A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Nem t'om, miért lett félkövér.
irina

Vindo, mindketten 72-ben szulettunk, de sajnos en 8 honappal elobb. Igy en leszek eloszor 40. (De egyelore csak 39 januarban :D )

Akkor ti is csaladi vallalkozas vagytok :lol:

(Mondjuk a hugomnal sajnos felleptek problemak - hogy ez most amiatt, vagy nem, isten tudja...)

Irina, nem..... nem mindenben szofogadoak!!! :lol: (Alex mondjuk nagyon nagyon jo kisfiu, edes, mosolygos, bujos, nyugis... csendben eljatszik egesz nap) Raniarol mar tobbszor irtam, Steve-vel egyutt allitjuk, hogy a legnagyobb kihivas az eletunkben :lol:
Hogy ertuk el? Igazandibol nem teljesen a mi erdemunk, Rania nagyon jo kislany volt ilyen szempontbol mar baby koratol, 4 honaposan mar kulon szobaba raktuk, es sose volt gondja vele, hogy aludni menjen, szerette az agyat, szobajat mar azota, es sosem igenyelte, hogy ott maradjuk. Aztan Alex meg megorokolte a szokast. :D
Vendég

A régi szép idők :roll:
Boldog, nyugodt esték a pihenőszék mellett:)

Akkor még egy szobánk volt, és amíg nem kezdett el R. fogzani, addig ott aludt az ágyunk melletti kiságyban. Aztán három hónaposan elkezdtek jönni a fogai, és onnantól hússzor kelt egy éjjel hónapokig. Na, azt nagyon utáltam.

Közben G. rájött, hogy nem is ma jár le a licit, hanem holnap :lol: :idea:

Kép
vindolanda

Adi kamuangoljat meghalgatnam :lol: Rania is kamuangolul enekel, pedig neki az a fo-nyelve :lol:
En gyerekeimnek most Paolo Nutini a kedvenc (fuuu...nagyon jokepu :lol:), a kocsiban mindig azt kell hallgatni, Rania enekel, Alex meg a fejevel bologat utemre, es a vegen megtapsolja Raniat :lol:
Vendég

Licit :lol:
Vendég

A saját szobájában játszani szokott. A hálóban alszik békésen a nagy ágyon. Mivel én nagyon háklis vagyok a fényekre, ezért az új részben minden ajtó tömör fa, semmi üveg. Így nem szűrődik be. De amúgy ha filmet nézünk, azt is hangosan tesszük, sosem ébred fel rá.

Niki, azért ez Raniának egy nagyon jó tulajdonsága, azt ugye tudod??:)

Alejandro 8)

Kép
vindolanda

Niki, Rania :D
Én sosem csináltam titkot belőle, akkor sem, ha ez valakinek nem szimpatikus, hogy én úgy éreztem, hogy mindig is elég nehéz volt Ádival (és nem csak a sok betegeskedés miatt, azt jobban tudtam lelkileg kezelni). Mára már úgy gondolom, erős temperamentum, hogy ne menjünk messzire, én is ilyen gyerek voltam, szelíd férjem szintén nem volt semmi állítólag, és hát apósom nem egy cukipofa, úgyhogy miért várom el, hogy buddha típusú gyerekem legyen ugye...:-)
Mondjuk nem tudok nem irigykedni a barátnőmre, aki nemrég szült, és a kislánya tök nyugis csecsemő. Csak eljátszom a gondolattal, milyennek éltem volna meg az első éveit Ádinak, ha ilyen gyerek lett volna. Őszintén szólva nálam a 2. gyerek vállalásában még mindig komoly kérdés, hogy miként fogom bírni, mert még egy ilyen nehéz szülést (annak összes következményével, amit nem fejtek ki), még egy ilyen első 12 hónapot és -- mondjuk ki -- minimum enyhe depressziót soha többé. De hát csak összeszedem magam egyszer.
irina

R. a pörgősebb, normál rockzenéket kedveli leginkább, arra szokott bulizni itthon.
De a Belgát is kedvelte, amíg kisebb volt. Nemzeti hip-hop, Zsolti a béka (videoklippel), Fehér ló fia meg ilyenek. A kl. zene ellen sem tiltakozik.

Ezt a Nutini gyereket nem ismerem
:roll:

Kép
vindolanda

Vindo, licit :lol:
Szeretném leszögezni, hogy az Alejandro-klippet természetesen soha nem látta a gyermek. Mielőtt még kijönne a gyámügy. :lol:
irina

Irina, fel a fejjel :lol: Nekunk az volt a koncepcionk, hogy megegy Rania az lehetetlen :lol: Be is jott :D
Ez a kedvenc dalunk a gyerkocokkel a kocsiban, Rania kivulrol fujja:
http://www.youtube.com/watch?v=FIQ2Rxh1k9Y&ob=av2e
Vendég

Vindo, Belga-rajongó Rugó 8)
S. szokásához híven ülve alszik az ágyon. És ilyenkor mindig azt mondja, hogy "csak 5 percre". Ami azt jelenti, hogy az ágybontásig, aztán meg tovább. :lol:
irina

Az en gyerekeimnek is szeleskoru az izlesvilaguk. Ha S. Drum and Bass-t hallgat (szerencsere ritkan) teljes extazisba kerulnek :lol: En meg a Zsolti a bekat nem hallottam meg... ez egy egyuttes? :? :lol:

Ja, Irina ezek a videoklippek....nekunk nics tv-elofizetesunk, aztan mikor Mo-on vagyunk anyueknal, Rania tatott szajjal lesi ezeket.. :lol: Meg azt a szamot kezdte enekelni a multkor: I kissed a girl I liked it... :? (persze egy csaj enekli, miert is ne...)
Vendég

Irina, Ádi a kis makacs természetének később hasznát veszi.

Az együttalvást a védőnő előtt nem propagáltam soha, mert tudom, hogy nem szimpatizál vele. Most meg már nem is kérdezi, mert szerintem eszébe sem jutna, hogy valaki egy ekkora gyerekkel együtt alszik a körzetében. De hát a dél-amerikaiak sem halnak bele, ott is felnőnek valahogy a gyerekek :roll:

Lassan haladok a vázlattal :roll: :lol:

Kép
vindolanda

Niki, nyugis 2. gyerek ügyben a próféta szóljon Belőled!
Ez a Nutini nagyon klassz! Baromi jól tud énekelni.
Ádinak ez nagyon bejön, de persze azért, mert nekünk is bejött és aztán megnézettük vele:
http://www.youtube.com/watch?v=yKIM3SkR45I
irina

Vindo, mindenki ugy csinalja, ahogy jo neki! :D Jot rohogtem a bejegyzeseden egyebkent. :) (Marmint a vedono meg a korzete :lol: )
Vendég

Rugó már látta, mikor a youtube-on megnéztem, velem volt. Jöhet a gyámügy :lol:

Niki:
[url]
http://www.youtube.com/watch?v=FsY7A9Pe9wU[/url]

Kép
vindolanda

Vindo, azért nem halacc, mert feltartunk! :D
Na lassan zuhanyoznom kellene és S alatt ágyat bontani.
irina

Megnéztem Nutinit 8)

Hát Niki, itt a dolgok máshogyan mennek. A környéken lévő anyákat (tősgyökeresek) az utcában pl. nem láttam még kinn játszani a gyerekekkel, magukban vannak az udvaron akár egy órát is, vagy csak nézik messziről őket :roll:

Kép
vindolanda

Már csak egy oldal kellene a végére :roll:

S. megtanulhatna levitálni, aztán csak beágyaznál alatta, és kész :roll:

Kép
vindolanda

Vindo: :lol:
[/b]
irina

Ez a Zsolti a béka nagyon ott van. 8)
irina

G. amúgy álmában mindig letagadja, hogy horkol. Reflexből, nincs is magánál, de azt tudja mondani rögtön, hogy "nem is horkoltam". Én ezt nem értem :roll:

Kép
vindolanda

Ja, ez már magaskultúra, akár hogy is nézem :idea:

Kép
vindolanda

Azt hittem, ennek a vázlatnak sosem lesz vége. Na, megyek akkor aludni, hulla vagyok. Hétfőn meg hajnalban kelünk :arrow:
Jó éjt.

Kép
vindolanda

Na, kozben elment a netem... :twisted: De visszahoztam! :)

Mindjart megnezem/hallgatom a linkeket 8)

Ja, ez a Nutini... itt most nagyon nepszeru :) Amikor S. berakta a cd-t eloszor, az elso szam tok olyan volt, mintha egy fekete enekes valami raggie-szeruseget enekelne, erre S. mondja, hogy ez egy feher es skot f@szi... :shock: Akkor elkepzeltem a hang alapjan valami idosodo embert, erre mikor megneztem a boriton, ki is ez, igy neztem: :shock: :P :shock: :P :shock: :P :shock: :P
:lol: :lol: :lol: Persze S. elott higgadt maradtam, de azert belul felforrt a verem! :lol:

Szomszed anyukak: ilyen sztorit apukamtol hallottam: mama szoknyaba engedte ki a mezore jatszani, hogy a pisilessel se legyen gond, reggel kitereltek oket, este meg be :lol:
Vendég

Jo ejt Vindo, en is felcuccolok a haloba, filmet mar nem nezek, mert kozben ki kellett vennem a kontaktlencsemet, igy nem latok, olvasok az agyban, es bort iszok, amig el nem alszok 8) :)
Jo ejt!
Vendég

Jó éjt Nektek is!
irina

Na.... :? Sorry
Vendég

Jo ejt, Irina :D
Vendég

Kakukk! Most mentetek aludni? :(

Kép
Kép
Kép
gremese

Persze nekem is kéne, csak még dolgozunk apával.
Ami az altatást illeti, lefektetjük őket az ágyba, jó éjt, és lejövünk. 1-2x fel kell menni, mert vizet kérnek, és ennyi. Alszanak is.

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Micsoda dumaeste volt itt :lol:

Én alig aludtam, Pöti fogatnöveszt és nyűglődött :?
Azért a 3 óra összejött :D
Cicusnak nincs baja hálaaz égnek. A pukli is kisebb lett.

reggelit kell csinálni :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

naposat :) hajnal 4kor miért nem volt itt senki :?: :?: :shock:

Esésekre,kék zöld foltokra TRAUMMEL kenőcs :) jó és nem lesz annyira gáz a folt :)

ezta traccspartit :)
lassan 2 hete kocsikáztatom az üveg Sangriát lassan megromlik :roll:

De Niro :) melyik aza filmje amelyikben pszichologushoz jár? annyira bírom abban is :)

közben B. keze gyönyörű narancssárga lett :x :lol:

nálunk altatás úgy van,h. Bnek szertartásosan( :!: )tápit adok("párnája" feje és kezem közt,szigorúan sötétben) aztán ágyba be és pillanatok alatt elalszik :) ha nem akkor még dumálunk ,Thomast mesélek fejből :)
Mírát meg Apja altatja,olvas neki mesét(de csak olyan jó most már ami regény) és kidőlnek mind2en :) :) szerintem R. hamarabb elalszik :)

Belgától M. a Zsolti a békát szerette nagyon :) a fehérlófia az már nem jött be neki :) pedig a mesét nagyon szereti vagy 100* látta már szerintem :) vmelyik nap meg János vitézt nézte,és mondta lelkesen Nekem,Anya végre egy normális mese :) :)

http://www.youtube.com/watch?v=1DrpfWGcvyQ

Irina!
http://www.youtube.com/watch?v=be2GN8L5 ... re=related átírott változatod megvan még :) :) erről a számról mindig Te jutsz eszembe

:arrow:

KépKép
viranka

Jo reggelt! :D

Mi haromnegyed 7-kor keltunk... Nem tudom S. mikor tevelyeg haza... biztos sokaig fog aludni, aztan lassan elindul hazafele (kb 45 km)

Viranka, ez nem annyira vigjatek, vicces jelenetek vannak benne, de kicsit inkabb szomoru. De nem gengszter-film. :)

Ma delutanra anyu unokatestvere is bejelentkezett... :?

Itt nagyon leesett a homerseklet, es nem akar mukodni a futes... nem tudom mi a franc van vele! :twisted:
Vendég

Elfelejtettem irni, hogy megint jon aposom Jamaikabol.. Ma erkezik. Majusban volt itt, elotte nem volt 13 evig... most megint jon, mert meghalt a legjobb baratja..
Rania nagyon varja :D
Vendég

na majd R-t ráuszítom :) bár lehet már megvan :) :)
de édes lehet ahpogy várja Nagyapját :) gondolom nem csak amitt megy h. barátja meghalt :?

KépKép
viranka

múltkor Viharszigetet néztük meg.A végén már teljesen bekavarodtam :oops: de jó volt :)
tényleg Vindo,MOON-t megnézted már :)

KépKép
viranka

Halihó!

Csak gyorsan bekukkantok. Tök jó volt a tegnapi party. Ma meg Nánásra megyünk, az öcsémet köszöntjük, mert névnapja volt.

Torta receptjét majd megkeresem és felteszem. Nagyon egyszerű, mint ahogyan a többi Sthal-recept is.

Irina, irigykedem. Jó lehetett ez a konferencia. Ha ennyire érdekel, akkor ajánlanék egy szuper könyvet: Gyarmathy Éva: Diszlexia, specifikus tanítási zavar. Illetve Hámori Józsefnek van egy remek könyve a két agyféltekéről, csak a címe nem jut eszembe. Nagyon izgalmas. Megnéztem; Az emberi agy asszimetriái. Van még egy remek, Faludy nemtomki: És szertefoszlik a homály. Erről már írtam asszem. Faludy György unokája is mélydiszlexiás, ennek ellenére talán 9 évesen Menza-tag lett. A szülők, leginkább az édesanya, illetve maga Alexander meséli el, hogy mik is történtek velük.

NO, ennyit most, megyek készülődni.
dmaggie

Maggie, jo utat! :D

Idegesit ez a futes... hideg van! :x
Vendég

Sziasztok!

Nikikém, kinél lehet reklamálni fűtésügyben? Tényleg nagyon hideg lehet anélkül.

Maggie-m, nagyon köszi az ajánlásokat!!! Maga Gyarmathy Éva tartotta a konferenciát (meg Sarkadi Ágnes). :-) Adtak egy könyvet is (tanárnak és hallgatónak is, az a címe, h Diszlexiás tanulókról felsőfokon. Tele van tök jó ötletekkel, milyen prezentációkat, handoutokat csináljunk, hogy a diszlexiások is használni tudják. Majd terjesztem a dolgot a tanszéken is. Amúgy nagyon megható volt, egy csomó diszlexiás diák is volt a konfin, láttam, hogyan jegyzetelnek, mit szólnak a dolgokhoz.

Verus, igen, a Belga-panaszdal nekem is eszembe jutott. ;-) A Viharszigetet én még nem láttam, nem ismerem, de felírom a listámra.
irina

Sziasztok.

Gyors bejelentkezés. G. elment dolgozni, Rugóval ketten nyomulunk, elég kóma vagyok.

Viranka, még nem néztem meg :oops: :oops: :oops:
Semmit nem nézek egy ideje :oops:
De majd ha jön a vizsgaidőszak, lazsálni fogok.

Rugó közelít. Lefelé tart a galériából :arrow:

Jövök majd, ha megint elfoglalja magát. Van rá esély, mostanában ügyeske :P

Kép
vindolanda

Irina, mivel bereljuk a hazat, a tulajdonos feladata a javitas... viszont nem siet el semmit, mindig rengeteget varunk ra, ha valami van.... :twisted: (Pedig viz- es futesszerelo... :twisted: )
Majd S. intezkedik, remelem, nemsokara hallok felole... :?

Most muszaj mennem, ossze kell dobnom a lakast, meg magamat is... :D

Jovok meg!
Vendég

Fűtés :?

Na, elkezdett játszogatni magában, addig rakok pár képet:

Autó-kezdemény:
Kép

Itt eljátsszuk, hogy nejlontasakban halakat hozunk az akvarisztikából autóval:
Kép

Az akváriumba halak, a kerti tóba teknősök kerülnek:
Kép

Végül jön egy gyurma-kígyó Kép

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Bocsi,hogy nem jöttem :oops:

Láttam jól elvoltatok este :)

Aranyosak a gyerekek,ahogy olvastam. Képek is szupik. :)

Mi a hetekben orvoshoz jártunk,hol gyerekek,hol a mamák mentek ultrahang és társaihoz.Így annyira elmentek a napok,estére meg már annyira fáradt vagyok.Lelki erőm sincs érdemben ide ülni. Bocsi ezért :oops: Most szünet van,holnaptól ovi várom már nagyon,egy kicsivel könnyebb lesz.
No elvoltam munkanélküliben is jól elszomorodtam.

Betegeknek és sérülteknek jobbulást! :)
varga tünde

Tünde, akkor jól összejöttek a dolgok :?
Remélem, hamar egyenesbe kerültök.
Mi volt a munkaügyi hivatalban?
Gyerekek meggyógyultak?

Pakolgatok közben, Rugó játszik. Kiürítem a porzsákot és porszívózok. Ha azzal is kész leszek, minden rendben lesz 8)

Kép
vindolanda

Két variáció van. Vagy ő a legjobb gyerek a világon, aki rájött arra, hogy magában is tud játszani, vagy éppen pakolja tele a gatyáját játék közben :roll: :?:

Kép
vindolanda

Nyoma sincs telepakolt gatyának. Ő a legjobb gyerek :shock: :P

Kép
vindolanda

Nincs semmi kilátásban.Majd talán jövőre áprilisban lesz,akkor kezdődik a nyári szezont itt,szóval szar a helyzet...Pénzt kb. 5 hónapig kapok,de az nem nagy összeg..

Gyerkőcök kaptak antit is, így rendbe jöttek.

Rugó :)
varga tünde

Jo reggelt!

Szakad az eso, orkan ereju szel van, es hideg van..... :twisted: Valoszinu itthon leszunk, csak este kell suliba mennem. Lett volna elintezni valom, de S. elaludt, es elvitte a kocsit, ilyen idoben nem indulok utnak babakocsival meg busszal. :?

Tunde, sajnalom :(

Vindo, nagyon kreativak vagytok, aranyos Rugo nagyon.

Delutan suru volt tegnap, S. reggel 7-ig bulizott, aztan delben felkelt es elindult haza... fel 2-kor ert ide. Aztan itt volt a rokon, este meg egy barati hazaspar is atugrott a babajukkal.
Ja, megkaptam a szulinapi kepeket is :D (viszont a gyertyafujas videon van csak...) felrakom mindjart, ha sikerul lekicsinyitenem.
Vendég

Kép Partyra kesz Rania
Kép Ez volt a kedvenc ajandek...
Kép Alex es a vendegek itala..
Kép A tortaval
Kép
Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?