A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

nomi bocs de röhögtem mikor írtad hogy legalább nem szakállas :lol: hát és ha már pucér volt akkor volt @ mit láttál??? legalább megálmodod ha már ezek a ciprusi dokik nem képesek megnézni...
biztos azért válltozott meg a színe mert tudat alatt is készülsz ilyesmire hogy a félvér babák bőrszíne idővel válltozik...

hát a szakállas kis gnóm csecsemős álmom után nem volt több álom de nem is vágyom már rá elhiheted :? gondolom most te is így vagy ezzel...

Kép
menion
Budapest

Sziasztok :!:

Adri
szívből sajnálom ami veled történt :cry: a legjobbakat kívánom, sok erőt, h fel tudd dolgozni a történteket :!: sokat gondoltunk Rád :!:

Noémi
micsoda álom, szegénykém :shock: :!: már látom Téged is foglalkoztat a szülés gondolata, nem véletlenül álmodsz ilyeneket :roll: engem sokszor úgy felkavarnak az ilyenek :roll:
hogy vgytok egyébként :?: görcs :?:

Menion
jó mozizást délutánra :!: :wink: drukk a jó eredményért++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
közérzeted :?:

Ma voltunk az utolsó 36 hetes v.v-en, holnap CTG már várom :!: :wink:
tenyésztésen rendben van, éjszaka sétálgattam többször is, mert a forgóim annyira fájnak :cry: biztosan a sok oldal fekvéstől ill. gondolom, h tágulni kezd a csípőmnél :!: :roll:
Voltunk a Brendoba is, vettem még újszülött kis sapkát :!:
Most pihizünk a férjemmel, majd kicsit később főzünk vmit :!:

Remélem Mindenki jól van :!: :?: babócák???

Legyen szép napotok :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Este Babó olyan erőseket rugdosott. Meg akartam nézni,hogy kívülről látszik-e már. Akárhányszor lehúztam a hasamról a nadrágot és figyeltem, erre akkor nem rúgott a kis huncut! Visszahúztam a gatyám egyből rúgott. Ezzel szórakoztunk. Aztán kitartóan néztem és épp rúgott, és látszódott. Tök jó volt. Szóltam Lacinak is,hogy nézze, hátha rúg még egyszer akkorát,hogy ő is lássa, és igen. Ő is látta. :lol: :lol: Olyan lelkes lett,hogy látta. Olyan édes volt. Lelkesebb volt,mint amikor érezte a rúgást. Tök jó volt. :lol: :lol:

Dean
Nagyon sajnálom. Részvétem. Sok erőt!!!

Nomi
Cuki a maci, aki már annyira várja Babótokat! Szegény már nagyon türelmetlen! :lol: Pocakod is egyre nagyobb. Köszi a képeket! :lol: Sok sikert a bankhoz!

Álmok
Hát én is múltkor olyat álmodtam.... Babó a kiságyában, odamegyek hozzá, kiveszem, és elkezdett összefonnyadni a feje! :shock: :shock: :shock: Elkezdtem szoptatni, újra szép lett!
Aztán anyósom anyósa ott volt, és közölte,hogy ő fogja beoltani a Babát, én meg mondtam, hogy azt már nem. De ő mégis megszúrta, méghozzá a nyakába szúrta a tűt, és utána nem mozdult a Baba. Szörnyűűűű volt! Olyanokat tud álmodni az ember!!!! :shock: :shock: :shock: :cry: :cry:

Vivi
Köszi az infot. Neked melyik márka vált be?

Suzy
Örülök,hogy itt vagy! Már aggódtam érted,hogy tegnap nem írtál!
Jó pihizést mára! Hát nem csodálom,hogy fáj a forgód a sok oldalt fekvéstől, néha már én is érzem, pedig nekem még hol a vége!
Az ilyen sapikra rá van írva, hogy újszülötteknek, vagy honnan tudom,hogy melyik méret kell egy olyan pici babának? :oops:

Menion
Jó uh-ot! Majd írjál,hogy mi volt!! Biztos minden rendben lesz nyugi!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Ja a lenyeget elfelejtettem irni...az alomban fiu volt,de ezt csak mondtak,nem lattam :oops: Kivancsi vagyok mar nagyon....de remelem lany lesz :P

Suzy! Se gorcs,se semmi elojele annak,hogy ki szeretne jonni. Vagyis gorcs van,de olyan enyhe,menstruacios gorcsocskek :(
Pedig megfogadtam Menion 1. szamu tanacsat,a gyaloglast,nemsokara kovetkezik a takaritas is :wink: A szexet szerintem kihagyom....semmi kedvem hozza :wink: :oops:

Evita! koszi a dicsit :)
A bank meg.....kikuldte mar a kartyat a regi cimre :evil: :evil: :evil:
Persze senki nem ertesitett. Ugyhogy a ferjem este elmegy erdeklodni. A rossz az egeszben az,hogy konyorgunk a tulajnak,csinaljon szerzodest,de o sz..rik ra. Es a bank csak ugy valtoztatja meg a cimet,ha szerzodest viszek,vagy kifizetett szamlat az en nevemre. Ugyhogy....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Evita
Ez nálunk is így van, ha konkrétan figyelitek és még mondod is, már csak azért sem mutatja magát, h milyen kis mozgékony a kis drága :!: :wink: nagyon élvezi az Én férjem is, mert olyan nagy boldogság ez :lol: örülök, h jól vgytok :!: :wink:
köszi az aggódást, kedves vagy :!: :wink: nem jöttem, mert anyóséknál voltunk ebédelni, későn jöttünk haza :!:
úgy kértem, h újszülötteknek...egyszerű kis fehér plüss sapi, a kórházba gondoltam viszem a csomagommal együtt...ja és még kis kesztyűt is, mert nálunk a többit ruhát adják, csak majd hazafelére kell :!:
56-os a sapi, 595ft/db :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Noémi
akkor tuti kislány lesz :wink: (egyébként Én ezt érzem :wink: )
Neked egyébként milyenek voltak a menzijeid :?: erős, görcsös :?:
hasznos takarítást :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Tényleg kis kesztyűke miért kell a Babókra? Már olyan sokaknál láttam! De nem értem,hogy lakásban miért kell rá? :oops: Hogy ne karmolja meg magát?
A menzi görcsöktől is függhet,h kislány v. fiú? Nekem sose volt erős, görcsös, mindig csak kicsit fájdogált a pocakom 1 nappal előtte, és annyi! Az kislányra v. fiúra utal?

Nomi
Hát sajnálom,hogy így megjártad! Jó takarítást! Hátha beindul ott valami... :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
ne karmolja össze magát :!:
nem utal az semmire, csak kérdeztem, h mennyire volt erős neki, mert nekem is szokott néha egy kb. 2 percre menzis görcsöm lenni, de azt mondta a védő nénim, ezt okozhatja a baba mozgása, fészkelődése is!
meg azért is kérdeztem, h mennyire erős görcsöknél kell kórházba indulni :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Ja értem, azt hittem már utal valamire! :lol: Kesztyűt meg sejtettem. Erre gondoltam én is, de nem rossz neki,hogy mindig ott van a kezén? Nem idegesíti? Tesóm nem használt Lillusnak!

Orsi,Vivi, Gabi
Ti használtok kesztyűt a Babóknak?

evita10
Budapest IX. kerület

Hát sziasztok Kismamik és Babuskák!

Végre magamhoz tértem a nagy utazás után, gondoltam megírom, hogy jelentkezett Adri, de úgy látom elkéstem. Szegénykém már otthon van :cry:

Pénteken hajnali kettőkor indultunk Németországba és tegnap délután 4kor értünk haza. Elég hosszú volt az utazás, de kibírtam. Babácska is jól viselte, bár picit megijesztett, mert egész pénteken nem vagy csak alig éreztem. De aztán szombatra beindult :)

Férjem nővérétől kaptunk egy csomó cuccot. Babaágyat, etetőszéket, 2 hatalmas doboz ruhát (56os és 62es méretűt), játszószőnyeget, kiskádat, hordozó kendőt, ágyneműt, ágyruhát, fejvédőt, dekorációs dolgokat, pelenkázó feltétet, szóval gyakorlatilag -és némi túlzással- semmit nem kell vennünk.

A hét feladata, hogy babakocsit és bababútort vadásszunk. Ti milyen kocsit vettetek? Vagy terveztek venni? Mert egyelőre nem nagyon tudom, hogy mi az igazán jó, praktikus, stb.

Most olvasok vissza, mert csúnyán lemaradtam.

KépKép

Kép
szandriii

köszi mindenkinek..
és bocsi Szandra, hogy nem írtam vissza a második üzidre!!
deann

Sziasztok!

Nomi!KÖszi a drukkot!Tényleg micsoda álom.Sajnálom h rossz napod volt és h a kártyával így jártál. Jó takarítást kívánok!

Deann!Őszinte részvétem a pici miatt!Sajnálom nagyon.Sok erőt!!!

Menion!Az UH-oh megy a drukk!MEglátod minden rendben lesz. :wink:

Suzy!És meg kaptad a v.v eredményt :?: milyen lett :?:
Megy a drukk a holnapi CTG-re!++++++++++++++++++++
Ha nem gond h megkérdem,mit mondtot a dokid mikor kell be menni a korházba :?: milyen erős kell h legyen a görcsölés :?: Előre is köszi.

Szandri!Örülök h jól vagytok és h jól éreztétek magatokat.
Sok mindent kaptatok...ez szuper.

Vivi!Neked is köszönöm a drukkot!

Babakocsi:MI nem vettünk...kölcsön kapjuk egy baráttól.

Ádámka sokat rugdalódzik aminek nagyon örülök :) .
Többször be keményedik a pocakom és egy kicsit ilyenkor fáj.
Holnap megyek uh-ra...nagyon szeretném már tudni h mit mond a dokim,remélem nem tart bent,mert nem szeretem a korházakat,de ha mégis akkor állok elébe...az a fontos h minden rendben legyen.

Szép napot mindenkinek!

Kép
erika12

Szandri! Jo kis hetveged volt :wink: Szuper,hogy jol viselte a babo az utazast.

Suzy! Jo lenne,ha a megerzeseink igazak lennenek.... Ezek csak olyan enyhebb gorcsok. Menstruacio alatt ahogy "venulok" egyre tobbet szenvedek. Igaz,csak 1 napig tart,de intezivebb mint ez a mostani. Regen alig fajt....olyan 22-25 eves koromig.

Evita! en sem szeretem a kiskesztyut. De azt hiszem itt a korhazban kotelezo. Otthon bizti nem fogom szegenykemet kinozni. Mindenesetre nagyon hulyen nez ki rajtuk (szerintem). Egyszer meg is jegyeztem a baratnomnek(ugysem ert senki magyarul). Hat valoszinuleg kitolodtam,mert az apuci rogton leszedte a babarol. Utana hallottam,romanul beszel (bizti ertett magyarul is :oops: :oops: :oops: )

nomi77

No, befejeztem az olvasást :)

Először is köszönöm a gratulációkat a fiúcskához :) . Ám biztosabb csak a jövő hétvégi 4D-n lesz a dolog. Megyünk fel Bpre, ott foglaltam időpontot, ugyanis Pécsen nincs 4D, ami rendelne 7 után, pénteken vagy szombaton. Férjem pedig a péntek kivételével este 7ig dolgozik minden nap. Ha pedig már ennyi pénzt kicsengetünk, akkor ő is lássa már a gyerekét. Így lett Bp, 13-án szombaton.

Sokan írtátok, hogy probléma ez a hasfájás dolog. A gyógyszerek, amiket említettetek, azok vény kötelesek? A doki írja fel, ő javasol valamit? Vagy csak egyszerűen bementek a patikába, elmondjátok mi a helyzet és adnak valamit?

Hencsi, neked még tartozom, balatonakarattyai leány vagyok eredetileg, szóval tényleg közel Veszprémhez :).

Evita: csini a nadrágod (nekem is hasonló van, én a C&Aban vettem). Annak idején megkérdeztem egy kismama boltost, hogy kell- e nagyobbat venni. Azt mondta, hogy nem, elég a saját méret, ha be tudod dugni a két kezed a nadrágba egészen a csípőcsontodig és kényelmesen elférsz benne.
Azt hiszem Te említetted ezt a háton fekvés dolgot. Az is tilos? Én gyakran fekszem háton. Igyekszem elkerülni, de van, h éjjel felébredek és bizony háton vagyok. :cry: :oops:

Manama: sajnálom a rossz híreket, kitartást és sok erőt kívánok Nektek én is.

Erika meglestem az ágyikót, igazi pasis macsós :), nagyon édes. Türelmet és kitartást kívánok Neked is. Nálad már igazán éles a visszaszámlálás :D

Orsi nagylányodon csak ámulok és bámulok. Hihetetlenül jó gyerek, szerencsés természetű, hogy ilyen jól és ilyen nagyokat alszik. Én csak álmodni merek erről :lol:

Suzy Te a terhesség előtt is székrekedős voltál vagy csak azóta? Mert én alapból nagyon ritkán megyek és ez egyelőre nem nagyon változott nálam.

Végül egy kérdés. Sokan írtok a Babócák mozgásairól. Ti hol érzitek a mocorgást? Mert én szinte csak egészen lent, a szemérem csontom fölötti részen érzem a rugdosást, pedig aztán már máshol is mocoroghatna, mert már nem olyan pici baba. Emiatt aztán gyakran el is bizonytalanodok, hogy valóban a Fiúcskát éreztem vagy csak a bélmozgásomat? Ez normális szerintetek? :oops:

KépKép

Kép
szandriii

Ja és kedves soron következő Édesanyák!

Izgatottan várom, várjuk a jó híreket, vajon ki lesz a következő, ki lesz a leggyengébb láncszem? :lol:

Adri, semmi gond.

KépKép

Kép
szandriii

Szandri
Örülök,hogy jól éreztétek magatokat, és ilyen sok mindent kaptatok. Ez tök jó! :lol: Babakocsi: nehéz ügy, én hetekig gondolkoztam és keresgéltem, és egyelőre emellett döntöttem :
http://babaszafari.hu/spd/unas_347861/Chipolino_Ultra_ujszulott_babakocsi
Nekem azok a tényezők voltak fontosak,hogy két irányból tolható legyen, újszülött kortól, bolygós kerekei legyenek, és könnyű legyen, mert én sokat fogok közlekedési eszközökkel járni, mivel nincs kocsink!
Nadrágot én is a C&A-ba vettem! :lol: Elméletileg nem nagyon ajánlják a háton alvást, mert nem olyan jó akkor a vérkeringés, meg a baba nyomja a beleidet, de szerintem amíg kényelmes addig nincs gond. Nekem kényelmes lenne még, csak Babó azonnal felébreszt, ha háton vagyok, rugdos ezerrel.
Juj, de jó 13án 4d!!! :lol: :lol: Várjuk a képeket! Hova mentek itt Pesten? Neked a méhlepényen elől vagy hátul tapad?
Mocorgás: Hát én mindenhol érzem a rugdosását. Épp ahogy fekszik, hol jobboldalt,hol középen vagy bal oldalt, de még elég lent!

Nomi
Örülök,hogy nem én vagyok az egyetlen, akinek nem tetszik ez a kis kesztyű! :lol:

Erika
Megy a drukk holnap az uh-ra!! Reméljük Ádi hamarosan kijön! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Kép

Deann!
Sajnálom ami történt Kép

Pelus:
Mi is 8-al kezdtük,de már 6-7 elég,kivéve,ha két eszi között van akció :? Nekünk a pampers jött be.

Kesztyű:
Hasznos dolog,nekünk kellett,mert nagyon karmolta magát,még néha most is és hiába vágom le neki,akkor is látszik.Egyébként Roli nem utálta. :roll:

Sapka:
Van amelyikbe a fej kerület van benne cm-ben ,pl:37,nekünk az volt jó amikor haza jöttünk.

Szandri!
Jó sok mindent kaptok,nagyon sokat lehet spórolni így.
Mi ilyet vettünk használtan 15e-ért,csak más a színe.
http://www.minimano.hu/termekeink/babak ... print.html
Tavasszal pedig ilyet veszünk,de azt már újat:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 3&pageno=2

Várom nagyon a hírt a következő babáról!
Nomi remélem teljesül a vágyad és kislányod lesz!

Mi jól vagyunk!Roli tündéri,egyre többet nézelődik,sok minden érdekli már.Kaki naponta 1×,hasfájás szinte már nincs is :lol:

Mindenkinek nagy pusz
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Mellső fali a lepény.

Még egy kérdés. Van különbség a légzésfigyelő és a bébiőr között?

Klassz a babakocsi :). Gyorsan átnézem a weboldalt, amit belinkeltél, megnézem mennyiért kínálnak az én elképzeléseimnek megfelelő babakocsit és bútort.

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!

Hm...látom a hétvégén nem volt termés...azaz születés!
:) Pedig azt hittem, hogy.....!!!!!

Erika!
Lehet bent tartanak, mindenesetre vidd a cuccodat, azaz vigyétek.....remélem Apa elkisér!!! :)
Szoritok!

Suzy!
Nekem tudod a végén folyamatosan voltak jóslók.....ez a mensis görcsöknél azért erősebb volt! Általában egy keményedés után jött....de volt, hogy erősen nyilallt a méhszájam felől....és kisugárzott a combom belső oldala irányába...olyan volt mindta be akarna görcsölni a combizmom belül, de mégsem....huhhh, nehéz ezt leirni!

Kesztyű: jó, ha van, mert igencsak nagyocska körmökkel szoktak születni és bár még nagyon hajlékonyak a körmök, de élesek, mint a fene.....Mi már levágtuk egyszer, de még olyan picin is kegyetlen....Dalma szerencsére nem karmolós baba, de azért amikor kisebb volt sűrűn ráadtam!

Hasfájás: Szandrii!
Ezeket a hasfájás elleni szereket, simán meg tudod venni a gyógyszertárban...jellemzően végig kell majd próbűlni melyik válik be....Infacol, Espumisan és a Gripe Water-----ezeket fogják ajánlani az utóbbit csak 1 hónapos kortól lehet adni, de szerintem ez a legjobb! Nekünk szerencsére az első kettőt nem kellet használnunk, de a Gripe Watert megvettem, mert segit a levegőnyelés utáni böfinél is, ami szintén okozhat hasfájást....Dalmának segit, nála az volt a baj, hogy volt nem tudott böfizni a kajci után....

Hátonfekvés: Nem veszélyes, de nem szokták javasolni, mert a baba egy bizonyos méret után már nyomja a hasi főartériát....és kellemetlen érzés lehet........van aki ájulásközeli állapotba kerül ha hason fekszik terhesen, mert az artéria nyomás miatt nem kap elég vért....
Szerintem amig nem kellemetlen a Kismamának addig nyugodtan feküdhet a hátán....

Szandri!
Nekünk légzésfigyelőnk van: ami egy lap, a kiságy matraca alá kell betenni és a Baba levegővételét figyeli...számlálja. A mienk olyan ha 10 másodpercnél tovább nem vesz újra levegőt akkor elkezd eszeveszettük vijjogni....de nem akárhogyan!!!! Volt, hogy elfelejtettük kikapcsolni miután kivettük a kiságyból..... :roll: :shock: :idea: :!:
És az érzékelője úgy villog amilyen ütemben veszi a levegőt.....

Bébiőr: szerintem az amikor van két ilyen hangsoróféle, az egyik az adó a másik a vevő.....az adó része van a babánál és a vevő része a mamánál....azt viheted magaddal a lakáson belül, hogy halld mit csinál a baba, ha sir tudj menni.....szerintem, de lehet hülyeségeket irok!

Rólunk: éjszakáibk továbbra is isteniek! 1X kelünk azt is inkább kora reggelnek nevezném....negyed hat....fél hat...stb!
A nappalok pedig érdekesek......
Keveset alszik nappal....de tényleg van hogy felkel reggel 9-10 között és estig nulla alvás....van, hogy délután azért szundit 2-3 órát....egyre élénkebb és érdeklődőbb. A figyelmét már lekötik a körülötte lévő dolgok! Édes...és azt hiszem 1-2 napja tudatosan is mosolyog....Rám és az Apujára....
Főleg az Egy kismalac röf-röf-röf ...nóta alatt... :lol:

Pelus: Mint irtam már nekünk is a Pampers vált be.....sokkal puhább és nedvszivóbba többinél, persze 1-2szer előfordulnak balesetek, de ez akármelyik pelusnál előfordul....

Mi átlag napi 6-8 pelust használunk el, Dalma többször is kakil egy nap 2 minimum van!

Viszont a popsitörlőkendő.......vettem anno DMeset....a kórházba is azt vittem, de most ennyi idő után azt mondom, hogy nem valami jó....sőt kifejezetten száraz, nagyobb kakinál akadnak godnok, nem lehet vele jól törölni!Nekem a Huggiesnak a törlőkendője vált be....Ph semleges, illatanyagmentes és megfelelően nedves!
Árban tpicit több, mint a DMes, de márvadó, hogy a DMest kendőből elhasználtam vagy 5 egy nagyobb és ragacsosabb kakinál, ebből meg max 2 kell.
A Pampers törlőkendő sem jó!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Hátonfekvés részt javitanám:

".......van aki ájulásközeli állapotba kerül, ha háton fekszik terhesen...."

Sorry!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Hu Orsi, köszönöm a sok infót. :)

Azt találtam ki, hogy rendszeresítek egy noteszt vagy valamit, hogy leírjam ezeket a dolgokat, mert félek, elfelejtem őket. Pedig nagyon hasznos és okos infók ezek.

Köszönöm még egyszer.

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok, szép estét!

Lányok, köszönöm a bíztató szavakat!

Deann! Sajnálom én is, ami Veled történt. Sok-sok erőt és mellé támogatást kívánok, hogy mielőbb fel tudd dolgozni a történteket!

Volt kérdés a kismamatorna. Én még nem járok, de már nagyon a határán vagyok. Nálunk, ahova szeretnék menni, kell a beutaló és a dokimmal meg utoljára a 12 hetes UH-n találkoztam. De majd a 18 hetesen kérek, már bezengtem neki. Akkor majd referálok, hogy milyen. Remélem, hogy mire eljutok oda, nem lesz eü akadálya :)

Megnéztem a gamiles képeket, nagyon tetszenek! A maci is Nomiéknál, Erikáék kiságya és én még Orsi azon képéről is lemaradtam, amik szintén pocakosan Apácskának készültek, hú, azok is jók! Evita, a te terhesnacid is klassz! Ha minden jól megy, hnap megyek én is boltba (okulva az általatok írtakból C&A-ba) és egy nacit azért megnézek magamnak. Még annyira nem nagy a pocak, de lassan kelleni fog, csak a csípőnacit tudom felvenni úgy, hogy a gomb is beérjen…

Erika! Lehet, hogy igaza lesz a dokinak és nov. 9-én bújik ki Ádámka, vagy Apa szülinapi ajándéka lesz… ki tudja! ;) Megjavult amúgy a számítógép?

Menion! Ennyiért vesztegetik felétek a Femibiont? :shock: Én egy szót sem szólok, mert 5010 Ft-ért veszem. Nem tudom, hogy mindegyik patikánál így van-e, de ahova én járok, az Gyöngy patikalánchoz tartozik, hátha… Ha közelebb laknál, mondanám, hogy ugorj le érte… ;) Jah, mondjuk ha minden igaz, márt nem fogod sokáig szedni! Vagy a szopi alatt is szeded majd?
Tök ügyi vagy a hálóingekkel! Mi volt az UH-n?

Ja, szóba kerül a joghurt+őrölt lenmag. Egy időben én is ettem, de megmondom őszintén, nem vettem volna észre, hogy megfuttat. Viszont egy ideje hanyagolom, mert olvastam olyat is, hogy a babára nézve is hashajtó hatása van. Bár iszonyat sok tiltást lehet olvasni a neten, de a lenmagnál úgy voltam, hogy nem hiányzik, hát akkor hagyom egy darabig.

Orsi! Igazi jókislányod van! Jó alvó, figyelget! Ha fele ilyen szerencsés leszek, akkor örülni fogok! :D :D

Huhh, Nomi! Neked jó „kalandos” volt a hétfői napod! Megy a drukk, hogy meginduljon a szülés! Na meg ez az álom… tényleg filmbe illő!

Evita! De jó lehet, hogy kívülről is látszik a rugdalás!

Szandriii! Örülök, hogy jó volt a hétvégétek és a babó is jól van! Na, az jó, ha ennyi mindent kaptatok!
Na a bababútorról jut eszembe… nem az a szó szerint vett bababútor, de én relax fotelt szeretnék nagyon venni. Kikában (tényleg, ez ki lehet írni?) láttunk egyet, nekem elfogadható volt, de a párom lebeszélt róla, mert nem volt olyan magas a támlarésze, valahol a fejemnél félúton végződik. Apa meg arról mesél sokszor, hogy ő egyszer valami nagyon kényelmes, magas támlásat próbált és olyat kellene venni… szóval van tippetek?
Ja, és én is kérdeznék a mozgással kapcsolatban! Az elején milyen gyakran éreztétek a mozgást? És „kéz alatt” éreztétek, vagy csak úgy, a pocakban? Hú, olyan bizonytalannak érzem magam… :D :D

Babakocsit még nem döntöttük el, de alapvetően azok a fontosak nálam is, mint Evitánál. Mondjuk azon gondolkodtam, hogy nem kell extra béleltnek lennie, mert ha minden jól megy, májusban kezdem el használni…

Ja, én kimentettem a hasznos dolgokat, amiket írtatok… :oops: :oops: :) Ja, látom Szandriii is ezt csinálta! :)

KépKép
manama

Orsi
köszi a sok hasznos infót :!: :wink:
örülök, h továbbra is jól vgytok, Dalmus nagyon édi lehet ahogy érdeklődik és már mosolyog is :roll: :wink:
akkor tudni fogom milyen az a jósló fájás, mert nekem stimulációs hónapok során ilyen tüneteim voltak, érett is akkora tüsző a hormonoktól :shock: :wink: egy nyilalló, sugárzó érzésnek írnám le :roll:

Gabi
aranyos Roli baba is :!: :wink: milyen volt Zbinyek esküvője :?:
nagyon jó a baba kocsi, amit majd vesztek :!:

Szandri
én nagyon régóta küszködök a nagydologgal :( amikor kiderült, h pco-s vgyok az emésztésem teljesen megváltozott :( most ez a Laevolac szirup bevált :!:

Erika
nem tudom a v.v eredményem, de ez egy véralvadásos vérkép lesz...ha még is császár lenne azért kell :!:
holnapra szorítok az uh-ra :!: :wink:
Én sem tudom, h milyen görcsöknél induljak majd :roll: :oops:
köszi a drukkot :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi, Orsi, Vivi
Köszönjük a sok hasznos infokat! Olyan aranyosak vagytok!

Gabi
tök jó,hogy hasfájás szinte már nincs nektek! Szupi!! :lol: :lol: :lol:

Orsi
Nekem nem lenne kellemetlen a háton fekvés,csak hát Babó nem hagy! :lol: :lol: Egyből neki áll rugdosni!
Milyen légzésfigyelőt9k van? Márka, típus? :lol: :lol:
Valamit valamiért! :lol: :lol: Ha már az éjszakák ilyen jók, és végig alszik Dalmus, valamikor neki is fent kell lennie! :wink: :lol: :lol:

Manama
Mozgás: Az elején volt,hogy 1-2 nap is eltelt ,hogy éreztem volna a mozgását, aztán egyre gyakoribb lett. Naponta 12 alkalommal. Most meg már annyit bulizik bent,hogy csak na.... :lol: Ez az egész napos rugdosás nekem múlt hét hétfő óta van, azaz 20+5 naptól. Persze van 1-2 nap nyugisabb napja, de akkor is reggel és este tuti mocorog. Attól is függ,hogy én mennyire vagyok aktív napközben! Nyugalmi állapotban jobban érzem! Én sokáig azt hittem,hogy érzem a kezemmel is,de miután a férjem nem érezte, így kiderült,hogy csak a hasamba érzem. Most már érezhető kívülről is mivel látszik is, ami tényleg tök jó. De még most se mindig olyan erős a rúgás,hogy kívülről érezni lehetne!

Suzy
Megy holnapra a drukk a ctg-hez++++++++++

Menion
Na mi volt az uh-on????

evita10
Budapest IX. kerület

először leírom aztán olvasok majd vissza.....

BPD:83 OFD:113 HC:324 AC:273 FL:59mm éééés súly:1865!!!(3 hete 1080 volt) ééééés a kobakja LENT VAN! :lol:
szóval befordult valamikor a kishölgy :D
volt 3 kívánságom amiből 2 teljesült...a pisi teszt is jó lett a vizsgálat elött de a pénteki laboros pisiben viszont:LEU 500 FVS 70 FEH 1 és BACI++++ :(
vagyis volt benne minden ezért kaptam megint egy AB receptet sajnos de ha kell hát nincs mit tenni...

kérdeztem a keményedést azt mondta max.6/nap lehet...

azt mondta a CTG miatt jó lenne ha a 37.héten befeküdnék mert akkor naponta lenne ctg :? mondtam neki hogy ha lehet inkább kerüljük ki és megpróbálom az itteni sztk-ban elérni hogy 2 naponta mehessek majd a 37.héttől...addig meg jó hetente menni...azt mondta ő benne van!
ha nem engednek az sztk-ba 2 naponta járni akkor is inkább bumlizok a klinikára minthogy hetekig a kórházban feküdjek emiatt...azt mondta hogy ok de fél napos tortúra a klinikán a ctg és sokat kell várni...mondtam hogy próbáljuk meg azért úgy hogy járok az sztk-ba aztán ha kell a klinikára és ha eltérés lesz akkor befekszem....
majd meglátjuk mit tudok az sztk-val alkudni és addig még a kocsit is próbáljuk megvenni és autóval ha kell könnyebben járnék be igaz a parkolást még akkor se oldjuk meg...na majd kitalálom

nem mondtam a dokinak hogy én 3 hálóinget varrtam úgyhogy tartani akarom magam a tervhez hogy 3 napot leszek bent :D

Kép
menion
Budapest

suzy közérzetileg jól vagyok pláne hogy ilyen szépen megnőtt a babó és még be is fordult...bár haza alig bírtam jönni mert bekeményedett a hasam és hazáig sőt mostanáig így maradt...de rájöttem az okára :oops: (bableves...puki gondok)
csípőd bizti tágul...én is kezdek kacsásan pingvinesen menni most vettem észre hazafelé
evita az nagyon nagy élmény nekem is hogyha látszik...olyan hihetetlen! 3 napja sokat csuklik úgyhogy azt nem tudja apa és más elöl se rejtegetni szóval már lebukott a kis rejtőzködő...még tesómnak is meg tudtam mutatni
nomi volt itt más is aki szexelt emiiatt és azt mondta olyan kényszeredett volt apa is :oops: hát igen ez olyasmi lehet mint mikor a babaprojekt miatt időzített kötelező szex van :P
szandrii mi is kaptunk nem kellett venni....mozgást eddig és is egész lent éreztem...kb 2 hete érzem mindenhol máshol is meg mostmár olyan nagy hogy ki tudom tapintani valamijét...eddig faros volt most fordult be valamikor...most ezek szerinta popsiját érzem itt fent ahol eddig a feje volt
erika drukkolok érted bár elöbb utóbb be kell feküdni de drukk hogy minden jó legyen!!!!
nomi jaj de ciki...szerintem is rosszul néz ki mintha beteg lenne és kötözni kéne de olyan aprók a körmök ilyenkor hogy csúnyán kidekorálhatják magukat...van aki lerágja a babájának mert fél ollóval vágni :shock:amúgy tényleg nem egyszerű feledat mert a kicsik nagyon tudnak szorítani a kis kezükkel
gabi szuper hogy nem fáj a hasija :D nekem nincs ilyen rendes bélmozgásom hogy kaki csak 1x :lol:
orsi irigyellek az éjszakádért...bárcsak nekem is ilyen lenne a babám...viszont nappal nem kéne többet aludnia?azt hittem a nap nagy részét átalusszák ...és a tekkós kendőt próbáltad már? én magamnak azt használom de lehet a gyereknek nem lesz jó...
manama hát sajna itt ennyi a vitamin...szerintem amíg szoptatok addig szedem aztán már nem....muszáj mert most is a vasam 6 volt aztán hogy a femibion mellé még külön eszem így most 12,7re tudtam feljavítani

Kép
menion
Budapest

tényleg ezt is eldicsekszem!
a vasam 12,7 lett és a tsh-m is még jó 1,97és a hgb-om 127 cukrom 5,2
szóval minden szuper(pisin kívül) még ami rossz volt az is :!:

és ráadásul a Laci mától ment volna dolgozni táppénz után de nem kell neki mert kiírták szabira és így még 2 hetet itthon lesz :D

Kép
menion
Budapest

Manama!Hát...lehet h a dokimnak lesz igaza és 9-én fogok majd szülni.A számítógéppel kapcsolatba ugyan úgy zúg mikor bekapcsolom...egy idő után megmozdítom a PC-t és helyre jön...mondtam a férjemnke h megint el kezdett zúgni a ventilátor.

Orsi!Köszi az infót!Hát nem tom h a cuccal hogy lesz,Én nem bírnám be vinniholnap magammal ráadásul a férjem korán megy a munkába és ha véletlenül nem tartana bent adokim akkor a csomagok rám maradnának...2 nagy táska van az egyik a picié.Ha tényleg bent fog tartani akkor meg kérem h még aznap engedjen haza és be megyek a szomszéd asszonyal és segít be vinni a csomagokat is.Sajnos a férjem késő estig dolgozik nem tudna be vinni a főnöke messzire küldte dolgozni.

Suzy!Köszi h szorítást!

Menion!Örülök h minden rendben volt az uh-n...a súly az nagyon jó.Jó kislány h megfordult.Sajnálom h a pisi eredmény nem lett jó.Szorítok h minden rendben legyen!++++++++++++

Szandri!Köszi.

Evita!Neked is köszi a drukkot.

Nomi!Megnéztem a képeket a gmail-on...nagyon tetszik a maci és te is jól nézel ki...szép a babakocsi.

Aludtam 3 óra hosszát és most fenn vagyok...később megyek tusolni,remélem ezután vissza alszom,mert reggel korán kelek busszal megyek a városba...remélem valahogy fel birok majd szálni...nehészkes lesz már ekkora pocakkal,de majd lassan.
Na jó most már megyek.

Szép álmokat mindenkinek/babóknak/pocaklakóknak!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erika12 2010.11.02 23:15-kor.

Kép
erika12

Szandriii!
Nekem is van egy mininoteszem, amibe jegyzetelek mindent....viszem mindenhová...néha néznek Rám furán, de képtelen vagyok megjegyezni ennyi infot! Ez van..... :)

Manama!
Remélem, hogy a Te babód is nyugis lesz! :wink: Én hiszem, hogy ahogy telik a 9 hónapod.....remélhetőleg minél nyugisabban, az visszaköszön majd a Baba későbbi viselkedésében... :!: :P
Ezért kell sokat pihizni és "le....sz...ni" a világot, csak magatokkal kell foglalkozni!!!! :wink:

Suzy!
Hát vmi hasonló! De smmivel sem fogod összetéveszteni....szerintem! Olyan izgi......... :P
Ez a Babó egy az egyben Te vagy!!!!! Na, de szegény Apa nehogy megharagudjon...... :wink:
Nálunk is mindenki azt mondja, hogy Rám hasonlit,pedig nem igy van....a mimikájában, a mozgásában.....tiszta Apja.... :wink:

Evita!
Ez egy szimpla mezei, sima légzésfigyelő,a doboza szekrény tetején, holnap megnézem Neked a márkát, tipust! :)
Egyébként, ha nincs kitől kölcsönkapni ezt...nagyon drága, nem érdemes megvenni....és csak az első hónapokban kell majd, szóval lehet kölcsönözni!!!!Nézz majd utána! :)

Menion!
Hát kérdeztem a Védőnőt, hogy ez igy normális-e....azt felelte, mivel mindegyik Babának más az igénye és Dalma végigalussza az éjszakát, nincs semmi baj ezzel!
Viszont....elég fárasztó egy ilyen picurka figyelmét lekötni....!!!!
Annyira érdeklődő.....tök egyszerű dolgokkal transzba lehet ejteni...pelenka sarok lengetés......hangok garmadájának ismétlése...grimaszolás....na de, ez amilyen egyszerű olyan fáraztóóóóóóó!!!! :lol: :roll: :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Na mentem,beájultam!

JÓCCAKÁÁÁT!!!!!
Pusziiiiiiiii Nektek!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Menion
Örülök,hogy minden rendben volt a dokinál! Kislányod már szép nagy! :lol: A pisit sajnálom, és hogy AB-t kell szedned! :cry: Már be is fordult a helyére, szupi! :lol: Neked a 37. héttől miért kell 2 naponta ctg? 2 napos ctg 40. hét után szokott kelleni!
Neked mikor kezdett el csuklani Babó? Nekem még nem csuklott! Kíváncsi vagyok milyen érzés! :lol: :lol: Tök jó,hogy 2 hetet otthon lesz Laci! :lol: Szülés után is kivehet még szabit,hogy akkor veletek lehessen? :lol:

Erika
Várunk vissza a hírekkel,hogy mi volt az uh-on! Remélem nem kell bent maradnod! :lol:

Orsi
Nem kapunk kölcsönbe légzésfigyelőt! Én inkább veszek,mint kölcsönzök, mert több gyerekben gondolkozok, és úgy szerintem jobban megéri, és vaterán vagy teszveszen lehet olcsó kapni, és szerintemúgy megéri! De még az is lehet,hogy újonnan veszem meg! Majd meglátjuk! Eldöntjük Lacival!

evita10
Budapest IX. kerület

Valamelyikőtök gondolkozott mosható pelenkákban?

Orsi,Gabi, Vivi
Próbálkoztatok cseresznyemaggal töltött párnát? Állítólag az is nagyon jó!

evita10
Budapest IX. kerület

Szép napot mindenkinek!

Látom van aki éjszaka gép mellett ragadt, igyekszem visszaolvasni Benneteket.
Apácska megint elutazott...próbálom utolérni magam a háztartásban..meg szeretnék valami nagyon fincsi töltötthusit csinálni...ha van jó receptje valakinek nagyon örülnék neki. Mostam, vasaltam reggel óta...babó meg tombol a hasamban, volt kb. 2 nap amikor nem éreztem most meg folyamatosan :) Most még elsétálok a dm-be kellene valami jó bőrfeszesítő... iszonyatosan tud viszketni a pocakom, na meg a csípőm is...Aztán délután takarítok. Zuhanypanelre erős vegyszeren kívűl van valakinek valamilyen bevált? Kimondottan hozzá való savas löttyöt használtam eddig...de mivel nem szellőzik rendesen nem akarom ezt nyelni.
na meg karácsonyfadíszt akarok nézni, tavaly nem állítottunk, de most meg annyira vágyok rá....szerintetek ha üvegdíszt veszek az később nagyon balesetveszélyes kisgyerek mellett??Vagy a műanyag nagyon csúnya?

KépKép
yokka03

Sziasztok!
:)
Yokka, szerintem a 20%-os ecetet próbáld meg a zuhanyra. Hagyd állni rajta legalább egy fél órát. Remélem beválik.
Mi hárman voltunk gyerekek, a fenyő mindig igazi, tűlevelű volt, a földre téve fóliára és üvegdíszekkel... és soha semmi bajunk nem volt. Igaz, anyánk kemény kézzel fogott minket nevelés terén :) Most van otthon műanyag díszünk is, szerintem, ha igényesebbet veszel, akkor nem csúnya az sem, szóval nézz szét a boltokban, meglátod, mennyire tetszik vagy nem. :)

Evita, én is gondolkodom mosható pelusban, de az első hetekben biztosan nem lesz erőm vele bajlódni (kitanulni a használatát), így csak később szeretném megpróbálni. A Bambinomio-t és a Coolababy-t dicsérik nagyon, de soksok fórum van, ahol találsz erről tapasztalatokat.

Kép

Kép
csibic

Sziasztok :!:

Micsoda éjszakai partizás volt itt tegnap :roll: :lol: jó sokáig fent voltatok :!:

Menion
ügyes a kiscsajszid, szépen növöget is :wink: sajnálom a bacit :!:
reméljük nem kell befeküdnöd és megtudjátok oldani :!:
szuper a v.v eredményed :wink:

Erika
remélem minden ok veletek :!: :?: várlak a hírekkel :!:

Yokka
örülök, h ilyen korán érzed a babód mozgását :!: :wink:

Rólunk:
voltunk ctg-n...nagyon izgultam, Cipike egész végig fent volt, dolgozott a kis szívecskéje :shock: egy fél óra volt kb...úgy megijesztettek, h a vérnyomásom is felugrott, nemhogy a pulzusom :shock: azt mondta a nővér csajszi, h elég magas a baba szívhangja...én is láttam a kijelzőn, h volt, h 180 is volt...soha ennyit nem mért még egyik gép sem :shock: nagyon megijedtem, alig vártam, h a dokim is lássa...megnézte azt mondta rendben, az átlag volt 160, ami jó :!: vannak keményedések is már :!: :roll:
holnap 11-re megyek újra, de azt mondta a dokim tényleg ne aggódjak :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
A te üzenteidnél mindig egy órával későbbi dátumot ír ki! :lol: :lol: A számítógépetek nem állt át? Nagyon vicces, amikor látom 13:15-kor, hogy Te írtál egy üzit 13:41-kor! :lol: :lol:
Azért kell holnap menned újra ctg-re, mert magas volt Cipike szívhangja? Ne aggódjál tényleg, minden rendben van! :wink:

Yokka
Látom tevékeny napod van! Ügyi vagy! Zuhanypanelügyben nem tudok segíteni, de tényleg ne használj erősen sava cuccot! Vagy ha igen, akkor használj maszkot! Szerintem a műanyag díszek is nagyon szépek! :lol:

Csibic
Én még veled nem "találkoztam". Még nem írtál ide igaz? Írnál magadról és a babádról pár sort?

evita10
Budapest IX. kerület

Suzy!

látom a nagydolog is szóbe került...nekem elég nagy gondjaim vannak ezzel mióta babát várok , annyira h vérzik is eléggé már bocsánat...és mi ez a szirup , gyógyszertárba lehet gondolom kapni!?mennyiért vesztegetik?szörnyű íze van?

Kép
böbe baba

Yokka!

nekem mama pflegeöl krémem illetve olajom van a dm-be lehet kapni nekem bevált egyenlőre , és egészen sokáig kitart...mondjuk nekem még nem viszket a pocakom , semmi ilyesmi...1000ft egyébként:)

Kép
böbe baba

Böbe
Milyen szerencsés vagy,hogy nem viszketsz! Én majd megőrülök úgy szoktam viszketni! :-( Én is a dm-es olajat használom, és az tök jó! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!

nem lehet , hogy te tanácsoltad nekem?mert nekem itt mondta valaki , de már nem emlékszem , hogy ki volt az :oops: :P :)

Én ma olyan fáradt vagyok , alig bírok magammal , nekem eddig egész terhesség alatt semmi bajom nem votl , most meg hátfájás , derékfájás , ez a fáradtság , mintha kb el akarnék ájulni...:( :shock:
vagy lehet ez a hülye időjárás tesz ilyenné?

Kép
böbe baba

Evita
a bnetnél nincs átállítva az óra, tavaly is így volt :!:
igen, holnap is megyek :!: kicsit izgulok, de a nővérem és a dokim is azt mondta ne izguljak már, mert nincs baj :!:

Böbe
akkor sürgősen vegyél tablettát vagy szirupot, mert erőlködni nem szabad, kinyílhat a méhszáj, ill. aranyér probléma lehet :!: nekem a szirup vált be, Laevolac, most 1l-est vettünk, nem vacakoltunk és ez volt 2700ft, nem olcsó :!: korábban vettem tablettát is, Bolux Laxans, de ez nem vált be :!: ezt a kettőt ajánlotta a dokim és a patikus is :!: nekem a terhesség előre haladtával sem lett jobb sajnos
:!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Böbe
26 hetes vagy már, kicsit fáradtabb vagy ez természetes, nagyobb a teher is, pihenni kell :!: :wink: Én 30.hétre úgy ki voltam :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Böbe
Lehet,hogy én tanácsoltam, bár itt mindenki azt használja! :lol: :lol:
Hát igen, lehetsz most már egyre fáradtabb, plusz aszt hiszem front is jön!

Suzy
Akkor értem! Ez a babanet.... :lol: :lol: Ne izgulj tényleg, minden oké lesz! :wink: Te gondolkoztál mosható pelenkában?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evita10 2010.11.03 15:04-kor.

evita10
Budapest IX. kerület

Suzy!

én hemorid kenőcsöt vettem először , persze semmi hatás...aztán hemorid kúpot továbbra sincs semmi változás...de amúgy nem fáj de nagyon vérzik ha oda kerül a sor és semmi nem türemkedik ki?
erőlködni sem erőlködöm...kinyílhat a méhszáj????

Kép
böbe baba

Evita
remélem Én is, köszi a biztatást :!: :wink:
én nem gondolkodtam mosható pelenkában :!:

Böbe
most kérdezed, h nekem kitüremkedik-e :?: igen, a sok erőlködéstől kinyílhat a méhszáj :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita, valamiért arra emlékeztem, hogy már írtam ide... de ezek szerint akkor nem? :)
Babó adatai a vonalzón, én pedig 29 vagyok és első gyerek lesz, leányka, ha minden igaz. Köv.vizsgálat dec.elején.
A mosható pelusra visszatérve, te miért gondolkodsz rajta?

Böbe, én a helyedben megnézetném egy proktológussal, ha ennyire vérzik. :( Jobb félni, mint megijedni. Ha kiderül, hogy aranyér, akkor arra lehet sokmindent kipróbálni, az étkezés tényleg sokat számít, mennyi rostot és probiotikumot eszel, és iszol-e eleget. Ha szedsz valami vitamint, amibe vas van, lehet, ki kéne próbálnod valami mást, amiben nincs, mert az is "foghatja" a nagydolgot. De tényleg első a doki, én azt mondom.
Amúgy szerintem a méhszájaddal nem lehet probléma még 26 hetesen, pláne ha nem is erőlködsz.

Kép

Kép
csibic

Sziasztok! Meg mindig semmi.... A babakocsi tartozekai ki vannak mosva,stb.... A kis lustasagom... :D

Suzy,ha a doki azt mondta,ne idegeskedj,bizti minden rendben.

Menion! Jol megnott a kicsilany :) Gratulalok a jo eredmenyekhez is. A vizeletminta... :(

Yokka! Nalunk is hatalmas fenyok voltak tele uvegdisszel,neha meg borult is a fa,de soha nem volt baleset belole. En viszont mar muanyag diszeket vettem. szerintem az is szep.

Nekem is van egy kerdesem,keresem. Hatha tudtok segiteni. Rengeteg a szunyog,nem szeretnem ha szegeny babat osszecsipnek.A szunyogirto kutyuket nezegettem ma,de ugy latom mind veszelyesek pici babara.Az eladono is ezt mondta. Tudtok valami otletet adni?

Evita! Ugy nez ki a helyzet,kiskesztyut huzunk majd a Babo kezecskeire :roll: Be kell szerezzek meg egy parat beloluk

Erika? Bennt tartottak?

nomi77

Köszönöm a tippeket. Böbe jó Neked....főleg tusolás után viszket nagyon...remélem nekem is beválik. Ha így érzed magad akkor inkább pihiz többet, sok energiát kivesz belőled Maja baba.
Suzy! ne idegeskedj, bár ezt könnyű mondani. Holnapi után feltétlen jelentkezz megy a drukk++++ Biztos minden ok Cipikével..biztos csak te stresszeled :wink: A méhszájas dolgot én is hallottam...nekem bevállt a sok gyümi, zöldség, kefír...ha máshogy nem megy a tejeskávé (pici kávéval)
Csibic! üdv köztünk :) tervezett babó lett? Név ötletek?
Háát mosható peluson nem gondolkoztam...de szerintem az első hónapokban biztos nem is merül fel gondolatban sem. A kis kesztyűktől egy picit vonakodok...nekem annyi a bajom vele hogy a picik először a saját kezükkel ismerkednek, biztos jó hogy nem karcos az arcocskája, de folyamatosan biztos nem adnék rá.
Olyan régen vezettem hogy kiruccantam egy kicsit ebéd után...de nem tudtam odafigyelni 100%-ban szerintem babónak nem tetszett ahogy ültem vagy a biztiöv túl szoros, de végig mocorgot.
Suzy! elhiheted milyen boldog vagyok hogy ilyen hamar érzem...Apácska is már bejelentkezett hogy szeretné meglesni mit "művelt" :D Még nem tudott velem egyszer se uh-ra jönni.
Szandrii, Erika, Menion?? Na meg hol vannak az anyukák??

KépKép
yokka03

Nomi! A szúnyogokkal érdemes vigyázni, mivel ha írtják nem pusztul el mind söt ami még nem kelt ki az is tele lesz vegyszerrel, ami bejut a bőr alá. A riasztók valóban veszélyesek...szerintem a legideálisabb a szúnyogháló, vagy ha lecsapod. A vegyszerek ha csak lefújod és aztán szellőztetsz akkor is ráülnek mindenre...játékokra. Csípésre viszont már van készítmény gyógyszertárban.

KépKép
yokka03

Noémi
sajnos semmi jó ötletem nincs szúnyogok ellen :!: :roll:

Yokka
köszi a drukkot, rám fér, zsebre tettem :!: :wink:
reméljük a következő uh-ra már a férjed is el tud menni :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: