A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Móni, de aranyos vagy! Ha a héten nem találok, akkor megkérlek rá!

És írom a DVD-ket is, nem felejtettem el, csak beteg voltam, meg hányok is :(

KépKép

KépKép

Kép
panndi

UI: Vindo, nagyon sajnálom a kocsidolgot. De annak örülök, h már rendbehozták.
Hát elhiszem, h jó nő MR, de a Lost-ban az egyik legunszimpatikusabb karaktert hozta. ;-)

Maggie, mielőbb gyógyulj meg, drága!
irina

Ádi ma jobban van már, de most meg S lázas. :cry:
irina

Irina, ez minket nem érint ám, egyiken sem láttunk öt percet sem a Lost-ból. MR-t a Kaptár 1 óta ismerjük, és G. szemében az Avatar, Machete és egyéb alkotások emelték az ázsióját. Na meg egy Uwe Boll remekmű:)

Jobbulást S.nek is.

Kaqk, ne szomorkodj.

Rugó tegnap egy doboz kukorica-konzervet megevett. Nem tudta rendesen megemészteni, iszonyatos büdös sz...s kukorica-szemek potyognak a hátsójából. Kibírhatatlan.

Megyek fürdeni.

Móni, aludtak napközben a gyerekek???

Rugó fél hét óta van fenn :roll:

Kép
vindolanda

Panndi a madaras tesco tele van kétrészes overállal (kantáros nadrág+kabát) 5000 ft körül van az ára.
Érdemes megnéznetek, hátha tetszik Zsófinak :D

Vindo a napunk katasztrófa volt. Csirip ma tartotta a hiszti világnapját. 5-11-ig volt egy kiadós hiszti majd sikerült rövid időre terelni és elaltatni 1 órára, de miután felébredt hisztizett tovább.
Gergi a fogzást leszámítva tüneményes volt :D

Ágica :oops: :oops: elfelejtettem, bocsánat.
ma már nem kapcsolom be a másik gépet, de holnap igérem megy.

Irina jobbulást a családnak+++++++
gyógypuszik Ádó fülére+++

Heni tudom, hogy jó idő van és sokan kihasználják, de ha leül és elovassa amit írt valaki, akkor miért nem ír Ő is pár sort?

Regi hajráovikeresés :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt mindenkinek! Szólok is pár mondatot:)

G. még alszik, R. mesét néz, én kávézok :D
A nap süt. Mára várjuk a kisebbik bátyámékat az egyik lányával, meg jó lenne elmenni az aldiba is Rugóval.
Elhatároztam, hogy veszek egy normális kesztyűt, ezek a textiles olcsó izékék pár hónap alatt tönkremennek, és kilóg belőlük az ujjam. Bőrkesztyű akciójuk van 2999-ért, hátha lesz jó darab :roll:

Irina, Ádi hogy viselte a felszúrást?

Képzeljétek, Rugónál most a youtube-on a bálázós videók a menők. Sok amcsi meg német videó van fenn, country-zene megy alatta, jönnek a gépek, potyognak a bálák :shock: Rugó akkora szemekkel nézni, és mondja, hogy "ála". Hozza a kis traktorát, és fa építőelemekkel ő is bálázik, miközben nézi a videót 8)

Én még kicsit köhögök, de közérzetem már jobb. Rug-rug taknyos egy kicsit, de nem vészes, szerintem egymásra kentük :roll:

Kimegyek gyújtósért, begyújtok a kályhába :arrow:

Kép
vindolanda

Tényleg, Regina, milyen messze néztek majd óvodát? Még tudjátok oldani a szállítást?

Panndi, hogy vagy?

Dóri?

Kép
vindolanda

Nekem a múltkor Dotildi jutott az eszembe, ő is nagy akvarista volt, mikor kezdtem írogatni, még megbeszéltük a csigaevő-halak rejtelmeit.

Az egyik hal kiugrott az akváriumból, és megszáradt a földön. De a csigák elleni küzdelem eldőlni látszik, néha addig szedem, amíg elzsibbad a karom, meg az új csigaevők is dolgoznak.

A múltkor elvitték a vaterán az akváriumot végül, de G. nem emelt licitet, mert annyira felment a végén az ára, hogy abban a szegedi boltban olcsóbban megszerezzük, ha arra járunk :roll:

Tényleg, Mesi, Sense, Juba, Fleur meg a többiek sincsenek.

Niki, hogy álltok a fűtéssel? Jött már szerelő?

Na, a pár mondatot túl is teljesítettem, megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Móni, én olvaslak többször is egy nap benneteket, de ide ülök a géphez, megnézem a maileket , FBt, babanetet és már mennem is kell :roll: és sajnos sokszor nincs is mire reagálni:-( mindig magunkról meg nem akarok irogatni :roll:

Vindo kiugrott a hal :shock: :shock: :shock:

Mesi szerintem ezerrel készül a karácsonyi akciójukra, olvastam a Fbn :wink:

Regi , Ágica köszi az életjelért
:D

Heni
KépKép
heni81

Ugyan már Heni, ha nem írhatnék magunkról, akkor a hozzászólásaim miből állnának? :lol: :lol:
Szerintem írjál nyugodtan magatokról :wink:
Ha senki nem ír magáról, akkor nem lesz témánk:)

Itthon kész a rendrakás, takarítás, még az akvárium vizét is lecseréltem. Most átveszem Rugót, aztán lassan megyünk Db-be. Be kell menni az albérlőkhöz a havi pénzért, aldiba, meg G. hólapátot akar szerezni, állítólag mos olcsó és akciós, ha jön a hó, felemelik az árát :roll: A kis agyafúrt G. :lol:

Szóval akkor lépek :arrow:

Kép
vindolanda

Lehet, direkt öngyi lett.
Amúgy párban ugrottak ki, csak az egyiket még meg tudtam menteni, éppen arra jártam, a másik már száraz volt :roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo tavaly mi is így vettünk hólapátot :D
Aztán meg vigyorogtunk másokon, hogy rohangáltak boltról-boltra, hogy beszerezzenek egyet :D
Nagyon belehúztál már ma, ügyi vagy :)

Heni sajnos épp azért nem tudsz olvasni mert szinte mindenki így gondolkozik :roll:
Ha írsz magatokról akkor tudunk mire reagálni :)
Tudod a beszélgetést is el kell kezdeni :wink:

Körkérdés kinek mit kap a csemetéje karácsonyra?

KépKép
Kép Kép
l.móni

"öngyi" áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
szegény halacska :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát, még nem tudjuk :roll:

Én szeretnék neki egy nyomdát mindenképpen, de nézegeti a vasutas szetteket is. Szerintem 5-6 ezer forinttól nem kap nagyobb értékben dolgokat.
A karácsonyt inkább egy közös nagyobb ajándékra szoktuk inkább "felhasználni". Pl. akvárium :lol:
Másoktól úgyis kap eleget :roll:

Kép
vindolanda

Helló, lányok,
köszi a ránkgondolást, puszi érte!
Sajna 11-kor, amikor felálltam a gép elől, engem is elkezdett rázni a hideg. Úgyhogy mindhárman kidőltünk. :cry:
S lázas volt többször, én hőemelkedéses (de valami iszonyatos fej- és izomfájással). Közben Ádit ugye kéne vinni majd kontrollra az orvosához.
Hát a felszúrás rémes volt most, érzéstelenítették neki, de 39 fokos láza volt épp ott és izzadt (kapott pedig kúpot itthon), kicsúszott a feje a nővérek kezéből, ráadásul rengeteget kellett várni (3 órát töltöttünk ott). Lórúgásnyi antibiotikumot kapott, mondjuk másnapra láztalan is lett. Örülök, hogy jól van, de cserébe szó szerint kibírhatatlanul viselkedik (a nevünket kiabálja -- nincs fájdalma, azt át szoktuk vele beszélni, néha kap Cataflamot --, süketnek tetteti magát, mert a kiabálásra sem figyel, és úgy általában semmire nem reagál, csak óbégat, ha nem az van, amit ő akar. :shock: ).
Asszem, ez és a tegnapi nap volt az év legcarabb napja.
irina

kontrollra vinni = majd holnap v. holnapután
irina

Móni, sajnálom a tegnapi rossz napotokat. :cry:

Vindo, szerintem mind szeretjük olvasni a napi bejegyzéseidet, minél több, annál jobb. ;-)

Há, nem akartam hőemelkedésre algopyrint bevenni, de muszáj lesz, mert nagyon fáj mindenem. :roll:

Családi kedvencek: S-nak Natalie Portman (hát nem szuper ízlése van? ;-)), nekem Adrian Brody momentán, de van még rengeteg. 8) [/b]
irina

Hali

Na akkor magunkról :-)

Én gyűjtögetem az adventi naptárba valókat...ötlet?

Karácsony?? rejtély, de mi sme költenénk 4-5000 nél többet..Ana peti könyv van beraktározva, gyurma, JÓ ceruzák, fa vonathoz elemek, puzzle...ilyenek jönnek szóba....nem nagyon jönnek az ötletek!!!:-(

Kicsi apájával lent rajzolgatnak..én mosok, hajtogatok, hajat szárítok....

Emma taknyi lett éjjel.....alig kapott levegőt...így nem aludtunk....:-( na majd délben!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok :)

Hólapátunk van lombseprűnk nincs :evil: nekünk azt kellene venni :)

Csillám!
jobbulást Nektek :( ez nagyon rosszul hangzik :(

Vindo!
lehet depi volt és azért akart öngyi lenni :) :) nem beszélgettek eleget velük :wink:

Heni!
28as lába van Péterkének :shock: lassan hordhatná Míra cipőit :) :) milyen nagyok lettek :)

Mesi!
Míra imádja a derékmelegítőt :) mondta olyan jó meleg :)

Tegnap kimentünk a GYerekvilág kiállításra.Nekem csalódás volt kicsit,Bálint eltünt az ugrálóvárnál(lecsúszott a csúszdáról,mire odaértem sehol nem volt,3* körbejártam a kb. 5*5ös területet,Mírát kérdeztem merre lehet öccse :? Ő meg mutatta mögöttem :x :lol: ) kicsit kivoltam ...

Karácsonyi ajándék
Míra mindent szeretne ami Minimaxon reklámoknál van :) de most ebbe szeretett bele(volt a kiállításon is szerencsére venni nem lehetett) http://www.sylvanian.hu/ Apuka csinálhat házikót :) :)
Bálint vált. kedvéért,favonat kiegészítőket fog kapni :) meg könyveket,vmilyen társasjátékot(ezek közösek)

:arrow: jött M. rajzolni szeretne :)

KépKép
viranka

Na kérem szépen, gyorsan megfőztem az ebédet és mivel gyönyörű napunk van/ volt ( mert már elborult) elmentünk a szécsényi várkertbe, van ott tavacska, követ dobáltak a gyerekek bele, sétáltunk, meg játszóztak is, jól kifáradtak, már alszik mind a 2:-)Meg is éheztek, mert Péterke csak úgy nyomta a levest befelé :D

Móni tudom én, csak nem mindig vagyok ilyen jó hangulatomban mint ma is :roll: és olyankor nem esik jól magunkról irni, vagy van olyan is, hogy nincs mit mesélni:-(

Vindo nekem egyszer a papagájom lett öngyilkos :shock: szomorkodott szegényke, mert egyedül volt, hát tettem be neki tükröt, aztán egyszer annyira csapkodott, hogy leesett a kalitka és megvágta őt a tükör :shock: el is pusztult :( :(

Karácsonyi ajándékon én is nagyon gondolkodom, én nem akarom, hogy túl drága , vagy túl sok ajándékot kapjanak, szeretném, ha megtudnák majd becsülni az életben amijük van. NEm is szoktak csak úgy kapni játékot( és igy is rengeteg van)

Könyvek mindenféleképpen lesznek. Nagyon szeretik a könyveket, mind a 2 szerencsére:-)

Irina jobbulást Nektek!!!!!!

Régen téma volt ki mit főz is, meg a receptes oldalunk se bővül:-(:-(:-(

nem tud valaki valami egyszerű és finom almás sütit/tortát???

Heni
KépKép
heni81

Csak gyorsan.

Amíg ettem, Rugót otthagytam a másik notebook előtt egy állatkertes stratégiai játékkal, gondoltam, ártani nem árt a gépnek.
Bemegyek, és látom, hogy egyik ujjával lenyomja az érintőpad melletti első gombot, a másik kezével meg az érintőpadot fogja, és vezeti a kurzort az állatkertben.
Eddig csak simán mozgatta a kurzort, de nem rákattintással :shock:

Jobbulást kívánunk Irinának.

Heni, jó ötlet volt ez a vadaspark-féleség 8)

Viranka, nem, tényleg nem beszélgettünk vele eleget :wink:

Most ennyi, csinálok egy nescafét még a forma 1 előtt. Hátha hagyja nézni, most megy az állatkertes játék :arrow:

Vettünk pár dolgot délelőtt, hólapátot is.

Kép
vindolanda

Az intersparos helikopterben délben:

Kép

Kép

Kép
vindolanda

Na, kiszakadt belőle az első alany-állítmányos mondat: "apa ás".

Kép
vindolanda

Grétike Bogyó és Babóca társast kap meg könyvet. Mindkettőt Ő kérte a Jézuskától :)

Vindo Rugó nagyon profi
Látom pilóta lesz :D

Heni én ma brokkolikrémlevest főztem, utána meg krémes volt
holnap fasirt lesz krumplipürével
kedden meg husis rakott krumpli

A saját tulajdon megbecsülésére mi is törekszünk. Van perselypénze és abból kap év közben nagyobb dolgolat. A csúszda is abból lett :)

Vera szép házikó :D

Irina jobbulást+++++++++++++++++++++

Kaqk adventibe én vettem hajgumit, szinező füzetet, nyakláncot (kínaiba leárazva), meg szerintem lesz még hűtőmágnes, lesz kinyomtatott "kupon" ami családi sétára beválltható, olyan kupon is lesz, hogy egyszer Ő döntheti el mi legyen a vacsi. 24.-én pedig egy családi napi kupon lesz. Ő dönti el mikor menjünk kirándulni. 1 évig lesz felhsználható :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vettel nyert :roll: de legalább nem Alonso :D :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

kupon,de jó ötlet :) lehet bevetem :)
Én még semmit nem vettem :oops: sőt az adventi naptárukat sem kezdetm még el hímezni,még nem jött meg a fonalam :( jövőre elkészül :) de addig is gondolkodhatok milyen legyen az idei naptáruk :)

nálunk ma töltött csirkecomb volt sültkrumplival,B és Nagyi krumplifőzeléket evett :)

:arrow:

KépKép
viranka

Élünk és virulunk Drágáim! :D :D :D
Ééééés Heni nyert! Dógozunk ezerrel! :)
Egyébként megnéztem a nagykerben a Disney-s ágyneműt, volt három féle, ebből a Némós-t mondanám normálisnak - de annak is tengerkék az alapja. Talán jövő héten már lesz más, ígértek Micimackót is színesebbe - mint amit láttam.

A napjaink eléggé mozgalmasak - de ez ugye a mi dél torinói családunktól már megszokott. 8)
Zsozsit viszem 8-ra oviba, és h4-kor elhozom. Ha apának sok a munkája, Gegivel intézem a dolgokat. Ha tud rá vigyázni, akkor egyedül megyek. Persze itt a háztartás - ami ugye nem kicsi -, és a munka.

Ha Gegi alszik - ha mázlim van lehúz 3 órát! :D -, akkor érdemben sokat tudok dolgozni. Délután elhozom Zsozsit és ha tehetjük, kint vagyunk. Amíg ilyen jó az idő, viszem őket - ma is kétszer voltunk kint. :)

Ha leteszem őket aludni - ovi miatt n9-ig ágyba dugom őket -, 23.00-23.30-ig munka. Ami eléggé húzós, ha azt nézem, hogy reggel f7-ig megszakításokkal alszom a gyerekek miatt. No de ez a mennyiség egyszerre átaludva is kevés nekem.

Skype bekapcsolva, a két dolgozószoba ajtaja kinyitva, és apával vagy írunk egymásnak, vagy átkiabálunk. És így megy a munka.

Apósom ma itt volt, és kerek szemekkel kérdezte, hogy nem nézzük a forma egyet? Mi apával egymásra sem néztünk, csak egyszerre rávágtuk: dolgozunk! :lol:

Most jövünk ki karácsonyi akcióval, 24 órán belül fent lesz a honlapon.
Ha rokonyoknak, barátoknak szeretnétek valamit, nézzetek szét, van most sok új szín, a részleteket meg priviben megbeszéljük! ;)

Múltkor ledöbbentem Péterke 28-as cipőméretén. Zsozsinak "csak" 26-os, de Geginek 25-ös! Fél-egy év és teljesen egyformák lesznek. :lol:

Azt még el is felejtettem mondani, hogy most már heti 2x járok röpizni. :D

A karácsonyi ajándékuk egyelőre még nem tudom mi legyen. Jó is, hogy említettétek, mert olyan hamar elmegy az idő...

No mennem kell, Apa előállt egy tervezettel. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Köszi a hiányolást, megvagyunk. Csak nyakamba szakadt az összes tanulnivaló... Jövő héten, mármint az ez utánin, már 5 vizsgám lesz, kemény tárgyakból... Szóval nagyon tanulnom kell...

Ne haragudjatok, megyek is, fiúk jól vannak, én szokásosan... :) De különben jól. :)

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Mindnekinekszép napot mára! :)

Kissé álmos vagyok...

Kép
Kép
Kép
zdori

Jo reggelt!

Nincs meg mindig futesunk, csutortokon megjelent a tulaj, hogy az ismerose (akit hozott volna, hogy megoldjak a problemat) nem jelentkezett.. :x Atnyujtott nekunk egy hosugarzot varva a halamat, hogy o milyen rendes.. (majdnem pofan vagtam..) aztan azt mondta, hogy penteken munka utan jonnek. Na, azota is varjuk oket, nem hallotunk felole. Ma reggelre nagyon hideg lett, 0 fok van kint, de az elmult napokban nem volt veszes, 10 fok korul, es a ket hosugarzoval ki lehet birni, csak eppen a gatyankat is ra fogjuk fizetni a villanyszamlara... :evil: (A viz is most elektromos arammal melegszik fel, ami zabalja az aramot.)
Na, ez a helyzet...

most reggelizunk, aztan jovok vissza a tobbivel. :D
Vendég

Jó reggelt!

Ma csak Árcsika baba lesz csak az egész napi program 8) szép idő van, megyünk ki majd ezerrel.

Annyi kaja van a hűtőben, hogy szerintem jó pár napig nem kell főzni.
Tyúkhúsleves,főtt husi, kakaspörkölt, sült kacsa, rakott karelábé.

Sütöttem megnap egy jó kis almás sütit, majd feltöltöm amoda, nagyon fincsike, rögtön el is fogyott .

Mesi egyébként nem feltétlenül kell micimackós, lehet fiús is, vagy állatkás.

Niki sajnálom a fűtést:( :evil: :(

Dóri jó tanulást!

Móni nagyon kreativ vagy az ajándékok terén.

Heni
KépKép
heni81

Heni, jo Arcsika-babazast! :D Irigykedek a szep ido miatt!

Irina, szegeny Adika! :( Jobbulast az egesz csaladnak!

Nalunk minden ok, mozgalmas hetvege volt, tegnap meglatogattuk S. noveret, (akinek a bulijarol maradtam le a mult heten)... jol ereztek magukat a gyerekek nagyon, farmon laknak, volt sok allat, persze esett az eso, de a gumicsizma itt elengedhetetlen kellek.. :) Sok gyerek is volt, mert S. noverenek 4 fia van, 9, 6, 3 es 2 evesek :D meg S. batyjaek is jottek, ott 2 fiu es 1 lany van :D Nekem szemely szerint a latogatas fenypontja az volt, amikor megkinaltak karamel-vodkaval - meg sosem hallottam rola, de valami isteni volt.... aztan meg kuzdottem este a fejfajassal, mert elotte mar tul voltam a pezsgon es a vorosboron... :? :lol:

A gyerekek szerencsere nem betegek - kopp-kopp - pedig eleg hideg van a lakasban, foleg ejjel.
En nem erzem valami fenyesen magam, a kimerultseg hataran vagyok, de nem tudom, ezzel mit tudok kezdeni... :roll:

Ma olvastam egy cikket, jol felhuztam magam - itt ugyebar 4 evesen kezdodik az iskola, es a cikk arrol szolt, hogy milyen felhaborito, hogy egy csomo gyerek nincs felkeszulve az iskolara.... :x :evil: nem tudnak koncentralni, es sokan cumival mennek.... konyorgom, egy akkora gyereknek meg nem az iskolapadban kene ulni.... bocsi, tudom, hogy titeket ez nem erint, de jol felidegesitettem magam...

Most megyek, rendbeszedem a lakast, mosok, fozok, aztan elviszem a gyerekeket valahova, talan baratnozni, vagy setalni, attol fuggoen, hogy esik-e vagy sem :)
Vendég

Sziasztook!
vagyok én is 2 betöltés közben :) bár ma nagyon gyors a rendszer :roll: lehet én dolgozom csak :)

Niki!
ez annyira gáz ez a fűtési gondotok :( karamelles vodka :shock: a karamell jól hangzik :) de vodkaíze is volt? vagy szaga :oops: ?
miért nem érett egy 4 éves a sulihoz.... annyira hülyék,s csodálkoznak ezen :evil:

Mesi!
megkaptad mei-tait? de kíváncsi vagyok karácsonyi akcióra :) derékmelegítő Mírának nagyon bejött :) szereti :) abban is akart aludni :)

Heni!
Árcsika :) :) küldöm öcsémet hozzátok :) és akkor békén hagy h. főzzek neki :)

vmit még akartam,de elfelejtettem :oops:

KépKép
viranka

Kérem szépen, jól kiszórakoztuk kint magunkat, még kabát sem kellett:-) fú szegény Péterke meg a vastag kabátjában :roll: lehet le is vették, remélem nem fázitotta meg magát. :roll:

Verus elárulod majd, hogy mit dolgozol?

Niki sok gyereknek még a 6 éves kor is túl hamar van, sok esetben hallottam, hogy marasztalják még a gyereket 1 évig az oviban, hogy nem érett a sulira. Nem értem hova sietnek az angolok....

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Én is gyorsan hírt adok. :lol:

Valószínűleg reagálni már nem tudok, mert most is ebéd közben olvasgattam, aztán mindjárt futok.
Szóval, pénteken kaptam egy újabb papírt. A dolgzatomat elfogadták, de némi változtatást javasoltak, amit teljesen el is fogadtam. :lol:

Este értem haza. Képzeljétek, visszafelé már csak 1. osztályra kaptam helyjegyet. Háááát, nem volt valami nagy durranás. Egy anyuka ült velem szemben a kislányával. Nagyon vigyorogtak, amikor meghallották a telefonomat, majd megkértek, hogy küldjem át nekik, mert az a kedvencük. :lol: Kicsit féltem, mert a bluetooth-t én még nem nagyon használtam, de mivel nem annyira ördöngős, megoldottam a dolgot. :oops: :lol:

Szombaton meg egyedül voltam itthon a csimotákkal, mert apa dolgozott. Akkor kellett elintéznem a vásárlást, főzést, mosást, stb. Tegnap meg névnapoztunk. Jó kis sűrű lett így nekem is a. Azért tegnap este lazulásként a szomszédjaimmal elmentem moziba. Az Ízek, imák, szerelmek-et választottuk. Nekem nagyon-nagyon tetszett. Majd figylegetem, hogy mikortól lehet letölteni, aztán megnézem még párszor.

Most meg mindjárt indulok, mert elfelejtettem néhány dolgot, meg apának szeretnék ajándékot venni, aztán meg Bercót is összeszedem.

Majd jövök.
Pusszancs
dmaggie

írtam oda :arrow:

KépKép
viranka

Hohó miket olvastam! 8) :arrow:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt,

Péterke az mondja ma reggel, apa nem az oviba menjünk....hova szeretnél menni?messzire a válasz.

Erre oda érnek, nem akar kiszállni, hogy menjünk tovább....jönnek közeben mások is, na azokat meglátta, felkiáltott, apa ott a barátaim, gyerünk be:-) És már rohant is be :D

Lehet nem teccik neki, hogy ő az első, de hát ezt igy tudjuk megoldani, majdcsak megszokja. Az óvónéni foglalkoztatja reggelről, várják együtt a reggelit, segit behozni, szoktak fénymásolni, nyomatni, szóval feledata si van :D

A többség f9 körül megy, ami szerintem nem jó, mert össze vissza érkeznek, igy nem szoknak meg semmi fél rendszert.

Mesi én szemény szerint szivesen olvasnék rólad ilyen hireket:wink:

Maggie hát nem unatkoztok ti sem, de 3 gyerek mellett nem is lehet:-) ami viszont szerintem nagyon jó:-) igy kell élni!

bluetooth8) 8) 8)

VINDO HOVÁ LETTÉL?????NINCS NETED???? :wink: :wink: :wink:

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Tegnap kaptak a gyerekek szurit. Gréti bárányhimlő elleni másodikat, Gergike meg a 4 hósat.
Megállapította a doki, hogy mindkét gyerek sápadt és mikor megtudta, hogy én gyerekként vészes vérszegény voltam és injekció kezelést kaptam majd 1 éven keresztül írt beutalót. Cicussal jövőhéten megyünk vérvételre :( Mondtam Z-nek, hogy intézzen szabit mert ezt egyedül nem tudom végigcsinálni :roll:
Gerginek mert írt fel vascseppeket és azt mondta, hogy 1 éves kora körül nézünk neki is vérképet :(
Tőlem miért csak a rosszat örökölték???????????????

Amúgy a szurit mindkettő jól viselte :) Pötike este volt egy fokkal nyűgösebb, de abban közrejátszott az áttörni készülő fogacska.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie ügyes vagy te :D
milyen névnapot ünnepeltetek?

Heni Grétike is csinált már olyat, hogy húzta itthon az időt és nem nagyon akarózott neki menni az oviba :D
De a végén mégis nagyon jól érezte ott magát :D

Ma bent alszik csiripke az oviban. Utána meg tánc is lesz. csak fél 5-kor megyek érte :roll: Olyan furcsa a tudta, hogy egész nap bent lesz. Már most hiányzik :(

Ágica megkaptad?

Vera megvettem :lol:
Gyertek vasárnap Nagykarácsonyba a Mikulásházba és akkor odadom :wink: :lol:

Niki na volt a tulaj megcsinálni a fűtést?
Miért nem hívtok szerelőt, csináltatjátok meg és aztán mikor fizetitek az albérleti díjat megkapja a számlát és így rendezve van a javítás :roll:

na el takarítani és főzni
azért néha vagyok, hátha lesz más is :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hahó!

Heni! :) Ami késik, nem múlik! ;)

Zsozsi majdnem minden reggel elmondja, hogy nem akar oviba menni. Nekem erre a válaszom: jó jó, persze, persze! :lol:

Ma már megjártuk a gyáli okmányirodát, a forgalmiban írattam át a címet. Kicsit macerás volt még mei tai-jal is. Gegi olyan akaratos, eleven, kíváncsi. No de megoldottuk. :)

Lányok! Nagyon sokat dolgoztunk az elmúlt időben. (Ez nem fog változni nagyon), de szeretném nektek megmutatni, hogy Apa mit csinált. Ma hajnali 5 órakor fejezte be, három hete tervezi, készíti, teszteljük. A gyerekek lefektetése után sokáig dolgoztunk rajta mindketten (és egyáltalán az oldalon), és megszületett az eredmény:
http://www.mei-tai.hu/mei-tai-tervezo/

Nagyon büszke vagyok rá!!!! :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Mesi,szép és klassz nagyon :) :)

Az idei naptárak :) még talán lesznek :)
http://picasaweb.google.com/khalily2

Bálint a héten itthon :( köhög :( holnap gasztró szokásos félévi kontroll+vv :(

:arrow: kicsit dógozok is :)

KépKép
viranka

Mesi szuper:-) nagyon ügyesek vagytok!

Heni
KépKép
heni81

Na, megpróbálok elszakadni Rugótól.

A legnagyobb hír: tegnap kilenckor lefeküdtem, és reggel fél nyolckor keltem fel 8) Hát, ez valami egészen furcsa és újszerű érzés.

Heni, tegnap munkanapom volt, reggel hétkor indultunk, és este hétre értünk haza. Aztán fürdetés, kakaózás, alvás. G. dolgozott éjjel, de nekem már aludni kellett.

KÖzben szakadozik fel a torkom, hangom ohne, de más bajom nincs 8)
Holnap tízkor Böszörményben kezdek, délben az egyetemen van jelenésem Db-ben (egy disszertáció elővitája, az egyik bíráló vagyok), kettőtől meg négytől megint Böszörmény. Rohangálok majd, mint a mérgezett egér.

Mesi, majd megnézem én is a lapot.

Móni, szerintem egy vérkép kellene a vas előtt, mert én pl. úgy nézek ki, mint egy vámpír, és sok vas van a véremben, egy férfinak is becsületére válna, mindig azt mondják. Rugónak pár hónaposan vettek vért, és az alapján kapott valami cseppet meg vasat (hat hónaposan, mikor elkezdődött a rendes kajálása).

Rángat.

Kép
vindolanda

Én is meglepődök rajta, hogy vérkép nélkül + vasat adni egy 4 hós babának, mert sápadt :shock:

Én egész életemben sápadt voltam, nagyon fehér a bőröm, gyerekek is elég fehér bőrüek.
Az én vérképem jó, Péterkéé is, Árontól nem vettek még vért.

JAj emlékszem, hogy rám állandón az beszélték, hogy biztos vérszegény, vigyétek orvoshoz, kutya bajom se volt....

Hát Móni a vérvétel nem lesz könnyű menet azt tudom:-(

Heni
KépKép
heni81

Ja, most olvasom, hogy vérvételre mentek :roll:
Akkor hülyeséget írtam az előbb.
Rugónak ezek a vasas dolgok úgy megfogták a hasát, hogy két hónapig küzdött szegény, amíg szedte :roll:

Niki, fűtés?
Ja, amit Móni mond, az nem rossz ötlet :roll:
Négyévesen iskolában :shock:
Szerintem a gyerekek fele a hátsóján nem tud megülni 10 percet sem :roll:

Maggie, hiába na, haladni kell a korral.
Egyszer én is direkt kipróbáltam az IC első osztályt (mindig a másodikon utazok), mikor Bp-en váratlanul kifizették az oktatáskutatóban az útiköltségemet. Nem sok különbség volt a kettő között, ráadásul valami rémes suhogós melegítős-üvöltős család ült nem messze tőlem :roll:

A rugós képeket én általában btooth-szal lövöm át a gépre, a leggyorsabb :roll:

Heni, Péterke ügyes akkor, segít az óvónőknek :P
Akkor a szülők általában nem dolgoznak? Vagy nem nyolcas munkarendben?
Jövőre Rugó vsz. nyolcra jár majd, vagy nyolc előtt kicsivel, mert G. viszi minden nap. Én csak heti három napot megyek, és lehet, gyakrabban járok majd busszal :roll:

Tegnap megérkezett a kárfelmérő is az első koccanáshoz. Azt mondta, előír egy ajtócserét. A szomszéd srác meg autószerelő, és meg is csinálja. Olcsóbban persze, és G. már előre örül, hogy még pénzünk is lesz belőle 8)

Na, megnézem a Mesi-weblapot, R. leragadt a youtube-nál, a mai napon először ül a hátsóján tíz perce. Iskolaérett lenne Angliában, na :lol:

Kép
vindolanda

Mi hárman fogtuk le Rugót. G. tisztára sokkot kapott tőle, mikor öt-hat hónaposan megcsapolták. Órákig tartott, mire kiheverte (mármint G.). Amúgy is olyan mimóza-lelkű, ha Rugóról van szó :roll: Ha beteg, akkor is kétségbe esik mindig.

Amúgy a vasas kúrával én sem értettem teljesen egyet. Elvittük a vérképét más orvoshoz is, mert ez pont az anyatejes időszak végén volt, és úgy tudtam, ilyenkor természetes a dolog, a hozzátáplálással majd rendeződik. Az is azt mondta, hogy egy kicsi nem árt neki.

De amúgy azóta is állandóan azzal b....tatnak, hogy sápadt a gyerek, meg karikás a szeme. Könyörgöm, nézzenek már rám :!: MInden alkalommal úgy kell bizonygatni, hogy nem beteges, nem fáradékony, eszik is.

Na, tényleg megnézem a Mesi-weblapot.

Kép
vindolanda

Emese- és Viranka-család, nagyon ügyesek vagytok :D

HÚ, már a Facebookon is nyomultok, Mesi

Kép
vindolanda

ha jól veszik vért annyira nem gáz.Bnak áprilisban nagyon elszúrták :( nem találták el elsőre avénáját,így ki-be húzogatták a tűt :evil: :evil: :evil: :evil: persze h. kivolt a gyerek :( a titka h. itatni kell őket,de nagyon sokat :)

KépKép
viranka

Tényleg hülye vagyok, rémtörténeteket mesélek Móninak a vérvételről :!:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?