunk, vagy 1 órával többet dolgozhatok jó mi????
na mindegy, de senkinek nem mondhattam hogy NE gyere mert sokan leszünk ebédre..... így is férjem tesója 5gyerekkel nem is jön ,a másik tesója meg Angliábabn van 2gyerekkel na számoljatok a szűk család kb 30fő nálunk.
még jó hogy kiköltöztünk ide mert bent nem tudom hány turnus lett volna 6 fővel az ebéd....

csajok húzós lesz a 7végém lehet hogy nem is fogok tudni jönni, ma már túl vagyok a wc és fürdőszoba kisikálásán, marad még a konyha meg a 2 szoba, gyerekszoba csak szombaton este, meg hát a vásárlás holnap meg a főzés, Hannát átpasszoltam a szomszédba amíg holnap vásárolok, Filip meg jön velem, mert Apja Fótra megy 10re és nem tudom meddig fog "nosztalgiázni"....
azt meg már csak megemlítem, hogy ahonnan eddig a legtöbb melót kapta tegnap meghalt a cég vezetője aki szerezte a melót 50éves volt, bár tudták hogy ez lesz csak nem gondolták hogy ilyen hamar :(
rákos volt szegény.

puszi mindenkinek

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Andi:
Nyugi,a pasik már csak ilyenek.Mindig paráznak,ha valami más dolgot is meg kell csinálni.Ne aggodj, holnap már szó nélkül pakolászik,csak most hirtelen sokkot kapot a plusz feladattol.

Judit:
Tegnap csak meg kellett,hogy emlitsd róka koma nevét és máris megjelent,de te ügyes voltál és legyözted.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

csajok !!!

nagynéni lettem, hugit ma reggel császározták Barnabás 3092 gr 56 cm és állítólag rengeteg haja van, robogok is megkukkantani a fiatalurat.

Navi,
látod egy napon voltatok eksönön a bmc-ben hugival, aztán tessék 1 nap eltéréssel baby on board van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

puszillak Benneteket

(éndokker nagyon javasolta oltást)

kubuspace

Judit: véééégre elérkeztek a várva-várt tünetek!! :)
Gratula hozzá :D

Andi: én is azt mondom,most egy kicsit bosszús párod a pakolás miatt,de úgyis meg fogja csinálni,ha nem akarja,hogy Te nekiállj :)

gyorsan végez szombaton,és még mindig Tiétek a vasárnap (meg a hétfő? ). :D
Vendég

Kubu: gratula akkor Barnabáshoz is!!! :D :D
Vendég

Lukácsné,
szegénykém, akkor pihi elhalaszva valahova a távolba :roll:
Hétvégén majd gondolok rád, küldök energiát a családi buli leszervezéséhez :arrow: :arrow: :arrow:

Kubu,
gratula huginak!!!!

Kép
judit0713

Kubu,
gratula. :-D milyen jó kis nap ez a mai.

Judit,
üdv a klubban. mennyire vártad a tüneteket, és íme. :-) azért ne legyen túl gyakori vendég. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Estrella:
Írtam privit!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kubu:
Most olvasom,hogy nagynéni lettél!
Gratulálok!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

JUHUUUUUU!!!!
Nava, GRATULÁLOK ZORKA BABÁHOZ!!!!!Sok-sok tejcsit kívánok!

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Andrea, Judit,
goni leszek, éljen Vuk, persze elég hogy megmutatta magát, köszönjük, most már elhúzhat Ti pedig élvezzétek a várandósság minden egyes pillanatát. :lol:

kubuspace

KUbu: engem nem zavar a lompos.. végülis ezt akartuk... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Tesónak milliónyi gratula, és persze a legújabb családtagról majd kérünk fotót!! :)

andrea-1

Andi, nem szabad idegesnek lenni! És meg se forduljon a fejedben, hogy te pakolsz!

Judit, hajrá rosszullét! :lol:

Kubu nagynéni GRATULÁLOK, persze Huginak is Barnabáshoz!
Nagyon édesek a képek!

Én nem kértem az oltást tavaly, pedig már terhes voltam, (akkor még az elején nem is ajánlották a 12.hétig, persze utána már ez is megváltozott) szerintem az egész műbalhé volt, és nem is tudnak semmit az oltóanyagról. Nem is tesztelték előtte terhes nőknél. Most is azt mondom, hogy nem kell. De ez az én véleményem, mindenki maga dönti el.... :roll:

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Judit,
hű de szeretnék már azzal a rókával talizni!! :))) Majd néhány hónap múlva küldd el hozzám is!

Zorka baba Isten hozott a bolygónkon! NAGY NAGY GRATULÁCIÓÓÓÓÓÓ!!!!!!

Andi kedves, nehogy idegeskedj!! Majd lehiggad azurad, és ki fog pakolni. Gondolom, hogy nincs kedve, nekem sem lenne, dehát mennyi minden van amihez nincs kedvünk és mégis csinálnunk kell... Amúgy is hosszú 7vége lesz, ráadásul még 1 órát nyerünk is. De te aztán tényleg nehogy elkezdj pakolászni!!!

Én tegnap húztam fel magam a háziorvosnál, csak aranyérre akartam a szuperkenőcsömet feliratni. Időpontot aznapra már nem kaptam mert csak előre lehet kérni, igaz akkor is kell várni min. fél órát, vagy elfelejtenek... Szóval röpke másfél óra alatt be is kerültem, de addigra már holt ideg voltam, hogy micsoda egy hülye szaros rendszer ez, és hogy az elmúlt 20-30évben ez sem változott semmit. Na bent a dokkernő mindenféle hülyeséget kérdezett. Megkérdezte, mi az hogy túlstimuláció, aztán azon csodálkozott, hogy szúrkálnom kellett magamat?? Na mondjuk a műtétem után mikor rajta volr a zárón, hogy a tubák nem átjárhatóak, felírt egy gyógyszert, hogy szedjem, nehogy gyulladás legyen műtét után mert akkor nem lesznek átjárhatóak a pvezetékek. Pedig istibizi mindig elolvassa a papírokat amiket odaadok neki. Aztán ezek után megmérte a vérnoymásom, bár mondtam, szerintem nem kéne..majdnem 140 volt, pedig nekem általában max 120 szokott lenni.
Kubu te kihez jársz itt a XX-ban házidokkerhez? Attól tartok, hogy máshol sem gördülékenyebbek...

Sajti ajánlottak neked XXkerületi nőgyogyit? Engem is érdekelne. Én csak fizetőset tudok ott.

Zsuzsó, én soha nem oltattam magam és nem is fogom. Pont gondoltam már erre valamelyik nap, mert néhány hete újra elkezdődött ez a hisztéria a médiában. Nagyon csúnya dolgok vannak a gyógyszeriparban, az én lelkiismeretemnek épp elegendő amit otthagyok nekik a szurik miatt. Ha terhes lennék, azt hiszem akkor meg nem is merném oltatni magam. Legalábbis most ezt gondolom.
ann74

Jövök csajok, csak egy teljes könyvnyit kell visszaolvasnom :)

Hajrá Zorka, üdv itt ebben a zűrzavaros klubban :) Ilyen szép napsütötte reggel csakis királylány születhetett :)

Macccs, megy a sok-sok energia!

Zsuzsó, én is oltatok, csak én is elfelejtettem megkérdezni, hogy mikorra ajánlják... Majd írd meg!

OFF: most lettem kész vele:
Isteni IKEÁ-s süti, és villámgyorsan készen van :))) Csak egy ötlet hétvégére:
http://www.okosanyu.hu/Konyha/Nugátkrémes_zabpehelykockák

Kép
mieza

http://www.okosanyu.hu/Konyha/Nugátkrémes_zabpehelykockák

Kép
mieza

Bocsi, csak nem linkeli a linket. lehet, hogy az ékezet a baj? Na, majd most :)

http://www.okosanyu.hu/Konyha/Nugatkrem ... helykockak

Kép
mieza

Gratulálok Zorka és Barnabás babákhoz is. Anyukáknak gyors felépülést és sok tejcsit.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Navikám, Drága!
Szívből gratulálok a kis Zorka babóhoz :)
Nagyon nagyon sok boldogságot, örömöt, egészséget kívánok Nektek! Majd várjuk a képeket! :D :D :D Jajjjjj de jóóóóó! :D :D :D

Kubu!
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉédesek!!!!!! :D :D :D
Békésen szundi-bundizó kishurrikán és maga a megtestesült nyugicska Lizácska :D
nagyon szépek :D :D :D

Bocsánat, kölcsönben vagyok, mármint gépileg.

Igyekszem jönni mielőbb!
Ezen a hétvégén utazunk, de vasárnap este jövünk haza, mert HÉTFŐN UH :D Szűcsnél, mert ő lesz K helyett az ünnepnapon :D
Tüszik 16mm felettiek, mnyh: 14mm
Asszem jól haladunk - remélem!
Azt hittem, hogy ma már kiderül, hogy mikor lesz az első NAGY napunk, de majd hétfőn :D

Jövök, visszaolvasok mielőbb és végre írok is!
(kivéve, ha nem lesz térerő a mobil neten Somogy megye azon részén, ahol leszünk :twisted: :twisted: :twisted: )

pusz

eszter82
Budapest

Andi
Na akkor te is félnél most nálunk, van most kb 200 tücskünk…
Remélem megoldják végül a szigetelés problémát, jó drága ez a pumpás eljárás, nem?
Rajó biztos kipakol majd, előveszed a kismama-ütőkártyádat és kész :)
Néha nagyon hisztisek tudnak lenni a pasik… Az enyém is az volt, mikor felébresztettem a kaparászás miatt, de ha egyszer féltem…

Rita
A barátnőm tavaly Sz.nél volt (már írtam sokszor, inszemes, és nála is szült) és ő oltatta magát, csak megkérdezte Sz.-t… Furcsa… Mondjuk nem az első trimeszterben… Én azért fosok, mert még nagyon az eleje…
De kösz, hogy leírtad!

Judit
Gratulálok vuk-hoz!!!
Engem még elkerül, kíváncsi vagyok, így marad-e…

Kubu
Gratulálok, nagynéni!!!
Majd kérünk élmnybeszámolót
(Házidokker javasolta az oltást, vagy nőgyógyi?)

Zsuzska
Köszi a privit!!!

Írtam privit!

Woody
Köszi a véleményt, meg mindenkinek az oltással kapcsolatban…
Bocs, hogy felhozta, csak én ugye 200 ember között dolgozom + BKV minden nap, elég bizonytalan vagyok…
estrella22

Juuuj, az első laptetőm, ki kéri???
estrella22

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?