A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Rita!Annyira sajnálom! :(
Kisbeeka!Irány az ágy,pihizz sokat!Szorítok értetek!

Kép
Kép
missancsi

Estrella: nem tudtam már a templomba bemenni,mert elég lassan haladtam,nem sikerült azt a buszt elcsípnem,amit szerettem volna...De szerdán már mászkálhatok is,és párom is szabad,akkor együtt elmegyünk hálát adni mindezért:

Ő a 2 sejtes manó:

Kép

Ő a 4 sejtes manó:

Kép

Itt pedig közösen,ahogy a pocakban is:

Kép
Vendég

De gyönyörűek!!!!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Kisbeeka mesélnél egy kicsit, hogy kell elképzelni ezt a beavatkozást?

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: köszi a felajánlást,most élek is vele :)

Puszi mindenkinek,megyek az ágyikóba!
Vendég

Mia: nem nagy ügy.
Kimosnak,nekem állítólag volt is mit,úgyhogy meg is kérdezte Sz,hogy reggel raktam-e fel Crinone-t,mondtam hogy nem,mert azt kérték...

De mégis maradt bent tegnap reggelről.
Szóval gyorsan kiöblítenek,aztán picit tágítanak a művelethez,majd óvatosan a vékony katétert felvezetik a méhbe,majd a biológus hozza az ő még vékonyabb katéterét,benne az embriókkal,és ezt a vékonyabbat felvezetik a másikon,és a babácskák már a méhben is vannak.
Aztán egy gyors ellenőrzés a biológus számára,hogy biztos nem maradt-e az embrió a katéterben (nálam ez most kb. 5-6 perc volt,már tűkön ültünk Sz-szel),és ha minden okés,akkor még1 ultrahangos ellenőrzés,és kész.
A művelet nem tartott 3 percig sem,épp mellettem volt az óra a falon,úgyhogy tudtam,mi mikor történik :D

Fájdalom nuku!!!
Nekem nem fájt egyáltalán,picit kicsúszott a katéter az elején,mikor azt visszahelyezték,éreztem,de nem fájt az sem :)
majdnem semmit nem érezni :)
Vendég

köszi!
Jó pihit!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Rita,
mérhetetlenül sajnálom, ölelések neked. adj magadnak most időt a gyászra. :-( :-( :-( de feladni nem szabad.

Breki,
babaragacsokat és téged ágyba szegező hullámokat útnak indítom. :arrow: :arrow:
pihi, pihi és szerdán is csak séta, semmi sütés-főzés, házimunka!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andikám,
beszéltem telón endokrin dokival. azt mondta nem kell a 12. hetes terhelésnél az inzulin, elég a cukor. :idea: a cukoreredmény alapján tudja megmondani, hogy mennyire kell sűrűn és szigorúan nézni a majd cukrot, de már terhelés nélkül elég.
meforal szerinte 12 hétig kell, mert ekkor jelentősen csökkenti a vetélés kockázatát. utána arra kell vigyázni, hogy ne alakuljon ki a cukorbetegség, erre szerinte az egyetlen hatékony eszköz a DIÉTA.
tudom hogy te majd végig szeded, inkább csak azért írtam, hogy milyen fontos mostantól a diéta.
remélem Vuk már lelépett tőletek. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Rita
Sírd ki magad :(
Sajnálom, hogy műtét is kell, biztos nagyon nehéz lesz lelkileg...

Remélem a kisfiad tud majd vígasztalni picit...

Béku
Szépek az embriók! :)

Na majd utólag mész templomba, most a pihenés a legfontosabb!
A tágítás sem fájt?

Zsuzsi
Én parázok is a vetélés miatt, mert nem kaptam met-et, mondjuk nem súlyos IR, de nyugodtabb lennék, ha kaptam volna gyógyszert...
Így csak magamban bízhatok, meg persze a Teremtőben...
estrella22

töröltem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.20 10:45-kor.
Vendég

Mindenkinek nagyon szép hétvégét, vigyázzatok magatokra.
Mi megyünk ma hétvégére szüleimhez, így majd csak hétfőn írok, mert szüleimnél nincs net!

Üdv!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Estrella,
szerintem tartsd be a diétát amennyire csak tudod!
ha nagy baj lenne teherbe sem estél volna, úgyhogy bízni kell benne hogy minden oké. hány hetesek vagytok?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jajj Ritám,
nem is tudom mit írhatnék...potyognak a könnyeim értetek!
Sírd ki magad drága, aztán próbálj egyelőre a kisfiadra koncentrálni, talán így könnyebb lesz túlélni ami most még rád vár.
Óóóóriás vigaszölelést küldök (((((o)))))
És ha bármiben tudok segíteni, csak szólj!!!

Mia,
jó utat!

Breki,
remélem már az ágyban vagy a babszemekkel!
Ragacshegyek mennek, osztozzatok Ancsival :arrow: :arrow: :arrow:

Zsuzsóm,
te jól vagy?

Heni,
így már érthető ha még vártok! Remélem a diéta és a gyógyszer meghozza a kellő hatást nyárig, és mire én szülök már te is babás leszel :)

Kép
judit0713

Estrella,
bízni kell!
Néha én is elkeseredek, hiszen a héten kellett volna a vérzés után kontrollra menni, és csak hétfő estére van időpontom...de bízok a babácskánkban, hogy ügyes lesz, és hétfőn már egy szép, 8,5 hetes babszemet látunk majd kalimpáló szivecskével :idea:
Éééés, akkor lehet menni a védőnénihez a kiskönyvért :oops: :) :oops: :) :oops: :)

Kép
judit0713

Juditkám,
amikor baj volt, mi is másfél hét múlva mentünk és minden oké volt így is. :-)
köszi a kérdést, megvagyok, most "csak" hányinger, émelygés van pár napja, de legalább hasznosul a kaja. :?
szerdán megyünk genetikai uh-ra, már bennem a para, hogy jó hírt kapjunk. remélem minden oké lesz.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,
minden OK lesz jövő szerdán, és akkor máris átpakollak a kismamik részlegébe :wink: Már alig várom!!!

Kép
judit0713

Sziasztok!

Ma voltam BMC-be és minden rendes kerékvágásban halad.
KEDDEN INSZEM!!!!
Hipp-hupp-hurráááááá!!!!!!!

Judit:
Ma a dokinö kérdezte,hogy tudok-e valamit rólad,mi újság veled.
Sok mindent nem tudtam mondani,mivel kb. csak 2 héttel vagyok lemaradva,igy hát csak annyi,hogy minden rendben van.
Mizus most veled,hol tartasz?
Megpróbálom behozni a lemaradásomat és kedden csudi jó hirekkel szolgálni felöled!!!!
Annyira aranyos volt ahogy érdeklödött,nem minden nap találkozik ilyennel az ember.Mindig van ami megerösit,hogy a lehetö legjobb kezekben vagyok/vagyunk!!!!

Most csak ennyi,mert milió dolgom van,kemény volt ez a hét és még holnap is melózók.
Azt nem is emlitem,hogy még az itthoni meló is van böven.
ÁÁÁÁÁÁÁ......
Én ezt már nem birom!!!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Judit!
köszi szépen,nem kezdtük a 3.napon a ciszta miatt!
mi az a long protokoll?? :shock: :shock: :shock:

Rita!
nagyon sajnálom!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Béku!
de szépek,már látni,h kapaszkodnak! :wink:
vikus82

Vikus,
a longot a ciklus 21. napján kezdik egy "előkészítő" hormonnal, majd az újabb mensi után jönnek a tüszőérlelők, végül a tüszőrepi, leszívás, beülti, stb.
A lényeg tehát, hogy az előző ciklus végén indul, nem a 3. napon.

Zsuzska,
komolyan, nagyon meghatott a dokinő érdeklődése! Elvielg jól vagyok, eltekintve a múlt heti kis vérzéstől amit a Jánosban megnéztek az ügyeleten és mindent rendben találtak! Üdvözlöm őt!!!
Nagyon drukkolok neked keddre!!!

Csajok,
Most épp azon vitázunk a párommal hogy visszamenjünk-e mégiscsak hozzá. Én szeretnék, mert nagyon egy hullámhosszon voltunk.
A párom viszont a váci dokibára voksol, merthogy az közelebb van.
Ez igaz, csak kapásból úgy nyitott amikor a 6 hetes bmc-s papírral mentem hozzá, hogy majd 3 hét múlva találkozunk, ha akkor minden oké, akkor majd mondja hogyan tovább...hááát nem tudom...majd 40 évesen, a 3. lombik után én valahogy gondosabb, szorosabb kapcsolattartásra vágyom.
Nincs semmi elérhetősége, csak hétköznaponként 10-12-ig egy időpontegyeztető telószám, így amikor véreztem mégiscsak a Jánosba mentünk vissza...
Szerintetek?

Kép
judit0713

Zsuzska,
hajrá inszem kedden! utána azért pihensz pár napot, ugye?!
örülök, hogy a dokinőnek ilyen jó szériája van mostanában. :-)

Judit,
nehéz kérdés... én ahhoz a dokihoz mennék, akiben meg tudok bízni és aki megnyugtatóan elérhető ha gond van. úgy néz ki nálad ez most inkább a dokinéni. apa inkább az észérvek alapján dönt, de minket anyukat nem csak az észérvek mozgatnak, hanem a megérzéseink is. a bizalom a legfontosabb. szerintem. :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jó reggelt Mindenkinek!

Judit!
köszi és ha menszeszem csak Norcoluttal jön meg?akkor is igy van?nem zavarja be a többi gyogyot?
vikus82

Az inszemnél is van long protokoll?mert nálam inszem lesz!
vikus82

rita: elsem tudom mondani,hogy mennyire sajnalom,ne mondj mar ilyet,hogy soha tobbet nem akarsz lombikot .....lesz meg babat hidd el,valamiert most nem marad veled, de megerosodik odabennt mindened es akkor utanna lesz,lesz,lesz!!!!!!!!!

vikus: inszemnel nincsen protokol, kapsz tuszo erlelot es majd menet kozben kiderul,hogy hogyan reagalsz ra es ennek fuggvenyeben emelik vagy csokkentik az adagot, legalabb 1 tuszonek kell lennie amit majd a megfelelo nagysag eleresenel megrepesztenek akkor fecskendeznek oda permiumokat.
valyoni

Valyoni!
Köszönöm!
vikus82

judit: annal a dokinal szulj akiben maximalisan megbizol, ha ez esetben a dokinoben akkor menj vissza hozza, biztosan elvallal.

beku: szep sejtecskek,vigyaz rajuk(tudom,hogy vigyazol, csak olyan jo volt leirni is)Mikor lesz vv? Lehet,hogy irtad csak elfigyeltem. De ha jol szamolom akkor jovo het utani hetfon?!

nemtudom mar,hogy ki irta,hogy 12 hetes elmult es meg mindig van hanyingere. Nekem a 14. hetig volt, betoltottem es mint akit elvagtak masnap mar nem volt.
valyoni

vikus : asszem igy van az inszem ha jol emlexem. Igy akkor mikor kell ujra menned,hogy a 3.napon ciszta van?

missancsi: neked mikor lesz vv?
valyoni

Valyoni: én vagyok az a hányós..... még ma is.... :shock: Azért reménykedek :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Rita: Kimondhatatlanul sajnálom, és nagyon együttérzek Veled!!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Bízom benne, hogy idővel ismét érzel majd erőt Magadban az újrakezdéshez, hisz Kispatakkal ellenben én úgy gondolom, hogy annak, aki kisbabát szeretne, semmiképp sem lehet vigasz az, hogy már van egy nagyobb gyermeke!!!! És amíg nem futunk ki a korból... mindíg lehet esély....
Esetleg - majd idővel - lehet érdemes lenne Neked is meglátogatni Sajti és Mieza, ill. mostmár Eszterünk is... Tündérkeresztanyját, hmmmm??????
CSak egy tipp....de most tényleg nem akarok okoskodni.
Ha bármiben a segítségedre lehetek, kérlek szólj feltétlen!!!!!!!!!!!
Ölellek ((((((((((((((((((((((( o )))))))))))))))))))))))))

Béku Drágám: Szépek a kicsikéid!!! A harmadikat nagyon sajnálom....de tudod, minden okkal történik!!! :) :wink: :wink: :wink:
Nagyon vigyázz Magatokra, most ez a legfontosabb, küldöm a pozitív gondolatokat és energiákat!!! :) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

Sziasztok!

Én nagyon bocsánatot kérek, ha bárkit is megbántottam volna. Ha ugy gondoljátok, inkább elhagyom e fórumot.
Lehet, nem sikerült megtalálnom a megfelelő szavakat, de mindenkinek tiszta szívemből kivánom, hogy mielőbb sikerüljön szive vágya, főleg annak, akinek egy sincs, hogy megismerhesse az anyaság csodáját. Aki pedig ujra megszeretné, nem véletlenül kivánja, hiszen már tudja mit jelent.

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a hiányolást és a gyógykívánságokat. Taknyosság még akad, de legalább már nem hasogat az altájam.
Hétvégén elég vacakul voltam, alig éltem... Hétfőn azért mentem melózni, hétközben vidéken voltunk egy napot, amire rá kellett készülni - ajándékok, stb... Egyszer azért bekapcsoltam a gépet, de nem volt erőm válaszolni is az olvasottakra. Egész héten fejjel a turikban voltam, az akciós napokat képtelen lennék kihagyni, mindig estére értem haza meló után emiatt és annyira hulla voltam, hogy netezni sem volt kedvem. Bevallom, lusta dög voltam, jöhetnek a fenékbebillegetések... :oops: :lol:
Viszont lett egy csomó jó hacukánk, még a Zuramnak is sikerált pár holmi! :) Találtam egy olyan felsőt, amiben lehetne szoptatni is, mert mell alatt picivel el van vágva az anyag és alá van varrva belül az alsó rész, ami a pocit is takarja, szuperdivatos volt. A kasszánál sorakozva észrevettem egy nagypocis-mindjártszülök kismamit, elöntöttek a hormonok és megkérdeztem, hogy érdekli-e a fölső, mert szívesen átadom neki. Úgy örült neki, mint majom a farkának!

Pá Drágáim!
sajt@

Szia Sajti!

Minden jót neked, csupa szív lélek! Remélem a kismami nagyon örült annak a felsőnek, és legközelebb már neked is fog kelleni egy hasonló! Hajrá csajszi és minden jót

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok! Puszillak benneteket! Ugye nem bánjátok, ha megmutatom az iménti fotózás eredményét :D :D :D :D :D :?: :?: :?: :?: :?:

Na ehhez mit szóltok, milyen husigombóc kezd lenni a kis szívtipróm:?: :?: :?: :?: vágás az állán cuki ugye???

Kép

Maccs
vörösmacska

Szia Macsek!

Eeeez igen!!! Csudaszép a kiskrapek, és már jóóó nagy is :D
Ez a vágás az állon elég ritka, de nagyon macsós tud lenni felnőtt korban (nekem van ilyen ismerősöm...háááát!) :wink:
Jól vagytok?

Kispatak,
nemááá hiperérzékenység! Szerintem simán fogta mindenki, hogy arra utaltál hogy ilyenkor legjobb búfelejtő a már élő gyermek (akinél van).
Tudom hogy most te sem vagy a legjobb passzban báránykád miatt, épp ezért most aztán ne bújj el! Kivel beszélgetnéd ki ezt, ha nem velünk?

Andikám,
fránya Vuk mostmá tényleg monnyon le :!:

Sajti,
szóval csak a ruhahegyek temettek be???
Ennek örülök, már aggódtam h. valami komolyabb baj van :shock:

Vikus,
inszemnél úgy van ahogy Valyoni írta, jól emlékszik!

Kép
judit0713

Csajok,
megtaláltuk apával a kompromisszumos megoldást (ebben jók vagyunk :) ):
Tehát hétfőn este elmegyek váci dokkerbácsihoz, mivel már van ip. és szeretném végre látni a babácskát. Megpróbálok mindent kikérdezni tőle, priv. telószám, kórházi elérhetőség, stb.
Annak függvényében hogy ezekre hogy reagál, meg mennyire segítőkész, majd döntünk.
És ha nem szimpi (eddig a bmc előtt háromszor voltam nála, meg a 6. héten egyszer, tehát nem nagyon ismerem jól), akkor kedden teló dokinéninek, magánrendelés, egyezkedés.
Hm?

Kép
judit0713

Kispatak:
Ilyen fórumelhagyásra ne is gondolj, szerintem nem bántottál meg senkit, csak más a véleményed, nem úgy sikerált leírni, ahogy valóban érezted, te így próbáltál vígasztalni. Viszont én is Andreával értek egyet, de szerintem ezzel semmi probléma - így színes a világ! :)
Örülök, hogy jót kirándultál és szép volt az idő. Fogbeültihez kitartás, báránykád pedig talán észhez tér idővel. Fel a fejjel, ez nehéz időszak, de egyszer mindennek vége lesz, nemigaz? :)

Judit:
Azért csínján azzal a karácsonyi lakoma-csatával, ne fáraszd magad annyira (he-he, bagoly mondja...).
Hétfőre drukkolok nagyon, cél a kiskönyvecske!!! :)
Dokitémában hallgass a belső hangra!

Andrea:
Hivatalosan mikor kéne Vuknak lemondania?
Mikulás után mentek Sz-hez? Ez aztán a program, vajon mi lesz a puttonyában, szerintem csupa jó hír!!! :) Hátha akkor már nem lesz szégyenlős a pöttyömkétek, annyira kíváncsi vagyok én is mit rejt a lába-köze! :)
Köszi a három képet, annyira jópofák, égi jelnek tekintem én is! :D

Navi:
Alakultok maj, lesz ez jobb is a kis bosZorkával (ez mennyire találó és vicces beszólás tőled!!! :lol: )! Húúú, még most is olyan hihehetetlen, hogy kibújt, bennem még a pocis Navi képe él... :oops: :lol:

Missancsi:
Orvos kellett? Szerencsére már jól vagy!
Gratula a két blasztócskához, most ennek kell örülni és szurkolni!!! :)
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Swanny:
Milyen cukorfalat lehet már a "kis" Mór, ahogy beszél-rizsázik! :lol:

Estrella:
Bírom, hogy már vásárolgatsz! Azt a nacit én is megvettem volna a helyedben, ráadásul ilyen klassz áron!
Apósod és sógornőd öröme kárpótoljon apukád ... nem írom le milyen hozzáállása miatt.
Pároddal vhogy "béküljetek" ki, én nem vagyok haragtartó - ez szerencse, sosem alszunk el úgy, hogy nem beszéltük volna ki a sérelmeinket és meg is békültünk.

Lukácsné:
Anyósod jól kiosztott, szerencsére bocsánatot kért. Hát igen, őt is megértem (no nem a kiabálását), de nem véletlenül módosítgattad az ip-okat és még ezek mellett is igyekeztetek odaérni hozzájuk.
Hanna már ugye jól van?
Micsoda szuper fotók!!! :D Hmmm és az a süti...

Béku:
Ez a crazy bird haláli!!! :lol:
A 14-es mnyh nagyon szuper, nekem talán sosem volt még akkora! Gratu a beültihez, nagyon szurkolok nektek! :arrow: :arrow: :arrow:
Párod fizuja-melóhelye is rendeződött, Johhny Depp altatásban - mi kell még? Ja, gyerekek, no azok meg már ott vannak a pocidban! :wink:

Vikus:
Barbusnak már gyógyul a szája? Így elesni...
Na nem is csodálkozom, ha a plafonon engeditek mászni!!! :lol: :lol: :lol: Láttam ám a fejjel-lefelés fotót róla, no comment!!! :lol: :lol: :lol:

Mia:
Szuper, hogy sikerült fagyasztani a hadsereget! :)
Elég bonyolult ez a hsg-zés nálad... Sajnálom a PCO-t, de nem biztos, hogy IR is lesz, ne parázz előre.

Hajni:
A kórházi ügyeletre telefonálni tök fölösleges, inkább be kell menni a nőgyógyászatra, max. megnyugodva mész haza - miután értő kezekbe kerültél, akik megvizsgáltak.

Kahlan:
Annyira együttérzek veled, gyászold meg jól... :cry: Később napról-napra jobb lesz picit...
Nem szabad a testedre haragudni, inkább szeresd minden porcikád, hogy eddig is segítette a babásodást - most ennyire futotta, de a következő sikerülni fog, csak hidd el!!!

Avarka:
Nahát, szegény kisfiú, legalább engednék örökbefogadni!!! :twisted: :?
Veletek mizu?

Oroszlán:
Gratula a kombi-teszthez! :)

Vikus:
Miért jössz zavarba Sz-nél, más dokinál is szoktál?
Ha nem múlik el a cisztád, szerintem Norculutot fogsz kapni rá... :roll: Az tuti kipucolja, addig is masszírozni, masszírozni, masszírozni!!!

Rita:
Sajnálom, ez borzasztó, nagyon együttérzek.... :cry: :cry: :cry:
Vigaszöleléseket küldök ((((((((((((((((((((((((((o))))))))))))))))))))))))

Heni:
Én is turiztam mostanság, egy banyára rá is kellett szólni, mert folyton fejbe - szembe- háton ütött a cuccaival. Még neki állt feljebb, aztán annyira felhúzott vele, hogy letaplóztam, volt szájkarate rendesen, amit én nyertem. Aztán elkotródott, végül egy néni félve-halkan mondta nekem, hogy már vele is próbálkozott az előbb. Szegény, ő tuti nem mert beszólni neki.

Kisborsó:
Drukk nektek!!! :)
Van konkrét IR-diétád, úgy értem tudod, hogy hány g szénhidrátot ehetsz meg 1 nap?

Vaya:
Noni csodaszép!!! Csöp-csöp... :D

Woody:
Jó utat, majd gyere mesélj, hogy sikerült az utazás, kislányka jól bírta-e?

Zsuzska:
Szurkolok a keddi inszemre! Szépen hangolódj rá, már most elképzelheted ahogy spuriznak a spermácskák a petesejt felé és szépen befúrja magát a nyertes, aztán gyönyörűen elkezdődik az osztódás. :)

Valyoni:
Hajrá spontánkodás - most sorstársak lettünk, de mégsem annyira, mert én még el vagyok tiltva tőle... Gyakoroljatok helyettünk is, jó?! :wink: :lol:

Kubu:
Barninak fakulást kívánok, a lényeg, hogy jól vannak tesódék.
Szakdolizz szorgosan, egyszer vége lesz ennek is és akkor dagadhat a kebled!!! :)

Ann:
Ezt a pechet, de van benne jó is - hiszen ajándék lestt a vizsgáztatás! :)
Decemberre drukkolok nagyon!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Macs:
Irtóra dögös!!! :) Az állát apától örökölte? Tényleg nagyon helyesek a felnőtt férfiak ilyesmivel! :)

Judit:
Ez nagyon jó megoldás és ésszerű is - így te is megnyugodva dönthetsz a dokiról.
Részben a ruhák terítettek be, meg a fáradtság is, mert ugye közben sos évvégi melókupacok vannak... De nem bánom!

Most nemsokára indulnunk kell, mert Ezsébet-napozás lesz apóséknál (már megint zabálni kell, vidéken is ez volt... :? :lol: ).
Tiszaföldváron is volt ún. csetreszturi, ahol szereztem egy pataki-tálhoz hasonló heringsütő tálat, kék-fehér mázas kívül-belül, mindezt 300,-Ft-ért és vadiúj állapotú! Először neki akartam adni egyik ismerősömnek, de a végén nagyon a szívemhez nőtt. :)
Szentesen van egy táska-turkáló, amit úgy hívnak, hogy: TÚRÓSTÁSKA!!! :lol: Itt nem voltam, csak mesélték, hogy jó.

A múltkor, miközben az urólógusnál várakoztam, rámtalált egy olyan 20-onéves értelmi fogyi fiú. Navi tudja, hogy nem szeretek idegenekkel kontaktba kerülni, ez a gyerkőc meg odajött hozzám bemutatkozni és nyújtotta a kezét is, annyira közvetlen volt. Mit tehettem volna, kezet fogtam vele. Megkérdezte hogy hívnak, hol lakom, jól vagyok-e? Engem egyből kipécéznek ezek az emberek! :) Először nem örültem neki, de nagyon kedves voltam, hiszen ő is az volt. Aztán láttam a szülein, hogy talán én voltam az egyedüli a váróban a sok ember között, aki normálisan viszonyult a gyerekükhöz és ez nagyon jólesett nekik.

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!Arik vagytok,hogy gondoltok rám is!
Valaki kérdezte a vv-t!Jövő hét pénteken lesz!
Ma már felfüggesztem a folyamatos fekvést,mert már esküszöm felfekvéseim vannak! :)
Párom hozott 2 jó filmet,visszavisszük őket és irány anyuhoz ebédre!Szerencsére az étvágyammal semmi gond!Sőt! :?
Persze mindezt autóval fogjuk tenni,úgyhogy nem fog megerőltetni!.. legalább már Világot láthatok én is! :) Persze babókáékra igyekszem nagyon vigyázni!...csak legalább éreznék vmit!!Egy kis szúrkálást vagy valamit!
Kisbeeka!Sokat gondolok rátok!Édesek a kis embriók! :)
Majd én is feltöltöm kisMisséket és megmutizom őket!

Kép
Kép
missancsi

Sajtikám, nem tudom mikor kellene lemonnyanina.... ugye mikor még nem volt baba, mindig mondtam az épp hányinegereseknek, hogy bárcsak én lennék az.... és hát az is lettem :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: bevonzottam a dögöt, mert komolyan vette :)Igyekszem nem nagy jelentőséget tulajdonítani neki, úgy venni, hogy ez velejár, persze mikor napokig itt eszi a rossebb, akkor elkívánom, de ennyi év várakozás után ez a legkevesebb mit el tudok viselni, főleg hogy ilyen rohadt nagy Matisz-szerencsénk lett :)... sőt hálát adok a jósorsomnak minden rosszullétkor, hogy "van"... hú ez most elég kacifántosra sikeredett...de szerintem érted, hogy mire célzok :)
Turiba mennék én is, pár felsőt venni kéne, ilyen mell alatt elvágós-bővülőset, de a szagok miatt egyelőre még nincs itt az ideje... Na majd.... :)

Juditkám: Nagyon érett gondolkodásra vall ez a kompromisszumos megoldás mindkettőtök részéről!!! :) Szerencsések vagytok mindketten, hogy megtaláltátok a másikat!!!!:) A bizalom nagyon fontos, szóval megértem, hogy vacilálsz... A legjobb megoldást kívánom Nektek!!... A János alapból tőlünk is távol van, emiatt azért nekem is vannak félelmeim ( a Kistarcsa kórház itt van egy "köpésre"...de én oda nem akartam semmiképp sem menni)... A végén, amikor már majd sűrűn kell menni, biztos nagyobb macera lesz így....főleg, hogy nekünk nincs kocsink... akkor majd azért kell a szervezés, mondjuk apóst bevonva... majd leboltoljuk Vele :).... és remélem a távolság miatt nem lesz semmi gond... nem szülök meg mondjuk majd egy taxiba.. vagy ilyenek :lol: :lol: :lol:

Macsek: Balázska gyönyörű... formás... imádnivaló!!!! :lol:
Kittikének mennek minden nap a szeretethullámaim, Ő is szépen gyarapodik, minden nap figyelem, mit írsz Róluk!!
Vigyázz Magadra Te is! :wink:
Vörös cicádról rég hallottunk......

És végül Kispatak:
Ne hagyd itt a fórumot, én is azt mondom, mint a többiek... :!: :!:

Viszont mivel ez egy elsősorban babaváró - teherbeesést váró fórum, soha ne feledkezzünk meg arról, hogy az itteni társaság elsősorban ezért van itt!!!!!!! És erről nem lehet lebeszélni minket, nem kárpótolhat ezért a vágyunkért SENKI ÉS SEMMI az égvilágon!!!!!!! Legalábbis szerintem!!!!
És a legjobb amit egymásért tudunk tenni a szomorú napokban, hogy lelki támaszt nyújtsunk egymásnak!!

Te szerencsére nem kellett, hogy megéld azt, hogy milyen az ha hónapokig-évekig-neadj isten évtizedekig várni kelljen a gyermekáldásra!!!:( Így max. a mi elmondásunkból, illetve reakcióinkból - mint amilyen az enyém is volt - tudhatod meg, mennyire a világ legérzékenyebb témája ez nekünk!!! Én 18 éves korom óta éreztem igazán, de lehet, hogy már korábban is, hogy anya szeretnék lenni. Tehát MÁR 20 éve.. esetemben évtizedekről beszélhetünk már!!! :( Sajna a férjemmel csak 28 éves koromban találkoztam először... de ez az én egyéni szoc. problémám végülis... )

Visszatérve a témában való érzékenységre: az én nézetem az, és lehet más is így érzi, hogy már eleve ahhoz nagyon sok erő kell, hogy az ember egy meddőségi intézményt felkeressen, hogy belássa, hogy az ottani szakértők segítsége kell ahhoz, hogy az álmunk teljesüljön. Nálam ez több mint 1,5 év sikertelen próbálkozás után jutott el, hogy egyáltalán beláttam, hogy segítség nélkül ez nem fog menni vélhetően :(. Addig bíztam benne, hogy megússzuk, nem lesz rá szükség, lesz babánk. És akkor még nem a bmc-be mentem, hanem sima orvoshoz... a bmc-be majd azután fél évvel.. tehát már bőven 2 kudarcokkal teli év volt mögöttünk, mire a bmc-be először betettük a lábunkat... A többi hercehurcát már ismeri mindenki, aki idjejár, azt most nem részletezném.......

Közben persze jöttek az okosok, munkahelyen, ismeretségben, hogy lesz majd gyereketek, csak ne akard annyira... ne görcsölj rá... találj valami értelmes elfoglaltásot inkább,mert nem véletlen, hogy nektek nincs!!!!! (mert ilyen is volt!!!) .... és hasonló, jól ismert frázisok...(még a régi házidokimtól is!!!) falnak tudtam volna menni tőle egy idő után, vagy legalábbis falrakenni, aki mondta, mert olyan nincs, hogy ha már benne vagy egy meddőségi kezelésben, hogy elengedd a vágyat, hogy ne akard...Mert egyszerűen nem lehet, nem akarni!!!!!!!! Aki mást mond, hazudik az biztos! Szerintem itt a fórumon sokan, szintén tudnának ebben a témában mesélni....
MIndenesetre én nagyon szomorú vagyok, ha ezek a pillanatok eszembe jutnak, mert együttérzésre, bátorításra, bíztatásra lett volna inkább szükségem, minthogy arra, hogy olyan témában osszák nekem az észt, amit a környezetemben rajtam kívül senkinek nem kellett átélnie.. Napmintnap ezzel kelnie-feküdnie.. stb..stb..stb..

És amikor azt írtad Ritának, hogy vigasztalja, hogy már van egy gyereke, ugyanez a szomorú érzés futott át rajtam, mint amikor engem próbáltak meggyőzni mindenfélékkel...... mert Ő sem véletlen jár a bmc-be, ők sem véletlen szeretnének babát, és ezért írtam Neki, hogy ne adja fel, ha erőt érez, vágjanak bele újra!!! Mert ugyan nem tudhatom, hogy Ő pontosan mit érez, és mit fog érezni a későbbiekben, de magamból kiindulva a baba utáni vágy talán soha nem múlhat el másnál se....
Más dolgokban is lehet persze öröm... lehet egy már meglévő gyerekben.. lehet állatokban, van aki az utazásban, van aki a karrierjében talája meg az örömét, ha nincs gyermeke, vagy nem sikerül mégse a kistesó....de úgy érzem hogy ezek egyike sem helyettesítheti azt, hogy ha az ember lemond a szíve lehőbb vágyáról... valami keserűség a lemondással a mindennapok részesévé válhat emiatt...

Nekem a sikertelen inszemekkor, lombikokkor nagyon-nagyon sok erőt adott, hogy az itteni társaság nem hagyott csüggedni... letörni...fej-fejmellett bíztatott, a folytatásban..... erőt adott, lélekben mellettem állt.. ugyanúgy ahogy mások mellett is szokott!!!... Ez a fórum ezért ilyen jó és összetartó, mert az itteniek tudják csak igazán, min megy át a másik, milyen pokot és szerencsés esetben mennyet élünk át.. együtt, egymással!!

Nos jó hosszúra sikerültem, de kijött belőlem, bocsi.....

Úgyhogy Kispatak - bár láttam, hogy törölted azóta az ominózus hozzászólásod - de talán a fentiek tükrében láthatod, hogy egy meddőségi kezelésen résztvevő nőnek (legalábbis nekem) mennyire érzékeny témája is ez az egész és még kismamaként is milynen mély érzelmeket tud kiváltani.
Továbbira is azt mondom, hogy el ne menj, csak még ha az is a véleményed, amit leírtál, mert gondolom nem véletlen írtad ezt, én nem értek egyet vele, hogy ezt egy meddőségis fórumon jószándékú vigaszként így leírd...

andrea-1

HAHÓÓÓ!

Hol van mindenki??? Itt igazán nincs az a szép kirándulós idő ami miatt hanyagolni kellene a netet...
Vigasztalásként a car időben sütöttem fonott kalácsot (életemben először), most pirul a sütőben...remélem incsi-fincsi lesz, és nekem is lecsúszik pár falat :oops:

Kép
judit0713

Judit: ITT VAGYOOOOOK!!!! :D
Vendég

Szóóóval,párom 13h óta azon igyekezett,hogy nekem a laptopra netet varázsoljon az asztaliból!

Ülnöm szabad az ágyban hátradőlve,vagy muszáj feküdni??

Kérlek ne írjatok nekem olyat,hogy ne éljem bele magam,mert akár ha csak a Titkot nézem is,az akkor hatásos,ha igenis beleélem magam a helyzetbe,hogy a babácskák a pocakomban vannak (ezt tudjuk is,hisz Sz mester oda helyezte Őket),és úgy fejlődnek mindketten,ahogyan kell,és 11 nap múlva én leszek a világ legboldogabb nője!!! :D

Na jó,csakis Andi,Judit és a többi kedvenc kismamám után ;)

Másrészt meg muszáj bíznom a sikerben,nem gondolhatok arra,hogy nem úgy lesz,hisz ÚGY KELL LENNIE!!! :D

Köszönöm mindenkinek a drukkokat,és au embriócskáim dicséretét is,szerintem is formás kis bogyók!
Bár furi,hogy egyik 2,másik meg 4 sejtes volt,de remélem ez majd csak abban nyílvánul meg,hogy eltérő személyiségek lesznek!! ;) :D :D :D :D

Andi drága!
szívemből szóltál!!! Én is 18-19 éves korom óta vágyom babára,21 évesen már szerettem volna előző párommal,de ő nem bizonyult megfelelő partnernek (számára korai lett volna egy komoly kapcsolat),és bár 24 évesen férjhez mentem mostani páromhoz,már mi is 5 éve (!!!) próbálkozunk...

Ő fiatalabb nálam,és talán sokan nem nézik ki belőle,mert sokat bolondozik,de az egyik legjobb édesapa lesz! (Azaz már az is...!!!)

Szóval 10 éve várom a csodát,és sajnos a kimerülő petefészkeim ahogy látjátok,már az én koromban sem produkál túl jól,így sürget az idő.

Sajnos semelyik nőgyógyászati rendelőben nem hirdetik,hogy nem normális dolog,ha egy éven belül nem jön össze a baba,így ránk csak 3,5 évnyi sikertelen próbálkozás után talált egy nőgyógyász,aki legalább a HSG-ig eljutott,majd 4,5 év után a petefészek cisztáim eltávolításakor figyelmeztettek a súlyos endometriózis hatására,és hogy AZONNAL meddőségi központba kell mennem,ha még szeretnék gyereket...

No,erről ennyit.
Lényeg,hogy kérlek biztassatok továbbra is,a lelkem mélyén én is tudom,hogy nem 100%-os a statisztika,hisz az előzőn már elbuktam,de akkor is hinnem kell,hogy most SIKERÜL!!!

Ancsikám: ne várd a szurka-piszka érzést,nagyon sok nő nem érez semmit a beágyazódáskor!
Persze,megnyugtató érzés,de anélkül is van baba ;)
És 5 nap különbséggel hozhatjuk a +++ tesztet! :)
Vendég

Andi: Neked még külön gratula a 14. héthez!!! :D

Judit: finom édes kalácsot sütöttél? Annak a receptje érdekelne... :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

persze jöhet fotó is :)

Ja,és ma már ittam 2 liter folyadékot!!! :D
Vendég

Sziasztok!

Valyoni!
kedden kell vissza mennem uh-ra,h eltünt-e vagy sem,azóta avivázok!remélem eltünik!

Sajti!
nem tudom Sz jó képű pasi,de ez csak gyermeki lángolás :wink: :wink: :wink:
most is Norcoluttal jött meg,megint adni?!na meglátjuk!
szoritsatok kedden!
vikus82

Macs!
gyönyörüen szépséges a Babád!
vikus82

Vikus: Sz tényleg nagyon jóképű pasas ;)
Anyum is odáig van érte,mindig megjegyzi,milyen fess legény! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon drukkolok,hogy mindent rendben találjanak kedden!! :)
Vendég

Sajti: köszi a sok drukkot!
Crazy bird az én kedvencem is,de leginkább ez:

http://www.youtube.com/watch?v=YAKX0ZzUtA8

ez volt az első,amit láttam :D
Vendég

Maccs: kis krapek óriási szívtipró lesz! :D
Már most látszik rajta,csak győzd elhessegetni a csajokat!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Tudom én Hal vagyok, és igaz nagyon érzékeny - egy Hal már csak ilyen. Ugyanakkor tele vagyok jo szándékkal, segíteni akarással, lehet néha nem ugy fogalmazok, ahogy épp kellene, de nagyon szeretlek titeket!!

Macs: imádni való a kicsi fiad, naponta olvasom a blogodat. Remélem eljutsz Kittikéhez is - ölelés nektek!

Judit: nem tudom, olvastad-e amit irtam neked: a lényeg ez volt, amit döntöttél és leírtad, a legjobb választás, amit csak tehetsz babácska érdekében. Kivánom a legjobbakat.

Sajtikám: jó hogy megjöttél, nagyon hiányoltunk. Remélem szép ünneplés lesz. Nagyon megható, hogy ezzel a fiúval hogy beszélgettél - tele vagy csupa jósággal, Isten tartson meg! Gyógyulj és gyere gyakrabban!

Breki: annyira meghatóak ezek a fotók, istenem maradjanak veled és szépen növögessenek! Mindenkinek ezt kivánom.

Drága Rita:nehéz óráidban gondolok rád. Holnap kicsi falumban betérek a templomba, gyertyát fogok gyujtani élőkért-és holtakért kérve az Isten bünbocsánatát. Vigyázz gyermekedre és kivánom a mielőbbi babásodást, és ne emészd magad!

Andi: sok-sok igazságot irtál - jó pap holtig tanul, teszem és a fiatalabbaktól is sok tanácsot meghallgatom elfogadok.
Én 24 éves voltam, amikor szült egy barátnőm. Akkor éreztem, hogy nekem is kell. Sokára találtam párra, nagyon keresnem kellett. Talán csak babócám jött már akkor gyorsan, amikor már lehetett. Májusi esküvő után áprilisban meg is érkezett. Nagyon várt baba volt egy nagyon nehéz terhesség után - ezért se lett másik, bár lett volna. Kos volta miatt mindig is nehéz volt vele, most pedig végképp az. De a legnehezebb idők most járnak rám, meddig tart,nem tudom - reménykedek a csodában, mást nem tehetek. De másik gyerekről vén fejemmel már ne is ábrándozzak. De legalább megadta a sors, hogy megtudjam, milyen anyának lenni.

Amugy ma kicsit kalandoztam és láttam fotókat Rodináról és a szőke hercegnőről - tünemény! Nekem is eszembe jutott, mikor mellettem volt - és csodáltam a kismanómat. Anno akkor nem adták oda csak 12 óra elteltével, máig bánom, de akkor ez volt a szokás.

Ma volt egy szombati program is: vonattal Campona,ott pedig Tropicarium. Jelentem üvegfal mögül is nagyon féltem a cápáktól, amugy az élmény leírhatatlan. Hamarosan cirkuszba megyek, oda is jó a kuponfüzet, ma is ezt használtam és spóroltam egy csomót.

További szép estét

üdv kispatak
Vendég

Breki,
naná hogy bízni kell benne, és hinni a kismamiságodban!!!
Hiszen hamarosan hozzátok Ancsival a +++++++++++ teszteket :wink:
Én is hol feküdtem hol üldögéltem felváltva, és látod, már a 9. hétben járok :)

Kalács lassacskán hűl, véleményt majd csak kóstolás után mondok, de kinézetre hmmmm...és ráadásul nagyon egyszerű recept:
3dl tej
2,5 dkg élesztő
4 evőkanál cukor
1/2 teáskanál só
5 dkg vaj
50 dkg liszt
Ha kenyérsütőben dagasztod akkor csak bele kell dobálni mindent, ha nem, akkor az élesztőt a tejben felfuttatni, és úgy összedolgozni a hozzávalókat.
Én sima hármasfonatot csináltam, mert hatost nem tudok.
A tetejét tojással kell megkenni (ha tojásérzékeny is eszi, akkot tejjel), és mehet a sütőbe!
180 fokos előmelegített sütőben 30 percig kell sütni.
Nyamiiiii!

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?