A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

(Nem nyitja meg nekem a Kaális topicot! Tudja valaki, mi lehet a baja???)

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

ZitusKép most hirtelen 3.cn...Beírod nekem? köszi
anna

most már eldugulok, megyek dogákat javítani... nem füllikkkk...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Lányok, én el sem tudom képzelni, hogy hogy bírjátok ki a férjetek nélkül ilyen sokáig. A enyém egyszer ment el 3 hétre. Én majdnem belehaltam, pedig még nem is volt a vőlegényem sem. Minden nap telebőgtem a kutyuskája szőrét és őt vígasztalgattam, hogy hamarosan hazajön a gazdi Kép. Iszonyatos volt. Bár vele mindent meg tudtam beszélni, mindig csöndben végig hallgatott. Kép

Kép

Kép
vkhajni

Zita!
Gratula!
Ki szoktál járni Te is a meccsekre?(Már ha itthon játszanak). Mi Tv-n szoktuk nézni a meccseiket.

Dana!

Itt vagyok már megint, csak házi mozi és fürdőszoba cuccokat beszerző körúton jártunk. Istenem, egy pasinak mekkora örömet jelent, ha a szoba négy sarkából hallja a Tv-t! Olyan aranyos, úgy imádom!

Hát Passau az nem itt van!De a lényeg: már csak három nap! Mikor utazik el legközelebb?

Anna!
Örülök, hogy újra itt vagy! Jól telt az őszi szünet? Hasonló sztorim nekem is van. A múltkor a házunkból az egyik pasi megkérdezi: (ezekkel a szavakkal!)"Maga nem volt a múltkor még terhes?"
Olyan tapintatlan bunkó emberek vannak, most már nem bosszantom magam annyira az ilyeneken, nem éri meg.

Emeseanyu!
Hajrá!A kislányod is várja már a kistesót?Nagyon édes, megkukkoltam.

Hajni!

Téged irigyellek ám nagyon azért a kertes házért! Mikor költöztök? (Bocsi, ha már írtad.)
Bogi.
bogi1975

Bogi: köszi, tényleg nagyon édi. Nagyon várja. Állandóan váltogatja, hogy mi legyen a neve: Csenge, Zsófi, Emma... már minden volt a palettán. Még sehol nincs a baba, de ő már a nevén agyal. Képzeljétek, szokta puszilgatni a hasamat, az ő kistestvérét. Szívem nincs ilyenkor hozzá, hogy elmondjam neki: baba még sehol...

emeseanyu

Reméljük jövő nyáron már költözünk. Minél előbb szeretnénk, de 2004. 11.15-ig muszáj. Nem kell bocsi tőlem. Örülök, ha nem én vagyok az egyetlen, aki 25x megkérdez mindent, mert olyan rövid az agya Kép. Bár talán, ha egyszer írtam volna, de az sem biztos. Kép Látod, még azt sem tudom, hogy én mit írok, milyen esélyeim vannak így megjegyezni ki mit mikor Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Én úgy megszorongatnám a kicsi Emesét. Olyan gyönyörű kislány.

Kép

Kép
vkhajni

Dana!Kép

Köszi!Kép Honap reggel indulnak haza, este 6-ra itthon van!Kép
Pár hónap múlva megint elmegy a párod??? Ezt már én is nehezen viselnémKép
Nektek akkor gyorsan össze kell hozni a Babókát!Kép

Anna!Kép

Javítottalak! hogyhogy ilyen hamar megjött???
A zebráid már nagyon türelmetlenek!Kép
Én sem láttam még kétcsíkosat, csak az LH tesztetKép

Bogi!Kép

Igen, minden itthoni meccsen kint szoktam lenni!Kép
Tényleg, szoktátok nézni? Szeretitek a kézilabdát?

Hajni!Kép

Mesélj csak nyugodtan a házikótokról!Kép
Nagyon jó érzés lehet, én is szeretném már megtudni!Kép
Sajnos hozzá lehet(kell) szokni ehhez, hogy sokat utazik a párom.Az első edzőtábor alkalmával én is ki voltam teljesenKép

Úgy örülök, hogy végre hétvégén is él a topik!Kép

Puszi, Zita

Kép
Kép
zituska28

Zita, csak nem ti is építkezében gondolkodtok. Elhiszem, hogy ki vagy. Én teljesen depressziós lettem, nem tudom meg tudnám e szokni, mindenesetre neked vagyis nektek nagyon nagy akaraterőtök van.

Számoljátok mindeketten a napokat, hamarosan nullánál lesztek, addig is kitartás Kép.
Nektek van valaki, akinek ilyenkor sírtok?

Most akkor én végülis hány nappal fogok szerepelni a táblicskun? Kérdőjellel? Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!Kép

De, mi is építkezni fogunk majd valamikor, de az még nem most lesz!
Ezeket a pár napokat ki lehet bírni! Na meg mindennap beszélünk 2x!Kép

Nem tudom, hogy most hanyadik napon lehetsz, ez a barnázás nem tetszik. Nem is jött rendes vér?(bocs)

Most kezdődött a TV2-n a Szeretném, ha szeretnél!
Nagyon aranyos film!Kép

Zita

Kép
Kép
zituska28

Jött piros is kb 5 csöpp mikor csücsültem a WC-n. (bocsi, de hát én ott szoktam gondolkodni Kép)De annyi. Előtte és utánna barna. De abból is nagyon nagyon kevés. Na, jól rád bíztam a döntést ugye? Most mondjátok, hogy nem vagyok iszonyatosan aranyos Kép. De azért elég hülyén jön ki, hogy az ember 21 évesen nem tudja eldönteni, hogy most megjött vagy senem. Kép Itt röhögök magamban magamon, a párom nem tudja mi a bajom. Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Bogi!

El is felejtettem kérdezni, az Ikeában, mi szépet láttál? Csak vásárolni jöttetek?
A férfiak már csak ilyenek..
Az én édesem is ódákat tud zengeni, a legújabb tv- csodákról, de szerencsére pl. a nappali berendezéséről, és a kerttervezésről is..
Jajj, annyira szeretem..

Zita, de jó lesz holnap...

.. igen, csak pár hónap van nyugiban, de nagyon remélem, hogy hamar sikerül..
Bár picit stresszel is, hogy mi van, ha nem..
DE IGEN ÉS PUNKTUM!!!

Hétfőn megyek a 3. vérvételre, aztán remélem minden rendben lesz.. icipicit tartok ettől a sárgatestelégtelenségtől..

Hajni, tényleg nem könnyű!!
De muszáj, hogy erős legyek, mert, ha nem, a páromnak sokkal nehezebb lenne..
Ritkán sirdogálok, ha olyanom van belefúrom az orrom a pólójába amin érzem az illatát..
Azért az jó, hogy hetente, kéthetente 1x itthon van: ilyenkor feltöltődünk, és nagyon, de nagyon szeretjük egymást...

pusza

Dana
dana

Zita!
Igen, szeretjük a kézilabdát (is), hajdanán én is kéziztem. Legutoljára a Barcelona elleni meccset izgultuk végig. A labdajátékokat nagyon szeretem, szinte válogatás nélkül, a boxot, bírkózást viszont ki nem állom.

Nézed a filmet? Tényleg jó, de nálunk most szét van kapva a lakás, mindenütt dobozok, hangfalak, mosdókagyló, szappantartók,...káosz.

Dana!

Mivel nekem a héten őszi szünetem volt, a párom is csütörtökre és péntekre szabit vett ki. Felmentünk Pestre csak úgy nézelődni, vásárolgatni, meg az unokatesómékhoz látogatóba. Szóval egész hétvégén a pénzt költöttük, ma fejeztük be itt Szegeden. Nagyon szeretek az Ikeában nézelődni, meglepődtem, hogy ott már teljesen karácsonyi hangulat van. Vettünk díszeket, mert most bordó-arany lesz a fánk, úgy döntöttünk. Vagyis döntöttem.

Attól a hormonvizsgálattól meg ne félj! Minden rendben lesz és a férjecskéd legközelebb, ha elmegy hosszabb időre dolgozni, már egy kismamát hagy otthon.
Puszi.
Bogi.
bogi1975

Bogi, ezt olyan édesen mondtad. Az a reklám jutott róla eszembe, mikor hazaér a srác és a párjának már nagy pocakja van. Úgyhogy vigyázz Dana,nehogy túl sokáig legyen a párod Kép.

Na jó éjszakát mindenkinek, én már megyek aludni.

Holnap este jövök!

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Na, míg sütikézek addig visszajöttem. Főleg, hogy megint hülyeséget kérdezzek. Nekem mielőtt meg szokott jönni, a hüvelyem minig ki van tágulva egy picit. Vagy hogy kell mondani. Remélem értitek. De most semmi. Se előtte, se most. Nektek is szokott ilyen lenni? Csak azért kérdem mert én nem emlékszem, hogy valahol olvastam volna, hogy ilyen létezik, vagy ez is menzi egyik tünete.
Bocsi, hogy mármegint ilyenekkel zaklatlak titeket. Már én is azt hittem hogy minden okosságot megkérdeztem. De erre csak most tus-tus közben jöttem rá.

Puszi

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Bogi!

Aztán szép legyen az a fürdőszoba... , hogy a babucinak is kedvére legyen...
Jól döntöttél bordó-arany ügyben, nagyon szép lesz, és szerencsés színösszállítás, a szó szoros értelmében...
Olyan aranyosan fogalmaztál..
Randizunk majd az Ikeában babakocsistól... OK?

Hajni szép álmokat!

Dana
dana

Kb. ötödszörre néztem végig ezt a filmet, de még most is nagyon tetszett!Kép
Imádom az ilyen romantikus limonádékat!Kép

Bogi!Kép

Én is a labdajátékokat szeretm nézni(még a focit is néhaKép)!

Hajni!Kép

Én ilyet még nem tapasztaltam, szóval nem tudom...
De szerintem ne agyalj ennyire a részleteken! Az hosszútávon semmi jóra nem fog vezetni!
Nekem is volt egy időszakom, amikor mindent figyeltem magamon, és majdnem begolyóztam.
Szerintem menj el dokihoz mindenképp, ő biztos eloszlatja a kétségeidet!

Megyek én is - na még nem aludni - még mindíg van egy kis házimunkaKép Na meg marad holnapra is, mert ma nem tüsténkedtem túlságosan!

Pzszi, jó éjt!
Zita

Kép
Kép
zituska28

Puszi lányok mára..

Engem a férjem megfertőzött, úgyhogy most sietek boxot nézni... Aztán alukálni..

Zita késő van már!!! Elég a házimunkából!!! Tessék kialudni holnapra! Pusza

Dana
dana

Igenis értettem, Dana néniiiiii!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok! Én is megyek már. Holnap este talizunk.

Babás álmokat!

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Dana!

Akkor azt az Ikeás sétát megbeszéltük!

Hajni!
Szerintem is menj el dokihoz és lazíts egy kicsit!

Zita!
Szerintem hagyd holnapra azt a házimunkát! Akkora kupi úgysincs Nálatok, mint itt nálunk!

Jó éjszakát Mindenkinek!
Bogi.
bogi1975

Zita!

...DDDana nééééniiii... a kutyafáját.. Ezt majd a prűnytyődtől szeretném hallani!!!
Te kis romantikus rosszaság...KépKép

Bogi! Úgy is lesz...Kép

Hajni! Ha jól emlékszem, Te málnalevél teát iszogatsz.. Tessék abbahagyni!!! Milyen volt a ciklusod, mielőtt elkezted inni?
Mennyit ittál, és milyen rendszerességgel?
Úgy tudom, hogy a gyógynövényeknek fitoösztrogén hatásuk van, s nem mindegy, hogy ki, mit, és milyen mennyiségben iszik. Ez is egy olyan dolog, amit nem szabad túlzásba vinni!!! Csak is módjával szabad fogyasztani!!

Dana, aki most indul vásárolni... Kép
dana

Jajj, de izé vagyok...

Szép napot mindenkinek!!!

Itt nálam ezerrel süt a napocska.. olyan jó..
Ja, és képzeljétek apukámék epret szedtek a kertben!!! Nem semmi ez a november..

Pusza
Dana
dana

Jó reggelt mindenkinek!

Dana!
Nem mondod, hogy epret eszel? Honnan írogatsz? Netán Görögországból?
Siess a vásárlással, aztán gyere vissza a gép elé!

Zita, Hajni!
Ébresztő!
Bogi.
bogi1975

Sziasztok Csajok Kép

Hüü, itt mindig nagy a pörgés.

Mea Kép
Itt válaszolok, jó? Nekem kezdetben semmi "nagy" tünetem nem volt. A ciklus vége felé mindig feszült picit a pocim és a mellem is érzékeny volt ilyenkor, tehát ezt most is ennek tudtam be.
Hányinger csak kb a 7. hét elején kezdödött, vagyis ennek utána kell néznem pontosan, de arra emlékszem, hogy mikor leges-legelöször voltam a dokinál (5 hetesen, amikor még alig láttunk valamit) akkor még semmi hányinger nem volt.

Most egyébként már kezd múlogatni, vagyis elég rapszodikus (mint én magam), mert volt egy másfél hét, amikor már alig hánytam, aztán megint visszajött 1 hétre a minden-nap-hányunk idöszak, mostmeg pl csak kedden hánytam utoljára (kopp-kopp-kopp, le is kopogom) De már sokkal jobb, van étvágyam.
Szóval, ilyen értelemben egyértelmü tünetem nem volt az elején.

Zituska Kép
Mivel már 13 hetesek vagyunk, igy szerintem én átadom a helyem az utánunk jövöknek a táblicskuban. Persze, jol esik magunkat látni a tábla elején, de vegyél ki nyugodtan!

Na, megyek, visszaolvasok, már amennyire tudok.
puszi mindenkinek Kép

Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Nnnna végre itthon...
Szerencsémre nem voltak sokan... kevés buggyant ember van aki vasárnap délelőtt vásárol..

Bogi!
Sajna nem eszem epret, mert tőlem 200 km-re terem.. csak az ősök dicsekedtek el..telefonon..

De jó lenne Görögországban lenni..

Mi a mai program?

Szia Minyu!
De jó Neked, úgy szeretnék már én is ilyeneket irogatni.. Örülök, hogy végre van étvágyad! Minden jót!

Zitaaaaaaaaaaaaaa?

Puszka

Dana
dana

Szia Dana!

A mai napra nincs különösebb programunk, csak a párom nagyiját és dédikéjét fogjuk talán meglátogatni. Maximum a házimozi kábeleinek húzogatása jöhet közbe. A szerelmem, mint egy megszállott...Szerintem az se tűnt volna ma fel neki, ha nincs ebéd.
Te mivel töltöd ezt a szép vasárnapot? Már csak két nap!!!

Zita!
Te kis házitündér! Csak nem a lakást csinosítgatod reggel óta?

Hajni!
A telken vagytok?
Bogi.
bogi1975

Szia Bogi!

Mi finomat főztél?
Én ezt a napsütéses vasárnapot takarítással fogom tölteni, tegnap ugyanis elblicceltem. De azért egy kávéra, és egy-egy szusszanásra lehuppanok majd a gép elé. Nem is bírnám ki, ha nem kukkantanék be naponta sokszor...
Aztán, ha időm és a kedvem engedi, a kocsit is kitakarítom..

Igen már csak két nap.. Néha el sem hiszem...

A párocskád filmrajongó??

A Hajni valószínűleg csak este jön, a tegnap esti búcsúzásából ítélve.

A Zita hol lehet??

Pusz

Dana
dana

Dana!
Hát a mai ebédről inkább ne beszéljünk. A nagyimtól kaotunk egy fél "csirkét". Abból akartam levest főzni. Azt mondta, egy órát bőven elég, ha főzöm. Na, én főztem másfél óráig, a zöldségek szétfőttek, a hús meg még mindig tök kemény volt. De ez csak kaja közben derült ki, mivel én hittem a nagyikámnak, s meg sem néztem, elég puha -e már. Hát nem volt az. Meg szerintem nem is csirke volt, hanem inkább valami kacsa vagy mit tudom én. Szóval a mai ebédre nem vagyok túl büszke, bár a rántott karfiol jó lett.
Igen, a férjecském nagy filmes.
Te hogy haladsz a házimunkával?

Zita!
Hiányzol!
Bogi.
bogi1975

Sziasztok!

Már haza is értünk. Igen, egész nap a telken voltunk, és nagyon hideg volt. De ledumiztam az áccsal, hogy csak 7-re jöjjenek nincs kedvem olyan nagyon korán felkelni. Kép

És igen, ittam málnalevél teát, de csak kb 2 hétig és összesen 3-4 bögrével. Különben én is őrá gyanakszom, mint tettesre. Egész eddig teljesen normálisan működött bennem minden.
Ja, majd el felejtettem, nem görcsölt ma egyátalán a hasim. Már abba is hagytam a magammal foglalkozást Kép

Ma teljesen jó el voltam a telken. Válogattam, hogy egy kisalátét, egy nagyalátét. Aztán aztán anya fel utánna egy kisalátét, nagyalátét, nagyalátét, kisalátét, következő anya. Kép Értelmiségi szintnek megfelelő feladat Kép. Aztán meg hátramentem a kutyuskákkal és lelegeltük a málnát a bokorról. Nagyon izgi volt ez a napocs.

Látom ti meg egész nap otthon dolgoztatok. Gondolom hasonló izgalmakat éltetek át.

Bogi isteni lehetett az a rántott karfiol, úgy imádom. Kép

Remélem még van itt valaki.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Bogi, biztos öreg volt. Mármint a madár..

Nyitva az ablak....jöhet a karfiol...

Az a baj a házimunkával, hogy, ha elkezdem mindent egyszerre akarok megcsinálni. Ezt is még.. na jó akkor a sütőt is... akkor a gombokat is le kellene szedni.. na jó.. és akkor a függöny is..stb.stb.

Mozizás, volt az új szerkentyűvel?

De most itt vagyok.

Hajni,kisalátét, nagyalátét, mire lesz????
Ma kezdtétek a tetőt?

Dana
dana

Holnap reggel jönnek az ácsok. 7-re Kép És nem tudom minek az a sok alátét és miért nem tudták ők kiválogatni, mindenesetre én jó elvoltam velük. Kép

Én is ilyen ügyin szoktam takarítani, és a végén nagyobb a rumli mint volt Kép. Sőt nekem minden dolgot meg is kell néznem. Így iszonyú sok idő elmegy. Pl.: megtalálom a régi leveleket, azt ugye el kell olvasni stb. Kép

Most pihi, vagy végeztél?

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Szia Dana!

Igen, mozizgattunk, aztán meg döbbentem, hogy holnap már suli, és én még sem az óráimra nem készültem, sem a táskámban lapuló dolgozatokat nem javítottam ki. Most neki kell állnom, sőt még gyakorló feladatlapokat is kell gépelnem.

Akkor ragyog a lakás, mire apuci hazaér!
A karfiol repül Hajniékhoz és Danáékhoz, kapjátok eeeeeeeeeeeeeel!

Puszi. Bogi.
bogi1975

Kép Köszönjük, csak nehogy túlrepítsd. Szerintem azokra a dolgozatokra egyesek még szívesen várnának Kép. Legalábbis én soha nem szerettem megkapni.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Látom, azért szépen gyülekezünk. Azt hittem, hogy nem lesz itt ma már senki, ezért beírtam a gépemnek, hogy format C: Kép A párom nagy örömére.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Bogi!

Kösssszzziiiiiiii...

Muszáj ragyognia, mert egy darabig nem szeretném ilyenekre pazarolni az időt. Azért hagytam még holnapra is egy keveset.
A kajcsival is elő kellene készülnöm, és még valami édességet is ki kellene találnom.

Ötlet?

Aztán óvatosan azzal a pirossal!!!!!!!!!
Mit tanítasz, és hanyadikosoknak?

Hajni, picit még teszek-veszek, de már csak komolytalanul...
Nem tudsz felrakni képet az épülés fázisairól?? És, hogy milyen lesz?
És a kutyusokról? Mesélj már egy kicsit a kutyáidról!

Tudjátok mi van a mi Zitánkkal??? Ma jött meg a férje!! Szerintem ezért nem jön ma.

Dana
dana

Tuti biztos, akarod, hogy a kutyuskákról meséljek? Megpróbálok képeket felrakni. Ilyen volt. Kép

Kép

Kép
vkhajni

Most ilyen: Kép

Kép

Kép
vkhajni

Dana!

Édességekben kb. annyira vagyok jó, mint a mai húslevesben... Inkább nem halmozlak el az ötleteimmel.
Bár, ha valami túrós édességre vágysz, akkor van egy receptem, ez még rajtam sem szokott kifogni.

Németet tanítok ált. isk.-ban 5-8. osztályig. Nagyon szeretem!És nem vagyok ám én olyan szigorú! Csak néha.
És Te? Persze, ha nem titok.

Hajni!
Vannak kutyusaid? Már megint irigy vagyok Rád!
Kertesház, kutyák!!!
Bogi.
bogi1975

Az ilyen leszt nemsokára küldöm, csak meg kell keresni.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Nekem sajátom nincs. A páromnak van egy tacskója, anyuéknak meg németjuhász kutyuskájuk.
Sokat vannak kint velünk a telken. A kiskutya tipikus tömbházas kutyus, de most sajna a kertben van, mert anyuék nem tűrik meg a házban. A nagy pedig egy rosszcsont. Imádom őket. Majd róluk is rakok be képeket. Már ha szeretnétek. Kép

Legyen mit olvasniuk a többieknek holnap Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Na, végre megvan. Ilyen lesz, csak még nem biztos, hogy sárga KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Na jó, ha nem akarjátok nem tömöm tele idióta képekkel a topikot. Nézzétek meg magatok, ami már fent van a www.tar.hu/viko2003 nevű izén, ott a JackDaniels alatt lehet találni egy párat. Én is rajta vagyok egy-kettőn úgyhogy nem röhögőgörcsöt kapni. A párom mindig feltesz valahova. Így legalább nem kell mindenkinek megnézni, még ha nem is akarja.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Meg ott is egyre bővül hogy kep.tar.hu/viko2003.

Most már tényleg abbahagyom.

Puszi

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Nagyon szép házacskátok lesz!Úgy látom, lesz hely a babáknak is!
Puszi. Bogi.
bogi1975

Igen, három babának lett tervezve. Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Na, jó éjszakát mindenkinek. Én megyek aludni, mert holnap korán kell kelni az ácsokhoz. Kép

Puszi, babás álmokat!

Holnap lehet, hogy délelőtt is leszek.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Bogi,Kép kitalálom... a túrós az a szórógatóóóós ugye???? Ha igen, ha nem, jöhet a recept, ha nem gond..

Biztos nagyon aranyos tanárnéni vagy.Kép És fogadni merek, hogy a gyerekek nagggyon csípnek Téged!
Fel tetszett készülni az órára???

Én szeretnék inkognitóban maradni, itt a neten.

HajniKép, bekukkantottam hozzátok.. Aranyos ahogy megörökíti a párod az eseményeket. Nagyon tetszik a lépcsőházatok az üvegtéglával. Lehet, hogy én bénáztam valamit, de nem találtam a földszintet..mármint alaprajzon.. Szépek lesztek.. Kép

puszi

Dana
dana

Csajok én is elteszem magam...

Reggel 7h, vérvétel már megint...

Bogi a recept ráér, és köszönöm!!!

Szép álmokat! <!--attachment: 4555222-126203.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*140.9**4555222%2ebmp --><center><pre>
Kép
4555222.bmp (140.9 k)</pre></center><!--/attachment--> sajna csak így megy..
dana

Mea, Nata
Mi a helyzet?

Vanda
Még egy gratula Kép! Nem kéred meg Zitát, hogy téged is tegyen fel a táblába?

Adri
adri77

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?