A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Gyoreneildi,
jelöltelek :-) na kivi vagyok hogy honnan a közös ismerős :lol:
nekem munkából

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Estrella,

ügyi voltál a bulin. Ha kicsit "bűnöztél" ne aggódj! Különben szerintem biztos szépen odafigyelsz hogy betartsd, ettől nem lesz semmi baj. (Amúgy én is így szoktam parázni ha vmi becsúszik, úgyhogy bagoly mondja :) )
A vv. időpontjáig nekem is kerek két hét van, 23án kedd reggel lesz. Bár itt csak 0 és 60 perces inzulint néznek, nekem meg 0 és 120 perces van. Nem is tudom hogy akarják összevetni.

Sajtika,
nem semmi csaj vagy!! Egy igazi főszakács bújt el benned :)

Kispatak,
szuper hogy megvan a hííííííííd!! A többihez meg még KITARTÁST kívánok!! De szépen alakulsz.

Én tegnap voltam újra fogdokernél, megnézte a panorámaröntgent és azt mondta nincs semmi baj velük, gyök.tömések, koronák rendben, góc nincsen. Egy nagy fogamat betömte, és ennyi. Azt hittem két koronát meg akar csinálni, de kiderült majd csak 1 kell, az is ráér 1 éven belül, addig kihúzza az a tömés amit csinált. Úgyhogy olyan rendi volt, nem kapkodott bele mindenbe, figyelembe vette, hogy remélhetőleg újra indul a lombik. Aztán ha majd sikerül, gyűjthetek a fogrendbetételre. Elől is ki kell cserélni a koronát, meg porcelánhéj kell egy másikra, stb... Mondta hogy hozzá lehet menni költeni :)

Kisbéka hajrá továbbra is a szép tüszőkért. Mikor is mész kontrollra? Holnap?
ann74

Kubu!

Igen akkor jó gondoltam.
Szóval Huda nekünk nagyon régi családi ismerős. Kiskorom óta ismerem. Az anyukája minden évben szokott hozzánk jönni. Igaz az idén nem volt. Na majd mesélek még.

gyoreneildi

Sziasztok!
Köszönöm a dícséreteket...biztos kell még idő, hogy be tudjunk tellni Őbabaságával :)

Estrella: hogy fiú v. lány.. hááááát határeset ebben a korban, ritkán, de lehet már látni, főleg ha kispasiról van szó és ha beterpeszt, de még azt sem mondják biztosra, csak feltételezésként.. 1-2 hét múlva elméletileg már látszódhatna talán, de soknak még csak később, ahogy néztem... :shock: ... úgyhogy továbbra is várunk azt egyszer csakmegmutatja magát :) De most tök nyugodt vagyok e témában, az hogy minden rendben van, háttérbe szorítja, hogy kuksi, vagy nunis van-e ott??? :lol: :lol:

Judit: Integráltat ott az Istenhegyin nem mondták külön, hogy kéne, gondolom, merthogy jó az eredmény...de meglátom, hogy Sz. mit mond.. ha Ő javasolja akkor megcsináltatjuk...de lehet elég lesz a következő genetikai uhu is.. nem tudom, annyira nem értek ezekhez a dolgokhoz :) holnap majd rákérdezek :wink:

Navikám: Pihizzél is, nehogy kidőlj!!! :) Láttam az iwiw-es újképeket.... állat az a babakocsi!!! :) És micsoda kis vékony anyuka van a képeken!!! :) Zorka baba pedig egyszerűen továbbra is csodálatos :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok!
Voltam H.Krisztinánál,4mm es és van szívhang.
Műtét kizárva jövő hétig,hacsak nem kezdek vérezni.
Kedden kontroll,még nem sok jóval bíztat,mert mensi szerint 8 hetes lennék,pé.alapján 7,amúgy meg 6.6 körül.
A legnagyobb baj,hogy van sz.től egy 17 napos hcgm ami1266.
Ehhez képest nagyon pici.
Este lesz meg ahcg,reggel óta a Mávban.Ma nézett Fülöp doki.mert nem lesz hétfőig.
azt mondta volt már ilyen betege 1,ágyba parancsolt.Sz.hez majd jövő héten megyek csak.
Andikám!
nagyon drága!
Köszi a sok aggódást csajok!
Bocs hogy csak magamról írok,de majd később jövök.
ritabmc

Rita!
Amíg egy pici esély is van, bízz és fogadj szót a dokinak.. ÁGY... pihenés... lehetőleg kevés agyalás... Mi itt mind nagyon drukkolunk Neked!!!!!!! :wink:

andrea-1

Rita, egyelőre ennek tessék örülni! :lol: :lol:
Tanácsot megfogadni. Pihi, és mennek a babanövesző szuperizék. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
aktucs

Rita,
úúúgy vártalak már a jó hírrel :)
Nem feladni, hinni, hinni! Ott a baba, növöget majd szépen! Pihizz nagyon sokat, és csak jóra gondolj, arra hogy terhes vagy, egy szép kis élet fejlődik a pocidban!!!

Kép
judit0713

Egyidős kismamák vagyunk??? :D

Kép
judit0713

Na várjunk. Ha pé alapján 7, méret alapján 6+6, akkor az teljesen jó!!! :shock: :shock: :shock: :D :D
aktucs

Rita,
az nem lehet hogy nálad is több bogyoka indult útnak, azért mért Sz magasabb hcg-t? Aztán meg szépen növöget ez az egy, ahogy kell. Nálam is hasonló volt a helyzet, csak ott ugye a beülti miatt S kapásból ezt mondta...De ugye azt is tudjuk hogy a terhességek nagy része ikerként indul, de csak az egyikükből lesz a végén baba. A másik az 5-6. héten általában felszívódik.

Kép
judit0713

Hahó!

Na annyi mindent irtatok, hogy már nem is tudom fejben tartani.

Köszönöm a hidgratulációt. Amugy van egy saját hidunk kinn a nyári laknál, hiszen patak folyik előttünk - innen a Kispatak. Folytatás még hosszadalmasabb és költségesebb. Én csak attól félek hogy birom 22 hétig majd a gyökeret terhelés nélkül a többi már nem is érdekel. Nem leszek szép, de egye fenyő. Vége jó minden jó.

Estrella: beülti min 100 és a korona ára. Pesten több helyen van, Moszkva tér környékén is láttam ma a neten Moszkva tér 18. Én dokker nagyon jó, csak borzalmas messze, majdnem Csömör.
Fogászatra kell majd menned és ne sokat halogasd!

Andi: nagyon szép a pocakban a pocakos, tünemény.

Kubu: nem lehet egyszerű Marcival. Mi lenne, ha egész nap otthon lenne. Liza mit tesz?

Gyildi: te babád is nagyon nő!

Vicky: hajrá vizsga, vezess sokat és légy nyugodt. Menni fog! Aztán gyakorolj amennyit csak tudsz. Én most hétvégenként teszem, több a semminél.

Sajti: bármely receptnek örölünk vagy ha neten van valahol.

Breki: ne hagy magad, maradj otthon és le...m tabletta. Babára gondolj!

Rita: jaj de jó, tapsikoltam itt, csak nézett a férjem. Remélem minden ok-s lesz, nagyon szurkolok!

Judit: köszönöm, hogy te is gondolsz rám és báránykámra. Már csak pár hét, valaminek történni kell, mert jön a névnap és az év vége. Akkor felhiv, ha nem is jön el soha.

Ann: de jó, hogy ok-s a fog. Vigyázz rá.

Remélem, hogy hamarosan kapunk itt egy jó hirt valakitől.

Majd még bekukk, most irány a házi feladat

üdv kispatak
Vendég

Gyoreneildi,
Hudaval együtt dolgoztunk, csak 1x taliztam amikor 1 hétig együtt voltunk Plymouthban tréningen, hogy milyen egy tündéri csajszi :-)

Rita,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

és szavak nélkül a programom :lol: :lol:

Kép Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

megjöttünk az uh-ról, babánkkal minden rendben.
33 mm, vannak kéz és lábkezdemények. :-) és láttam ahogy ver a kis szíve.
legközelebb 2 hét múlva genetikai vizsgálat az istenhegyin, meg terheléses cukor a bmc-ben.
kaptunk képet is, íme:

Kép

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Zszuzsó!!!
nagyon szép a babád!!!!!

Csajok!kiesett a tömés a fogamból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
vikus82

Andi,
gratulálok az eredményhez!!!
nagyon helyes a képen a kissrác!!! :-D

Rita,
nagyon drukkolok. :arrow: :arrow:

Estrella,
jól megoldottad a vacsit, ügyes vagy. örülök hogy a citromos víz beválik. :wink:

Kispatak,
hajrá hídavatás. kitartást a folytatáshoz.
bárányka ünnepekkor biztos elgondolkodik majd. :idea:

Judit,
jobban vagy?

Brekk,
lesz...m tabletta napi háromszor legalább, galád főnök mondjon már le végre!!! :evil:
nyugihullámokat indítok felétek! :arrow: :arrow:

Kubu,
találó képek, nem semmi Marcus energiája. :-D mi lenne ha még bölcsibe sem járna és ezt egész nap művelné otthon?!
sulival hogy állsz? :?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi!

Nagyon jó hírek, szupeeeeeeeer! Vigyázzatok magatokra!

Kubu, hát ezek a képek nem semmik. Az elsőt jól meg kellett néznem, hogy megtaláljam a sok játék között uraságát :))
Szóval mindig vmi ki rosszaságon töri a fejét?? Igaz fiúúúúúúú!))
ann74

Kubu: Hurrikán mindig és mindig felül tudja múlni magát :))))))))))))))) Atyaég.... felkészülök az effélékre ha a mienk is fiú lesz.... ha már úgyis itt a kedves és tápintátos "kolleganők" mind a fiút beszélik belém :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bár én lánynak olyan rossz voltam, hogy anyu mindig mondja a mai napig, hogy hat fiút kitettem :)

Zsuzsó.... micsoda formás!!! :).... és gondolj bele 2 hét múlva már ott fog kapálózni a kezecskéivel.... (anyunak vittünk ma dvd-t...odavolt meg vissza... még nem látott soha ilyet! :) szóval azt néztük, hogy szinte végigmozogta az egész eseményt.... :shock:

andrea-1

Andi,
válaszoltam. énszülők is odavoltak a képtől. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Navi,
a HelloKitty-s kép nagyon ott van!! :-D
te milyen jól nézel ki! :-)
Vaya-ról tudsz valamit? gyanúsan eltűnt. :roll:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!

Ma meg volt a BMC-s látogatásom,és kezdödik az inszem!!!!!!!
Ha a férjem haza szambázik a szurikkal,akkor máris kezdjük az szurit.Úgy örülök!!!!!!!!!!!!
Ha minden rendben lesz,akkor még a Mikulás bácsi meghozza a zebrás tesztet.
Na ma kit láttam aBMC- falán?Hát a Barbus mosolygott szembe velünk.Nagyon aranyos!

Andi,Zsuzsó:
Ezek aztán sztár fotok!!!!!Gratulálok!
Én is ilyet akarok!!!!!

Most csak ennyi,most van még egy pici olvasnivalóm,majd jövök!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Drágák vagytok!
Most újabb 1 hét para,de csak reménykedni tudok.
Én is arra gondolok,hogy kettőnek indult.Remélem.Már olvastam sok mindent,hááát pici.De erős!!!
ritabmc

vmi fogrongáló manó jár itt a topicon! :(
vikus82

Rita:
Csak pozitivan!A picike nagyon kapaszkodik,meglásd minden rendben lesz.Nyugi-nyugi-nyugi!!!!!

Sajti:
Most olvasom,hogy mekkora nagy szakács vagy.Hihetetlen energiával rendelkezel!Nagyon ügyi vagy!!!

Kispatak:
Hurrá,meg van a várva várt hidacska.Haladnak a dolgok,nemsoká a báránykád is jelentkezni fog.

Kubu:
Nem semmi a Marci,igazi fiú gyerek.Nekem is nan egy hasonló unokahugom,azt hiszem a Marcival egy óra alatt a házat a fejetetejére állitanák.

Békú:
Mi volt ma?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Hahó!

Remélem a jó hirek hamarosan érkezik!?

Zsuzska: Hajrá inszem!

igy van a hid megvan, jön a következő, a vége talán nyárra meglesz? Báránykának kellene jelentkezni, csak szegély állandó rohanásban van, de a névnapig már nincs egy hónap. Valami majd csak lesz - nem olyan rossz bolt ám neki egy találkozás. Bár jönne már ő, de az is nagy szó,ha mi mehetünk.
Sajnos ő egyébként nem igazán gondolkodik. Ha tenné, nem tartanánk itt.

Ep-s érdeklődők: most fejeztem be az adminisztrálást egy hatalmas adag számlát fogok most beküldeni. Jó pénzt kapunk vissza, az SZJA visszatérítésről már ne is beszéljünk. De hát valamit valamiért - ilyenkor azt mondom jó órabérem volt/van.

Zsuzsi: uh kép tündéri! Hajrá!

Kubu: hát hurrikán!? Nincs egy kicsit tul sok játék????

üdv kispatak
Vendég

csajok,
akit érdekelt az oltás téma!
elég nehéz eligazodni még idén is a sorok között, de a 12 hét után biztonsággal be lehet adni, ez az én dokim véleménye.
ha meg nem sokat jár el otthonról a kismama, akkor megoldás lehet a közvetlen környezet oltása.
ennyit tudtam meg, ha segít valakinek a döntésben.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

28000 a hcg.10000-31000ig jó.Fülöp örül,most hívtam.
ritabmc

Ritaaaaaaaa.... akkor ez azt jelenti, hogy.....?????????????????? :lol:

andrea-1

Zsuzsi, a de Manód is nagyon helyes:-) Kis Pöttömke!

Rita, ezek nagyon jó hírek, továbbra is bíztatni a picit, fejlődjön, növekedjen ügyesen, mert nagyon várjátok a családba!

Kispatak, hihetetlen, amennyit te fogorvoshoz jársz...lesz idő, amikor már nem kell menni?

Nekem még van kemény 8 napom az izgulásból, a hőm továbbra is 37 felett, a hasfájást szinte megszoktam ,folyamatosan érzem alul, a melleim meg szó szerint szinte fájnak, főként körbe a mellbimbóm körül,nekem jött ma egy kislány és hozzáütődött a mellemhez, piszkosul fájt...
A hőgörbeelemzők szerint ha 16 napig fennmarad a hő, akkor viárdövinörz, ha nem, akkor nexttájm.
Én most úgy veszem, hogy baba van nálunk, és nagyon biztatom.A titok miatt is van...
Vendég

Hali!

Kahlan: én sajnos már 47 éve járom a fogorvost, tudod ez el fog kisérni mig élel vagy van fogam. Most lesz, meg beültetnek majd egyet. Tartok tőle nem ez lesz az első és utolsó se. Ez nagyon hosszadalmas, kb még 5-6 hónap. Hát ez van. Kibirom mert ki kell birni

Vikus: irány a fogdokker és ne félj! Nincs miért

inkább babásodjatok!

Rita: jó hirek csak igy tovább

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok,újra itt!! :D

Hazaértem a munkából :)

No,mondom a híreket. Reggel voltam Sz-nél,de már nem mertem mosdóba kimenni a múltkori eset miatt... :lol: :lol: :lol: :lol:
Úgyhogy még hosszabbnak tűnt a várakozás,pedig alig voltak,ennek nagyon örültem :)

UH szokás szerint nagyon fájt,a fenekem már az egekben volt,mikor a bal petefészkemet próbálta majdnem függőleges Silverboy-jal megnézni... :roll: :roll: :shock: :shock: :shock:

Juditnak írtam,de asszem rosszul,szóval a pontos adatok:
4 nap után mnyh: 8 mm
jobbra: 9, 9, 7 mm
balra: 10, 9, 8, 8 mm

nem sok,és emelt az adagon,ma már 4 Merionalt szúrunk, sőőőőőt,mindezt 3 napig!!!
Mellette Gonal,csütörtöktől Cetrotide.

Ez utóbbihoz nagyon fontos kérdés:
mit kell vele csinálni?
merthogy csak felírta,és csüt. reggel be kell adni,de csak pénteken van jelenésem nála,és a szurit nem is néztem még meg,szóóóval valaki írja le légyszi,mi a teendő vele!
Ha ugyanazt kell,mint egy másik általam ismerttel,akkor elég,ha hozzá hasonlítjátok :D

Másik kérdés: milyenek ezek a tüszőcske méretek,és mnyh. méret szerintetek?
Sz nem túl bőbeszédű...
Csak hát ez a 4 Merional....?!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rita: én azért halkan már gratulálnék...!! :)

Kubu: nagyon édes vagy,hogy ennyit gondolsz rám,köszönöm!! :D
Köszi a drukkokat,remélem minden ilyen jól halad tovább :)

Egy hét múlvára tervezem a leszívást,másfél hét,és a babácská(k) már pocakban lesz(nek). :D

Lesz*rom tabletta még van kevés,csak mindig elfelejtem bevenni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy anyum is épp ezt mondta az előbb a telefonban :D

Zsuzsó: gratulálok,gyönyörűséges az a kis bogyó a képen!
Annyira jó,hogy már így látszik keze-lába :shock: :shock: :)
Vendég

Sziasztok csajok!

Rita csak így tovább!

Vikus a fogdokihoz csak az oda vezető út a nehéz utána már túl leszel rajta és visszagondolva nem is olyan szörnyű!

Holnap megbeszélés BMC remélem kezdődhet aminek kezdődnie kell!!!!

Mindenkinek szép estét!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: drukkolok nagyon! :) :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

zsuzska: Nagyon örülök, hogy Barbus kikerült a tablóra. :) Ugye milyen jó az a kép? Ez most nagyon feldobott, imádtam a babákat nézegetni annak idején.

kubu: Marci nem semmi, már Barbus is tud ám rendetlenséget csinálni.

rita: Én drukkolok a babucinak, ezek nagyon jó hírek szerintem.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzska: nagyon örülök,hogy végre Ti is kezdhettek!! :)
Remélem jól megy a szurizás :)

Nekem egyre nehezebb,egyre jobban fáj a szurizás,de nem érdekel,már nem soká kell szúrni :D
Vendég

Békus,
Cetrotide ugyanúgy hasbaszúrós, oldalról, reggel. Ez is 2 komponensű, éde sokkal lassabban oldódik, mint a merional, lassan körözz esetleg csak vele, én egyszer kicsit megráztam, na azt hittem soha nem múlik el a habosodás. Ez egy kicsit csíphet és piros lesz utána a helye. Amúgy ez tök jó, mert előre töltött fecskendő, egyszerűbb vele.
Sok sikert!
Ne aggódj méret és darabszám miatt,még csak 4. napon vagy, jó lesz ez!!
ann74

Kispatak
Te nyerted a hidas versenyt.

Vicky
Barbus képe már régen kint volt, azt hittem már írtam.

Andi
Nagyon csodás a fiacskád.

Zsuzsó
De jó Neked is. Gyönyörű gyerek.

Rita
Gratula Neked is. Te a Fülöphöz hova jársz?

Kahlan
Szerintem is ott van.

Béku
Az adatok szerintem jók a 4. napon. Van még idő. A cetrodite ugyanolyan mint a többi, keverni szúrni. Beadás után egy kicsit csíp és piros is lesz.

A tegnapi napom olyan káoszos lett, hogy már nem tudtam jönni.
Délután felhívott a Fülöp doki, és elmondta, hogy csütörtökön az utolsó két embert lemondta és így végzett 2:30-kor. Ki sem bírtam volna. De nekem csinál rendelést jövő kedden.

Tegnap fogorvoshoz kellett volna mennem, de az aszisztens lemondta.

Reggel felhívott egy ürge, hogy megnézné a kocsimat (hirdetem). Mondtam, hogy jó a páromnál van ( ház előtt) majd délután egyeztessen vele, hogy mikor ér haza. Aztán hívta a páromat, nem bírta kivárni a délutánt. Majd a párom engem, hogy legyek ott, mert ha megfelel el is vinné, és a papírok nálam vannak.
Mivel a fogorvos ugrott elindultam, hogy a hétvégén bedöglött szgépet szervízbe vigyem, de közben jött a telefon - anyós páromnak, párom nekem, hogy ott vannak a kocsinál. Én hívtam a vevőt, hogy Ő van e ott. Gyorsan beugrottam a szervízbe – gép javíthatatlan, majd a kocsimhoz. Este 10 után értem haza. De eladtam.
vnbeni

Ann: köszönöm a Cetrotide-os segítséget,majd csüt. reggel meglátom,mire megyek vele,remélem itt lesztek,ha segítség kell :D

Remélem jóóól megnőnek a tüszőcskék :)
Gondolom több már nem lesz,csak ezek fognak megnőni,de ez is elég,hisz ezt akartam,hogy ne legyen túl sok,mert nem lehetek telhetetlen,de azért egy pár darab jól jönne,hogy 2 embriócskát lehessen majd beültetni :)

Vnbeni: jó kis kálváriád volt,most már pihengessél!! :)
Vendég

Vnbeni: Neked is köszi a Cetrotide-infót,ezek szerint Merionalhoz hasonló,vegyítve a Decapeptyl kellemes csípős érzésével :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem szoktam az adatok miatt aggódni,csak megütötte a fülemet az,hogy ekkora adagra kapcsoltunk..
Vendég

Asszem félreérthetően írtam...
4 napnyi szuri után ennyi a tüsző/mnyh méret,de ez már az 5. nap :)
Vendég

Béku
Én is így értettem.
vnbeni

Akkor jó :D
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Mia!!!!
irj!!!!!!!!!!!!szoritok ma!!!!!!!!!!!!!pusz
vikus82

Kedves Kismamak!

Tovabbra is szeretettel ajanlom figyelmetekbe uj webaruhazunkat, melyben sok kulonleges es praktikus termeket talaltok.
Tobbek kozott baba-agynemut, labzsakot, babakocsi-parnat, es a Magyarorszagon eloszor kaphato az USA-ban kifejlesztett uj, biztonsagos kisagy-racsvedot.

www.babymarket.webs.com

Termekeink nevreszoloan is megvasarolhatoak, kerlek, lepj kapcsolatba velunk, amennyiben egyedi elkepzelesed van.

Tovabbi kellemes babazast/babavarast! :D

littlebabymarket
Budapest

Békus,
na hogy ment a reggeli Cetrotide? Semmi ördöngősség, ugye? Én azért "szerettem, " mert olyan jó minőségű tűt adtak hozzá, meg rendesen lejött a kupakja, nem a tűvel együtt, mint az a patikában vásárolt tűk esetében velem szokott történni. Ugyanis őbb, hogy miután lecseréltem a felszívós tűt és az injekcióst rátettem, egyszerűen nem tudtam lehúzni a műanyag borítót, vagy jött vele együtt a tű is. Vagy nem jó minőségű tűt vettem, bár nem hoszem hogy ebből olyan sokféle létezik, vagy én voltam a nagyon béna...
ann74

Andikám, Zsuzsóókám gyönyörűek a pöttömkék :!: :!: :!: :!: Gratulálok! Olvadozok és nosztalgiázom. Nagyon jó volt pocakosnak lenni :wink:

Maccs
vörösmacska

Képzeljétek, már tokásodik a pasim, 2700 g felett a súlya.

Kép

Tündérkém pedig 1 kg felett és lélegeztetőgép nélkül, de már biztos olvastátok.

Kép

Csókjaim küldöm mindenkinek! :D Még egyszer gratulálok az új kismamiknak!

Maccs
vörösmacska

Sziasztok!

Kubu
Hurrikán nagyon édes :)

Vicky
Tesómék tudják, hogy babát szeretnénk, vagyis a feleségének mondtam és az ő tesója van a fogorvosnál, szóval azt pletykálhatná nyugodtan...

Drukkolok a vizsgádhoz, remélem tudsz még előtte sokat gyakorolni.

Ann
Amúgy betartom a diétát, bár mostanában délelőtt meg délután éhes vagyok, és uzsira az a 3 szem szilva nem segít túl sokat...
Este meg már a rosszullét miatt nincs étvágyam, szóval nehéz azt az esti 40 gr-ot lenyomni...
Drukkolok, hogy jó legyen a vv! Fura, hogy 60 perces értéket néznek, a 120-as szokott lenni a mérvadó...

Andi
Na persze, az a lényeg, hogy egészséges legyen, csak nyilván mindenki minél előbb szeretné tudni, hogy fiú vagy lány lesz-e...

Rita
Jaj, nagyon drukkolok!!!
A HCG gyönyörű, pihenj sokat!

Kispatak
Huh, jó húzós a fogbeültetés ára! Mondjuk kb ennyire is számítottam.

Zsuzsi
Nagyon jó kép, gratulálok a kis 33 mm-eshez :)
Remélem én is kapok már képet legközelebb :(
Azt külön kéritek, vagy adja a doki?

Köszi az oltás infot, én hajlok rá, hogy beadassam, férj nem szeretné, de májusig szeretnék dolgozni és a BKV-n bármit össze lehet szedni...
Más lenne, ha otthon ülnék, de így félek.

zsuzska
Remélem a Mikulás meghozza a várva várt ajándékot!

Kahlan
Nagyon drukkolok, hogy baba legyen!
Nekem is a mellfájás volt az első tünet, jobban fájt, mint Mary előtt, viszont a hasam kevésbé görcsölt, de persze nem figyeltem rá, nem gondoltam volna, hogy baba van a dologban...

Macs, gyönyörűek a picik!!!

De jó nektek, hogy szülők ennyire örülnek...
Én mondtam apunak, hogy lehet, hogy nagypapa lesz, tudjátok, mi volt a rekaciója???
Megkérdezte, hogy ki az apja...
És tudta, hogy kórházba is jártunk, szóval k*rva jól esett.
Meg amúgy is kiborított...
Hétvégén leszek 30 éves, megbeszéltük két hete, hogy szombaton ünnepeljük, vasárnap meg apósékkal.
Erre most kitalálta, hogy szombaton barlangász konferencia lesz és milyen érdekes előadásokkal, és tegyük át vasárnapra. Mondtam, hogy nem, apósékhoz megyünk (ők legalább szeretnek), erre az a remek ötlete támadt, hogy akkor péntek este...
Péntek az egyetlen nap, amikor nem kocsival jövök haza, hanem vonatozom, kb 7-re érek haza, túlóra is általában akkor van és amúgy is hulla fáradt vagyok.
Most épp ott tartok, hogy ne is ünnepeljük meg, ha neki ennyire fontos a lánya 30. szülinapja. Férjem nagyon ki van miatta.
estrella22

Hú, laptető!!!

Megy belőle Ritának, Zsuzskának és Békunak, meg persze Kittikének, és egy picit megtartok magamnak a 2 hét múlvai uhuhoz...
estrella22

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?