Sziasztok!
Megvagyok ám.
Kecsmary:
Én sosem voltam minden cart alulról összeszedős, de nekem is volt anno hüvelyváladék vizsgálat anno 1945 ben

, pont az általad említett okok miatt.
Az is igaz, hogy nekem nem a BMC ben csinálták, hanem a saját nőgyógyászom végezte, ismételni nem kellett beavatkozás előtt, mert ott kiderült, hogy nem átjárható egyik sem.

arról nem is beszélve, hogy egymás után ki is kellett venni őket, de ez egy másik történet.
Béku!
Megy a drukk

ne hasonlítgasd a tüszők mérteét, mindenkinél más és más. Mhnyh "csak" 14 mm????? Óh te szegény, hogy éled ezt túl???

Sokan még egy 10 eskének is örülnének, NO PARA!!!!!!! Minden rendben lesz, nem attól függ, hogy hány milis a nyh ád!!!
Judit!
Jól döntöttél, hogy nem mentél el kocsival, pihi pihi!!!!
Rita!
Szerintem jó ez a növekedés, bár nem értek hozzá, de amíg azt mondják, hogy minden OK, addíg ne parázz!
Andikám!
te is nyugodjá' meg, jó az a cukor, majd rádkiabálnak ha mégsem. Na és akkor is mi van ha netalántán inzulin lesz a vége??? Látod Vicky és Barbus is túlélte. persze nyugodtabb az ember, ha nem kell, de ne vonzd be magadnak!!!!! Puszillak
Rólam:
Tegnap voltam újabb IR kontrollon, nagyon kíváncsi vagyok ez eredményre! Majd megírom. Ha valakit érdekel a Krama egészségkp ban csináltattam 5500 Ft ért, na azért mégsem 10-11 000. Jövőhéten meg megyek a Mens be Tűű dokihoz, annyira kíváncsi vagyok mit mond, emel e a Met adagomon meg ilyesmik. Illetve mikorra vár úgymond teljes javulást tőlem. Csak tavaly nyár óta szívok ezzel a köcsög IR rel.
Sajtikám!
tegnap emlegettelek jó és rossz értelemben is
Voltam a Humana ban, 250 Ft!!!! / db ért olyan jó cuccokat vettem, 2 pulcsit, meg egy félpufi mellényt ( ez a jó értelemben vett emlegetés

) a rossz meg az, hogy annyian, de annyian voltak, hogy kőkeményen harcolni kellett a nyugdíjasokkal, azt hittem megőrülök. Na ismét rájöttem, hogy ezért utálok én vásárolni.
Lukácsné!
Olyan szééép Hannácska, abban a kis nekem csak "vödör" ben
Eszter!
Lassan elvesztem a fonalat veled kapcsolatban.
Most egészségügyben melózól, vagy rendezvénytszervezel? Eü-i rendezvény??????

olyan van?
Swanny!
Mirelit kistesó lesz, vagy friss?
Ja meló!
Kérdeztétek, nagyon szeretem , nagyon jó, a lóvé is több, mint amit valaha életemben kerestem, főleg, ha megdobjuk havi 1-2 nap túlórával. Na azért nem keresek félmillát ( illetve keresek, de nem találok

) de nagyon szupi. Ismerős által van, aki itt a félisten, kár, hogy nem jöttem előbb már ide. Picit jobb érzés, hogy azért már látom az anyagi oldalon is, hogy előbb-utóbb tudunk kezdeni, mostmár nem ez szab gátat a kezdésnek, és ez annyival jobb érzés, mint mikor a pénz miatt gondoltam lehetetlennek a kezdést. Nyáron itt fő szezon van, úgyhogy szerintem majd úgy beszélem meg a sráccal, hogy szept körül kezdünk, ha az IR és a majd következő ( 3 sikertelen lombik után kötelező vizsgálatok ) is engedik.
na jó szóf@sásom volt, mára ennyi
Puszi mindenkinek, HAJRÁ, nem feladni!!!!