A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

bakker úgy örülök, mintha én magam tudtam volna meg, hogy babát várok... (nem, még nem várok, és nem tudom, merjem e a harmadikat mégcsak gondolatban is elképzelni...) :-D

Igy nem is lehetsz pompomlány már, most mi vagyunk a Tieid... ;-)

szilvás76

Tina!
Csodálatos!!!!!
Gratulálok! :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Igen mi vagyunk a te pompomlányaid!! Mindannyian! És blog is van,juhé,épp akartam kérni!
(kicsit mindent átélünk mi is újra :wink: )

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt!
Hát csajok, eddig nagyon jól drukkoltok :lol: Minden tankönyvi, nem is vagyok nagyon rosszul, csak korán le kell feküdnöm (kóma), és ezáltal hajnalban már fenn kukorékolok.

IR-eseknek:
Nekem ugye a peteéréssel, progeszteronnal volt gondom, de még az is az egekben van:
25. nap hcg: 11.8 mIU/ml progeszteron: 117 nmol/l
30. nap hcg: 210 mIU/ml progeszteron: 190.8 nmol/l
5. hét hcg: 3002 mIU/ml progeszteron: >190.8 nmol/l (máá kiakadt a mérőműszer :lol: :lol: :lol: ) És miután semmi barnázás, görcs, azt mondta a doki, ne nézegessük tovább, felesleges.

Kép
xtina75

Tina
Kép

Nagyon szép, "unalmas" várandósságot kívánok neked... és a vége egy gyögyörű, egészséges baba legyen!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt
Kép

Miki most 4 napig itthon lesz,mert kedden megyünk csípőszűrésre és akkor a hétfőt már kivette hozzá-Jippi-ma jön a barátnőm nemsokára,du.pedig a Miki barátai/munkatársai babanézőbe. Csináltam tegnap pudingtortát,de sztem xar lesz mert lehet túl beáztattam a piskótát... :roll: na majd kiderül...

Tina én még mindig le vagyok nyűgözve!!!

Kép
a blog eddig is ott volt a www-nél? (ilyen figyelmetlen lennék?)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

TINA! ÉN IS SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!! :-)
Olyan jó reggel ilyen remek híreket olvasni!
Félálomban elkezdtem visszaolvasgatni, de azonnal kipattant a szemem!!!
Minden jót és problémamentes babavárást kívánok!!!

Kép
napsugar1123

Tinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Yiiiiiiiiiippppppppppppppppiiiiiiiii :D :D :D Szívből gratulálok, problémamentes várandósságot kívánok Neked!
(Bejelentketem ennek örömére rendszeres olvasónak a blogodra, követem az eseményeket :D )
Vendég

Sziasztok!!!

TINA-HATALMAS GRATULÁCIÓM!!!!
:)
EZ NAGYON JÓ HÍR!!!

ÉLJEN!!!!
HÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ még a hideg is átfutott rajtam :)

Ma megyek Pécsre és majd csak hétfőn jövök haza.Addig nem leszek net közelben :(
Lesz egy műsor ismét behurcolkodni :(
De a cél érdekében :D szívesen megyek busszal :)
Majd hétfőn délután jelentkezek!!!
Addig is puszim!!!

Szilvi
-BOLDOG NÉVNAPOT ELŐRE IS!

18-án fejl.neu....ismét...(kontroll)
reggel 8 :(
előző nap szintén bemegyek majd...hisz apa reggeles és esélyem nincs 8-ra bejutni :( :)

na pusza...ismét :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Tina:
Volt egy sejtésem, de hogy honnan nem tudom:)
Mindenesetre szívből gratulálok és boldog, problémamentes babavárást kívánok!

Kép

királylány

Csillag randizhatunk is legközelebb...szívesen látlak titeket!Az ikerrel :)

evilany

Tina! Ez csodálatos!!!
Többször kellett megnéznem a hozzászólásokat, hogy tényleg jól olvasom-e! De igen! :lol:
Gratulálok!

Csak ennyire futja most, én megint náthás lettem. Egyszerűen a két gyerekkel folyik rólam a víz, kint meg fúj a szél és hűvös van. Ennyi elég. :( Ráadásul hisztikorszak újabb - eddig még sosem tapasztalt - magaslatait (mélységeit :?: ) éli át kis családunk. Nagyon durva, olyannyira, hogy az agyam mintegy védőmechanizmusként sztornózza is az eseményeket, mert különben... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

bekri

Tina én is szívből gratulálok neked és kívánom egészséges babát tarthass az öledben jövő nyáron!!!! Addig is élvezd a kismamaságot és ahogy visszajön pár kiló :lol: (bocsi nem tudtam kihagyni, miután olyan szépen leadtál jó pár kilót most majd annak örülsz ha visszajön pár) De majd lemegy!

Nekem sincs már olyan nagy hasam és a kilók ingadoznak volt amikor már csak +2 kg volt rajtam de megint + 4 kg-nál vagyok, ha többet eszem több tejem van rájöttem így nem érdekelnek a kilót.

Dia mi van veled nem nagyon voltál mostanában.

Én is olvaslak benneteket de írni nem jut időm mindig tettem vettem a héten amikor Petra alukált, most i bármely pillanatban felébredhet és akkor megyünk ki sétálni ismét süt a napocska odakint :wink:

Kép
Kép
melisch

Rajtam még +20 kg az ideál súlyhoz,és +10 a terhesség előttihez :shock: :evil: :evil:

Bekri,jobbulást,sok erőt kívánok ehhez a nehéz időszakhoz :(

evilany

Sziasztok!
Tina, szuper! Amikor írtad a nagy fogyást, akkor gondoltam, hogy na, most....
(Van egy barátnőm, akinek már kamaszként voltak hormonális gondjai, és ő azt mondta, h mindkétszer amikor épp lefogyott kcist, akkor sikerült teherbe esnie. Reméltem, h mással is lehet így.)

Tegnapi alakításunk: Joni reggel olyan nyűgös volt, mutatom a férjemnek, azt mondja ne lássak rémeket. tényleg nem volt lázas sem, stb, de nekem nem tetszett. Beszéltem a dokinéninkkel, mondta, azért ő megnézné- Ő is látta, hogy panaszkodik szegény vmin. torkát, fülét látta gyanúsnak, meg akkorra láza is lett. Átküldött a Klinikára, úgyis előző nap lett volna kontroll, ami az ottani doki betegsége miatt csúszott hátrébb. szóval: klinika, nagyon rendes doki bácsi: vizelet és vérvizsgálat, fülészet....fülfelszúrás mindkét oldalon :cry: ., antibiotikum újra... Még jó, hogy nem marasztottak ott. sajna lehet, hogy ő lesz a füles gyerekünk? meg szegénynek le van pattanva az immunrendszere, jó lenne vhogy kijönni ebből, mert ha mindent benyel, amit a nagyok hazahoznak, az gáz lesz!

Claire
claire

sziasztok!

bekri sajnálom a hisztit! ez nagyon nehéz lehet... én már előre félek ettől a korszaktól! :shock: :? gyógyulj meg mielőbb!

Melisch hát igen, a szoptatás időszaka nem a fogyókúráról szól... de így is szerencsés vagy a 4+ kilóddal... rajtam van vagy 10... :? ha nem több...

Tina Veletek álmodtam! :wink: álmomban mutogattad a teszteket! :wink: :lol: :lol: :lol:

Zoé tegnap óta rágja a nyelvét... olyan, mintha rágózna! :shock: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Babák csodálatosak!!!!!!!!!!!!

TINA SZÍVBŐL GRATULÁLOK NEKTEK ÉS KÍVÁNOK MINDEN SZÉPET JÓT A PICURHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!Sírtam ám a hír olvasása közben!!!!!!!!!!!!!

Claire sajnálom,remélem szépen helyre jön a kis drága,szegény már sok mindenen keresztül ment ilyen kicsi korban sok-sok gyógy puszi neked meg kitartás,nagyon erős vagy ezek nem kis dolgok amin már keresztül mentetek.

Maccs még mindig HIÁNYOLLAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kép
bévi

Bekri jobbulást hisztit sajnálom....

Kép
bévi

Szegény kicsi Joni :( :( mielőbbi jobbulást.
Kép

evilany

Évi remélem jól vagytok,Tominál azok a nagy szemek cuki nagyon....

Kép
bévi

Kép

Kép

IMÁDOM!!!!!

Kép
bévi

Bévi nem is csodálom:) nagyon szép kislány!Mennyi most a súlya?
Mi jól vagyunk köszi.Tomi náthás,szívogatni kell meg eldugul az orra,bemosni,most vettem oldatot,huhh.

evilany

Évi jobbulást nektek mi most 5200gramm vagyunk 3kg jöttünk haza ez jó így szereti a pociját,pedig mennyit szenved miatta szegény.

Kép
bévi

Az nem semmi,szépen nő Lilike!Mi 5290 vagyunk.

evilany

MEGYEK MERT ÉBREDEZIK A DRÁGÁM....puszi

Kép
bévi

Tudod mi majdnem mindenben egyezünk a terhesség alatt is most is :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Kép
bévi

Bekri
Hisztit sajnálom :cry:

Claire
Jobbulást Joninak! Szegény kicsi fiú... :cry:

Fogyás
Szerintem, szoptatás alatt is lehet fogyni... én most a tavaly ilyenkori súlyomhoz képest -4 kilónál tartok... Naponta legalább 4-szer eszem, de inkább 5-ször... arra figyelek, hogy mit eszem... nem éhezem... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Tina, fantasztikusak a képek! :lol:

Claire, jobbulást Joninak! Szegénykém, ő egy igazi hős baba!

Bekri, sajnálom a hiszti korszakot és nektek is jobbulást!

Dia, jó utat neked!

Bévi, Lilid nagyon kis cuki! :lol:

Ma voltunk vásárolni Lilivel és a Brendonban mindenki megcsodálta a lánykám. Mondták is, hogy milyen nyugodt baba. De pont akkor nyitotta ki a szemeit és mondtam, hogy nem sokáig, mivel ilyenkor szokott sírni. De most nem volt semmi. Csak nézelődött és nézte a különböző játékokat amit anya mutatott neki. Mondtam neki, hogy majd karácsonykor biztos neki is lesz valami a fa alatt. :lol:

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: nem megyek sehova....

Bévi Lili nagyon aranyos! Olyan szép kislány, el is hiszem, hogy imádod :D

Melisch az az igazság, hogy mindig van valami dolgom, ha Gábor itthon van akkor ő ül a gép előtt meg amikor éppen ráérek akkor pont senki nincs a fórumon, magammal beszélgetni meg gép nélkül is tudok :lol:

Ma már kitakarítottam, megsütöttem a sütit mert holnap vendégek jönnek, Bence hazajött ebéd után az oviból, még felmosom a lépcsőházat, holnap meg főzni fogok....

Barbcsi :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Többiek is hiányoznak: Limo (jó lenne ha lenne már géped), Maccs (két futás között bekukk ide), Szilvi35 (remélem Tivával semmi gond), és a többiek akiket nem említettem....

Claire: jobbulást Joninak, szegénykém...

Bekri és ki hisztizik? Te vagy a gyerek? :lol: Ezt nem tudtam kihagyni....bocs. Nem lehet könnyű, hála az égnek Bencére nem jellemző sem a hiszti, sem a dac............most még.....kitartást!

Clárika? Nem volt már időm válaszolni sms-re, bocsi.

királylány

Bocsi Dia, elnéztem. :shock:
Csillagnak akartam írni.

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Sziasztok!Évi! Nektek is jobbulást! Ha ilyen taknyos típus, nagyobb korában majd nézesd a dokival, hogy áll az orrmandulája, nem túl nagy-e, mert attól biza tudnak ősztől tavaszig taknyoskodni, stb.

Bévi! Tényleg nagyon helyes kis nőci!

Reméléem kikeveredünk ebből az egészből, kicsit helyrepofozzuk a z immunrendszerét, és utána kis szívós lesz, mint a többi. Mindenkinek van gyenge pontja, de egyik sem beteges!
Köszönjük a gyógyüzeneteket!

Claire
claire

Anyum elvitte kicsit Kristófot, Bálint alszik...

Köszi a megértő szavakat!
Ez a hisztizés Kristófot is megviseli...
Este lefekvéskor megbeszéljük, hogy így meg úgy szeretjük egymást, akármi történt is aznap. Aztán reggel minden kezdődik előlről... :roll: Tegnapelőtt legnagyobb meglepetésemre a hiszti végén megszólalt sírva, hogy "anya, én szeretlek" - hát most is elérzékenyülök rajta...

Claire, Joninak sok gyógypuszit küldök! Fülfájós gyerekkor: nekem a mai napig a fülem irtó érzékeny a szurkálásoktól, nem tudom, mivel lehetne elkerülni...

Woody, mit kap karácsonyra Lili? Volt olyan játék, ami megtetszett?

Bévi, tündéri Lili ezekkel a nagy bogárszemekkel!

Ircsi, nem tudom, lehet, hogy lehet fogyni szoptatás alatt. Nekem egyszer volt időm mérni magam az elmúlt 3 hónapban: + 4 kiló az eredetihez képest. Ha nem eszem és iszom sokkal többet, mint egyébként szoktam, akkor kevesebb a tej.
Meg most már két személyi edzőm is van, akik miatt nem lehet nyugodtan enni... 8)
Neked biztos az úszás is segít, nem? Valami mozgást nekem is be kéne vetnem, mert a hurcibálástól és görnyedezéstől kezd fájni a hátam... Azt hiszem, keresek is mindjárt valamit...

Zoé nagyon vicces lehet :D Pont a napokban tanakodtam rajta, hogy nem emlékszem, Kristóf is szórakozott volna-e a nyelvével, de Bálint tök mókás látványt nyújt, ahogy nyújtogatja.

Novemberi lányok, boldog névnapot utólag és előre is (Réka, Szilvik, Katka), meg a születésnaposoknak (Vanilla, Évi, és :oops: ) is sok boldogat!

Tina, ez a Beney Zsuzsa-vers annyira szép!
Hát, komolyan, ez a jó hír... igazi ajándék a topiknak (is)!

bekri

Bekri
Biztos, hogy szerepe van az úszásnak is... A mozgás jótékony hatása mellett az az idő az enyém... a pszichémet is rendben tartja :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Woody semmi gond :lol: azért visszaolvastam, nehogy elfelejtsek menni valahova :lol:

királylány

Továbbra is köszönöm, hogy velem örültök, megérte megosztani :lol: :lol: :lol: Pedig gondolkodtam, hogy csak a 12. hét után fogom...

Aki azt hiszi, hogy most vissza fogom hízni a 27 kilómat, annak üzenem, hogy továbbra is szigorúan zéró cukor, zéró fehérliszt! És tartom a diétát, számolom a szénhidrátot... :P :P :P Célom, hogy csak a dinnyémet növesszem (és ne kapjak gesztációs diabéteszt...)

Bévi, Lili gyönyörűséges!!!! Ultracuki!!!!!!

Kép
xtina75

Tina! igaz is, a gyereknek kell hízni, nem neked. A sok sali evés is jó, vitamindús, tele a hasad, de nem hízlal.

Szoptatás alatti fogyás: sztem alkati kérdés is, nekem anyám azt mondta, neki eléggé vigyáznia kellett, hogy ne hízzon szoptatás alatt. Én az egyes szülöttjeimnél akkor adtam le a fölös kilókat, egyszerűen "leették". most inkább felszedtem, igaz, eléggé mínuszban voltam szülés után. A mozgás mindenképp jó, és akinek jól beállt a tejtermelés, az ha nem terheli túl magát nem is okoz gondot. Sajna én nem jutok ki elég rendszeresen futni, itthon tornázni meg nehezebb, mert ahova nézek a lakásban, ott tennivaló van :( . meg azért is jobb kimenni, mert az tényleg az én időm.

Köszönjük a gyógypuszikat!

Claire
claire

Sziasztok!

Tina!!! Teljes szívemből gratulálok Neked!!!!!!!!!!!!! Boldog, problémamentes várandósságot kívánok!!! Látod, csak odaértek azok a gólyák!!! :wink: :roll: Én is elsírtam magam, persze örömömben, és nosztalgiáztam kicsit, pocakos képeim nézegettem. :roll:

Kép

Dia! Köszönöm szépen, hogy hiányoltál!!! Nagyon jólesik, és most rögtön szeretnék is bocsánatot kérni, ne haragudjatok rám, de elég gyorsan eltelnek a napjaink. Intézzük Bencének a start-számlát, a keresztelőt :arrow: nov. 28-án lesz, bevásároltunk: karácsonyra, keresztelőre, mikulásra, pelenkakörút is megvolt :wink:, voltak babalátogatásaink: szüleim, barátnőmék, anya húgommal ma is eljött hozzánk, védőnőnél voltunk, Bence kicsit kismajom volt, növekedési ugrásunk is volt, ami éjjelre esett, így alig aludtunk, vagy egyszerűen csak csodáltam a kisfiunkat. :roll: Tudom, ez sok kifogás, de általában ilyen tájban tudok csak olvasni jönni, mire a végére érek, már csukódik a szemem, vagy Bence ébred.

Ígérem, holnap reagálok minden másra, de most megőrülök a fáradtságtól. Bence a kiságyban alszik, Tomi most jön haza osztálytalálkozóról.

Puszi mindenkinek!

ui: Kedden 6600 g és 65 cm :!: voltunk. Utóbbi nagyon megdöbbentett, 2 hónap alatt 9 cm-t nőtt a fiatalember! :shock: :oops: Kész nagylegény!!! :D :D :lol: :lol:

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi, köszi!!!!!!!!!! Nagyon aranyos ez a kép! (Már akkor tudtam, hogy nagy lesz a nosztalgiázás, mikor Évi felrakta a tesztet..) :wink:

Csibuc, én is olvasom a blogodat már régóta! :wink: Csillagét meg nem tudom felrakni oldalra... de lehet, hogy csak limitálva van..?

Ja, még Ircsinek akartam külön írni, hogy legyen unalmas várandósságom: ez egy nagyon jó kívánság, köszi! Sokat szoktalak emlegetni magamban, hogy te voltál az, aki az elején megfogadtad, hogy nem fogsz nyafogni, és élvezni fogod a terhességed. Ha egy kicsit émelygek, mindig ez jut eszembe, feltekerem a zenét, elterelem a figyelmem és igyekszem nem elmerülni benne. Eddig működik! 8) 8)

Ja, és képzeljétek, a fogyással a melleim a negyedére mentek össze, most meg megduplázódtak - most pont jók 8) 8) 8)

Egyébként belegondoltam, hogy van abban valami, hogy október-novemberben esek teherbe - lehet, hogy én csak ilyenkor tudok :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
xtina75

Szilvi, Szilvás

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Tina
Az ember pszichéje csodákra képes!
Az agyadat tudod programozni :wink:
Nagyon jól csinálod! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Diéta is kell terhesség alatt is, utána is... :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Jó reggelt

Szilvi,Szilvás,
Kép

Tina csak így tovább!

Hát én se fogyok a szoptatástól,bár a rokonaim szerint a hasam már igen jól lement(talán valóban bár a vágás fölött lóg,ezzel nem tudok mit kezdeni szerintem)de nekem ez kemény diéta és mozgás eredménye lehet majd csak,előre tudom. De egyenlőre nem erőltetem,fontosabb a tejci.

Barbcsi jó hogy jöttél,szépen nő Bence!Többi dologgal mi a helyzet?

Dia kik jönnek vendégek?
Nálunk tegnap voltak,de huhh,sok is volt,5 éves és 1 éves gyerekkel,elég hangosak,zajosak voltak :) Tomi se annyira értékelte...

Megyünk ma sokfelé,Brendonba,Árkádba,vásárolni,aztán du.valahova a szabadba,mert jó idő lesz.

Kép

Kép

evilany

Szilvik! Boldog névnapot!

Megyek, kirakom őket aludni az erkélyre, és gyorsan kiporszívózok.
A két nagy suliban (pótnap, faültetés), aztán a legnagyobb zeneórán, a két középső buliban, apjuk hozza-viszi őket, meg vásárol. A lakás meg.... szanaszét :( pedig jól el lennék itt a csendben :)

Claire
claire

Tomi gyerek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira bírom, hogy milyen grimaszokat tudnak :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Szilvik nagyon boldog névnapot!

most csak ennyi, bocsánat!
majd jövök!

Kép
gtunde75

Sziasztok!
Csajok, köszi szépen...
:oops: :)

szilvás76

Kép

evilany

Évi! Tök cuki ez a madaras ábra!
Úgy ahogy összerántottam a lakást, csináltam ebédet, tornáztattam Jonit, kipakoltuk a vásárolt cuccot, ajándékot gyártunk apjuknak a gyerekekkel, közben 4x ment a mosógép, elszórakozom így a... :lol: nyugis, ráérős szombat :lol:

Beleolvastam a topic elejébe, olyan jópofa, hogy tényleg a tesztcsíktól együtt van itt a kemény mag. Néhányan viszont teljesen eltűntek a kezdeti körből. Bátrak vagytok, vagy én vagyok babonás, de én 12. hét előtt sosem mertem mondani, többnyire családban sem, max a nagyszülőknek. addig csak mi tudtuk apjával, ez volt a mi kis titkunk :D . Lehet, hogy babona, de bejött :lol: :lol:
Azért jó, hogy bevettetek később, köszi!

Hol van Bmass??? Tudunk róla vmit?

Claire
claire

Claire én úgy be voltam sózva muszáj volt jönnöm :) már előtte kinéztem magamnak a babanetet,olvasgattam,igazából én már a júliusi topikra pályáztam mert azt hittem,de tévedtem,ide kerültem :)

Bmaas:passz...

Mi csavarogtunk,ettünk,volt itt anyós,du.játszottunk a Tomival,képzeljétek az apja tartotta,ugrált vele fel "zsupsz" Tomi meg hangosan göcögött :lol: :lol: :lol: édes volt. Most vasalok :evil: fürdés megvolt,angyalgyerek az ágyban :wink: mostanában így nyomja,felkel enni 9-10 körül,álometetés,vissza... :wink: aztán X faktor,a felnőtteknek szórakozás.
Holnap megyünk anyósékhoz,kb egész napra,ott ki tudunk menni a tópartra,meg van másik baba is,elleszünk.

evilany

Szép estét!

Napközben nagyot sétáltunk, kihasználtuk, hogy sütött a nap :lol:

Claire
Én is nagyon be voltam sózva tavaly ilyenkor :oops:
Ma egy éve fogant Katus :lol: :lol: :lol: :lol:

Évi
Tomi angyalgyerek lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26