A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

jujj,most azt a halászlevet is irigylem :D
úúúúgy ennék valami finomat! ezt a sok fekvést könnyebb lenne elviselni,ha jó sokféle kajcsi lenne itthon körülöttem :D :lol: :lol: :lol:
Vendég

Havi horoszkópom Titok-kedvelőknek,és optimistáknak,ők érteni fogják,mit magyaráztam bele:

[quote]E írta:lengedhetetlen, hogy alapos legyen ezekben a hetekben és világosan kommunikáljon mindenkivel. Ne érje be azzal, hogy nagy vonalakban elmondja, mit hogyan szeretne, hanem győződjön meg róla, valóban megértették elképzelései legapróbb részleteit is. Esténként jól esik most otthon lazítani, élvezni az édes semmittevést. Álmodozzon, lazítson, amennyit csak tud. Még ha lustaságnak tűnik is ez a sok pihenés, Önnek most előnyére válik.

:lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.22 20:47-kor.
Vendég

Béku
Nekem semmi tünetem nem volt a pozitív teszt előtt, csak a mellfeszülés, amit betudtam Marynek, szóval nyugi!!!

Judit
Na majd csak túl leszünk már ezen a 12 héten és akkor nem félünk már, hogy mi lesz a vizsgálaton…
Kíváncsi vagyok, mit mond S.!

kispatak
Férj pénteken csak 2-ig dolgozik, végül ő is itthon maradt ma velem, jó volt!
Kíváncsi vagyok, hogy reagál majd szerdán, ha meglátja a gyerekét :)
Ezekhez a haverokhoz biztos nem megyek többet!
Ráadásul a srác cukorbeteg, erre mikor mondtam neki, hogy miket nem eszem az IR miatt, közölte, hogy nem kell betegségtudattal élni (nem is teszem, csak odafigyelek), ő simán eszik dobostortát meg mindent, amit megkíván. Na este megmérte a vércukrát, 18 volt, pedig inzulinozza magát, úgyhogy erről ennyit.
December elején megyünk 3 napra Bécsbe, már alig várom…

Zsuzsó
Na Vuk téged sem kímél!
Remélem azért nincs minden nap…
Szerintem a bárányhimlőt nem lehet kétszer elkapni!
Drukkolok holnapra, szerintem vigyél citromot, úgy elviselhető!

Andi
Remélem Vuk most már tényleg búcsúzik tőled…
Na én többet nem is megyek a bagós vendéglátókhoz, az tuti…
Elvileg a buszmegállókban már nem lehet cigizni, de nyilván nem sokan tartják be…
Kipróbálom majd a palacsintareceptedet, mert csak tk lisztből ehetetlen…
Én Szigeten voltam utoljára Faithlessen, beszari vagyok, nem megyek márciusban a koncertre…

Nagyon jó volt ma itthon, délután aludtam sokat, meg hülye sorozatokat néztem :)
Este főzőcskéztem, anyu vett nekem csicsókát, abból csináltam főzeléket (pénteken megyek dietetikushoz, biztos értékelni fogja :)), meg van a kertünkben laskagomba, abból főztem sonkagombócos levest…
Csak nem tudok belőle enni, mert minden erősebb szagtól/illattól rosszul vagyok…
Nem lesz jó holnap dolgozni :( Ma is hívogattak, pénteken kaptam céges telefont, nem adtam meg még senkinek a számát, de valahogy megtudták…
De már csak kettőt kell aludni és letelt a 3 hét és mehetek dokihoz!!! :)
estrella22

Estrella: ne aggódj,gyorsan elmegy az idő,gyorsabban is,mint gondolnád,aztán kezedben a szuszogó babácskával azon elmélkedsz,hogy máris hiányzik a pocakod ;) :)

Nagyon jól hangzik az a laskagombás dolog!

Tényleg,nincs véletlenül egy bevált májgombóc leves receptje valakinek?
Tudom,hogy a neten is találok,de olyat szeretnék,amit már kóstolt is valaki,és jónak találta :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Gyors bekukk:

Breki igyál sokat! Naná hogy brekik szeretik a vizet és egyebet, a kicsikéid is kivánják! Túrósgombóc pont jó lesz! A fenyőfás süti recept milyen?

Lukácsné: nagyon édik!

Borsó: egy megadrukk neked!

Kpn. Igy szalad az idő, már tul vagy a félidőn? Szóval fiú lesz, te is fiús mami leszel. Azért gondolom egy kislány még jó lenne, na majd legközelebb.

Judit: hajrá dokinéni!

Vicky: mi van a vizsgával, lemaradtam?

Estrella: hajrá babakukk és Bécs!

üdv kispatak
Vendég

kispatak: Holnap megyek 4-re. Jó szar idő lesz és sötét. Tök jó.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Látom itt mindenki nagyon éhes ma!!!!!!

Túl vagyok a terheléses vércukor vizsgálaton!
Még csak a vércukor eredményeket tudom az inzulin majd kész lesz valamikor, összevárnak többet és úgy csinálják meg.

Éhgyomri 5.4
75g cukor ami nem is volt olyan rossz citrommal!!!! :roll:
60 perces 6,1
120 perces 5,8

Azt mondták ez elég jó.
Az inzulin mit fog mutatni? Az milyen értéknél jó vagy rossz?
Volt olyan akinek jó a cukra és az inzulin kalimpált rossz felé?

Mindenkinek szép jó éjszakát!

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Kérhetnék drukkokat a holnapi inszemhez?

Most csak ennyi,mert pár napja versenyt futok az idövel és persze,hogy az idö gyorsabb.
Itthon leszek 10 napig,igérem behozom a lemaradásommat.

Jó éjt mindenkinek!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!
Vasárnapi hozzászólásomat másolom ide! Már a tv-ben is foglalkoznak vele.... jelenleg a szavazók az abortusz mellett szavaznak többen... fordítsuk meg az állást. Küldjétek el akinek csak tudjátok!
Köszi

Sziasztok!

Ismét elő bújtam a zúgból és hoztam egy lehetetlen cikket:
http://bezzeganya.postr.hu/elvetesse-eg ... at-szavazz

Én természetesen szavaztam... már csak 16 nap van hátra...
itt: http://www.birthornot.com/

Kép
avarka

Zsuzsi!

Köszi, tök jól esett, lehet zugban maradok és akkor végre már egyszer jó lesz ez a köcsög IR :)
Holnap nem leszek, szóval előre is gratula a betöltött 12 héthez. Hurrá!!!!!
Drukk a cukiterheléshez.

Kpn!
De jó, te is erre, írj már többször, hiányzol innen! 22 hét?? Az igen anyám, hogy repül az idő.
Lehet lemaradtam valahol, puncis vagy pöcsös a kis drágád? Aha, most látom Eszter elárulta :)

Tyúú Judit!
Én is kivi vagyok mit mondott drnő, alig várom, hogy olvassam :)

Andi!
Na, csak hatásos volt a "Vuk monnyon le" szöveg, ezek szerint hallgatgatja :)
Hát még én milyen kivi vagyok Tűű re, annyian dicsérik 12000 ért :) :) :)
Raklap buzi??? Akkorát röhögtem :)

Eszter!
Aha, már értelek. Meglátod Január lesz a ti hónapotok, extra drukk nektek!!!!

Estrella!
Drukk az UHU hoz, minden redben lesz, ne félj!!!

Kecsmary!
Gratula az eredményhez, látod nem kellett agyonparázni, szépek nagyon
Pont ez a baj ezzel az IR rel, hogy általában a cukor mindenkinek jó, de az inzulint nem nézeteik meg a dokik
ezért nehéz észrevenni. A múltkori vizsgálatomnál nekem is tökéletes lett a cukrom az inzulinom meg az egekbe volt.
De semmi gond nem lesz. Nekem szerintem most a cukrom se tökéletes, köszönhetően annak, hogy az inzulinom meg csökkent
Nem dolgozik annyira már hálistennek, de így meg a cukor is magasabb picit nálam
Egyszer már helyrejövök, mert a hócipőm televan :)

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Jó megaszontam a dolgokat :) :) :)

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Jó reggelt Csajok!
Be vagyok tojcsizva!Bár tudom,jeleket nem figyelünk,deee.Eddig úgy múkodtam:cicifájás pár napig :arrow: elmúlik :arrow: majd megjön a mensim.
Most volt ccifájás :arrow: úgy néz ki hogy elmúlt :arrow: most akkor ???? :cry:

Kép
Kép
missancsi

Judit!
Voltál? Mit mondott?
Basszus, belegondoltatok, hogy egsz napos BMC után estig rendelés, másnap újra BMC? És csodálkozunk, hogy az orvosunk fáradt és kimerült? Jó, tudom, ez nem minden nap van így, de akkor is!
zizuka
Budapest

Missancsi, a szervezet tud ám csuda dolgokat produkálni! Nekem is számtalanszor voltak olyan tüneteim, amik eltértek az addig megszokottaktól. És utána jött a nagy pofáraesés.
De hátha! Érhetnek még meglepetések!
zizuka
Budapest

Ancsi: cicifájás se tarthat örökké :D :D

És továbbra is fő az optimizmus!!! :)
Mint hallhattad,sokan SEMMIT nem éreznek a jelekből,és még korai is lenne,bőven ráérsz a mellfeszülésre,émelygésre!

Avarka: ne haragudj,de én most nem foglalkozom ilyen negatív és morbid dolgokkal,úgyhogy ezt a "játékot" kihagyom...
Vendég

Úgyhogy HAJRÁ ANCSI,3 nap múlva kérjük a zebrás tesztet!!!! :D :D :D
Vendég

Kisbeeka!

Semmi baj!
A szomorú, hogy ez nem játék! Inkább szörnyűnek tartom, hogy felnőtt emberek vadidegen emberek szavazatára bízzák a döntésüket!

Kép
avarka

Avarka: én is épp erre céloztam :?
Épp ezért sem vennék részt benne...

Nemrég egy ismerős srác mondta,hogy terhes lett a barátnője...
Hozzátette azonnal,hogy ezt nem engedhetik meg maguknak,mert nincs egy normális állás,stb... Akkor elmondtam neki az én kálváriámat is,ő is értette belőle,hogy a sors fintora,hogy oda adja a gyereket,ahol nem várják...

Kb. 1 héttel később vigyorogva jött,hogy elmesélje,úgy döntöttek,megtartják a babát,lesz ahogy lesz :)
Sugárzott a boldogságtól,és látszott,hogy leesett egy óriási kő a szívéről :)
Vendég

Köszi Brekus a bíztatást!Annyira jó lenne!Már el se hinném!
Csak ahogy közeledik a péntek egyre jobban be vagyok"rezelve"!Ha mégsem sikerült akkor legalább péntekig ne jöjjön meg!Legalább addig had legyen meg a remény!A múltkor úgy mentem,hogy már előtte megjött a mensim,úgy vették le a vért,de a laboros csajok olyan arik voltak mert még akkor is azzal bíztattak,hogy volt már rá példa hogy mensivel mentek oda és aztán kiderült,hogy ennek ellenére sikerült nekik a baby!Még akkor is bíztattak,hogy hátha...

Kép
Kép
missancsi

Ancsi!
Nálam pont ugyanolyan tünetek voltak a zebrás tesztnél, mint általában. Semmi extra! Úgyhogy jeleket nem nézegetünk! Koncentrálunk arra a bizonyos patás négylábúra! (mai humorbonbon bevéve. Tiszta gáz, bocs!)
zizuka
Budapest

:D

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: azt mondjuk nem értem,hogy jött meg a progeszteron-bomba mellett,mert elvileg addig nem lenne szabad neki...

Nekem nem jött meg,aztán mikor mondta Sz,hogy rossz helyen tapadt meg,így inkább ne támogassuk tovább,hagyjam abba a Crinone-t,már másnap megjött...

Szóval kérlek nyugodj meg,nyerő szériában vagyunk,mindenképp sikerülnie kell!! :D
Vendég

Béku
Én már annak is örülnék, ha az első 12 héten túl lennék, de tudom, türelem...
Májgombóclevesben anyu verhetetlen, én nem kísérleteztem vele, de szerintem ő érzésből főz :(

Vicky
Nagyon drukkolok mára!!!!
Most nincs is rossz idő, jó, hogy nem tegnap kellett vizsgáznod.
Azt mondjuk nem tudom, mennyire lesz sötét... merre vizsgázol?

Kecsmary
Na látod, kár volt ennyire félni az IR-től, ezek teljesen jó eredmények, majd írd meg az inzulint is!

Zsuzska
Nagyon drukkolok az inszemhez!!!

Ancsi
Nyugi, ne figyeld a jeleket!!!
Tudod, mindenkinél más...

Avarka
Hát ez nekem is durva...
És gonosz leszek, de nem biztos, hogy olyan embereknek kéne gyerek, akik interneten szavaztatnak az abortuszról...

Lányok, nem akarok rossz hírekkel jönni, de elég megrázó volt a mai reggelem...
Van egy kolléganőm, aki 2-3 héttel járt előttem...
Múlt héten nem volt bent, most mondta, hogy meghalt a magzat és abortusza volt :(
Ő amúgy egyáltalán nem volt rosszul, semmi hányinger, szóval lányok, nagyon örüljünk Vuknak, komolyan!!! Én minden nap hálás vagyok érte, még ha nagyon szarul vagyok is...
36 éves és első próbálkozásra összejött nekik a baba, most azt mondja, nem tudja, belevágjanak-e mégegyszer... Hát ha tudná, hogy itt hányan mennyit várnak rá és hányszor állnak fel a padlóról...
Persze ettől függetlenül nagyon nehéz lehet és nyilván le kell zárnia magában szegénynek :(
estrella22

Sziasztok!

Megjöttem :)
Dokinéni tegnap nagyon aranyos volt!
Persze rögtön megtalálta a pecsételgetés okát: van egy 3 cm átmérőjű hematoma a méhemben :shock:
DE ott van a petezsákban a kalimpáló szívű 2 cm-es kisbabánk is, csodaszép gyermek :D Kép is lesz majd, ha sikerül feltölteni!
Szóval a lényeg: még 2 hét mindennél szigorúbb fekvés, csak pisilni kelhetek fel :roll:
Na meg azt megengedte, hogy a váci dokihoz elmenjek közben. Csak azért, hogy ha baj van a váci kórházba mehessünk. Nameg hogy ismerkedjek meg jobban a dokival, és úgy döntsek hogy melyiküket választom. Ezt a kérdést ugyanis elnapoltuk a 12. hétig. Örülne nekem nagyon, de etikai okokból nem szeretne rögtön elvállalni, inkább még ad időt/esélyt a kollégájának is.
Ez nagyon szimpi volt! Persze én nem hiszem hogy változni fog a véleményem! Tehát az biztos, hogy 6-án megyünk hozzá, addig meg fekszem!

Kép
judit0713

Szasztok!

Először is Ancsi: Kaptál egy csomó hormont, ilyenkor még törvényszerű, hogy azokat érzi az ember, attól feszít, attól szúr attól erősebb egyik nap, gyengébb másnap..... Nekünk meg más dolgunk nincs, mint hogy elhiggyük, hogy ott a babó és ezzel a pozitív érzéssel erősítsük benne azt, hogy kapaszkodjon a kis poronty :)
Emlékszel, meséltem már, hogy én annó minden beavatkozás után komplett terhességi tünetegyüttest produkáltam.....aztán mikor a babó lett, az égvilágon semmi jel nem utalt az ottlétére napokig!!!... De még az émelygés is talán csak a pozitív teszt után jó 5 nappal-1 héttel (???) jött először.. pedig betéve tudtam, hogy mik a terhesség mindenféle tünetei, folyton azokat bújtam azelőtt, úgyhogy biztosan észrevettem volna, ha valami van...de semmi az égvilágon nem volt!!!... ::).... szóval nyugi, pénteken ott lesz az a hcg, meglásd!!!!:)

Zsuzska: Mai inszemhez indítom a babaragacsokat!!!!!!!! :) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Avarka: Ne haragudj, de ebben a szavazósdiban én sem szeretnék résztvenni, ez az egész annyira méltánytalan és lealacsonyító (nem Neked szólnak ezek a szavak!!!!), hogy ennek nincs az a pénz, amiért én részese legyek.... :(
Amúgy szerintem az egész csak feltűnési viszketegség .... hogy foglalkozzanak ezzel az idiótával az emberek....

Zsuzsó: Talán már túlvagy a 3 csapoláson és épp uhuz Sz-ünk :) De jó is az a pár perc, mikor láthatod!!! :) Gyere majd mesélj!

Juditkám: Tegnap?????????????????????

Béku: Ma már jobb az idő!! Ez is dob az ember hangulatán, nem?? :wink:

Estrella: Remélem könnyen megy a mai nap.. holnap meg már mentek nézni, ugye???
Faithlessre képzeld nem akar Rajó elvinni... merthogy Ő bizony félt minket... Szerinte azok a bazedáré nagy hangfalak zárt térben elég kemények + úgyse tudnék a seggemen megülni és ne ugráljak azon a meredek lelátón majd... tényleg koncert-ugrálós fajta vagyok..... Szóval abban maradtunk, hogy ha majd megint jönnek a Szigetre elmegyünk akkor... Addig meg dvd... Így jártam..

Zizu: persze a fáradtságra lehet magyarázat....arra igen....

Mia: A cukker szeirntem nem rossz :)... inzulin viszont egy más tészta, kíváncsi leszek milyen eredményed lesz.. Elméletileg ha a 0 perces értéknek 5-szörösénél nagyobb a 120 perces érték, akkor van gáz.... illetve van egy referencia érték, és ha a felett van, akkor....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Estrella: sajnálom,hogy így indult a napod!! :(

Próbálj arra gondolni inkább,hogy a Te babácskád meg tökéletesen fejlődik!
Sajnos sokszor nem úgy alakul,ahogy szeretnénk,de azért NEM EZ a jellemző a terhességekre,ezért még ne vonj le semmilyen következtetést,és ne kezdj el félni!

Írtam már sokszor apum bölcsességét: Jobb megijedni,mint félni!!!

Azaz inkább éld nyugodtan a napjaidat,mintsem félelemben,hogy történhet valami...!
Ha lenne valami gond,azzal ráész akkor foglalkozni!
Ám ha folyamatosan aggódsz,ezzel is előidézhetsz gondokat!

Míg nem jöttem ide,eszembe se jutott még,hogy miután megvan a zebrás tesztem,még lehet bármi gond.
Úgy voltam vele,és most is így gondolom,hogy amint sikerült,nem lehet már semmi rossz!!! :)

(Amúgy a Life Network-ön épp a teherbeesés/mesterséges megterm. a téma...! :) )
Vendég

Andikám,a lelkembe látsz!!
Csodajó volt újra napsütésre ébredni! Ismét nagyon optimistának éreztem magamat!

Ám most van bennem egy kis harag,mert elbújt a napocska! :evil: :evil: :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem délutánra előjön ismét,mert terveim szerint kicsit kiülnék a kertbe legalább!! :D

Judit: nagyon klassz,hogy ilyen jól sikerült a tegnapi,és egyre biztosabb vagy a dolgodban! :)
Rendes volt S-től,hogy esélyt adna másnak is,ezzel méginkább szimpatikussá válik számodra :D

Nem tudok róla nyilatkozni,mert én nem ismerem,de ez tényleg rendes volt tőle :)
Vendég

Lányok,a tegnapi ebédem (hal+krumpli) után este hozott párom húslevest,meg isteni paradicsomban sült tarját,be is faltam gyorsan,ezekután még éjfélkor kimentem snidlinges túrókrémet készíteni,a felét be is faltam azonnal egy kiflivel :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

most még csak az unalomnak tudom be,de remélem hamarosan a baba irányítja majd ezen tevékenységeimet!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Andi: sajnálom,hogy nem mehetsz a koncertre,de R helyében talán én is így döntöttem volna :)
Vendég

Breki,
én is rengeteget zabáltam a +++ teszt előtt és állandóan azon járt az agyam hogy mit ennék még!
Aztán sajna az 5. hét környékén fordult a dolog :roll:
De addig legalább tömd meg magad!

Kép
judit0713

Judit: olyan éhes vagyok máris,hogy magam elé kaptam a további túrókrémet,de előtte felálltam a mérlegre...

Életemben először elértem az 50 kg-ot!!! :shock: :shock: :shock:

Lehetséges,hogy 6 nap alatt híztam volna 2 kilót? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Megmaradt gyógyszereket féláron odaadnám:
1 dob. Utrogestan 800 Ft/doboz - lejárat 2012
6 dob. Duphaston 500 Ft/doboz - lejárat 2015
1 dob. Adimet 500mg 120 db-os 700 Ft/doboz - lejárat 2011.11 hó
Ha szükséged van rá, írj a vreka1@yahoo.com címre

Kép
kikka

Judit! Szuper, hogy jól ment a tegnapi találkozó és hogy végre a vérzés oka is tisztázódott!Anno S. engem is csak azért válalt el szó nélkül, mert a régi dokim külföldre távozott. Pedig 1000%, hogy nem mentem volna vissza hozzá! De nekem is szimpatkus volt, hogy nem akarja "lenyúlni" más páciensét!
Pihenj sokat és minden jó lesz!
Andi: sajnos a fáradtság túl sok mindenre kihatással van. Ember (illetve orvos) legyen a talpán, aki kimerülten is 100%-on teljesít. De ne érts félre, ezzel nem akarok vitát szítani, tudom, hogy te más véleménnyel vagy S-ről. Úgyhogy bocs! :-)
zizuka
Budapest

Brekus!Én utoljára tini koromban voltam 50 kg! :D Hm.egyébként meg rádfér!

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok Csajok!
most jövök a BMC-ből,a cisztám megvan még :evil: ,de már csak 36mm nem 42mm!
vki szedett már Orgametril nevű gyógyszert???azt irt fel Sz?
köszi!
vikus82

Ezt ne sértésnek,hanem bóknak vedd!Irigykedem!Nincs nagy óhajom,csak kb: -6-7 kg.

Kép
Kép
missancsi

Vikus: ez jó hír,akkor sokkal kisebb lett az a fránya ciszta!! :D

Ancsi: én mostanában 45-46 kg körül voltam,leszívás napján az altatás miatt megmértem magam,hogy tudjak pontosat mondani,akkor voltam 48,mint már jóóó ideje :D

Ma reggel már 50-et mértem,bár nem tudom,mennyire jó a mérleg,de hátha :D
Vendég

Ancsi: dehogy veszem sértésnek,most először bírtam hízni, szerettem volna eddig is,de úgy látszik ágybanfekvés kell ahhoz,hogy le ne dolgozzam azonnal :lol: :lol: :lol: :lol:

de máris azon tűnődöm,mit ehetnék még :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ismered a kechapos szív nevezetű péksütit? :D

Kép
Kép
missancsi

Béku: Vasággyal, vagy vaságy nélkül?????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zizuka: Persze, kimerülten senki nem tud 100%-on teljesíteni, ezt nem is vitatom, én sem lennék képes rá, főleg hosszútávon nem.......De tartom magam ahhoz, hogy van amire a fáradtság sem lehet semmilyen körülmények között sem mentség.... :shock:

andrea-1

Nem ismerem,milyen az? :)

igazából nem is tudom,mit kívánnék,de úúúgy ennék valamit...
még nem jutottam ennél tovább azóta :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Judit,
örülök hogy ennyire jól sikerült az esti randi. drukkolok hogy jól tudjatok dönteni, bár szerintem te már döntöttél ;-)
a szigorú fekvés biztos segíteni fog és a mikulástól azt kapod ajándékba hogy újra pöröghetsz. :-)
emlékszel Mieza hematomája is eltűnt, mikor lelassított?

Breki,
egyél csak amennyit tudsz, mert aztán Vukkal már nehezebb lesz! :?
kertbe ücsörgés jó ötlet lenne, de ilyen időben?! legalábbis nálunk nem süt a nap. :?

Vicky,
nagy drukk délutánra!!!! :arrow: :arrow: :arrow:

Zsuzska,
ma apáink összefutottak :-) de én nem tudtam bemenni hozzád. :( Anyukám jött értem és már így is késésben voltam, szegény kint várt a kocsiban. de küldtem neked a pozitív energiákat ezerrel, mikor arra jártam. és persze most is mennek a babaragacsok. :arrow: :arrow: :arrow:

Andi,
koncertet ne bánd nagyon, lesz még rá alkalom.
döntöttél már hova mentek a karácsonyi babamozira?

mi: csüt helyett ma kellett ugye mennem, H. tündér volt, vittem citromot és kevert nekem a cukros lötyibe, dehát így is csodás volt brrr...
az uh-n mindent rendben lévőnek talált Sz. ügynök, holnap az istenhegyin majd még alaposabban megnéznek minket.
ha ott is minden oké lesz, akkor legközelebb csak karácsony után megyünk.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
most nem a kilóim száma a lényeg,csak hogy HÍZTAM!!! :D :D :D

amúgy egy szál semmiben mértem magam :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzska: sokat gondoltam ma Rád,remélem jól ment a dolog,és együtt növesztünk pocakot!!! :D

Zsuzsó: mivel napok óta nem szívtam friss levegőt,muszáj már kimennem,mert megőrülök :D

Sajnos itt sem süt a nap,de imádom a természetet,és ha csak a kertnyi jut is,részesednem kell belőle! :D :D :D :D
Vendég

Zsuzsó: Szuper!!!! :) És mekkora a Picúr???? Képet kaptál Róla? Karácsony után a 16 hetesre mentek már ugye, gondolom akkor 2 ünnep között???

Igen kinéztem a helyet, a 4d Genesis az, lassan majd lehet be is jelentkezek, hogy biztosra legyen hely.. :wink: .. bár még azért javában odébb van, csak az motoszkál bennem, hogy lehet hogy nem vagyunk egyedül azzal, hogy karácsony előtt mennénk, és hátha full-ház lesz... :shock:

andrea-1

Béku... akkor nem a bugyid nyomta a különbséget :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

andrea-1

Andi: neeem,de remélem nem is az Utrogestan!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku!
igen szerencsére kisebb lett! :D
De senki nem ismeri az Orgametril nevű gyogyót?
vikus82

Vikus... a cisztamasszírt nem próbáltátok??
Ezt a gyogyót én sem ismerem... gugliban nem kerestél rá, esetleg hátha valaki írt róla valahol.... :?:

andrea-1

Vikus: nem ismerem ezt a gyogyót,de Andi jól írja,a neten mindent meg lehet tudni a gyogyókról :)

De bízz a dokkban,ő tudja,mi lesz jó!! :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?