A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Réka ügyes csajszi :)
Gergő is nyomja ezerrel-azt monda a védőnő ha magától csinálja-hagyni kell neki :)
mi hagyjuk...olyan szinten erőlködik a félig fekve-ülve van....ujj nélkül is simán "előredől"
hihetetlen!
ha nem látom,nem hiszem el :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Clarika a te lányodtól hanyatt dobom magam komolyan!!Őrület! :shock: :shock: nem csak gyönyörű de nagyon ügyes is.

Borostyánláncról Tündi kérdezte a közvéleményt.

Ezek a cikkek

:( :evil:

Tomi alszik mint a bunda,11 körül volt kajaideje :shock: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ciccc-sajnálom :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tomi jól kipiheni most magát :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Tomi nem próbál ilyeneket,nem is fog erősen..mit kéne csinálni hogy próbálja?Vagy majd eljön az ideje?Mert a védőnő mondta h.próbálhatom felhuzogatni mikor megfogja az ujjam,de nemigen fogja meg...

Cicc :(

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Ültetni még nem szabad-DIREKT
nekem legalább is ennyit mondtak
baby compot sem ajánlják...amíg nem tud stabilan ülni a baba...

-ezt kifelejtettem :oops: :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok! ÉLetjel :)

Még mindig nincs gépem, és a héten csak most kerültem net közelbe.

Próbáltam visszaolvasni, de rendesen esélyem sincs, de egy pár témán megakadt a szemem.

Mi jól vagyunk, persze nem akarok elkiabálni semmit.

Tegnap beugrottam tanácsadásra megmérni a nagyfiút, mert tápszert váltottunk: 6320 gr!!! Nő, mint a bolondgomba!

Tápszer, hozzátáplálás: sokat vívódtam magamba a tápszerváltás miatt, olcsóbbat írattam, mert lassan belerokkantunk a másikba. Most a Beba HA helyett Beba Pro1-et kap, ez ugye tejalapú. Nincs allergiás a családba, és remélem Bercbónál sem alakul ki semmi.
Az igaz, hogy fejlődik a tudomány és több minden kimutatható, de valahogy én úgy tapasztalom, hogy a mostani gyerekek között sincs kevesebb allergiás, mint mondjuk a mi korosztályunkba, ahol bizony nem voltak ilyen kimélő kaják, és adott esetben tényleg tejet, lisztlevest (valami ilyesminek mondják) kaptunk. (Én is tápszeres voltam)
Igen aki szoptat, tegye minél tovább, de nem áll meg a világ ha valakinek nincs teje. Ettől mindig eldurranok, ha megpróbálok utána olvasni valaminke, akkor ennyi: "6 hónapos korig legideálisabb az anyatej" -és téma befejezve, na kösz így sokat meg lehet tudni.

Hagyatkozzak csak a védőnőre? Aki anno azt mondta, 90 ml-nél nem kaphat többet, de azzal nem maradt el, éhes volt, többet kapott - kerek a világ.

Most megint ott tartunk, nehogy 200 ml-t egyen, és jó lenne ha inkább 6szor enne. Oké, de hogy csináljam?

Bercibó végigalussza az éjszakát, este eszik 9 körül és reggel 6kor kel, reggel este éhes, többet kap, és a fennmaradó időbe nem fér bele, hogy a kajaszám is, a mennyiség is meglegyen, ja és nem utolsó sorban a gyerek éhes is legyen, mert ugye nem gép.

HIperaktivitás: Bercibó az esti fürdés előtti meztelenkedéskor majd' leröpül a pelenkázóról, felér egy hosszútáv futással.

Évi! Bocsi elfelejtettem írni az sms-re.
Akkor tali 8-án? Autó nálunk is van, de ha van még hely be is társulhatok valahova.
limo73

Csillag az exem egy bunkó szó szerint .Még jó hogy én vagyok a fiaimnak és rám számíthatnak mint mindig :)

büszke is vagyok rájuk
és magamra is mert egyedül neveltem őket közel 10 évig hiába volt az apjuk nem lehetett rá számítani sosem éjjel járt haza nem is látta őket sosem csak aludni de irhatnám tovább stb.....

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

fél 10 óta alszik Bence igy Kép

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

na mentem-tápszert kiváltani és vásárolni :)
anyós vigyáz addig Gergőre :D
majd jelentkezem
sziasztok

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ezt elkiabáltam :( felkelt :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Csillag

Réka is próbálgat felülni, de csak bólogat, ha nem kapaszkodik meg valamiben :)
Ha hason van, akkor úgy nyújtha a kis kezét, ha el akar érni valamit :) Ez fogja majd ösztönözni a mászásra :)

Évi!
Majd a maga ütemében halad Tomi!

Réka annyira küzd, hogy beférjen az ökle a szájába, megzabálom olyankor. :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Ki az aki még mindig nem menstuál?

Sokan írtátok, hogy igen, s kezdek arra gondolni(bár szoptatok), hogy a ciszták miatt, hisz Réka előtt is kb ha évente 3x jött meg....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika! Én még nem menstruálok! (kopp kopp kopp :wink: :roll:, nem is hiányzik ) És én is szoptatok. :wink: Pedig nekem előtte havonta volt, bár elég rendszertelenül... Hol 30 napra, hol 40 napra jött meg... :shock:
Barátnőmnek se jött még meg, pedig az ő kislánya már 8 hónapos lesz pár nap múlva!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barbcsi 2010.10.29 12:47-kor.

Kép

Kép
barbcsi

[quote="evilany"]M írta:evilanyert a védőnő mondta h.próbálhatom felhuzogatni mikor megfogja az ujjam,de nemigen fogja meg...

Ezek szerint csak tőlem kopott el a védőnő?
Legutóbb : Látom, nagyon talpraesett, tud mindent. -azóta nem jött :shock:
Pedig szerintem nem ártana! Vagy egyáltalán milyen időközönként kellene jönnie? Eleinte jött hetente.

Clárika
Kép
clárika

[quote="clárika"] írta:clárika
[quote="evilany"]M írta:evilanyert a védőnő mondta h.próbálhatom felhuzogatni mikor megfogja az ujjam,de nemigen fogja meg...

Ezek szerint csak tőlem kopott el a védőnő?
Legutóbb : Látom, nagyon talpraesett, tud mindent. -azóta nem jött :shock:
Pedig szerintem nem ártana! Vagy egyáltalán milyen időközönként kellene jönnie? Eleinte jött hetente.

Hozzánk nem jön a védőnő, utoljára akkor volt, mikor 3 hetes volt Bence, azóta mi járunk hozzá. Havonta 1x kell mennünk hozzá!

Nagyon ügyes Réka! :wink: Bence is tud már ilyet, védőnő csinálta vele a múltkor, meglepődtem rajta rendesen! :roll:

Kép

Kép
barbcsi

sziasztok!

remélem elült a vihar, ezt az oldalt még nem sikerült elolvasnom, csak az előzőt!...

gyorsan pár újdonság: Zoé végigaludta az éjszajkát!!! 5-kor kelt, és este fél 10-kor evett utoljára!
és tegnaptól ő is húzza fel magát ülő pózba, ha megfogjuk a két kis kezét, akkor minimális segítséggel felül fekvésből! és közben hangosan nevet! olyan édi!
Kép Kép

Kép
gtunde75

Basszus... Veszem elő a lekvárt, tegnap vették anyósomék, olvasom az összetevőket, van benne azorubin, mellette egy kis csillag, és van odaírva: A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat. :shock: :shock: :shock: Hát ebből azt hiszem nem eszem, még mielőtt belekerülne az anyatejbe, és onnan a Bencébe... Teljesen lesokkolt, egy lekvárba ilyet tesznek??? Pedig elég sok gyerek eszik lekvárt... :? :x :evil:

Na megyek, kész az ebédem.

Kép

Kép
barbcsi

Sziasztok!

Nagyon aranyosak és ügyesek a babák!

Látom mindenkinek megvan a saját véleménye a hozzátáplálásról.
A lényeg az, hogy mindenki a legjobbat szeretné a babájának ki így, ki úgy! :wink:

Clárika, nekem sem jött még meg, pedig eddig mindig rendszeres volt. :oops:
Nem nagyon hiányzik az tuti, pont most néztem a naptárat, hogy 1 éve volt meg utoljára (okt. 26.) :lol:
Viszont a másik részem szeretné, hogy megjöjjön pár hónap múlva, mivel valamikor szeretnénk kistesót is, és ha lehet akkor most spontán. :wink:

Lánykám, ma is 9ésfél órát aludt. :shock:
Viszont ma nagyon nyügi, 1 órán keresztül csak sírt. Már mindent kipróbáltam, aztán kaja után végre elaludt, most is alszik.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Babák gyönyörűek, ügyesek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem megjött már. És beállt olyan 30-35 napra. :lol:
Ez nálam nagyon jó. :wink: (IR miatt volt, hogy hónapokig meg se jött... vagy eléggé össze vissza...)

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ádámmal tegnap este a karácsonyi ajándékokról beszélgettünk. Mondtam, hogy nekem nem is kell ajándék, hiszen az én már megkaptam a legjobb ajándékot.
Majd odatesszük az ajándékunkat a karácsonyfa alá. Ádám még szalagot is köt rá :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Menstruáció:nekem sem jött még meg, a 6 hetes kontrollon a cisztáim ott figyeltek megint, de igaz hogy nem diétáztam és nem is szedtem met-et eddig. Nem sürgetem , majd megjön ha itt lesz az ideje :) (Terhesség előtt 35 és 50 nap között bármi előfordult, mettel beállt 28-31 nap közé a ciklushossz.)

Felülésről: Réka és Zoé nagyon ügyesek, csak ámulok :D Enyém gyerek lustika :lol:

Tápiról: nah pont ugyanerre gondoltam amit limo is írt, sehol semmi egyéb info

Évi: 3 hetes eltarthatóság nem szentírás, de nálunk pl. a kibontott csomag egy idő után becsomósodik (mintha magába szívná a nedvességet, pedig extra száraz a lakás)
Vendég

cicc: ezt a cikket most miért kellett ide tenni? Má bocs, nem akarok támadni senkit, de most sikerült jól felhúznom magamat ezen a 2004-es izraeli történeten, különösen amiatt, mert az én gyerekem is Humana-t kap... Ezek után gondoljak amire akarok, hogy vajon mi van Korinna tápszerében :evil: :evil: :evil:
Vendég

Ircsi Nyiregyre kell menjünk félek de remélem nem lesz gond,ajándék nálunk is az lesz Lili alig várom,hogy diszitsem neki a fát!!!Katus is jól mutat majd a fa alatt!!!

Évi Lili is próbálkozik magától és a tévét is úgy nézi fogom a kezemben és ül,de nem kell erőltetni soha nem szoktam jön az magától,majd azon veszed észre Tomi szaladni fog :lol: :lol: :lol: :lol:

Tápláláshoz nem akarok szólni,cikket nem olvastam el mert így is vannak rém gondolataim a neurológiai vizsgálat miatt félek de nem lesz gond,Lili kis okos most a macival csókolózik ez a legujabb a hasára teszem ő meglöki a lábával és csókolóznak :lol: :lol: :lol: Puszi mindenkinek holnap megyünk anyáért Lilivel alig várom!!!

Kép
bévi

Sziasztok!

Kristóf is tápszert kapott, mert le voltam maradva mindig a tejtermeléssel. Limo, ne hagyatkozz a védőnőre. Az a lényeg, hogy Berci jól érezze magát. Ha neki kevesebbszer kell több, akkor úgy. Emberek ők is, nem gépek, nem értem, ezt miért nem tudják egyesek megérteni :shock: Limo, jól csinálod, és én a tápszeres dilemmádat is megértem, mert még emlékszem, mennyibe került anno... Horribilis... Mi is az elején HA-t kaptunk...

Réka nagyon kis erő-izom :D
Zoé meg tündéri, ahogy nevetgél!

Clárika, Kristóf félig anyatejes-tápszeres volt, akkor 2 hónapra meg is jött, pont akkor, amikor előző évben az utolsó a terhesség előtt. Most is jelzett a szervezetem, de nem jött még meg nekem sem. Nem is nagyon vágyakozom utána, ráér még.

Bévi, Lili nagyon édes lehet! :lol: :lol:

Nincs időm visszaolvasni, bocs!

bekri

Clari,nekem a gyermekágyi vérzés visszatért ugyan kétszer is(hacsak nem menstruáció volt az egyik,de már magam se tudom)de azóta nem jött meg.

evilany

Szerintem érdemes olvasgatni azért, hogy tudjunk mérlegelni, helyesen látja-e a dolgokat pl. egy orvos vagy egy könyv szerzője. Nekem pl. orvos mondta, hogy én nem fogom tudni megszülni hüvelyi úton az óriásbébimet az előző császár után (4 kiló, 59 centi, 35-ös fejkörfogat). Ha rá hallgatok és nem magamra, akkor nem lehettem volna részese annak a csodának augusztus 3-án délelőtt :roll:

Az viszont tuti, hogy az anyatej olyan kiválóan van kitalálva, hogy egy szoptatás során az első ml-ek hígabbak, vizesebbek, azaz szomjoltóak. A középső, legnagyobb mennyisége az anyatejnek tápláló, a legvége pedig a jó "zsíros" desszert. (Ha fejsz, akkor ezt baromi jól lehet látni is.) Ha egy orvos azt mondja, hogy fejjem le az elejét és akkor nem lesz olyan "erős" az anyatej, akkor ő ezzel az egésszel nincs tisztában: vagy nem olvasott szakirodalmat, vagy nem fejt/szoptatott még, vagy csak egyszerűen nem volt még alkalma ezt megfigyelni.

bekri

Limo, nekem Kristóf után maradt a kiskönyvében egy táblázat, ami a kaják bevezetési útmutatóját tartalmazza. Nyilván nem szentírás, de talán irányadó lehet. Nem tudom, jól értem-e, hogy ilyesmit keresel. Ha szeretnéd, beszkennelem anyáéknál és elküldöm. Meg talán Csillaggal beszéltünk erről múltkor. Ebben a tábliban külön van olyan, hogy tápszeres és anyatejes babák.

bekri

Most teszem be a sütőtököt a sütőbe! :)

Lecsöppenő nyálakat visszaszívni! :) :wink:

Clárika
Kép
clárika

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="clárika"]M írta:clárikaost teszem be a sütőtököt a sütőbe! :)

Csak azért nem csöpög, mert nálunk is van :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Nálunk tegnapelőtt volt, szóval, csöpög :lol:
Szép péntek estét mindenkinek!

bekri

[quote="lombikbaba"] írta:lombikbaba
[quote="clárika"]M írta:clárikaost teszem be a sütőtököt a sütőbe! :)

Csak azért nem csöpög, mert nálunk is van :wink:

nekem azért nem csöpög, mert nem szeretem! :wink: :lol:

Zoé ma 4 óránként evett! :shock: "ritkábban-többet" megtarthatná ezt a szokását... :wink: :lol:

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"]Z írta:gtunde75oé ma 4 óránként evett! :shock: "ritkábban-többet" megtarthatná ezt a szokását... :wink: :lol:

Nagyon jónak tűnik ez a borostyánlánc! :)
Alig várom, hogy nekünk is legyen!
Réka nagyon tuszkolja az öklét, s van, hogy full kiakad, hogy nem fér neki be! :)
Nekem is lesz ugyanolyan mint neki! :)

Megfürdettem, s letettem aludni Rékát, s 9kor elmentem egy kicsit itthonról, beültem a barátaimmal egy kicsit beszélgetni.
Apa "őrizte" az álmát :)
Nemrég értem haza, mindketten durmolnak.
Nagyon jól esett kicsit kimozdulni!

Jó éjszakát

Clárika
Kép
clárika

Jó reggelt!

Kép

Nálunk következik a szokásos hétvégi lazsálás.
Délután megyünk bowlingozni, meg halloween-party lesz :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Jókedvű kishercegem a mózesben játszik,apukája szóval tartja :) következő evés után megyünk a Tescoba.

Clarika,nagyon jól tetted h.kimozdultál!Tegnap én is voltam barátnőzni,igaz,gyerekkel de az is jó(nagy beszélgetések)

Tünde Zoé egyre helyesebb! Kis mosolygós! :lol:

Ircsi jó szórakozást.

evilany

Sziasztok!

Nem vagyok 2 napig és mire jövök????

Tápszer: a felbontott tápszert tedd jól záródó dobozba és nem kell kidobni. Nekem, orvos, védőnő és a szülésznő is ezt javasolta.

Limo jó, hogy jöttél. Ne törődj vele mit mond a védőnő, Te látod mikor mennyit enne Bercibó.
Tegnap este Áron is 260ml-t evett meg. Mikor harmadszorra kértem Gábort, hogy melegítsen még 40ml-t azt mondta behozza az üveget oszt döntse el a gyerek mennyit akar enni :lol:
Van, hogy elég 140 de van, hogy 260 kell neki. Áron is 5x eszik egy nap. :wink:

Hozzátáplálás: mindenki maga dönti el, de ebben egyetértek Barbcsival. :wink:

Barbcsi Te jó anya vagy! Igen, sokszor idézel könyvből, de ez nem baj. Fiatal vagy ugyan de ettől semmivel sem vagy kevesebb és nem csinálsz rosszabbul semmit. :wink: Nyugi!

Clárika engem pl nagyon zavar, hogy csak magatokról írsz és csak bizonyos személyeknek reagálsz. Most gondold el, ha mindenki csak jönne és magáról írna. Akkor nem lenne véleménycsere. Neked is jól esik mikor reagálnak arra amit Rékáról írsz vagy épp magatokról és az sem esik neked rosszul ha megdícsérik Réka képeit.
Más is így van ezzel. Szerintem. Nekem is jól esne ha neked írok akkor reagálnál rá és nem elsiklanál felette. Persze tiszetletben tartom a döntésedet, de ez most nagyon kikívánkozott belőlem. Aztán lehet, hogy csak velem van gondod.... :roll: :(

Tünde: micsoda lánca van Zoénak! :lol: Egyébként nagyon szép csajszi.

Csibuc: doktornéni azt mondta, hogy a babakocsi ülését 4 hónapos kortól meg lehet dönteni a legalsó fokba. :wink:

Megyek dolgomat végezni.....

Ja! Az ilyen cikkeket én átugrom.... :?

királylány

Csibuc: DM saját márkáját én éjszakára szoktam használni (mármint Áronnak :lol: ). Többet kibír, mit a Pampers :wink:

királylány

sziasztok!

Csibuc 2 hét nagyon sokat számít ám! 11 hetesen Korinna is egy csomó mindent csinálni fog, amit most nem!

Dia ez a borostyán lánc, és ha nem is hasznos, de sztem tök cuki rajta! Clárika írta, hogy vesz magának is egyet, lehet, hogy utánozni fogom! :lol:
Áron egy igazi mintagyerek! :lol: ha csak 5x eszik, meg is értem, hogy kell neki a 260...

Clárika de jó Neked, hogy kimozdultál! én is szoktam barátnőzni, de gyerekkel... meg nálunk az egész lépcsőház korombeli, vagy fiatalabb... és mindenhol szinte van gyerek (van, ahol útban...) velük szoktunk eszmecserélni...

Évi "Jókedvű kishercegem" :lol: :lol: :lol: de jó ilyesmit olvasni Tőled!!! remélem nem romlik el Tomi és nagyon szép napotok lesz!!!

ma is szerencsére nagyon szép idő lesz! használjátok ki!!!

Kép
gtunde75

Tündi 3 napig itthon apa,full nyugis vagyok én is :) de Tomi egész héten jó fiú volt.

Fiún vajon hogy nézne ki a borostyánlánc? :roll:

Dia hogy telik a 3 napos hétvége? Gábor otthon van?
Áron a nagy étvágyú :) Nő is gondolom mint a "bolondgomba"

Miki berajzolta a kis szobát a bútorokkal a gépbe,pontos mérések céljából :) olyan jól néz ki,hozok majd képet ha le lehet menteni valamilyen formátumban.Jó a mérnök a háznál :)
Na megyünk tesco túrára,Tomi meg alukálni a kendőbe :)

evilany

Tünde tudom, hogy borostyán nyaklánc van Zoé nyakában, felismertem :lol: szomszéd kiscsajnak nem ilyen van. Sokkal nagyobb, sötétebb szemekből áll....inkább hasonlít nyakörvreIgen, Áron alszik este 8-9-től reggel 8-9-ig, így valamikor be kell termelnie a kalóriát :lol:

királylány

Évi a 3 napból 2 nap dolgozik Gábor. Holnap majd hazajön napközben, de aludni fog. Bence anyukáméknál van, ma Pestre mennek a temetőbe, holnap meg ide az egyik faluba ahol a nagyszüleim vannak eltemetve. Áron eszik-alszik-játszik gyerek. Én meg takarítok menetközben.
Jövő héten Bence itthon lesz, mert őszi szünet lesz a suliban. Igen, a suliban, ezért az oviban is összevont csoportok lesznek. Nagyon f@sza. Mondjuk nem zavar itthon, mert ugye nekem most ez a munkám és egy gyerek vagy kettő nem oszt/nem szoroz....

Örülök, hogy Tomi jófiú volt egész héten, tartsa is meg ezt a szokását. :lol:
Képet várom :wink:

királylány

Dia, szépen eszik Áron és persze alszik is :lol:
Nálunk is este van a nagy kajálás lefekvés előtt.
Sajnálom, hogy a férjed dolgozik most is.
Hogy lehet őszi szünet az oviban, ilyet még nem is hallottam, ez már kicsit vicces. Nem is értem, hogy gondolják ezt, mi van ha mindenki beviszi a gyerekét, egy teremben lesznek 100-an... :roll:

Ircsi, nagyon édes Katus, mint mindig. :D

Évi, szupi hogy Tomi ilyen jó kisfiú. Szerintem a lánc a fiúknak is jó és cuki. Én szeretnék ilyet.

Zoé, hol vetted ezt a láncot? Rendelted neten?

Mi ma gyakorolunk vezetni a férjemmel. Nem igazán akar elengedni egyedül Lilivel a városba, és a masszázsra nem akarok mindig BKV-val menni. Így Lili megy a nagyikhoz egy kicsit. Utána meg elmegyünk kirándulni egy rövidet Lilivel, és jön a kutya is velünk. Szegény régen minden 2. nap mentünk vele, most meg alig. Tegnap este is voltunk ezért, kicsit hideg volt már, de Lilit ez nem zavarta és azonnal elaludt a levegőn.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!

Dia: holnap hazautaznánk Korinnával anyuékhoz, netto 2 óra az út, hát kénytelenk leszünk a nem vízszintesbe dönthető hordozóban vinni... Észrevettük, hogy nem szeret annyira a hordozóban lenni, mert nem annyira kényelmes neki :? Tápiról ezt nem is tudtam, mondjuk nálunk a felbontott csomag max 5-6 napig áll, de a végére már kisebb csomók vannak benne (pedig elvileg zárom hermetikusan :arrow: lehet hogy a Humana ilyen).

Tünde: Zoé gyönyörű (még mindig). Borostyánlncról azt hallottam hogy a fogzásban segít (elvileg).

Évi: nah akkor ma egy szavasd sem lehet Tomira :D

woody: édes a párod hogy nem akar elengedni Lilivel egyedül, nah nálunk detto ugyanez a helyzet (pedig vezetési gyakorlatom jócskán van, több mint 50.000 km-t autóztam már - huhh még leírni is sok(k) )

Enyém gyerek a teraszon alszik, nem zavarja hogy felettünk fúrnak-faragnak. Apja porszívózik én meg itt tespedek a net előtt :lol: Délelőtt bevásároltam, vettem kádat a lánykámnak, mert az ismerősöktől kölcsön kapott kád (gyári) szűkítőjébe már alig fér bele Korinna :? Éjszaka megint evett egyszer, aztán aludt mint a tej. Reggel 7kor megint hami, utána 11ig szunya volt. Szavam nem lehet erre a gyerekre, hacsak annyi nem, hogy át kell rendezkednünk teljesen, mert rájöttünk, hogy Korinna egyedül szeret aludni. A délelőtti shoppingolás alatt apájával itthon szunyált a gyermek (csak egy hálószobánk van, így velünk alszik a manónk), apája időnként picit horkol (főleg ha náthás mint most is), nah ez nem tetszett a lánykámnknak. Addig nyüszögött míg apját kiebrudalta a hálóból, utána egy szava sem volt, aludt mint a bunda :lol: Most ki kell találnunk valamit, mert éjszaka is ez van, addig nem tudunk lefeküdni etetés után, míg Korinna jó mélyen nem alszik. ELég korán rendez bennünket ez a gyermek. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Évi
Remélhetőleg Tomi marad a "jókedvű kisherceged" :lol: :wink:

Dia
Nekem Áronról Buddha jut az eszembe... ahogy olyan nyugalommal szemléli a világot :lol:
Katus "szélvészkisasszony" Áronhoz képest. :wink:

Woody
Csak ügyesen a vezetéssel!

Csibuc
Korinna érvényesíti az akaratát. :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi :lol: tényleg olyan. Bence detto ugyanilyen volt :D
Katus pedig legyen is a nevéhez hűen makrancos és szélvész :lol:

Csibuc hi-hi-hi rendez a gyerek..... :lol:

Woody el is hiszem, hogy macerás a BKV. Még jó, hogy mi kisvárosban lakunk, itt nem gond a vezetés, de Pesten.....nem tudom meg tudnám-e szokni.
Ovi: tavaly ilyen nem volt. Ilyenkor előre megkérdezik igényel-e a szülő ovodai ellátást erre az időszakra. Most nem gond, hogy itthon legyen Bence, mert amúgy is itthon vagyok, de ha Áron nem lenne, akkor menne oviba mint a parancsolat 8)
Sok szülő nem tudja ám megoldani. Bence 2 ovónénijét elküldték szabira, mert sok van nekik (nyáron az egyik beteg volt, így ő betegszabin volt akkor és idén még ki kell vennie a maradékot)
Épp Csibuccal beszéltük, hogy Áron már bölcsibe is be van íratva 2012-től....

királylány

Halihó.

Dia
. Mi is beiratkoztunk a bölcsibe, 2011 novemberét kértem, de 2012 február a reális. Oda megy, ahova Bende is járt, integrált bölcsi, sérült gyerekekkel vannak együtt az egészségesek. Szerintem jó a sérült gyereknek is meg az egészségesnek is, Bndus egyik legjobb barátja Eszti volt, aki Down-os volt...

Ircsi... Katus, meg a töklámpások... Tök jó. meg az is, hogy mentek bulizni. Makrancoska a hordozóban fog drukkolni, vagy vigyáz rá valaki?

Évi... Majd rendbejön minden. Előbb-utóbb... Nálunk is vannak bibik, pedig második baba. És alvás-evés szempontból zűrösebb Bendénél. Pedig nem az első gyerek, rutin is van... Ennyire nem egyformák... Ez van...

Bévi?
Mizujs?

szilvás76

Visszaolvasgattam.

Miki nekem még nincs (kopkopkop) Annyira nem is hiányzik. Pedig nem csak szoptatok, sőt lassan billenünk a táp irányába, pedig igyekszünk. De ez van, nem panasz... :wink:

Mi NEM pörgünk a tengelyünk körül, nem ülünk fel, csupán a szokásos vigyorgás, nyüzsgés, a hang ill fény/mozgás felé forgás, egyre több fajta hang kiadása, ezen jókat rötyögés... Ez megy. Hason a fejét felemeli, jobbra balra nézelődik... DE nem baj, ennyi egyelőre bőven elég egy majdnem 3 hónapostól. :wink:

AMúgy zabálnivaló természetesen...

Ja, és az éjszakákat sem alusszuk végig, 1-2 körül 4 óra fele 7-kor ébredés van. Közben vagy alszik (ez nekem jó) vagy nyugtalan, vagy nem alszik... Remélem, hamarosan beáll, Bende ennyi idősen végigaludta az éjszakát. Aki akar még babát, és most mintababája van, JÓL JEGYEZZE meg, milyen is ez, mert a következő csemete nem biztos, hogy ugyanilyen paraméterekkel bir majd...
:wink: 8)

SZILVI35? rég irtál, merre jársz?

szilvás76

Szilvás,engem viszont Tomi jól megedz és a2.lesz mintababa :lol: :lol: Bende szereti a hugit?
Vettem Hipp-es teát most Tomi is azt iszik!Hogy is írtad,1 kanál 2 dl-be?

Dia 3 napból 2 nap meló :? hát igen az övé sem olyan munka ahol van hétvége,ünnepnap...

Csibuc Korinna nevel :lol: :lol:

Elhoztuk az utolsó Tanuló Kutyust a tescoból,7500-ért.Tök szuper,legalábbis mi örömmel nyomkodjuk :)
Meg van egy csomó zenélő meg készségfejlesztő játék,500-pár ezerig...vettem "távirányítót".zenél,beszél,csipog ahogy a gombokat nyomkodjuk meg Enikőnek ilyent amin vannak állatrajzok és megnyomod a hozzá tartozó gombot,az állat hangját utánozza :) 700 ft-ok voltak.

Kép

Kép

Kép

Díszítettem a babkocsi belsejét matricákkal,hogy legyen mit néznie,be is jön:
Kép

evilany

Évi.
Igen, szereti. Komolyan, bár néha kicsit "smirglis" a dolog, de szereti, büszke rá, dicsekszik vele... képek a blogban vannak, ide nem tudom feltölteni.

Hipp. 1 púpos teáskanál 1 dl vizbe. Én kevesebbet tettem bele, kb egy púpos kávéskanállal, hisz még nincs 4 hós. De nem hiszem, hogy lényeges. Most MILUPA csecsemőteát vettünk, őszibarackos C vitaminnal. Abbahagytam az édesköményt, nagyon sokat pukizott, és hátha az édeskömény miatt... (persze nem, most is durrog ezerrel) de kivánja a folyadékot, és kaki problémánk már nincs is...

Ezek a kütyük jópofák, a szülők jókat tudnak játszani velük... ;-) :lol:

szilvás76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?