Nagyon tündéri altatóorvos (srác) volt,kedvesen bemutatkozott,aztán megkérdezte,mit szeretnék álmodni?
Kérdeztem: Mit lehet?
Azt mondja: Brad Pitt-ről esetleg?
Áááá- mondom én- akkor már inkább Johnny Depp
A kis biológus (?) lány mellettem nagyon elkezdett mosolyogni,neki is tetszik J. D.
Aztán a hölgy,aki beszúrta a branült,nagyon cuki volt,mert Sz kicsit később ért csak oda,és én meg fáztam is,és ahogy beszúrta a tűt (kézfej tetejébe),az is eléggé fájt,főleg mikor az antibiotikumot beleengedték,és elkezdte simogatni a kezemet
Komolyan,olyan jól esett ez a gesztus!!
Sokat nevettünk,aztán megkérdeztem,hogy nem lehetne-e,hogy betapasszák a számat,mikor elkezdek dumálni.
Erre ők: áááá,mi nem csinálunk ilyet!!! Szépen végighallgatjuk!!
Jajj,annyit nevettünk
Aztán kaptam az infúzióba az altatót,mondtam is,hogy már szédelgek
Aztán a maszk következett,de nem rakták az arcomra,mert így 7-8 cm-ről is hatásos volt,jó büdi
A többi kiesett
Ja,még annyira emlékszem,hogy az altató srác megkért,hogy a műtét alatt aztán szépen szaturáljak
Semmi fájdalmam nem volt most sem,annyi,hogy picit véreztem utána,de se nem alvadt,ahogy mondták előtte,se nem pecsételős vérzés,mert annál már több.
De csak amikor mosdóba mentem,akkor csorgott,mint a Mary...
Csak nem olyan zuhatag-szerűen
no mindegy,nem foglalkozom vele.
Arra viszont rákérdeztem Sz-nél,hogy ha már olyan sok utrogestanom van,lehetne-e,hogy elhasználjam.
Erre ő: lényeg,hogy 2 hétre elegendő legyen,így keverhetem is az utro-t és crinone-t,akár felváltva a megfelelő arányokat betartva
És persze figyelembe véve,hogy 9 db utrogestan= 1 db crinone
Mától sok fehérje,és sok folyadék,rosszullét esetén szülészeten jelentkezni...
Tündéri volt,bejött a kórterembe vizitelni!!
Megnézte a pulzusomat,megtapogatta a pocakomat,és érdeklődött,hogy érzem magam
Nagyon cuki volt