A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Szisztok, csak gyorsban...
Judit, sajna már 33 éves vagyok :D tábliban javíthatod és ha már beleírsz, akkor: Muzsi kislánya is megszületett szept. 29-én! Hanga a picúr neve, de más paramétereket nem tudok most mondani :oops: Ők is jól vannak, szülés gyors volt, de csak nemrég jelentkezett, azért nem volt előbb hír!

Sajti, örülök, h. a drnő ilyen normális volt!!! Hajrá spontánkodás :wink: Nagyon drukkolok!

Na puszika, majd később vagy nem'tom :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

sziasztok!

estrella: nekem is johet a dieta, van mar ilyen IR dietam, fott etelnel vagyok tanacstalan, fott recik is vannak benne?

rodina: gratulalok, oromteli es boldogsagos napokat kivanok.

beku: nem sokara punkcio, sok es szep nagy tuszoket neked.
Koszonom neked a konyv ajanlot(meg regebben irtad), a belso utazast, nagyon jo alig birom letenni.Elo is jott 2 megoldando problemam az egyiket kb 30 eve cipelem, pedig mar azt hittem tul vagyok rajta, a masikat pedig kb 12 eve hurcolom magamban. Ma almomban mindketto megjelent, soxor jott remalomkent regebben, de ma ejszaka jol vegzodott, nem riadtam fol leizzadva,hetvegen megprobalok tuladni rajta, nagyon bizom benne ,hogy sikerul.
valyoni

sziasztok

sajtikám
örülök hogy neked is bejött a doktornéni, nem véletlenül hívja az én kisfiam aranyos doktornéninek:)

nem tudom már ki kérdezte de ő a 8-ik kerület auróra u-i szakrendelőben rendel.

mindenkinek drukkolok főként most békunak a tüszői miatt hogy minden oké legyen és bejöjjön a számítása.

éjjel egyszer keltünk fel 4:20kor aztán reggelig aludt gyógyulgat a kis drágám.

most megyek mert indulnom kell Filipért az oviba.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

sziasztok,

szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem bánjátok. Én is jártam a BMC-be két évvel ezelőttig. Akkor volt egy sikeres beültetésem, 16 hónapos a kisfiam és szeretnék érdeklődni, hogy most hogy mennek ott a dolgok . Bejelentkezés van már, vagy még mindig sorba kell állni? Kik a dokik? Még ingyenesek a vizsgálatok? Mettől meddig lehet menni? Kik most az orvosok?
Előre is nagyon köszönöm és szorítok nektek, nagyon!!
Puszi,
swanny
swanny

Navi,
nagyon édesek az új képek az iwiw-en!!! :-D
köszi a Muzsi hírt! :-)

Lukácsné,
jó délutánt Filippel! jó hogy Hannus gyógyulgat.

Swanny,
üdv itt, gratula a babádhoz.
kistesóért jöttök? a vizsgálatok ingyenesek, előre időpontot kell kérni a recepción. 3 pasi doki van: Koncz, Szűcs és Zeke dokik és egy fiatal dokinéni, ő biztos új neked.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!
Egy gyors jó hír:
Minden ok. a mi picikénkkel,most jöttem a mi Szűcsünktől.kedd óta nőtt már 5 mm a crl.És DOBOG A SZIVECSKÉJE!
a megoldás meglett. Úgy látta fölötte egy felritkulás,és talán egy összeesett másik petezsák feltételezhető.Ez magyarázza a magas hcgt.
Ma megnyugodtam,de kedden azért elmegyek a H.K.hoz.
Azt mondta,ma elenged jó szívvel,Dr Molnárhoz jelentkezzek.
Judit!
Kerestek,én meg nem láttalak.Pedig úgy beszéltem volna veled.
Ez egy igazán jó hír mára.majd kiugrom a bőrömből :P :P :P :P :P :P
ritabmc

szia swanny!

reggel 8tól vannak délután 2-ig benn, és ahogy olvasom, mindegy, kinél leszel, mert jó mindegyik orvos:-)

Sajti, hajrá Matiszbaba!
Vendég

Rita, aztamanót, de jó hír!!!! Mostmár tessék tényleg pozitívnak lenni, az égiek veletek vannak!
Vendég

Rita!

Most nem akarok ezzel jönni, "deugyemegmondtamén" hogy ketten indultak?
Annyira örülök nektek!!! Ez nagyon-nagyon jóóóó hír!!!!

Kép
judit0713

rita:
ez nagyon jo !!!!!!! Ugy izgultam ertetek, most mar akkor minden tuti.A lemezt hetfon tudom foladni, Ismet betegek vagyunk,nem jutottam be a postara.

szia swanny
valyoni

Rita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Ez fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!! VANNAK MÉG CSODÁK!!!!!!!!!!!!!!!!
Istentem, de örülök... potyognak a könnyeim!!! :)
Nagyon-nagyon vigyázz Magatokra.... bár ilyen kezdet után már csak jó jöhet!!!!!!!!!
Aranyom, most úgy, de úgy megölelgetnélek!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Rita,
de jó hír!!! :-D gratulálok!
nem hiába küldtem ma a babáknak a laptetőt! :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Rita: hatalmas gratula most már!!! :D :D :D
Kép

Tudtam én!!!! :D :D

No,akkor picit rólam...
Ma voltam én is BMC-ben,mostanra hulla vagyok,úgyhogy asszem az ájulásig már csak perceim vannak,totálisan kimerültem...

Talán a besűrűsödött munka és az óriásira emelt hormon adagok keresztezésének köszönhetem jelenlegi állapotomat..

Szóóóval:
mnyh. 13 mm
jobbra: 12,10,10,
balra: 14, 13,13,13,12,10

Iiiiiiiiiiigeeeeeeeeeeen!!! Jól látjátok,már 9 tüszőcském van!!! :)

Lejjebb vette Sz az adagot,ma már "csak" 3 Merional,de még vasárnapig szúrunk,hétfőn UH kontroll,és azt mondta,hogy 99%, hogy szerdán lesz a leszívás,erre készüljek :D

Ááááááá,úgy várom már!!! :)

Újabb 3 receptet kaptam,úgyhogy megint a gyógyszertárban hagytam 40.000 Ft-ot...

De legalább már látszik az alagút vége!!!
3 nap alatt gyártottam újabb 2 tüszőcskét :lol: :lol: :lol: :lol:

Ennek csak azért örülök,mert talán a fagyi ovisokra is van remény :)
Vendég

köszi!
Már megint bőgök.!

Üdv közöttünk drága Noni,És Kitty Baba!!!

Lányok után most jönnek a fiúk.Különben mi lesz a csajokkal 16-17 év múlva!

Köszi a sok drukkot! :wink: :wink: :wink: :wink:
Borzalmas heteim voltak!
De remélem vége és csak jó jöhet.
A Titok tényleg segít.Köszi várom Valyoni a filmet.
Kahlan! bíztam az égiekben!
Judit!Bizony megmondtad!
Andikám!Jól is esett volna az ölelés!
Zsu!Köszi a laptetőt.Ez bejött!
ritabmc

Breki,
de jó hogy nálad is minden jól halad!!! :-D :-D csak így tovább hétfőig!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszi Zsuzsó :)

Azért picit elkeserített Sz-nél való várakozás,mert mellettem mindenki eredményre várt,és hát 1 pár jött csak ki mosolyogva..
A többi 4 párnak (akiket láttam-hallottam),nem sikerült...

Tudom,hogy ez rám nézve nem jelent semmit,de olyan lelkesen mentem oda,és ezt nem kellett volna végignéznem.

El se hiszitek,mennyire drukkoltam minden párnak,mikor bement,hogy úgy jöjjenek ki,ahogy remélték!!

Estrella: igen,ma már nem dolgozom,csak a BMC vette ki maradék energiámat :?

Hihetetlen eredmény az én "kimerülő" petefészkeimtől ez a 9 tüsző :)
Vasárnap megyek is,megköszönöm a Jóistennek a segítségét,hogy ki tudtam tartani eddig is... :)

Nehézkesen keltem fel reggel,mert nagyon feszítenek a tüszőkék.
Nem mintha olyan sok lenne,de gondolom az alkatommal jobban kiérzem,vagy mi... :roll: :roll: :roll:

Úgy koncentráltam a számokra,hogy nem is fájt most annyira :)
Először balra nem látta Sz mind a 3 egyforma tüszőcskét,úgyhogy utólag javította ki :D

Asszem a 13 mm-es mnyh. már jó is,úgyhogy inkább a tüszőcskék méretére gyúrok :D Plusz arra,hogy addig tömjem magamat vitaminnal,fehérjével :)
Vendég

Sziasztok!

Rita:
Micsoda jó hirek!Gratulálok!!!!

Sajti:
Hajrá spontánkodás!!!

Békú:
Örülök,hogy minden rendben van,pihizz sokat a hétvégén és növezgesd a tüszöidet!!!!

Judit:
Köszi a vonalzó dicsit,megszenvedtem vele rendesen.

Rodina:
Gratulálok a kicsi Kittikéhez!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Rita: hánykor voltál Sz-nél?
Megint találkoztunk volna,és nem vettelek észre? :roll: :roll: :?

Én a váróban kb. 11-től voltam 3/4 1-ig,előtte a vv-es szoba előtt várakoztam háromnegyed órát,mert nem volt ott senki,pedig siettem,hogy legalább 10-re odaérjek :?

Aztán gyorsan lebaktattam a központi laborba a fiolákkal,ott felettébb bunkón fogadtak...

No mindegy,aztán egy gyors 11 órait ettem,ha már büfé-közelbe jutottam,olvastam közben egy kis Agatha Christie-t,és visszamentem Sz-hez várakozni :)
Vendég

Sziasztok,
hú úgy látom, hogy pont nagyon jó hírekbe csöppentem bele:)
Gratulálok nektek:)

Nagyon köszönöm az infót, akkor felhívom őket hétfőn telefonálok.
Ezek a telefonszámok jók?
458-4579, 458 4580

Szép hétvégét nektek:)
s.
swanny

Esterlla:
Megkaptam az e-mailt,köszi szépen.

Swanny:
Üdv. itt!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: iggggenis!!! :)
hétvégén picit kimegyünk a jó levegőre,mert végre ELŐSZÖR nyár óta egyszerre van szabad hétvégénk!!! :)

Így aztán mindkét nap együtt lehetünk :D

Asszem beiktathatunk egy mozit is,a Normafához is mindenképp elmegyünk,de lehet,hogy HH hegyet választjuk,onnan gyönyörű a kilátás! :)

A tüszőimtől nem tudom,mennyire tudok majd mozogni,bár reggel rosszabb volt,mint utána napközben. :D
Vendég

Rodina, Gratulálok Kitti babához!!!
Gyere majd, ha van időd és képet is kérünk.

Muzsi, neked is nagyon Gratulálok!

Rita, nagyon örülök hogy minden ok veletek!!! :lol:

Béku, nagyon ügyes vagy! :D
Sok szép tüsző!!!
Hajrá!!! Drukkolok!!!

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Ann: érdekes az álmod,remélem csupa jót jelent :D

Légy szíves álmodj nekem +++ tesztecskét!! :)
Vendég

Woody: köszönöm szépen :)
Vendég

Béku, nagyon szép kis tüszőid vannak, tessék bizakodni, van mire!
Vendég

Sziasztok!

Jaj de jó péntek du és jó időt mondanak.

Holnap kastélylátogatást tervezek Gödöllőn ez a jó hir, rossz hogy autót ujra szerelni kell és nem mehetek vele a hétvégén. Na majd lesz valahogy. Viszont nyári lakba is készülök kirándulni. Jövő héten pedig utazom Pest mellé egy wellnes hotelba - na alig várom.
Ma ismét pakolnom kellene, nem tudom lesz-e hozzá erőm. Borzasztó ez az egész.

Igen jó volt olvasni Rodináról, remélem nem haragszik meg érte, hogy előbb hoztam a hireket felőlük. Én annyira szurkoltam neki, annyira várta már babácskáját. Persze ti is mindannyian, hajrá!

Estrella: remélem még titokban tudod tartani. Nem kapsz valahonnan használt dolgokat, vagy vatera, tesz-vesz is jó. Egy pici baba hetek alatt kinő mindent, nem kell feltétlenül uj. Remélem egy darabig még titokban tudod tartani. Fáradtság - ez bizony a terhesség jele.

Sajti: örülök,hogy dokkernéni szuper volt. Nem hiába dicséri mindenki. Na én ma más helyen voltam másnál na az a dokinéni nem igazán orvosnak való.

Lukácsné: Hannanak gyógyhullámok!

Swanny: 1020. oldal, ott sok mindent találsz - Mieza annak idején nagyon jól leírt mindent!

Rita: boldogságos délután hoztál ebbe a korai sötétségbe, hajrá babuci!

Breki: te aztán nem semmi vagy, ebből már kell sikerülni - remélem a jégoviba is elküldesz egy párat!

Woody: te épp merre? és Kubu, Mieza???

Képecsként kérünk babákról

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Látom vannak történések... :D
Holnap vissza olvasok

Szép hétvégét mindenkinek!
vikus82

Kahlan: köszi,akkor bizakodóbb leszek :D

Kispatak: igen,ez a terv,jó lenne egy kis biztosíték,mert akkor nyugodtabban vágnék bele :)
jól hangzik a kirándulásod!! :D

Tetszik,hogy mindig kitalálsz valami jó kis programot :)
Nekem is kéne néha valami jó ötlet,elég unalmasan töltöm mindig a szabadnapjaimat :?
Vendég

sziasztok

rita
látod mondtuk hogy NE add fel, és lám lám ott a baba NAGY gratula nektek, pihenj sokat.

béku a mnyh nekem 10 volt leszíváskor az már nagyon tuti neked :) és a tüszők is nekem is 9 volt anno.... csak így tovább sok sikert :) és jó kirándulást !!!!

sajti
örülök hogy minden oké.

muzsi
neked is gratulálok a babához

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: köszi :)
nekem a beültikor előzőleg 18 mm volt a mnyh,de sokra nem mentem vele :lol: :lol: :lol:

Remélem most minden tökéletesen alakul majd :)
Ekkora előkészület után muszáj neki ;)

Ti hogy vagytok?
Vendég

Rita, én is nagyon örülök Nektek!!!
Bocs, de mostanában kissé le vagyok maradva, de hál'Istennek minden rendben!!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Zsuzsó, köszike :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Hahó!

Breki:

Esetleg van kedved velem tartani?

Dobtam egy privit

mindenkinek szép hétvégét

kispatak
Vendég

kukk,

Rita
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nagyon örülök Nektek !

Kisbeeka
milliónyi drukk csajszi.

mi jól hétvégén szeretnék visszaolvasni, holnap 8-18.15 között suli, lesz összesen 3x15 perc szünetem, nem fogom kibírni, főleg hogy hulla vagyok.

puszilok Mindenkit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: köszönöm a drukkot!! :D
alakulgatok már! Nemsoká hozom a zebrás tesztet!!! :D
Vendég

Sziasztok!
Ma voltam leszíváson, kicsit még vérezgetek,szerintetek ez normális?A múltkori után nem volt semmi!

Kép
Kép
missancsi

Andi!
Ez úton is üzenem, hogy 5 petesejtünk van,holnap telefonálnak, hogy mi a szitu!..csak ez a fránya vérezgetés ne lenne!:(

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: nekem se volt vérzés,de mivel a tüszőket egyesével szúrással nyerik ki,miért is ne lehetne vérzés?
Elvileg úgy is kell készülni,hogy viszel magaddal betétet.

Amúgy hogy sikerült?
Hány petesejt lett? :)
Vendég

no,már látom is a választ :D
Vendég

Köszi Kisbeeka!Most egy kicsit megnyugodtam!Csak most furi, hogy vérezgetek!Múltkor 7 petesejtünk lett,azután semmi véres dolog nem volt,most meg mintha kezdődne a mensim!:( Sz. mondta is, hogy véreztem, kaptam is 2Xvérzéscsillapítót de ha nem múlik el, erősebb lesz akkor irány a legközelebbi kórházba!:( A miénk meg egy "barbár"kórház, ide biztos nem mennék be!..kicsit megijedtem!

Kép
Kép
missancsi

Ti most hol tartotok?

Kép
Kép
missancsi

Nekem szerdán lesz a leszívás :)
ennyi petesejtnek én is örülnék :D
Vendég

Hányadik lombik?

Kép
Kép
missancsi

Nekem a 2. lombik van most.
Az előzőnél 4 petesejtem lett,de 5 napossal próbálkoztunk,ezért csak 2 maradt meg,amiket beültettek,ezért nem maradt lefagyasztásra való :)

Most jó lenne,ha maradna :D
Vendég

Szorítani fogok!
Most viszont megyek pihizni, gyors el szeretnék aludni, hogy minél előbb holnap legyen és telefonáljanak a (jó??!)hírekkel!Bár 1nek is örülni fogok, csak sikerüljön!

Kép
Kép
missancsi

Nekünk is a 2. Mi a múltkor 3 naposan kaptuk őket vissza, akkor még volt tartalékba 2, de aztán "kipurciztak" a drágáim!Így nekünk sem lett fagyasztva!:(

Kép
Kép
missancsi

jó éjt,drukkolok reggelre,majd írd meg,hogy sikerült!!! :D
Vendég

Jó reggelt!

MIssancsi, küldöm a jóhír energiákat! :D
Vendég

Ancsi: már én is nagyon várom a jóhíreidet!!! :D
Vendég

upssssz... :lol: :lol: :lol: :lol:

laptetőm egy része Ancsié a reggeli hírhez,Ritáé,hogy megnyugodjon,Sajtié matisz-babához,és egy pici nekem a folytatáshoz :)

(Kittike természetesen mindig kap egy részt!! :) )
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?