A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

hohohooooo lapteto. Atadom ritanak es cidney-nek, hozzon nektek szerencset es minden rendben legyen a kovetkezo uh-ra.

megvolt ma a vv, es nem fogjatok elhinni,hogy mi tortent, kivel talakoztam??? S ugynokkel, beult a vv-re,es megismert,hogy en voltam az aki pentek du hivtam, es most is azt mondta,hogy nem adta meg nekem a telszamat, de nem is irok tobbet, mert idezek " ettol hangos az internet"
Nagyon magam alatt vagyok, nagyon rosszul esett, csak nyeldestem es szolni nem birtam.
Az intezmenyt nagyon szeretem, olyan mintha haza mennek, olyan sokat jartunk oda regen, mindenki kedves es aranyos, a noverek is a recis lanyok is, a dokik is. Orulok,hogy van lehetosegunk orvosi segitsegre es segitenek nekunk abban,hogy gyermekeink lehessenek.
valyoni

rita draga: az a par szazalek is lehet jo, en meg bizom benne,hogy lesz szivhang.
valyoni

Eszter

Nagyon sajnálom. Visszaültetés nélkül sem lehetett volna? Akkor lenne fagyitok. Ez melyik hormon volt?

Cidney, Rita
Nagyon sajnálom.

Zsuzsó, Andi
Gratulálok a kiskönyvhöz.

Andi
A pincét ellenőrzöd néha? Nehogy a BMC-s kiskabinhoz hasonlítson. A védőnénis sztori tetszett. Még jó hogy most mentél. Igy legalább felvilágosítás helyett felvilágosítottál.

Lukácsné

Nagyon szépek voltatok. De most már pihenj egy kicsit.

Estrella
Egy kicsit, vagyis nagyon kényeztesd magad és a picit.

Csutka
Ne siess úgy vissza dolgozni. Maradj amíg az orvos javasolja. Kell a pihenés és az erősödés.

Ma megpróbáltam a leleteimet kicsikarni a ÁMK-ból. Nem ment egyszerűen. Lemásoltam a vizsgálat kérő lapokat és mutattam a csajnak hogy ezek a vv-k voltak és ennek az eredményét kérem. Erre Ő. De ezek vizsgálatkérő lapok akkor még vért kell venni. Mondom ez másolat. Akkor kérjem el a dokitól. Mondtam, hogy ezt már próbáltam, de Ők nem látják a rendszerben. De megkaptam.
vnbeni

Eszter drága,
hogy mindig közbeszóljon valami!
De annak örülök hogy töretlen optimizmussal nézel a jövőbe, ahogy kell :)
Jöjjön az a Mary, aztán hajrá short!!! (nekem azzal sikerült :wink: )

Kép
judit0713

Eszter!

Kép

Lukácsné!
Én is ilyen meghitt pillanatokat szeretnék!Szépek vagytok!

A mai ovutesztem negatív volt, akkor ezek szerint megvolt a pém. Amúgy vaterán vettem ovutesztet, 9 db volt 900FT, lehet, hogy nem túl érzékenyek.... :?
Vendég

Rita,
nem is tudom mit mondjak, ilyenkor kevesek a szavak...nagy-nagy ölelést küldök ((((((((o))))))), és rengeteg energiát, hogy kibírd ami előtt állsz és utána tovább tudj majd lépni :arrow: :arrow: :arrow:

Lukácsné,
csudaszép családod van, így már érthető a betegen sütés-főzés, naná hogy megérte :)

Csutka,
melóval csak óvatosan! Kíméld magad amennyire csak lehet!

Woody,
Lilinek már személyije van :shock: Ez milyen furi, az enyémeknek 14 éves korukig csak személyazonosító lapjuk volt :roll: De hát változnak az idők!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Eszter:
A csudába! :evil:
Akkor most azért fogok drukkolni - mindennél jobban, hogy Kép induljon a rövid-protkó.
Kűttem privit.

Judit:
Köszi névnapit és köszi zselé-infót! :)
Neked is menta priv.

Kispatak:
Fogad- hidad? Mizu velük?

Vaya:
Küldök egy kis szülésindítót, garantáltan természetes! :lol:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vnbeni:
Köszi! :)
Szilvás-füge? Hmmm, jól hangzik! :)
Párod anyjához kötélideg+lecarom tabletta együttesét küldöm.
Fogdokid élelmes, de így legalább tényleg rendberak.

Cidney:
Köszi a névnapit. De ami veletek történt, az szörnyű, le vagyok taglózva. Együttérzek veled, ez az amit biztosan leírhatok, a többire nem jönnek szavak.... :cry:
Csak magamat szajkózhatom: Majd a következő!

Zsuzska:
Párod talán sokkal jobban stresszel inszem előtt, hiszen az élesben megy. :roll: Másra nem tudok gondolni...

Timi:
Üdv itt, legyél hamar kiskönyves! :)
Köszi az ovus-mikroszkópos infót!
A BMC nagyon jó, igen szakképzett dokikkal van megáldva, tb-alapon megy, "csak" a gyógyszereket kell megvenni a patikában. Itt majd jól elküldenek mindenféle vizsgálatokra, utána konzultáció lesz, aztán meg gyerek! :) Milyen jól hangzik, no azért picit macerásabb a folyamat, de megéri várni. Kismamijaink tudnak erről mesélni. Addig mi tartjuk egymásban a lelket jóban-rosszban :arrow: erről meg én tudnék mesélni :lol: Igazán sokat köszönhetek a csajoknak, rengeteg erőt adtak, amikor mélyponton voltam. :)

Brumi:
A lombikot jobban szeretnéd, vagy mindegy, csak kezdődjön a következő kör?

Kahlan:
Szerintem ez a sok vizualizálás nagyon jót tesz, be fogod vonzani a gyerkőcöt! :)

Vikus:
Sz meguhuz és gyogyót ír fel.

Rita:
Ezt nem hiszem el!!! :cry: Annyira sajnálom... Most mi lesz a következő lépés?

Estrella:
Gratula a 6,2mm-eskéhez és a szívhanghoz is! :) Én a későbbi pérésre szavazok, ez a verzió tetszik és kész! Kiváncsi vagyok, hogy dumálod ki magad, hogy nem iszol. Andi gyógyszerese elég jó fal.

Zsuzsó:
Gratula a kiskönyvhöz! :)
Szerencsére jó fej a védőnénid, azért elég hosszú volt az elbeszélgetés, biztos ő is igen alapos. Micsoda jó hí, nemsokára elhagyhatod a p.nagolyszit! :)

Andrea:
Levelek Júliának - hepiendes? Nem mertem még megnézni, a kritikusok is lehúzták, bár arra nem kell adni...
Köszi infót! Matisz ópapit várjuk szeretettel. A miénkre vársz, hogy regulázza a tiéteket? :lol: :lol: :lol: Amilyen a mi formánk, tutira egy égedelem lesz, de alig várom!!! :)

Csutka:
Örülök, hogy jól vagy. :)
Munka menni fog, nem fájsz majd?

Lukácsné:
Annnyira szépek voltatok! Filip és Hanna is tünemények! :)
Képzeld, Lajis drnő befogadott, szerdán megyek hozzá, köszi még1X!
Menta priv.

Woody:
Nem mondod, hogy Lilinek személyije van? :shock: Fényképes???

Elég hullámzó még a hangulatom, de nem olyan intenzíven már - szerencsére. Jót tesz a meló, terápia. Ma felhívtam a nődokit, hogy elvállal-e, mert nem oda tartoznék kerületileg. Tök rendes volt, azt mondta, hogy nem számít. Szerdára már kaptam is ip-ot.

Pá Drágáim!
sajt@

Csutka, ha úgy érzed, menj dolgozni, az tény, hogy jóesetben tereli a figyelmed. MÉg nálam is jó volt, pedig én mindenhol gyereket látok magam körül:-)

Sajti, utólag is Boldogságos Neved Napját kívánok!
A Levelek Júliának hepiendes, nézd meg nyugodtan:-)
Nálunk, ami évente 1x biztos előkerül, az a Szerelmünk lapjai. Szép nagyon, még a vége is. Annak idején még Zsoltim is elérzékenyült rajta.
Vendég

Csajok!

Nagyon sajnálom, ami történt veletek! Cidney, Eszter, Rita!
Fel a fejjel, tudom ezzel már tele van a padlás! :D De tényleg!

Mindenkinek nagyon szurkolok a háttérből!!!
Úgy érzem kicsit most vissza kell vonulnom! A március még messze van, de csináltam programokat, szóval hamar elfog jönni!

Nagyon kedvellek titeket, szuper a társaság, de most ki kell szakadnom ebből a lombikos témából!
A másik fórumon nagyon felhúztam magam, amikor leírta egy nő, hogy ő biza úgy tervezte, hogy 35 éves kora előtt megszüli mind a 4 tervezett gyerekét! Már van neki kettő, most szeretne kistesót (most ment vissza az intézetbe) és hát kicsúszik a tervezett időből! Basszus, nekem (meg még sok nőnek) egy gyereke sincs, pedig már én is 33 vagyok! Úgy érzem igazságtalanság, hogy elveszik tőlünk a lehetőségeket, hogy ennyit kell várnunk egy-egy időpontra, mikor nekik már van saját gyerekük, akár több is! Most lehet utálni fogtok ezekért a sorokért, ne haragudjatok, de kiakadtam!!!

Szóval sok szerencsét mindenkinek! Drukk hegyeket küldök!

Köszi mindent és sok puszi nektek!!!!!!

gigibp

Gigi, megértelek, a felháborodásodban is!

Várunk vissza, töltődj fel sok-sok pozitív rezgéssel!
Vendég

gigi
megértelek teljes mértékben, igaz én nem veszem magamra, mert mi a fagyibabákért megyünk vissza :)
pihenj lazíts sétálj wellness-elj, ami csak jól esik , és töltődj fel lelkileg is aztán a következőnek már sikerülnie kell....

köszi mindenkinek a dicséreteket, valóban szépek a gyerekek is meg az uram is csini.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sajti
ment a válasz

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Rita drága: én ezt nem is értem,de az én könnyeim is potyognak...
annnnyira de annnniyra drukkoltam Neked!!!
És most ilyen szörnyűségek várnak Rád... :?

Brumi: sajnálom az eredményeket!

Eszter: nem lehetett könnyű,hogy le kellett tenni most erről a lehetőségről,de annyira adta magát a válasz,hogy sajnos egyetértek a dokikkal,és épp emiatt is,hogy ilyen fogékony vagy a terhességre,nem is féltelek! :)
Viszont a kis babácskáknak egészséges mamira lesz szükségük,úgyhogy töltődj sok zöldség-gyümölccsel,mozogj picit,az a lelkednek is nagyon jót fog tenni,és aztán mindent bele!! :D

Biztos,hogy sikerülni fog,hisz annyian drukkolunk Neked (is),hogy nem lehet másként!! A Titkot pedig alkalmazd továbbra is! :)

Andi: megríkattál ám csajszi!!
remélem is,hogy a kis manók nagyon kapaszkodnak majd most,még jobban,mint előzőleg,és 9 hónap múlva haza is hozhatom majd őket örökbe :D :D

Örülök,hogy túl vagyok ama vízválasztón,amit az első lombik jelent,így nagyobb eséllyel vághatunk bele a következőbe,és Sz is tudni fogja már,mire hogyan reagál a szervezetem :)
Remélem lesz fagyibabánk is,persze csak kistesónak ;)
Vendég

ma már nem jövök mert megyek vacsit csinálni és aztán pihenés a fürdetések után.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Rita:
Menjéé mááá, dehogy fárasztasz minket! Ez nem negatívkodás, ha leírod az érzéseidet és gondolataidat ezzel kapcsolatban! És én nem gondolom, hogy ezt abortusznak kell tekinteni. Most persze, hogy elutasítod a gyerekvállalást - természetes ebben a pillanatban, teljesen megértelek, ez rémes állapot amibe kerültél, az ellenségemnek sem kívánom!
Kegyetlenül hangzik, de túl fogod élni és eltelik egy kis idő, aztán ismét felébred benned a vágy egy baba iránt. Egyszer sikerülni fog, nem szabad feladni!!!
Addig is drukkolok még az 1%-os esélynek, hátha!!!

Valyoni:
Ne foglalkozz vele, minden csoda 3 napig tart, majd megbékél.

Vnbeni:
Hú, jó kis macera volt, de legalább megvannak a leletek! Ügyi voltál! :)

Kahlan:
Akkor megnézem mindkettőt!

Gigi:
Nemrég én is elgondolkoztam ezen, hogy eltávolodnék egy időre a fórumtól és a lombikos témától,hogy ne ezen járjon folyton az agyam, de nekem nem megy.
Ha úgy érzed ez kell a sikerhez, hajrá!!! Drukkolok nagyon neked, de aztán gyere a jó hírekkel vissza, megígéred? :D

Pá Drágáim!
sajt@

Lukácsné: tééééélllleg nagyon szép a családod :)
de jó,hogy lelkész a nagypapa :D

Filip milyen helyes fiatalember lesz! Nagy hóhányó lesz,vigyázz vele :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajti: ez a nagy ingadozás a lelkiállapotodban alábbhagy majd!
Bár nekem most is az van,de gondolom a "megvonásos vérzés" miatt,amire azt hittem,valami csekélyebb dolog,de reggel úúúúúgy elöntött!! :shock: :shock: :shock: :shock:
alig bírtam munkába elindulni,és görcsöltem is tőle rendesen!

De remélem most széééépen kitisztulok odabent,mert innentől indul a móka,szépen fel kell majd építenem újra a kis gombócok lakhelyét,és remélem 9 hónapra ez volt az utolsó mensi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

csak egy szóra...
Köszönöm Mindenkinek! :D

Sajti!
Holnap küldöm a részleteket, mert holnap kell telefonálnom és akkor leszek okosabb :D Mindenről beszámolok!

És a többieknek is jövök a válaszokkal!

puszi

eszter82
Budapest

Rita,
amennyire én tudom, ma már sokat finomodtak a módszerek, gyógyszerrel, injekcióval mindent előkészítenek, a beavatkozás ezért fizikailag sokkal kíméletesebb.
bár ilyenkor ez nyilván nem vígasz, de gondoltam leírom amit én hallottam. millió ölelés neked.

Eszter,
annyit gondoltam rád, de nem volt ma erőm lemenni hozzád. drukkolok hogy a titok hasson és holnapra komoly csökkenés legyen és indulhasson a short pr.

Zsuzska,
p...golyóra előjegyeztelek, de majd egyeztessünk nem krinolint kapsz-e te is. most az a trendi egy ideje...

Valyoni,
dokinővel ne törődj, te már másra kell most koncentrálj. engedd el magadtól, én is ezt tettem és megérte...

Likácsné,
csodás, meghitt képek. jó hogy picit már tudtál pihenni, jobbulást!

Gigi,
megértem az érzéseidet, próbálj minél jobban feltöltődni! visszavárunk.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

talán máris kívánós lettem: készül a húsleves,sült csirke,és úton van haza a hozzávaló a túrós tésztámhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

mindezt persze vacsira :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Békus,
rád is fér. amikor én hasonlóan sovány voltam mint te azt mondta egy nődokker, hogy picit hízzak, mert egy kis zsír is kell a teherbeeséshez. :wink:
szóval jó étvágyat! :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: köszönöm :)
Hízni nem tudok,pedig nagyon sokat bírok enni :D
azt hiszem ezt az alkatot örököltem,de párom ilyenkor megnyugtat,hogy nekem azért nincs kint a bordám,vagy ilyesmi,azaz nem vagyok durván vézna :lol: :lol: :lol: :lol:

az a durva,hogy ezt a menüt simán végig is eszem :D
sőőőőt,ha most anyósom küldene egy kis bolognai spagettit... hmmm!! :)
isteni,amit készít,azt is beleilleszteném a menübe,bár nem tudom,hová... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

nem bírok nyugodni,holnap elmegyek az istenhegyire,nézzék meg ők is.
Ti szoktátok mondani,több szem.......
rossz ötlet?
Sz-hez mégsem mehetek holnap,hogy nem bírok várni keddig,mert a diliházban kötök ki.
Bmc-ben 4d az uh,?az istenhegyin már 6 hetesen azzal nézik.
ritabmc

Sziasztok!

Gyorsan magunkról, aztán irok ahogy tudok mindenkinek:

Próbálom szokni a munkát, de elég unalmas sajna. Hiányzik a német, de nem tehetek – 4 hónap után ezt találtam. Azért próbálom csinálni amit kell, de nézegetek is. A sors majd eldönti mit akar velem.
A híd csüt. este lesz a számban. Dokker majd megmondja jó-e vagy még tovább kell csinálni rajta valamit. Aztán kiváncsi leszek a folytatásra.
Anyukám náthás köhög, remélem ez elmulik. Az anyósom tegnap „elujságolta” hogy lehet komoly baja volt/van. Mára ki is derült nem igazán mostani probléma – csak nem tudom mire várt? Tul van egy tüdőembólián, otthon egyedül, lábon. Az okot most keresik. Uh ott lesz amit te mondtál Lukácsné. Nem tudom, mi lesz.
Gyerekemnek megirtam, hogy kvázi jó lenne észhez térni, és nem csak a holtakat tisztelni, hanem az élőket. Kiváncsi leszek a folytatásra.

Rita, Cidney, Eszter: nagyon-nagyon sajnálom, Remélem lesz folytatás, és hamarosan!
Eszter: ahogy leírod, nagyon furcsa tüneteid lehettek volna, ezt az orvosok nem vállalhatták, fel. Remélem hamarosan minden megoldódik, kivánom nagyon!

Andi, Zsuzsi: gratula a könyvhöz!

Andi: nagyon sokat irtam már én neki, de ez a gyerek nagyon makacs. De fenti sajnálatos események nem tudom mit váltanak majd ki belőle. Ha esze van, elkezd végre gondolkodni, ha nem akar egész életében a saját lelkiismeretével szembe nézni.

Estrella: jó helyre jársz, és remélem minden rendben lesz kismanóddal, Azt viszont tudni kell, hogy vizsgálatokra a mh. El kell engedjen. És gondolom hamarosan betegácsiba is mész nem? Egérriasztó nincs, csak a nyest, amit irtam. Ez csak sipol és halkan és időnként.

Lukécsné: nagyon szépek a képek és a pici lányka!

Woody: szóval már személyi is van Lili babának, és fotó milyen?

Vaya: mennyi időd van még, szorítok?

Mindenkinek szorítok és minden jót

kispatak
Vendég

csak beleolvastam, de be is görcsölt a fejem,
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee legyen több rossz hír, ölelek Mindenkit és ígérem jövök hogy tudjam mi van Veletek.
puszilok Mindenkit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Rita: mindenképp menj holnap,igazad van abban,hogy több szem többet lát!
holnapig azért próbálj picit relaxálni abban a tudatban,hogy elmész oda,és utánanézel...!!
Ha mégis a babácska számítana Rád,ne legyél idegroncs!!
Vendég

Kubu: ígérem,péntek du. arra a hírre jössz,hogy már beadtuk az első szurit!!! :)
ez mindenképp jó hír lesz! :D
Vendég

Barbusnak is van már személyi igazolványa. Nagyon jó lett benne a fénykép. Próbálkozott egy párszor a nőci, de a végén nagyon cuki lett.

A szívhangos babuci még szerintem simán beindulhat.

eszter: Nekem is az jutott eszembe, hogy nem lehetett volna leszívni azokat a petécskéket és akkor nem kellett volna újabb stimu?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Most csak 1 percem van....

Rita: Menj el, ha úgy érzed az nyugtat meg!!! Az utolsó pillanatig bízni kell.....de ha úgy adódik akkor elengedni is tudni kell :(
Azt meg felejtsd el, hogy nem akarsz ígyse, úgyse azután már... ha.... az anyai ösztönöd úgyis erősebb lesz, Te olyan vagy!!!!!

Eszter:
Édesistenem mi jön még?? :( Annyira bíztam, de ha így alakult jobb óvatosnak lenni, és veszélynek nem szabad kitenni Téged... ebben igaza van az ügynököknek... Most koncentráljunk arra, hogy 1 hónapot csúszik az, hogy baba legyen a pocidban.... Mindenesetre én előjegyzek Neked és Lacnak egy ilyen karácsonyi ajándékot!!!!!!! Ölellek (((((((((((((((((( o )))))))))))))))))))))))

Valyoni: no comment... Ne rágódj rajta, lépj túl a dolgon szerintem.... Amúgy sajnálom!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Rita,
én is tuti megnézetném máshol is!!!
Nekem anno 10 hetes terhesen azt mondták a délpestiben hogy el kell vetenem Esztert...persze nem nyugodtam bele, és megnézettem máshol is...az eredményt már képen is láttátok :)
Úúúúgy szorítok hogy mégiscsak ott legyen egy egészséges picurka!

Nnna, én mára totál kipukkadtam, elteszem magam a holnapi uhu-ra.
Légyszi egy picit küldjetek az energiátokból hogy dobogó szívű kis 6 hetesünk legyen!
Hálás köszönet :)

Kép
judit0713

Jó reggelt!
Rita, hallgass a szívedre!
Kell valakire ma gondolni?
Ja, most látom, Judit, küldöm az energiákat a kis 6 heteseteknek!

Tegnap megműtötték kutyukánkat(köldöksérv,ivartalanítás)...elsírtam magam, nagyon rossz volt látni, ahogy a műtét előtt kábul el, csúszik szét...
Vendég

judit: mennek a drukkok a szivhanghoz, ott fog dobogni a kis szivecske, minden oke lesz.

kahlan: szegeny kis kutyus, felgyogyul majd es ujra kis virgonc lesz.

rita gyere majd,hogy mi volt az istenhegyin,izgulok ertetek es kuldom az energiakat,hogy legyen szivhangja a kicsikenek.
valyoni

kislanyom uj verse tudta eddig is, de most hibatlanul es erthetoen elszavalta nekunk itthon
Leirom nektek, mert ugy feldobta a tegnapi napomat.

Ki lakik a diohejban
nem lakik ott barki
csak a jo oreg diobelbacsi.

ha racsapsz a diohejra
kinyilik a kiskapuja
es cammogva elomaszik
diobelbacsi

Legyen szep napotok,gyertek a jo hirekkel, drukkolok nektek!!!!!!!!!!
valyoni

rita
drukk neked mára

judit
uh neked is

eszter
remélem karácsonyi kismanó lesz neked és most azért nem lehetett...
sok erőt neked.

valyoni
jó a vers van diónk ma ez lesz a foglalkozás itthon Filippel, eddig volt festés, élvezi a vízfestéket, falevél festés, meg tegnap apával legózott.

mindenkinek szép napot gyönyörűen süt nálunk a napocska

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Judit,
drukkok mára, ha megérkeztél, gyere a hírekkel!

Valyoni,
helyes kis vers, majd megtanítom én is a szomszéd kissrácnak.:-)

Rita,
gyere te is majd, hogy mi volt az istenhegyin! ++++++ energia itt megy! :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Eszter!
legalább a hormonszinted jobb!drukkolok!

Csajok!
Inszem elött szedjek vmi vitamint?
Folsav?
azt olvastam a Merckforminosok nem szedhetik! :shock: :shock:

Sajti!
köszi,remélem Sz nem drága gyógyot ir fel! :?
vikus82

Vikus,
én nem hallottam, hogy met-tel nem lehet folsavat szedni :shock:. az első két inszem előtt-alatt szedtem is, a harmadiknál rászántam magam a femibionra, abban más vitamin is van. nem hiszem hogy ezen múlt a siker, de ártani biztos nem ártott. :)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Kahlan
Köszi a bíztatást :)

Judit
Én is a késői peteérésre koncentrálok, annyira jó volt látni, ahogy pulzál a kis szíve…

Zsuzsi
Gratulálok a kiskönyvhöz!!!
Én tegnap voltam kardiológusnál, egy magánkórházban, de TB alapon, egész hamar kaptam időpontot.
Ha gondolod, írok részleteket…
Tachycardiám van, és régebben azt mondta, hogy akár a 2. hónapban is kiír, tegnap kérdezte, hogy dolgozom-e még, nem mondta, hogy nem kéne.

Andi
Köszi te kis boszi, hiszek neked, már máskor is bejöttek a megérzéseid :)
Valahogy most pozitív vagyok, múlt héten eléggé kiborultam, de most vigyorogva jöttem ki a dokitól, nem lesz baj! Fizetőshöz járok, igen…

Eszter
Sajnálom, hogy nem csökkent le a hormonszint :(
Drukkolok nagyon a következő hónapra!!!

Woody
Tegnap is volt este barnázás, ez már második napja, de remélem tényleg nem rossz jel…

Rita
Bízz abban a néhány százalék esélyben!!!

Valyoni
S jó bunkó volt már megint, szegény… Ő mondta, hogy ettől hangos az internet???

Sajt
Köszi a gratulációt :)
Gyógyszerre vagy IR-re fogom majd a nemivást (gondolom az alkohol is tele van szénhidráttal…)
Bár az egyik srác már tudja, tegnap rákérdezett, de ő érettebb a többieknél, szóval ő nem gáz.
Na végre találtál nődokit is! :) Remélem normális lesz.

Béku
nekem is azt mondta az endokrinológus, amit Zsuzsi mond, hogy ne keseregjek ezen a 10 kiló pluszon, mert szerinte ez is kellett a sikerhez, kell a zsír :) Én mondjuk annyira nem örülök neki, de ez van.
Azért irígyellek, hogy nem tudsz hízni :)

Kispatak
Sajnálom, hogy unalmas a munka :(
Tudom, hogy a mh-nek el kell engednie a vizsgálatokra, de nyilván a legtöbb esetben a 12. hét előtt nem mondja az ember…
Nem megyek betegszabiba, nem akarok otthon ülni fél évet, majd az utolsó 1-2 hónapban leszek otthon, ha bírom.

Lányok,
Elfelejtettem írni, hogy szombaton voltam a mensmentisben dietetikusnál.
Szerintem nagyon jó volt, kaptam IR étrendet, ha valaki szeretné, küldjön emailcímet és átküldöm!
Amúgy képzeljétek, megint egyedül vagyok a mh-en…
Az új csajt elküldték 3 hétre Németországba (senki sem érti, mit kell egy asszisztensnek annyit betanulni kint, még a mérnököket sem küldjük ennyi időre), szóval megnyertem az ő munkáját is.
Elég fasza, hogy pont ez a legfontosabb 3 hét, amíg eldől, megmarad-e a baba, én meg kettő helyett dolgozom :(
Ráadásul zárásunk is van, tegnap baromi későn értem haza, ma sem fogok sokkal korábban…
estrella22

Estrella,
köszi a doki tippet, de azért keresek a Jánosban dokit,, mert ott szülünk és jobb ha a dokker is helyben van. bár úgysem lesz semmi gond, de biztosra megyek. :oops:

munka kapcsán nekem is nagyon nehéz volt dönteni.
sokat dolgoztam, ráadásul néhány beosztottal, így nem volt egyszerű itthon maradnom hipp-hopp. de végül győzött a józan ész és a baba. ha túl stresszes a meló és nem bírod kettőtök helyett, akkor bármennyire is rosszul érzed magad miatta, de inkább maradj otthon.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi!
köszi,én gondoltam,h szedek Béres Gravida terhesvitamint :shock: :shock: ,de lehet már késő!
vikus82

Vikus,
szerintem nyugodtan szedj terhesvitamint, az úgyis kell majd a babának is. :-)
mikor lesz az inszem?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi!
most kezdtem el a Norcolutot 12nap múlva megjön és a 3.napon kell vissza mennem Sz-hez,az inszemet ott csinálja vagy más épületben?
vikus82

Sziasztok,
bocsánat, de képtelen vagyok még felvenni a fonalat... pedig most is alszik, na persze nekem is azt kellene :roll:
Látom, túl sok jó hír nincs :(

Válaszolva Kisbékának: az anyaság leírhatatlan, de nem akarok itt ömlengeni, hiszen úgyis nemsokára megtudjátok MINDANNYIAN!!!!!
Kiscsaj édes pofa, még mindig csak csukott szemes képek vannak, de igyekszünk!

Vaya, basszus te tényleg túlhordod :? Szegénykém... én örültem, h. nem kellett paráznom a 40. hétig! Annyira hirtelen jött, h. félni is elfelejtettem! :D De komolyan, halál nyugisan mentem be és ez sokat segített! Nagyon drukkolok és sokat gondolok rád/tok!

Biztos másvalaki is kérdezett, de most ennyi :oops:
Pusssz és kitartás, sokat gondolok mindenkire!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vikus,
az inszemet a földszinten csinálják, van pár szoba meg műtő, utána a dokinál kell megvárni a zárójelentést.

Navi,
de jó hogy jöttél. nem baj ha csukott szemes kép, hozd nyugodtan. :wink: egyedül vagy otthon vagy nagymamák tudnak segíteni?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi!
köszi,szerintetek sok ha külön szedek folsavat meg a Gravidát??? :shock:
vikus82

off

véletlenül láttam most a tv-ben, ha még aktuális:
www.wsteleshop.hu - pest reject
rovarok, csótány, pók, patkány, egér ellen. rezgéssel és uh-val működik.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó, most egyedül Zorkával, de amúgy van segítségem: főzés, takarítás, babázás :lol: Na nem egész nap van itt vki, csak pár órára!
Tényleg csinálok pár fotót és hozom! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Ja és hogy van a gyomrod? Hányinger kínoz még?
Remélem, nem!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vikus,
én nem szedném egyszerre, bár asszem kiürül a felesleg.
de majd jönnek a többiek akik jobban értenek hozzá. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Navi,
jó hogy van segítség. :-)
köszi a kérdést, az elmúlt napokban kevés kaja hasznosult, de ma pont jobb, úgyhogy most meg azon parázok hova lett vuk és minden oké-e. :oops: azért a vízpótlásra mindig figyelek.
várjuk a képet. :-)

laptetőmön osztozok a csapattal!!!
a nagyobb részt azért küldöm továbbra is a Macs családnak.

Juditkám,
mi újság?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?