Helló!
Ma találkoztam bocival a film miatt, tök jó volt!!!:)
Boci, örülök, hogy megismerhettelek!:)
Múlthéten pénteken a teszt eredménye miatt felhívtam az intézetet, de az asszisztensnő mondta, hogy a dokim nincs bent, így a teszt eredményének megkérdezése után azt mondta jövő héten (ezen a héten) hívjam majd fel, keressem a dokit, hogy a továbbiakat megbeszéljük.
Tegnap reggel fel is hívtam az intézetet, mondták, hogy a dokit nem tudják most adni gondolom konzultált, leszívást vagy éppen beültetést végzett valakinél. Elkérték a telefonszámát és mondták, hogy majd visszahív. Nagyon aranyosak voltak, örültem neki, de egy picit tartottam is attól, hogy vajon mikor fognak visszahívni, mert itt az irodában nem lehet úgy beszélni, hogy valaki meg ne hallja.

Nagyon ritka, hogy valakivel tudok egy, két szót beszélni idebent. A lényeg, ami a lényeg, félig-meddig jókor hívott vissza a doki. Mondtam neki, hogy pénteken már kerestem a teszt eredményével kapcsolatban, csak akkor mondták, hogy nincs bent és teszt eredménye után mondták, hogy ezen a héten hívjam majd fel. Mondtam neki, hogy a teszt eredménye negatív lett, hallottam a hangján, hogy Ő is sajnálta, hogy nem sikerült, ez mondta is....

Mondta, hogy akkor beszéljük meg a továbbiakat
Mondtam neki, hogy még mielőtt rátérnék erre, megakarom kérdezni tőle, hogy mi tanácsol a már említett pirikor jelentkező erős, éles kellemetlen fájdalommal kapcsolatban.

Azt mondta, mielőtt ismét belevágnánk a következő programba mindenképpen elküld (!!!), mennyek el egy lapar beavatkozásra, ahol megnézik, hogy vajon mi okozhatja ezt az erős, éles fájdalmat. Ő szerinte a panaszaim hátterében endometriózis áll, ami mellett vannak nők, akiknek igaz így is sikerül a baba, mert a kezeléskor kapott hormonkészítmények tulajdonképpen jó hatással is lehetnek erre a problémára, el is mulaszthatják, meg is szüntethetik azt, de ha a terhesség nem jön létre, illetve a probléma továbbra is fenn áll, akkor mindenképpen el kell végeztetni ezt a beavatkozást!!!
Megadta egy dokinak a nevét, elérhetőségét, hogy hogyha akarok akkor elmehetek hozzá, de már kértem időpontot egy dokihoz.