A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

estrella
oltásról nekem is Sz. doki volt az orvosom és azt mondta hogy az elején nem javasolták, de mikor 2 kismama is meghalt, kötelező volt ajánlani mindenkinek az oltást én 7hetes voltam Hannával és beadattam, utána jöttek róla olyanok hogy kamu az egész, én így láttam jobbnak akkor, mert 4 évet vártunk rá, amúgy aki a nyíregyházi kismama volt az ismerősünk volt és a babát megmentették ugyan és nagyon édes de a mama sajnos meghalt :(

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

kubu
gratula nagynéni, minden jót a kicsi Barnusnak

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Estrella, a tücsöktől sem félek.. jó nem cirógatnám az biztos...de amitől az iszony van, és elmebeteg módjára viselkedem az a csótányok meg a nagy fekete bogarak amik a belsőbb kerületekben vannak este az utcákon (a svábbogarak).. Na ha ilyet látok bármior is, képes vagyok a járdáról az úttestre üvöltve kirohanni, vagy a férjem hátára felugrani, és azonnal menekülni akarok onnan, most nyáron megláttam egyet a Liszt Ferenc térnél, sírógörcsöt kaptam mert pont az utunkban volt... és taxiba kellett vágni magunkat el onnan, mert azt éreztem menten meghalok....... Nyáréjszakai kujtorgásaink során csináltam néhány extrád mutatványt a vadidegenek legnagyobb megrökönyödésére :) :) :) Hát tudom, hogy nem normális, de leírhatatlan módon iszonyodom tőlük.
Rajó totál kivan tőle, mert még ha a tv-ben mutatják őket is felugrok az ágy tetejére, meg húzom magam alá a lábamat, csukom a szemem, fogom be a fülem, hogy ne is halljam..... Szóval egér iszonyod teljes mértékben át tudom élni!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Lukacsne
Közben megkérdeztem a barátnőmet, ő is ezt mondta, hogy Sz. javasolta az oltást, de csak az első trimeszter után.
Mondjuk hozzánk pont akkor jön az üzemorvos, de majd megkérdezem, hogy megoldható-e, hogy ha szeretném, akkor nekem csak decemberben adja be…
Bár te látom az elején beadattad és semmi baja Hannának…
Az ismerősötök halt meg??? Úr isten, az borzalmas volt, el sem tudom képzelni, mit érzett szegény férje, aki magára maradt a pici babával…
estrella22

Andrea
Na a csótányokat én sem szeretem, de át tudom érezni, mi játszódik le benned…
Mikor kérte férj, hogy segítsek kiekrgetni az egeret a kanapé alól és újra megláttam, hát én azt hittem, szívrohamot kapok… Amúgy is szar a szívem, hát olyan magas pulzusom lett, utána még sírni is elkezdtem…
estrella22

húúúúúúú csajok,
eufóráiban lévő, hugának persze a legjobbat akaró nagynéni megjött sote I vagy II (üllői út) intézményből hááááááááááááááááááááááááááááááááááááááát persze mint kívülálló (habár amikor elvetéltem anno akkor odavittek, de lényeg hogy arra már nem emlékszem mert totál kitöröltem), mindenesetre ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ én összeteszem a kezem hogy a JK-ban szültem..... ott valahogy mindenki mosolyog
......és ha megkérsz valakit - hogy szóljon a csecsemősöknek hogy hozzák ki Barnit -, akiről nem tudod hogy nővér, orvos, takker vagy ki, hiszen még névtábla sincs közli hogy ő nem arra megy (bocs persze nem gondoltam komolyan hogy 5 méter kerülő tud lenni). huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Kubu nem mond semmit de totál le van döbbenve
most vasutat szerelek de jövök csudaszépédigombóc Barni képekkel

(nov elején eshettem teherbe Lizával és dec 31-én kaptam oltást)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.11.01 07:22-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Hahó!

Kubu: gratula a hugodnak és neked, hogy nagynénike lettél, én már az vagyok 33 éve - nagyon jó dolog. Én is szaladtam megnézni.
De tudod SOTE II. nem hires a csecsemős nővérekről, de a másik, biztos ott is van valami rend, amit be kell tartani, ezt is meg lehet érteni. Macs se szaladgálhatott folyton a picikhez - tudod. Képet várjuk!

Ahogy Zorka babáról is, de nagyon!

Esztrella:na engem az egérrel meg hasonlókkal lehet kikergetni. Pár éve itt is volt a panelban, azt hittem beszrok tőle. A ragasztó fogta meg. Munkahely: lehetne változatosabb, de ez van, valahol dolgozni kell. Aztán majd meglátom. Minden esetre a német nagyon hiányzik.

Lukácsné: babáért irigyellek, sok munkáért kevésbé. Nekem szül.nap egy étteremben volt www.kistirol.hu nagyon tudom ajánlani bárkinek.

Ann: elhiszem, hogy szeretnéd már Vuk-ot látni. Aranyér: jó kilátások, Kubu szenvedett legutóbb. Amugy tudod ez sebészet ám, ezzel házidoki nem sok mindent tud csinálni. De jó kenőcs a Doxiproct, és lehet kapni patikában recept nélkül. Nekem is volt pár hete, ill. szedtem mellé gyógyszert is. Mindegyik nagyon drága ill. talán kup se ártana. Ez ugy kb 8000 Ft, de a kérdezett ep.-re ez is megy. Ugyhogy hajrá olvasás, mert nem sokat lehet már várakozni, aki az idén be akar/megéri neki/ belépni

üdv kispatak

még jövök
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.29 15:28-kor.
Vendég

Estrella,
amikor kiderült hogy baby on board van kérdeztem nődokit hogy mi legyen az oltással és kb. hogy izibe, de azonnal és mindenképpen és igen tessék oltatni !

kubuspace

csajócák ezt el kell mesélnem

délelőtt Csucsuval beszélek telefonon, énapa persze nem tudja ki van a vonal másik végén, de odajön hozzám és kérdezi hogy Sajtival beszélsz ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kb. mintha Sajtival napi szinten beszélnék, vagy legalábbis heti szinten, de még a számát se tudom, erre ezt kérdezi tőlem, hát kész voltam az uramtól :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kubuspace

Eszter: nagyon várjuk a mielőbbi jó hireket felőled!

kispatak
Vendég

Zorka és Barnabás! Isten hozott titeket ezen a gyönyörűséges-napsütéses napon!!!!

Az oltás kérdés nálam is mumus! Tavaly se oltattam, nálunk is lehet kérni a cégnél. Ha terhes lennék, háááát nehéz döntés lenne! Én inkább hajlok a nem felé, de anyukám azt mondta, hogy oltassak, mert nem akar infrarktust kapni! :)
Sajna babát nem várok, úh most sem lesz oltás!
gigibp

Sziasztok, Judit gratula a babhoz!

Nava, remélem minden gyorsan és simán ment :)

Andikám, ne legyél idegbeteg, végülis csak nem lehet ott annyi motyó, hogy te esetleg néhány könnyebbet elkapva, ő meg a nehezét, ne végezzetek hipp-hopp 8) Ezért nehogy végigveszekedjétek a 7végét!

Kubu, gyerek fotók tündériek!

Oltással kapcs. Enyém após gyerekorvos, én tavaly is (igaz akkor még nem voltam terhes) hallgattam rá, hagytam, hogy oltson :D
Ő azt mondta, hogy terheseknél minden szerv össze és felnyomódik, így a tüdő pang, illetve könnyebben fertőződik. Én hiszek neki, oltatok. Egyébként ő is csak a 3. hónap után javasolja. :lol:

Mindenkinek jó 7végét 8)
kpn

Kpn: Ha könnyűek lennének, már átvittem volna őket a kölcsön tárolóba, gondolhatod :)...de itt nehéz bedobozolt dolgokról van szó, aztán egy bazinagy szőnyeg felcsavarva, bútorlapok, bedobozolt cd-k , terasz bútorok...egy Singer varrógép gép része.. stb.stb. ilyesmikről van szó...... én max. a bicajokat tudom áttolni..de mivel lépcsőkön is kell emelni, így azt is csak félig... :shock:

Hát remélem holnap azért megcsinálja, mert ezek buzinehezek sajna ahhoz, hogy mozgassam..... Viszont egyrészt kérték is hogy pakoljuk ki, hogy hozzáférjenek a mennyezethez rendesen majd, másrészt meg nem véletlenül nincsenek ezek a dolgok kidobva, sajnálnám ha ráfolyna bármi is és kárt tenne bennük, mert jó állapotban vannak.... Veszekedni nem fogok vele, eldöntöttem, de ha nem csinálja meg, nem fogok hozzá szólni az biztos!!! :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok!

Zorka babának és anyának nagyon hosszú és egészséges életet!!

Kispatak nagyon megköszönném ha utána tudnál érdeklődni az URO dokinak, mert azonnal viszem apát amikor lehet.

Már annyira elegem van MAJDNEM MARYBŐL, mindig csak kezdeget és még semmi............

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia,
apának én két jó dokit is tudok ajánlani:
Papp prof: www.andrology.hu
Ő nagyon jó, nála volt énapa is!
Kopa Zsolt:
www.kopaandro.hu
Őt is nagyon dícsérik!

Kubu,
apa-teló sztorin betojtam :lol:

Kpn,
köszi a gratut :) Jól vagytok?

Andikám,
ezaz, ne hagyd magad! Bár szerintem mire hazaér elszáll a mérge és holnap szépen elpakol :wink:

Kép
judit0713

Kubu,
énapa is megkérdezi esténként, hogy mi újság a bmc-ben? :-) mindig mosolygok rajta. meg vicces hogy Esztert, Juditot és Zsuzskáékat már ő is üzembiztosan felismeri. :-D
ja egyébként Miezáéknál meg teapa azt kérdezte, hol az a lány, aki múltkor nagy pocakkal jött, azon is jót vigyorogtam. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Estrella, Mieza,
persze megírom mit mond Sz. doki az oltásról, de csak soká megyek hozzá. ha elfelejtem és még aktuális, bátran nyaggassatok!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszi Judit

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Hahó!

Mia: látom Judit már kisegített, igy van én is irtam Papp prof-t ill. a másik nevét nem tudtam, de ő az. De van még egy harmadik is, de szerintem bármelyiket választod jó helyen jársz. Azt tudom, hogy Kopa-hoz hosszu időt kell várni még magánban is, a klinikán meg talán jan-ra kapsz időpontot.

Ez az oltás kérdés, hát mindenki maga tudja, de ha betegek vagytok, akkor ne. Tavaly egy koll. nőm köhögött, megkapta az oltást, aztán bizony heteket volt otthon.

Balázskáról már vannak képek, tündéri hercegurfi.

Várunk képeket a mostani szülöttekről ill. Lili és Hanna babáról is

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok! :)

Egész jó volt a napom, kollégák nem szóltak semmit, nem kérdezősködtek, pont ahogy anno kértem tőlük. Mondtam is nekik, hogy hiányoztak! Nálunk jó a gárda és repkednek a poénok, ha éppen nem ügyfelezzük halálra magunkat. :)

Lukácsné:
Hanna nagyon szépen fejlődik, Filipnek betegségűzőt küldök!
Megint duracell-nyuszi üzemmódban vagy, nem irígyellek. A vendégség viszont tuti jól sikerül! Én is nagyon szeretnék sok embert egyszerre meghívni, mivel imádom a nagy olaszos hangulatot, csak sajna a kecó igen kicsi és zsúfolt hozzá... Amíg megvolt a Zuram telke, évente tartottunk egy óriási bulit, olyan volt, mint egy lagzi. Hulla voltam a végére, de jó érzés volt látni a barátainkat és szüleinket, hugimékat szépen egy csokorba szedve. :)
Kűttem priv.

Andi:
Higi bébi!!! Ez most nem kell neked, csak a nyugalom. Kispapi majd összeszedi magát és megcsinálja, te semmihez se nyúlj.
A cundás 20%-ot ne bánd, több is veszett Mohácsnál!
Azért a csótányugrásaidat igazán feltehettétek volna a jutyubra! :lol: Nem semmi lehetett!!! :lol:
Én a nagy molylepkéktől, méhektől, dongóktól, darazsaktól félek nagyon. A szúrósak ugyebár döfnek; a moly viszont olyan erősen tud kapaszkodni a lábaival, hogy menten frászt kapok! Én is előadtam már pár magánszámot az utcán sikoltozva és veszettül rohanva a "halálos" támadás elől, étteremben, BKV-n. :lol: :lol: :lol:

Judit:
Bocsesz, de GRATULA az első rosszuléthez!!! :lol: Én is szeretnék már ilyet! :)

Rita:
Nyugika!!! Sok pasi így áll hozzá a puceváláshoz, de aztán csak megcsinálják. :) Ha kész van, dícsérd meg, hogy milyen ügyesen kitakarította és nagyon szép lett.

Kubu:
Megadom a tel. számom, ezen ne múljon: 06/30-....... :lol: :lol: :lol:
Inkább priviben, ha kéred. :lol: Tőlem is szokta a Zuram kérdezni, hogy mi újság xy-nal, v. kivel sms-eztem... Ők is kíváncsiak, ohó, de még mennyire!!!
Szuppper-mega-giga gratula tesódéknak, Isten hozta Barnabást!!! :)
Jól van? Könnyen szült? Remélem azért a dokija rendi volt, ha már a kórház ilyen furi... :?

Ann:
Gyere át az én házidokimhoz, ő egy szuperjó fej!!! Dr. Szőnyi Marianna és az SZTK-ban rendel az első emeleten jobb oldalon (H, Sz.: 16-20; K, Cs.: 8-12; P.: változó, nem mindig van rendelés).
Még sajna nem kaptam XX. ker-i tb-s nődokis infót...

Eszter:
Mindened szépen növekszik, nagyon szurkolok hétfőre, az jó nap ám! :wink:

Mia:
Mensimeghozókat küldök: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Pá Drágáim!
sajt@

Egy kis vigyorex:

Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel.

A bánatomat italba akartam fojtani, de tud úszni az a bestia.

A sportot sose késő elkezdeni, úgyhogy én még várok..

Csak az a nő foglalt, akin fekszenek.

Én már nem hiszek semmiben! A múltkor is bementem egy ajtón, amire az volt írva, hogy NŐK, de csak budi volt.

Szeretem az extrém sportokat, mert közben rengeteg új barátot ismerek meg: mentősöket, balesetiseket, gyógytornászokat és kedves embereket, akik kihívták a mentőket!!!

A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.

Már régóta keresek egy frappáns rövidítést a klubunkhoz, de sehogy sem találok, a neve : Fiatal Alkoholisták Szövetsége... Tud valaki egyet?

A kisfiúk ugyanazon okból vesznek Kinder tojást, mint amiért a férfiak vásárolnak női fehérneműket. Nem igazán a termékre van szükségük, inkább a meglepetésre, ami bennük van...

Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy amikor e-mailben elküldte a fényképét, felismerte az antivírus...

A rasszizmus mindenütt jelen van... A zongora fekete billentyűi rövidebbek!

Aki az életet tréfának tartja, az gondoljon a poénra is.

Sose nézd meg a víz mélységét két lábbal

A férfiak azért alszanak el gyorsan szex után, mert előtte fél éjszakát könyörögnek érte.

A szenilitásban az a legjobb, hogy saját magad elől dughatod el a Karácsonyi ajándékokat.

Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van...

Honnan tudja egy vak, hogy végzett a feneke kitörlésével?

A szemezés nem mindig működik, már csak annál az egyszerű oknál fogva sem, hogy a nők szeme nem a mellükön van

Ön dönt, iszik vagy vezet! De egyszerre a hármat ne csinálja!

Az én anyósom olyan, mint a húsvéti tojás. Erősen festett és előbb-utóbb összetöröm!

Ne feledd: ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd

Semmi probléma a munkahelyi szexuális életemmel. Egész nap baszogatnak és szopok.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé.

A sün egy makacs madár. Csak akkor hajlandó repülni ha belerúgok.

Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja:
1. Ki találta fel a munkát?
2. A többiek miért nem verték agyon?

A régész az az ember, akinek a karrierje romokban hever.

Én már csak úgy vagyok a munkakedvvel, mint az egyszerű lány a szombati buli után. (vagy megjön vagy nem...)

Az ember életének egyharmadát tölti emeletes marhaságok olvasásával. Ez volt a mai adag...:))

Pá Drágáim!
sajt@

Zsuzsó-kismami:
Tegnap este megcsináltam a teféle sütit, nem lett olyan finom könnyű a túró, mint nektek, de ma estére 4 db maradt összesen, a Zuram megette a legjavát, pici ment anyóséknak, én alig ettem belőle... Asszem hétvégén lesz még egy kör, vagy kettő. :roll: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Sajti!

Fontos neked az erzsébeti dokker? Nem VIII-kerben laksz?

Amugy látom hangulat ok-s, majd minden egyéb más is ok lesz

üdv kispatak
Vendég

Hahó!

Ezt irták urológia ügyben!

1. SOTE Urológiai Klinika, Andrológiai Centrum
cím: 1082, Bp., Üllői út 78/B
vezető: dr. Kopa Zsolt, kollégája: dr. Riesz Péter
asszisztensek elérhetősége: 06-20-825-1134

2. dr. Kopa Zsolt magánrendelése
tel.: 06-30-8707427 (munkanapokon 8-20 között

Klinikán nem január hanem április időpont van állítólag.

3. lehetőség Kistarcsára sztk-rendelés
http://www.florhosp.hu/html/orvosok/urologia.htm

üdv kispatak
Vendég

Most csak gyorsan, mert ma még fél áron vannak a rossmanban a naptárak és azt szerkesztenem kell a nagyiknak karácsonyra. Szóval az oltásnál az volt a humbuk, hogy állítólag a sima infulenzában is meghalnak ennyien. És azt nem szajkózták. Szerintem aki adatja a h1n1-est az adassa be a simát is.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti,
ez szuper volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A legjobban ez tetszett: Mindenre tudok magyarázatot találni, legfeljebb nem stimmel.
Mekkkkkkora duma!
A másik kedvencem, ami nem szerepelt itt :arrow: "A válaszom egy határozott talán!" :lol: :lol: :lol: :lol:
gigibp

Hajrá Eszter!!!
Egy kis drukk neked és minden babásodni vágyónak :D http://www.youtube.com/watch?v=23KLCVIk4vA
4:00-nél kezdődik a flash
:D ))))))

Kép
mieza

Sajti, felolvastam és jókat nevettünk :)

Kép
mieza

kukk
KO vadok, holnap hármasban a gyerkőcökkel, szerintem nagyon kemény lesz

hugi nagyon fáj, fáradt, megfigyelik napokig, szerdáig marad bent, kapja a szérumokat, Barnit néha beviszik hozzá
nagyon izgulunk hogy ne legyen belsővérzés
szegénykém, altatásban volt a császár

Sajti,
nincs XX kerülti nődokker infóm sajna.

Ann,
II kerületbe járok házidokkerhez.

kubuspace

Lányok,én bizony oltatok,nekem abból is elegem van,hogy minden mögött kell valamit keresni,és persze találni.

Én egyszerűen hiszek benne,és sz*rok rá,hogy ki jár jól,hisz akármit gyárt valaki,az jól jár vele,ha eladja...

A felhajtás nem feltétlenül azért volt,mert felesleges az oltóanyag,és elnézve az "ártatlan áldozatok" eseteit,akik bár egészségesek voltak,sportoltak,nyomták magukba a vitamint,mégis áldozatul estek,nos én nem tenném ezt a gyermekemmel.

Majd odafent lejátszák a meccset,hogy ki szerint mennyire baromság, én mindenképp oltatok.

A februári oltóanyagom még megvan,mert ugyebár folyamatosan beteg voltam,és addig nem volt hajlandó a dokim beadni,amit amúgy INGYEN kaptam meg...

Egyébként a témához ajánlom dr. House ida vonatkozó epizódját,amiben szépen elmagyarázza az anyukának,mire is való az oltás,amit a gyereke kellett volna,hogy megkapjon...
Tudom,hogy más,de a lényeg nem... :)
Vendég

Kubu!

Mi történt hugival, életmentő császár? Beindult magától és nem tudott megszületni, vagy valami egyéb baj volt?

Remélem minden ok-s lesz. Amugy bizony jobb volt régen, egy sima szüléssel kellett 5 napot maradni, császár 10-14 nap kh. Lesz neki segitség utána?

Minden jót neki és nektek is, apa elmegy valamerre?

üdv kispatak
Vendég

Sajti,
örülök hogy viszonylag jól telt a napod.
köszi a vidámságokat. a szomszéd kissrácnak nálunk mindig van kindertojás félretéve. :-)
olyan túrót vegyél, ami morzsálódós, nem tapadós, énuram oké nevűt vett. :wink:

Mieza,
vicces volt a kisvakond, még csak szlovákul láttam, úgy tudom annak idején magyarul nem adták ki ezt a részt. :-)

mi holnap mennénk apósomhoz, de annyira kutyául erőtlen vagyok, hogy nem tudom merjek- e elindulni, férjem és anyukám is lebeszél róla. :-( csak hát most mondanánk el a jóhírt... és legközelebb csak karácsonykor mennék. :-(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kubu,
Hugidat folyamatosan megfigyelik, ugye? tehát azonnal ott vannak ha bármi lenne, de persze NEM lesz.
Anyukátok segít majd nekik?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sajt után: A fizetésem olyan mint a menstruáció. Havonta jön és 5 napig tart. :D

kubu: Huginak jobbulást.
vicky79
Budapest III. kerület

sajti
priviben válasz ment.

kubu
Filippel nekem is altatós császár volt anno.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Hahó!

Ki merre? Olyan jó, hogy három nap szünet, és mehetek holnap a kerti lakba, és vezetni is fogok.

Zsuzsó: ha nem vagy jól maradj és pihenj

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok Csajok!
Szép hétvégét mindkenkinek!

http://www.youtube.com/watch?v=vX80ynpQ ... _embedded#!
ann74

morgen
hajnal 2 óta ébren, csináltam egy csomó képet, lehet hogy majd kicsinyítve sorozatban felteszem hogy M mit is művelt ma reggel.

Kispatak
elfolyt a magzatvíz tegnap, nyákdugó stb., mivel hugi vérzékeny és kell kapnia mindenféle szérumokat és mivel 2 héttel hamarabb is érkezett Barni és nem volt annyi idő hogy a szérum hasson, felszívódjon, indulhasson normálisan a szülés ezért lett császár. Segítség lesz most anyósáéknál laknak mivel Pesten eladták mindkét lakásukat az építkezés miatt, szóval anyósa tünemény tutira sokat fog segíteni. Meg én is, természetesen.
jaja apa ma nincs itthon megy a biznic :-) azzal kapcsolatosan amiről múlt héten beszéltem neked.

Zsuzsó,
igen figyelik, ma reggel is lesz uhu, úgyhogy reméljük tényleg rendben lesz minden.
anyu nem fog segíteni, eleve 80 km közöttük a távolság, ő majd csak okoskodni fog.
mondjuk döb döb hogy hugi a libling és anyuék tegnap nem jöttek fel :shock:

megyek mert tombolda van, nem fárad a büdös kölke :lol: :o :o :o :o
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.11.02 07:55-kor.

kubuspace

Szépséges Szombatot! Ne egyetek wombatot!!!

Asszem meggárgyultam. :oops: :lol:

Mieza:
Ez annyira édi volt, amúgy is imádom a kisvakondot!!! :)

Gigi:
A te kedvenced is nagyon tetszett! :)

Kispatak:
Utánajárok a nyóckeres dokinéninek, jókat hallottam róla. :)
Jó kertelést!

Kubu:
Nagyon drukkolok hugidnak, akkor ez igazi meglepi szülés volt.
Furi, hogy anyukádék nem mentek be hozzá, anyóssal viszont neki is mákja van és persze veled is - majd segítitek tesót és minden rendben lesz. Alig várom hurrikán-fotókat!!! :)

Zsuzsó:
Oké- túró :) O.K! :lol: Másszor úgy teszek.
Nagy dilemma az utazás, remélem mára kitaláltál vmi okosat. Mondjuk én spuriznék ezerrel, még erőtlenül is (tudod az a bizonyos @ a nevemben nem véletlen), de ezt neked kell érezni, hogy mit bírsz, megerőszakolni nem szabad a tested! Ha inkább otthon pihennél, tedd azt. Majd írd meg, mi lett a meccs eredménye! :wink:

Vicky:
:lol: :lol: :lol: Ez nagyon jó duma!!! Sztendáppos!!! :lol: :lol: :lol:

Ma reggel ablakot pucoltam és a büdi-koszos-cséritelepes szomszéd odaszólt, hogy tud még ablakot ajánlani. Jót nevettem rajta, mert még kívül csak-csak megcsinálnám, de be nem mennék hozzájuk, az hót ziher.

Pá Drágáim!
sajt@

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Sajti: hasonló műveleten gondolkozom,illetve azon,hogy ki kéne festeni a szobánkat,de nem tudom,milyen színűre... :roll: :roll: :roll:

Nagyon nagy a belmagasság,fölül egyelőre fehér,és egy díszcsíktól lefelé van most még egy érdekes mintázatú tapéta,amit szívesen lekennék...
Csakhogy nem tudom,hogy ekkora belmagasságnál milyen szín lenne a nyerő,hogy ne kapjon ember agybajt,amint meglátja :lol: :lol: :lol: :lol:

Merthogy persze,hogy nem bírom kivárni,míg segít,nekiállnék magamtól :lol: :lol: :lol:

Majd' az összes bútorunk középbarna-világosbarna,a kanapét meg úgyis kárpitoztatni akarjuk,úgyhogy az majd idomul a festésemhez :D

Képzeljétek,ma veszem be az ucccccsó fogamzásgátlót!!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Lányok,
akik most épp spontánban vannak azoknak szeretnék felejánlani 3 db Pre-Seed fogamzást elősegítő hüvelyzselét.
Nekünk már nincs rá szükség (most meg pláne, hogy no sex :roll: ), szívesen átadom, jelezze aki kipróbálná! Neten lehet róla olvasgatni, a hüvely ellenállását csökkenti, ezzel tovább életképesek maradnak a katonák, tehát nagyobb esélyük van.

Mieza,
nagyon édi a kisvakond, ezt a részt még én sem láttam :lol:

Zsuzsókám,
remélem mára jobban lettél és útnak indultatok!

Kispatak,
szép napsütéses időt mondanak a hosszú hétvégre, érdemes kihasználni a nyári lakban!
Tényleg, nem lenne érdemes azt téliesíteni és a téli szállást feladni? Vagy túl messze a munkahely?

Sajtim,
örülök a virgonckodásodnak :D
Nálam most ajtópuceválás van lájtban, az ablakokkal végeztem még a stimu alatt, mint aki tudta hogy később ez már nem fog menni :)

Kép
judit0713

Breki,
hurrá utsó fogigátló :D
Festés: nekünk a nappalink pl. a barna 3 különböző árnyalatában pompázik az egészen világos bézstől a sötét terrakottás barnáig. A tetőtér viszont zöld és vörös festéket kapott, épp a te meggondolásodból, hogy nagy falfelület ne legyen azonos.
Mi imádjuk, bár két teljesen különböző benyomás, az első jó kis meleg kuckós, a másik meg életteli pörgős hely lett :)

Kép
judit0713

Béku:
Én rajongok a sötét falszínért!!! Bordó, lila, de ezek biztos neked nagyon kemények. :)
Hurrá fgmentesség!!!

Judit:
Csak nagyon óvatosan, kérlek!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: ááááááááá,imádnám a bordót is,meg a lilát is :D
Csak kérdés,hogy párom mit szólna hozzá :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is amolyan meggyvörösre gondoltam,de azt se árt figyelembe venni,hogy ez amolyan nappali,de mivel nekünk most ez az egy szobánk van,ezért hálószoba is egyben :)

Nekem még a narancs-bézs-barna is tetszene :D

Judit: igen,emlékszem,hogy említetted a zöldet,és megmondom őszintén,egy szép sötétzöld tetszene legalább 1 falon :D
Vendég

Béku,
sötétre csak akkor fesd, ha van elég ablak!
Amúgy az eddig felsorol színek bármelyikét szívesen látnám én is a falaimon!
Olyan jó hogy már ennyi választék van, nemcsak a kis halványka pasztellek játszanak :)

Sajti,
jelentem két ajtó kész, leültem csipegetni meg benneteket olvasni, folyt. köv. később. (még kettő van, mert ma csak a nappaliból nyílókat nyüstölöm)

Kép
judit0713

Navi! Gratulálok! Isten hozott kicsi Zorka ezen a világon!

Sajti: Igen még 3 hónap :( Ó, az a baj, hogy már egy éve töltődünk, már nem tudok hova töltődni, már haladnék előre ezerrel. Komoly vagy, hogy már túl vagy az ablak puceváláson és most kezdek feléledni, bár nem jellemző rám ez a lustaság.

Estrella: Voltam a 120 perces terheléses vérvételen és még mindig magasak az értékeim. Akkor tudjuk kezdeni a lombikot, ha ez a dolog rendeződik. Ezek a nyestek tudnak alkotni. Apósoméknál is valami hasonló állatka pár nap alatt a szerszámos sufniból egy tejes ládányi diót széthordott és megkajált. Nem hittem el, amikor mutatták.

Andi: Ne idegeskedj, nem ér annyit a dolog. Szerintem mindegyikünknek ismerősek ezek a pasi hisztik, aztán morogva, de megcsinálják.

Kubu nagynéni: Óriási gratula a hugidnak. Majd gyere mesélni, hogy milyen a fiatalember és várjuk a fotókat.

Mia: Mi is Papp prof-nál és Kopánál voltunk, én is őket ajánlom. Kopának van nemfizetőse is, látom már Kispatak feltette.

Béku: Én is festésben gondolkodok, de már csak tavasszal, amikor jól kilehet szellőztetni. A hálót én padlizsánra fogom, elég pici a szoba, de a bútorok világosak. A nagy kedvencem most a pisztácia zöld és már felkutattam dizájnos figurákat, matricákat, ami feldobja egy kicsit, ha érdekel szólj és felteszem a linket. Fotó: a következőn naná, hogy lesz rólad is kép, én majd teszek róla :D

Luca
luca4

Luca: hát persze,hogy érdekel a dekorációd!!! :)
Rakd csak ide nyugodtan :)

Nagyon nem akarok újítgatni,mert ugyebár augusztusra már többen leszünk,addigra jó lenne elköltözni máshová,ahol lehet külön babaszobánk is,mert azt mindenképpen szeretnék!

Remélem addig elkél a ház,és tudunk venni egy másik valamit :D

A padlizsán szín is jó nagyon!
Vendég

Az a baj,hogy nekünk elég régi bútoraink vannak,gyönyörű lakkozottak,de épp ezért nem merném lecsiszolni,festeni...
Pedig így eléggé korlátozottak a lehetőségek,már ami a színeket illeti,mert ehhez a sok mondjuk hogy éger-bükk színhez nehéz jó falszínt passzítani :)

Én mindenre nyitott vagyok,szeretem a modern minimált is,akár a fekete-fehér-piros is jöhet :D
Vendég

Béku: Mindjárt előrkeresem a linkeket. Arra nem gondoltál, hogy lematricázd a bútorokat? Lehet kapni famintás matricákat, amivel szépen újra tudod húzni a bútorokat, ha szépen van csinálva észre sem venni, hogy matrica. Én már láttam ilyen bútort.

Luca
luca4

A barna szín nekem is tetszik. Valami kávé barna. Tegnap mi is néztünk festékeket, de még nem vettünk. A nappalink még mindig fehér és tavasszal dobni kéne rá egy kis színt. Meg rendbe kéne rakni a fürdőszobát, mert már egy ideje nem ázunk. Ez nagyobb meló lesz, mert le kell verni a felvált festéket.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?