2004.11.02 10:44
Olvaslak benneteket csak nem nagyon írogatok.
2004.11.02 20:51
2004.11.02 21:50
)))) Nagyon tutkó
Jobb azért néha kimaradni a "jóból"féltheted épp eleget a párodat!!!Szóval Alexa baba 2x cuppan cicire
és aztán csicsikál jóizűen tovább.Nem szégyelli felkelteni anyucit
bár gondolom te is félkómás vagy??
Ma ujra bölcsizünk,Nem is viselte meg Gergőt ez a pár napos kihagyás,ennek örültem!!Niki élvezi a szünidőt.igyekszem foglalkozni vele többet de sajnos miért ne pont most rengeteg munkát kaptam
2004.11.06 22:08
tükrözi
!!! Sok sikert hozzá
Ez is elmúlik ám!! Ugy sajnálom hogy én ebből kimaradtam
Jönnék én de esküszöm csajok sajnálok magamtól ennyi időt is
Bekukk. a babaszobára ,olvasom a leveleimet aztán futok tovább
Most éppen állat utlevelet sorszámozok
Jó mi!! Totál határidős már tegnapra kellett volna szinte!! De ma nagyon ügyi voltam. Hajnalba takaritottam ahogy szoktam aztán fél délre hazaértem de 1 re már kajcsi volt az asztalon
Néha csodákra vagyok képes
Bár csak Gergő is ilyen lenne,de ő keményebb dió lesz sztem
Ma tanultunk kicsit
Már bepakolta a cuccokat!!-nagyon várja!!
2004.11.06 23:01
2004.11.07 07:58
és
2004.11.08 19:15
Jól eltűntél... Mizujs veletek? Mesélj a szülésről!
, végre egy közeli netező! Pontosan merre a MÁV telepen? Írj többet magatokról!
este még jövök, ne én legyek az utolsó hozzászóló! 
2004.11.08 20:20
volt a doki néninél.
Mennyi idős? (Csak mert nincs időm visszaolvasgatni.) 2004.11.08 21:50
2004.11.09 08:13
2004.11.09 11:18
Miket csinál már?
Nagyon szépen gyarapodik! Az első fiam nekem is azért született császárral mert a CTG-n kiderült, hogy nem kap elég oxigént és neki is rátekeredett a köldökzsinór a nyakára.
Első fiam 6 hetes korától átaludta az éjszakákat remélem Zsombor is ehhez tartja majd magát.
2004.11.09 13:35
2004.11.09 14:52

Pedig lakhatnátok közelebb. 
2004.11.11 17:00
Ez aztán a nem semmi
Remélem sokat meséltek

Hát én nem a közeledbe vagyok
Csak hát mindig meghiusúlt a tali azon 1 kivételével
De majd megyek ám csak azért is
Remélem Zsombor jobban van és ISTEN ÉLTESSE. Bencének hogy telnek a napok a kistesó mellett??? 2004.11.11 21:10
Persze most is találok rajta kedvemrevaló dolgokat
Komolyan oda kellett figyelni, mert a nagyobb gyerekek képesek voltak a picik közé bezuhanni a csúszdán. (Mondjuk elég hülye helyen van a csúszda...)
) még nem éreztem!
Ha esetleg tud valaki egy 47 éves nőnek való állást szólna? Nincs érettségije, leginkább takarított és ovikban dolgozott dadusként (képesítés nélkül). 
2004.11.12 10:21
2004.11.12 22:29
Ti számolgattatok már minggyááá itten van
De már látom a gyerekeim boldog arcát
Jajj meg én is má ugy szépitgetném a lakást!!! Ugye lesz hó is???-az ugy lenne szép!!!
Gergő most is az
Ha van pár perced kiabálj rám
Szivesen hallanék néhány mondatot rólatok is
??? -én maradok a kis fenekemen
Hozzák viszik a pöcsételni valót
és ez megnyugtatott a szállitó igy lesz Januárig
Tigri tudod Niki hogy imádja a rucikat???-hu nagyon vagány benne
Köszke mégegyszer hogy eszedbe jutottunk
Sétáltok nagyokat lányok?? Mostanában olyan szép idők vannak még!! Használjátok ki rendesen a picikkel!!! 2004.11.15 12:55

Csütörtök óta, már nagyokat mosolyog ránk vissza, és már 3 átaludt éjszakánk volt
, azaz 10-11 között kajcsi, és csak 1/2-3/4 5-kor kelt. Szombaton nappal nem aludt, és tegnap is nagyon nyűgös volt. Szerencsére az éjszaka aludt, így a párom is tudott aludni.
Tegnap vigasztalhatatlanul sírt.
A fura az, hogy evett, és a kajcsi félidős pihi után, mikor újra cicire tettem, ordított. Mi elkezdtük az Infacolt, de mivel csak hét elején fáj a pocja, és keddtől nem adtam neki. Lehet, hogy ez volt a baj. 2004.11.16 14:15
Amúgy jön a 2. fogunk... sűrű ez a hónap...
2004.11.16 23:07
Hátha segit!!!Sajnos maga a történetet nem ismerem,és nagyon sajnálom a másik oldalt is
Volt ott a fórumon egy elég erős hozzászólás
Sajnos az élet nem egyszerű( Láttátok a Szulák műsorát tegnap?? Megkönnyeztem
Amikor azt mondta búcsúszóként a Pécsi Ildikó,- hogy ugy kell mindennap elköszönni a másiktól hogy nem tudhatod mit hoz az a nap,és látod e még!!!??!Hú most is beleborzongok!!!-de van valóság alapja sajnos!! Ebben a .va rohanó világban sokszor nincs időnk egymásra!!És ilyenkor komolyan elgondolkozok érdemes e idegbajosnak lenni ,és robbanni minden hülyeségen
Most kicsit szomorúra sikeredett a hozzászólásom pedig nem vagyok szomorú,inkább "érzelgős"
nézzétek el nekem!! De mint mindenkinek ,nekem is a "Családom az életem" 2004.11.17 08:46
itt vannak a képek:
2004.11.17 09:18
Nagyon jó a kép a borulásáról. Még a szemét is sikerült lekapni, hogy éppen becsukja. 
2004.11.18 22:06
Tegnap is vendégeink voltak
vasárnap is lesznek,de legalább zajlik az élet!!Tigri,- arik a képek kerestem a pöttömös topikot csak nem találtam
2004.11.20 23:00
Eddig úgy tűnik, hogy előre zuhan, ha esik és közben leteszi a kezét. Hja kérem lassan már esni is megtanulunk. Na jó nem kiabálom el

2004.11.22 09:12
. Megmaradt egy bontott csomag Pampers Total Care midi (4-9 kg) pelenkánk, a 68 db-ból kb. 6 db hiányzik, ennyit tudtunk még elhasználni
. 1 csomag Pampers normál popsitörlőkendő utántöltővel 2.000 Ft-ért adnám (Bocskai/Szerencs utcai kereszteződéshez közel).
) 

2004.11.22 15:19
De kitartás
Ó Tigri és mennyi minden lesz még
De a helyzet ismerős,azt se tudom hányszor volt ilyen "pánik reakcióm" hasonló okoból kifolyólag
-csak megnyugtatás képen !!!
Gergővel tegnap még de. elszaladtunk ügyeletre is,annyira köhögött!! De ettől függetlenül ma reggel a dr néninél kezdtünk mert semmit nem aludtunk éjjel
Mostanra már kicsit jobb lett!!!Szóval ez van velünk dióhéjban
2004.11.22 15:55
hogy megy az oskola? Tényleg milyen "jegyeket" adnak most? Nyomdáznak vagy piros pont van? 2004.11.22 17:41
Igazából nem történik semmi különös minálunk, Gellért oviban, Janka itthon.
Voltunk a Kanga klubban, jó kis hely. Janka sokat beszél már, egész mondatokat, és nagyon muzikális. Gellért pedig olykor egész rendes nagytesónak tűnik!
Ennek nagyon örülök, mert nem volt könnyű menet.
Főleg Pampersből. Próbáld betenni a kor szerinti topikok közül a minibabákhoz.
Sok puszi a nagylánynak.