A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Hmm,nem is hülyeség :)
Megmondom őszintén,nem gondoltam még erre,de láttam már olyan bútort,ami majdnem milliós nagyságrendű volt,és annál eszembe jutott,hogy tuti árulnak olyan mintával valami ragasztható dekorációt :D

A laptetűd tuti meggyorsítja majd a dolgaitokat!!! :D
Vendég

Íme a linkek: Szerintem az elsőben jobbak vannak.

http://www.faltetovalas.hu/index.php?com=content&cat=5

http://www.fali-matrica.hu/

Luca
luca4

Béku: Köszi, de nálunk már fix a 3 hónap várakozás, úgyhogy ezt a laptetűt bedobom a közösbe teljes mértékben.

Luca
luca4

Vicky: épp ezen fáradozom én is,elázott a fal,és most rendesen jön le a vakolat,de hát a fűtő"test" mögé lehetetlen bejutni,nem tudom,hogyan lássak neki a falazásnak. :?

Épp most tettem amúgy rendbe a fürdőszobát,átsikáltam az egészet,de ezen sajnos nem tudok segíteni egymagam :(

Sok még a munka nagyon...
Vendég

Sajnálom a 3 hónapot...
Én is alig bírtam ezt kivárni,de már csak pár nap nekem,és véééégre kezdhetünk!!!

Köszi a linkeket,megnézem :)

Amúgy most néztem egy kalkulátorral,aszerint július 26-án van a várható szülési időpontom,amennyiben most sikerül,márpedig MUSZÁJ neki!! :D

miért emlékeztem én az aug. 18-ra? :D
Vendég

Hahó!

Temetőt megjártam, most teszek-veszek, holnap pedig kimegyek. Jó lesz vezetni, már alig várom.

Sajtikám: nem fogod megbánni a nyockeres dokkernénit, mostanában nagyon dicsérik az Uzs-s lányok. Nagy jövő előtt áll szerintem, mint az én fogdokkerem is, belőle tuti egyszer professzor lesz.

Kubu: remélem minden ok-s lesz hugicánál és akkor segítség is van. Remélem csemetéid hagynak valamit ma, apa pedig hamar haza kerül.

Mieza: nagyon aranyos a kisvakond. MIndig is kedvencem volt.

Juditkám: ez a nyári/téli lak érdekes kérdés. Soha se jönnék haza inkább a nyáriból, de itt van az anyukám és közel minden családtagom. Tudjuk nagy luxus ez igy, a férjem nem is nagyon megy sehová, neki a nyári lak a luxus és én is imádom. No meg ki tudja, ez a bárányka mit akar? Sajna a temetői látogatást nélkülünk teszi meg, de legalább eljön - csak nem a mi társaságunkra kiváncsi. Hát ez van.

minden jót kispatak
Vendég

Sziasztok!

Köszi az Uridokikat!!!!

Sajti köszi a mensimeghozót, úgy tűnik bejött... :wink:

Mindenkinek nagyon szép hétvégét!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Barbusnak is faltetoválása van a szobájában. Nem bonyolult feltenni, le is lehet szedni úgy hogy ne legyen a tapétának vagy a festésnek baja és ki lehet fogni akciósan egész jókat. Küldenek egy kicsit, amin kipróbálhatod. Nekünk fűrészporos tapétán van és rajta maradt.
vicky79
Budapest III. kerület

Kispatak: én is épp a temetőbe készülök menni édesanyámmal együtt...
Kicsit kertészkedünk nagymamámék sírján.

Visszafelé veszünk festéket.

No,a döntésem,hacsak nem látok meg hirtelen valamit,ami megtetszik: világosbarna,és a pirosas-bordó valamely árnyalata :)

Van elég falfelület,elválasztva is egymástól,úgyhogy többféle színnel is kiélhetem magam.

Mivel nem bírok a s*ggemen ülni,tuti kifestem a fél szobát,mire uram hazaér :D

A faliszőnyegeket már lecsavaroztam,a képeket is eltávolítottam,így majdnem szabad már 2 falfelület a 4-ből :D
Vendég

Vicky: igen,emlékszem hogy említetted a fórumtalin is :)
én még kb. 1 éve láttam ezt egy reggeli babás műsorban,és nagyon megtetszett az ötlet,de aztán mikor akkoriban keresgéltem,nem találtam ezt a fajtát,amit fel lehet tenni mindenféle károkozás nélkül :)

Mi a párommal imádunk variálni a szobán,lakáson elég sűrűn,úgyhogy nekünk jól jönnek az eltávolítható dolgok :D
Vendég

Béku,
talán nálad is beindult a fészekrakó ösztön? :wink:
Nálunk is azóta van bolondokháza amióta megtudtam hogy a fagyis után azonnal kezdünk újabb akciót...párom fenyő beépített szekrényeket készít a tetőtérbe meg majd a vendégszobába, közben szegénykém haladna a gyerekszobával is, én függönyözök, nameg most hogy már jobban mozoghatok nekilátok majd a rég tervezett saját készítésű faltetkónak :D

Kép
judit0713

Judit: :roll: :roll: :roll: :roll: öööö,lehet!! :D :D
már nagyon várom,hogy rakhassam az igazi fészket :)
Ma éjfélig tuti kész lesz a szobánk,mert olyan izgága vagyok,ha valamit a fejembe veszek,hogy hiába kérdezi mindig a párom,hogy "nem ér rá holnapig"? Akkor ennek persze nem örülök,és csak azért is csinálom tovább,ő meg látja,hogy esélytelen ellenkezni velem,és inkább besegít,akkor hamarabb végzek :D :lol: :lol: :lol:
Vendég

Judit: ez a fagyis dolog amúgy hogyan működik az esetleges sikertelen után? Úgy értem ha maradtak lefagyasztottak?

Akkor mennyit kell várni,hogy azokat vissza lehessen kapni?
Vendég

Breki!

Nem tudod, hogy a Budapesti út főút vagy jobbkezes utcákból áll?

köszi kispatak
Vendég

Hát ez úgy van, hogy ha van rá pénzetek (kerek 100ezer) akkor akár már a következő hónapban is lehet menni.
Ha viszont ezt is támogatottra szeretnétek, akkor ki kell várni a 3 hónapot, ugyanúgy mint két normál lombik között.
De ha azt nézed, hogy itt nem kell stimu, akkor anyagilag ugyanott vagy, csak hamarabb kezdhetsz...

De ez persze mind csak elméleti eszmefuttatás, mert nektek fagyi max. kistesónak lesz, ott meg több mint 9 hónapot úgyis vártok :lol:

Kép
judit0713

Sziasztok!

Úgy látom mindenki kihasználja ezt a jó idöt és mindenki tesz-vesz,takarit,fest....
Én is tegnap nem melóztam és neki láttam az őszi nagytakarításnak.Ablakok megpucolva,hálószoba,nappali,fürdö teljes mértéken kikukázva,de még rám vár a konyha meg a spejz,de ahoz meg nincs valami nagy kedvem,föként igy meló után.De valószinü,hogy még gyüjtök egy kis energiát és még ma kikukázom azokat is.

Kispatak:
Látom Te sem unatkozol a hosszú hétvégén.Érezzétek jól magatokat a kerti lakba!

Judit:
Csak kimélö üzemmódba tessék melózni,mert hanem irgum-burgum lesz.

Békú:
Te is felvagy pörögve teljesen!Ahogy a Judit is irta beindult a fészekrakó öszön.Jó festést!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

hellobello!

ma megindult mary, na meg nem teljesen csak az eleje, holnapra indul be rendesen, igyhat kedden bmc. Mar nagyon vartam.

Jok a faltetovalasok,nekunkis van a haloban, de az ragasztott indas fekete. Nagyon jol nez ki.
valyoni

Judit: ez jól hangzik!! :)

A 100e nem is sok egy azonnali kezdésért!!! :D
Nem is szeretnék élni ezzel a lehetőséggel,majd csak az első gyermek születése után,ha nem jönne spontán a kistesó :)

Zsuzska: húúú,igen,most pörgök ezerrel!!
Megvan a festék,de legyetek erősek,világosbarna lesz az egyik szín,és nagyon szép zöld a másik választottam... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem bírtam ezt a színt otthagyni,úgyhogy remélem össze tudom egyeztetni,ha meg nem,akkor marad a piros/bordó másiknak :D

Bár ha nem tetszik,majd lefestem :D :lol: :lol: :lol:

Valyoni: no akkor megjött rendben végre Mary,lehet menni BMC-be :)

Pénteken jön valaki rajtam kívül? :D
Vendég

Béku:
Tetszenek a színeid! Majd kivi leszek, melyiket választottad. :)

Luca:
Egy év után 3 hónap már meg sem kottyan! :)
Tudom milyen vacak ilyen sokáig parkolópályán lenni, de már a finisben vagytok! :)

Mia:
Hurrá!!!

Judit:
Te is faltetkózol? :D Egyre kíváncsibb vagyok!

Zsuzka:
Látom te is beindultál, tisztára, mintha tavasz lenne! :)

Valyoni:
Akkor keddre szorítok!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: én is nagyon kíváncsi leszek :D
Párom hazaért,megosztottam vele a szerzeményeimet,amint kettészedi a festéket,nekiesek a szobának!! :lol: :lol: :lol:

Kezdem a világosbarnával,amire végül rábólintott :)
Aztán meglátom,hova rakhatnék fel egy kis zöldet,mert nagyon szeretném látni,milyen lenne azzal,aztán talán holnap lesz még egy utam meggypirosért,amiért szintén bolondulok :D
Vendég

ááááááááááááá,ember azt mondja,elvitte a festőhengereket itthonról... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

ecsettel nem festhetek ekkora falfelületet... :roll: :roll: :roll: :cry: :cry: :cry:

utálok várakozni!!!
Vendég

Most jön a meglepi!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

:lol:

:wink:

8)

:P

:lol: IZGULTOK?????[size=24][/size]

Pá Drágáim!
sajt@

tudtam mikor kell jönni! Sajti, ne csigázz minket tovább!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sajti!!!!
Ne csigázz!!! :)
Vendég

Kubu
Sajnálom, hogy hugid ilyen rossz helyen van…
Szegény… Remélem nem lessz semi baj!
Szóval te bevállaltad az oltást az első trimeszterben… Szemmel láthatóan semi baja a gyereknek :)

kispatak
Néztem ma egérriasztót, de még csak nem is hallottak róla, sem a Praktikerben, sem a Baumaxban…

Andi
Na mi újság, Rajó kipakolta a dolgokat?

Luca
Kitartás a 3 hónaphoz, jó sok! :(
Ennyi idő, míg rendeződnek az értékek?! Elég durva!
estrella22

irigyellek benneteket csajok, hogy így neki mertek állni a faldekoknak, nekem nincs kézügyességem. :?
nálunk még gyerekszoba sincs... :(

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Na elrontottam Sajti poénját :)
estrella22

Egérriasztó?
Anyum vett egyet,amolyan elektromosat,de ő bogarak ellen,mert hát a pince fölötti lakás az övé....
Állítólag jó egerek ellen is,sőőt,a repülő rovarokat szemmel láthatóan irtja.
Vendég

Sajti?????? :-) :-) :roll: :roll:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Estrella:
Ugyan miért?

Andi:
Mizu a pinyó-tárolóba? Apa megcsinálta?

Zsuzsó:
Nincs még gyerekszoba sem? Na bumm!!! :lol: De van gyerek, ennél több mi kéne? :wink:

Na jó, mutatom már a meglepit :arrow:

Pá Drágáim!
sajt@

Csak nem fotó Zorka bébiről??? :D
Vendég

Sajtikám, mosmá' aztán.... :roll:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zorka Léna vagyok!

Kép

Ugye milyen gyönyörű? :D

Beszéltem Navival, a vajúdást szinte otthon vészelte át, a kórházban kb.: 2 - 2,5 óra alatt kibújt természetes úton ez a szépséges kis tündér. Navit utána picit bealtatták, mert a placenta nem akart kijönni, egyúttal varrták is, így megúszta a varrás ébrenlétes élményét. Szóval hepiend!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti,
ha én is beállok az izgulók táborába megmutatod???

Kép
judit0713

Jóvannnaaaa.... Csak le is kellett kicsinyíteni... :D

Pá Drágáim!
sajt@

Béku:
Honnan tudtad?

Judit:
Neeem, te csak ne izguljál légyszíves!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Tünemény!!!
Navi,
óóóriás gratula a szépséges királylányhoz :)

Sajti,
köszike! Ilyen meglepikkel bármikor jöhetsz!!!

Kép
judit0713

de édes baba!!! és tök jó hogy Navi ilyen ügyesen csinálta végig!!!
gratula még1X!!!!!!!

Sajti, köszi a képet! ha beszélsz még vele, add át jókívánságaimat lécci!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sajti,
legközelebb is várunk ennyit, ha ilyen hírrel jössz! :wink:
én is Zorkára gondoltam, csak nem hittem, hogy ilyen gyorsan kapunk képet! :)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jaaaaj, de szépséges!!!
És milyen gyorsan megvolt a kis tündér :)
estrella22

Hát, kunyiztam Navinak, hogy mms-ben küldje meg, aztán én a telómról feltettem a gépre.

Megláttam nagyban és elpityeredtem... :oops: Csudababa! :D
Páromnak is mutattam, hát nem itt gügyögött neki, hogy milyen gyönyörű baba?! :) És hogy hívják? Mondom Zorka Léna, erre ő: Nagyon aranyos a neve is!

Zorka baba első perctől cicizik, de a tejcsi ma kezdett igazán beindulni.

Pá Drágáim!
sajt@

Navikám: hááát,ilyen szépséges babát!!!! :D :D :D

gyönyörűszép!!!!!! Minden baba szép,no de Zorka egyenesen egy angyal!!

Örülök,hogy ilyen gyorsan ment minden,még egyszer szívből gratulálok ehhez a kis csöppséghez! :)

Sajti: vannak megérzéseim,mondtam már,hogy boszi vagyok!! :D
Vendég

Sziasztok!

Sikeres lombikból elajándékoznám és/vagy jelképes összegért eladnám a követekző megmaradt gyógyszereimet, vitaminjaimat:

* 10 Elevit vitamin - 2010. decemberig jó
* 30 db Elevit vitamin - 2011. márciusig jó
* 15 db Aspirin Protect 100 mg-os tabletta - 2014-ig jó
* 26 db Meforal 500 mg tabletta - 2014-ig jó
* 20 db Vita-Caps méhpempő kapszula 2011.08-ig jó
* 7 db Crinone 80 progeszteron hüvelygél - 2012.06-ig jó
* 75 NE (bontatlan) Gonal F injekció - 2011.10-ig jó
* Huma- Folacid 5 mg-os folsav 10 db
* 75 NE Menopur por és oldószer injekció - 2012.08-ig jó
* 5*75 NE Merional por és oldószer injekció egyesével csomagolva - 2011.06-ig jó
* 5,5 ml Suprefact injekció- 2012.02-ig jó
* 22 db Metypred 16 mg-os tabletta - 2014-ig jó

Ha valakit érdekel, kérlek, privit írjatok!
Köszönöm, Abubu

KépKép
Kép
abubu
Csákvár

Hahó!

Hát mindenkinek ilyen szépséges hercegnőt kivánok!!! Meseszép! És nem is ugy néz ki, mint aki 3 kg alatti! Majd megnő idekinn, de anyuka se nagy - még jó, hogy van tej.

Az meg külön jó, hogy otthon sikerült sokáig maradni, hamar meglett. A vége: hát az olyan mint az enyém volt, én is jót csicsikáltam és azt sem tudom, mi az hogy varrás (állítólag nem kellemes)

Szóval lányok remélem hamar követiket a jó példát! Kivánom!

Estrella: a riasztót csak a Brico Store forgalmazza, de jóval drágábban mint a kft! Hogy egérre jó-e azt nem tudom, a nyestre biztos. Ha tud valaki, menjen el Kőbányára érte, nálunk anyós tette.
Ma kicsit nézegettem Margit Kh lapját a szülészetről Szerintem tuti hely, kihez mész Sztanyik? A Burik dokkert is nagyon dicsérik, ahogy látom SZTK alapon is rendel a Vörösváry uton amugy meg a kh-ban is van ambulancia, ahol bárkit fogadnak aki ott akar szülni. Szülésfelkészítőt is láttam, amit fenti dokker tart. Biztos hasznos ha elmész még a nagy tél beállta előtt.

Én ma még itthon, végre kicsit pakoltam, amit utálok, de legalább elkezdtem. Férjem változatosság kedvéért ismét autót szerelt, most téligumi csere volt a másik kocsin. Éljen holnap megyek ki és már pattanok is be járgányba és süvitek vele. Főzni nem kell, van még rendelt kaja. Egész héten ezt ettük én benn, este itthon: fizettem 6000 Ft-ot érte. Még holnapra is maradt, szóval tuti nem drága, és gondom egy szál se vele.

Ma a temetőzés után gyorsan bementem a Maglódi uti piacra. Vettem bugyit, zoknit és 2 db nadrágot - rám nagyon nehezen lehet kapni, ezért is vettem ennyit. Elköltöttem 10 ezer Ft-ot, de szerintem ez nem olyan sok ennyi cuccért, és kaptam meleg térdzoknid, ami nekem nagyon fontos. Ja a nacik is melegek.

Breki: tudnád ezt az utat milyen? Budapesti: főút vagy jobbkezes (esetleg aki R.szentmihályon lakik?)

üdv kispatak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.10.30 19:10-kor.
Vendég

Kispatak: hááát,megmondom őszintén,nem tudom,párom is csak tippel,hogy főút szerinte is,de azon mi nem szoktunk közlekedni,az az irány nekünk nem jó semerre sem...

Hátha Andi tudja :)
Vendég

Köszi Breki.
Lehet ha itthon leszek egyszer elmegyek arra hétvégén,
A fogdokker miatt kellene tudni, mert a férjem nem akar jobbkezes utcán menni, ezért addig marad a Rákosi vagy a Csömöri ut. Szinte egyenesen lehetne végig menni a Budapesti uton. A Szlovák ut után ugyis erre kell rámenni és még onnan jó pár utca. Szóval gyalog nem is merek oda elindulni, a BKV min . 1 km gyalog -igy marad a kocsi.

üdv kispatak
Vendég

sajt: Köszi a Zorka fotót. Tényleg ügyesek voltak. A varrásból egyébként én sem éreztem mást, csak hogy bökdösnek. Kaptam még az edás kanülömbe valami jó kis fájdalomcsillapítót. Emiatt szeretnék legközelebb is kérni. Bár amikor bekötötte a srác az nem volt kellemes, de bevállalnám mégegyszer.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!

Mi ujság vezetés ügyben? Jobban vagy amugy?

Barbi lapját nem tudom megnyitni, állandóan valami reklám jön be sajna, pedig nézném, mert annyira tünemény!

üdv kispatak
Vendég

Nem mondjátok, hogy laptető?????

Na ebből egy picit megtartok magamnak, a többiből osztozzunk. De a legnagyobbat hagyjuk meg Macsnak

üdv kispatak
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?