A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sajtikám,
ez a sírás kellett Neked is.
találtál már nődokkert ?
hát hugi fogjuk rá, de persze jól van csak nagyon gyenge, főleg a császár után, dokija háááááát, pedig mennyit mondtam hogy jöjjön a Jánosba, de anyámmal senki nem akart kesztyűt húzni.
Hihi gyárilag nekünk is Sz.M. lenne a házidokker, pont tegnap olvastam a lépcsőházban a nevét, ahogy vártam a liftet, azt mondod jó ? lehet át kellene jelentkezni, a vérhalom tér messze van.
vigyorex nagyon jó !
cséritelepes szomszéd mondjon le!
húúú de korán keltél vasárnap, na nálunk is volt hajlekiabálás, tombolnak a hormonok, de kibékültünk :-)
rokonyozás nagyon jól sikerült (persze anyámékkal nem taliztunk, granny, anyám anyukája nem igazán hatotta meg az újabb bébi :-( de apám vonalán rokonyok oda meg vissza voltak csimotáktól, este 1/2 9-kor indultunk haza kkf-házáról.
húú milyen fini lekiket csináltál.
hugicának nagy drukkok !

Luca,
kívánom hogy a 3 hónap pikk-pakk elteljen.
amit Sajti adott azt könnyen be tudod tartani ? bocsi a kérdésért, sok kilótól kell megszabadulnod ?

Lukácsné,
Hanna méretei nagyon szépek, Filip gyógyuljon gyorsan gyorsan.
jézusom micsoda meló előtt álltál ! Te csajszi vigyi, nehogy tejcivel gond legyen.
remélem mindegy úgy sikerült vasárnap ahogy szerettétek volna.
nem jó híreket melókapást illetően sajnálom.
juj nyíregyházi kismama ismerősötök :-(
hajrá albérlők !

hát nem semmi hétvégétek volt, ügyes vagy nagyon, jobbulást és próbálj meg hétköznap pihenni, de először még tedd fel a képeket :-)

Kpn,
szóval Neked saját gyerekorvosod van :-)
hogy vagytok ?

Zsuzska,
de szorgos vagy Te is.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Nava,
húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú de gyönyörű a kiccsajod.
örülök hogy jól vagy és hogy ilyen pikk-pakk szülésed volt, ügyes vagy csajszi !
hogy vagytok ? éjszakáitok ? gondolom tegnap volt az első otthoni :-)
hát a csomókat pedig ki kellene masszírozni, vizelettartási probléma el fog múlni, intimtorna tud sokat segíteni.

Vaya,
de jó hogy jöttél, már úgy várom a híreket :-)
és drukk hogy magától induljon be a szülés !
egyébként szerintem Lizának büntetés az hogy feküdnie kell és nem rongyolhat, tombolhat a lakásban, brutál mennyire áktív a kiccsaj, tehát tényleg le fogja pipálni Marcust rosszaságban :-)

(khmmm hát Kubu száma nincs már meg ? :-) de természetesen Sajti a hírhozó, én meg majd Sajtinál leszek hírhozó !) :lol: :lol:

Gyoreneildi,
basszus, szegény, ez a vesemedencegyuszi, most meg Mary.
gyönyörűek vagytok !
jaj és remélem bárányka elkerül Benneteket mégis !

Brumi,
jaj ne, sajnálom, ölellek.
várjuk a híreket és igen IR-t kérdezd meg !

Aktucs,
mielőbbi erősödést, gyógyulást Neked !!

Vicky,
óóó de szép az alvós Barbus kép !

Woody,
kész vagyok Lili képtől, de édes !

Eszter,
gyere hírekkel.

Köszönöm mindenkinek képdicsiket. Barni gratukat.
na elkapom egy keringőre porrszívó elvárskartársnőt

kubuspace

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon szép napos keddet kívánok!

Megjöttem a vérvételről, nagyon sokan voltunk, jó lett volna tudni közületek ki volt ott és arcokat is azonosítani a nevek mellé. :lol:

Abban tudnátok segíteni ha a mary utáni 22. napi uh-ra kell menni azért előre kell szólni ha már tudom melyik a 22.nap, vagy csak reggel kell menni és kivárni a sorom?????

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Rodina,
Sajna nincs meg a film.

Vikus,
Stimu, hogy legyenek szép petikéid meg mnyh-d.

Mia,
passz.

Babanet órája mikor áll át ?

kubuspace

Sziasztok!

Előbújok a zúgból kicsit :)
Minden nap olvaslak benneteket és mindenkinek mennek a drukkjaim továbbra is. Minden nap van valamiért szorítani.
A legfőbb ok amiért előbukkanok:
Nekem is jól jönne a csúcsszuper mensigörcsoldó gyogyó neve.
Az éjjel ügyeleten is voltam, azt hittem meghalok olyan görcseim voltak, és semmilyen gyógyszer semmilyen mennyiségben nem hatott. Hánytam is, szakadt rólam a víz, de közbe meg majd megfagytam( ugye mondanom se kell, hogy a kocsi meg nem indult be , valami leszívta az aksit :evil: hívj már fel valakit hajnali 3 kor :( )

Most jobban vagyok, persze a fél s.ggem mostmeg tiszta csomó alig bírok ülni, és persze mára ment el a kollégám szabira, így DU őt kell helyettesítenem gyakorlatilag fél óra éjjeli alvással. 6-22 óráig vagyok ma......Húú csak ezt a napot bírjam ki

Amúgy minden oké :) :) :)

Maradok továbbra is drukkban mindenkiért, igazából még annyira nem vagyunk eksönközelbe, azért nem írok sűrűbben. De tényleg mindenkiért örül / fáj a szívem, puszillak benneteket!!!!

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok!

Mia, 22 naposra nem kell előre bejelentkezni, majd csak annyi, hogy a recin mondod, hogy hanyadik napon vagy és miért jöttél.. :)

Brumi: Igen, IR-t lehet érdemes lenne...? :roll: :roll: Kíváncsi vagyok mit mond dokkered.. :wink:

Lukácsné: még olvasni is belefáradt az ember, nem semmi lakodalom méretű mulatság lehetett ott Nálatok.. !!! :) Remélem lesz lehetőséged kipihenni!!!! :wink:

Eszterkém: Tűkön ülök, gyere és mesélj mit látott ügynököm Nálad????? :shock: :lol:

Kubu: Látom Hurrikán ma reggel (IS) hozta a formáját :)... Dehát nem is Őkegyelme lenne, ha nem hozná :)

Jelentem: Pinyónk szétverve.... ne tudjátok meg.. valami olyan gárda jött csinálni, akik az Országházat is (!!!!!!!) szigetelték... Na, azért én kíváncsi leszek itt milyen megoldást hoznak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Leverték az egész plafon részt... kb. 20 centinként befúrtak valmi kisebb fém csőszerűségeket,és azon kompresszorral nyomják be a cuccot...
Bakker, az OJJEKTUMBAN komplett ÁTOMBUNKERÜNK lesz, hogy Szalacsi, meg az Árpád, de még a Malvin is megirigyelné....
"... a vízbül veszi ki a ... a ... az oxigént. Teccik érteni? A vízbül fogja az o, harmincezer ... literbül veszi ki az oxigént.."

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Henikém: Ó szegénykém... Remélem ilyen mensi sohatöbbé nem talál meg!!!!!! Kibíróhullámokat küldök a mai napra: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Kávé, fejszellőztetés...de kemény nap lesz, mind tudjuk.... :(

andrea-1

Kibíróhullám?????? :) :) :) De ari vagy, mekkora duma :)

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Köszi Andi!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Eszter, Judit, Mieza?! merre jártok?

Brumi,
pajzsmirigy uh + vérvétel is. endokrin doki utalhat be, hozzá meg kell házidokker beutaló. :? nem egyszerű, de talán jobb kizárni.
IR-re is endokrin doki kell, ha bmc nem küld el. vagy fizetős, de ott is sokat kell várni. :?

Mia,
szerintem is csak szólsz a recin, hogy mire jöttél, melyik dokihoz.

Heni,
energiahullámok mára. jó sokkk... :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kubu,
az óra nem kapkodja el, lehet hogy megvárja a tavaszt, akkor meg már minek... :)
ezek szerint Barnus is már otthon? de szupi, a körülmények kevésbé. :?
én végül nem utaztam urammal, jobb is mert az amúgy is több mint 3 óra végül közel 6 lett... :cry: sok h...e az m3-on...
így egyedül mondta el apósomnak a jóhírt. :-( :-(

Lukácsné,
irigykedek a mega energiák miatt, főleg hogy én csak ténfergek és fexem, lakás meg szalad, még jó hogy kicsi...
örülök hogy minden jól sikerült, de azért pihi, vigyázz a tejre is.
képeket majd kapunk?

Andi,
a végén olyan szupi pinyó lesz, hogy sajnáljátok majd a sok kacatot visszapakolni és csak nézegetitek. :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!
Megjöttem a védőnőtől... aki inkább védőlány, kis fiatalka... bár egyből el is búcsúzott, mert jövő héten lesz utoljára, más vizekre evezik..... Felvette az adatokat, meg kaptam kiskönyvet....
Utána dumáltunk, ugyanis Ő is PCO-IR érintett... De nem sokat tudott erről az egészről, ráadásul a dokija közölte vele, hogy emiatt a betegség miatt az életben nem lehet majd spontán úton gyereke!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: El is volt keseredve emiatt.. Na mondtam, anyukám, akkor jól nézz meg magadnak, mer' én biza, itt vagyok élő példaként :) Úgyhogy megtartottam Neki a BMC-s IR gyorstalpalót, mert a diétáról, meg az életmódváltásról nem sokat beszélt neki a dokija, csak hogy szedje a MET-et, hát olyan hálás volt érte, hogy csak na! :)
Szóval majd lesz új védőnő, aki majd állítólag fog keresni....ennyiben maradtunk .... :roll:

andrea-1

Andi,
vicces lehetett ez a találkozás, remélem az új védőnéni azért tapasztaltabb lesz. :idea:
milyen cuccok kellettek? én holnap reggel megyek.
már csak 4 napod van a 12. hétig :-) hogy repül az idő, most voltál benn nálam S. néninél a teszttel a kezedben... :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Igen, emlékszem :)... Hát még azért, elő-elő szoktam szedni a teszteket (8 db) nosztalgiázni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Igen, vicces volt, odamentem, hogy majd most kapok valami konkrét tanácsot, infót, ehhez képest pont fordítva volt... :roll:
Amúgy én is abban bízom, hogy egy legalább korombeli, gyakorlati tapasztalattal bíró valaki jön majd... végülis jó lenne tudni majd támaszkodni rá, ha már van :wink:

Csak a 9. heti vizsgálatról vittem a papíromat, az volt a legutolsó. Az alapján töltötte a kiskönyvet, meg diktáltam az adatainkat... Ha lett volna valami labor már, akkor már azt is beírta volna... De mondtam hogy vv majd jövő héten lesz, a 12 hetesnél, meg a genetikai is....úgyhogy majd azok azután lesznek bevezetve....Lemázsált, a vérnyomás mérő el volt valahova zárva, azt nem tudta előszedni :shock: :shock: úgyhogy mondtam hogy legutoljára a házidoki mért 120/80-at...ezt írta be.... Szóval ez a mai jelenés, tényleg csak adatfelvétel meg duma volt.... Az ellátásokról adott egy kis táblázatot, de mikor belekezdett volna, mondtam hogy a TB-nél nyomom, úgyhogy tisztában vagyok velük :)
Kicsit olyan feelingje volt, mint annó a bmc-s első konzis adatfelvétel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

hú Andi, akkor tb-s papírkitöltésnél te leszel a mi emberünk. :wink:

bár épp ma olvastam az indexen, hogy 1X kell majd sorbaállni gyerek születésekor ügyintézni:

"A megyei jogú városokban januárban nyíló hivatalokban Navracsics ígérete szerint egyetlen beadvánnyal el lehet majd intézni minden papírt, ami egy új gyerek születésekor szükséges (most a TB-kártyát, a családi pótlékot, a gyást, a gyerek lakcímkártyáját mind külön irodákban, külön űrlapokon, és külön mellékletek beadásával lehet csak elintézni). A hivatalok ezentúl egymás között elintézik az igazolások beszerzését, ígérte a miniszter."

hát marha kíváncsi leszek. meg persze hogy lesz-e még jövőre egyáltalán családi pótlék...

bocsi a kicsit off miatt.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Lányok, most csak nagyon gyorsan rakok fel pár képet :oops: :wink: jóóóóó?

Kép pár percesen
Kép kórházi cuccban
Kép végre otthon

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kép úton hazafelé
Kép és végül, apával!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Nyitott szemmel is kellene fotózni, azt hiszem :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

na meg a vonalzóm sem túl naprakész... :? :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi!!!!
Ez egy kis Tündér... mit ez...ŐŐŐŐŐŐŐŐŐ :) Megzabálom!!! :) De gyönyörűűűű.....Odvagytok, meg vissza, mi???? :wink: :wink: :wink:

andrea-1

Navi, épp most írtam az iwiwen neked, de itt is csodaszép. :-)
jól vagytok? csomók rendeződnek?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó.... Milla kereset felett nem lesz csak, legalábbis most még eztmondják az okosok.... :shock: :shock: :shock:

Azért erre az egy hivatalban elintézünk mindentre k... kiváncsi leszek... főleg, hogy kivel gondolják az emiatti többletmunkát elvégeztetni, ha igaz az, hogy ki akarnak csomó embert b..szarintani a közigazgatásból :shock: :shock: :shock: :shock:
Ez nem a rovázás része, csak hogy értsétek a hátteret: én is hivatalban dolgozom, évek óta nem emelték a fizunkat, csak csökkent éves szinten legalább 1 havival és jutalmak, bónuszok sincsenek igazán már.. Először elvették a 13. havit.. ill beépítettek keresetkiegészítés címen a havi fizunkba, persze maximált összeggel (mert már akkor sem volt még csak infláció követő emelés se évek óta).. majd ezt a keresetkiegészítést is elvették... Nagyjából jó 5-6 évvel ezelőtti szinten van a fizunk mértéke, reálértéket bele se kalkulálok az azóta eltelt idők inflációjával.. És a közig-ban a kisember-proli fizuját nézve - nem a fejesekét.. mert azok tényleg már egész jó zsék... - nagyon a békasegge alatt van a bérszint ahhoz, jog joggal elvárható legyen egy ilyen mértékű többletfeladat ügyintézőkre történő rávágása, az előbb leírtak ismeretében, ezt asszem mindenki beláthatja.... Mondom ezt annak ismeretében, hogy énis úgy látom, tényleg szükséges lenne a bürokrácia egyszerűsítése, de nem úgy hogy folytonos fenyegetésnek(pl. indoklás nélküli kirúgás lehetősége, jogorvoslat nuku, pénz az ablakban..stb..stb.) van kitéve az, akivel ezt végre akarják majd hajtatni.. :twisted: :twisted:

Na most jó off lettem én is... :twisted: :twisted:

andrea-1

Sziasztok!

Vagyok ám, olvasok is folyamatosan, csak írni nincs erőm...olyan Zsuzsó-féle állapotban tengek-lengek itthon, állandóan alszok, ha meg nem akkor is nézek ki a fejemből bután az émelygések közepette :? Persze ez nem siránkozás, ezt akartuk!!!!

Szóval ha most nem jut mindenkinek válasz, előre is bocs :oops:

Navi,
kicsilány egy ennivaló kis tündér!!!
Na ja, vonalzóra ráfér a frissítés, bár lehet hogy előbb inkább rád :)

Béku,
jó lett nagyon a fal, ügyes vagy! Még van pár napod, aztán pihi, úgy oszd be az energiát :wink:

Woody,
haláli Lili ebben a cuccban :lol:

Lukácsné,
minden elismerésem nálad!!! Hallod, betegen ekkora eszem-iszomot előkészíteni és végignyomni, na ez a nem semmi :shock:
Gyógyulást, pihit küldök neked :arrow: :arrow: :arrow:

Andikám,
jó lehetett a story a védőnéninél, nem csodálom a meglepődéseket mindkét oldalról :lol: Asszem én is hasonlóan fogok járni, látásból már ismerem a marosi védőnőket, mindkettő kis fiatal...nade itt van nekem tapasztalt, segítőkész védőnő-anyós :D

Zsuzsó,
helyesen döntöttél hogy nem mentél sehova...6 óra autózás, brrrr!

Ildus,
hatalmas már a picilányotok :D

Viki,
Barbust is simán elfogadnám, édes ahogy szunyókál :wink:

Brumi,
vigaszölelés (((o))), és ahogy a lányok is írták, nem feladni!!!
Remélem szíved szerinti továbblépést javasol az ügynököd!

Heni,
durva volt ez a mensi dolog!!! Remélhetőleg egyszeri és megismételhetetlen mutatványban volt részed!

Kép
judit0713

Csajok,
mivel senki nem ugrott rá, feldobom mégegyszer:
spontánkodóknak ajándékoznék 3 db Pre-Seed hüvelyzselét, ami a spermiumok előrehaladását segíti és életképességüket növeli.
Bárki kéri, írjon privit és személyesen vagy postán már dobom is.
Szerintem érdemes kipróbálni, hátha...ártani tuti nem árt! (tájékoztatóval küldöm, bár bontott a doboz, de a zselék egyesével, applikátorosan csomagoltak.)

Kép
judit0713

Sziasztok!
Óra átállásrol csak annyit,hogy magátol valószinüleg ne fog átállni,én is tegnap állitottam át,mert k....a zavart.

Brumi:
A katona számláláson már én is elgondolkodtam,nálunk is mindig ez van.Nálunk is pontosan az történt mind nálatok.Az elsö eredményünk 1M/ml akkor kértek egy kontrolvizsgálatot az 22M/ml.Ekkor úgy döntöttek,hogy még is csak inszem lesz és persze az nap csak 2M/ml-t sikerült produlálni.Ezekután következett még egy kontrol vizsgálat,persze ez is jó lett,17M/ml.Én sem értem,hogy mindig csak a kontrol vizsgálat erdménye jó.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

sziasztok!

megjartam a bmc-t,haaat rengetegen voltak. Kb 2 ora varakozas utan Hilda kedves megkerdezte,hogy miert van naluk a mappam, mondom,mert Sz dokihoz szeretnek tartozni,(gondolom azt hittek,hogy tevedesbol kerultem oda) de aztan tisztaztuk, hogy S-nel voltam es nem szeretnek hozza menni tobbet,hanem Sz-hoz. Akkor visszaultettek, megint kb fel ora uldogeles, es behivtak, es ebben a honapban vizsgalatok lesznek, teljes labor,+ fsh, prolaktin, minden, rakszures, chlamidia stbstb.... Decemberben kezdunk ha minden rendben lesz.
De a decembert meg megbszeljuk, mert nem szeretnem ep a karacsonyt agyban tolteni, de majd meg meglatjuk.
Szal nagyon orulok,mert kb 4 evvel ezelott neztek nalam hormon szintet es azota sokminden tortenhetett odabennt, terhesseg, szules, szoptatas, volt hormon valtozas, csak azt nem ertem,hogy februarban S csak ugy belevagott a fagyisba, semmit sem neztunk csak uh-ot

rita draga:
orulok,hogy megismertelek, es, koszonom-koszonom,hogy vegig ulted velem a varakozos idomet. KOSZONOM egy angyal vagy.

Holnap ujra megyek vv-re.
valyoni

Brumi, Zsuzska,
ez nálunk is hasonló volt, sőőőt, ami durva, hogy amikor nem a bmc-ben adott mintát, hanem andrológushoz mentünk, mindig sokkal jobb volt az eredmény.
Én ezt lelki okokra vezettem vissza, mert csak rá kellett néznem szegényre, láttam hogy totál stresszben van ott mindig, hiszen ez számukra egy kényszerhelyzet!
Viszont az utolsó lombiknál, amikor már tudta, hogy bármennyi elegendő, sokkal jobb eredménye lett mint az előzőnél :)

Szóval szerintem ha meg tudjátok oldani, lehet hogy jobb lenne az inszemhez otthonról vinni a mintát, ott oldottabb a légkör, talán jobb lenne az eredmény. Annyi a feltétel, hogy 1 óra alatt be kell érni vele (mi emiatt nem tudtuk megoldani, tőlünk ha jó időt futunk is másfél óra a kórház :? )

Kép
judit0713

Valyoni,
jóóóó hírek :)
Persze most ez egy hónap várakozás, de sokkal jobb lesz friss adatok alapján belevágni decemberben!

Kép
judit0713

Valyoni: Remek!!!! Sz. látom megint hozza az alapos formáját! :) Mondott mindent, vagy kérdezgetni kellett???? Amit lehet nézess meg, az a biztos.. ne menetközben derüljenek ki dolgok.. Utána már csak szúrni meg várni kelljen a beavatkozást :)

Ajj lányok én úgy sajnálom ezeket a szerencsétlen (nem rossz értelemben véve mondom) fickókat, hogy ez a helyben produkálás tényleg sokaknak mekkora lelki teher lehet?? Mondjuk nálunk Rajó fordítva van összerakva.... az én bolondom mostmár hiányolja a kabint :lol: :lol: Jövő héten ha megyünk, tuti elsüti a nyomnék egy bónuszt szívesen dumáját.. már előre hallom... :shock: :shock:
De visszatérve nem csodállom szegényeket, ott az a kávégépes szoba pl.. az ajtó alján a nagy lyukkal lent...hát bevallom, lehet nekem se menne stressz nélkül, ha pasi lennék :oops: :oops: :oops:
De hát tudjuk, ők így veszik ki a részüket a projektből.... :roll:

andrea-1

Nava, nagyon édes :lol: :lol: :lol: :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Juditkám: Sajti esetleg?? Ott most spontány lesz, azt tudom... :roll: :oops: :lol:

andrea-1

Navi: Én már meglestem az iwiw-en tegnap. Nagyon tündéri.

Béku: Ég és föld a kettő. Nagyon szép lett, gratulálok!!!

Brumi: a pajzsmirigynél a hormonokat nézik, de a vizsgálat része az uh is. Én is szedek rá gyogyót. Én a Kútvölgyibe járok.

Kubu: Hát ez az, hogy nincs mitől megszabadulnom. Két hete mértem magam és már 5 kg-ot ledobtam. Akkor 55 kg voltam, azóta biztos, hogy ment még le, mert egyre lötyögősebbek a gatyeszok. Nekem nem annyira nehéz betartanom, mert eddig sem ettem cukrot és amit csak tudtam teljeskiörlésű lisztből csináltam. Igazából annyit kellett tennem, hogy a kajákat kellett átcsoportosítanom egyik étkezésről a másikra. A sport eddig is az életem része volt, tehát az sem okoz gondot. Ezért döbbentem le az eredményeimen.

Luca
luca4

andi: mondott mindent magatol Sz, hogy mar 4 eve nem vettek tollem vert, hogy nem lett azota nezve semmilyen hormonszint, hogy volt-e valamilyen hormonproblemam, szedtem e valamit pluszba a stimulalaskor stbstb.... Mert ne kezdjuk ugy el a beultit,hogyha valami ertekem nemjo.Tokre meglepodtem, mert februarban csak ugy belevagtunk S-el, semmit sem nezett csak peterest.
valyoni

Valyoni: Hááát.. :shock: Na mindegy, mostmár inkább ne foglalkozz vele, csak előre nézni... gondolataidat ráhangolni és bevonzani a babát... ez a feladat!!! :)... :wink: :wink:

andrea-1

Judit,
jó hogy előkerültél. lesz még rosszabb is, mikor vuk is előkerül. de addigra legalább már az ólom álmosság elmúlik. :-) dehát ugye ezt akartuk és nem csinálnánk vissza a világ minden kincséért sem... :wink: :wink:

Csajok,
bennetek nem volt semmi rossz érzés hogy a melóhelyen már a 12.hét előtt tudtak/tudnak a babáról? az mégiscsak elvileg egy vízválasztó időpont...
nálam csak a főnök tudja, ő teljesen jó fej, már készíti nekem a megmaradt babacuccait, terhesruhákat. :-)
de be kell vallanom még pár kollégának is, pl két beosztott, két kolléga aki most is helyettesít... úgy várnék még, de nem húzhatom már tovább, muszáj pótolni a munkámat is és ki tudja mikor tudok menni, megyek-e még egyáltalán szülés előtt...
sokat hezitálok ezen, végülis jövő kedden, amikor megyünk Sz-hez, 1 nap híján már 10hetesek leszünk. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
Szerintem mindenki ahogy érzi....... nekem pl. a teszt napján már megtudták... nem is tudtam volna titkolni, nekem így volt jó :lol: Persze ennek is megvan a veszélye, ott még sokminden történhetett volna... :?
De tudom, hogy sokan szigorúan tartják magukat a 12 hetes babonához... amit abszolút meg tudok érteni... csak hát én erre nem voltam alkalmas...
Ha gondolod várd meg a keddet, és esetleg utána... vagy ahogy gondolod.. :) :)

andrea-1

navi: Gyönyörű ez a csepp lányka.

Munkahelyen nekem is tudták már hamarabb, mert pont úgy jött ki, hogy el kellett mondanom. Amennyit jártunk utána mindenki örült.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsó,
nálam is úgy sikerült, hogy már most tudják...illetve már régóta tudják, hogy ha sikerül én csak szülés után megyek vissza.
Vezető beosztás lévén ezt kötelességemnek éreztem így szervezni, és asszem mindenki jól vette :)

Kép
judit0713

Sziasztok! :)

Navi:
Szupi!!! Iwiw-et is majd megnézem! Itteni képeken is csodálatos ez a kis tündér!!! Gratula hozzás! Apuci is jujj de büszke - van is kire!!! :)

Valyoni:
No látod, jó lesz neked Sz ügynöknél, tényleg alapos! :)
Holnapi vv-re drukkolok! :)

Zsuzsó:
Köszönöm! :)
Nagyimnál most érett le a füge, nemtom mikor van szeonja... :roll:

Kispatak:
Írtam választ! :)

Béku:
Nagyon klassz a szoba!!! :) Ügyes vagy!

Brumi:
Köszi! :)
Lesz még sokkal-sokkal jobb is az a sperma-eredmény!!! Csak no stressz!

Lukácsné:
Le a kalappal előtted, ennyit dolgozni, főzni! Mosmáaztán tessék pihenni is! :)
Jobbulást.

Csucsu:
Köszönöm! :)
Holnapi uhura szorítok! :)

Vikus:
A stimu abból áll, hogy szurkálni kell majd magadnak a hasadba az injekciókat, hogy szép legyen a mnyh-ád és megfelelő mennyiségű tüsződ érjen meg. Ha inszem lesz, előtte majd izomba kell beadatni (popóba) a tüszőrepesztő injekciót.

Kubu:
A spirál helyrepakolja a vérzészavart is? Én annyira ódzkodom, nekem sosem volt. Sok rosszat hallottam róla... Anyukámnak is volt rövid ideig, mert neki inkább ártott...
Marcus kedvenc reggeli ébresztődala lehetne: "Legóeső a családomra jaaaaaaj, té méráv!" :lol: :lol: :lol:
Hugid már otthon, ez szuper, ahogy elnézem, ez biztonságosabb hely, mint a kórház volt. Ezek szerint már aránylag jól van. Picikének halványítót küldök, hogy hamar elmúljon a sárga szín belőle:
))))))))))))))))))))))))))(((((((((((((((((((((((((((
Házidokkerem tényleg szívből ajánlom, ha nem vagy megelégedve a tiétekkel. :)

Mia:
Beindult a gépezet, a 22.napi vv-rre drukkolok! :)

Heni:
Fránya mensigörcs, tűnjön el!!! Kép

Andrea:
Gratula a kiskönyvedhez!!!! :) Hamar vége szakadt a védőlányos kapcsolatodnak, remélem az új néni is jó fej lesz. :) Szegény lánynak micsoda genya dokija van... Ilyet mondani neki, hogy sosem lehet gyereke... :evil:
Jól szétverték akkor a pincét, nem semmi! Javaslom, ha ennyire hiányzik Rajónak a BMC-s kabin, adjatok egy kis jattot a melósoknak és építessetek oda egy efféle szobát. :wink: :lol: :lol: :lol:

Judit:
Nemtudom pontosan mi ez a cucc, de ha másnak tényleg nem kell, akkor megdumálhatjuk a részleteket. :wink:
És tessék nyugodtan pihenni, ha ezt kívánja a tested. :)

Luca:
Ha nem akarsz fogyni, akkor csak az előírt CH-mennyiséget figyeld, de egyél kalóriadúsabb ételeket. :)

Hugim ma szuperül lenyeste a hajam, szépen beszárította, csak Kép frufru-szárítás még nem megy neki annyira, de majd belejön.
Sajna a tegnapi lázas állapota rányomta a bélyregét a vizsgára, mert nálam egy picit benézett hátul egy tincset, amit hosszabbra hagyott a kelleténél, ezért 2-est kapott rám (1 tincs miatt!!!! :twisted: ). :(
Ezek kívül volt még egy kontykészítése, ami 5-ös lett és egy női és egy férfi frizurája, azok 4-esek lettek. Csodálom, hogy ilyen jól sikerült neki, betegen.
Én is taknyoskodom, asszem este neocitránozok. :?

Pá Drágáim!
sajt@

Holnap felhívom a nő-nődokit, hogy befogad-e.

Tényleg! :idea:
A fene nagy spontánkodáshoz úgy gondoltam, hogy veszek vmi tesztet, amelyik kimutatja, hogy mikor érik a pete! :lol:
Tudtok név szerint ajánlani ilyet, amelyikről jók a tapasztalatok?

Pá Drágáim!
sajt@

Lányok,köszönöm a gratulákat,épp most járt nálunk apum,és hááát ő nagyim halála előtti napokban járt itt utoljára (lassan 2 éve),úgyhogy nagyon ledöbbent a változáson :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval nagyon tetszett neki :)
Vendég

Sajtikám: nem tudok jót javasolni,egyfélét próbáltam,de azzal se jutottam sokra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de talán a többiek majd írnak valami jobbat :D
Vendég

Csajok!

Nagyon bocsánat az eltűnésért...ennek a legeslegfontosabb oka, hogy a netünk kaka :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
most sem tudtam visszaolvasni :?

csak gyors hír, aztán remélem hogy a Pannon Mobilinternet meggyógyul már végre!!!!!

Navikám!
Gyönyörűség ez a csöpp kiscsaj :D :D :D
Csak a képeket láttam, de igyekszem pótolni az infókat is!!! :)
GRATULÁLOK!!!!!!

Minden nap átlag 7-8 órát töltök a BMC-ben hétvége óta :(
Túlszaladt a hormonszintem teljesen... mind a 28 tüszi jól van (20-22 mm-esek), csakhogy annyi lett a hormonom a FÉL ADAG szuritól, hogy hétfőn Sz már azt mondta, hogy para van, mert túlszaladt... leállította, és tüszőt lebegtetünk= azaz várjuk, hogy pótlás híján magától zuhanni kezdjen a hormonszint. Azt mondta, hogy ha jósolnia kellene, akkor szerdára esik vissza annyira, hogy este lehet tüszőt repeszteni és pénteken punkció. De mára a visszaesés helyett másfélszeresére nőtt :( De Tanár Úr is egyetértett Sz és Z közös döntésével, amit távollétében hoztak, így most várunk!!!
Holnap megint vv, uh, és remélhetőleg már túl leszünk a hormonom tetőzésén és végre zuhanni kezd!!!
Drukkoljatok kérlek, mert ha nem esik vissza, akkor le kell állni, kiüríteni és majd 2-3 hónap múlva előről kezdeni. :(
De persze nem így lesz!!!! Hanem holnap már TÖKÉLETES HORMONSZINTTEL, MŰTÉTI IDŐPONTTAL TÁVOZOM!!!
Holnap megint Sz-hez megyek, ma ebben maradtam K-val, mert K nem lesz holnap!
Ha valaki arra jár, én ott vagyok fél8-tól úgy 2-3-ig :(

Amint megoldódik a net para itthon, visszaolvasok és jövök!

pussz Mindenkinek!!!!!!

eszter82
Budapest

Kép
judit0713

eszter: huuuuu, mi az,hogy tulszaladt? Sok sejt erik vagy mit jelent ez?
zold pulcsiban voltal bordo sallal? Beku kepei alapjan gondoltam,hogy talan te lehetsz, nem biztos.

sajti: en a teszveszen szoktam ovus tesztet venni. 2 honapja van p.eresem, 17-18.napon.
valyoni

Sziasztok!

Eszter - példakép - minden rendben lesz! Hiper-gigadrukk neked! Annyira megérdemelnél már legalább 1 kisbabót! Sajtikám Te is!

Navi: ismét megszaporodtunk egy hercegnővel, mindegyik meseszép. Kubus - kirányfi is helyes kispasi. Sok jó tejcit kivánok!

Breki: szép a fal, huh ha én ilyent tudnék. Én csak gyönyörködni tudok.

Sajti: választ még nem ért ide, de majd én irok ettől függetlenül, sajna van miről. Remélem Lajis hamar fog fogadni.

Jó,hogy holnap már szerda. Kicsit furcsak ez az óraátállítás.

Ma 41 hónapja még nem tudtam mi vár rám, azóta várom báránykámat. De hamarosan névnap lesz - kiváncsi leszek a folytatásra.

üdv kispatak
Vendég

Hú, hogy itt mik történtek már megint!!

Navi
Nagyon szép baba Zorka, és olyan mintha nem is újszülött lenne.

Kubu

Barnus is nagyon aranyos gratula a tesódnak.

Mind a két jövevénynek nagyon boldog és hosszú életet kívánok.

Lukácsné
Hogy mennyi bírsz még betegen pörögni. Most már gyógyulj meg és pihenjél.

Judit

Találkozunk holnap?
vnbeni

Benikém,
sajna engem csüt-re rendelt vissza S, így nem :(

Kép
judit0713

ó, Eszter nagyon szorítok, hogy minden helyre jöjjön!!!
nem is lehet másképp! drukkok itt mennek. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Navi meglestelek titeket csoda édes a kiscsaj egyszerűen gyönyörű na most egy kicsit irigykedem hogy nálatok már kibújt a bébi

Kubukám hogy ne lenne meg a számod, csak hüle vagyok szimplán. hirhozó lánc megbeszélve :wink: Sajti elmentettem a jó :lol: számodat

Heni de jó hogy hallani rólad. Csak egy ötlet: van egy mensis szakértő Fülöp doki a Róbert Károly Klinikán (van magánrendelője is) azért nem biztos h normális h ennyire fáj. Lehet nem ártana megnézetni. Nekem ő csinálta az endó műtétet. Neki egyébként az a véleménye h pár sikertelen lombik után nem árt a lapar, mert nagyon sok minden lehet ami nem látszik és akadályozza a teherbeesést.

Akiknél férfi gondok vannak, nekünk a Fer14 vitamin segitett kétszer is végigcsinálta a párom a kúrát, és rengeteget javitott az eredményen, konkrétan többször is lombikot ajánlottak aztán a kúra után az első inszem sikerült. Hátha valakinek még beválik.

Drukkhegyek lányok!

Kép
vayacon

Juj most kivételesen megtartom a laptetőt a szüléshez, főleg h meginduljon magától, egyelőre nem nagyon akar..

Kép
vayacon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?