Katapetra, köszönöm kérdésed:
Megvolt a mai ultrahang, minden a legnagyobb rendben van

Most megnyugodtam és azt hiszem a következő 3 hetet nyugodtabban fogom viselni, egyre inkább úgy érzem, nincsen min aggódnom.

Eredetileg ma 9+5 vagyok, de a doki 30,3 mm-re mérte a babánkat, így 10+2-nek titulált (és persze ott van a +/-8 nap, ami szerint rendben van a növekedés). Ami "aggaszt", hogy ICSI-nél a magzatvíz vizsgálatot javasolja a doki. Igazából erről még nem beszéltünk a férjemmel. Rábólintottunk, de a doki is mondta, hogy még van egy kis időnk gondolkozni. Mert ugye vagy UH+vérvétel, ami állítólag 60-70%-ban zárja ki a fejlődési problémákat, míg a magzatvíz vizsgálat a 14-18. héten van, és 99%-os. Ezt el kell dönteni, mert nincs sok időnk. És ugye a vetélést növeli a magzatvíz vizsgálat 1%-al. Bár, ha abba belegondolok, hogy 6% esély volt arra, hogy a múltkori 5-6. heti szívhang után most nem lesz (magzatelhalás), hiszem, hogy nem lenne gond a magzatvíz vizsgálattal sem.... De most megvan a program, utána olvasok ennek...
Utrogestant elhagyhatom, ma még marad a 3*2, de holnaptól 3*1 és vége. Marad a Femibion.
Nagyon örülök, mert a doki szerint eddig minden rendben, vannak végtagkezdemények, meg szívverés. Csak sokat nem láttunk a Manóból, mert hátul volt. De a maszatot mutatta a doki és láttam a kis végtagokat, szívverést

Képet nem kaptunk, sok értelme nem volt, de nem baj, az a lényeg, hogy egészséges és fejlődik
Momelcsi, remek párosítás lenne, egy lány, egy fiú.

Bár édes mindegy, csak egészségesek legyenek

Képzeld, most el kezdtem vacilálni, mi legyen, maradják Apánknál gondozáson, vagy sem. Fel is vetettem neki, mondtam, hogy lehet, visszamennénk a régi nődokimhoz, de most persze megint nem tudom, mert szeretek hozzá járni.... Egyedül ez a szülési dolog zavar nála......Meg kell álmodnom nagyon hamar.... Te eldöntötted, hogy akkor császár? Vagy hogy vagy ezzel? Én megadnám a Babánknak a természetességet...
Kriszto, szerintem jól döntöttél.. Hátha legközelebb több tüsződ lesz. De kevés petéből, ha nem indul el...
Kretty, csak ügyesen! Ne izgulj, ha a későbbiekben feszítést érzel, vagy mást (fejfájás), mind a sok hormontól van. Amíg nincs panasz, élvezd