2004.11.05 00:18
2004.11.05 00:24
akkor éreztem, hogy hűha nem egy pillekönnyű kislánnyal van dolgom. Szóval a fiúk bátrak és erősek!
Szinte lépésről-lépésre a nyomodban voltam.
Ugyanis ebben a pózban képes a szoba egyik végéből a másik végébe elugrálni, közben pedig idétlen makihangokat produkálni. 
2004.11.05 09:51
2004.11.05 10:07
2004.11.05 10:33
)
(Levi békésen aludt közben... na ezt se értem...talin, utcán, buszon nem zavarja a zaj, itthon meg a legkisebbre is felébred méltatlankodva )... 2004.11.05 12:01
olyan buli utáni feeling...
Dorkának nemkell oltás Tunéziába? Melyik irodával utaztok?
: nov. 13., Aranytízben. Tényleg furi,hogy a kiscsajok mennyivel finomabbak,törékenyebbek, bár erre Hicu Duduja nagyon rácáfol,és ezek szerint Domcsi sem az a pillekirálylány
! Album végignézve: a kirándulós tetszik nagyon,ahol Dini a hátadon.
!
2004.11.05 15:01
2004.11.05 15:20
2004.11.05 15:31

2004.11.05 15:55

) a terminuson, így nem febr. vége, hanem eleje a kiírt szülési időpont

2004.11.05 18:15

... párom hajlandóságot mutatott a segítésre, és ezt nem szabadott kihagyni

... mondjuk tányérok nem szoktak repkedni

(szokás szerint 

) .. párom rögtön kiszúrta a gépedet... hogy na ilyenünk nem lesz sajna 

.. szerencsére nem kellett végig tömegközlekedtünk, mert először úgy volt, hogy Hűvösvölgyig kell jönnünk, aztán olyan jól jött hazafelé a "taxink", hogy módosítottuk az Erzsébet hídra.. ott a híd alatt még szopi... persze nem a kisebbik (az fel sem ébredt arra, hogy kirángattam a kendőből, be a hordozóba, és mellette a nővére folyamatosan zokogott
) Az izgi az volt, hogy autóban szopi teljes díszkivilágítással történt, de aztán csak rájöttünk, melyik ajtó maradt nyitva
Aztán még egy kisebb akrobata mutatványra volt szükség, hogy a már alvó leányzót bevarázsoljam az ülésébe... onnan már sima volt az út hazafelé... 2 békésen alvó gyerekkel
bár hála a játszóháznak, megvolt már, hogy mit kap tőlünk
(már csak olyan ... szürke/fehér pöttyös lovat kell vhol becserkészni... hogy a lányomnak is miért pont az orlov ügetőt kellett kiszúrnia magának kedvencnek...na olyat sehol nem találtunk - ill. egyet igen, de az meg nem állt meg a lábán, úgyhogy azért felejtős ... hiába no, nem egyszerű 
)
(meg időben... máskor dec. 20-a után kezdtünk el rohangászni
) a lista nagy... aztán kiderül, mire futja időből meg pénzből... 

... és csak okosan-ügyesen
nincs vmi biztosabb támpont az épp aktuális méreteknél a lurkó valódi korára? (Levit is állandóan át akarták minősíteni, de hát mégiscsak én voltam ott, amikor készült
)

.. aztán ne hagyd magad eltántorítani innen se a kispapi, se a csemete által
2004.11.05 20:12
2004.11.05 21:17
2004.11.05 22:31

Kellett vagy félmásodperc hogy leesen a cékla
Hála az égnek mi már nagyjából túl vagyunk ezen az étkezési formán, vagy csak még most fog jönni?
ha másnem akkor majd 23án rohangál apa
Azért nem semmi hogy a doki fogta magát oszt hipp és hopp háromhéttel előrepörgette a naptárt

De jó neked hogy kispapi kitakaritott, nálunk ha hazajön már csak eldölni van ereje
rengeteg a munkája és estére nagyon elfárad.

Mivel itt a fütési szezon (hurrá, hurrá) gyorsan megszárad a radiátoron a gipsz, csak ugy helyezd el hogy manócska ne vegye gondozásba őket
Ha szép fehérre kiszáradt akkor végy piros festéket, jó a tempera is, de a legjobb az akrill mert az ha megszárad fényes lesz. Fesd be a sziveket pirosra, és ha gondolod akkor a kiemelkedő peremét meg arannyal huzd át, Érdemes ugy csinálni hogy először az alját fesd be pirossal és várd meg a teljes száradást, utána fordits meg és a tetejét fesd ki, piros és arannyal. Megszáradt akkor végy egy bébiételes üveget, én a Hippnek a kicsijét használtam, abba kb a háromnegyed belefér a szivecskéknek amit egyszerre kiöntöttünk. Tedd bele, zárd le, keress egy szép anyagot vágj rá egy bő kör alakot, tedd a fedelére, piros vagy arany, vagy ami épp otthon van kötözövel kösd rá a kupakot eltakarva az anyagot. Végy egy cimkét és ragazd fel az üvegre, ird rá hogy szeretet befött és kész is vagy

2004.11.05 23:19

Kispapi már most kérdezi sokáig fogok-e még pötyögtetni:-o Meg jó sokat kérdezni
2004.11.06 00:08
Mit értetek bátorság alatt? Oltást megkérdezem.
Milyen poén, hogy a fiúk szülinapja ilyen közel van egymáshoz! De most látom Hannáé is akkor van!
CSengusnak nagy puszi szülinapjára!
Ha nem szereti a husit, nézd meg, mivel helyettesítheted a fehérjét és a vasat!
Esetleg falinaptár, de hátha neked kipattan valami. 2004.11.06 00:27

Alvás-járáshoz meg az jutott eszembe, hogy a nappali -sokat gazdagodott- élményeket olykor nehezebben dolgozzák fel. Illetve fejlődési ugrásoknál is előfordul ún alvási zavar.

Viszont kiváló mellékfogllkozás/vállalkozás lehetne Miskolcon egy ilyen létesítése! Mondjuk a Mc Dönci helyén, úgyis rém ártalmas! 2004.11.06 08:38
2004.11.06 10:08
2004.11.06 13:49
2004.11.06 14:13
A szöszevés nálunk is sláger! Szerintem nem lehet elég jól és eleget takaritani!
2004.11.06 15:33
2004.11.06 15:55
Szerdán, ha jól emlékszem.
2004.11.06 16:14
(Hicu, én a tiédről is csak most olvastam, új volnék...) nem furi ismét babát várni? olyan nemrég volt még...
azért lázas Alexa, ugye?
2004.11.06 17:07
2004.11.06 18:40
2004.11.06 18:46
2004.11.06 19:17
2004.11.06 20:40
? Igazából csak azért lett szerda, mert akkor szokott a tali lenni,de akár áttehetjük 2-ára csütörtökre,ne haragudj,nem szándékosan raktuk Bence szülinapjára
! Láz ügyben nem tudok okosat írni,remélem,már nem is kell! 2004.11.06 20:57
Jó lesz majd egyszer "réginek" számítani itt
2004.11.06 21:36
), de a közös élmény elég ritka. És ha most azt mondom, hogy ebben a hónapban, ha háromszor voltunk együtt, és az egyikből terhes maradtam. Na szóval elég furcsa. 2004.11.06 21:41
Ha nem vagyok indiszkrét elárulod, hogy időközben nagylány lettél vagy sem? (Kicsit izgat ez a szopi alatt is teherbe lehet esni téma.) 2004.11.06 21:52
Én is így voltam, szinte az 1. másodpercben már megmutatta. Először én is megijedtem, elbizonytalanodtam,hogy, s mint lesz a jövő, de ez csak 2 napig tartott. Mostmár örülök, bár, még néha van, hogy meginogok, pl, amikor egyedül kell mindent csinálnom. 2004.11.06 21:55
! Kispapi megetette Vencelt /reggelire főzelék husival
/,majd amikor elálmosodott,elmentek a piacra bevásárolni,meg hoztak péksütit reggelire. Ezek után békés almaeszegetés közben találtam Rájuk. naggggggyon jólesett pihenni!
v.
.
!A képeket végignéztem,az a nagy-nagy kutyás nem semmi! és merre laktok Miskolcon?
!
! Nagyon édesek lehetnek együtt, örömmel megismerkednénk Velük!
! Ezt önállóan műveli,vagy a segítségeddel
?
Ami az alkotást illeti: én legszívesebben üveget díszítenék fel vhogy,de leginkább teljesen Rádbíznám magam
.
! Mi Egyiptom szerelmesei vagyunk, ha nem is egy kutya,azért hasonló. Most már tuti ráveszem kispapit,hogy menjünk el nyáron! Várnak a halaim,rályáim,teknőseim
! Dorka-képek: én tavaly a saját hm... erotikus képeimből /ne röhögj
!/ határidőnaplót készítettem,minden hónapnál volt egy kép,meg bejelöltem a fontos dátumokat,stb. Nagyon örült kispapi! Mutathatnál párat a képekből!
...
2004.11.06 22:04
Én mindenesetre gratulálok, de tökéletesen átérzem a helyzetedet, hogy össze vagy zavarodva! De fel a fejjel!
2004.11.06 22:16
Amikor Zsófinak az első foga volt kijövőben, arra ébredtem egy éjjel, hogy forró, mint egy kazán, úgy belázasodott, és reggelre a a dokit is ki kellett hívni. Torokgyulladást állapított meg, de az orra nem folyt, és hál'istennek túljutottunk rajta pár nap alatt. Biztos így lesz nálatok is. Én is úgy hallottam a fogától nem lázasodhat be. (germicid kúpot használtunk)
Szerinte valaki, akár tudtán kívül is sokig nézte, vagy esetleg csúnyán és az eszébe jut az éjszaka. Én egyáltalán nem vagyok babonás, nem hiszek ilyesmikben, főleg nem a XXI. században, ezért ki is nevettem:-O. De valszeg biztos csak rosszat álmodnak, vagy éberebben alszanak, pedig én még vele is hálok
és rögtön próbálom nyugtatgatni ilyenkor. Azóta ez megint egyszer előfordult, de akkor megúsztam anélkül, hogy éjjel három órát kellene játszani vele.
Én itt is születtem, Újhelyen lakik a párom egyik legjobb barátja.
2004.11.06 22:37
Örülni kell neki, valamiért biztos így kellett alakulnia.
A kilók meg majd lemennek
Nem hiszem, hogy van ilyen is.

2004.11.06 22:54
Tényleg beindult a lánydömping!
2004.11.06 22:58

Elég faramuci ötlet! Kérj nyaralást/kirándulást, vagy fitness hétvégét, vagy egy könnyebb babakocsit

Kispapinak meg pusza 
2004.11.06 23:10
aludhattam, amennyit akartam, ő pelenkázta (még textilbe is hajlandó volt, bizony!), öltöztetette Dinit, játszott vele. krumplit is pucolt az ebédhez, és jó képet vágott ahhoz, hogy du vendégségbe mentünk, és vezetett oda-vissza. 2004.11.07 00:58
) akkor esett le neki a tantusz. Ettől jobb kedve lett, de már vége volt a szombatnak. Ez volt az esti mese. 2004.11.07 10:58
)
) 

Az a picúr hallod nagyon sízvós lehet, hogy ennyi alkalomból megkapaszkodott

Nagyon szeretné, ha te lennél az anyukája

de volt már ilyenetek és elmúlt, nem?
Ha segít a homeodokinéni, nekünk is adjátok már át a címét!!!! LÉGYSZI!!!
Én örülök, hogy módosult a terminus

De jópofa lehetett ahogy leesett neki a tantusz
Sőt félek tőle, nagyon
de már most nézelődünk, mert én sem szeretek az utsó pillanatban vásárolni

2004.11.07 12:59
a misztikus dolgok valahogy mindig távol álltak tőlem, de remélem megtaláljátok a megoldását.
Innen messziről is sok puszóka neki!
)Tényleg elég közhelyes, de a legtöbb amit egy gyereknek adhatsz az a testvér. El sem tudnám képzelni, hogy én ne szüljek még egyszer, csak már kipróbálnám spontán is.

2004.11.07 13:14
Initől. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|