A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Sziasztok :!:

Evita
Sztem szedjél mg-ot, mert a baba elveszi tőled, ami kell neki :!:
örülök, h sikerült megvenni a farmer nacit, már milyen régen megakartad :roll: :wink:
nem fokozatosan...vasárnap még szedem, hétfőn már nem :!:

Yokka
meglestelek, csini vagy :!: :wink: alakul a pocak :wink:

Menion
jól lecsapoltak :roll: örülök, h jobban vagy :!:
akkor a pulzusom még beleesik a normális tartományba :!: :wink:

Orsi
Te is szedtél mg-ot a 36.hétig, ha jól emlékszem :roll: :?: egyik nap szedted, aztán nem :?: mert nekem nem mondta senki, h fokozatosan kellene abbahagynom, mint az elején a progeszteront :!: :roll:
már 1 hónapos a kis drága :lol: gratulálok nektek :!: :wink: apuka úgy látom szerelmes a kislányába :roll: :wink: hát nem is csoda...csak kényeztesse is, most még lehet :wink:

Gabi
örülök, h minden rendben van Roli babával :wink: szépen fejlődik, ügyi vagy :!: :wink:
ma lett volna a nagy nap :roll: gondolom azért nem bánod, h már túl vagy rajta, hál istennek minden rendben veletek :!: :wink:
Jó esküvőzést, rossz lehet egyedül menned :roll: (Zbinyeknek lesz :?: )

Noémi
izgulok miattad, sokat gondolok Rád :roll: :oops: szorítok, h minden rendben legyen, biztosan nem lehet könnyű...főleg egy idegen országban :roll: le a kalappal előtted :!: :!: :!:

erika
Vajon merre vagy :!: :?: szorítok Érted is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Andi, Gabi, Orsi, Vivi
Csajok, le a kalappal előttetek, h ilyen ügyesen ellátjátok a kisbabáitokat, hozzátok nekünk a rengeteg hasznos infót, háztartást vezettek, orvoshoz viszitek a babókat és még sorolhatnám...és jut idő fórumozásra is :shock: Én felnézek Rátok nagyon, csak gratulálni tudok, ügyik vgytok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita
nagyon csini vagy benne, ezt sokáig tudod hordani, még hideg időben is, veszel alá harisnyát, kiváló sztem :!: jó vásárt csináltál :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Eddig egy magnéziumot szedtem, az elég volt, plusz kálciumot,mert olvastam,hogy lábban lévő görcsüket annak a hiánya is okozza. Ma már 2 magnéziumot szedtem be. remélem rendbe jön a dolog!
Én csak azért kérdeztem, mert amikor becsatlakoztam, meg kérdeztelek titeket a magnéziumról, akkor mondta valaki,hogy fokozatosan kell abbahagyni, mert,ha hirtelen, akkor nagy görcsöket okozhat,de az is lehet,hogy félreértettem valami! :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Suzy
Köszi a dicsit! Szerintem is jó! Elég vastag az anyaga! Szerintem plusz egy harisnya és oké lesz! Van egy kord gatyám, azt meg át akarom alakíttatni ilyenné! És akkor úgy már szupi!

evita10
Budapest IX. kerület

Szép estét!

Most csak gyorsan írok és nagyrészt úgy általánosságban, remélem nem bánjátok!

Gmailt csekkoltam, helyesek vagytok, Yokka nagyon belevaló azzal a motorral!
Evita Mg mehet több is nyugodtan, az használ a görcsre, védőnő szerint a napi 1000 mg (söt még több is) is elfogadható terhesség alatt (persze gondolom te sem a maximummal kezdesz)
Betegeknek jobbulást, remélem kilábaltok hamar.
Talán a front is enyhül, ha nem tévedek Vivi írta, hogy Barnust ez viseli meg. Itt most szép idő volt, fejem sem fájt, pedig az sokszor jelzi a frontot. Szóval nyugisabb idő jön, ha minden igaz.
Kisbabókhoz sok energiát és cserébe nagy mosolyokat! :)
Suzy, Erika, Nomi, nektek meg sokat szurkolok! Megy a drukk...

Ne hari, de most más nem jut eszembe, amit olvastam és reagálni akartam, de fogok...
Remélem nem baj, hogy megírom, hogy miért is volt a csütörtök délutánom olyan, amilyen... szóval a párom apukája meghalt és én tudtam meg előbb és közöltem vele. :cry:
Szóval most egy kicsit zűrösek a napjaink de figyelemelterelésnek szoktalak titeket olvasgatni! :oops: :oops:

Majd jövök még, addig vigyázzatok magatokra, pocakokra, babákra!

KépKép
manama

Sziasztok!

Manama!Köszönjük a drukkot!
Sajnálom h annyit kellett járkály csap után.
Egyáltalán nem baj h megírtad a csütörtöki délutánodat,bármikor írhatsz nekünk bármit.
Öszinte részvétem!

Suzy!Izgulok nagyon.a kiságyat tegnap este össze rakruk...végre ,aminek nagyon örülök. A férjem mondta nekem de milyen furcsa h kiságyunk van.
Örülök h mindeb rendben volt a védőnél...és h Cipike mozog.Ádámka is sokat rugdalódzik...be indult a kis drága.

Yokka!Igen nagyon izgi...már itt a hétvége csak úgy repülnek a napok/hetek el sem hiszem.Mem érzek eltérést csak annyit hogy többször is be keményedik a pocakom...ma még nem görcsöltem 1x sem...csodálkozom rajta,mert kb 1 hónapja minden este görcsöltem néha reggelente is.Remélem észre fogom venni a fájásokat még mielőtt el folyna a magzatvíz.Bármikor jöhet...már alig várom h a karomba tarthassam Ádámkát.
Én nem jártam kismama tornára.
Meg néztem aképeket a gmail-on-Szépek vagytok!

Evita!Örülök h minden rendben volt a dokinál és a vizelet eredmény is jó lett.
Sajnálom h be görcsölt a vádlid.Jobban érzed maga?el múlt a görcsölés?
Terhes farmer:-szuper h meg vetted.
Én is neked fogok majd küldeni sms ha nem gond.

Vivi!Köszönjük a drukkot.Örülök h alakul a pocakod.Sajnos a pocakomon vannak csíkok a combomon és a csípőmön is nem tom h majd milyen krémet vegyek rá...egyáltalán be fog válni már ezen is gondolkodtam,de majd meg látom.

Nomi!Hát nem is tudom lesz hétvégén baba,lehetséges...szerintem még Ádámka nem akar még kibujni.Lehet h Te leszel a következő...nagyon izgalmas hogy vajon ki lesz a következő.

Orsi!Boldog 1 hónaposságot kívánok Dalmácskának!

Gabi!ötülök h minden rendben volt a dokinál.

Menion!Azt elhiszem h elfáradtál...sokat kellett járkálnod.Örülök h sikerült a v.v.
Szorítok hogy az eredményeid jók legyenek!+++++++++++++++++++++

Kiságyról még nem készítettem képeket,de majd mikor kész lesz megírom.

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek/pocaklakókanak/babáknak!!!

Kép
erika12

Sziasztok Kismamik!

Köszönöm a dicsiket....motorozgattunk párszor, szépen (gyorsan) megy. Most napolva van bár mondta Párom hogy majd márciusban tudunk menni :D bár azt nem értem hogy.

Evita! Klassz a naci , csini vagy benne. Majd idővel én is beszerzek 1-2 -t de most még nincs értelme szerintem. még mindig csak jóllaktam rendesen :) A lábgörcsöt nem kívánom senkinek..1 is sok nem egyszerre a 2. mg ezerrel, meg én a helyedbe valami kellemes krémmel átmasszíroznám, átmasszíroztatnám. Lehet az is segítene.

Erika! 40...most mi lesz? Olyan kiváncsi vok. Megy a drukk++++++. Elkészült a kiságy....lehet erre várt :wink:

Manama! Sajnálom a rossz hírt! Nehéz időszak ez így Neked! Így is olyan kis törékenynek tűnsz a képek alapján. Vigyázz magadra nagyon.

Szép hétvégét mindenkinek! Puszi minden babónak!

KépKép
yokka03

Yokka!köszi a drukkot.A vonalzóm szerint 40 hét nem tudom h mi lesz...a dokim szerint november 9-n fogok szülni,pedig a múlt hónapba azt mondta h a hónap végén októberben meg hosszabította :roll: ...meglássuk mi lesz lehet h hétvégén el jön a nagy nap...sosem lehet tudni.

Többiek :?: Hogy aludtatok az éjszaka :?: Remélem minden rendben van mindenkivel.

Még 1x kellemes hétvégét mindenkinek/babáknak/pocaklakóknak!!!

Kép
erika12

Evita!Nagyon jó a nadrág amit vettél.Csinos vagy!

Kép
erika12

Sziasztok!

Mi jól aludtunk! Nem görcsölt be a vádlim, bár éreztem,ha kicsit befeszítettem vagy nyújtózkodtam, de tegnap 3 magne b6-ot is bevettem. :?

Erika
Örülök,hogy kész az ágy! Tetszik a férjednek is? Izgi nagyon,hogy bármikor jöhet Ádi baba! Engem nem zavarna,hogy ha előbb folyik el a magzatvízem, mint ahogy a fájások jönnek, mert az tuti jel! Míg, ha csak fájások jönnek, nem tudnám,hogy mikor induljak be a körházba. Leállnak-e a fájások!
Természetesen írhatsz nekem! Én annak csak örülök! :lol: Múltkor is tök jó volt,hogy Vivi nekem írt! :lol: Szóval bárki írhat nekem, hogy szül, leszek én az ügyeletes telefonos! Nyugodtan írhattok éjszaka is! Mindig be van kapcsolva a telefonom! Mindenkitől várom az infokat! :lol:

Manama
Részvétem! Sok erőt kívánok Nektek! Várunk majd!

Mindenkinek szép hétvégét!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!
Gondoltam,amig jo a net,hamar irok egy par sort.

Manama! Oszinte reszvetem!

Orsi! Gratulalok az 1 honapos lanyzohoz :lol: :lol: . Telik az ido.... Csak most csatlakoztunk a forumhoz,es maris igy megnottek a babak :)

Gabi! Orvendek,hogy ez az uj gyogyszer bevalt,nem faj szegenykenek a pocikaja

Most gyorsan megnezem az uj kepeket :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Evita!Köszi!A férjemnek is tetszik a kiságy...még furcsa neki épp mondta nekem miután kész lett :lol: .Készítettem képeket a kiságyról...fel töltöttem a gmail-ra...ha gondoljátok nézzétek majd meg. :wink:

Kép
erika12

Erika
Nagyon jó a kiságy! Most már minden készen áll Ádi baba érkezéséhez! :lol: Hát hamar megfogja szokni, főleg, ha már a kisfia is ott lesz! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Orsi! Gratulalok az 1 honapos lanyzohoz :lol: :lol: . Telik az ido.... Csak most csatlakoztunk a forumhoz,es maris igy megnottek a babak :)

nomi77

Sziasztok!

nomi77

huuuu,bocsi.....ennyit a netrol :( :( :( Csupan 3x kuldtem el...

nomi77

valakinek jelentkezett folyamatos édes érzet a szájában? Bármit eszek vagy iszok....nagyon kellemetlen és emiatt az étvágyam is egyre csökken, nem kívánok semmit :? már tegnap is csak nézett Apácska hogy a vacsi kimaradt megint...

KépKép
yokka03

yokka én is volt hogy rosszul lettem de nekem még ciki is nővérként :oops: na ja ha én szúrok akkor nem okoz gondot csak ha engem szúrnak...édes íz?nem volt ilyenem
evita igazad van megérdemled!ügyi vagy...gyomorégés:hát nálam nem jobban az tuti...pantoprazol nélkül gyomorperforálódás határán voltam már...a félidőn túl voltam amikor a genetikai tanácsadó kiakadt hogy miért nem engedik nekem a gyomorsav csökkentőt hát lassan kilukadok...írt is javaslatot rá hogy szedhessem....azóta 40mg pantoprazol mellett is simán feljön a sav féligülő testhelyzetben is ha késöbb eszek 7-8 után :cry: enélkül meg hát mit is mondjak renit egy nap megehettem akár tucattal is meg se kottyant a savamnak :(
erika köszi a drukkot!remélem hat...sajnos a pisim elég zavaros volt úgyhogy lehet hogy lesz benne valami nyavaja...szóval szükségem van drukkra!nem akarok megint AB-ot...de én is drukkolok neked!40 hét :shock: hát már bármikor!!!

Kép
menion
Budapest

megyek megnézni a kiságyat és a többit :D
erről jut eszembe a felkészítőn mesélte a doki hogy a fészekrakó ösztön szinte óramű pontosan működik...hogy a terhesei rengetegszer mondták el neki hogy mikor minden szög és dísz a helyére került és minden elkészült azzal a nappal el is kezdődött a szülés...
még a feleségénél is ez volt....az utolsó bordűrt tették fel a gyerekszobában és utána mehettek a kórházba....

talán erika a te babód a kiságyra várt!

Kép
menion
Budapest

szuper ágyikó és a nadrág is jó!van hova nőni a babónak :D

hozott Laci orrsprayt :? elfogyott az orrcseppem... 1099ft
plussz femibion 6458ft :roll:
a betegeskedés drága dolog...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok :!:

Evita
utána olvasok ennek a mg dolognak, de nem mondta a dokim, h fokozatosan hagyjam abba, de a progeszteronnál ott úgy volt :!:
nyugodtan szedjed a magne b6-ot folyamatosan :!:
szakdoga hogy halad :?:

Erika
nagyon szép a kiságy, lehet, erre várt Ádi baba ahogy Menion írja :roll: :wink:
már nem is kell menned dokihoz :?:

Noémi
sokat gondolok Rád is :!: :wink: puszillak

Menion
mi mindig orrsprayt használunk, vhogy jobban bejött :!:
szorítok a jó eredményért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nagyon fájdogál a csípőm két oldala, sztem a sok fekvéstől van, reggelre már nagyon szenvedek, szúr, nyilal, már sehogy sem jó :cry: újból elkezdtem inni a Laevolac szirupot, mert már megint kínoz a székrekedés :( tegnap csupán 1,5 órát üldögéltem a WC-n mire megszületett...borzasztó rossz volt :evil:
Ma voltunk a piacon egy órát kb, de ez sok volt nekem annyira megfájdult a derekam :cry: jó volt egy kicsit kimozdulni...vettünk sokféle gyümit, mert most nagyon kívánom főleg a narancsot, szőlőt :!:

Szép hétvégét Mindenkinek, vigyázzatok magatokra, babókra, pocaklakókra :!:

Jajjj, és óraállítás :shock: annyira nem szeretem azt az időszakot :!:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

suzy másfél óra :shock: nekem ez a pár perc is sok most hogy ilyen hideg van fázik a seggem :lol: melóhelyen tárva nyitva volt a kétszárnyú ablak szemben a wc-vel :( hát ne tudd meg hogy igyekeztem...azt hittem a pisi is jégcsapként koppan ...csak egy hólyaghurut hiányozna semmi más :? de ha meg nem megyek mikor érzem az ingert akkor estére görcsbe áll a hasam...1x ez volt mert a munkahelyen meg akartam spórolni a nagydolgot...aztán alig bírtam haza menni totál bélgörcsöm lett....
szilvát próbáltál enni?hátha az segítene :roll:

Kép
menion
Budapest

Menion
Én már tényleg mindent kipróbáltam már :!: de a legjobb, ha minden reggel megiszok 30ml-t ebből a szirupból és így talán sikerül 2-3 naponta :!: nagyon rossz, iszonyú rossz a közérzetem tőle :cry: a férjem azt mondta a patikusnak nem a fél litereset kérjük, hanem a litereset, olyan jót mosolyogtam, de a nő is :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Suzy!
Nekem is a 36. hétig kellett szednem, de Mi fokozatosan hagytuk abba, pont amiatt, hogy nehogy hirtelen vonjuk meg és meginduljon a dolog...... :?
Hát nem tudom, talán nem lesz baj, ha hirtelen abbahagyod! Majd figyelgesd magadat.... :)
A doki direkt felirta, hogyan csökkentsem az adagokat.....bár látod, nekem meg sem kottyant, tény, hogy többet keményedett utána a hasam, de megindulni nem indult meg...... :P :?

Dalma, éjjel majdnem végigaludta az éjszakát fél hétkor kelt.....és visszaaludt, majd 10 kor jelzett a hasija ismét....onnantól fent van...és a séta utáni etetés óta ismét szundit....ma nagyon jó napja/napunk van!
Apa suliba..... :?

8ai héten Sopronban leszünk végreeee...hazamegyek...levisz Apa pébteken vagy szombaton és csak következő vasárnap jövünk vissza. Aztán beindulnak a vizsgálatok.....
Csipő szűrés
Koponya és hasi Uh
Nekem a 6 hetes vizsgálat, ami 7 hetes lesz...nem baj!
Majd a 2 hónapos oltás....
Hallásvizsgálat....
Sziv Uh....remélem rendeződött a dolog.....

Úgyhogy lesz dolgunk rendesen!
Nem szeretem ezt a rohanást.....teljesen felborul a napunk miatta....és az indulás előtt vagy 1,5 órával el kell kezdeni a készülődést...lehet később majd könnyebb lesz már, mert még hiányzik a rutin..... :P :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

suzy ez borzalom!!! 30 ml :shock: :shock: :shock: 2-3naponta.....juuuj szegény...
nekem a védőnéni előadta hogy egyek kefírt meg joghurtot és bele korpát....hááát nem mondtam neki hogy egyen ő...sose ettem most se fogok...
jaj az jutott eszembe hogy pár hete erős húslevestől lett olyan hasmenésem mint a fene...de nagyon erős leves volt...kőkeményre kocsonyásodott a hűtőben....nem is ettem többet belőle pedig fini volt nagyon...azt próbáltad?

Kép
menion
Budapest

Szép jó reggelt :!:

A kispapa dolgozik, Én meg már fent vgyok :!: :roll:

Orsi
köszi, h megírtad :!: utána olvastam, h valóban fokozatosan kell abbahagyni, mert a hiányérzet egyből jelentkezik :!: :roll: fel is hívom a dokim, mert most már nem vgyok magamban 100%-ig biztos, lehet, h mondta is, csak Én nem oda figyeltem, bár nem hiszem, de az a biztos, ha rákérdezek :!:

Biztosan minden rendben lesz a vizsgálatoknál, ügyik vgytok :!: :wink: még csak 1 hónap telt el :roll: majd jön az a rutin, sztem aggodalomra semmi ok :!: :wink:

Menion
olyat ettem régebben, h joghurt és bele őrölt lenmag, de semmi hatás :!: :roll: az erőset, de még a csípőset meg meg sem bírom enni :!: köszi azért a tippet :!:

Szép vasárnapot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Egyenlőre még itthon vagyok...még semmi egy kicsit fáj a derekam,de szerintem a járkálástól is lehet reggel volt görcsölés.
Ma ki megyünk a temetőbe ki visszük a virágokat és gyertyát égetünk.

Yokka!Én nem éreztem édes ízt a számban1x sem...sajnos nem tom h mitől érzed.

Suzy!Köszi a drukkot.Lehet h Ádámka arra várth a kiságy össze legyen rakva ahogy Menion is írta.
Jövőhéten szerdán kell menjek uh-ra.
Sajnálom h fáj a csípőd,szerintem is a fekvéstől lehet.Sajnálom azt is h székrekedésed van ez borzasztó ilyenkor :( A narancsot próbáltad :?: Nekem bevált mikor székrekedésem volt.

Orsi!Örülök h Dalma majdnem végig alussza az éjszakát...ez nagyon jó...továbbra is kívánom h ilyen éjszakája legyen.
Hiha...rengeteg vizsgálat áll előttetek.Szorítok h minden rendben legyen!!!++++++++++

Szép vasárnapot mindenkinek!

Kép
erika12

suzy jaj nem úgy értettem hogy erős paprikás vagy ilyesmi...hanem hogy nagyon sok csont és hús volt benne és sokáig főtt...olyan hogy kocsonyává sűrűsödött a hűtőben :D én se tudok erőset vagy csípőset enni...

mindenkinek sok pihenést!drukk hogy ne legyen keményedés és görcs na meg fájdalom!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok Lányok!

Mi jól vagyunk! Babó is! Kis huncutka! Nem akar rugdosni apjának! Laci ráteszi a kezét a hasamba, azonnal abbahagyja, elveszi a kezét, folytatja a rugdosást! :lol: :lol: Szegény Laci! A lényeg,hogy már egyszer érezte!

Menion
Hát akkor nem is panaszkodom a gyomorégés miatt! Nagyon sajnálom,hogy nálad ilyen rossz a helyzet! Nekem eddig ez volt a legnagyobb fájdalmam! Borzasztó érzés! Valószínűleg, majd a szülés jobban fog fájni. :lol: Sőt talán nem is gyomorégés volt a legnagyobb fájdalom, amit valaha éreztem, hanem fülfájás repüléskor! Na az brutális volt! Olyan fájdalmaim voltak, hogy rosszul voltam a fájdalomtól, és folyt rólam a víz! Olyat még nem éreztem soha!
Visszatérve a gyomorégésre nekem se ér semmit a rennie! Kitapasztaltam,hogy nekem a tej, és a banán, ami elmulasztja!

Suzy
Örülök,hogy Orsi is írta neked a magnézium fokozatos abbahagyását! Akkor nem emlékeztem rosszul! Nehogy gond legyen nálad a hirtelen abbahagyástól, főleg,hogy ilyen nagy mennyiségben szeded! sajnálom a székletgondokat! Nekem még mindig szerencsére nincs gondom ezzel, sőt jobb, mint terhesség előtt volt! :oops:
Sajnos sehogy sem haladok a szakdogával, de most megpróbálkozok vele! :oops: :oops:

Orsi
Milyen jó kislány Dalmuska! Aludja is csak át az éjszakát,hogy Te is tudj pihenni! Milyen jó,hogy mentek Sopronba! De jó lesz neked! Ott is van kiságy, meg ilyesmi! Vagy van utazóágyatok?

Erika
Még mindig egyben! :lol: Hát már nagyon várom azt az sms-t! Ádi jól érzi magát bent nagyon!

Pihenjen mindenki sokat!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!
REmelem mindenkinek jol telt a hetvege :wink:

Suzy! sajnalom,hogy megint kinoz a Nagydolog

Erika! Tetszik a kisagy,mar tenyleg csak a pici fiad hianyzik belole.

Evita! Jo a nadrag,jol ki fogod hasznalni. En is hasonlot vettem,meg valamikor augusztusban. Sajna egy merettel nagyobbat vettem,gondoltam csipoben szelesedem,de nem. De azert nem potyog le rolam :wink: Es vettem egy masik fazont is,de azt nem ajanlom,nekem nem valt be. Annal a zsebeknel van egy toldas,onnan nyulik,es a pocak alatt vegzodik a derekresz,ott meg kell kotni. Ez kenyelmetlen is,es allandoan csuszik le :( De most mar lenyegtelen...kulonben is olyan olcso volt,ugyhogy nem banom

Holnap megint doki,mar unom. Most remelem csinalnak mar valamit :roll: :roll:
Semmi gorcs,semmi jele,hogy a baba ki szeretne bujni :( Bizti azert,mert meg nem mostam ki a babakocsi egyik reszet :wink: Majd holnap.....

nomi77

Nomi
Neked is már csak hat nap van hátra! Nem semmi! Nagyon izgi! Most már nagyon kíváncsi vagyok,hogy Te vagy Erika szül előbb! Akkor meg vannak a végleges nevek lány és fiú esetén! Örülök,hogy nem vettem 1 számmal nagyobbat, mert szerintem is jó lesz végig! Te miért vettél nadrágot! Nálatok meg lehet sülni!! :lol: :lol: :lol:
Biztos a babakocsira vár Meglepi Babátok! :lol: Akkor gyorsan mosd ki, ha szeretnéd, ha már,hogy kint legyen! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Menion
akkor jól félreértettem :oops: :lol:

Noémi
jól érzi magát bent a kis bébi :wink: holnapi dokihoz drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++reméljük megtudsz vmit :!: :roll:

Jó pihit :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Lányok!

Én teljesen függő vagyok! :oops: :oops: :oops: Állandóan nyomom a frissítés gombot,hogy van-e új hsz! :oops: És ilyenkor hétvégén természetesen mindig kevesebb van jóval, és úgy hiányzik! :oops: Tiszta hülye vagyok! :oops: :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Suzy! kosz a drukkot :D

Evita! az igazsag,hogy meg ma is szinte ram olvadt,de augusztusban a "hideg novemberre" gondoltam :lol: Elorelato vagyok :roll: :roll: De vegul is jol jartam,mert a halaszgatyok,amiket nyaron hasznaltam,mar csak otthon tudom felvenni .... Kulonben itt is lehult,2 napja hosszu ujjuban vagyok itthon :wink: De nem bannam ha egesz evben ilyen lenne az ido.
Mar mindenki nagyon turelmetlen :D Foleg a bebi kedvenc macija...minden nap elmagyarazom neki,hogy mar nem kell sokat varni,nemsokara meglesz a kis baratja :P

nomi77

Noémi
ez aranyos :D mond neki még türelem :!: :wink:

Evita
hát van ez így nálam is :roll: :wink: hiányzik mindenki...és ez tök jó :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Látom mindenki pihizik! Helyes! Én próbálkozom a szakdogával! Babó rugdos ezerrel! Nagyon kis édes! :lol: Éjszaka úgy aludnék háton, mert már megőrülök a sok oldalt alvástól, de szinte mindig, ahogy a hátamra fordulok, el kezd ellenkezni, és rugdos sokat! :cry: :cry: Nem tudom mi lesz velem még 28 héten át. Állandóan oldalt aludni...! :shock: :? :cry:
Remélem mindenki jól van! Tudom már sokszor el lett küldve, de valaki elküldene egy kelengye listát,hogy mik kellenek és esetleg volt emlékszem gyógyszerekről is lista! Csak már nem tudom,hogy hányadik oldalon volt! Most kimenteném egyből, és nem zargatnálak titeket ezzel! :oops:

Lenne még egy kérdésem azokhoz, akiknek már megvan a Babája (Orsi, Gabi, Vivi, Andi),hogy egy hónap alatt mennyi pelenkát használtok el, és az árban körülbelül mennyi?
Előre is köszi!

Mindenkinek jó pihenést!!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok kismamik!

Hogy telt a hétvégétek :?:

Nomi!Drukkolok!++++++++++Még 5 nap van hátra. :wink:
És megy a drukk a mai dokihoz!++++++++Majd gyere mesély mit mondott.Várunk nagyon.

Ma olyan jó idő van...kellemes kint egyáltalán nincs hideg egy kicsit fúj a szél.Sajnos megint rosszalkodik a számítógép :cry: ...az egyik ventilátor zúg már egy pár napja...miután be kapcsoltam egy idő után meg mozdítom a PC-t és abba hagyja,de ma 2x is neki fogott és zúgott és észre vettem kellemetlen szag van gyors ki kapcsoltam,mert megijedtem féltem h valami baj történik.Ismét be kapcsoltam és ugyanúgy csináltam mozdítottam jobbra-balra a PC-t h ne zúgjon,most nem zúg...most azt figyelem meg h megint lesz szaga,mert akkor már nagy baj lehet és nem tudok majd jelentkezni,így nem hagyhatom majd bekapcsolva nem szeretném h tönkre menjen.A férjemnek majd este meg említem h baj van megint.

Remélem mindenki jól van.

MOst megyek...ha minden jól megy még jelentkezem.

Szép napot mindenkinek/babáknak/pocaklakóknak!

Kép
erika12

Evita!Örülök h a babód rugdalódzik.Gondolom van sok tanulni valód...jó tanulást!
Nem tom mi volt velem de Én is az éjszaka arra ébredtem h háton fekszem. :roll: .
Sajnos Én sem mentettem el a listát nem tom melyik oldalon van.

Kép
erika12

Evita!Utána néztem a listának,találtam a 32 oldalt...Otthonra/Hazafelére/Babának a korházba/Korházba:-ezek kellenének :?:

Kép
erika12

evita remélem nem is lesz nagyobb fájdalomban részed! a tejivás nálam is így kezdődött :lol: de mivel utálom a tejet ezért kakaót iszom....ma már literben kell számolni a napi adagomat :lol: sokat segít a tej is de nekem persze az se volt megoldás de én extrém eset vagyok ilyen szempontból...a pattogatott kukit és a puffasztott rizst ajánlották még de azt nem próbáltam viszonr a patikába vettem 1x "bázis-por" nevű italport van aki bázikának hívja...na az rohadt jó volt!narancs ízű és vizzel keverve napi 1x ittam és kb harmadolta a sav bajomat!!!!nincs benne semmi gyógyszer ez csak lúgosít és én azt kell mondjam életmentő volt a gyógyszer nélküli időkben! nézd meg a neten ha érdekel!nekem nagyon megérte megvenni
hogy te milyen cuki csaj vagy!frissítés :lol: nagyon édi vagy!én is rájöttem hogy hétvégén nincs nagy forgalom de aztán meg alig bírom tartani a tempót...
nomi szerintem akkor csak a babakocsira vár a babó :D

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Erika! Latom,Nalatok sem jart golya a hetvegen. En is drukkolok Neked :) Es azert is,nehogy elromoljon a szamitogep.

Voltam dokinal,bar ne mentem volna. Olyan idegesito,varok-varok telnek az orak,aztan a doki miutan meghallgatta a baba szivet,mondta,hogyha nem szulok hamarabb,akkor menjek jovo hetfon ujra. Majd agyverzest kaptam.
A 2. sokk a boltban ert,adom a kartyam,hogy fizessek (keszpenz semmi nem volt nalam),hat nem fogadjak el. Probalok kivenni az automatabol,visszadobja... Hat oktoberben lejart a draga bankkartyam :evil: :evil: :evil: Holnap azt is el kene intezzem valahogy....

Remelem Nektek jobb napotok volt,lesz
Puszi

nomi77

nomi akkor próbáljátok ki hagyományos szülésindítást :D takaríts gyalogolj és szexelj...azt mondták hatásos :lol:
van az a bábakoktél is amit szoktak emlegetni de én azt sose próbálnám ki...isten ments hogy hasmenésem legyen szüléskor :shock:

Kép
menion
Budapest

Erika
Sajnálom a gépet! Azért jobb lesz azt megnézni, mert ha már szaga is van, tuti van valami gond vele! :cry: Köszönöm az infot a 32 oldalról. Igen arra gondoltam szupi! közben most én is keresgettem, és megtaláltam a 61. oldalon van, amit Suzy tett be, és ott vannak a gyógyszerek is! Így össze tudom hasonlítani a két listát! Most ezt le is mentettem magamnak! :lol: :lol:

Menion
Ez a bázis por nekem kell! Be fogok szerezni,hogy legyen itthon,ha szükségem lenne rá! Köszi az infot!

Nomi
Sajnálom,hogy ilyen rossz napod volt! :cry: Remélem holna sikerül elintézni a bankkártyádat! Nincs új kép a pocakodról? 35 hetes az utolsó, és olyan kíváncsi vagyok,hogy mekkora már! :oops: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

sziasztok!
most értem haza. pénteken délelőtt befeküdtem a kórházba..
aznap este feltették a tágítót, másnap reggel 7től 3/4 5ig szenvedtem... aztán elfolyt a magzatvíz és 5 után pár perccel meg kijött a baba... :cry:
aztán felvittek a műtőbe és kivették a lepényt. vasárnap délelőtt pedig hazaengedtek...
elvileg 1 hónap múlva megkapom a szövettani eredményt, mert állítólag boncolják... :( :cry:
ha minden igaz, Szandra megírta, hogy mi van velem, csak másodszor elfelejtettem visszaírni neki :S
bocsi Szandra!!
deann

deann nagyon sajnálom! aggódtunk érted nem tudtuk mi van csak sejtettük...mielöbbi gyógyulást kívánok neked!!!és a párodnak is!!!részvétem a baba miatt!

Kép
menion
Budapest

Deann! Szegenykem....nagyon nehez lehet most Neked. Igazan sajnalom :cry:

nomi77

Evita! Ha minden igaz,toltodnek az "uj" kepek. Legujabbak meg nincsenek :oops:

nomi77

Ezt el kell meseljem.... A lenyeg,hogy mar jo reg nem almodtam,legalabbis nem emlekszem az almaimra. Most 5 napja,folyamatosan almodom,remfilmeknek is beillik nehany. Az ejjel meg a babaval almodtam,hat..... legalabb nem volt szakallas :D
Almomban mar szules utan valakivel mentem,hogy nezzem meg a babat. Meztelenul voltam,es egy hatalmas szobaba leptem,tele volt kisbabakkal.Azok is meztelenul,agyon,foldon. Felemelek egyet,mondom ez tul nagy,nem az enyem. Valaki megszolal,az enyem az agyon van,es szep kreol az arca. Tenyleg nagyon szep kis pofija volt.... Felemelem,egyszerre atvaltozik,magzati poziciot vesz fel,az arca is teljesen kifeheredik,olyan kis csunya lett. Es elkezd ficankolni,nem ugy mint a kisbabak,hanem olyan furan.Le is teszem a foldre,erre megszolal,annyit legalabb megtanulhatnek,hogy hogyan kell letenni egy gyereket ..... Erre ujbol felveszem,mar felve,egyszerre csak nekiesik a cicimnek es elkezd szopizni,de olyan durvan....nem ereztem fajdalmat,de nagyon ijeszto volt
Hat ennyi.... :oops:
Megyek a bankba,kesobb jovok meg
Puszi

nomi77

Gyorsan be akartam köszönni, de a Kisherceg elkezdett nyüsszögni! :( :( :( :? :(

Úgyhogy csak annyit, h Nomi, Erika mennek a drukkok! (Várom majd a babahíreket! :) :) :) :D )

Evita
Pelus
Szopinként számolhatsz egy pelussal. (Nem a kórházi napok alatt, mert ott kevesebb kell, hanem miután hazahoztad.) Ez kb. 8pelus naponta biztosan.

DeAnn
Nagyon-nagyon sajnálom!!! őszinte részvétem!:( :cry: :cry: :( :( :(

Bocsi!!!!
Jövök még! :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

ma megyünk 4-re dokihoz...megnézzük mennyit nőtt a poronty...szerintem sokat mert én sokkal nagyobbnak érzem a hasam...és remélem hogy fordítva lesz a kishölgy ...és azt is remélem hogy nem lesz a pisiben semmi...gyúrtam rá mert megint úg éreztem nincs rendben minden és 5 napja kúpozok úgyhogy nagyon remélem hogy lesz eredménye...

tegnap megvarrtam 2dbhálóinget a kórházba...még kettőt akarok csinálni aztán annyi talán elég lesz...legalábbis ha rendben megy minden akkor.....
itthon nincs nekem hálóingem nem bírom elviselni magamon..most hogy hideg van egy pólót tudok felvenni de ezzel is küzdök néha éjszaka...
láttam milyen rémes fazonok vannak szoptatós hálóing címen nem beszélve arról hogy 100%műszálból és azt én kihagyom...az esküvőre abrosznak vett fehér lepedőket meg sose fogom elhasználni így ezek most jól jönnek a gyerek alá pl ülésbe vagy letakarni valamit vagy így hálóingnek nekem....legalább ha összekenem nem fogom sajnálni

Kép
menion
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?