A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Par nyari kep:

Kép Kapucni es cumi :)

Kép

Kép Alex haja :)

Kép :)

Kép A csalad :)

Kép Csak nektek :))))

Kép Ezek a kutyusok a pubban egy ido utan elmenekultek... :))

Kép

Kép Csokit evett :)
Vendég

Sziasztok!

Niki csodásak a gyerekek :lol: :lol: :lol:
Rania tiszta Te. Alex meg, húúúúúúúú de huncut :lol:
mikor lesz az esküvő?
lánykérés már volt, arra emlékszem :D
sajnálom a rossz időt :(

Tündi drukk, hogy hamarabb legyen valami+++++++++++

Vindo jó kis játékokat kitaláltok :D
Rugó imádnivaló

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vera melyik nap mennétek a kiállításra?

Vitte már el valaki a csemetét Nagykarácsonyba a Mikulásházba?
Érdemes vajon?
Mi gondolkozunk egy kiránduláson :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki: annyira csodásak a gyerekeid! :-) és huncutok!!! És Alex haja!!!!!!!!!!!!!!!!!!Egek nem semmi! Szép család vagytok!!!

Dolgozom, csak beugrottam.

Emma boldogan mosolyogva ment ma oviba.:-) hurrá..már nagyon várta..kérdezte pár napja hogy mikor lesz már ovi..hosszú volt a 9 nap szünet! :-)
bár reggel kérdezte mikor lesz szünet megint..most enm tudom azért mert jó volt, vagy kíváncsi hogy mennyit lehet oviban mire megint otthon "kell" lennie.:-)

majd hozok képeket is ...csak le kellene tölteni..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Niki! Aztaaaa mennyi haja van Alexnek! :) És Rania is hogy megnyúlt - eltűntek a hurkicái. :)
És az a csokis kép, akár csak Gegit látnám! :lol:

Kaqk! Zsozsi még változó, hol akar menni, hol meg nem. Ma reggel fél 8-kor már el kellett indulnunk, mert menni akart.
De pavlovi reflex szerűen azért minden reggel megemlíti, hogy nem akar oviba menni. :lol:

Vindo! Engem mindig lenyűgöznek a gyurma figuráitok! Tényleg annyira kreatívak vagytok! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Elveszett bárány jelenti: megvan mindenki :oops: . Jól vagyunk, csak őszi szünet volt, meg dolgozom, és a szabad időmet újabban a fitness teremben töltöm :oops: . Nagyon élvezem, a mozgással váltottam ki a cigit 8) . Fogynom kellene legalább 5 kg-ot, de ahhoz diéta is kellene.
Gyerekek jól vannak, Panka extra hisztis, amikor éjszakás vagyok, és nem vagyok itthon esténként :( . De sajnos ez van, dolgozni muszály. Egyébként cserfes, és nagyszájú, és mindenbe beleszól.

Gyerekszáj Pankától: lapozgattam a szórólapot, és fennhangon megjegyeztem P-nek, milyen akciós a Duracell elem a Tecóban. Panka, aki mellettem rajzolgatott, visszakérdezett: Miért dúl a szerelem a Tescoban???? :lol:

Van még két képem a múltkori vadasparki kiruccanásunkról, ha jól emlékszem, ezt még nem mutattam:
Kép Kép
Szép napot mindenkinek!

Jaj, Niki, gyönyörűek a gyerekek :D , szép család vagytok!
dettyk

Micsoda képek!!! Nagyon jók Niki és Detty!!!

Szerdán próbáljuk az első ott alvást! Kíváncsi leszek nagyon. Izgulok ám.. :)

Ma is tiszta rohangálós napom volt.Le sem írom,de fuvaroztam párom mamáját meg cipekedtem leszakad a derekam.. Ja a reggelem úgy kezdődött,hogy Domi ágyáthúzás,közénk fekvés gyomorba cicibe ütések :? aztán kóvályogva beütöttem a jobb kisújam fáj a körmöm asszem le fog jönni.. Szóval tök jó nap volt.

Emese nálunk most volt először,hogy nem úgy mentünk,hogy nem akarok menni oviba. Hány kiló vagy most?Nézegettem a képeket gmailen elvoltam ájulva,olyan vékony az arcod.
varga tünde

Dettyk: sajnálom hogy Panka nehezen viseli az éjszakai műszakot!:-(

A képek ..annyira édesek szépek!!!
torna..irigykedem, nekem is kellene, de du-án már nincs energiám, pláne sötétben..az már esete..:-(....máskor meg amúgy sem lenne időm. Eddig jó volt hogy bicóztunk oviba meg vissza..de esik is meg hideg is van már.....

Emma szünet előtt is nagyon boldogan ment..kicsit féltem hogy a szünet mit fog okozni..de szerencsére nagyon szereti az ovit a óvónőket, gyerekeket, foglalkozásokat..:-)

Du-án meg átmentünk barátnőzni...a két kis csaj édes volt...Emma most a festés, színezés .....ezeket imádja..apa nem győzi nyomtatni...:-)

na fürcsi idő...:-)

Móni: utaltam:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt vagyok én is :D

Amíg Rugó hagyja. Köszönjük a gyurmás dicséreteket :P

Dettyk, Niki, nagyon jó képek.
Különösen az oroszlánosak meg a szobor :lol:

Na, aki ezt a szobrot megálmodta, annak is megvizsgáltatnám a személyiségét.

Ma itthon vagyunk, csak postára meg az önkormányzathoz kellene menni :roll: Meg a vízműbe :roll:

MOst csak ennyire telik, éppen reggelizünk :arrow:

Este fél tízkor eldőltem, mint egy zsák :oops:

Kép
vindolanda

Jo reggelt!

Elromlott a termosztatunk, ma 5 korul jon a tulaj, es remelhetoleg megcsinalja, nincs futesunk, es meleg viz se. :x
Nagyon hideg van, kint is csak 7 fok van es szakad az eso. Begyujtottam a sutot, de igy feltem Alexet, rajta kell tartanom a szemem...
Ha elerem a baratnomet es raer szerintem elmegyunk itthonrol, nem akarom, hogy lebetegedjenek a gyerekek...

Koszonjuk a dicsereteket. :D

Dettyk, en komolyan bedoltem ennek a kepnek, es csak lestem, hogy ezek milyen oroszlanok lehetnek, hogy a gyerekek ott allnak mellette... :lol: Aztan arra a kovetkeztetesre jutottam, hogy ki vannak tomve. :lol: Kicsit kesobb rajottem.... :oops: :D

Tegnap Alex felmaszott az asztalra, es kiszedett 7 gombot a laptopomrol.... :twisted: a nagyjat sikerult visszatennem, viszont azt nem, amelyiket a nagybetuhoz kell lenyomni.... :x

Szegenykem tegnap elesett egy ceruzaval a szajaban... megsertette magat a nyelve alatt, igy egesz nap nem volt hajlando enni es inni... Ma reggelre mar szerencsere kutya baja :D

Tegnap este suliban voltam, dec. 9-en megint vizsgam lesz, jo lenne rahangolnom magam, de sok a munkam a biznisszel is...Szakdolgoztot is irogatom aprankent, par mondatot, mikor van par percem... :D

Reggeliztetek, aztan visszanezek!
Vendég

Sziasztok!

Csak életjel.

Megvagyunk, a lányok után én lettem beteg, most már kezdek jobban lenni, közben persze hányok is, már 3 kiló mínusznál tartok, de nem baj, mindent a babáért! :wink:

Bocs, most csak ennyi, még nem vagyok tökéletesen :arrow:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jó reggelt!

de jó képek csajok!

Ma már ment Péterke oviba, pénteken szünnap volt, tegnap meg nem vittem, kicsit köhögött hvgén, aztán még kezelgettem tegnap. Nem bir teljesen meggyógyulni :evil:

Az oroszlános képnek én is bedőltem :oops: olyan élethű :shock:

Vindo minek jársz te az önkormányzathoz?

Nike de szép család vagytok!!!!!Rania nem is annyira capuccino, de Alex mocaccino 8) azok a göndör fürtök 8) na te meg 8) 8) 8)

Mesi mi a helyzet?????? l

Heni
KépKép
heni81

Panndi jobbulást!!!!!!! én is beteg voltam, de miért nem fogytam :evil: pedig rám rámférne :evil:

Heni
KépKép
heni81

Ja, Heni, nem a betegség miatt fogytam, ez a szokásos terhesség eleji fogyásom :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Hazaértünk.

Heni, csatornázással kapcsolatban kellett mennem.

Jön, de visszatérek :arrow:

Kép
vindolanda

Panndi, mindent bele :!:
Mikor mész majd vizsgálatra?

R. elkápráztatta a postásnéniket informatikai tudásával. Elővette a telefonomat, zenéltette, fotózott vele stb. Nagyon meglepődtek rajta, és a végén azt is megengedték, hogy egy összefirkált lapot bedobjon a levelek közé.

Hív.

Kép
vindolanda

Múlt héten voltunk, aztán jövőhéten szerdán megyünk megint.
Most meg megyek aludni, míg a lányok is alszanak, van legalább két és fél órám, ki kell használni :wink: :arrow:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

A végtelenül ügyes baba kukorica-betakarítást játszik ( felbátorodva azon, hogy meg lettem dicsérve a gyurma-játékok miatt :) ):

Kép

Egy kombájn és egy markoló vesz részt a munkában, a kukorica a pótkocsira kerül. Kép

Itt közben eleredt az eső, és olyan sötét van, hogy villanyt kellett gyújtani.

Panndi, jó pihenést. Örülök, hogy minden rendben :P

Niki, ez aztán hosszú reggeli lett :wink:

Kép
vindolanda

Vindo kis kreativjaink:-) lépésről lépésre sorozat nagy kedvencünk 8) Áron kimondottan a tanyás részt szereti és abban a szerszámokat 8) fiú 8)

Panndi gondoltam egyébként, hogy a terhesség az a mi fogyaszt.
Sikerült pihenned? Ma én sem csináltam semmit alvás időben, meg egész nap se nagyon. Kicsit hosszú, 4 napos hv ge után. KIcsit kiélveztük a csendet Áronnal 8)

Heni
KépKép
heni81

Pihentem bizony :)
Nálunk még alszanak, lassan fel kell őket keltenem. Egy óta van szunya :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, akkor nem lesznek álmosak este :wink:

Heni, nekünk két példány van, a tanya meg a munkagépek :lol:
Rugó elő szokta venni, és a kis traktorokat, markolókat stb. a megfelelő helyre helyezi :idea:

A legfontosabb azonban: amíg csigákat szedtem az akváriumból, Rugó pakolta kifelé a szennyestartót. Kiveszi G. ingét, és közli, hogy "apáé", majd nekem egy pólómat, erre meg hogy "anyáé". Szóval lassan elkezd ragozni a csodálatos baba :roll: 8)

Az enyémet, vagy a Rugóé azonban nem ment.

Kép
vindolanda

enyémet = enyém

motoron közelít :arrow:

Kép
vindolanda

vindo, de, mindig egytől négyig alszanak :wink: És negyed kilenckor mennek ágyba :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

És hatkor kelnek. Ez nem tudok sehogy sem változtatni. Ha később teszem le őket, akkor is hatkor kelnek, ha keveset alszanak nappal, akkor is hatkor kelnek, így hát hagyom őket nappal aludni :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Egyem a kis jól nevelt lelküket :P

Rugó az ilyeneket intuícióból teszi :lol:

Házias vagyok, vacsorát készítek.

Kép
vindolanda

Vindo, hat, megiscsak a tokeletes feleseg cimre torekszel? :lol: es mit keszitesz? Rugo nemsokara folyekonyan beszel meglatod, Rania is ugyanigy volt. Kinkeservesen elkezdett beszelni par szoval, aztan rohamosan fejlodott, most mar nem lehet leloni. :lol:

Bocsanat, reggeli utan valahogy allando porgesben voltam...arubeszerzest inteztem a neten, kozben a gyerkocok foglaltak le, aztan Alexet leraktam aludni, es nekialltam rendet rakni, fozni, meghat vizet kellett melegitenem a mosogatashoz.... :evil: Aztan felkelt Alex es elhuztunk itthonrol a jatszohazba, de ott is olyan hideg volt! :x Utana elugrottunk nagypapat meglatogatni, aki nagyon jo formaban van - meg kellett megint allapitanom, hogy jobb pasi, mint a fia. :? :lol:

Most S. suliba ment, en meg varom a tulajt, hogy megszerelje a termosztatot. Remelem jon nemsokara, es sikerrel jar. Aztan lerakom a gyerekeket is mindjart, vacsorazok, becsomagolok par postazando arut, es irom a szakdolimat. Nincs megallas :D
Vendég

Törekszem, törekszem, de még nagyon messze vagyok :roll:

Panírozott hal, krumpli, saláta. Semmi extra, de alig tudunk mozogni Rugóval.

A játszóházban sem volt fűtés? :evil:

Jó munkát akkor Neked. Meg meleget.

Megyünk fürdeni Rugóval, aztán nyolcra szeretném, ha aludna :roll:

Kép
vindolanda

Ez a vacsi jol hangzik! :D En gyerekeim mar agyban (itt egy oraval korabban van) es varom a tulajt.... Remelem, jon hamarosan... :evil: nem sieti el... :evil:
Vendég

Na, most ment el a pasas, nem sikerult megjavitani... :x holnap jon megint 5-kor.. :x
Vendég

Na, én is mondok egy vicceset. G. most jött haza, beletolattak elölről is a kocsiba Debrecen belvárosában, de jól ott is hagyták :roll:
Ez mondjuk nem annyira gáz, a rendszámtábla most dróttal van odakötve, meg a műanyag rész törött el.
Erre már nem tudok mit mondani :roll: :shock:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Niki :evil: fűtés
szegénykéim :( , hősugárzótok nincs?

Vindo hát erre nem is lehet :?
remélem 3. nem lesz :roll:
Nagyo édes Rugó :D

Most van szünetem ablakmosás közben 8)
Ma du. , este díszítünk csiripkével.
Nagyon-nagyon várja a karácsonyt :)

Akik már vásárolnak karácsonyra. Az Alexandránál 40 %-os árengedmény van péntekig. Nagyon sok könyv, AnnaPetik is :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki köszi szépen :lol:
lesz nagy öröm, ha meglátja az adventi naptárban :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, én is itt... Olyan lassú a netünk, hogy nincs türelmem hozzá...

Móni!
Én még lusta voltam az ablakmosáshoz. :oops:

Vindo!
Elég rosszul hangzik ez az autótörési széria...

Niki!
Te is pörögsz ezerrel! Ez a fűtésnélküliség rosszul hangzik. Hogy bírjátok a hideget? Remélem a tulaj mihamarabb odaér most már!

Mi péntek óta nem ovizunk, Gergő benyalt valami hányós vírust. Pontosabban azzal kezdődött, aztán néhány napig magas láz. Tegnap óta láztalan, erre ma Zsuzsu indított egy hányással. Úgy látszik most nála kezdődik...

Kép
gica1

Sziasztok!

Gica!
jobbulást a törpéknek.

Móni!
mi az a 3.? nem értem :? :oops:

Niki!
de édesek :) é milyen nagyok már :shock: lassan csak meleg lesz Nálatok :)

Vindo!
annyira bírom Rugó gyurmasorozatait :) :)

:arrow:

KépKép
viranka

Halihó!

Viranka, Vindoéknak rövid időn belül kétszer törték a kocsiját. Reméljük, hogy harmadik már nem lesz!

Niki, ezek a képek... Őrületesen szépek! Nagyon idilli mindegyik. Szépségesek vagytok. Hú, van dolgod rendesen, de azt kívánom, hogy még több legyen! Mondjuk szerintem jó termékekkel nem nehéz üzletet csinálni. :wink: :lol: Szurkolok, hogy minél hamarabb legyen jó meleg nálatok!

Dettyk, Drága! Én is néztem kicsit a képeket. :oops: Gyönyörűek a gyermekeitek! Szerintem rendesen túlzol azzal az öt kilóval. De a tornáért nagyon irigyellek. Én minden hv-n elhatározom, hogy hétfőtől. Aztán... :oops:

Vindo, ez igen! Egyrészt el vagyok ájulva a képektől, másrészt meg Rugó beszédétől. Éljen, éljen!!!!
Mindjárt írok privit.

Gica, jobbulást a gyerkőknek!
dmaggie

Bercó két hét után ismét óvodában van. Hétfőn volt némi pityergés, de csak olyan műbalhé volt. De mindig elmondja, hogy nem szereti az óvodát, nem akar óvodába menni. Vasárnap azt találtam mondani neki, hogy megértem, de szerintem adjon időt magának, majd megszereti. "Mire nagy leszek, anya?" kérdezte ő.

Nálunk most Gergő beteg. Megint valamilyen gyomros vírust kapott el. Kedden reggel Bercó is közölte, hogy nem megy oviba, mert elkapta Gergőtől a betegséget. :lol:

Ja, meg én is carul. A fél fejem le akar szakadni a fülemmel együtt. Meg bár most nem fáj kifejezetten a torkom, de szinte alig van hangom. No, ennek a fiúk nagyon örülnek. :lol:
dmaggie

Mandulás fehércsoki-torta

Hozzávalók:
6 tojás
20 dkg cukor
1 teáskanál mandulaaroma
15 dkg liszt
10 dkg mandula
1 teáskanál sütőpor
vaj, liszt a forma kikenéséhez
A töltelékhez:
40dkg fehér csokoládé
3 evőkanál tejszín
15 dkg vaj
4 dl tejszín

Egy fémtálban összekeverek húsz deka cukrot hat tojássárgájával, aztán gőz fölött, kézi habverővel folyamatosan kavargatva egy két perc alatt megmelegítem a cukros tojást. Ezután leveszem a gőzről, belelöttyintek egy teáskanál mandulaaromát, és a csuklómat kímélendő, robotgépre váltok. Így pár perc alatt habosra és eredeti térfogatához képest a duplájára tudom keverni a sárga masszát úgy, hogy közben gyorsan ki is hűl. Egy másik tálban összekavarok tizenöt deka lisztet, tíz deka mandulát, és egy teáskanál sütőport. A megmaradt hat tojásfehérjéből csipetnyi sóval kemény habot verek, és mielőtt fakanállal széles, könnyű mozdulatokkal belekeverném a fehér habot a sárgába, előtte néhány kanálnyi fehérrel fellazítom a sárgát: így nem törik össze a többi fehérjehab. Jöhet bele a sütőporos-mandulás liszt, aztán az egészet kivajazott, kilisztezett tortaformákba kanalazom, és előmelegített, 175 C-os sütőben (gázsütőben 4-es fokozat) negyven-negyvenöt perc alatt megsütöm. Mivel rengetegen szoktunk lenni, az egész műveletet megismétlem még egyszer. A két torta bevonatához összeolvasztok harminc deka darabokra tört fehér csokit hat evőkanál tejszínnel és harminc deka vajjal, hozzászórok harminc deka porcukrot, és kicsit kevergetem, hogy a cukor felolvadjon. Ha kihűlt, beköltöztetem a hűtőbe hadd dermedezzen. A nem túl bonyolult, de annál finomabb töltelékhez nyolc deci nagyon hideg tejszint kemény habbá verek, és belereszelek negyven deka fehércsokit. Ennyi az egész. A kisütött tortákat három-három rétegbe fölszeletelem és megtöltöm. A dermedten sűrű majd pedig kézi robotgéppel habosra kevert bevonattal oldalt és felül alaposan megkenegetem a két tortát, és már mehetnek a mélyhűtőbe. Mielőtt ennénk, időben kiveszem a tortákat a fagyosból, és ha már felengedtek, akkor feldíszítem azokat: oldalukat megtapicskolom durvára darált mandulával, kötök köréjük egy-egy ünnepi szalagot, tetejüket megszórom krumplihámozóval farigcsált csokiforgácsokkal, aztán nyolc- nyolc szem Toffie csokit ültetek rájuk. Hogy miért pont Toffifet? Mert minden Mikulásra annyit kapok, hogy még a karácsonyi tortákra is jut belőlük bőven.
dmaggie

Kaqk! Írtam privit Neked is. :lol:
dmaggie

egy kis jókedv :lol: :lol: :lol:

http://cushtybrovs.blog.hu/2010/11/10/m ... rafikustol

jó éjt mindenkinek :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

?????????????????????????

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na, akkor bejelentkezem két óra között :wink:

Nálunk a helyzet tovább bonyolódik, mert tegnap este rájöttünk, hogy a második kocsiba tolatás során megsérült a hűtővíz tartálya, elfolyik a víz. De ma munkanap, ezért úgy jöttünk Böszörménybe-Józsára-Debrecenbe, hogy 5 percenként után töltöttünk forró vizet az úton :lol: :lol:
G. munkahelyén több palackkal is vártak minket, de a csanában is megfordultunk a fürdőszobában :lol:
Így viszont most kocsi nélkül megyek haza, ami felpakolva cuccokkal, Rugóval, helyi- és helyközi buszra való átszállással babakocsi nélkül külön élmény lesz.
Na, meglátjuk.

Az alkatrészt este be is rakják a kocsiba, meg jön az első tolatás miatt a kárfelmérő is :roll:

MOst csak ennyire futotta tőlem, bocs.

Maggie, elolvasom mindjárt.

:arrow:

Kép
vindolanda

Hahó!

Megint eltűntem egy jó időre, de még mindig nincs gépem... Nem is tudom, hogy fogom megcsinálni a tanuláshoz szükséges feladataimat... Na, de mindegy... Majd lesz vhogy...

Pussz, igyekszem jönni, amikor tudok...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zdori 2010.11.12 06:56-kor.

Kép
Kép
Kép
zdori

Akkor...
Szóval hazaértünk, és úgy oldottuk meg a dolgot, hogy busszal mentem Józsára a csanába, oda jött Gábor is kb. 10 palack vízzel. Több megállással megúsztuk a dolgot anélkül, hogy a motor megfőtt volna.
R. most jött be, eddig az autó szerelését nézte, nagyon érdekelte. MOst kaját csinálok neki, aztán fürdés. És szerintem alszok én is ramatyul vagyok.,

Most megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

magam alatt.:-( ha jobb lesz jövök.

KépKép
kaqk
Debrecen

Amíg eszik:

Niki, van már fűtés???????

Kaqk, nem tudom, mi van, de remélem, alakulnak a dolgok :!:

Gica, gyerekek gyógyulnak?

Maggie, sínen vagy?

IRINA meg hová tűnt?

Kép
vindolanda

Mármint úgy gondoltam, Maggie, hogy jobban vagy-e már.

Kép
vindolanda

A telcsimrol irok, ugyhogy csak annyit: meg mindig nincs futes!!! :evil: :evil: :evil:
Vendég

Halihó!

Zdori, ezt azért lehet? :lol: :lol: Sehogyan sem tudod megoldani? Hogy tetszik a suli? Férjed rendben van már? Gyerkők?

Kaqk, Drága! Segíthetek valamit?

Vindo, ez eléggé kalandosan hangzik. :lol: :lol: Átélni már kevésbé lehet jó. Köszönöm, nem is tudom. Ma délre már lett is hangom. :lol: Azóta szuperál valahogyan. Igazság szerint pihentetni kellene, de nekem ez a munkaeszközöm. Viszont ma minden gyerek nagyon sajnált, csak a sajátjaim nem, ők jól szórakoznak. Köhögök kicsit, meg olykor ki kell fújnom az orrom.
Holnap legalább "sokat" hallgatok majd. Megyek bp-re, a tanfolyamom utolsó felvonására. Remélem elfogadták a dolgozatomat!

Niki, :twisted: Tök jó lehet két kisgyerekkel egy hideg lakásban.
dmaggie

Vindo, Kaqk, köszi. Rendben.
dmaggie

haho.

Kaqk, mi a baj? Sajnalom...

Hat, Maggie, persze, egy darabig meg lehet... A suli koszoni, jol van, jo is, csak egy het, es jonnek a vizsgak, es en meg nem tanultam semmit... Na mindegy... Igyekszem. Mostmar a csalad jol van, haladunk a teljes gyogyulas fele.

Vindo, ... Aranyos vagy. Es edes gyereked van.

Niki, nektek meg kuldenek nehany fokot, csak nemtom, hogy kell... Kitartas.

Kép
Kép
Kép
zdori

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?