na végre visszaolvastam
Judit,
erős vérzés: asszem tetetek fel spirált én is (mirenara gondoltam).
mert 6 hét alatt ez a harmadik vérzés és a mostani is tegnap fejeződött be, brutál kikészültem.
autód meggyógyult ?
kis paramanó
Vuk ugye nincs ?
pihentető ajtópucolás
Kecsmary,
óóó sajnálom nem jó híreket, remélem Mary megjövetel úgy időzítődik hogy hétvége nem kavar be vv-be, nagyon helyes olvasom hogy kedden reggel vv.
Sajti,
duploval mondasz valamit

persze azóta van újabb történés, vagyis ez rendszeres immáron..... reggel 5-kor M megfog egy doboz legót, és kb. 80 cm magasságból kiönti a parkettára, szerintetek ??? kb. 150 darab ahogy lezúgott, háááááááááááááááát nem volt gond az ébredéssel

))
Zizuka,
köszönjük hogy megosztottad velünk a 6,5 inszem történetét
hajrá kistesó.
Kisbeeka,
gyógyival köszi aranyos vagy, megkérdezem dokkeromat hogy mit csináljak.
de mindenképpen érdekel, lécci írd meg a gyógyik nevét, azért az fura hogy nekem soha nem volt vészes, fájdalmas, főleg alig 1-2 csepp, erre tessék most totál ellentét.
kérek szépen linket tárhelyről, köszi.
húúú mindjárt kezdés.
hihetetlen vagy a festéssel csajszi ! nagyon jó lett és ügyi ügyi vagy.
mostantól pedig pihenést rendelek Neked
Zsuzsi,
éljen éljen 18 mm, vigyi Magatokra, felfázás ugye elzúzott jó messzire ?
és sok folyadék !
messziföldről híres gyogyóm elfogyott, majd december körül jön az újabb muníció, deee most barinő hoz nekem usa-ból homeós állítólag brutál jó bogyókat.
1 nap extra pihi totál jó lenne, vihetem gyerkőcöket ?

))
de édi vagy ahogy megadod a tepsi méreteit
epéshányás több ne legyen !
mondom énapának hogy hiányolt egy csajszit aki pocakos, hát nem emlékezett rá.
na kivi vagyok hogy utaztatok é vagy sem.
Andrea,
cola: háááááááááát öööö izé Lizával 1,5/nap simán lecsusszant

)))
remélem hisztimentes a hétvégétek és a pince is kong már ! szupi hogy após segített ! de rendi !
ajaj 20%, hát igen ha tudta volna az ember...
huha az iszonyod, juj asszem én is így viselkednék ha egy-egy esti séta alkalmával összetalálkoznék velük, brrrr
anyudnak nagyon boldog születésnapot kívánunk.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.11.02 10:45-kor.