Sziasztok
Nekem a doktornéni azt mondta, hogy az 5. hónaptól már lehet húst adni. Mondjuk én még nem adtam, de anyukám már rágja a fülemet
Én még ott tartok, hogy délben a főzelék, ez már teljes értékű kaja, nem igényel szopit utána, jól lakik vele. (sajnos az utóbbi pár napban már egyáltalán nem akar szopizni

)
Majd a héten elkezdem a nyers alma adását is.
Luna Áron nagyon cuki, akkor is, amikor sír, de ugye én csak egy 2 perces video-t néztem, nem egész nap. Álllandóra el tudom képzelni, hogy ki vagy tőle.
Nagyon tetszik ez a kutyusos dolog, lehet, hogy én is kipróbálom majd, nagyot néztem, amikor Áron sírt, aztán egyszercsak elaludt

Mintha elvágták volna

De egyébként én úgy láttam tetszik neki ez a kutyus+rongyi dolog

Megszokott illat és anyag, jó meleg is, tök jól körülöleli
Néztem a pillangós videot és, hát nagyon cuki, ahogy kerresi, hogy mi van a háta mögött, mi ez a zene
Nanetto na ez a ne éheztesd nálam is kiveri a biztosítékot elég rendesen

Ezzel a mondattal, mintha megkérdőjeleznék az anyaságomat és a gondoskodásomat. Nagyon fel tud idegesíteni. A másik, a neki lehet ezt+azt már? és itt nem a kajára gondolok. Egyszer kirobban belőlem, aztán jól megbántok mindenkit magam körül, de már nehezen bírom. Nagykislány vagyok már el tudom dönteni, hogy mit, mikor, hogyan adok, csinálom a gyerekemmel
Remélem én majd nem leszek ilyen
A konyhával kapcsolatban te nyertél

Az azért elég kemény lehetett 3 évig anyósod konyhájában....
Egyetértek veled, szerintem is a konyha a ház c
szíve. Nálunk otthon a szüleimnél, hiába van nappali, mindenki a konyhában "nyomorog" (jó értelemben véve) sokszor este 10 után megyünk lefeküdni, mert addog beszélgettünk a konyhában
Már nagyon várom, hogy az ebnyém kész legyen

Tegnap tisztára kiidegletem a férjwmwt, mert az utolsó pillanatban nem azt a színt választottuk, ami nekem tetszett, hanem azt, ami neki és nagyon nehezen barátkozom vele,de muszáj, mert most már az marad

Állandóan csesztettem, hogy de jó lesz?! Biztos?! Newm vagyok egyszerű, tudom
Gratulálok a fogacskához

tényleg megszenvedtek vele

remélem, akkor a második gyorsan kibújik
Csilla ma voltunk Fehérváron az Auchan-ban, eszembe jutott, milyen poén lenne ott összefutni veletek:lol:
Milyne az élet most a tesóddal? Meddoig marad?
Na, vettünk Fp-os csillag vetítőt. Azt hozza majd a mikulás. Hát sajna nem igazán kötötte le, remélem nem fürdünk be vele

Tök sokáig zenél, 2 félét vetít, ami nagyon szép, de én azt hittem mozog avyg forog amit vetít, de sajna nem
Jaj, ezt még el kell mesélnem ,aztán ígérem megyek

Anyuékhoz vittük az utazóágyat, ilyenkor mindig abban alszik. Sokkkal szélesebb, mint a rácsos ágya, ezért ebben elfért sokáig keresztben is. Most is elfért volna, de úgy gondoltam, nehogy ékójszaka arra ébredjen, hogy nem fér el, hát rendesen tettem bele. Éjjel,amikor fordult, a körme végigkaristolta az ágy oldalát, így arra ébredtünk, hogy hatalmas nyitott szemekkel, tök ébren vakargatja az ágy oldalát

Aztán utána nehezen aludt el de fél órát el volt vele
Hát ilyen éjszaka is van. Meg üvöltve sírás is. Mikor mi jut.
Na jó éjszakát