Sziasztok,
Rita, Cidney:
a szívem szakad meg értetek, nagyon szomorúan olvasom

.. nem is tud ilyenkor az ember nagyon mit mondani, sírjatok, de ne vonuljatok el, itt vagyunk hadd segítsünk átvétszelni Nektek!
Vigaszölelésem : (((((((((((((((((((((((((((((( o ))))))))))))))))))))))))))
Tegnap este megnéztük a Levelek Júliának c. nagyon helyes, romantikus filmet.... Őszintén javaslom, ha módotokban áll megnézni, olyan szép, szívmelengető.... és mindenképp léleksimi típusú, amiből semennyi nem lehet most elég Nektek!!!
Zsuzsókám, én épp most hagyom abba a cuccot, szóval értem a lelkesedésed p.golyó ügyben
Hajrá, hajrá kiskönyv!!!.

... Te is ilyen teljesen fehéret kaptál? Pár éve még barátnőmnek, olyan helyes borítója volt.... na mindegy, majd kidekorálom matricákkal...
Estrella, Szívem: Örülök, hogy nőtt a kis drága és dobogott a szíve... Ez már egy óriási lépés, látod szegény Lányokkal mi történt..... Bízz a Picúrotokban, és abban, hogy később fogant!! Én az elejétől kezdve erre tippeltem amúgy!
Rosszra ne is gondolj!!!!! Tudod ennek a társaságnak nyáróta a mi a mottója!!! Jóra gondolni, és azt be is vonzzuk, magunk is és a társaság együttes ereje is!!!!
Vigyázz Magatokra, céges vacsorát meg - főleg ha pia és főleg, ha esetleg bagózás is várható - lehet én kihagynám... Bár a pia részét rá lehet fogni bármilyen gyogyó szedésére...
A 3 hét várakozáshoz meg annyi, hogy ha nagyon nem bírod kivárni, menj vissza a dokihoz kicsit előbb... gondolom úgyis fizetősben mész, az ember meg a pénzéért kapjon már bizonyosságot is akkor legalább.... Bocs, nem akarok belepof., csak eszembe jutott, mert tudom milyen szar, ha az emberen heteken át ott ül a bizonytalanság!!!
Szia Timi79: üdv itt köztünk! A legjobb helyre jöttél, láthatod itt a kábelbarátnőkkel jóban-rosszban együttvagyunk, nekem óriási lelki támasz, hogy itt lehetek Velük!!!

És élőben még csak jobbak, majd meglátod!!!!
Juditkám:Bár Nálad már megvan a rutin, csak memóból elő kell húzni, de gondolom védőnéni-anyós is jó nagy segítség lesz!!! Azért látom vannak itt púlosok.. Te.. KPN a gyerekorvos apóssal... Hát van akinek összejött az élet!!!
Hogyvagy? Vörös barátunk ólálkodik? Engem ma kerül!! Úgyhogy du. be is rombolok a városba... Délelőtt álommanó látogatott viszont meg, felkeltem, kajáltam és visszafeküdtem, egy fél órája keltem újra kb.... Nos az itthonlét előnye, istenit aludtam
Sajtikám: Már párszor írtam, ovu-s teszttel kapcsolatban: dm-es, rossmannos, 5 db-osok vannak 2000 pénz körül.... Bosnyák térnél Vitani Kft-nél viszont 25 db-os kiszerelésűt vettem olyan 3500 körüli áron... nekem az 5 soha nem volt elég, a nagyobb db-számmal bátrabban operáltam...
www.vitani.hu asszem az oldaluk, egy telót megér, hogy rákérdezz, ha gondolod....
Aztán még ott lesz a Juditnak az a spermás zseléje.... Én majd útnak indítom Felétek Matisz nagypapát... Olyat alkottok, hogy csodájára járunk..

Nefeledd, kell majd aki megregulázza a mienket!!!!!!!
Eszterkém: Remélem lement a hormonszint és kaptatok időpontot.... Jajj mindig szarik valamit a kutya, de rendben kell lennie mostmár, hiszem, hogy drága Picurkátok már startrakészen várja, hogy végre a karjaitokba vehessétek jövőre!!!!!
Vaya: Hú, Te mindjárt szülsz!!!!

Hogy bírod így a finisben??? Könnyű, gyors és gyönyörű szülést kívánok!!! Értesítesz minket, ha megvan a baba, ugye???
Békus: Tuti most fog sikerülni!!!! A szép új szoba, az alakuló környezet, ha csak ránézel akkora löketet ad belülről, olyan megelégedettség érzést, amit a Picúr/ok is érezni fog/nak, és úgy fog/nak kapaszkodni, mint még soha!!!!! Ez így fog történni!!!
Kispatak: Munkahely? Megszoktad már??
Báránykádat úgy sajnálom, hogy még mindig nem tért észhez... bár nem ismerem a hátteret, csak hogy valamilyen konfliktus van, de nem lehetne hogy Te is keresd, és az érzéseidről tudasd időről-időre, akár egy lap, email, bármi, csakhogy tudatosuljon benne?? Ugyanúgy nem feladva, mint itt a lányok???
Ne vedd tapintatlanságnak, csak a szívem szakad meg, hogy látom mennyire szertnéd ha visszatalálna Hozzád.... Ölellek ((((((((((((( o ))))))))))))))
Kahlan: az ovus teszt, ha halvány, az még tudtommal nem jó.. ha egyforma erős, az a tuti.... Talán ma???