A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Semmit se aggódj értem Kispatak,rendben lesznek a tüszőcskéim szerdára,szépen megnőnek :)

Most picit kellemetlen a helyzet,de ez sem tart örökké,szerdától már könnyebb lesz a járás,csak ne felejtsek el akkor is sokat inni,az előző után már majdnem a kórházat hívtam a görcseim miatt.
Aztán ittam vagy másfél liter folyadékot "hirtelen",és jobban is lettem :D
Vendég

Kispatak,
ezek jóóó hírek báránykádról :)
Szép lassan, lépésenként majd visszaidomul a családba. Hazaköltözni talán már sosem fog, hiszen egyre önállóbb lesz, de a ragaszkodás hidd el, nem ezen múlik!
Én 14 évesen elkerültem koleszba, és soha többé nem költöztem vissza a családi fészekbe, de imádom a szüleimet! Hozzáteszem, nálunk is voltak hullámvölgyek, és csakis az ő folyamatos ragaszkodásuk és feltétel nélküli elfogadásuk, támogatásuk az amiért mára tökéletes a kapcsolatunk!
BÍZZ, mert van miben!!!

Breki,
nagyon óvatosan a mozgással, az érett tüszők hamar elpukkannak!
Pihizz, ne ugrálj, várd ki a leszívás idejét!

Kép
judit0713

Judit: tényleg ennyire érzékenyek az érett tüszőcskék?
még jó,hogy nem dolgozom,mert ott nem 2 grammokat emelgettem rendszeresen...

az aztán nem használt volna.
Akkor most inkább kihagyok mindent,szerdáig már tudok várni az ugrabugrálással :D
utána is csak pár napom van beültetésig :D

Jó lenne azért most is 5 naposra gyúrni,bár inkább menjünk biztosra :)
Vendég

Rita: az is baj volt,hogy váltottál utro-ra?
Mert nekem Sz most Crinone-t írt fel,mint legutóbb,de az előtte való próbálkozásból is elég sok maradt,gondoltam előbb azt használnám el,ne vesszen kárba.

Én is bedagadtam tőle,Sz szerint a sok "piszkálás" miatt,hogy 9X kellett felhelyezni naponta.

A Crinone teljesen jó volt nekem,észre se vettem,hogy van,úgyhogy semmi kellemetlenséget nem jelentett :)
Vendég

Rita,
nagyon sokat pihenj és minden oké lesz!

Sajtikám,
sajnálom, hogy bezárt a Matisz klinika, de reméljük a baba már ott a pocakban, hisz egyszeri alkalom is alkalom. :-D

Judit,
jobban vagy? tudsz eszegetni?

Breki,
drukkolok a szerdai leszíváshoz és közvetlenül utána küldeném is Vuk komát. nálam mostanában túlságosan berendezkedett. :?

Kispatak,
kitartás és bizakodás!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: köszönöm Vuk komát,elfogadom!! :D
remélem gyorsan átköltözködik :)

A drukkokat is köszi,most már mindjárt itt a szerda :D
Vendég

Szia Zsuzsó,
kicsit már jobb, Vuk 2 napja nem volt (kop-kop) émelygés van rendszeresen.
Én majd ezt küldöm Brekinek :wink:

Kép
judit0713

Breki,
én sem tudtam hogy így van, csak amikor az első leszívás előtt Erzsike lekiabált minket hogy "feküdjünk már nyugodtan amíg nem visznek a műtőbe, hát azt akarjuk hogy előbb eldurranjanak a tűszők?!"
Akkor csak néztem, előtte ezt nem mondta senki, sőt inszemnél az volt a jó ha már kidurrant...

Kép
judit0713

Sziasztok:)

Jajj Sajt, de jó hallani rólad:) Sajnálom, hogy ilyen bonyodalmaid vannak….Jobbulást:)
igen, már nagyon sok idő eltelt. Már nagyfiú Mór: mondja Anya, hamm, baba. Meg egy csomó mindent, amiről fogalmam sincs, de rizsázik folyamatosan.15 hónapos és imádnivaló:)

Andi1,
Köszi az infót, megnézem. Wieganthoz jártam és imádtam, emberileg és szakmailag is…
Gratula a picurhoz Emlékszem a 12 hetes uh nálunk is nagy esemény volt, aztán 16 hetesen elmentem 4Dre, mert elment a dokim sielni és nem bírtam kivárni, hogy milyen a neme De az elejétől éreztem, hogy kisfiú
Ma itt volt a barátnőm és azt mondta, hogy azóta barátkozott meg az anyasággal, amióta Mórt ismeri
Puszi mindenkinek:) :D :D :D
swanny

Judit,
két napja pont itt tanyázik Vuk. erre drága férjem azt mondja, milyen jó hogy felváltva nyomjuk... rosszabb lenne ha mindig mindenkinél ott tanyázna! :idea: :lol:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ok Judit,jöhet az émelygés is,csak előbb múljon el az enyém :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Akkor vigyázok a tüszőkre.
De honnantól érett a tüsző? Már most is vigyázzak?
A mai a 9. napom.

Szerintem meglett volna már hamarabb is a leszívás,ha elég nagyok a tüszők,de így mivel 7vége van,csak hétfőre tudott Sz visszarendelni,így még mindig szurihegyek... :lol: :lol: :lol: :lol:

Mára megvolt mind,holnap még Cetrotide,du. Gonal,este 3 Merional, és terveim szerint hétfőn már csak egy Cetrotide,és a tüszőrepesztő!!! :D
Vendég

Judit
Na így könnyű, akkor lesz bőven babaruhátok :)
Én fiút érzek, és kislányt szeretnék nagyon, de majd kiderül, mit kapok, mindkettőnek örülni fogok azért…
Nekem is az este rossz, reggel semmi bajom, de ez a Magne B6 nagyon sokat segített…
Ilyenkor meg is ijedek, hogy lehet, hogy 1-2 napig hanyagolom a gyógyszert, mert akkor meg megijedek a kevesebb tünettől.

Valyoni
Főtt ételhez nem kaptam sajnos recepteket…

Rita
Juj, gratulálok!!!!
Nagyon jó hír! Megvan a magyarázat a magas HCG-re is…

Kisbeeka
Gratulálok a 9 tüsződhöz!!!
Legközelebb ti lesztek az az egy pár, akinek sikerülni fog!

kispatak
Jó ötlet volt Gödöllő, olyan gyönyörű…
Én nem tudom, meddig tudom titokban tartani a dolgot, estére akkora hasam lesz, mint a ház… Még nem a gyerek, csak puffadok, de elég érdekesen néz ki :)
Ha kislány lesz, akkor sógornőtől kapok ruhákat, jó lenne…
Köszönöm a köszöntést! Ma vagyok utoljára huszonéves :(
Báránykád csak előkerül néha és közeledik, vissza fog találni…

Sajti
Most hétvégén kerülöm is aput, egy telken lakunk…
Az az egy fagyis bűnözésem volt, remélem nem árt…
A vörösboros cikkre emlékszem :)
Elhoztuk ma a kiságyat :)
/Bár azóta több helyen olvastam, hogy a 60x120-as ágy kicsi, de szerintem jó ideig elég lesz…/
Köszönöm a gratulációt és a dalt!!!! :)

Hú, hát eléggé rád jár a rúd…
Sajnálom a cisztát, elég vacak lehet… Remélem hétfőre kutya bajod lesz!
A basszus, még matiszolni sem lehet, el a kitolást!

Andi
Neked is köszönöm a köszöntést és a dalt :)

Nekem meg még lehet, nem kéne ilyesmiket, de pénteken vettem egy terhesnacit…
A Lövőház utcában van egy outlet, 70%-kal le volt árazva a naci, így volt 3300 Ft… Nekem nagyon tetszik, bordó düftin, télre jó lesz, mert vastag, meg még picit nagy is, meg amúgy is tágul az anyag, szóval tök jó…
estrella22

Estrella: a próféta szóljon Belőled!!! :D

Egyáltalán nem baj,hogy beszerezted a nacit,az előző beültetés után én is kénytelen voltam,mert a sok hormontól úgy megnőtt a pocakom,hogy simán átadták volna a helyet a buszon :lol: :lol: :lol:

Azóta beszereztem még párat,így már teljes a kollekcióm,már ami a nacikat illeti :)

Felsőim meg sokáig jók lesznek,mert elég hosszúak,és így sokáig belefér majd a pocakom-terveim szerint.

Aztán biztos azért szerzek pár csini szerkót is,hogy kismamaként is kívánatosnak érezzem majd magam :lol: :lol: :lol: :lol: ;)
Vendég

Estrella,
engedd el magad, szabad ilyesmit vásárolnod, sőt kell, hiszen kismama vagy!!!
Hidd már el végre, drága, ott a pocakban a várva-várt lakó!!!

Kép
judit0713

sajt: Köszi, remélem sikeres vizsgát lapok ajándékba jövő pénteken. Neked jobbulást.

kispatak: Olvad az a jég, csak így tovább. Legközelebb találkoztok.

estrella: Boldog szülinapot neked is. Hajrá terhes cuccok!
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Vicky: biztos olvad a jég, mert max 4 hét és megyünk. Persze azt nem kérdeztők tőlünk, jó-e az a dátum, hát nem igazán - ugyhogy elhatározás van, már csak időpont kell - ez is valami.

Estrella: hajrá nadrág, nekem is az volt legelőször! Hát bizakokom, mit tegyek mást. Neked pá huszonévek, már a hármasok jönnek, de hidd el - ez még semmi! Majd az ötösöknél gondolj rám!

Judit, Zsuzsó: bizakodom, remélem van miben.

Mindenkinek minden jót, most indulok a nyári lakban.

Vuk mondjon le, vagy szaladjon tovább - oda ahol nagyon várják

üdv kispatak
Vendég

sziasztok
sajtikám
sajnálom de remélem elég volt tényleg és nem véletlenül ébredtetek olyan korán mindketten....

estrella
nem kicsi a 60*120 ágy én az első hónapban még fordítva altattam benne Hannát már amennyit benne volt, és elfért benne keresztben is.
Filipnek kicsit nagyobb volt, mert azt kaptuk ugy csináltatták méretre az 70*140 volt azt hiszem de az meg bazi nagy volt és nem is használta ki, hely szempontjából viszont jobb a kisebb is, az is elég ne aggódj.
vigyázz a babára és próbálj meg kicsit kikapcsolódni és persze a leszarom tablettát neked is ajánlom mert így lesz boldog babavárásod.

én a héten kicsit kiakadtam anyósomra, aztán másnap bocsánatot kért, aznap este azt hittem végleg összeveszek vele de ugye bevettem a lesz*** tablettát és úgy voltam vele hogy most nem leszek miattuk idegroncs hanem inkább nem szólok és majd itthon jól kidühöngtem magam meg hazafelé az úton.
a sztori röviden megigértem nekik hogy bevisszük a gyerekeket szerda délután 5körül, hát már 3kor láttam hogy nem lesz 5re semmi akkor beszéltünk hogy szerintem 6 lesz mert a férjem nem jön elő hamar. aztán aznap este Hanna elkezdett csúnyán hörögni amit írtam is hogy beteg 5kor kezdte a nagy semmiből jött a hörgés köhögés, mondom jó akkor 6tól rendel a doki én megvárom ő meg vigye fel addig Filipet nincs messze egymástól a rendelő meg ők. telefonáltam neki 7kor hogy végeztünk jöhet értünk, de az albérlő csaj is rám telefonált hogy 5perc és itt vannak mondom oké akkor addig már nem tudjuk felvinni, átadjuk a kulcsot szerz aláír és átmegyünk együtt.... na ebből az lett hogy új verzió 3 csaj költözik és vigyük át az ágyakat a másik szobába mert most fordítva volt a szekrényt is átpakoltuk meg mire mindennel végeztünk a konvektorok begyújtása 9 lett mire odaértünk. a fene se gondolta hogy így elmegy az idő meg hogy a sógornőm aki még otthon van csak altatóval tud elaludni és ha 8kor beveszi mert hogy be kell hát elalszik 9re és nagyon babázni akart. na emiatt anyós pajti mikor megérkeztünk elkezdett kiabálni hogy ilyenkor kell idejönni mikor 5 órát igértem utána javítottam 6-ra és hogy már fél 7kor kijöttem az orvostól........ bla bla bla, na itt elpattant a cérna és elkezdtem az én mondókámat, hogy nekünk nem a kicsi lánya 27éves fontos hanem hogy ki legyen adva az albérletünk mert ebből fedezzük egy részét a mostaninak és kész... apósom volt olyan rendi persze hogy kiállt mellettünk és nem adta oda neki Hannát azt mondta hogy aki igy kiabál az nem érdemli meg ezt a kis tündért. férjem mondta Filipnek hogy hipp hopp szedje magát és megyünk a szíves fogadtatás után.... persze kocsiban megigértem neki hogy többet nem jövök és nem töröm magam egész nap hogy biztos odaérjek hagyok otthon mindent órákat ott vagyunk és ez a köszönet hát akkor innentől kezdve ha látni akarnak majd kijönnek. szóval emiatt nem nagyon voltam olvastalak benneteket csak nyomta kicsi lelkemet és ki kellett írnom magamból.

bocs ha hosszú lettem.
szép napot nektek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné: sajnálom ezt az anyós-kálváriát... :?
jól tetted,hogy bevetted a lesz*rom tablettát!! Sajnos muszáj ápolni vele a jó kapcsolatot,mert ha más miatt nem is,de a gyerekeket úgyis vinni kell hozzá ezután is...!

Azért azt is jól csináltad,hogy megmondtad neki a magadét,mert nem árt tudnia,mi merre hány méter,és azért főleg a gyerekek előtt ne beszéljen Veled így!!!

Abszolút megértelek,hogy felhúztad magad!
Most próbálj nem erre gondolni,mert nyilván miután eljöttetek,ő is megkapta a fejmosást otthon,és tuti elgondolkozott rajta...

Azért remélem már jobban vagytok mind!! :)
Vendég

Kép

Estrella,Viki: utólagosan is nagyon boldog születésnapot kívánok Nektek!!! :D

Pár kép,ami tuti jobb kedvre derít :D

Kép

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.14 11:40-kor.
Vendég

Vendég

Sziasztok!
Tegnap estét ma reggelig végig aludtam!Az a reggeli 3 ultro elég rendesen kiütött!Szégyen-ide vagy oda nem vettem be többet.Tegnap estétől nincs vérezgetés ezért úgy gondolom ma este már nyomok egy crinont!Közben meg egyfolytában arra gondolok, hogy vajon mi lehet a kicsikéimmel?!Meglehetnek mind az öten??!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: ne gondolkozz ilyeneken,minden rendben van velük,de ha nem bírnák a lombikot,holnap reggel táptalaj-cserénél úgyis telefonál a biológus,és akkor előbb beültetik!
Vendég

Estrella, Viki,
BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT!

Ancsi,
mindenképpen nyomjad már ma vagy a crinone-t vagy a 3x3 utrot, mert nagyon fontos, hogy már a beülti pillanatában emelkedett progeszteron-szint várja a beágyazódni vágyó piciket!
Tudom hogy carul vagy tőle meg minden, de ez a támogatás nagyon-nagyon fontos a beágyazódáshoz, főleg ha esetleg már holnap visszakapnád őket!!!

Lukácsné,
szuuuuszááá! Anyós mindig ilyen gyagya?
Akkor ezentúl inkább szívélyesen hívd meg őket ha látni szeretnék az unokákat. Így majd ő szaladgál, te meg otthon haladhatsz a dolgaiddal :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok!

S.O.S kérdésem lenne hozzátok, mint szakértőkhöz. :oops:

3.-án volt az inszemem, azóta 3x1 utrot dugdosok. Felmarhat ott belül az utro? Tegnap óta ha feldugom rögtön utána viszket, ég picit és ma meg már barnás izé is volt a papíron. Olyan mintha barnás folyásom lenne, ami csak a papíron látszik, meg ha felnyúlok... Vagy meg akar jönni utro mellett? Segítség!!!!! Mi lehet ez, és mi a szent szart csináljak?
Ja, tegnap mintha egy kis vérzés is lett volna....
Görcsöm, hasfájás nincs!
Elméleteim vannak, hogy mi lehet, de mivel ilyen helyzetben még nem voltam......

Bocsánat, hogy így rátok rontottam, de megijedtem kicsit....

Előre is köszönöm a segítséget!!!!!

hajni...
Budaörs

Sziasztok!
Elmentünk tegnap ilyen Márton napi izére a Mezőgazdasági Múzeumba...
Elsősorban Békusra, Ancsira és Sajtira gondolván....de természetesen a többiekre is, akinek ezután lesz akár inszem, akár lombik, akár Matisz :) , felteszek 3 képet... :)
Az első a metróban "jött velünk szembe"... a másodikat a múzeumban láttuk... a harmadik pedig a vársárfia, amit Rajótól kaptam :) Látom bennük a jeleket és Ti jutottatok az eszembe!!! :) Azt kívánom hogy ezeket ilyen sorrendben kapjátok meg élőben is!!! :)

Kép

Kép

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Ancsi... le ne állj a progival!!!!!!! Ahogy Judit is mondja: már a beültetésre fontos hogy bizonyos szint legyen a szervezetedben!!!! Úgyhogy bírd ki valahogy, hurrá-hajrá!! Jobbulás hullámokat küldök!!: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Békus... mostmár tényleg tedd majd takarékra Magad, nehogy eldurranjon ebből a szép mennyiségből 1 is!!... Hú már alíg várom a szerdát, Miattad is meg Ancsi miatt is!!! :)

Hajni: én sajna nem tudom milyen az ha felmar az Utro, de sokan voltak így vele, majd biztosan jönnek mondani :wink: ... a barnázás viszont remélem azt jelenti, ami az én elméletem is lenne!!!!!!!!!!!!!! :) :wink:

Lukácsné: érdekes az anyós...de a sógornő is basszus..... :twisted: :twisted: Jóltettétek, hogy eljöttetek..... én is ezt tettem volna!!! Még jó, hogy anyósod "észheztért"... Azt nem lehetne, hogy jöjjenek ők inkább egy db-ig??? Csak, hogy érezzék, hogy nem körülöttük forog.....????

andrea-1

Andi: de édes vagy,köszönjük szépen a képeket!!! :D
Tuti szerencsét hoznak ezek is!
könnyeket csaltál a szemembe velük,tisztára elérzékenyültem :D

OK,takarékon égek csak,sütihez hozok hozzávalókat!!
Finom túrós sütike készül itthon,tegnap este meg házi kenyeret készítettünk urammal,félig-meddig teljes kiőrlésűt,nagyon finom lett :)

Persze nem bírtam megállni,hogy ne készítsek egyből zsömlét és kiflit is,és ez nekem nagy szó volt,mert kenyérsütő gép nélkül sose csináltam még ilyet,és finom lett!! :)

Az első adagot túl nagy lángon készítettük (nincs a sütőn hőfok feltüntetve),azoknak a külseje elég kemény lett,de a következő adag tökéletes! lett formakenyér is,jó lesz piritósnak :D

Most meg túrós sütikére vágyom!!! :D
Legalább fehérje-dús :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi a szülinapi köszöntéseket, sajna a zenéket nem tudom most megnyitni.

Utro: ha jól emlékszem én is vakaróztam tőle és lett nekem is barnázás, bár már teszt után. Szerintem ez ilyen. Vérzés nálam nem volt.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,
a szülinapodról valahogy lemaradtam, utólag neked is boldog szülinapot! :-D

Estrella,
elfelejtettem még a múltkor írni, hogy a banán az IR-nél a tiltólista dobogós gyümölcse (a másik kettő a szőlő és a görögdinnye). :!: :!:
a Lövőház utcai boltnak mi a címe és/vagy a neve? lassan nekem is kell egy jó naci, de eddig csak nagyobb pocakra valókat láttam...

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kíváncsi vagyok arra a tiltólistára,hogy ha még nem is kell diétáznom,mik azok,amiket inkább kerüljek el...

Elkülditek nekem,vagy raktok be egy megfelelő linket ide?
Köszi :)

Asszem megint mennem kéne csicsikálni,rám jött megint az iszonyú álmosság...

Reggel megyek béjemcébe!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgy várom már,hogy megtudjam,mekkorát nőttek az én kis tüszőcskéim :)

Ti hogy bírtátok ezt az utolsó 2-3 napban? Nekem feszít csak ennyire?
Kissé menstruációs fájdalom-szerű az alhasamban.

Párom azon szórakozik,hogy azért lett 6 tüsző baloldalon,míg jobbra "csak" 3,mert az összes Merionalt az első 1 hétben balra szúrtuk,jobbra meg a Gonalt,ezért ez az asszimmetria :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mondtam neki,hogy akkor már azt is balra kell szúrni,amivel a tüszőrepedést megakadályozzuk,ha már oda gyártottuk a tüszőket :lol: :lol: :lol: :lol:

Na jó,asszem tényleg fáradt vagyok :D :D :D :D
Vendég

Még jó hogy mi eddig kimaradtunk az ágyról leesésből. Most úgy elesett a parkettán, hogy vérzett a szája. Nem csinált semmi különlegeset, csak mind a két kezében volt valami és úgy akart mászni. És ahogy kihúzta mind a két kezét, lefejelte a földet. Valószínűleg a fogai mehettek bele a szájába felül. Hát úgy sírt, én még nem hallottam kijönni belőle ilyen hangot. Inkább esett volna le az ágyról. :(

zsuzsi: Még csak holnap lesz a szülinapom, nem maradtál le semmiről. Remélem pénteken az lesz az ajándékom, hogy átmegyek forgalomból.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: nagyon fogunk drukkolni pénteken,tuti sikerül!!! :D
Vendég

Nekem remélem a baba érkezése lesz a szülinapi ajándékom :D
az lenne igazán klassz!

Anyum is örülne neki,mert talán utána utaznak el,és biztosan szeretne a nagy eseményen még itthon lenni :)
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek szép estét!

Lenne hozzátok egy kérdésem.
Volt már valakinél olyan szitu hogy az apánál a katonákat le kellett fagyasztani? Párom kedden reggel megy, de nem tudja mennyi időt vesz igénybe. Azt mondták előbb megnézik van e értelme lefagyasztani ez pár óra és csak akkor kell a pénzt befizetni, ha van mit lefagyasztani!

Kérdéseim: Szerintetek telefonon is lehet érdeklődni és visszarohanni, ha lehet fagyasztani befizetni a pénzt?
Hol a pénztár ahová a pénzt be kell fizetni?
Mennyi idő lehet az a pár óra amit mondtak?

Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek, de mindig utólag jut az eszünkbe a kérdés, és az Uram nem jöhet el szabira, illetve azt is pontosabban meg kellene mondania a cégnél mennyi időre megy el, az nem elég hogy PÁR ÓRÁRA????!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!
Igazából a János kh. ügyeletén azt mondták a telefonba, hogy vérzés mellett is dugjam az utrot, merthogy az pont a vérzés ellen kell.... (nem mondják? :evil: ) Reggel pedig jelentkezzek a BMC-ben. (ezt magamtól is tudtam, csak gondoltam felhívom őket, hisz ott orvosok vannak, hogy hát mit is csináljak ilyenkor, mert csak 19.-én kellene menjek tesztelni...)
Ja és hogy a hüvelykapszulát nem szabad szájon át beszedni, mindezt röhögve.....
Gondoltam magamban valamit és megköszöntem a segítséget....

hajni...
Budaörs

Vicky,
szegény kis Barbus! :cry: reméljük hamar elfelejti a kis drága!!!
péntekre mega drukk! hátha még marad a barátságosabb idő!

Breki,
köszi a tippet.
ezt a 3 gyümit még a dietetikusom mondta annak idején.
itt van egy csomó hasznos kaja-tanács, bár számomra nem betartható, de tény hogy van eredménye...
http://www.arwentorna.hu/dietas_ajanlasok.html

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hahó!

Na szépen elszállt amit irtam. Jó volt a kerti lakban, semmi kedvem se volt haza jönni. Igaz vezetés nem volt, mert autó lerobbant. Remélem hamarosan gyógyul, és tavasz is jön. Addig még megyek vele, ha másütt nem, itthon!

Vicky: szép ajándék lenne, szurkolok, Barbust sajnálom, remélem semmi komoly!

Breki: hajrá sütike, de vigyázz. Már csak pár nap és kismamiként pihensz, pocakban a babókkal. Remélem szülnapra zebrás teszt is lesz.

Andi: na ez nem semmi, kb olyan mint állatkertben zebra és gólya szinte együtt.

Lukácsné: jól tetted, nehogy már farka csóválja a kutyát. Örüljenek, ha elmehetnek, nehogy már te hurcold a babót!

Többiek ki merre?? Igaz szép idő volt, biztos sok kerti munka is akadt. Nálunk is lett volna, de du-ra rosszabb idő lett, igy a férjem csinálta.

Minden jót

kispatak
Vendég

Estrella,Vicky:
Boldog szülinapot!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska,
mikor mész legközelebb a bmc-be? elvinném a maradék szerencsehozó utro-kat. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hajni..
csak dugdosd tovább az Utrot!
Holnap irány a BMC, és jó eséllyel kapsz majd először szájon át urtot, aztán mikor az irritáció elmúlt, akkor Crinon p.nazselét!
Ha gyanúsnak látnak, akkor esetleg vesznek kenetet gomba szűrésre, és ha az pozitív, akkor lehet hogy beajánlják a Canestent! És míg Canesten van, addig szájon át Utro marad... de holnap kiderül!
Nyugi!
Minden rendben van, kismillió dolog miatt lehet a barnás cucc, és az irritáció is!

eszter82
Budapest

Kecsmary:
Nekünk is van fagyasztva. Biztos, hogy ott ültünk 2-3 órát, de lehet még többet is. Amikor pedig mondták, hogy van mit lefagyasztani, akkor ők adták a számlát és azzal kellett menni a pénztárba fizetni. Nem tudom pontosan, hogy az hányas épület, de a bankautomata van az oldalán, talán így könnyebb megtalálni. Utána pedig a befizetett számlát vissza kell vinni nekik. Biztos meglehet beszélni velük a telefonos érdeklődést, kérdezzen rá a párod reggel, amikor megy.
Remélem segítettem, ha még infó kell szólj.

Puszi Mindenkinek!!!!

Luca
luca4

A lövőház u-i bolt neve címe engem is érdekelne.... mert itt nálam már nem játszanak a régi gatyók... szerencsére csak hasban lenne "gond"... de elég az is... :))))))
Zsuzsó:
én szerencsére vettem múltkor a céundában 1-et (de ott k..... drága....10 ropi egy kismama farmer!!!! de legalább tudom a kiinduló méretet... :shock: :shock: ).. Viszont azzal az egy db-bal nem lehet az egész téli szezont végigcsinálni... így pont ma rendeltünk egy 1 számmal nagyobbat a vateráról... (szintén céundás.. és 2800 pénz volt+posta... még így is bőven félár alatt).
Aztán néztem egy másikat a neten, készítői áron lehet venni kismama cuccokat, a 11. ker-ben a Kondorosi uszodánál vannak... ott pl. 5500 a trendi farmer...
Annak a helynek ez az oldala egyébként
http://elenorkismamaruha.gportal.hu/gin ... id=1277737

Ja még mielőtt jöttök a Hádával, hogy mért nem néztem ott... 1 hónapja járom őket, ha nem több ideje, szinte folyamatosan, más használtruhás helyekkel egyetemben.... ez idő alatt összesen 1 azaz 1 db-ot láttam a méretemben (44-es)... de az se farmer volt, hanem ilyen nagyon vékony nyári szövet..... Pirinyó kismamáknak, mint Békus viszont volt majd minden helyen kismamanadrág... :wink:

andrea-1

A pénztár a 4-es épületben van!!!!!!!!! :)

andrea-1

Andi: :shock: :shock: :shock: tényleg?? :D
mikor én kerestem augusztus-szeptemberben,egyáltalán nem találtam használtasban kismama nacit,végül egy helyen sikerült találni egyáltalán,de ott mázlim volt,mert több alkalommal is mentem,és mindig volt 1-2 jó méret.

sőőőt,semmilyen kismama-cuccot nem találtam akkor egyikben sem,pedig rá is kérdeztem,mondták,hogy hol KÉNE lennie,ha lenne,de elég elenyésző a kismama-szerkók száma...

A többiben se előtte,se azóta nem láttam,egyik fajtában sem,nem csak Hádában,pedig jómúltkor egy egész délutánt szenteltünk az ügynek párommal :D

De a lényeg,hogy most már fel vagyok szerelkezve,felkészültem a zebrás tesztre :D

Bár azt még nem vágom,hogy ha nagyon vukos leszek,akkor azt a kasszában állva hogy oldom meg nap mint nap decemberben :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

most azért azt kívánom,jöjjön csak Vuk akár munka kellős közepén is!!! :D
Vendég

Zsuzsó:
Szerdán reggel megyek,de onnan megyek melózni,igy hát korán szeretnék végezni,jó esetbe már max 9-kor szoktam végezni.Gondolom,hogy neked korán van.Ha neked jó akkor az nap is összehozhassuk amikor az inszemet csináják,akkor biztos,hogy 2-ig ott vagyok.
Elöre is köszike a szerencsehozo utrót.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Luca, Andi nagyon köszi a segítséget, nehéz lesz szabi nélkül megúszni, lehet át kell rakni a napot és Én megyek szabira és várom ki az időt, mert nekem hamarabb adnak szabit mint neki, még az is félő, hogy kirúgják! Úgy tudom a lombikos nőket védik csak törvények a férfiakat nem, de annyira nem jártam utána.

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Kismamák!

Mit mondtak a dokik a mozgással,sporttal kapcsolatban?
Nekem nagyon hiányzik a tánc,és ha "lájtosan" is,de ha már szabad (12.hét után) jó lenne egy picit táncolni...

Amúgy is csinálnám,de a beosztásom mellett esélyem sem volt rá :?
Vendég

Zsuzska,
megpróbálom a szerdát, aztán ha nem leszek jól reggel :? , akkor max marad az inszem napja.

Andi,
köszi a linket, tök jónak tűnik a hely. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

sziasztok!

Béku, hajráhajrá!

Én még nem mertem venni sosem semmit, de a héten egy cuki kis könyvet csakmegvettem neki:-) Kutyasuli a címe:-)

Izgulok azért, hogy sikerült-e most. A hőm kecsegtető, de még legalább 3 nap...
Vendég

Minden próbálkozónak küldöm lapocska tetűjét.

Macsnak, mert szüksége van rá.

Akinek már ott lapul a babó, annak meg azért küldöm, hogy továbbra is minden okés legyen.

Topik bölcsének, Kispataknak pedig, hogy visszataláljon a báránykája.

Ja, és persze, a már Édesanyáknak nyugodt napokat kívánva.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?