A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Nata!

Én mindenféleképpen tesztelek hétfő reggel.
Akkor talizunk itt hétfőn és remélem csupa jó hírrel jövünkKép

Adná az Ég, hogy úgy legyen!

Mindenkinek szép hétvégét, akiknek sikerült boldog napokat és örüljetek egymásnak, babónak....

Akiknek még nem jött össze ezerrel drukkolok és biztosan hamarosan össze fog jönni!!!

Előbb utóbb kiürül a topicKép

Puszika

Mea
mea

Sziasztok Lányok!

DRUKK EZERREL a hétvégi tesztelőknek, jó lenne, ha beindulna már a babaeső!!!Kép

Jó hétvégét mindenkinek!

Hajni
hajnesz

Köszi.
Jó hétvégét mindenkinek Kép
Krinyoka
krinyoka

Nata, Mea
Drukkolok nagyon mindkettőtöknek! Kép Kép

Megann
Érezzétek jól magatokat, és kapcsolódjatok ki. Aztán babásan visszajönni ám!!!

Adri
adri77

Az előbb elszállt, amit írtam...

Csak annyit szerettem volna írni,
kedves Nata és Mea Kép
Nagyon várom a hétfői eredményt, borzasztóan szurkolok Nektek! Muszáj jönnötök velem a nyári topicba KépKépKép

Megann Kép
Sajnálom, hogy megjött.... Ha rám hallgatsz, eldobod a hőmérőd Kép, szeretkeztek mikor jólesik, persze középidőben kicsit sűrűbben Kép.

Olyan boldog vagyok, mert ma ezt az eredmény született:
Kép
Őszintén ilyet kívánok minden babára vágyónak!!

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Kép
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!
Én még nagyon új vagyok itt, kérlek ne haragudjatok, hogy csak így befurakodtam!

A helyzet a következő: kicsit félve csatlakozom, mert mi még csak 2 hónapja próbálkozunk, de úgy látom itt hasznos tanácsokra tehetek szert. Nem volt alkalmam végiolvasni a hozzászólásokat, csak belepillantottam, de nagyon tetszett, és úgy fest a hangulat is jó (a tények ellenére)

VANDA Nem ismerlek, ne haragudj hogy csak úgy, de NAGYON GRATULÁLOK NEKED.

Kép
Kép
beuka

Adri77

utánajártam ennek a hasfájós témának, mert nekem még mindig előjön. (van hogy éjszaka). - azt a választ kaptam mindenhonnan, hogy ez normális a méh növekedése miatt. Kép

Megann,
Jó utat! Kép És azért ha zebrákkal találkozol egyet tarts meg magadnak. Kép

Beuka,
üdv. - és remélem mielőbb tovább is léphetsz Kép

Mea, Nata
Szorítunk!!!

Vanda,
Gratula! - ezek igazán szép csíkok. Kép

Pusz mindenkinek,
Drika
drika

Sziasztok!

VandaKép
ORIASI GRATULA A ZEBRAHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép

Kriszta es Pruntyogo(13+1)

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Beuka Kép, Drika Kép, Bkriszta Kép
Nagyon-nagyon köszönöm!! Három és fél évet vártam rá.. Reméljük Ő velünk marad, nem úgy mint az első bébink. Most ilyenre nem is gondolunk! Kép

Vanda

Kép
vanda

Vanda!
Tiszta szívből gratulálok Nektek!

Zita!
Légyszi javíts ki a táblázatban: ma vagyok az első napon! (És nem vagyok túl happy.) Köszi.
Bogi.
bogi1975

Sziasztok!Kép

Elnézést kérek a türelmetlenkedőktőlKép, de mint írtam volt korábban, reggeltől estig dolgoztam, így csak most jutottam hosszabb időre a géphez. /este Apucival is foglalkozni kellettKép, most sajna elutazott/ Szóval táblázatot csak most tudok feltenni /egyébként nem olyan rég tettem fel, csak rengeteget írtatokKép, ami persze nem baj!!!Kép/

MegannKép, BogiKép

Sajnálom, hogy megjöttKépKép. De nem elkeseredni, hanem csak optimistán előre nézni!Kép
Elfelejtettétek volna a szlogent?!
"Új ciklus, új remények!"Kép

Mea!Kép

Szorítok Neked nagyon!Kép Hátha mégis baba!Kép
A hőd igaz, picit leesett, de nagyon szorítok, hogy innen csak felfelé menjen!Kép

Nna, a táblaKép:

Kép

Puszi, Zita

Ui: Azért jöhetne valaki netközelbe a hétvégén, mert én tök egyedül leszek!Kép

Kép
Kép
zituska28

Lassan külön kell feltennem a babásokat, mert olyan hosszú a tábla, hogy alig tudtam feltenni, 3x át kellett méretezni!

pusziKép

Kép
Kép
zituska28

Köszi mindenkinek a jókívánságokat!
Azért hála a világhálónak, nyomon tudom majd követni a fejleményeket az utunk alatt is!
Mindeninek minél előbbi csíkozódást!

Puszika!

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Már régen voltam itt nem igazán volt mit írni a múlt hónapban kiderült a prolaktinom magas na jött mindenféle fejvizsgálat nem daganat okozza-e de szerencsére nem, így kaptam rá bromocriptin-t. A kontroll vérvétel most meg az estradiol és a progreszteron szint zavarát (amikor magas kéne lennie alacsony és fordítva) mutatta ki erre is kaptam bogyó ezt 3 cikuson keresztül kell szednem. A legjobb az egészben, hogy ma vagyok a 38. napon úgy érzem, meg fog jönni már egy hete és semmi. Tesztet nem mertem még venni, mert volt már ilyen ésamikor tesztelek utána mindig megjön ráadásul a időként a 38. napon jön meg bár ez régebben volt (év eleje)azóta a leghosszabb 36 volt.
gviki

Zita!
Alkalomadtán feltennél a táblára 2001. október óta próbálkozunk, viszonylag rendszeres, Budapest.
gviki

Ja 28 éves vagyok!
gviki

És Köszi! De szétszórt vagyok!
gviki

Szia Zita és mindenki, aki hétvégén is erre jár!

Ma már jobb kedvem van, az első nap visel meg mindig, de nagyon. Tegnap talán egy picit jobb volt, mert felmentünk Pestre, vásárolgattunk (az nekem meg mindig örömet okoz), szóval pörögtünk egész nap, így nem csak a magam kis bajával foglalkoztam egész nap. Egy picit az Ikeában volt rossz, amikor a baba- és gyerekcuccokat nézegettük, de miután a párom látta, hogy picit könnybe lábadt a szemem, gyorsan kirángatott onnan.

Ma meg már el tudom fogadni, hogy: "új hónap, új remények!"
Puszi mindenkinek, bocs, hogy csak magamról írtam.

Gviki!
Én azért szorítok!

Bogi.
bogi1975

Sza Bogi!Kép

az természetes, hogy az első nap megvisel, engem is meg szokott...(bár most nem annyira - biztos optimista korszakba léptemKép)
A lényeg, hogy következő nap már előre tudj nézni! Mert azon már hiába kesergünk napokig, hogy megint megjött!
A babacuccokat pedig úgy nézegesd, hogy "na, nemsoká ilyet fogok venni a babámnak!"
Ne úgy, hogy "már megint hiába nézegetem"
Egyébként mindkettőt megtapasztaltam már, és az első sokkal kellemesebb volt!Kép

Egyébként nézted csütörtökön a Szülőszobát?
A szegedi klinika volt benne!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok lányok!

Bogi, örülök, hogy jobb kedved van! A "babadolgokkal" én is így voltam, de MÁR NEM engedem, hogy negatívan érintsen!!!! Ráadásul a keresztlánykámnak (3,5 hónapos tündér)állandóan vásárolgatok, s persze mindig megfordul a fejemben: de jó lesz, ha már a mi prüntyőnknek nézegethetem...

Szia Zita, Te aztán pörögtél a héten... Mi ez a sok munka??

Gviki, csatlakozom Bogihoz!!

Dana
dana

Szia Dana!Kép

Helyettesítenem kellett a kollegámatKép, de ennek fejében szabad lesz a következő péntekem!Kép
Most meg mennem kellene nagybevásárolni, meg takarítani, de ollllyan lusta vagyok...Kép

Gviki!Kép

Bocsi, az előbb elfelejtettem írni, hogy feltettelek a táblára!Kép
És én is drukkolok!!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

<!--attachment: 451251-125803.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*11.3**451251%2ebmp --><center><pre>
Kép
451251.bmp (11.3 k)</pre></center><!--/attachment--> (ezt nem értem ez bit kép és nekem nem jelenik meg!!)

Zita, ugyanez vár rám... de nincs kedvem elindulni, ilyenkor szombaton olyan tömeg van, és azt úgy úúúúúúútálom. Meg is oldottam a kérdést, este megyek...
Remélem péntekre már otthon lesz a párocskád, és együtt élvezhetitek a megérdemelt extra pihit!!!

Puszi
Dana

Kép Ez gif és jó
Zita megkérdezten nekem a férjecskédtől?
dana

Dana!Kép

Megoldottam a rejtélyt, és egyedül!!!KépKép
A bitképet másold át a Photoshopba, ott a "Save As" menüponttal át tudod állítani JPEG formátumra, és azt már fel tudod tenni!
Kép

Kép
Kép
zituska28

Dana!Kép

A párocskám pénteken sajnos már megint elutazikKép
Ilyen egy sportoló feleség életeKép.
Na azért nem panaszkodomKép, mert azért nem olyan rossz!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zita, nagyon ügyi vagy!!!KépKépKép

Sajnos nincs photoshop programom, de már nem sokáig...
Neked sem könnyű, sokat, sokszor utazik a párod?

A szülőszobát most előszőr néztem végig úgy, hogy nem csuktam be egyszer sem a szemem...
(én úgy félek..., de nagyon várom, hogy mielőbb félhessek!!!)
Persze a zokogás nem maradt el..
Nem semmi volt, a szegedi anyuka, hogy ennyire képes volt a fájdalom mellett, a külsejével is maximálisan foglalkozni!!!
A másik pár ismerkedése megható volt, hogy egymásra találtak... Kép

Pusza
Dana
Kép
dana

Zita, Dana!
Köszi a vígasztalásokat!Szeretnék én is optimista időszakba lépni, de sajna mindig csak egy-két napra sikerül, aztán megint elbizonytalanodom és szomorkodom. Most nagy elhatározásra jutottam. Újból olyan kiegyensúlyozott és optimista leszek, mint korábban, amikor a barátnőim állandóan irigykedtek rám emiatt. Szóljatok rám nyugodtan, ha megint előmászik a kishitű, pesszimista Bogi.
Ma vettem Elevitet. Eddig még soha nem szántam rá magam, ma igen. A gyógyszerésznéni azt hitte biztosan, hogy már jön a baba, adott egy babás kiadványt is. És most nem elszomorodtam ezen, hanem megmosolyogtam. Most büszke vagyok magamra.
Bebeee! Én már túl vagyok a bevásárláson!!!!
Most főzni kéne, de azt már jobban élvezem. Meg takarítani!Azt nem.

Dana, a Te férjecskéd sincs ma még otthon?
Zita, Ti meg használjátok ki jól azt a következő hetet!
Bogi.
bogi1975

Sziasztok!

Végre itt vagyok! Remélem azért lesztek egy páran.

Elmesélem a tegnapomat jó?
A nagybátyám 40. születésnapi buliján voltunk Pakson. Nagyon jó volt. Bár volt egy nő, aki ismeretlenül odajött beszélgetni. Természetesen miről? Hát hogy nemsokára unokája lesz, meg hogy ő a második gyerekével gyogyszer mellet, menzivel maradt terhes. Képzelhetéitek majdnem megfojtottam. Na mindegy, szerencsére ez az egy momentum volt rossz. De, hogy miért természetes, hogy nekem mindenki a terhességéről és a gyerekéről mesél. Kép

Már nem tudom ki kérdezte, de még nem piros és minden nap 4-5 óra között jön meg. Azátán este mikor fürdök kiöblítem magam (szabad ilyet csináli?) akkor jön ki egy adag barna és utánna másnap délutánig semmi. Most akkor irassam át magam a táblák 3 cn-re vagy maradjak még egy picit úgy. Bocsi, hogy részleteztem.

Sajnálom, akinek megjött, de most kezdődik az új hónapuk és reméljük ez volt egy ideig az utcsó.

Üdvözlöm az új tagunkat. Bocsi a nevedet elfelejtettem.

Na, puszi mindenkinek
Hajni

Ja, és küldök zebrát a zebrásainknakKép

Kép

Kép
vkhajni

Bogi, igen, olyan legyél, mint korábban...
Szerintem a gyógyszerésznéninél JÓL viselkedtél: mosolygó ember látványa sokkal jobb..

Nekem két sztorim volt a héten, amin jót somolyogtam az orrom alatt:
1, Herbária, teavásárlás.. (palást, cicka.. stb.), fizetek... távoznék ... néni mosolyog rám ezerrel, és a következőt mondja:
- van ám nekünk tesztünk is, jöjjön majd, ha... s bűbájosan vigyorog.
Édes volt.
Azthiszem ezek jelek!!!
A Te babás kiadványod is!!!!

2, Találkozóm lett volna a tervezőnkkel, de a hátam nem engedett egyenesen járni... (sajnos elég gyakran előfordul mostanában). Felhívtam, s megosztva a problémámat, s bezsebelve egy kis vígasztalást, az utolsó mondatán meglepődtem: Jobban kellene vigyáznod magadra, mert, ha pocakosodni fogsz...

Először meglepődtem, aztán megnyugodtam...
Ők már tudják...

Már csak 3 éj egyedül...

Pusza
Dana Kép
dana

Szia Hajni!

Valószínűleg, ha nem éppen a babaáldásra várnánk, fel sem tűnne, hogy mindenki arról beszél.. inkább ezt vesszük (csak) észre..

A kiöblítésre azt mondta az orvosom, hogy ne akarjam túlzásba vinni a higiéniát, mert árthat a hüvely természetes savköpenyének.. (azért néha nem bírom megállni én sem..)
Viszont, én a helyedben elmennék dokihoz, bár tudom, hogy Te nem szeretnél, de szerintem jobb lenne tisztán látni..
Jól emlékszem, hogy 2003. júliusa óta próbálkoztok??

Zita, bevásároltál?

Pusz
Dana Kép
dana

Dana, iden jól emlékszel. Én csak akkor öblögetek, amikor megvan. Úgy gondolom akkor hamarabb elmúlik (tudum, hogy hülyeség) Kép

És én most a 3. napon vagyok, vagy a 22-en?

Különben, ha nem jön meg rendesen 19-éig, akkor tesztelek. Kép Még mindig bízom Kép Ezért is nem akarok elmenni dokihoz.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Ezzel szerintem is el kellene menned dokihoz! Bátorság!

Zita!
Én nem láttam a Szülőszobát, nem voltunk itthon.Bár, ha tudtam volna, hogy pont Szeged lesz benne, biztosan felveszem.
Halad a házimunka?

Dana!

Jó, hogy itt vagy köztünk!

Bogi.
bogi1975

Sziasztok!Kép

Bevásároltam - millióan voltak a CorábanKép
Takarításhoz még hozzá se kezdtemKép, nem baj van időm!

Dana!Kép

Ha rákattintasz jobb egérrel arra a képre, amit én tettem fel, és elmented, akkor fel fogod tudni rakni, mert az már jpeg-ben van!Kép
Egyébként meg küldd el azokat a képeket, amiket szeretnél feltenni, majd én átalakítom, és visszaküldöm!Kép (Remélem, ez így működik, mert még nem próbáltamKép)
A párom nem mindíg utazik ilyen sűrűn, csak most BL meccsek vannak. Egyébként országon belül utaznak hetente egyszer, de akkor délelőtt mennek, este jönnek! Azt ki lehet bírni! Ja, meg évent 2x 1-2 hét edző tábor. Ezek a legrosszabbakKép

Hajni!Kép

Szerintem is el kellene menned dokihoz sem a 22. nap sem a 3. nap nem jó így, ahogy írtad!
Szerintem pont mensi alatt nem szabad öblíteni, csak utánna, ha már elmúlt!

Bogi!Kép

Ez a beszéd!KépKép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Na sziasztok csajok!

Csak egy gyors helyzetjelentés, még semmi mensi. Elvileg ma vagyok a 27. napon. Hétfőn jelentkezem.

Puszi nektek

Köszi a sok bíztatást!!!!

emeseanyu

Sziasztok! <!--attachment: j__________________-125867.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*30.8**j%f3%f3%f3%f3%f3%f3%f3%f3%f3%f3%f3%f3%f3%f3%f3%f3%f3%f3%2ebmp --><center><pre>
Kép
jóóóóóóóóóóóóóóóóóó.bmp (30.8 k)</pre></center><!--/attachment--> ( nem jó, így sem , pedig ezt másoltam tőled)

Pfú, tiszta kába vagyok már, semmihez nincs kedvem ma, pontosabban a semmittevéshez van..

Hol vagytok? Bogi, Hajni, Zita!!!

Csak én ülök és... Kép

Zita BL meccsek.. bajnok labdarúgó?? A párom most biztos kinevetne.. Ő nagy sportrajongó..
Hogy telik az az 1-2 heted amíg edzőtáborozik?

Bogi, köszi!

Gyere mesélj...

Pusza
Dana
dana

Dana!Kép

Akkor sajna nem tudom, hogy tudnád feltenniKép

Én is itt ülüök és...Kép
pedig takarítani kellene...

BL: Bajnokok Ligája - kézilabdaKép
Most megy a meccs, vezetnek a páromékKép - szorítsatok Ti is nekik!Kép

Általában akkor szoktam a féléves nagytakarítást megcsinálni, amikor edzőtáborban van, mert olyankor felfordíthatom teljesen a lakást, és az idő is telik vele. Na meg olyankor szoktam barátnőkkel csavarogni is - egy kis nosztalgiaKép

A Te párod hol van most?
Bocs, ha már írtad, de nem emlékszem...

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita: szorítunk mi is!

Nata: nem tudom mikor jössz majd, nálam még semmi. Fájdogál a hasam mensi szerűen, de nem annyira. Mellbimbó duzzadt, vörös, fáj. Pedig sose szokott.
Várlak a fejleményekkel.

Puszi mindenkinek

emeseanyu

Már én is itt vagyok. Csak voltunk egy kicsit áskálódni a telken. De aztán most már mindenki írjon ezerrel. Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Zita, köszi, most már ezt is tudom!
Szorítás megy... Írd majd meg a végeredményt. Milyen poszton van? Te is sportoló múlttal (jelennel) rendelkezel?

Nem írtam, úgyhogy, azthiszem megbocsátok ..Kép
Dolgozik (most Passauban), de kedden már szerencsére itthon lesz!! Végre, végre!!!! KépKépKépKép

Pusza
Dana
dana

GYŐZTEK!!!!KépKépKép

Köszi, hogy szorítottatok!!Kép

Dana!Kép
Én sajnos nem rendelkezem sportolói múlttal, sem jelennel. Egy családban elég egy sportoló!Kép

Passau az nem itt van!! És mióta dolgozik ott?
Elhiszem, hogy várod már haza!!!
Mostmár itthon fog dolgozni?

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Hajni!

Itt vagy? Én itt vagyok még kb. egy órát és a másikba is írtam.

Puszi mindenkinek

emeseanyu

Igen itt vagyok és én is írtam a másikba Kép

Kép

Kép
vkhajni

Nekem is van tegnapról egy sz.r sztorim: Mentem a bankba, hogy felvegyem a fizum, erre diszkréten odahajol hozzám a nő: "Meglett a baba?" Kicsit megrökönyödtem: "Milyen baba?" Azt mondja: "Jaj, elnézést, biztosan összekeverem valakivel" Húúúúúúúúúúúú Pedig mégcsak dagadt sem vagyok... szóval, mintha megszültem volna!!! és pont velem keveri össze!!!!!!! vannak fura tréfái az életnek. majdnem elbőgtem magam...Kép
ZitusKép Gratulálok a győzelemhez!!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

EmeseanyuKépKép Nagyon szorítok!!!!!!!KépKép

madaran

Madaran: ez jó sztori volt, de nem bőgni, hanem ez az én tézisemet erősíti meg, hogy nemsokára bebabásodsz. Az a nő tuti, hogy jövőbe látó volt és előre látta a dolgokat. Nem jósnő volt véletlenül???

Sokat gondoltunk ám rád.

emeseanyu

Köszi madaran.... annyian szorítotok már nekem, hogy ebből csakis baba lehet már. Annyira szeretném már. Ott tartok, hogy a saját családomnak sem beszélek erről (kivéve a férjemnek), mert látom, hogy halálra unják a témát. Pont az előbb a saját apámon tapasztaltam. Olyan bűn, hogy két gyereket akarok??? (mintha neki nem annyi lenne).

Ezért olyan jó, hogy nektek "beszélhetek" ezekről a dolgokról.

emeseanyu

Az apukád nem örülne egy újabb unokának??? Ez nem szép tőle. Két nővéremnek eddig összesen 8 gyereke van, de a szüleim alig várják, hogy végre nekünk is összejöjjön!!!

a "jósnővel" kapcsolatban legyen igazad!!!

EmesérőlKép nem is szoktál írni!!! Aranyos kiscsaj??
anna

madaran

Anna, már hiányoltalak!!!!!! Meg lesz az a baba!!!! Sikerülnie kkkell, és fog is.. Mi itt mindannyian nagyon szorítunk, és izgulunk! Január a Te hónapod lesz, és Zita dupla zebrát rak fel Neked!! Jó?

Emeseanyu, gyanús ez a mellbimbó dolog.. Mikor is tesztelsz?

Hajni, le a kalappal előttetek! Hogy Ti mennyit dolgoztok... Imádni fogjátok a házatokat, főleg így, hogy sk. is dolgoztok érte!!!

Zita, ez szuper!!! Mikor indulnak haza?
8 hónapja! És már tényleg nagyon várom! Most pár hónapot itthon lesz, aztán megint nem!

Bogi?????
pusz

Dana
dana

Madaran: de örülne neki, csak ők nem értik meg, hogy minek foglalkozok ennyit a dologgal, mellette elköltöttem egy valag pénzt a dokikra stb. Szóval... nehéz.

Emese Flóra decemberben lesz 3 éves. Képe a profilomban. Ez csak véletlen lehet, hogy nem meséltem róla, mert egyébként mindig róla áradozom. Talán nektek nem akartam fájdalmat okozni. Imádnivaló, állítólag rám hasonlít, kedves, imádja a zenét, most megyek és kisminkel.... úgyhogy bocs.

Dana: elvileg a 27. napon vagyok, jövő hét vége fele tesztelek. A 25.-en csináltam (a barnázás és cicifájás kezdete után egy nappal), akkor negatív volt. Bár itt mindenki azt mondta, hogy nagyon korai volt még.

Bocs, most mennem kell, várom a kislányom sminkelési játékra.

Minden jót nektek és köszi a bíztatást.

Puszi, Szilvia és Emese Flóra

emeseanyu

Dana, nagyon aranyos vagy. Tényleg imádni fogjuk. De azért, mert szinte minden nap kint vagyunk nehogy azt hidd, hogy halálra dolgozzuk magunkat. Bár időnként alig tudunk hazamászni a fáradtságtól, de időnkét alig csinálunk valamit. Ma pl míg a párom árkot ásott a villanynak, én két-két anyát csavartam fel 8 db menetes szárra (izgi mi?), azátn meg kutyákat simiztem. Ja, meg kitaláltuk a kapcsolók és dugók helyét. Ezt a részét élvezem a legjobban. De olyan jó érzés látni sőt érezni, ahogy épül.

Szóljatok rám hogy nem beszéljek ennyit erről Kép. Mert én az építkezésről, meg a kutyuskáimról órákat tudnék mesélni.

Bocsika

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajrá Tatabánya!! Előre az ikrekért!Kép Milyen jó is lenne együtt tologatni a babakocsikat!! Benne vagytok?
DanaKép Köszi, nagyon rendi vagy, a zebrát elfogadom, remélem hamarosan produkálok is egyet...még sosem láttam kétcsíkosatKép
anna

madaran

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?