Sziasztok!
Tivának boldog névnapot kívánok!
Ma voltunk Apa munkahelyén, hát mondanom sem kell, Boriszka volt a sztár!!!
Apa meglátogatása után elszaladtunk az IKEA-ba is. Nagyon jól viselte a nagyfiú! Amikor már 3 órája nem evett, elbújtunk a szoptató helyiségben, evett és folytattuk a vásárlást. Minden szuperül ment!
A sok finomság a bulin nem lehetett semmi!!!

A Charlotte torta receptjét szívesen elkérném, persze csak ha nem családi titok!!!

(Legfeljebb majd reformálunk rajta egy kicsit

)
Babák ennivalók!
Az éjszakai etetés szerintem teljesen rendben van még ebben a korban, egyszer én is etetek, persze úgy, hogy csukva a szeme és félig alszik. De szüksége van rá!!!
Az én kisfiam is a kiságyában szeret elaludni. Napközben bárhol tud aludni, de az esti elalvás csak ott megy neki, de akkor néhány perc és már édes álomba is szenderül. Amikor először kezdett nyűgösködni először nem értettem én sem. De azóta flottul megy minden!
Örülök Évi, hogy már nem fáj a fogad, bár még szép kis menet vár rád!
Az anyatejre visszatérve: nem tudom, hogy mennyi folyadékot szoktál inni, de én épp pár napja vettem észre, hogy mintha kevesebb lett volna a tejem. Nekem az esti szoptatásnál is majd' szét akart durranni mindig a cicim, pár napja meg nem...
Néztem is, hogy mi a fene? Akkor kezdtem gondolkodni, hogy kevesebb vizet ittam pár napig, mint szoktam. Azóta tudatosan figyelek az ivásra, és láss csodát

Azóta ismét "durranok".
Persze nem szabad túlzásba sem vinni, de érdemes lenne Neked is "tesztelni". Ezzel ártani úgysem fogsz! Nálam nagyon működik!!! És ha csak ennyin múlik, hát érdemes megpróbálni.
Apáéknál is lesz buli, de csak a két ünnep között. Nem is egész céges, hanem a "keménymag"

rendez egy "házibulit", dec. 28-án. Biztos szuper lesz!!!
Na megyek én is aludni, rajtam kívül már itthon mindenki az igazak álmát alussza!
Jó éjszakát!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára napsugar1123 2010.11.09 22:10-kor.