A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Megann, REMÉLEM!! Neharagudj, de engem picit zavar a 76-os leveled. Nem jó, ha egy partner komolytalannak tartja azt, ami a másik félnek fontos!!
Nem vagy egyedül (!!), mert mi együtt érzünk Veled, de fontos lenne, hogy a párod ebben a helyzetben maximálisan a támaszod legyen!!!!

Dana
dana

Megann, mi ez a csőd...?
Remélem nem az amire gondolok!
Nem adjuk könnyen fel a dolgokat..
Igazi NŐ vagy!!!
Költekezz csak!!! Mit fog szólni az új ruhákhoz???

Dana
dana

Hajnesz!
Köszi a bíztatást!

Dana!
Hidd el, engem még annál is jobban zavar a férjem hozzáállása, főleg az, hogy EBBEN nem értünk egyet.
Mert itt most nem arról van szó, hogy édesen eszem-e a káposztástésztát, vagy sósan!
Nekem fontosak vagytok, rengeteget tanulok tőletek és örülök, hogy meghallgattok!
Én is tudom, engem is zavar de nem tudok mit tenni!

Kép

Kép
megann

Lányok nekem nagyon nagy bajom van. Ma megjött. A 20. napon. Mi van velem? Ilyet még sose csinált. Mióta kiderült (4 óra óta) folyamatosan pityergek olyan ideges vagyok. Már nem a baba miatt, vagyis azért is, de félek hogy nagy a bajom. Pedig mostanában nem is emeltem nehezet. Mondtam én, hogy furi ez a ciklus. Felteszem a görbémet hátha ti láttok valami furát. Mindig két nappal előrébb járok mint a számozás alul, mert az első két napban nem mértem. Azt hiszem a 16. pontnál (36,5) valamit elmértem, de már semmiben nem vagyok biztos. <!--attachment: okt_ber1-125453.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*14.8**okt%f3ber1%2exls --><center><pre>
Kép
október1.xls (14.8 k)</pre></center><!--/attachment-->

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Megann, bocsi annyira el vagyok foglalva magammal. Én is a sok-sok beszélgetést javaslom. Bár sokszor nekünk sem sikerül. Vagyis veszekedés lesz belőle, de ettől legalább kitomboljuk magunkból a bajunkat mindketten és van miről beszélgetni utánna. Nálunk is előfordult mostanában hasonló, bár ez max 1 hétig tart. Izgulok értetek, te meg helyezd előtérbe a párodat. Hátha rájön, hogy hogy kellene viselkednie. Kitartás.

Puszi

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Dana!

Köszönjük kérdésed,nagyon jól vagyunk. Bár az utóbbi 3 napban elég sokat émelyegtem (azthittem ezt megúszom) és fáradt is vagyok. De tegnap rájöttem, ha eszem nincs semmi baj, azonban ahogy egy picit is éhes vagyok rögtön hényingerem van és eszem. Mi lesz így? Gurulni fogok? Kép Kép
Az előbb is bevágtunk egy jó kis tojásos szallonás lecsót.

Megann,
csak azt tudom ismét mondani KITARTÁS és hidd el nagyon sok múlik rajtad! A férfi lélek sokkal bonyolúltabb mint hinnénk! Ha nem megy az egyik úton, akkor próbáld megközelíteni máshogy. (tudom, hogy nehéz, de valahogy fel kell "ébreszteni" a probléma iránti érzékenységét - és tudom, hogy sikerülni fog csak ne hagyd rá és ne add fel!)

Drika
drika

Hajni, ha jól tudom a progeszteron (sárgatest hormon)szinttel van kapcsolatba a 2. megrövidült fázis. Előfordulhat, hogy alacsony volt most Nálad ! De ne ijedj meg! Orvoshoz azért el kellene menned. Amúgy a hormonokkal lehet összefüggésben... talán nem ártana egy hormonvizsgálat.

Dana
dana

Drika!

A sogórnőm dettó így volt. Néha elég volt neki pár falat, néha az egész hűtőszekrényt megette ..
De, ha nem evett, iszonyú ingerlékeny lett.
És persze nem ám joghurtot kívánt..
Egy csómószor vitt engem is a bűnbe, a jó kis csirkepaprikás-nokedli-ubisali dologgal!
(Pedig nem is szerettem addig)
A tartalmas kajcsik mellett, nagyon sok gyümölcsöt evett!!
Ja, és nem gurul, de rengeteg tejcsije van!!

Puszka

Megann, olvastad mit írt Drika?????????

Pusza

Dana
dana

Dana!

Köszike, kicsit megnyugtattál. Kép Bár most hogy írod ezt a csirkepaprikásos menüt ismét éhes lettem Kép - Imádom....
Gyümölcsöt én is eszek, bár azt nem kívánom (igazán soha nem szerettem Kép), csak azé eszem mert tudom, hogy kell a babónak.

pusz,
drika
drika

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a jótanácsokat, majd igyekszem!Csakhát nehéz úgy hatni rá, beszélgetni stb, hogy napi fél órát max 1-et találkozunk!
Bár most telefonon azt mondta, hogy szombattól a 2 hét csak a miénk(indulunk USA-ba)de ezt mindketten tudjuk, hogy nem igaz.
Mire elindulunk annyi teendő gyűlik össze kintre, hogy még az a 2-3 nap kirándulás se fog beleférni amit terveztünk!
Én meg majd róhatom kint a plázákat....
Hát bocs lányok, mára tőlem ennyi tellt, ugye nem haragszotok?
Azért bespájzoltam egy terhességi tesztet, hátha megkönyörülnek rajtam odafent!

Hajni!
Egyszer előfordult már nekem is, hogy ciklus második felébe elkezdtem "pecsételni", nagy sokk hatására, idegi alapon ez előfordulhat.Úgy van ahogy Dana mondta, hormonelégtelenség lehet.
Kaptam gyógyszert és a következő ciklustól helyreállt a rend!Így lesz nálad is!KépTessék orvoshoz menni!És nem stresszelni, csak szépen nyugiban.
De olyat is hallottam már, hogy valakinek hamarabb jött meg.Aztán utána meg nem jött meg 9 hónapig, ugye tudod miért??Kép
Jaj, nehéz ez különben, mert annyi fajtájúak vagyunk, sokmindent hallunk, rengeteg a különös, eltérő tapasztalat..nehéz néha eligazodni, mi is a helyzet!
Mindenesetre ne pánikolj, nincs semmi gond!

Kép

Kép
megann

Dana, Megann

Köszönöm szépen, hogy írtatok. Egy picikét megnyugtattatok. ár abban nem bízom, hogy én is valaki leszek. Nagyon megijedtem. Nekem úgy többé kevésbé mindig minden rendben ment. Max. két nappal előbb jött meg, az is egyszer fordult elő, mikor a zsalukövet raktuk. De ugye akkor tudtam, hogy mitől. Most meg ... Pedig úgy bíztam ebben a hónapban. Teljesen betartottuk a két napot, meg ismét elkezdtem hőmérőzni, meg felkerültem a táblára is. Kép Hát nem sokáig élvezhettem Kép

Megann, neked meg kitartás biztos lesz időtök egymásra a két hét alatt. Az már haladás ha legalább mondja, hogy a tiétek az a két hét. Biztos neki is hiányzol. Fel a fejjel.

Köszi

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Örülök, hogy megnyugodtál egy picit!
Ne szomorkodj, és úgy rendesen megjött vagy csak úgy ímmel-ámmal???
Remélem most nem emelgettél zsaluanyagot, meg gerendát!

Hát én nem tudom, kicsit szkeptikus vagyok a 2 nappal, biztos hogy ez a tuti???
Valahol itt olvastam, hogy a tüszőrepi előtt 2 nappal is van esély!
Tényleg annyira hatásos, ha 2 napot kihagyunk tüszőrepi előtt?
Puszi!

Kép

Kép
megann

Még csak úgy ímmel-ámmal, de szerintem holnapra belehúz. Azt nem tudom, hogy ezt kérdezed e, de nekünk most úgy jött ki, ha jó a tippetek a tüszőrepimről, hogy előtte és utánna nap volt a második. Közbenső nap meg tisztultam.

Pedig pont ma akartam írni nektek, hogy nekem úgy szokott lenni, hogy átlátszós nyúlós, azátn semmi, aztán fehér, aztán semmi, aztán piros, azátn semmi és kezdődik minden előről. De ma kezdtem el tartani a fehérnél (bocsi, hogy ennyit írtam erről, de szerintem jelent ez valamit).

Mégegyszer köszi a megnyugtatást, már anyuval is kiveszekedtem magam, mert közölte velem, hogy túl sokat foglalkozom magammal és hagyjam őt békén a hülye teáimmal. Nem tudom, lehet hogy igaza van. Az összes tiniújságban azt olvastam, hogy ha a hüvely közelébe kerül egy db kiskatona terhes lesz az ember. Lehet hogy a hadsereg egymással harcol? Majd legközelebb kipróbáluk, hátha egy db célba talál Kép. Kezd elegem lenni az egészből. Mától nem figyelek magamra.

Puszi

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Az "átlátszó nyúlós" utáni ragacsos fehér azt jelzi,hogy beléptél az "infertilis" fázisba, vagyis túl vagy a tüszőrepin..
s természetesen ez egy körforgás..
Nincs semmi baj..
A tini újság gondolom ezt rémiszgetésnek írja!!!!
A jó időzítés csak egy(!)feltétel... kell még más is!Szerintem sokan örülnének, ha csak ennyin múlna..
A petesejt 6-12 órán át képes megtermékenyülni, de van aki 6-24 órát mond, de szerintem ez egyénenként változhat..
S annak az ügyesen megtermékenyült petesejtnek, még be is kell ágyazódnia.. ahhoz pedig megfelelő nyálkahártya is szükségeltetik... stb. stb..

Én azért meglátogatnám a dokit a helyedben, az sosem árt..

Mióta is dolgoztok a babócán?? Ha figyeled Magad abból sokat tanulsz, csak ne vidd túlzásba.. (mondom én aki..)

Megann, remélem ez az utazás boldogságot, és sok kellemes percet is tartogat számodra! Puszka

Pusza
Dana
dana

Köszi, hogy leírtad mi mit jelnet. Olvastam már róla valahol, csak mindig elfelejtem. Szóval 6-12 óra. Akkor lehet, hogy sűrűbbre kell kapcsolnunk. Kép
2003. júliusában kezdtük el gyártani. Nagyon aprolékosan kidolgozzuk Kép.

Én annyira figyelem már magam, hogy kb 8-szor esem teherbe 1 hónap alatt. Már úgy érzem, hogy érzem a peteérésemet, pedig soha nem éreztem, aztán nem sokára jönnek a hányingere, meg a melles dolgok. Szerintem azért ennyire nem kellene figyelnem Kép. Jövő hónapban csak a hőmet mérem, és csak hónap végén viszem fel a gépre. Hátha úgy nem tudom hol tartok. Remélem sikerül megállnom a tünetek felfedezését. Hátha tényleg segít ha lazább vagyok.

Ha a jövő hónapban is tapasztalom a mostani tüneteket, akkor elmegyek orvoshoz. Ez akármitől is lehet. Ebben a hónapban kezdtem el szedni az Elevitet, a C-vitaminos rágótablettát, és ittem a ciklus elején a málnalevél teát. Ezek közül akármelyik megkutyulhatott. Ki tudja mi milyen hatással van rám.

Hú, jó sokat írtam már megint. De olyan jó, hogy vagytok nekem. A párommal nem tudok ilyenekről beszélgetni, mert ugye ő még kevesebbet ért hozzá mint én. Meghallgat, bólogat, kérdez, de nem tud úgy megnyugtatni mint ti. Köszönöm nektek Kép.

Na már tényleg megyek és kisírom magam a vállán. A váll tartáshoz nagyon ért.

Puszi mindenkinek
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Már vágom, elbeszéltünk egymás mellett a 2 napokkal.Te biztos arra gondoltál, hogy 2 naponta akció, én meg arra, hogy 2 napot ki kell hagyni tüszőrepi előtt!Utóbbiba nem hiszek nagyon!
Szerintem rendben vagy!
Ezt a menstit meg az orvos majd megfejti!
Nem ért valami nagy trauma, esetleg nem esett e rád zongora vagy hasonló???Kép
No ne izgulj, remélem holnap el tudsz menni dokihoz, és hamar pontot raktok a végére!
Magaddal meg tényleg ne foglalkozz extrasokat, mert ki fogsz meülni idegileg...

Hurrá, vegyünk újra Ifjúsági Magazint!!!
És akkor olvashatjuk, hogy: Ráültem a lepedőre, lehet hogy terhes vagyok???KépKépKép
Azt hiszem ezt egyikünk se bánná, de sajna a mesékből már kinőttünk!!!Kép

Dana!
Én is remélem!!!!!

Kép

Kép
megann

Megann izgulok én is értetek. A kapcsolatotok talán most még a babánál is fontosabb. Kép

A dokit halasztom, ha ez az egy ciklus volt ilyen akkor nem megyek el. Különben is engem úgy kell elrángatni.

Pedig olyan jó lenne, ha az IM szerint lennének a dolgok Kép.

Na megyek tenti, holnap jövök

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást, tegnap nem tudtam "jönni" mameg alig találtam meg, hogy hol írtamKép annyira előreszaladt a topic.

Pesten lakom, a BMC-ben csinálták a HSG-t, ott minden egyéb vizsgálatot megcsináltak, ami szerint rendben vagyok, de persze lehet hogy hormon külön nem volt?! (semmi papír sincs nálam)

A baj az hogy ott mindig annyian vannak, és én 9-6-ig dolgozom, nem nagyon tudok elkéredzkedni, pláne nem rendszeresen és nem lehet mindig indoknak hozni a fogdokit semKép

Milyen dokihoz menjek, aki estefelé is rendel és szakdoki?

Hormonvizsgálatot hol csinálják?
Amúgy az első terhességemnél is a 6 hét körül bevéreztem, de az a baba (a lányom Kép ) szerencsére megmaradt, és utána már semmi probléma sem volt.
a második terhességnél 3 hetes korban jelentkezett a bevérzés. Mivel későn van a ciklusom 20 nap, de a mensim 28 napra jön, így vérvételből tudtam hogy terhes vagyok, ja meg a tesztből, de UH-n még nem látszott.

olyan tanácstalan vagyok ... és szinte senkit sem ismerek pesten, mert csak pár éve lakom itt.

Köszi mindent: Tomka
tomka

Sziasztok!Kép

Nem vesztem el, csak reggeltől estig dolgozom, mert helyettesítekKép, de már csak ma!Kép
Sajnos Ti hétvégén nem nagyon vagytok...Kép
Párocskám ma hajnalban elutazott, vasárnap du. jön haza. Sajnos így lesz egy hét múlva isKép

Csak futólag tudtam visszaolvasni, mert rengeteget írtatok, de azért remélem hamar képbe leszek, hogy kivel mi van!
Táblát mindjárt frissítem!
MeaKép jelentkezz gyorsan, remélem a Te neved mellé már zebra kerül!Kép

Puszi: Zita

Kép
Kép
zituska28

Mea
Mi a helyzet? Nagyon kíváncsi vagyok ám már!!! Kép

Adri
adri77

MEAAAAAAAAA!
djázmin

Dana
Örülök, hogy jól vagy. Nálam lassan kezdődnek a "nyúlós napok"! Kezdem nézegetni a zebrákat.

Drika
Inkább egyél sokszor keveset, az se baj, ha egy picit "erősebb" leszel, majd leadod. Különben is ez a hányingeres időszak elmúlik.

Vkhajni
Szerintem is menj el dokihoz, ne stresszeld Magad feleslegesen.

Megann
A fiúk tudnak ilyenek is lenni. Sajnos! Csempéssz a zsebébe egy levelet, amiben leírod az észrevételeidet és a lehetséges megoldásokat is.

Zitus
Na végre itt vagy!
Lassan jönnek a mi napjaink!

Mea
Mi van máááár?!
Megőrülök, ez a csaj miért nem jelentkezik már!?

Jázmin
djázmin

Jó reggelt!Sziasztok!

Tegnap a dokinak elmondtam mindent, megmutatttam a grafikonomat a ciklusaim hosszát és megyvizsgált.

Mondtam hogy tegnap kellett volna megjönnie.

Azt mondta, hogy meg van nagyobbodva a méham, azt érzi, és cisztát nem érzett, tehát szerinte akár baba is lehet a dologban

Úgy megörültem, mondta, hogy csináljak tesztet.

Viszont ma reggel első vizelettel meg is csináltam és abszolút negatív pirinyó második csík sincsen

Én ezt nem értem.

Szerintetek mi a csuda lehet???

Babus! Te mit szólsz ehhez?

Lehet, hogy csak szórakozik a képzelőerőm és azért késik vagy később fogant meg a baba és azért nem mutatja ki a teszt? De jó lenne

Szerintetek a megnagyobbodott méh az terhességre utal???

Vagy mensi előtt is meg van nagyobbodva???

Segítsetek!

Mea
mea

Mea!

Hát ezt én sem értem!
Ugyanolyan teszttel csináltad?
A megnagyobbodott méh azt hiszem utalhat terhességre! Hogy mensi előtt is megnagyobbodik-e, azt nem tudom!Sajna!
De azért nehogy feladd! Én tovább szorítok!
Sajna nem tudok jobb tippet, mint várni(juj most nagyon utálsz, mi) és pár nap múlva ha semmi jele a mensinek, újra tesztelni!
Puszi

Kép

Kép
megann

Mea
Az biztos, hogy megnagyobbodott méh terhességre utal, de azt sajnos nem tudom, hogy mensi előtt is lehet-e ilyen.
A teszt miatt ne aggódj, hallottam már több olyan lányról, akinek csak jóval később mutatta ki a terhességet. Milyen tesztet csináltál? Próbáld meg azt, amit én csináltam a múlt héten: Pregimax plusz (Rosmannban lehet kapni). Annak már most szerintem mindenképp mutatnia kellene valamit.
Drukkolok nagyon tovább Kép!

Puszi
Adri
adri77

Sziasztok, tegnap voltam Iriszdiagnosztikán. Igazán nem mondtak sok olyat amit ne tudtam volna.
Ajánlottak akupunkturát és manuálterápiát...???
Most még várunk, mert minimum 10 * kellene elmennem és kb 5000 Ft /alk.
Mea, nekem azt mondta az orvosom amikor bebát vártam, de még nem mutatta ki a teszt, hogy meg van nagyobbodva a méhem, de ez lehet annak is a jele hogy meg fog jönni. De nyugodtan érezzem magamat terhesen és viselkedjek úgy Kép
Te is viselkedj úgy. Nekem se mutatta ki a teszt 52 napig, tehát ez nem jelent semmit.
Krinyoka
krinyoka

Krinyoka, Adri!Kép

Köszönöm, hogy bíztattokKép

52 napig nek mutatta ki neked és babát vártál???

Hihetetlen!

Akkor most éljem bele magamat?

Az az igazság nem nagyon szeretnék óriásit csalódni és nem merem magam beleélni, mindig ott motoszkál a fejemben és ha nem csak erölködik a mensim?!?!

Mea
mea

Sziasztok Lányok!

Lenne egy kérdésem, mégpedig, hogy a peteérés után mennyivel van a tüszőrepedés? A leesett hő és ovulációs tesztek ugye a PÉ-t mutatják. Mi mutatja a magát a tüszőrepedést? Mert ugye akkorra kell hogy ott várakozzanak a kiskatonák

Az én dokibácsim azt mondta, hogy megtermékenyítés előtt az utolsó együttlét 4 nappal korábban legyen de akkor legyen!), hogy igazán sok és friss ondócska szabaduljon ki.

Mindenkinek szép napot!
Bella
bellazy

Aranyosak vagytok, hogy bíztattokKép

Krinyoka! 52 napig nem mutatta ki, hogy babát vársz???

Hihetetlen!

Szerintetek nyugodtan éljem bele magam???

Nem fogok óriásit koppani akkor???

Én már csak ilyen kis nyuszi vagyok.

Mea
mea

Bocsánat 2-szer írtam, mert előbb azt hittem nem ment át.

Mea
mea

Mea. Azért azt nem igérhetem, hogy nem jön meg. De nekem nem mutatta ki. És nem a tesztel volt gond, mert a 30 naptól 3 naponta teszteltem, tehát kb 5- tesztet megcsináltam mire pozitiv lett aztán még egyet hogy két pozitiv tesztem legyen Kép
Sajna nem maradta meg, de kiszámolva se tudom hogy mikor lettem babás. Elvileg akkor amikor meg kellett volna jönnie. Akkor volt a pé-m.
Szóval szerintem nyugodtan bizakodjál. Kép
krinyoka

MeaKép
Hát, ez hihetetlen! Marad továbbra is a bizonytalanság???!!
Ez borzasztó!
A megnagyobbodott méh jót jelent!
Voltmár rá példa, hogy valakinek csak a 43. cnapon mutatta ki a teszt!
Amíg meg nem jön, addig van remény! Hőd hogy áll?
Próbálj ki egy érzékenyebb tesztet pár nap múlva, ha nem jön meg addig!
Drukkolok!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!
Rengeteget írtok, nem is tudom behozni a lemaradást.

Nálunk most a baba projekt várat magára még két hónapot egy fertőzés miatt Kép
De majd jövőre poztív teszet produkálok Kép

Megann
Visszaolvastam a történetedet. DSajnos nem minden pasi tud úgy reagálni, ahogy szertnénk, az enyém sem. De ne add fel és nyugodj meg. Minden rendben lesz és hamarosan te is pocakos leszel Kép

Zita
Kijavítanál, ma vagyok cn 8 napon.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok Kép

Megann Kép
Légyszi nem elkeseredni! Biztosan vannak a férjednek is hóbortjai, hobbijai, amit Te nem kultiválsz, - ha neked kedved tartja babanetezni, miért ne csinálnád? KépKép És több optimizmust, mert a sok negatív gondolat kihat a testre is... sajnos tavaly én is bedepiztem kb. egy fél évre, és tudtam, h csak magam lábalhatok ki belőle. Már ha akarok... Itt meg nyugodtan kiadhatod minden gondolatodat, szerintem megértő emberekre találtál KépKép

Mea Kép
Fránya negatív teszt. Szerintem még korai volt. Amúgy a megnagyobbodott méh terhességre utal! Kép Szóval van remény! Várj egy pár napot még, aztán tesztelj újból, ha addig nem jön meg. Melled nem fájogat?

Hajni Kép
Megnéztem a görbédet, nekem ez nagyon anovulációs ciklusnak tűnt. Viszont hogy a 20. napon megjött, nem lehet kellemes. Ma már rendes piros van? (bocsi) Nekem egyszer jött meg a 24. napon, de akkor tudtam, hogy cisztám van (volt egy 7 cm-es Kép) és kidurrant magától Kép Hormonjaid rendben vannak?

Bellazy Kép
A peteérés egy folyamat, tehát nem teheted egy napra. A ciklus első napjától indul, növöget a tüsződ, benne a pete, ez a peteérés. Amikor eléri kb. a 20 mm nagyságot, akkor reped meg, ez a tüszőrepedés, ekkor megtermékenyítőképes a petécske. Kép Szóval ezek a peteérést jelző pálcikák az LH szintedet mérik, és minél magasabb (minél erősebb a csík) annál jobb, mert úgymond "LH-csúcsnál" reped meg a tüsződ, ez adja neki a "löketet". LH-csúcsot követő 24 órán belül van a tüszőrepi.
Hogy a dokid azt mondta, repedés előtt 4 (??) nappal legyen az utolsó együttlét, abszolút nem értek egyet. Nem vagyok orvos, de mindenhol azt olvasni és hallani, hogy a spermiumok a nő szervezetébe bekerülve még 24-72 óráig termékenyítőképesek, utána elhalnak. Az a legjobb spermácskáknál is csak max. 3 nap.
És pont most írta valaki (már sajnos nem emlékszem) hogy a Kaáliban (meddőségi központ) mondják nekik, nyugodtan legyenek akár naponta (!)együtt. Való igaz, idő kell a spermák újratermelődéséhez, de ehhez a 4 nap nagyon sok lenne. A kétnaponkénti akciózás párján állok KépKép
Remélem segítettem.

Annácska Kép
Megkérdezhetem, hogy milyen fertőzés? Két hónapot ki kell hagynotok?

Adri77 Kép
Hogy vagy? KépKép

Lányok,
mindenkinek szép napot és elnézést a regényért Kép.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Annácska!Kép

A jövő év eleje a Tiétek lesz!!!

Drukkolok majd nagyon!!!

36.8 volt a hőm az eddigi 37 után.
Az még jó?

Mennyit szokott leesni mensi előtt?
És mennyivel előtte?

Mea
mea

Mea. Én sose néztem a hőmet, mert nem voltam rá képes. Hétköznap 5-kor kelek és ha hőmérőznék akkor ennél is hamarabb kellene. Általában el is felejtettem...
Hétvégén meg sokkal később kelek ezért ugyse tudnék szerintem egy normális höt produkálni. Tehát nem is tudom hogy miként működik.

Kép Kép Kép Szóval nem tudok segíteni. Bár nem azt kérdezted ki nem tud...
K.
Zita, táblicskunkkal mi van? MÁr hiányzik.
krinyoka

Köszi Vanda az infókat, mostmár jobban képben vagyok!
Én is nagyon sokalltam a 4 napot, hiszen a másnaponkénti szexet lehet olvasni mindenhol. Meg különben is, hol marad az élvezet?? :o))) Neeeem akarok többet 4 napig türtőztetni.
Ebben a hónapban követtük a doki utasítását, de decemberben tutti visszaállunk a 2 naponkéntire.

Megann jobban vagy??
bellazy

Vanda
Köszi kérdésed, jól vagyok, bár éjszaka felébredtem, és kb. 10 percig fájt a hasam elég erősen. Hál istennek hamar elmúlt és azóta nem jelentkezett, legalábbis csak olyan erősséggel, mint eddig is.
Írtam az e-mail címedre is, megkaptad?
És Ti hogy vagytok?

Mea
Sajna nem tudom, hogy gond-e a hőesésed, de remélem hogy nem. Nagyon drukkolok, hogy csatlakozz hozzánk! Kép

Adri
adri77

Mea
Szerintem jó még ez a hő. Legsél egy kicist türelmesebb. Tudom nem könnyű, de nem tudsz mást tenni.

Vanda
Bakteriális hüvelyfertőzésem van , Trichomonas. Kaptam rá gyógyszereket és a dokim javaslatára utána még egy hónapig más fajtát kapok , ami segíti az egészséges hüvelyflóra visszaállítását.
Nagyon el vagyok keseredve, de nem tudom az időt sürgetni, így jobb híján várunk türelmesen.

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Adri

Neked hogy szokott fájni a pocid?
Hányingered még nincs vagy furi szagok stb?

Mea
mea

Mea
A pocim úgy szokott fájni, kb. mint az első nap amikor megjön. De éjszaka ennél erősebben is fájt.
Hányingerem még nincs (szeritem biztos lesz), de mintha a szagokra érzékenyebb lennék, tehát messzebbről megérzem a szagokat. Lehet hogy ezt csak beképzelem.
Mikor fogsz megint tesztelni? Annyira jó lenne ha csatlakoznál a zebrásokhoz!

Adri
adri77

Adri!Kép

Csak hétfőn fogok szerintem tesztelni, esetleg vasárnap reggel.Köszi, hogy így drukkolszKép

Szívesen csatlakoznék hozzátokKép

Mea
mea

Bellazy Kép
Erről van szó KépKép Mindenki mikor csak kívánja Kép meg amikor meg "kell" kívánni Kép Elég burkoltan fogalmaztam Kép.

Adri77 Kép
Igen, megkaptam az levelet, fogok is rá válaszolni Kép.
Ez a pocifájás reméljük nem a babótól volt.
Én tulajdonképpen még mindig a hiszem-nem hiszem határon "lebegek". Fogok még tesztelni, s ha határozottabb a csík, akkor már valahogy jobban bele fogom élni magam. Addig meg csak a gondolatok... Kép de ez is jó érzés már Kép Nekem a mellem fájogat, de az egyébként is. Érdekes, hogy az első terhességemnél a méhem annyira görcsölt, mintha állandóan meg akarna jönni, már meg is vettem a következő tasak betétet, mert teljesen azt hittem, azért fájogatok. Most meg azon kívül, hogy néha érzem a mellem, a hasam sem olyan, gyakorlatilag mondhatom azt, hogy semmit nem érzek. Émelygést is letagadom, mert vastablettát szedek és ráfoghatom, hogy attól van (a vas gyorsan felszívódik hányingert okozhat). Szóval... de azért másképp élem már meg a napokat KépKépKépKép.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok lányok!
Régen voltam,de úgy látom, jó, hgoy benéztem
MeaKépKépKép Ránk férne már egy babás hír!! A méh megnagyobbodása nagyon jó jel, viszont a hőesés nem annyira. Két különböző típusú teszttel nézted? Nagyon szorítok!!!!!!!!!KépKép
Giginek nézzétek meg a bébijét a Dévais topicban! Tündéri!!!Kép
Orsi szüléstörténete megvan már valahol? Mit tudtok Róla??
Dodo? KagylóKép VIcaKép???
Mi egy hónap múlva megyünk vissza a doki bácsihoz, hogy belevágjunk a második lombikba. Addig persze itt a spontán lehetőségKép esélye. Ma vagyok a 2.cn-on
pusza mindenkinek, anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

AnnaKép
ritkán jársz erre!
Mi is kb. 1 hónap múlva (19 nap) megyünk vissza dokihoz, ugyanilyen céllel, csak nekünk 1. lombik.
Én nagyon drukkolok nektek egy spontán babóért!
Milyen jó lenne!!!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Hát lányok, én ilyet nem pipáltam!
Sajnos.....ma megint megjött!!!!Kép
Hát nem vagyok valami happy, de hát ez várható volt apáca-hó után ezért elkeseredve sem vagyok annyira!
Viszont amit nem értek, hogy nekem 30-31. napra jön meg mindig!Idén egyszer jött meg 29-re!Csak vasárnapra vártam, erre most a 28.on megjön!
Nem értem, nem értem, nem értem!
1 szem E vitamin kapszula tehet ilyet???
Végülis mindegy csak hát meglepődtem!
Lányok, ma már kicsit jobb a kedvem, megyek fodrászhoz szép hajacskáért, aztán még búcsú a barátnőktől, pakolás(=vita, hogy már megint 5 bőröndöt pakolok tele), és hajnalban indulás!
Hátha az amcsi levegő meggyőzi a babónkat, és úgy dönt hogy végre bebútorozik a hasimba!!!!Kép
Azért ha találkozom egy-két eltévelyedett zebrával, akkor majd útbaigazítom Magyarország felé!!KépKépKép

Madaran!
Ezek szeint nem sikerült az első lombik??
Sajnálom...Kép
Bízz a 2.ban!Biztos összejönKép

Stella!
Nektek nagyon szurkolok az elsőért!

Annácska!
Köszi a vígasztaló szavakat!
Én tényleg csak attól tartok, hogy a férjem az effajta 'hányaveti, majd lesz valahogy, és úgyis sikerül' hozzáállással kihívja a sorsot maga ellen és ugye ellenem is!!!!

Vanda!
Igyekszem jól kikapcsolódni a következő 2 hétben!
Szükségem is van rá, mert már teljesen belegolyóztam a tünetekbe, meg az adatokba, infókba, meg persze a babóakarásba!!

Kép

Kép
megann

MegannKép
jó utat és vigyázzatok magatokra!
Most lényeg a kikapcsolódás! A következő majd nem lesz apáca-hóKép!
Stella

Kép
stella9

Vanda, Adri, Mea,

nekem ugyanazok a tüneteim, mint nektek: hasfájás, mint első napon és feszül a mellem (hason már nem bírok feküdni), de még nem mertem tesztelni. Ma vagyok a 26. napon. Talán vasárnap reggel. Mea, teszteljünk együtt! Hétfőn jövök az eredménnyel.

Nata
nata

Anna, hol van a Dévais topik, nem találom Kép
Köszi: Krinyoka
krinyoka

KrinyokaKép
a Szülészetek, kórházak mappában találod a Dévais topikot.

LányokKép
Jó hétvégét nektek és hétfőn hozzátok a zebrákat, jó?!
Stella

Kép
stella9

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?