A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ancsi,
már csak 3 nap! te is egyél ám jó sokat, amíg még tudsz Vuk előtt. persze nem törvényszerű, hogy nálad és Brekinél is lesz émelygés, de inkább menj tutira! :-)

Estrella,
sajnálom a rossz hírt, de ez nem általános. veled minden oké lesz. mikor is mész a dokihoz? kéne már egy vonalzó neked is! :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Viszont rákeresve találtam egy furi sort:

[quote]E írta:ndometriosis: Napi 1–2 tabletta legalább 6 hónapon keresztül.

endóra is adják ugyanezt a gyogyót? ez lenne,amit nekem is ajánlottak,hogy 8-9 hónapig kéne kezelni az endómat VAGY baba?! :shock: :shock:
Vendég

Brekus!Kechapos szív itteni pékség speckója, a városban mindenki ismeri, egy időben minden nap ettem, csak úgy jöttek rám a kilók!Péksütibe van bugyolálva vékony csíkokra vágott sonka,mindez teli kechappal!Naon fini! :D Nekem tiltólistán van! :cry:

Kép
Kép
missancsi

Zsuzsó: hááát,ismerve magamat,tuti nem kerülhetem ki Vukot :lol: :lol: :lol:

de nem érdekel az sem,csak jöjjön mááár!! :D
max eszem,és kijön :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Zsuzsó,
gondoltam ma rád, ezek szerint túlélted a cukor-kúrát...brrrr...rágondolni is rossz!
Holnapra Istenhegyihez drukkok, bár mi más lehetne mint jó eredmény???
Igen, nekem is Mieza jutott eszembe, de már nem emlékszem hány hét fekvéssel böjtölte ki a hematomát :roll: Nekem reggel megint volt egy kis barnázás, de most már legalább nem tojok be tőle!

Zsuzska,
remélem már túl vagy az inszemen, és hamarosan záróval a kezedben libegsz haza! Ragacsokat én is útnak indítottam :arrow: :arrow: :arrow:

Andi,
szerintem is minél előbb kérj időpontot, tuti dömping lesz karácsony előtt!
Furi hogy mi mindenből lehet nagy üzletet csinálni ünnepekkor :shock:

Viki,
gondolom már zabszem se fér fel :roll:
Nagyon drukkolok ám a ma délutánhoz!!!

Breki,
hízogass csak, majd leszalad 1-2 kiló ha a baba már piszkálgatja a gyomrodat :lol:

Ancsi,
már csak három nap! Úúúúgy várom hogy gyere a jóóóó hírrel :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára judit0713 2010.11.23 12:46-kor.

Kép
judit0713

Na akkor a laptető:
Macsekéknak: nem kell részleteznem..... :wink:
Zsuzsó: Istenhegyire holnapra :wink:
Zsuzska: inszem-megtapadás-pozitívteszt :wink:
Ancsi: megtapadás-pozitívteszt :wink:
Béku: megtapadás-pozitívteszt :wink:
Vikus: ciszta monnyon le :wink:
Heni: Tüű jókat mondjon :wink:
Vicky: VIZSGÁHOZ!!!! :wink:
Estrella: jókat mondjon a doki :wink:
Kispatak: Bárányka észheztérjen :wink:
Judit: haematóma monnyon le, és végre nyugodt várandóssága legyen :wink:
Mia: jó legyen az inzulin eredmény is :wink:
Sajti: majd kezdéshez :wink:
Kissangyal: majd kezdéshez :wink:
Eszter: majd kezdéshez :wink:
és ha még marad kicsi, akkor Vukk is kapjon belőle, hogy békén hagyja a mai ebédemet... :shock: :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Bárcsak randizhatnék Vukkal!Szédülnék is, bármi jöhet!!!..csak Világvége ne!Márpedig ha nem lesz okés a péntek akkor begyogyizok!Persze bízom,hogy itt van(nak)a babók,de őszintén?!...ugyanolyan ürességet érzek mint a múltkor!Pedig most annyi mindent megtettem ,megteszek értük!

Kép
Kép
missancsi

Már mindenféle verzió lejátszódott bennem!Nagyon szeretnék a meghatottságtól sírva kijönni Sz.-től!

Kép
Kép
missancsi

Andi
Igen, holnap már megyünk megnézni… Utánanéztem, most 26 mm-esnek kéne lennie, remélem legalább akkora lesz!
Rajó meg nagyon aranyos, ahogy óv, én is félnék a koncerttől, főleg, ha nem tudsz a popsidon maradni :)

Béku
Remélem olyan a sors, hogy ha már ennyit vártunk a babára, akkor nem lesz vele gond…
Nagyon bízom benne, hogy csak az eleje volt nehéz!
Mondjuk a kolléganőm úgy volt vele, hogy az ő babájának semmi baja nem lehet, de persze jobb így, mintha mondjuk beteg baba születik.

Elég jó kajákat kapsz :)
Tudsz már eleget inni?
Ja, egy ismerősöm azt mondta, hogy ő úgy csinálja a túrógombócot, hogy főz tejbegrízt, ha kész, abba bele a túró, gombócokat formál belőle és meghempergeti pirított zsemlemorzsában… Én nem heteek az IR miatt, de te nyugodtan, állítólag nagyon finom és egyszerű…
Nem hiszem, hogy 2 kilót híztál volna pár nap alatt, talán csak víz...

Judit
Na, jó, hogy elmentél a dokinőhöz, legalább tudják, mitől vérzel és nincs több idegeskedés. A többi doki nem látta???

Zsuzsó
Na de jó, akkor minden rendben veletek!!!

Én holnap megyek dokihoz, drukkoljatok!!!
Addig nem szeretnék vonalzót csinálni, nem vagyok babonás, csak még nagyon kétesélyesnek mondta a dolgot...

Csajok, ez a csicsóka ehetetlen :(
Anyu jót akart, én meg örültem neki, hogy milyen sokat ehetek, mert alig van benne szénhidrát, de szerintem hazamegyek és kidobom a maradékot :(
estrella22

Ancsi: legyen még egy kis hited,már csak péntekig kell kihúzni!
válassz az ajánlott filmek közül egyet,és kösd le vele egy picit a figyelmedet! :D

Judit: tessék szépen betartani az orvosi utasításokat! :D
úgy látszik még időnként próbálkozik ijesztgetéssel a pecsételés,de már tudod,mit hogyan kezelj :)

igyekszem sokat enni! :D
Vendég

Estrella:
Nehogy azt hidd, hogy túrógombócot mi nem ehetünk....:) Majd minden jókajának van ám alternatívája!!!!!! :)
Tessék:
http://www.macosz.hu/zabpelyhes-turogomboc.html

Én ugyan még nem próbáltam...de most így, hogy szóba jött, szeirntem egy bablevessel tuti hétvégi kaja lehet.... (oké Rajónak valami hús is kell, mert Neki az az étel..de én lehet kipróbálom majd a közeljövőben) :wink:

andrea-1

Húúú,Estrella,nem mertem írni,mikor a csicsóka főzeléket felvetetted,de úgy egy éve én is bepróbálkoztam,és valami borzalmas volt már csak főzve is...!!! :shock: :shock:

Jól hangzik az a fajta túrógombóc is,de szeretem a sajátot is ;)
Muszáj voltam éjjel legyártani a túrókrémet,megkívántam... :roll: :roll: :roll:

Mivel megnyugtattak a hozzáértők,hogy ez a tea nem fog ártani,főleg 1 filter/nap,ezért ennél maradtam!
Így aztán lecsúszik minden nap a 3 liter (!!!) :D
Nagyon büszke is vagyok magamra :)

A kajáim jók (voltak),kérdés,hogy most mit fogok enni :?

Azt hiszem hőemelkedésem van...!!
Nagyon melegem van,és úgy érzem lángol a testem...
Ez normális,vagy hűtsem magam?
Vendég

Vikus,
én sem ismerem a gyogyót, de bízz a dokiban. :-) a legjobb helyen vagy.

Andi,
köszi a laptető szeletet. :wink:
szerintem is kérj mielőbb időpontot a karácsonyi dömping miatt. :shock:
igen a két ünnep között 28-án megyünk és az már az AFP lesz. ti mikor mentek? gondolom mikulás után nem sokkal. :wink:

Judit,
köszi a drukkokat, szerintem Miezának kb két hét fekvés volt. nyugi, mikulásra nálad sem marad nyoma. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Lányok,
El tudja nekem valaki küldeni a vetélős Fülöp-doki elérhetőségét?
estrella22

Zsuzsó: Ahogy mondod.... :) 6-án afp a Jánosban, 7-én pedig majd jelenés Sz-nél .... :lol:

andrea-1

Kukk,

Vikus,
én szedtem azt a gyogyót 1x, de fogalmam sincs hogy kinél és miért.

Judit,
pihenni, pihenni, pihenni.

Zsuzska,
drukkjaim.

Kisbeeka,
neked nem is kell mondanom :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzsó,
örülök Nektek.

és csatlakoznék Andreához a felsorolásban.

cupp

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

ja Andikám,
a válaszok lemaradtak, babánk 6 cm és kaptunk ufo képet.
hátha holnap lesz kevésbé ufo, akkor próbálok feltenni. :-D

Kubu,
hogy vagytok?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Estrella,
Beni meg talán Sajti szokta tudni asszem.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó,

nem jól, én csupa takony, Liza nem eszik tegnap óta, szinte állandó orrszívó-porszívóra van kötve, (mókás mert Marcus az első 12 hónapban egyáltalán nem volt beteg).
Marci okés, nagyfiú már, imádom, készülődök a 2. szülinapjára.
próbálnék jönni, de nem tudok Liza eléggé osztja az ívet, kemény vele, főleg a nyugodt fiam után.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: tudom-tudom... ;) :lol: :lol: :lol:

Jobbulást Nektek!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Kubu,
ez nem jó hír. :-( gyógyhullámokat küldök nektek jó sokat.
ez a porszívos dolog nagyon rosszul hangzik. :-( doki biztat legalább valamivel?
még jó hogy Marcus bölcsis lett és így kicsit kevesebb jut rád napközben. lesz nagy szülinapi buli?
tesódék jól vannak?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Én most csicsis..
Talán kiizzadom a lázat,már a fejem is fáj... :?
Vendég

Köszönöm Csajok! :wink:

Kiszámoltam,ha dec 10-én megyek vissza és nincs cisztám akkor Sz elkezdi a situmt,de bele esik a karácsony és a szilveszter,hogy szokott lenne ha közvetlenül karácsony elött vagy a 2 ünnep között kell az inszemet csinálni???!! :shock: :shock: :shock:

Kubu!
Lizácskának jobbulást!

Rákerestem a gyogyóra,de vmi olyan irnak,h nem csinál menstruációt,mert a méhnyálkahártyát elsorvassza! :shock:
vikus82

Jóisten úgy döntött,hogy ad nekem még egy kis napsugarat,mire picit felkelhettem,úgyhogy kb. 10 percet kint töltöttem a friss levegőn a napon! :D :D :D

Annyira jólesett!!! :)

Leraboltam a csipkebokrot is,az is klassz volt :D
Vendég

Vikus: stimmel,amit írsz,nekem az endometriózisra akartak felírni valamit,ami ugyanezzel jár,amolyan klimax-félét okoz,elmarad a menstruáció,így nem táplálja az endometriózis-cisztákat!!!

Úgyhogy ez esetben ez jó dolog!
Így tudja legyőzni a cisztát!

Furán hangzik,de legalább Neked nem 8-9 hónapig kell szedni :)
Vendég

Vikus,
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem úgy rémlik, hogy 2 ünnep között nemigazán csinálnak beavatkozásokat a BMC-ben.... :cry: Remélem rosszul emlékszem, de inkább kérdezz rá telón, hogy nehogy csalódás érjen... szerintem... :shock:

KUbu: a kis Pöttömpannának jobbulást kívánok én is!!

Béku: Zsíííííír :) Told is a pozitív energyt a gyereknek ezerrel :)

Na csajok, addig mondtátok, hát bejelentkeztem a 4d genesisbe dec. 17-re, az egy pénteki nap, ha minden igaz, Rajó pont onnantól év végéig szabin lesz itthon velünk (legalábbis így adta le a szabi igényét és remélem nem húzza a mhely keresztül a számítását.... :shock: )
Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a telóban, kérdeztem, hogy akkor (17. hét vége) látszani fog-e már a lába köze is?... :lol: Azt mondta a hölgy, hogy az már nagy eséllyel a 14-15. héten is látszik... úgyhogy amikor mi megyünk már biztosan fog..... :wink:

andrea-1

Andi: de klassz hírek!!! :D
Jól tetted,hogy lefoglaltad az időpontot,így legalább tuti meglesz Karácsonyra!! :)

Jó lesz a friss fotó karácsonyi ajándéknak anyudnak! :D :D
Ráadásul már tudva a nemét is... ;) :D

Ahhoz képest,hogy semmi nem történik velem egész nap,nincs kihez szólnom,és még filmet se néztem,egész jól eltelt :D

Persze messze még a 9 óra,mikor apa is hazaér :D

A decemberi beavatkozás-dolog nekem is így rémlik,mikor én terveztem,hogy akkorra halasztom a munkahelyem miatt ( :evil: ), hogy dec. 20. után nemigen dolgoznak bent,de aztán lehet,hogy inszemre más vonatkozik,mint lombikra.

Bár ahogy eszembe jut,hogy Bruminak az aug. 20. miatt is kimaradt...hááát,akkor a Karácsony sem lehet nagyon másként... :?
Vendég

Kubu,
gyógyhullámok itt mennek :arrow: :arrow: :arrow:

Vikus,
nekem is kétséges a dolog, mert tavaly nekem pl. a hsg-t sem csinálták meg a két ünnep között, ezért csúsztunk egy hónapot a kezdéssel...de arra már nem emlékszem, hogy a bmc vagy a röntgenesek nem dolgoztak :roll:

Kép
judit0713

Csajok!
de akkor meddig fog stimulálni Sz?január elejéig?az hosszú?meddig szokott tartani a stimu?12-16nap?
tök depi lettem ettől a cisztától! :evil: :evil: :cry:
vikus82

Vikus: nekem a hosszú stimu 24 napig tartott,mármint a szuri része,de az a ciklus 21. napján kezdődött.

a rövid stimu szuri része 11 nap volt,13.-on már leszívás :)

Mikor mész hozzá vissza?
Vendég

Megnéztem én is Noni-babát!! :D
gyönyörű kiscsaj :) :)
Vendég

Jobb ha telón rákérdezel erre a két ünnep közötti időszakra!
Nekem az egyik inszemet pl.:Húsvét hétfőn csinálták meg! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Vikus,
szerintem attól függ dolgozik-e épp a dokid. mi legalábbis nem tudtunk menni tavaly mert a dokinő szabin volt. asszem. de inkább kérdezz rá.

Andi,
akkor az AFP időpontjában is már lehet hogy megmondja ügynökünk a baba nemét? :wink: :wink:
nektek van már nevetek?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Béku!
elég rosszul hangzik a gyógyszer hatása :? :? :?
Pénteken kezdem szedni,és úgy számoltam dec 10-én vissza Sz-hez,de attól félek,h a ilyen hajlamos vagyok a cisztára akkor lehet a tüszőrepiktől meg a többi gyogyótól megint lesz... :shock: :shock: :shock:

Ancsi!
köszi,Nekem is inszem lesz,talán az nem olyan nagy meló... :D :D
vikus82

Vikus: nálam jobban nem lehetsz hajlamos a cisztákra,hisz a teljes hasam tele van endometriózis-cisztákkal,mindkét petefészkemből többet is eltávolítottak pár hónapja,az államról 2x operáltak ki cisztákat,és már 2 stimuláción vagyok túl anélkül,hogy újabbakkal gyarapodtam volna! ;)

Az endometriózisra a legjobb megoldás a baba!
épp azért,mert 9 hónapig nem táplálja a vérzés,és vissza tud húzódni!

Picit tekints el attól,hogy milyen hangzása van annak,amit olvastál,nem kell Neked mindent elolvasni,bízz az orvosodban!!!

2 hét alatt SEMMI olyan nem történhet a gyógyszer szedésével,amitől tartanod kellene :)
Vendég

Nem hiszem,hogy a meló nagyságától függ,hogy megcsinálják-e mert azért ha belegondolsz,sokmindenkinek kell bent lennie ahhoz,hogy akár egy inszemet,akár egy lombik beültetést meg tudjanak csinálni!

Legalábbis én pénteken sokmindenki kezén mentem keresztül azalatt a 2 óra alatt,amit ott töltöttem.

Csak a műtőben kb. 5-6 ember volt,plusz a biológus(ok),plusz Misi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,aki a kis kocsikával felvitt a szobámba,fent pedig szobánként volt egy-egy BMC-s,aki felügyelt ránk,hogy minden okés legyen!
Vendég

Sziasztok!

Most csak gyors helyzet jelentés!

Ma meg volt az inszem,már megint kevés spermát sikerült produkálni,de attol eltekintve bizunk a sikerben.

Mindenkinek köszönöm a drukkokat és a sok-sok pozitiv energiát,úgy néz ki ebböl ma mindenkinek jutott,ma mindenkinek csudi jó kedve volt a BMC-be.

Most csak ennyi,mert a férjem ágyba parancsolt.
Holnap jövök részletesebben.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska: biztos minden jól sikerült!!! :D
Neked mikor lesz eredmény? Nem vágom,hogy az inszemnél hogyan számolják :roll: :roll: :roll:

nagyon helyes,hogy ágyba küldött az urad :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok csajok!

Zugban vagyok veletek folyamatosan, képben vagyok:D

Ma voltunk Z-nél, long protkóval fogunk menni.
Béku, asszem neked az volt!? Segítenél? Én bárhogy számolom, nem stimmel. Illetve a 24. nap az pont dec 31. lenne :shock:
Merthogy dec. 8-án leszek a 21. napon. Decát írt fel.

Nemigazán találtam olyan leírást a neten a longról, ami teljesen érthető, ezért kérnék egy kis segítséget.

puszi mindenkinek
carla1227

Szia Carla!A múltkor nekem is long volt!Ha jól emlékszem 21.napon kezdtünk, kb.:2 hétig csak a reggeli Decapeptilt kaptam, utána 11 napig reggel Deca.,este Merional és Gonal és ezután tüszőrepi és leszívás,majd beülti!

Kép
Kép
missancsi

csajok,
szerintem nem kezdenek olyan stimut amit nem tudnak befejezni, főleg lombikot.
az inszemnél még szóba jöhet hogy terminált lesz a vége, de azt is biztos csak végső esetben választják.
szóval no para, tessék készülni, aztán szúrni és várni a babákat! :-)

ma tényleg jó nap volt a bmc-ben Sz-nél láttam 4 pocakos kismamit, szerintem 3 közülük már a 35 héten is lehet hogy túl volt. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Béku!

Ooo akkor nem szóltam ciszta ügyben,de Nálad már ott a gyógyir a pociban! :wink:
vikus82

Ancsi,
fogsz tesztelni otthon?

Zsuzska,
aranyos az új vonalzó! :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

:D A :? párom most hozott egy spéci tesztet,(remélem 2 csíkosat vett??!) :lol: de rámparancsolt,hogy csak pénteken használhatom el! :lol:
Szerintetek teszteljek és ha igen mikor mutatná ki a babókat?

Kép
Kép
missancsi

A két első ikon nem is értem hogy került a szövegembe??!

Kép
Kép
missancsi

Carla: nem biztos,hogy mindenkinek annyi volt,nekem maga a szúrás volt 24 nap,és rá 2 napra a leszívás,plusz 5 nappal később a beültetés.

Lehet,hogy mondjuk 30-án behív a doki,megnéz,és azt mondja,hogy másnap add be a tüszőrepesztőt este,és akkor 2-án leszívás.
Ez lehetséges,de bízd rá a dokikra!

Tudnak ők azzal a szurival variálni,hisz nekem is hosszabb volt a stimu,mint másnak,azaz ha ebből indulok ki,akkor picit tudnak csúsztatni a megfelelő adagolással!!

Decát 11 napig szúrtam,mire menni kellett az első UH-ra,és felírta Sz a következő szurit.

Június 21-én kezdtem,júli 2-től kaptam újabb szurit,július 16-án leszívás,és július 21-én a kezdésre 1 hónappal beültetés,és 30-án volt az eredményhirdetés.
Vendég

Vikus: remélem megnyugodtál,a lehető legjobb kezekben vagy!!! :D

Ancsi: ezek szerint tesztelsz :D
én aznap tesztelnék csak,hamarabb nem biztos,hogy kimutatja...és akkor letörsz,mint a bili füle,pedig a babók már ott viháncolnak a pocakodban :D

Nem vagyok 100%-ig biztos,de asszem én nem fogok tesztelni...
Előzőleg is rossz volt,azt hittem már szívrohamot kapok,mikor belemártottam a tesztet,és hiába szuggeráltam a 2 csíkot,erre Sz meg azt mondta,pozitív lett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval aznap max a vérvételt tartom értékelhetőnek,kivéve persze az ikreket,mert a magasabb HCG-t talán a béna vizeletes tesztek is kimutatják ;)
Vendég

Zsuzska: így a vonalzód segítségével máris választ kaptam a kérdésemre,akkor 17 nap van eredményhirdetésig.

Nem irigyellek,ezt a 12-t is nehéz kibírni :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok, valami nagyon jó hírrel akartam jönni. De úgy néz ki nem jön össze, és most elég magamba vagyok zuhanva.
Voltam ma terheléses vv-n. Na az egy dolog hogy a 16 éves fapados kölcsön Suzuki nem indult reggel mert égve hagytam éjjelre a lámpát és leszívta az aksit, mert az én autóm automatice lekapcsolja a lámpát. Úgyhogy taxival mentem a rendelőlbe. 6szor szúrtak, ebből 3 szor sikerült, az utsó a csuklómból. A hab a tortán, hogy a fele kért dolgokat véletlen elfelejtették a laborban megnézni. Pajzsmirigyet, prolaktint és társait. A cukor, inzulin megvan, de arányaiban rosszabb mint a legutóbbi eredményem és baromira nem értem miért, és annyira elegem van a várakozásból, hogy az ember odafigyel és mégsem...egyszerűen nem értem
Ezek lettek az eredmények:
Glükoz
0 4,4
60 6,1
120 6,3

Inzulin
0 2,6
60 55,6
120 35,6

A múltkori:
glükoz
0 5,7
60 7,9
120 7,7
Inzulin:
0 8,9
120 52,2

Szóval összességében a 120as érték jobb lett, viszont a 0-ás érték 13szorosa lett. Múltkor csak 5-6szorosa lett. Mondjuk a cukor most nem súrolta a határértéket legalább.
Lányok valakinek van véleménye az értékekről? köszi előre is.
ann74

Sziasztok lányok!
ma voltam Fülöpnél,Ő műt pénteken,be kell mennem csüt.ön,nem tudtam meggyőzni arról,hogy nem akarok méhszáj tágítást egy éjszakán át.
nem tudtok abban segíteni milyen fájd csillapítót lehet bevenni ami hatásos?
Nagyon félek,és elkeseredett vagyok,nem tudom hogy bírom ki,a bmc-s beavatkozásokat is nehezen viseltem.
borzasztóan érzem magam,aztán 6 hónap pihi.majd ivig kezelést javasol.
Mondtam neki ,nem lesz erőm.Azt mondta dehogynem.
a legrosszabb,hogy a mai napig megvannak a tünetek,egész nap hányingerem van.
Küldjetek egy kis energiát! :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ritabmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?