Még csak pár napja gyötör a rosszullét, de nem tudom hogy fogom kibirni. Nagyon remélem, hogy most nem akar majd olyan sokáig tartani, mint a fiammal, mert az azt jelentené, hogy még 10 hét. Kizárt, hogy túléljem
. Reggelente, ahogy kinyitom a szemem, már az ágyban fekve forog velem a világ és keményen küzdök a hányingerrel. És most már 3. napja azt vettem észre, hogy bármit eszem, iszom nem múlik el, csak és kizárólag a tejeskávém enyhiti a tüneteket. Ti ilyet hallottatok már? Én eddig csak az ellenkezőjét, hogy épp ettől vannak rosszul a kismamik. Inez
Találtál valamit?
Manóka
Köszi
, kipróbálom mindenképpen. Nem szeretem a cukros gyümileveket, ebből nem lesz probléma
. Móni
A progim nekem sem volt rendben, de nem kezdtem el rá gyógyszert szedni. Azt gondoltam, hogy ha csak gyógyszerrel lehetek babás, akkor inkább várok még vele egy kicsit, amig nyugisabb lesz az életünk. Erre a legnagyobb kavalkád kellős közepén összejött
. A dokim szerint nem kell most már elkezdenem progipótlást szedni, már nem azon fog múlni, hogy megmarad e. Nekem csak annyit mondott és mond folyamatosan, hogy nagyon vigyázzak magamra, és a legkisebb gyanús jelre azonnal jelentkezzem. Hasam nekem is nagyon nagyon fájt vagy 2 hétig, most múlt el. Banyóci

[/url]

[img]http://tickers.baby-gaga.com/t/catcatard20050525_0_Emese+and+Réka.png[/img]