A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Lányok, annak a böhöm háznak anyósoméknál is fontos funkciója lett volna :lol: Ott laktunk volna az emeleten :shock:

Móni, azért ez a telefon nem semmi lehetett :wink:

Irina, majd megoldjátok olyan tologatós fallal, mint a japánok :wink:

Mai új szavak: medúza :wink: , rózsa.
Pötyög épp a telefonnal 8)

Áronnak is jó nyelvérzéke lesz ezek szerint.

Jaj, jön R.

Kép
vindolanda

Vindo kit hiv? Áron is néha fehivja az apját :shock: van , hogy internethez csatlakozik :roll: De küldött már smst is. :-)

Vindo de jó volna neked is az emeleten!

Medúza :shock:

Heni
KépKép
heni81

Zenélteti, belép a játékokba, fotóz vele, a rádiót tekergeti.
Csak néha hív fel embereket, ezt a híváslistából tudom. Amúgy ha rossz helyen jár, kilép belőle.

Kezdetben bénázott vele sokat.

Ja, G. telefonszámláján azért volt 500 ft internet :roll: :lol:

Kép
vindolanda

Irina kastélypark :lol: :lol: :lol:
azt még nem, de a csirkéket és a disznókat az udvarról már igen.
nekünk is majd azért kell pár év múlva bővíteni, mert kell majd Grétikének saját, tesómentes terület :)

hoztam pár képet:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép na itt látszik milyen béna lett a fejem :(

Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hát igen, anyós meg én kész kabaré :lol:
Szedhettünk volna belépőt vagy eladjuk a közvetítési jogokat egy tévétársaságnak 8) :lol:

Vindo Rugó nagyon profi :D

Heni nagyon szuper, hogy a gyerekek értenek=tudnak szlovákul is :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

halihó :)

Móni!
majd beültetem kőcöket a kocsiba Apjukkal együtt aztán elmegyünk :) hajhullás majd elmúlik és különben is jól áll Neked a rövid :)
mindjárt küldök püt :)

Vindo!
jót nevettem a normális gyerek megjegyzéseden :) rajz tök jó :)

Irina!
szombaton megyünk hugival HP 7/1-et nézni westendbe,nem jösz? bár gőzőm nincs mikorra foglalta hug a jegyet :oops:

:arrow: mennem kell :(

KépKép
viranka

Móni!
dinkanőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő,jól álla rövid haj hidd már el :) s jók a képek :)

Dóri!
nagy kalappal a hétre,sikerülni fog minden :)

Nekünk R-val 2 szobás lakásunk volt ugye 3 galériával :) imádtuk,de nem volt egyáltalán gyerekbiztos :)
Itt Apuékkal egyíütt lakunk,igaz voltak viták,de ált. mindent norm. meg lehett beszélni.Alkalmazkodtunk egymáshoz :) na öcsel ez qva nehéz :evil: .Szerintem Móni anyósához lehet hasonlítani :)

:arrow: lefőtt a kv :)

jah és tegnap este olyan sikeresen elaltattuk a gyerekeket h. hajnal hn1kor jön R. a gyerekszobába nem akarok betakarózni :) :) szóval kb. f9kor kidőltünk családostul :) 1kor meg kitalálta Apa h. nézzünk filmet mert Ő kialudta magát :shock: :shock: :lol: :lol:

KépKép
viranka

Hahó! Mi is megvagyunk, Túl egy kis fosin-taknyin-köhögésen.

A mi lakásunk nem volt ugyan pici, de az elosztása miatt rengeteg kihasználatlan helyiség volt benne.
Azt hiszem most megfelelő méretűbe költöztünk. 8)

Móni! :) http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 5084992858

A hajad pedig tök jó lett te dinka! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

helló Mesi :) :)

Bálint nagy kedvence most Matuka meséi (v. micsoda) a Verdákból.kb 50* látta és mindig röhög rajta :)

KépKép
viranka

Na, R. leült mesét nézni, hátha úgy marad tíz percre :roll:

Móni, nem rossz a rövid haj, hidd már el :!:
Ez a nagykarácsonyi út nem lehetett rossz.
Gergőnek iszonyatosan jó haja van 8) Aranyos :wink:

Viranka, néztetek filmet végül?

Ilyen kollektív kidőlést mi is szoktunk csinálni :roll:

Szia Mesi.

Kép
vindolanda

Vindo :) nem :oops: :lol:
mi így kollektíven még nem dőltünk ki :)

mennem kellene Míráért(lehet megyünk gyöngyfűzésre is :) ,de Apa vhol kint az udvaron
töltsd le Matukát :) :) van ufós,boxolós,rockzenés,nyomozós,tűzoltós :) bikaviadalos :)
http://www.youtube.com/watch?v=JJkF4TIVCAw

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Ma munkanapom van, de csak tízre kell odaérnünk. Keltem lassan Rugót.

Tünde jutott eszembe tegnap, hetek óta eltűnt :shock:

Hú, a Verdákat nem ismerem, így Matukát sem :wink: De megnéztem ám :P

Megyek is :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Verus, nekem a szombat sajnos nem jó, az mindig nagyszülős nap... :-( akkor jó HP-zést Nektek! Lehet, h megpróbálom pénteken délelőtt megnézni, akkor elvileg belefér.

Isten éltesse névnapját Emmát! :-)

A változatosság kedvéért megint kezdek megbetegedni. Szerintem a testemnek egyszerűen elege van a nyúzásból, ami oké, csakhát nyilván én lennék a legboldogabb, ha végre hátradőlve lazíthatnék. :shock: Mindegy, ma itthon dolgozom, hátha egy nyugalmasabb nap segít rajtam.
irina

Ja, Verus, Vindo, Ádi nagy Verdák- és Matuka-rajongó ;-)
Láttam a 2. részének a trailerét, nem igazán tetszett... titkosügynökbe mennek át. :?
irina

Sziasztok Lanyok!

Itt vagyok ujra, eleg balszerencses idoszak all mogottunk... :? Eloszor is elromlott a laptopom a nagy munka kellos kozepen, a baratnomhoz futkostam a rendeleseket, meg egyeb fontos teendoket intezni... :? Futesunk meg mindig nincs....ket es fel hete....a tulaj ugyebar probalkozott mindennel, hogy ne kelljen a bojlert kicserelnie, de nem sikerult megcsinalni, igy szombaton kicsereli, nagyon remelem, megoldodik vegre. kint minusz fokok vannak mar ejjel, nappal is 5 fok alatt van. Csodak csodajara a gyerekek meg csak nem is nathasak, en viszont megbetegedtem. ket het mulva vizsgam lesz, arra is keszulok ezerrel, csupan egy jo dolog tortent mostansag: meghosszabbitottak egy honappal a szakdoli leadasi hataridejet.

Kozben megvalami, amit nem reszletezek, az egyik fajta segely, amit kapok ugy nez ki, hogy kb egy eve nem jar, amire most az evente torteno ellenorzes utan jottek ra...meg az is lehet, hogy azt az osszeget vissza kell fizetnem. ma megyek be, kaptam idopontot. ezek a dolgok mindig csostol jonnek, de egy dolog vigasztal, ezek utan mar csak jo dolgok johetnek... :D

most ne haragudjatok, nem tudok reagalni, mert rohannom kell, de majd jovok. kisbetus mondatkezdesek oka, hogy Alex kiszedte a gombot, igy nem mindig sikerul rendesen lenyomnom.. :?

Puszi
Vendég

Sziasztok Lányok!
Újra itt. A múlt héten nagyiztunk egyet. Jól sikerült, most pedig rázódunk vissza a hétköznapokba.

Viranka!
Mi sem ismertük Matukát, de most megnéztem. :)

Móni!
Csatlakozom a többiekhez, a hajad szuper lett!!!!!!!!!!!!!!
Szépek a gyerekek is, Gréti látom jól érezte magát!
Hogy alakul az oviban alvás a héten? Olvastam, hogy az éjjelek nehezebbek voltak így.
Remélem megkaptad az utalást!

Vindo!
Jó munkát!
Nagyon jó képet készítettetek! És olvasom, hogy Rugó egyre beszédesebb! Ennek örülök! :)

Irina!
Nehogy lebetegedj! Szedsz valami immunerősítőt? Nem ártana!
Apósodék lakása viszont most retro hatású nem? Látod, ezért felesleges újítgatni, előbb utóbb újra divatba jön minden! :wink:

Én is azon gondolkodom, hogy valamiféle térelválasztás kell majd a gyerekeknek, ha növögetnek, mert mi is 2 szobásban élünk. Nekem nincs bajom vele, megjegyzem én úgy nőttem fel, hogy a másfél évvel fiatalabb öcsémmel 1 szobán osztoztunk 18 éves korunkig. Nem lett semmi bajunk azt hiszem...

EMMÁCSKÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!

Kép
gica1

Emma boldog névnapot!!!!!!

Vindo jó munkát!

Niki jaj :(

Irina egy gyors kúra! előzd meg a bajt!

Gica meglesznek a gyerekek együtt!!! egyébként mi is egy szobában voltunk, akkor kellett nekem új szoba amikor 18 lettem és elekezdett udvarolni a zuram:-) előtte nem zavart tesóm, koleszben voltam, lehet azért is.

Heni
KépKép
heni81

Heni!
Szerintem sem lesz gáz. Végülis az én korosztályomban szinte mindenki a tesójával volt egy szobában és felnőttünk...

Péterke ovizik? Hogy ízlik neki?
Én ma megyek fogadóórára. Amikor viszem, hozom őket, alig tudok pár szót váltani az óvónénikkel, mert ott csüngnek rajtam...

Kép
gica1

Gica szeret járni, az óvónők szerint nagyon jól érzi magát és én itthon látom , hogy rengeteget fejlődött:-)4 szlovák éneket megtanult, 4 magyart és mind 2-3 versszakos. De akarja tudni, mert a többi már tudja és éneklik a kisfiúk , kislányok az oviban, anya énekeljük mi is együtt:-)

Heni
KépKép
heni81

A diófás ének:

Kiszáradt a diófa,
Nem játszhattunk alatta,
Majd kizöldül tavaszra,
Majd játszhatunk alatta.

végül felhivtam az óvónénit és megkérdeztem:-)

mosta hull a pelyhest tanulják, meg egy sk mikulás éneket is, de Péterke már tudja:-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Niki jól összejött most minden nektek :?
drukk, hogy ne keljen visszafizetni++++++++++

Heni milyen jó, hogy Péterke mégis ment oviba :D
Grétikéék sok mondókát tanulnak meg rajzolnak.

Köszönöm szépen mindenkinek a hajdicséreteket. Majdcsak megbékélek vele én is :)

Vera gyertek, akár a hétvégén is :D

Mesi :lol:

Vindo feladtam :)

Gica na végre, már hiányoltalak :D
biztos megkaptam, még nem néztem :roll:

Irina gyors kúra mielőtt komolyabbra fordul+++++++++

Ma csibi nem ment oviba, az éjjel csúnyán köhögött. Most itthon van, kúrálom, de nagyon fárasztó szegényke :? nyűgös és kezelhetetlen :roll:
Holnap meg megyünk vérvételre.

Mai menü: nyeles husi (csirkecomb) és sült krumpli, mellé még cékla is.

lefőtt a kávé :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Köszi a köszöntést..de áprilisban tartjuk neki hogy ne legyen olyan közel a szülinapjához, karácsonyhoz...:-)

Móni: jól áll a rövid haj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja és Gréti anyássága majd csillapodik.... nálunk is ez volt bölcsi kezdéskor..ugye megszokta hogy mindig velem van......de nagyon megszerette a bölcsit...és megszokta az új rendszert..1-2 hónap múlva már minden a régi volt..szóval ez normális....:-) puszi

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Hogy vagytok?

Én túl a hét felén, de azért még sok van hátra... Még 2 vizsga pénteken... :(

Úgyhogy több időm nincs, de beugrottam... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Emmának boldog névnapot azért :P

Dóri, mindent bele :D

Móni, köszönjük szépen.

Rólunk: ma G.nek kellett az autó Bp-en van, és olyan korán kell ott lennie, hogy a db-i vonatot nem érte volna el innen. Így ma a szomszéd srác visz minket Rugóval, és busszal jövünk majd haza. Kalandos nap lesz.
Keltem is Rugót. Jók legyetek.

Kép
vindolanda

:shock: :?:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

nagyon jó akciók vannak a Tulliban:
http://www.tulli.hu/specials.php?cPath=2

Rendeltem is a fiúknak egy farmot , keresztfiamnak meg a Péterkének már megvásárolt angolos játékot, most 40% olcsóbb, ha valakit érdekel.
Farm: http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=23412
Angol:http://www.tulli.hu/product_info.php?products_id=16380

Tök jó játékok vannak leárazva. Érdemes körül nézni.

mi megvagyunk, Áron alszik, lehet csatlakozom, egész d.e takaritottam, mostam, főztem...kicsit elfáradtam:-(

Heni
KépKép
heni81

Móni, megérkeztek a dvd-k, hálásan köszönjük. R. épp nézi, addig akarok fürdeni. G. csak éjjel érkezik.

Ma este busszal jöttünk haza, R. jól bírta még átszállással meg vagy 2 km sétával is :roll: Felpakolva :shock:

Heni, aludtál végül?

Na, engedem a fürdővizet.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Heni sikerült pihenned?

Vindo örülök, hogy odaért :lol:
ügyes volt Rugó. Már egyre több mindent és egyre hosszabb ideig bírják.

Ma volt itt HP :?
Rögtön kötekedett. A köhögő, lázas Grétit ki akarta vinni benti ruhában az udvarra, kabát és sapka nélkül!!! Majd megint kiverte a hisztit, hogy hideg van nálunk. 23 fok volt :roll:
Vett egy ruhát Grétinek ami kicsi lett rá, de szerinte adjam rá mert azt Ő vette :shock:
Gergőnek meg hozott, kapaszkodjatok meg, karácsonyfa díszeket! Mert szerinte egy 5 hónapos gyereknek nem lehet venni semmit :roll:
Arról már nem is beszélve, hogy úgy jöttek be az ajtón, hogy ők nagyon éhesek és reméli főztem :shock: holott tudta, hogy ma reggel megyünk cicussal vérvételre és talány mikor végzünk.

na mindegy, nem ragozom.

Cicus reggel tünemény volt. Hősiesen tűrte, hogy levegyenek tőle 3 kémcső vért. Még csak szipogni se szipogott. Mikor kijöttünk akkor meg behajtotta rajtam a neki igért 3 matricát :lol: Most kidőlt már fél 6-kor mesenézés közben. Annyira ébredt fel, hogy megpisiltettem és átöltöztettem, majd felvittem a szobájába. valószínű most is van láza, de nem akarom lázmérúvel zargatni :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

sikerült tegnap szundizni kicsit:-) este alig birtam elaludni :? na ezért nem szeretek délután szunditani :?

Móni :shock: haza mentek? mire mentek hozzátok hétközben?????

Grétike ügyes, ezek a vérvételek borzasztóak, szegény Péterke remélem egyre sem emlékszik.

Vindo Rugó tutira élvezte a buszozást! Péterke imádná:-) 2km gyalog az azért meredek :roll: na annyit viszont Péterke nem birna gyalogolni.

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Móni, ez gáz :shock:
De a karácsonyfadísz ajándékba - na, ezen még évek múlva is lehet röhögni kínotokban :wink:
Rugó épp Eperkét néz 8)
HOgy van Gréta? Mikorra lesz eredmény?

Heni, nem egyszerre gyalogolta, hanem két részletben. Egy nagyobb távot Józsán, egyet meg itthon :wink: KÖzben buszoztunk, az átszállásnál meg egy percet sem kellett várni, az egyikről leszálltunk, a másikra fel 8)
Én már nem is emlékszem, mikor aludtam délután utoljára. Szerintem másfél éve tuti nem :x

G. hazajött éjjel, valami hányós-fo....s betegség volt rajta, végighányta az éjszakát. Nejlonzacskóval indult reggel :shock: Szolnokra :roll: Este jön, akkor én meg megyek, mert gólyabál lesz este, holnap meg dolgozok nyolctól háromig.

Anyósomék holnap jönnek. Ha nem akarnak itt aludni, így nem is találkozom velük :roll:

Na,tejes kávézni :arrow:

Kép
vindolanda

na, hogy- hogy nem alszanak nálatok????

szegény Gábor:-(

Én sem szoktam, tegnap is 20 percet szunditottam a tvn, valami medikopter vagy mi ment, túl izgalmas volt 8)

Heni
KépKép
heni81

Az az igazság, hogy nem is tudjuk, hogy itt alszanak-e. Reménykedünk, hogy nem.

Kép
vindolanda

Vindo 8) 8) 8) akkor még ez meglepi lesz

Heni
KépKép
heni81

Ja, mikulásra hoznak a gyereknek ajándékot, de lehet, mi is kapunk :wink:

Péterke is kibírná a gyaloglást. Rugó általában babakocsival jön-megy, de a buszozást imádja. Ott lépked mellettem peckesen.

Kép
vindolanda

Móni!

Hát mit is mondjak, anyósodék valami döbbenetesek... Egyszerűen fel nem foghatom, hogy viselkedhetnek így. Egyébként normálisak, vagy más téren is ilyenek?
Grétától miért kellett vért venni? Bocs, lemaradtam...

Vindo!
Gábornak jobbulást!
Ügyesek voltatok a mászkálással, buszozással!

Heni!
Jó is egy kis déli szundi!

Mi kicsit taknyin, de azért mentek oviba. Ma Zsuzsu újra bömbizve ment be. Tegnap meg szuper napja volt. Nem tudom mitől függ. Az óvónénik sem. Az a baj, ha sír, nagyon nehéz megnyugtatni. Ja és persze, ha Zsuzsu sír, akkor Gergő segít neki, pedig ő jókedvűen ment be...

Kép
gica1

Sziasztok!

Alakulnak nalunk a dolgok, laptopom mukodik, valoszinu a futesunk is meg lesz javitva holnap, 3 het utan.... bar S. azt mondta, ne bizzam el nagyon magam...

Segely ugyben is jo hirt kaptam, nem kell visszafizetnem az osszeget (nagyon nagy osszeg lett volna. Sot, meltanyossagi alapon lehet, hogy tovabbra is kapom, mivel brit gyerekeim vannak... Szoval alakulunk, mint pupos gyerek a pres alatt, csak ezek a dolgok nagyon nem hianyoztak most...

Dolgozom sokat, sok megrendelest kapok a babakocsi zsakra most, a hideg ido meghozta a forgalmat :) El kell kezdenem a Raniat beszoktatni az oviba, mert nem sokaig birom mar a kikepzest... :? Az aprilisi kudarcunk utan nagyon nehezen veszem ra magam.. :(

Moni, el sem akartam hinni, amiket olvastam az anyosodekrol... es orult Poti a karacsonyfadiszeknek? :lol: Remelem, Greti jobban van :!:

Vindo, akkor szerencses vagy most az anyos-latogatassal :D Milyen ugyes es jo kisfiu ez a Rugo :D
Tegnap mi is busszal mentunk a varosba, Rania baktatott mogottem, es mondta egyfolytaban, hogy milyen hideg van, es kulonben is almos, es le akar fekudi, mert itt a lefekves ideje :D Mindenki rohogott korulottunk :D

Most mennem kell, meg probalok jonni!
Vendég

Sziasztok!

Heni pont azt akartam írni, mint Vindo símán bírná Péterke is.
Sokkal többet bírnak mint gondolnánk :)
szerencsére nem aludtak itt.
Eladtak 1 nagy disznót és azt hozták fel.

Vindo szegény Gábor :(
jobbulást neki+++++++++++
jó kis hétvégétek lesz :?
drukk, hogy ne aludjanak ott+++++

Gica nekik az a bajuk, hogy én vagy a fiuk felesége.
a HP már nem egyszer mondta, hogy mindent meg fog tenni, azért, hogy mi elváljunk.
Grétike lehet vashiányos, legalábbis a doki szerint :roll:
merthogy sápadt eléggé, na meg én is az voltam kicsinek
ha mindenigaz ma meglesz az eredmény és kiderül kell-e vasat kapnia.
vagy ne adj Isten injekciós kúrát mint anno nekem :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Niki de jó, ha készlesz végre a fűtés :D

Gréti nem hagyja aludni Pötikát :evil: :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ágica boldog születésnapot :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok,

jaj ma olyan szép idő volt itt, öröm volt kint lenni, Áron már rendszeresen jár etetni a szomszéd néni tyúkjait, figyeli a zenés kocsit, mindig kalácsot venne. Egy jót aludt délután, szeret aludni a lelkem:-)

A szőnyeggel szenvedtem ma, valahogyan kikellene tiszitani, 1 év alatt jó koszos lett :evil: főleg, hogy Áron mindig locsolja az inniét, foltos. VAn valakinek valami jó praktikája szőnyeg tisztitásra? Mit használtok? Néztem tisztitó céget is, 1000 / m2

Niki halleluja! Végre lesz fűtés:-) pénz, hát nem lett volna mind 1.

Móni a pénzt hozták?

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt :shock:

A tegnap nem úgy alakult, ahogy terveztük. G. lázasan jött haza Szolnokról, így elláttam, aztán kocsival mentem a gólyabálra, ahol két kamillateát meg két alkoholmentes pezsgőt ittam :roll:
Hazajöttem éjjel, hajnalban meg megyek vissza. Mert ha gond lett volna, akkor jöhettem volna haza.
De nem volt, úgy látom.

A torkom fáj, anyósomék meg már pakolnak otthon :shock:

Holnap jövök bővebben.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Itt hull a hó! a mai program megvan :D Péterke már fél 7kor akart kimenni hógolyózni :shock: mondtam, majd ha kisüt napocska.

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt!

Itt éjjel esett a hó.
Grétike is már menne ki :)
Mindjárt megkeresem Gergőci overállját és kivonulok velük :D

Heni ha anyósomékra gondolsz akkor ők nem hoztak pénzt, ellenben elhozták a számítógépüket, hogy rossz és csináltassuk meg. Na de pénzt nem adtak hozzá :evil: És tegnap már telefonáltak, hogy megvettük-e az alkatrészt mert nekik nagyon fontos :shock:

Vindo anyósodék most púp a hátatokra :?
jobbulást G-nek
Te meg kúráld magad, nehogy nagyon beteg legyél!

Irina Te hogy vagy?

Vera jó filmnézést mára :lol:

Mesi írhatnál pár sort magatokról, nagyon el vagy tünve :roll:

Meg més sokan, a teljesség igénye nélkül: Maggie, Regi, Sense, Dettyk, Tündi, Juba, Ágica................................

KépKép
Kép Kép
l.móni

Látom ma se ír ide senki :(
Azért az olvasóknak leírom, hogy keressétek elő az adventi koszorúkat és csinosítgassatok rajta, mert holnap már meg kell gyújtani az első gyertyát :)
1 hónap múlva karácsony :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert jó sok dolgom van. Itthon Bejrut van, apa dolgozik, Bercó a változatosság kedvéért kissé beteg, két napja alig alszom.

Igyekszem később bővebben is jönni.
dmaggie

Maggie, mi az a Bejrut? Vagy milyen értelemben?

Móni, ez a gép-szerelés nem semmi.

Képzeljétek, otthon is esett a hó, így anyósomék visszagurultak egy hegyen, nem tudtak jönni. De visszamentek téligumiért, felrakatták, és mivel késnek, már itt is alszanak.

Én közben szétcsúsztam, fázok, fáj mindenem, folyik az orrom, tikkel a bal szemem és majd elalszok. K.O.

Maggie, jobbulást.

12-től jön a következő csoport. :arrow:

Kép
vindolanda

Hehe. :lol:

Olyan kupi van, mintha bomba robbant volna. :oops:
dmaggie

Vindo, nagyon sajnálom. :cry: Jobbulást mindkettőtöknek!!!
Ma igyekszem megtudni a részleteket a "bulival" kapcsolatban, aztán jelentkezem.
dmaggie

Ágica!
Nagyon boldog szülinapot kívánunk :)

bocsi,de tegnap nem jutottan ide :oops:

:arrow:

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?