A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Barikám! Köszönöm, lesz rá szükség...

Nálam a szokásos indulási kép van ismét, annyi különbséggel, hogy most kicsit jobban beindultak a tüszőcskék, összességében 5-6 8mm-es, 3-4 7-es, sok 6-os és rengeteg 5-ös van eddig. És ma már csak simogatást kaptam az injekciókból, a merionalból 1/8-ot, a puregonból 25-öt....
Jaj, remélem most rendben lesz minden és nem ugrik ki néhány, hanem szépen növögetnek majd együtt jó sokan!
Képzeljétek fél 7 körül értem oda és hétkor a kisdoki jött először majd negyed nyolcig senki. Ez teljesen új... a terhességek száma is befagyott :(

Puszi Mindenkinek! Legyen szép napotok!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Csuti,
én 2.-án már voltam D.-nél, a tüdőszűrést meg az EKG-t kell újra megcsináltatnom, meg majd valami kenetet levesz, azért majd nov. végén megyek újra. Hogy mikor jön meg januárban...hát jó kérdés, nekem most úgy néz ki, hogy ez a hormonkezelés eléggé felborította a saját ciklusomat, nem tudom, helyreáll-e magától... :? Ha január közepéig nem tudok kezdeni, akkor majd csak március után kezdünk valószínűleg, mert beterveztünk egy kis utazást és azt nem szeretném kihagyni.

Bari,
nagyon örülök, hogy újra hallok felőled! Remélem, minél előbb összeszeded magad....tudom, hogy nem könnyű, de majd az idő segít
:?

Kriszto,
nagyon szépek a számaid, csak így tovább, nagyon szorítok... :D

Nene,
Neked is drukkolok :wink:

Nyuszi, Lor, Momelcsi,

ha lesznek még UH-s felvételek, örülnék, ha közkinccsé tennétek őket...tudjátok, doppingszerként... :D
leeda

Leeda, én megpróbálok majd felrakni, de azt hiszem holnap lesz rá időm. Ma későn érek haza... Már előre tartok tőle, hol alszok be.....

Mesélj, hova utaztok a télen?!?!?! Én éppen most szenvedtem, mert januárban egy éve, hogy elmentünk egy egzotikus nyaralásra és annyira jóóóó volt.......... Megadtuk a módját a nászútnak :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!!!
Elnézést, hogy ennyire eltűntünk, de kellett egy kis idő, amíg rendbe beszedjük magunkat. Kép

Gratulálok az újdonsült kismamáknak, drukkolok, hogy továbbra is minden rendben legyen.
A kezdőknek is mennek a drukkok. Mindent bele.

Loreena, Bari: köszi az érdeklődést. Elindultunk több irányba kideríteni, hogy mi is a helyzet. A hónap végére van időpontja a Páromnak here Uh-ra és spermavizsgálatra, és vérvételre. Akkor azért majd megint elég sok minden ki fog derülni. Erdei doktornő javaslatát, sajnos nem tudjuk kifizetni, így más megoldást kell találnunk. És csak reménykedni tudunk, hogy az is eredményes lesz.
Hát rólunk egyelőre ennyi....

Most már azt tervezem, hogy sűrűbben fogok jelentkezni.
szélkisasszony

Szélkisasszony,

örülök, hogy újra itt vagy! Én bízok benne, hogy azért a többi módszer is tud olyan hatásos lenni, mint amit a dokinő javasolt...mert azért az tényleg nagyon húzós összeg, amit mondott...! Majd mesélj, hogy haladtok!

Nyuszi,
o.k, várom a képet :D
Nem egzotikus országba megyünk, meg amúgy is félig munka - félig kikapcsolódás lesz: a párom befizetett egy konferenciára Las Vegasban, és én is tervezem elkísérni+ 2-3 nappal meghosszabbítjuk majd az utazást, és körülnézünk a tágabb környéken- ez a terv legalábbis... Remélem, összejön:D
leeda

Las Vegas, nem semmi. :) Szép kis út lesz, és nagyon jól teszitek, ha kihasználjátok a lehetőséget így. Mi is mindig így mentünk el városlátogatásra: a férjem üzleti útra, és vagy előtte, vagy utána hozzá csaptunk 3 napot kirándulni. A kikapcsolódás tényleg jó, nekem is ezt mondtátok a lombik előtt, hogy jó lesz. És jó lett :)

nyuszika85

Lányok!!!

Olyan jó, hogy újra mindenki itt a topikon! :D

Kriszto

Ezek aztán szép kis számok! Nagyon vigyázz rájuk, hogy minél szebbek, és kövérebbek legyenek :wink: .
Remélem jó volt a ma esti színház :P

Bari

Akkor ti legközelebb februárban kezdtek? Nincs az olyan messze :wink: , addig valahogy kössétek le magatokat.

Leeda

Akkor remélem nekem is ennyi vizsgálat lesz, és a férjednek valami vizsgálat?

Nene, és Nyuszi

:D :P :D :P :D :P :D :P :D :P :D :P

Szélkisasszony

Igen, tudom milyen az az érzés, amikor a csalódás után össze kell magát szednie az embernek, és elég nagy erő kell ahhoz, hogy újra tudjunk ide írni (szerintem). De azért vagyunk egymásnak, hogy segítsünk felállni :!:

Csuti
Kép
csuti83

Nyuszi,

hát igen, össze kell kötni a kellemest a hasznossal... :D

Csuti,
elvileg ennyi vizsgálat lesz nekem, a páromnak meg semmi. Mondjuk lehet, hogy a kezdés előtt még "elküldöm" egy katonavizsgálatra :oops:, hogy mi újság...de az még olyan messze van, majd meglátjuk :wink: :wink:
leeda

Sziasztok! Írtam egy könyvet, amivel segítőkezet szeretnék nyújtani az úttalan utakat járó, babára hiába váró embereknek és a környezetüknek. A saját történetemet osztom meg, csupasz-őszinteséggel, mert hiszem, hogy csak így lehet adni. :) Akik olvasták azt mondják, együtt sírtak és nevettek velem. Hosszú, túl hosszú ideig éltem(éltünk) a gyermek utáni sóvárgásba, és szeretném, ha másnak nem kellene éveket várnia a kisbabájára, ha valamilyen egészségügyi, vagy lelki okból várat magára a gyermekáldás. A könyv címe: Soha fel nem adni! a neten is több helyen megvásárolható, csak be kell ütni a keresőbe és feljönnek a lehetőségek. Segíts, hogy segíthessek. A könyv bevételéből pont a kiadását finanszírozom, a célom, hogy minél több emberhez eljusson!!!
ilduci76

Sziasztok!
Kicsit eltűntem, folyamatos hólyaghurut kinoz, néha semmi, néha meg borzasztó kellemetlen...már megittam két csomag tőzegáfonyateát, de újra kiújul...szenvedek, majd 5-én megyünk haza Magyarországra addig megpróbálom kihúzni...antibiotikumot NEM szeretnék beszedni, mert lehet, hogy a vesehomokom miatt van, arra pedig más kell.:-(
De nagyon várom, hogy otthon legyünk, és mehessek konzira :lol:
Kb. mennyi időt vehet igénybe a kivizsgálások sora? Tudom, hogy ez nagyon relativ, de mégis?:-)

Nyuszi, Momelcsi, Csomee, Loorena, nene2 :lol: :lol: :lol:
Ha bármilyen képetek van...zebrás csik, Uh-os kép, babás fotó mindent megnéznénk, olyan nagyon kell ide most a bátoritás!!!!!

Anim! Kérlek ne szomorkodj, inkább gyere és meséld el a napjaidat, minket az is érdekel!

Tulipán! Mikor is kezdetek újra?Remélem jobban vagy!puszi

Leeda! Vauuu
:lol: Hát ez nagyon király!!!!Mármint Las Vegas!!!! De kicsit önző leszek, és nagyon örülnék ha januárban kezdhetnél velem...olyan sok lelki erőt adtál nekem eddig is! Köszönöm

Csuti! Akkor lehet, hogy mi is sorstársak leszünk? nagyon jó lenne!!!!! :)

Kriszto! Nagyon drukkolok, hogy a kis petikék szépen növekedjenek, hajrá!

mné? mi újság az átjárhatóságival? mesélj

zs76, a következő ciklusra kivánok nagyon sok sikert!!!!!! :wink:

Emerenc, Kretty,hogy vagytok? mi újság veletek?

Csibi, Szurikáta??????

Szélkisasszony, Szélúrfi! Gondolom nehéz időszakon vagytok túl, dönteni...más megoldást találni...reméljük, hogy a hónap végén jó hireket kaptok!!!!nagy ölelés

Bari! Én is örülök, hogy itt vagy!!!!!Aggódtam érted! :( Jó hogy visszatértél!Nemsokára itt a február hidd el!!!!!puszi

Monilla????Veled mi újság?

sajóék? Hogy vagytok? Mi történt veletek az elmúlt napokban?

Lehet hogy kihagytam valakit, őket esetleg csak azért, mert nemigazán tudom a múltjukat....bocsi

Üdv mindenkinek!

Lilypie Fifth Birthday tickers
katapetra

Loreena, Katapetra: köszönöm a segítségeteket, és az érdeklődést. Igen, eldöntöttük. UH-os átjárhatóságit csináltatunk Dévai dokinál. A kontrasztanyag időközben megjött Németországból, már csak pirinek kellene megjönnie, de valószínüleg a stressztől egy csöppet késik.

Mné
mné

Sziasztok!

Kriszto, nagyon drukkolok, nem rossz ez az eredmény, csak tudjátok kordában tartani őket. Én is 1/8-adot kaptam merionalból és 50 puregon volt.
Mi hétfőn megyünk a nagy genetikai vizsgálatra, utána próbálok majd képet felrakni férjem segítségével.
Remélem, ott kétséget kizáróan megmondják a nemeket, mert már tervezgetnék tovább.

KépKép
momelcsi

Katapetra

Én is elég sokszor vagyok felfázva, bár én a vesémről fázom fel, mert mindig kiizzadok, és vizes a hátamon az atléta, a felső, így nem tudom elkerülni, hogy ne fázzam fel. :cry: Sajnos!!!
Az én gyógymódom: melegítőpárna, napi 3 liter forró tea, melegítő párna, és melegítő párna. Nekem ez segít. Minden ami meleg, így kipisiled azokat a fránya bacikat. Próbáld ki, nekem ezek mellé nem kell gyógyszer.
Én is nagyon szeretném, ha kezdhetnétek januárban velünk :D !!!

Kriszto

Remélem minden petikéd megvan és szépen növögetnek :wink: !!!

Momelcsi

:P :D :P :D olyan jóóóóóóóóóóóóó!!!

Csuti
Kép
csuti83

katapetra

Itt vagyok! :lol: Mindennap elolvaslak Benneteket.
Csuti tanácsaihoz csak annyit hogy próbálj meg minél rövidebb idő alatt meginni ez kb fél óra, legalább másfél liter teát,ez átmossa a rendszert,mert sokat pisilsz tőle. Én is ezzel küzdöttem, :twisted: éppen a múlt héten másztam ki belőle,3 hét után. :shock: Nekem homok okozza.Sajnos az antibiotikumot most nem úsztam meg,de elég makacs volt és kellett. Én még meleg ülőfürdőt is veszek ilyenkor.

momelcsi

Várjuk a képeket :) :) a két kis drágáról.

Küldöm a drukkokat, kinek mihez kell :arrow: :arrow: :arrow: :)
Hozzátok a jó híreket :lol:

szurikáta
szurikáta56

Katapetra,

írok privit! :wink:

Mné,
drukkolok a vizsgálathoz :!:

Momelcsi,
én is várom a képeket!!

Szép estét Nektek!
leeda

Katapetra,

majd jelezz vissza itt légyszi, hogy megkaptad-e a levelem! Akadozott a rendszer, úgyhogy lehet, hogy többször is megkapod - vagy egyszer sem.... :?
leeda

Nem tudok képet felrakni, mindig azzal boldogít a rendszer, hogy túl nagy a kép.....:( Sajnálom..... Remélem majd Melcsi megoldja a gondot és segítséggel bár, de feltölt képeket a Fiúkról :)[/url]

nyuszika85

Kedves Kismamak!

Tovabbra is szeretettel ajanlom figyelmetekbe uj webaruhazunkat, melyben sok kulonleges es praktikus termeket talaltok.
Tobbek kozott baba-agynemut, labzsakot, babakocsi-parnat, es a Magyarorszagon eloszor kaphato az USA-ban kifejlesztett uj, biztonsagos kisagy-racsvedot.

www.babymarket.webs.com

Termekeink nevreszoloan is megvasarolhatoak, kerlek, lepj kapcsolatba velunk, amennyiben egyedi elkepzelesed van.

Tovabbi kellemes babazast/babavarast! :D

littlebabymarket
Budapest

Sziasztok Lányok,

Loreena,Katapetra

Azt hiszem januárban kezdhetek megint.Decemberben megyek megbeszélésre.

Jó olvasni a kismamik élménybeszámolóit az álmomkórról és a rókakomáról.Ilyenkor mindég arra gondolok,hogy remélem én is megtapasztalom valamikor ezeket,csak ki kell várni!!
Az első sikertelen beültetés után vagyok és nagyon el voltam keseredve,de lassan kezdek felépülni belőle.

Minden jót nektek!!

tulipán
tulipán31

Kriszto, ma szerda van, hogy alakulnak a tüszőid?

nyuszika85

Tulipán ! nagyszerű lenne együtt indulni Veled is:-)én el sem tudom képzelni, hogy nekem ne sikerüljön...
erre egyáltalán fel lehet készülni?annyira bizom a sikerben! lehet , hogy ez a túlzott már nálam, és ha mégsem sikerülne, akkor a padlóról fognak felmosni???jaj azt nem birnám...:-( BOCSI EGY KICSIT elragadtak az érzelmek

Leeda, megkaptam a leveled... :wink: válaszoltam is rá!

Nyuszi...kár, hogy az a fránya rendszer nem engedi a képet.....

katapetra

Csuti, Szurikáta!

Köszönöm a hólyagom nevében is a jótanácsokat....öntöm magamba a teát, az áfonyalevet....jön is ki rendesen, és sokkal kellemesebb! :D

katapetra

Sziasztok!

Ez baromi érdekes! Nem is léptem be, mégis felismert a rendszer!?

Itt vagyunk a háttérben és mindent elolvasunk!!!!
Reagálásra nem mindig van időnk, azért természetesen együtt újongunk és szomorkodunk a Csapattal!

Hétfőn voltunk Dévisznél. A kartonunkra ráíratta, hogy a bal petefészek punkció szempontjából hozzáférhetetlen, Jucussal aláiratott egy papírt, hogy tudomásul veszi, a további hormon kezelések idő előtti öregedési folyamatot indíthatnak el nála (korai klimax). Az ismételt anti müller vizsgálat és az ihibin B erdményei ugyanis jóval a határérték alatt voltak.
A bal petefészekben látott 3 induló tüszőt, a jobban egyet. Mondtuk, hogy az négy, tehát elindulnánk. Ekkor mondta, hogy a bal petefészket nem tudja figyelembe venni, csak a jobbot. Így nem indultunk.
Jucus sokat fogyott, minden nap fut. A húsevést mostanság kissé elhanyagolta, talán ezért volt "csak" négy induló tüszőnk.
Dévisz először példálózott Szimbánéval, hogy milyen sok tüszője lett a rendszeres életmódtól. Nevet nem mondott, de rögtön tudtuk kiről beszél. :D
Most tehát "gyúrunk" tovább a jobb petefészek tüszősítéséhez, egyszer csak sikerülni fog!

Meglátogattuk Sáráékat másfél hete. Kettesben játszottunk a szobájában, egyszer csak azt mondja: -Eláruljak neked valamit? Mondom igen. -Szerelmes vagyok valakibe, megmondjam kibe? Mondom, mondjad. -Hát beléd.
Majdnem elbőgtem magam, mert nyilván azt akarta ezzel mondani, hogy nagyon szeret. Megöleltem és én is mondtam Neki, hogy nagyon, de nagyon szeretem. 8)

Ilyen pillanatokat kívánok Nektek is!!!!!!!!

Sajo
sajo

Sajó, ez annyira megható :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
bari6

Sajó,

ez nagyon édes volt, köszönöm....További sikeres "gyúrást"!! :wink:

Katapetra,
írok választ! :wink:
leeda

Sziasztok!

Én is voltam Apánknál, szegény nagyon fáradtnak ( szomorúnak) tűnt. Az INHIBINBm alsó határ fölött van, így elindulhattam. :lol:
Persze Dévisz szerint ez nem túl jó eredmény, ettől sokkal jobb is lehetne....én elégedett vagyok, szerintem nagyon szép teljesítményt nyújtottam! :D
Van a jobb petefészkemben 2tűsző, a balban ami halott szokott lenni 2 bizonytalan. Most erre erősítek!Futok és a hús evést is elkezdtem. Majd meglátjuk! :wink:
Kriszto, olvasom, hogy Te is elkezdted a programot! Hajrá! Drukkolok nagyon!

Természetesen mindenkinek Drukkolok és kitartást kívánok!

Sajó: Nagyon szorítok! Akumpunktúrán nem gondolkodtatok? Nekem nagyon sokat segített! Azóta is járok folyamatosan! :wink:
emerenc

Sziasztok!

Tudna valaki abban segíteni, hogy az Istenhegyi Géndiagnosztikán a terhesség 12.hete körül elvégezendő kombinált tesztet kb.mennyiért végzik és milyen a folyamata?

Köszi a segítséget előre is.
hanor

Sziasztok!

Köszi a kérdést, minden rendben nálam egyelőre, továbbra is nagyon sok a tüsző, és 9-esek a legnagyobbak, Apánk nem volt túl lelkes, mert szerinte jobban el kellett volna indulniuk..., de szerintem még nincs veszve semmi, sokan vannak, csak meg is maradjanak.... és ez még csak a 9. nap, ami a 18-20. napi punkciótól (korábbi tapasztalat) még messze van...

Sajo!
Mindig annyira szép történeteket írsz nekünk! Nagyon szorítok, hogy a következő ciklus megfelelő legyen! Még decemberben mentek vissza, vagy miben maradtatok?

Emerenc! Szupi, hogy kezdesz és sokkal, de sokkal szupibb, hogy ennyire pozitívan állsz hozzá, biztosan meghozza a gyümölcsét!!! :wink: Már pénteken jössz uhu-ra?

Többieknek is hatalmas pussszantás!

Apánk valóban kicsit fáradt, morci, nyűgös, vagy nem is tudom, de azért egy-egy mosolyra, poénkodásra mindig futja a néhány perces találkozóink alatt is... De azt hiszem pénteken már jobb kedve lesz! Hiszen egy drága barátnőm holnap fog Apánknál szülni, ikreket!!!!
:D :D :D :D :D
Annyira jó lesz Nekik!!!! :D :D

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Hajrá Kriszto!!!!! Hallottam ma már többen voltatok reggel, a barátnőm is volt ma, neki ma volt az inszemje. Itt is nagyon drukkolok neki, hogy sikerüljön.
Sajó, picit sírtam a történeteden, de talán azért, mert annyira szeretnék én is egy kis Sárát. Drukkolok Jucusnak nagyon. Érdekes, nekem is a bal petefeszékem a méhem mögött van, és mindig nyomni kellett, hogy lássa, de a műtétnél semmi probléma nem volt. Lehet, hogy annyira megduzzadt, hogy már kifordult a méhem mögül.
Hanor, én is ott voltam, 30ezer forint a kombinált teszt, egy reggeli vérvétel (nem éhgyomorra) és egy negyedórás UH (telt hólyaggal) az egész, aztán kell kb. másfél órát várni, kapsz egy véleményt, ami az orvosodat érdekli, valamint egy képet és CD-t, ami a családodat. Nekem pozitív a véleményem, de tényleg nem olcsó.

KépKép
momelcsi

Kedves momelcsi!

Köszi a gyors választ.Így, hogy tudom miből áll már bátrabban fogok indulni.
hanor

Kriszto...drukkolok nagyon hogy még kb.egy hetet kibirjanak a petikéid!!! :!:

katapetra

Sziasztok, holnap megyünk D-hez és kezdünk. :D
Vendég

Kretty, hajrá. Akkor indítjuk a drukkjainkat felétek is. :lol:

KépKép
momelcsi

Hajrá Kretty! Gondolunk Rád...Veled vagyunk!!!! :D

katapetra

Kretty, Kriszto, drukkolunk Nektek!!!! Be kell pörgetni a számokat!!!!

nyuszika85

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék nálatok, én BMC-s vagyok, de gondolkodom hogy meddőségi centrumot váltok, 5 lombik után már lehet kellenne, hogy az intézet fizetős, mármint az egyéb vizsgálatokért kell fizetni?
Nagyon köszönöm válaszotokat előre is!

Bocsi a pofátlankodásért!
manda

Szia Manda, igen, fizetős. Az első konzultáció 15 ezer forint, utána minden alkalom 10 ezer. Ezek idei árak, nem tudom jövőre változtat-e a doki. Tud különböző méh vizsgálatokat is végezni, ezeknek 30-60 ezerig vannak az árai.
Persze Mindenki a saját bevált orvosát dícséri, de én szívből ajánlom Dévai doktor urat. Olvasva, hallva a sok várólistás emberről más intézetben, itt kb. 1-2 héten belül kapsz időpontot konzultációra és max. a karácsony miatt kerültek át többen januári programban, de várólistáról nem nagyon hallottam még.
Megkérdezhetem Nálatok miért nem jön a baba?

nyuszika85

Szia Nyuszika!
Nagyon köszönöm gyors válaszodat! Mi már lassan 6 éve várjuk a bébit! 5 beültetésem volt már az elmúlt 5,5 év alatt, kettő biokémiai terhesség volt. Megtermékenyülnek rendesen a sejtek, gyönyörűek beültetéskor, de mégsem tapadnak meg. Mindkettőnknél van probléma, de a nagyobb, ami miatt csak a lombik jöhetett szóba, a férjem miatt van.
manda

Manda, néztek már nálad IR-t? Állítólag ez is csökkentheti a megtapadás esélyeit. Bár 5,5 év alatt gondolom mindent megnézettetek...:( Sajnálom, hogy eddig nem jött össze, de bíztatásképpen, egy lány, akivel együtt voltunk punkción, a BMC-ből jött át (2 sikertelen beülti után) és itt elsőre sikerült a baba. Lehet, hogy csak a teste fogadta be a babát pont most, de ki tudja itt mennyivel csinálnak másképpen dolgokat. Ezen kívül, volt egy másik lány, aki más intézetből jött, szintén 2 sikertelen után, és a 3. sikerült, bár sajnos a 6. héten elmentek a babák. De most újra küzdött és remélem azóta velük is maradtak a kölykök. De az is megint egy támpont, hogy átjött és elsőre volt sikerélménye.
Fel a fejjel, sikerülni fog!!!! :lol:

nyuszika85

Sziasztok. Megkaptam az adagom és hétfőn kezdem a szurit. Nagyon sokan voltak tegnap és D. nagyon fáradt volt, mégis jó kedve volt. Clostibegyt esténként egyek kell szednem, Pruregon 300-ból az induló az 75 egység, Merionalból is egy szuri reggelente. Szerdán UH, azt mondta D lehet hogy nem nagyon jól stimulálható a petefészkem és ezért nem fogok jól reagálni (ezt nem értem honnan tudja, mivel még soha nem stimuláltak :D )
De remélem minden OK lesz!

Üdv Mindenkinek!!!!
Vendég

Sziasztok!

Nálunk egyenlőre minden ok, sok-sok tüszőcske növekszik, egyelőre...

Kretty mikor voltál tegnap?
De jó, hogy kezdhetsz! Szerdán tuti talizunk majd! Milyen az induló helyzet, mondott valamit, hogy mit lát? Mármint induló tüsző tekintetében? Szorítok neked is nagyon!

Puszi mindenkinek ezen a csodás hétvégi napon! :D :D

kriszto

kriszto82

Kriszto, péntek 5-re voltam berendelve és kb fél 8 után mentem be. :shock:
Szerdán fél 8-ra kell menni.... :D
Vendég

Kretty, neked is nagy drukk a kezdeshez!!!

Iden indul kozulunk meg valaki?

Emerenc, ti hol tartotok?

Csutim,holnap mentek Deviszhez,gyere majd,h mit mondott!

Krisztonak es Krettynek tuszonoveszto drukkot kuldok a kismamiknak pocaksimit a varakozoknak naaaaaaagyon sok turelmet!

Pusza es szep napot mindenkinek!
bari6

Kriszto és Kretty!

:D De jó, hogy kezdhettetek, és már itt tartotok, hogy van sok-sok kis, vagy nagy tüszőcske!!!! Hú, az elég durva, hogy 5 óra helyett fél 8-kor mentél be!
Remélem én holnap nem várok sokat, szeretnék csak menni, és jönni. Így is 6 óra oda-vissza az út. :cry: Elég kibírni.
De a célért mindent!!! :D

Kedves Manda!

Biztos nagyon rossz lehet, hogy már 6 éve szeretnétek kisbabát, mi 3,5 éve, de az is hosszú idő, nem hogy a tiétek!!! Reménykedjünk, hogy a mi kis Dévai apánk fog nekünk aprócskákat "csinálni", akik gyönyörűek lesznek! :lol:

Csuti
Kép
csuti83

Barikám!

Megelőztél.......... :lol:
Igen, holnap megyek D-hez, már várom, hogy vajon mit fog mondani?
Ti hogy vagytok? Nagyon hiányzott már a kis zöld hátterű bárányka a monitoron, örülök hogy írtál, biztos nagyon rossz érzésed van, de hidd el, az idő mindent megold, és meglátod eltelik a december, a január, és kezdhetek újra!!!
Addig is kitartás, és puszi neked!

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok!

Ma leálltunk. Mindössze 2-3 tüszőm maradt, a többi gyakorlatilag visszafejlődött. Aláírtam, hogy vége. Nincs értelme. Ha megjön újra indulunk... csak tudnám mikor....végtelenül el vagyok kenődve... újabb karácsony, újabb év... baba nélkül... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

kriszto

kriszto82

Kriszto.... Ez szörnyű...... És miért nem fejlődtek, ezt nem mondta? Hormon mennyiség a korábbi küzdelemhez képest több volt, vagy ugyanannyi...????
Nagyon sajnálom..... :cry:

nyuszika85

A hormonok kb. ugyanannyik, de szombattól emelve volt, ő sem érti teljesen tétlenül állunk, hogy mi a .... történhetett, futottam, ittam, husiztam.... és semmi... mintha nem is szúrtam volna be semmit.... Legközelebb hiperstimu, valahogy ki kell bírnom azt mondta, nincs más megoldás...

kriszto

kriszto82

Kriszto!

Együttérzek veled nagyon. Idén már akkor nincs lehetőség kezdeni?
Nagyon, nagyon sajnálom, hogy most nem sikerült. :cry:
Kitartás, mást nagyon most nem tanácsolhatunk. Új év, új kezdet. Jövőre tuti összejön, mert muszáj.

KépKép
momelcsi

Továbbítom a laptetőm az épp stimuban lévő tüszőérlelőknek :arrow:
picit megtartok azért, hátha a mai genetikai vizsgálatnál látunk egy puncist is.

KépKép
momelcsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?