Hahó!
Először is:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT DANI, Isten éltessen sokáig!
A tabló nagyon édes, és nagyon megható... hol/hogy csináltad, Fleur?
A szülinapos képek:
http://picasaweb.google.com/portoroagne ... directlink
Jól sikerült az ünneplés, a születése perceiben tortáztunk, annyira jó volt

Nagyon fel volt pörögve Bene, tetszettek neki az új játékok, fújtunk fel lufikat, azok iránt mondjuk nem mutatott túl nagy érdeklődést
A gyertyát nem fújta el, a kis csokikat a tortáról viszont bőszen szedegette le, szépen egyesével, két ujjal csippentve, olyan aranyos volt, hagytam neki, hogy megegye, mégis csak egyszer lesz egy éves az ember gyereke
Jól telt az este, a Bátyámék voltak itt, majd hétvégén jön a folytatás. Csak hogy ne legyen fenékig tejfel az ünenplés, este szerzett egy jó nagy puklit... már álmos volt, de ha vendégek vannak nálunk, mindig túl pörög, és nem aludt el időben, így már elég koordinálatlanul, de még mindig jött-ment, és leesett a kanapéról, ami még nem lett volna nagy gond, de pont ráesett egy fakockára... szóval így sírva aludt el

Rossz volt nagyon így befejezni a napot.
A kulcsos ház is megjött délután, nekem továbbra is nagyon tetszik, Bene is jól eljátszott vele

Jópofa kis játék szerintem.
Ma voltunk a védőnőnel, 9,3 kiló, 78 centi (szerintem nincs annyi mondjuk

), fej: 46, mellkas 50 centi. Tehéntejet kérdeztem, azt tanácsolta, a tejpépet csináljuk neki feles tejjel (1,5-ös tej+fele víz), ha nincs tőle baja egy hétig, akkor lehet már csak azt is. Hétfőn megyünk a dokinénihez is, majd nála is rákérdezek. Az utolsó pillanatban estünk be a rendelésre, és sietett valahova, így mást most nem tudtam tőle megkérdezni
Ja, kuki: azt mondta, most már legyen az esti fürdés része mindig, hogy rutinná váljon számára is a tisztítása.
Mangora, szuper, hogy Marci ilyen jól vette az új helyzetet, nagy megkönnyebbülés ezt most Neked, gondolom! Így mégis csak nyugodtabb az ember, hogy jó helyen tudhatja a gyerekét, és jól is érzi ott magát!
Kata, tök jók a képek, nekem is tetszik így a hajad

Szép ajándékokat kapott Márk, remélem a fürdést is megszereti az új szerzeményekkel
Márk szülinapi meglepetése nagyon megható, remélem azóta is bőszen gyakorolja a lépegetést
Judit, balesetet sajnálom

Nálatok hogy zajlik a baba-mama torna?
Én is adok egy nagyon pici fogkrémet Benének, mi is együtt szoktunk fogat mosni, olyan jó
Sziszi, nem lehet ez a rossz alvás annak a jele, hogy Máténak is csak készül már kibújni az a fogacska? Emiatt ne keseredj el, hidd el, semmi baj nincs ezzel! Aztán meg nem győzöd majd figyelni, hogy egyik napról a másikra kijön az összes egymás után
Biztos elfelejtettem valamit, bocsánat
Puszi,
Ági