A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Jó reggel!

Tiva babának Boldog névnapot!

Brik, nagyon sajnálom a gondokat. Nagyon drukkolok, hogy minden ok legyen.

Csibuc, Korinnának küldöm a gyógypuszikat!

Többnyelvűség: Én nővéremnél látom, hogy milyen okosak a gyerekek. A tesóm, csak angolul beszél a gyerekekhez a férje meg magyarul. A tesóm is csak azért beszél vele angolul, mivel 18 éves korától kisebb megszakításokkal folyamatosan külföldön élt és tökéletes az angol akcentusa. Mindenki amerikainak hiszi.:))
De a lényeg olyan profi a lánya, hogy tudja kihez milyen nyelven kell beszélni, de persze az oviban csak angolul nyomja.
Ha nagyon gyorsan akar valamit mondani, akkor angolul mondja nekem, de én ilyenkor szólok neki, hogy nem értem és akkor kijavítja és mondja magyarul.
Mi is szeretnénk már korán elkezdeni a nyelvtanulást. Már kinéztem itt Budakeszin a németnyelvű ovit. Csak nehéz bejutni. :?

Jók lettek a pécsi talis képek! Irigykedem….

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

sziasztok!

Tiva babának boldog névnapot!

Csibuc Korinnának gyors gyógyulást! megértem, hogy nem bírtad ki sírás nélkül... olyan kis gyámoltalanok ilyenkor... az ember szíve megszakad...

Zoé is lebetegedett, orrszívás hajnal óta... és hőemelkedés... kedve, étvágya jó, de azért délután megmutatom a dokinéninek... ja és köhög pár napja, eddig én ezt a sok nyál lenyelésének tulajdonítottam, de ezek szerint nem az...

:shock:

Kép
gtunde75

Sziasztok!

beteg babáknak gyors gyógyulást...szegénykéknek nagyon rossz lehet!

Évi, remélem fogaddal gyorsan helyrejössz, ma mész dokihoz? (vagy talán már voltál is?)

Petra este édes volt...unatkozott, így nem aludt, de nem is sírt, játszott, meg beszélgetett a játékaihoz...én keltem reggel 5-kor, mert már nagyon feszült a cicim, de előtte este 9-kor evett utoljára...kivettem, evett, aztán elaludt...ma is nagyon jól elvan, mint általában...

Melóhelyről írtak, hogy dec. 3-án jön a mikulás, és megyünk-e, írtam nekik, hogy ugyan, csak 3,5 hónapos lesz Petra, de elnézünk...örülnek neki, mondták, hogy remélik nem baj, de idén nem lesz babasarok (megőrző), de nem is hagynám ott a lányzót, ellesz ő bárhol, a műsort is végignézzük (ameddig bírja), de ha az F1-et végig tudja ülni itthon, akkor nem hiszem, hogy egy 20 perces zenés műsort ne bírna ki...kíváncsi vagyok milyen lesz, meg nem ő lesz ott az egyedüli kisbaba, bár talán a legfiatalabb lesz, de barátnőmék is jönnek, és 2 hónap sincs a két lányzó között...

Ilus

KépKép
badzsulka

Minden kicsi és nagy betegnek!

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tivának
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

És amíg eszemben van...

Holnapra Rékának...

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok!

megjártuk a dokinénit, nincs nagy baj, csak egy kis megfázás... Cvitamin cseppeket írt fel, párásítani kell, orrcsepp és calcimusc (tényleg, ezt el is felejtettem venni...na mind1)

megdicsérte Zoét, hogy nagyon szépen fejlődik és a reakciói egy 4-5 hónaposénak felelnek meg! :lol: :lol: :lol: azt mondta, hogy látszik, hogy nagyon sokat foglalkozunk vele! :lol:

viszont egyvalamin nagyon fennakadtam :arrow: azt mondta, hogy már nagyon nem kéne éjszaka enni és hogy el fogom kényeztetni, ha nem szoktatom le erről! :shock:
hmmm... az kényeztetés, ha adok enni a gyereknek ha kér??? mégis hogyan magyarázzam meg egy még nem is 3 hónapos csecsemőnek, hogy mostantól ne egyen éjjel, mert már nincs rá szüksége???

Kép
gtunde75

Tünde
Én megetetem éjjel is Katust, pedig ő már 4 hónapos is elmúlt... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!
Tivadar, Réka: boldog névnapot!

Éjjeli etetés: kb 1 éves korukig ettek éjjel a gyerekeim :oops: Persze egyre hosszabban aludtak, de min hajnalban keltek. Nem esznek össze-vissza, nem nassolnak folyton, nem igen válogatnak, tök normálisan táplálkoznak!

Claire
claire

Sziasztok!

Tivadarnak boldog névnapot! :)

Betegeknek-jobbulást,sok gyógyító puszit :)

Megkaptuk az oltást!
Egy hangja sem volt manócskának.Mind a 3 dokinéni odajött megnézni,hogy miért nem sír a baba...Gergő mosolygott és gargalizált :)
Még én is meglepődtem rajta :shock:

6570gr és 61.5cm :)

Fütykösével is minden ok...állítólag még ennyire sem kéne feljönni :wink:
Szép szarszáma van :oops:
Sebész egyáltalán szóba sem jött :) :P

Na megyek is....lassan evés lesz!
Holnap bekukk

Tünde-szőnyeg project-en rajta van Tibi...megforrasztotta-zenél...de valamiért elemmel nem műxik rendesen...ha készen van jelzem!!!

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2010.11.09 18:24-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi tudom! :wink:

Claire nem a rossz étkezési szokások kialakulásával kapcsolatban hozta fel a dokinő és a vele szemben ülő védőnő az éjszakai etetést, hanem szerintük ezzel elkényeztetem... nem tudom...

én nem vagyok a spártai nevelés híve :arrow: nem hagyom sírni a gyerekem... és láss csodát, ha álmos mégis elalszik egyedül, és egyedül játszik sokat... állandóan mosolyog... jókedvű, derűs... ha ez elkényeztetés, akkor felvállalom! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Csillag köszönöm! bízom Tibiben! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Szerintem sem elkényeztetés....
De amint mondtam is...Tibi szerint se adjak neki enni ha felkel éjjel 2:20kor
Érdekes nézőpont...azért kíváncsi lennék,ha ők kelnének fel az éhségtől és "úgy érzik éhen halnak" vajon mit tennének?
"Meghalnának éhen"????
hmmmmmmmmmm
érdekes...szerintem tégy belátásod,megérzésed szerint!!!
Anno én Fannit is etettem fél éves koráig éjjel ha felkelt....utánna elég volt neki a tea...
De ha éhes lett volna tuti adok neki!!!
Mint most is teszem manóval ha netalántán felébred éjszaka(ami hála istennek 1.5 hónapos kora óta 1szer fordult elő)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi? Fogad????????????
Clárika-Réka hogy aludt éjjel?
Limonak meddig nem lesz gépe?

ma fogyott el a torta :)

muffin isteni jó volt!!!

Még1szer...egy kis nyálcsorgatás :P
Kép Kép :P
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csillagfeny1976 2010.11.09 18:27-kor.

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Életjel...

Tivának, Rékának boldogat!!!

Betegeknek (kicsiknek és nagyoknak egyaránt) jobbulást!

Évi, köszi, h hiányoltál. remélem a fogad már jobb!!!

Babák gyönyörűek!!!

Mi megvagyunk. Ma kaptuk meg a 2 hónapos oltást. Sírás volt, de nem sok. Utána délután aludt a drágám 3 órát egyhuzamban. :shock:
Most a kezét cuppogva nézegeti a játékait, remélem nem lázasodik be.

Tünde, éjszakai nem evés :roll: Én kelek Péterhez amikor felkel és kap cicit.
Péter csak anyatejet kap (se tea, se víz, nincs rá szüksége, nem hasfájós).

Mensim még nincs, nem is hiányzik.

Múlt héten szerdán védőnőnél 5270g és 58,5cm volt Peti. Ja, és kitöltötte a 3 hónapos státuszt a kis könyvben. :? :shock:
Ma meg szólt a gyerekorvos, h 4 hét múlva mikor megyünk, addigra legyen meg. Tájékoztattam, h már ki van töltve, mire közölte, javítsa ki, friss adatok kellenek. :evil: Mintha én tehetnék róla...

Claire, örúlök, h jól vagytok! Joninak szép súlya van már!

Kép

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

bols-gyönyörű ez a gyermek!!!!
ezek a szemek....
hmmmmmmmm...nagy nőcsábász lesz :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag, köszi! Te is kergetheted majd a lányokat Gergő mellől :D
Húúú csorog a nyálam, irigy-irigy a tali miatt. :wink: A képek nagyon jók!

Csibuc, Korinna hogy van?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

igen...gondolom...manó lesz a falu bikája :P :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Oltásos lábikókra anyai gyógypuszik!

Bols
Jó látni benneteket is :lol: :lol: :lol: :lol:

Tünde
És azt nem mondták, hogy mit csinálj, ha éjszaka megéhezik Zoé? Hagyjad sírni???? :roll: :cry: :evil:
Ha a gyerek igényeit kielégítő gondozás (etetés) az elkényeztetéshez vezet, akkor Katus maximálisan elkényeztetett gyerek... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="csillagfeny1976"]i írta:csillagfeny1976gen...gondolom...manó lesz a falu bikája :P :)

Majd meg kell küzdenie a csajok apájával :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hát igen...baromság (és még finom és nőies voltam :D ) pedig én nem szopiztatok...szerintem had egyen az a gyerek ha éhes!!!!!!!!!!!!!!!!
én is eszem ha megéhezek....

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mindenkinek békés nyugodt éjszakát!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Köszöni Réka a jókívánságokat! :)

Csillag
Rékám a kocsiba aludt, aztán kicsit nézegetett, majd ismét aludt, úgy kellett keltenem fürcsihez, majd reggel 8ig durmolt :)
Ma napközben is 3x1,5 órát aludt, és már megint alszik :)

Most kipiheni magát :)

Valamit ki kell találnom, ha nem otthon vagyunk, akkor is tudjon aludni.....
Majd gondolkozok valami fortélyon :wink: :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika ha jól rémlik, akkor Éviéknél aludt a hordozóban egy kicsit... sztem még le is van fényképezve...

Kép
gtunde75

Élünk virulunk,csak picit zsúfolt nap lett,most még ezer a dolog...gyermekem jókedvűen kurjongat az apjának,nemtom mikor lesz alvás :roll:
Ma mamánál voltunk,jó kis nap volt,sokat sétáltunk,meg játszottunk,evéseit mérni nem tudtam de minden evés után kínáltam tápit,1x fogadott el 30-at,egyébként köpte ki,most este evett még kb.40-et szopi után(ami volt 70)
Fogdokihoz elmentem,Komlón,kiderült hogy egy tömött fogam a gond,aminek kb a fele tömésből állt ki,kiszedték a tömést,kaptam bele gyógyszerest,és el kell mennem a körzetihez,ott gyökérkezelni,meg koronát rakni rá ha meg akarjuk menteni a fogat(rágófog..)ez lesz egy menet...de már nem fáj,délelőtt eléggé odavolt,nem tudtam se enni se inni már,bele is fájdult a fejem,na attól meg hányingerem lett,szóval...ehh.

Beteg babáknak gyors jobbulást!!
Szegény Zoé,Korinna...

Tündi ez a dokinéni elég vicces :roll: kényeztetés az éjszakai etetés,na neeee.
Majd viszünk neki szakirodalmat,mi a kényeztetés mi nem.

Csibuc,fogad remélem nem fáj legalább :?

Ilus mi is megyünk Télapó ünnepre apa melóhelyére :)

Csillag örülök a jó eredményeknek!

Bols nagyon szép a kis Peti!

Tivadar babának boldog névnapot!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Igen, akkor aludt, azóta se sehol....

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Csomó helyen olvasom, hogy elalszik a gyerek pihenőszékben, járókában stb.
Réka mindig elkezd nyüsszögni,sírdogálni, s akkor be kell tenni a kiságyba, s 1-2 percen belül alszik.

Eleinte(kb 1,5 hónapja) nem tudtam mi a baja, sétáltam vele, dúdoltam.... s egyre jobban üvöltött, mire már nagyon nem tudtam mit csinálni s betettem az ágyba, s láss csodát elaludt. :arrow: azóta is bekéretőzik az ágyába....

Azóta a naprend ha itthon vagyunk: 8kor kel, eszik, ébren van 2 órát, kéretőzik az ágyba, alszik 1 órát, majd megint eszik, megint ébren van 2 órát, megint alszik egyet....

Clárika
Kép
clárika

Sziasztok!

Tivának boldog névnapot kívánok! :-)

Ma voltunk Apa munkahelyén, hát mondanom sem kell, Boriszka volt a sztár!!! :lol:
Apa meglátogatása után elszaladtunk az IKEA-ba is. Nagyon jól viselte a nagyfiú! Amikor már 3 órája nem evett, elbújtunk a szoptató helyiségben, evett és folytattuk a vásárlást. Minden szuperül ment!

A sok finomság a bulin nem lehetett semmi!!! :-) A Charlotte torta receptjét szívesen elkérném, persze csak ha nem családi titok!!! :-) (Legfeljebb majd reformálunk rajta egy kicsit :wink: )

Babák ennivalók!

Az éjszakai etetés szerintem teljesen rendben van még ebben a korban, egyszer én is etetek, persze úgy, hogy csukva a szeme és félig alszik. De szüksége van rá!!!

Az én kisfiam is a kiságyában szeret elaludni. Napközben bárhol tud aludni, de az esti elalvás csak ott megy neki, de akkor néhány perc és már édes álomba is szenderül. Amikor először kezdett nyűgösködni először nem értettem én sem. De azóta flottul megy minden!

Örülök Évi, hogy már nem fáj a fogad, bár még szép kis menet vár rád! :(
Az anyatejre visszatérve: nem tudom, hogy mennyi folyadékot szoktál inni, de én épp pár napja vettem észre, hogy mintha kevesebb lett volna a tejem. Nekem az esti szoptatásnál is majd' szét akart durranni mindig a cicim, pár napja meg nem... :?: :?: :?:
Néztem is, hogy mi a fene? Akkor kezdtem gondolkodni, hogy kevesebb vizet ittam pár napig, mint szoktam. Azóta tudatosan figyelek az ivásra, és láss csodát :!: Azóta ismét "durranok".
Persze nem szabad túlzásba sem vinni, de érdemes lenne Neked is "tesztelni". Ezzel ártani úgysem fogsz! Nálam nagyon működik!!! És ha csak ennyin múlik, hát érdemes megpróbálni.

Apáéknál is lesz buli, de csak a két ünnep között. Nem is egész céges, hanem a "keménymag" :lol: rendez egy "házibulit", dec. 28-án. Biztos szuper lesz!!!

Na megyek én is aludni, rajtam kívül már itthon mindenki az igazak álmát alussza! :-)

Jó éjszakát!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára napsugar1123 2010.11.09 22:10-kor.

Kép
napsugar1123

Ja, azt elfelejtettem, hogy teszteltem és negatív!!!
Azért nagy kő esett le a szívemről!!! Akarunk kistestvért, de majd csak a nyáron szeretnénk a projektet kezdeni. :lol:
Egy éven belül két gyerek... Szép lett volna! :lol: Bár volt már ilyen a világtörténelemben...

Kép
napsugar1123

Napsi,már akartam épp kérdezni!!(teszt)még a talin is szóba jöttél :)
iszok én,amennyit tudok...figyelek most rá főleg.Leves,víz,tea...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

bols: Peti nagyon cuki, micsoda szemek :D

Tünde: suttogó is az írja, hogy egy 4 hónapos babának már nem illik éjszaka felkelnie (jó tudom, Zoé még "csak" 3 hónapos), de szerintem is ez egy nagy marhaság. Ha éhes, akkor egyen csak, én ez gondolom. :roll:

Évi: fogam nem fáj, holnap du megyek én is, grrrrrrrr de utáloooooooom a fogászati beavatkozásokat :evil:

clárika: Korinna detto, itthon tök jól alszik a kiságyban, ugyanúgy a babakocsiban is, de pl. ha anyóséknál vagyunk (pedig ott is van kiságya) egyszerűen nem akar aludni és bár látszik hogy hulla fáradt nem aludna el 15 percnél hosszabb időre :roll: Én is töröm a fejem, hogy mit lehetne tenni, de épkézláb ötletem nincsen...

Korinna: reggeli 70 kaja után doktornéni-látogatás volt, egyértelműen elkapta a mi bacijainkat :( Torka kicsit piros és látszott, hogy a váladék csorog le a garatban. Láztalan, vidám és mosolygós, étvágya visszatért, de a köhögés még elég intenzív.
Fenistil cseppet írt fel a doktor néni, emellett kap Cebion-t és a tegnapi görcsök ill. gyomortekergőzés miatt görcsoldót is kap minden kaja előtt. Az ágyát pozícionáltuk a doktor néni utasításának megfelelően. Meglátjuk, hátha ez beválik (doktor néni is enyhe refluxot is feltételezett a túletetés mellett- ez már futott néhány hete, de akkor úgy tűnt nem ez okozott gondot).
Most angyalian alszik, remélem holnap már még jobban lesz és a köhögés is lassan elmúlik.

Dia: ???????
Vendég

Jó reggelt

Claire,akartam írni,remélem valóra váltod fenyegetésed és eljössz hozzánk Pécsre egyszer! És mindenki mást is szívesen látunk :wink:

Remélem jobban vannak a kis betegek!

Csibuc,fogdokihoz kitartás...én most elvagyok az ideiglenessel,de 1 hetem van hogy visszamenjek :roll: (kb annyit bír...)

Jelentem:Tomi megfogja a játékokat :wink: nyújtom felé és elveszi(igaz utána elejti de akkor is :) )

Tegnap anyámnál Tomi is nyűglődött,igaz ott babakocsiban szoktam altatni de nem jött be neki,végül a mellkasomon aludt :?

Bévi? Babaimi?

Na megyek mert türelmetlenkedik :)

evilany

Évi! Nem ússzátok meg, mert a gyerekeimet körbe akarom hurcolni kis hazánkban, persze most még a két törpe kicsi, de lassanként ki kell találni hogy miképp, mert a nagy viszont 12 éves mindjárt, nem akarom hogy bunkók maradjanak :D

Tényleg, pécsiek! Mit éreztek a kulti főváros dologból a midennapokban?

Ha nem az étkezési szokásait rontod az éjszakai etetéssel, akkor mit jelent az elkényeztetés? Hogy foglalkozol vele???

Claire
claire

Nekünk ma kellett volna Jonival kontrollra menni a Klinikára, mire mindent ehhez hozzzászerveztem, addigra felhívott az orvosa, hogy tüdőgyuszit kapott :( és át kellett tennünk 23.ára a kontrollt.
Na, ahogy elnézem az időt, nem hiányzik a városban furikázás.
claire
claire

3 hónapos a kisfiam :))
Kép

Claire,szépül a város,a terek,épületek,új könyvtárunk és konferenciatermünk van,és rengeteg program amikből mi kimaradunk :? nyáron volt sok szabadtéri oda még el-eldöcögtem.

evilany

Isten éltesse Tomikát! Láványosan fejlődik ám Ő is! :)

Kép
napsugar1123

sziasztok

Fuu már hajnali fél 5 óta fenn vagyok . hihetetlenek a napjaink ezek a munkások egész nap csörögnek zörögnek a pici tegnap egész nap ordított 5 perceket tudott aludni :( remélem ma nyugisabb nlesz habár nem hinném

Reggel mondom fél 5 csipog a telom sms olvasom a férjem irt úr isten magamban mi történt fordulok felé mellettem fekszik alszik . Olvasom az smst mit irz jól látok e szerintetek mi volt benn ???

Boldog születés napot kívánt nekem :shock: jó mi :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Kriszti! Az Isten éltessen nagyon sokáig! (én is novemberi vagyok :-) )
Kreatív a férjed... :wink:

Kép
napsugar1123

köszi szépen mindig valamivel meglep pl tavaly elküldött valamiért a boltba már ott furi volt a dolog sosem küldött sehova főleg boltba este na mindegy,mire haza jöttem ki volt világítva mécsesekkel az egész ház a bejárattól a hálóig kb 300db mécsessel képzelhetitek milyen szép volt...ja és akkor fogant bencus is :oops: :oops: :oops:

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

napsi november hányadikai vagy ?

SORRY AZ IRÁSÉRT BENCUST KÖZBE ETETEM IS

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Vanilla isten éltessen!

Én is nov-i vagyok,26 :wink:

evilany

Utólag boldog névnapot Tivinek, mára Isten éltesse kicsi hajas babánkat Rékát!!!!

Cicc BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Kép

Kép
Kép
melisch

Évi remélem a fogad rendbe jön!

Beteg babáknak gyógypuszi!!!!

Na megyek hulla vagyok éjjel 4-kor ébredt Petra :shock: :shock: de evett keveset és visszaaludt majd fél nyolcig húzta a bundát én meg nem tudtam visszaaludni most reggel így nem aludtam valami sokat ( éjjel 1-kor feküdtem :oops: tv-ztem)

Jó volt nektek megint traccsolni :wink:

Kép
Kép
melisch

Hihi, akkor már hárman is novemberben születtünk! Én 23-án. Azért lett a Napsugár mellé a 1123 írva, mert "sima" Napsugár már volt... :-) De jó! Majd egyszer megünnepeljük együtt augusztusban a gyerekek szülinapját, novemberben meg anyáékét... :lol:

Nálunk tavaly a pozitív teszt volt a szülinapi ajándék!!! :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára napsugar1123 2010.11.10 10:02-kor.

Kép
napsugar1123

A kis Rékának nagyon boldog névnapot kívánok!!! :wink:

Kép
napsugar1123

Igy van napsi .Jó lenne egyszer egy olyan tali ahol mind együtt vagyunk :) az összes augusztusi baba +mama :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

rékénak nagyon boldog névnapot . Képzeljétek nálunk anovember zürősebb mint a karácsony a december mivel sorolom :

nov.10 az én szülinapom
nov.11. Martinkám névnapja
nov.13 Szilvia sógornőm névnapja
nov.15 anyósom szülinapja
nov.19 Erzsébet ,anyós anyukájának a névnapja
nov .23. sógornőm születésnapja
nov.26 Katalin anyukám névnapja

nem semmi mi :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

[quote="cicc01"]I írta:cicc01gy van napsi .Jó lenne egyszer egy olyan tali ahol mind együtt vagyunk :) az összes augusztusi baba +mama :)

Ez egy nagyon jó ötlet!!! :-D

Kép
napsugar1123

Ötletnek nagyon jó csak a kivitelezésben lenne egy kis probléma , de nagyon jó lenne nyáron egy ilyen tali :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?