A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Napsi, olivér: utólag boldogot Nektek!

Tünde: bodylevágás ismerős :lol:

Évi: gyönyörűek a gyermekek így egymás mellett :D Fogad jobb lett :?: (Én még 2 hete szerdán betömettem a kipottyant tömés helyét, együttérzek...)
Oltás: tomi hogy viseli, nem lett lázas estére?

csillag: Sinlacról hallottam már, nagyon jók a receptek :)

Dia: jobbulást kívánok a nagyfiúnak!

mares: citromos Gössert én is kóstoltam, a sörtől nekem is valamicskével több lett a tej... Igaz csak 1x :oops: utána már az alkoholmentes változatot ittam, de az is bejött ideig-óráig amíg volt némi tejci. Ami még tuti volt: tojásleves... Igaz Dia? ;)

Ircsi: a tejmentesség miatt adod majd ezeket elsőre Katusnak kiegészítésként? Vagy egyéb oka van?

Rólunk: Korinna csípője javult - bár még mindig nem centrális teljesen (remélem jól írom :oops: ) - így már elegendő éjszaka és a nappali alvásoknál hordani a terpeszpelust, nap közben játéknál levehetem róla. Nagyon örültünk ennek a jó hírnek :D
Ma megvettem az első bébikajákat, persze nem ezeket kapja majd először Korinna hanem gyümilevet és azt is csak később, de nem tudtam ellenállni a bababoltban :oops:

Hozzátápiról: doktor nénink a korai hozzátápit preferálja (úgy 3-4 hónapos kortól) mert az új "táplálkozási trend" szerint ilyenkor még "nyitva van a gyermeknél az immun kapu" és ha ilyenkor találkozik potenciális allergén anyagokkal, akkor később jobban tolerálja azokat (anyatejes, tápos babóknál egyaránt). Persze rám bízza a döntést a kezdésről, háááát nem tudom. Az is nagyon tanulságos volt amit korábban írtatok a témáról.
Vendég

Jó reggelt
Claire,akkor várom a képeket a tablóba :)
A jó híreknek nagyon örülök!! Csak így tovább!Milyen erős kislegény!

Csibuc,fogam,most már fáj mind mióta kezelgetnek :) tegnap fogkövet szedett le,na azóta alig bírom nyitni a szám...holnap 2 tömés...ehh...
Bébikaját én is vettem már,nem árt a tartalék :)
Csípő:szuper!

Tomi estére 38 fokkal virgonckodott(az volt a fura hogy nem álmos,mint máskor,hanem magyaráz,vigyorog...:) )kúp,alvás...most figyelgetem majd a hőjét...elég nyűgös szegény.Most altattam el.
Éjjel egyébként csak 1xkelt fel,fél 2-kor enni,berottyantott,tisztába tettem 2 cici közt,na mondom majd a másikon bealszik,aha,de be is kakilt megint(!)így kis tanakvás után újabb peluscsere,és altatás...:) de aludt reggel negyed 7-ig! Nem volt így hasfájás sem.
Reggel megint kakilt már,az oltástól lehet hasmenés?Vagy a kúptól?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Szép jó reggelt minden mamának és babának! :D

Évi-Sinlac-ot én tízóraira adom (4 hótól adható)
Ha jól emlékszem 13.. valamennyi :oops:
2 tasak van benne....
Uzsira gyümidesszertet kap (Kecskeméti-szilva vagy barack -alma)
Imádja a kis huncutom :)
Nagyon jó receptek vannak hozzá.
Anno Fancsánál használtam először-az allergia miatt.
Tegnap védőnő azt mondta,nem muszáj vízzel kikeverni,lehet rostossal is...és így ízesített pépet eszik a gyermek.Ma ki is próbáljuk a fél 11-es evésnél :) :wink: :oops:

Egy kis meglepim lesz a következő talira,ha össze tudom hozni :)

Bols-Jó,hogy észre vetted időben.Így legalább nem olyan "megterhelő" szegénykémnek a torna...biztosan fáj neki,de pár alkalom és minden tökéletes lesz.
Puszim

Claire-képek???????? Ígérted :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vettünk neki tegnap az intersparban holdacskát,elvileg párna,de tök jó "dísz"is

Nagyon tetszik neki

Kép

Ma reggeli kis tokás

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Vett valaki interaktív kutyust?

Írtam,hogy piszok olcsó most :oops:

cupp

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mennyi volt a holdacska? :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]M írta:csillagfeny1976ennyi volt a holdacska? :D

egy ezres :wink:

evilany

Bocsi
:oops:
Csak hogy dicsekedjek: felkerültünk :) :wink: :oops:

http://borostyanbolt.hu/index.php/compo ... ,category/

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="evilany"] írta:evilany
[quote="csillagfeny1976"]M írta:csillagfeny1976ennyi volt a holdacska? :D

egy ezres :wink:

Köszike :)
Van kukac is 990-ért...asszem majdnem 1méter hosszú :D
Nagyon jól néz ki az is :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

sziasztok!

jó reggelt mindenkinek!

claire szuperjó híreket hoztál Joniról! nagyon örülök Nektek! és már megfordul? szuper! Zoé még csak az oldalára fordul egyedül, de próbálkozik erősen!

Csibuc az én drnőm is hasonló elveket vall (most), pedig bőven túl már a nyugdíjkorhatáron, nem 10 éve praktizál, hanem 40... saját bevallása szerint minimum 20x változtak ez idő alatt a hozzátáplálásról a nézetek... most mégis azt mondta, hogy kezdjük el... már 2x kapott reszelt alma levét (pár kanálkával), én úgy döntöttem, hogy most még nem erőltetem annyira a dolgot, majd ha betöltöttük a 4. hónapot...

Évi ma elmegyünk, a Balokánnyal szemben van egy nagy gyógynövényüzlet. megnézzük ott ezt a nektársört... majd hívlak, ha találtunk, csak vedd fel a telót!!! :wink: olyan egy óra környékén terveztem...

Csillag Gergő, mint borostyán anygyal :arrow: hát a legszebb az összes közül... :) Zoé-t is beküldöm! :)

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Tettem fel képeket g-re!

Tündi, majd ide is megírod hogy van-e olyan sör? Mert a másik fajta az a Karmaltz vagy mi az van a DM-ben , azt már ittam :) meg ezek szerint GErgő is!

Hír: kis köldöksérv :(((( le vagyok törve.... most nézek utána mitől van, hogy lesz jobb... persze a lényeg, a gyerek ne sírjon és a sokszor teli has sem jó.... hát ezt hogy érem el azt nem tudom :(((( :evil:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares :? Bévi Lilijének is van ha jól tudom :? majd írd mit találtál.

Tündi,igyekszem :lol: :lol: általában az utcán nem hallom meg :oops: :(

Voltunk sétálni,huhh,de hideg van,fúj a szél,lassan bundazsákot kell adni a gyerekre.(vagy már kellett volna?)

evilany

Évi: akkor felteszem g-re majd mert én beütöttem hogy köldöksérv, csecsemő.. aztán kidobott oldalakat, megoszlik a vélemény hogy le kell -e ragasztani kis bucival hogy visszamenjen, vagy ez egy régi módszer és már nem használják mert nem ér semmit, meg hogy gyerek kinövi és ha mégsem akkor szokták megműteni4-5 éves korban, de volt ahol azt is olvastam hogy ez csak esztétikai probléma. Ha teli a pocak vagy baba sír akkor szokott kitüremkedni az írás szerint, és ilyenkor babát meg kell nyugtatni szopival vagy cumival jót tesz még a meleg fürcsike is mert ellazítja .... nagyrészt ennyi, de nem tudom én megállapítani hagy amit Gergőnél látott a doki az kicsi nagy vagy mi.... ő letapaszozta és ezt ajánlotta nekünk is hogy így tegyünk, a tapasz viszont a kicsi bőrét felsértheti-irritálhatja, ezt meg a cikk írta és akkor meg abból van baj... nem egyszerű

ÉN is ki akartammenni de amíg fürödtem bealudt a drága, talán a köv. etetés után.. mert az idő szép, kint lenne már a helyünk ! De fel nem ébresztem, nem???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hát a doki mit mondott? És a gyerekorvos,védőnő?

Majd du.sétáltok,süt a nap,de hideg van :( kesztyű kellett meg kapucni..

evilany

[quote="evilany"]
írta:
evilany
Voltunk sétálni,huhh,de hideg van,fúj a szél,lassan bundazsákot kell adni a gyerekre.(vagy már kellett volna?)

nekem is ez a dilemmám... 3 fok van kint... sztem hosszú sétához már kell a bundazsák...

Kép
gtunde75

Mi már bundazsákolunk :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok! Már jeleztem a kép problémát a számítástechnikusomnak :lol: :lol: , azaz a páromnak.

Táplálás: én csak azt tudom, h nálunk az apjuk allergiás, fulladós, stb gyerek volt (még az anyatejre is!). Így nekünk a gyorvos a sokáig szopi, lassan, soká bevezetett fehérjék variációt javasolta. allergia persze később is kijöhet, de a nagyoknál egyelőre bevált, 6 hós korukig csak szoptak, 1 éves korukig nem kaptak tehéntejet. Most mindent esznek-isznak, és egyelőre semmivel nincs gondjuk.
A hozzátápit mi gyümivel kezdtük, alma, őszi, később banán, aztán zöldsik: krumpli, répa, sütőtök. (Mi gy orvosunk sem ma kezdett praktizálni :D )

Mozgás: Noémi még nekem sem forog, neki keze-lába jár, ha ébren van :D Jonit úgy látszik felturbózta a torna!

Claire
claire

Sziasztok!

Na mindjárt elárasztalak benneteket Berci fotókkal! :D még kicsinyítek!

Köszi a g.hez az adatokat!

Klári a Pécsi csajok albumba feltöltöttem a fotókat, de én csak csoportképeket csináltam.

Évi! én is így vagyok a gyerekdokival....a tanácsadás futószalagon megy, mindig sokan vannak...de azért nem panaszkodok rá nagyon, mert megvizsgálja rendesen, kérdez és hagyja, hogy kérdezzek, de ami a váróban van......tanácsadáson kívül meg nem akarok menni, mert akkor elméletileg betegekkel van tele a váró.

Mares pillanatok alatt itt lesz, hogy Gergőd követelni fogja tőled a sütőtököt :wink:
limo73

Kép ezt imádja!!!

Kép - kézfogó! :)

Kép

Kép

Kép - a tesómmal, a Bercivel csajozik!
limo73

Anyuéknál vagyunk, átmegyek a nappaliba, ez fogad:

Kép

:D :D :D
limo73

Claire
Örülök, hogy szépen gyógyul Joni!

Csibuc
Nem annyira a tejmentesség miatt... a gyümölcstől nekem "fóbiám" van... azonos mennyiségben a gyümölcs kevesebb tápanyagot tartalmaz, mint a tej... fogyókúráztassam Katust? Adom először ezt a pépet, utána majd ehhez keverünk gyümölcsöt... :wink:

Hozzátáplálás
Én minél később fogom elkezdeni. Olyan 6 hónapos kor után...

Babák gyönyörűek!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép

Téli szerkóban :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi!
Ne aggódj a gyümi miatt, kicsit gyümizik, és rászopik (elvileg a kóstoltatást fordított sorrendbe szokták mondani, de ha jól beszopiznak, az enyémaknek már semmi nem kell :wink: )
Szóval eleinte az csak új ízek megismerésére van, nem vált ki egyből egy etetést, legalább is nálunk így volt. (csak kicsit etetés előtt kellett hozzálátni, mert ha már igazán éhes volt, akkor csak a szopi jött náluk szóba :lol: )
Különben a sinlac nem rossz, ha ez az, amit gyümivel keverve adtam nekik, kb mint egy kását, de akkor már voltak vagy 7 hósak!
Különben a krumpli mindenfélével, az elég hamar ment, és az tényleg megtölti a kis hasukat.

Egy kicsinyített képet már sikerült kicsikarni a családomból, ez a "figyelj Noni, súgok valamit" című kép.
Bocs még mindig nagy, nem értem!
claire

sziasztok!

Ircsi a gyümölcsöt nem tejcsi(tápi) helyett, hanem két étkezés között, kiegészítésnek ajánlják a nem tejalapú ételek megismertetésének első lépéseként... de szerintem is jó lehet tejpépbe keverve...

Évi megkaptam a mailt... nem apróztátok el!!!! :wink: :lol: előre szólok, hogy ha ennyiféle képből kértek, tuti, hogy lesz keveredés!!!
nem volt nektársör, ezért nem is hívtalak! csak Karamalz... vettem... hányok tőle! de megiszom, hátha... 200 Ft egy 0,33-as doboz... ha többet is meg kell inni egy nap, akkor egyáltalán nem olcsóbb, mint a Moremilk, viszont annál carabb!!!

Limo képek :arrow: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Limo ez a nappalis kép :lol: :lol: :lol: :lol:

Tündi,talán nem lesz kavar,én rendeltem már tőlük,nem volt gond.(de ha gondolod rendezem sk,hogy ne legyen gondod vele,tudom,sok)

evilany

Sziasztok el olvastam mindent próbálok reagálni...

Évi Tomi cuki nagyon oltást mi is kaptunk ma hát Lilink nagyon nyügi,most tologatom a kocsiban alszik...

Pécsiek babák nagyon aranyosak..

Napsi Olivér boldogat!!!

Dia fiúcskának sok pusz jobbulást.

Szilvás???

Csibuc fejlődésről annyit tesóm kislány 1 évesen 8kg volt elküldték mindenféla vizsgálatra semmi baja nem vol és most sincs ilyen fajta de annyit eszik nagyon falánk most 1,5 éves,a hugom 3 évesen 12kg volt most vasgyuró,szóval nyugi.

Mares nekünk van küldöksérv vissza fog huzzódni,viszont van lágyék is és azt operálni kell majd sajnos :cry: :cry:

Ircsi Katus is cuki és párod már jön a héten haza ugye???

Sajnos meghalt nagy papám,így lehet pár napig nem leszek Lili is nyügös nem tudom még mi hogy lesz 100km-re temetésre menni hmm sajnálom Lilit is de papát minden képpen el akarom kisérni utolsó utjára :cry: :cry: ,a lábbujam 3 hónapja be van gyulladva nem jól csinálta meg a pedikürös így belenőt a köröm papucsban járok ilyen időben,ha nem javul akkor jövőhéten felvágatom nagyon gyulladt ismét szenvedek majd vele,tejem se a leg jobb,mi már ettünk krumplit Lili utálja,és ahol felvágták a mellem kicsit kék és fáj,szóval kicsit kivagyok,de majd megint helyre jövök,mert erős kell legyek..Bocsi a sok hibáért csak közben tologatom a kocsit

Kép
bévi

Claire még neked akartam írni örülök,hogy jól fejlődnek a picik...

Tina mi újság veletek??????

Megyek mert Lili felkelt..

PUSZI MINDEN GYÖNYÖRŰ BABÁNAK.....

Kép
bévi

[quote="evilany"]( írta:evilanyde ha gondolod rendezem sk,hogy ne legyen gondod vele,tudom,sok)

nem kell, dehogy! majd lekicsinyítem a képeket...

Kép
gtunde75

Bévi,szegény,rátok jár a rúd,a lábad még mindig...fúúú...mondjuk mikor hazajöttünk a kórházból én az egyik lábujjamra ráhúztam az ajtót( :roll: )na azóta is kék meg lehet le is fog esni...alig bírom vágni :)
Nagypapád miatt részvétem :(
Más se ízlett Lilinek?(gyümi)

Tomi asszem lázasodik(most altattam el)olyan meleg,fél 4kor 36.8-at mértem pedig csak.

Tündi,biztos megadja majd a fickó az optimális képméretet,én azért nem nyúltam még hozzá,mert az esküvős képeket kicsiben küldtem és problémázott h.lehet kockás lesz meg xar,de végól nem lett az.

evilany

Tündi: sima alkoholmentes sör nem jó? vagy a citromos gösseok talán nem olyan borzalmas

bévi: szegényem, kitartás a sok rossz ellenére is, de ott van Lili, ő az ajándék és a gyógyír mindenre!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Én értem, hogy két evés között ajánlott a gyümölcs. De az akkor is ott van a pocakban, lassabban emésztődik, mint az anyatej, a kicsi gyomrában foglalja a helyet... kevesebbet fog szopizni... :?
Két étkezés közötti idő... nálunk még általában a 3 óránkénti szopi megy... :oops: :wink:

Bévi
Részvétem :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi-részvétem!Szívből sajnálom!

Tündi- :D nagyon éééééédeske :) :wink: édesek egymás mellett :P
Mikorra kell a válasz és a képek?
Holnap ráér?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"][ írta:csillagfeny1976b]Bévi-részvétem!Szívből sajnálom!

Tündi- :D nagyon éééééédeske :) :wink: édesek egymás mellett :P
Mikorra kell a válasz és a képek?
Holnap ráér?

holnapra ráért...

Kép
gtunde75

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

jesszus! hát erre nem mondanám azt, hogy szép baba... a legnagyobb jóindulattal sem...

Kép
gtunde75

durva :(
szegénykém...mint egy koravén emberke :(
sajnálom

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szegény! szörnyű! vajon anyuka cukra rendben van (lesz?)? C
claire

Bévi! Részvétem!
És kitartás a nehézségekben! C
claire

Sziasztok!
Hazaérkeztünk…
Minden szuper volt, nagyon jól éreztük magunkat. Egy kis panzióban laktunk és nem is volt más vendég. :) A lánykám nem is sírt, éjjel is minden ok volt pedig azt hittem, hogy az idegen helyen nem fog olyan jól aludni, de szerencsére mindig 7 körül ébredt.
Az étteremben is rendes kislány volt, ha kicsit nyafis volt sétáltam vele. De az ölemben a kis játékával nagyon jó érezte magát.
Bécsben volt egy kicsit nyűgösebb, mivel ott is voltunk 2 napot. Már kint vannak a karácsonyi dolgok, de csak hétvégétől kapcsolják fel a világítást, de azért nagyon szép minden.

Bocsi lányok, még nem tudtam visszaolvasni….
És egy-két kép a kirándulásról:
Kép itt laktunk
Kép Lili a síliftnél
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Az utolsó oldalt megnéztem :D

Bols, mi is járunk a Moszkva térre tornázni heti 1x. Lili is sír az utolsó fél órában sajnos.
De nagyon ügyes vagy, hogy elvitted Petit.

Bévi, szegénykém....
Részvétem!

Claire, nagyon örülök, hogy Jonival minden rendben.

Mares, sajnálom a sérvet.

Csillag, jól áll Gergőnek a lánc.
De Zoénak is...

Katus, nagyon édes. :lol:

persze Tomi és Berci is :lol:

Én is iszom malátasört. A Tescoban lehet kapni, de nem olcsó. :oops:

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Mindenkinek jó éjszakát!

Egy kéz evős,fogínydörzsölős képpel búcsúzom.
puszika

Kép

....és köszi a dícséretet!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Jó reggelt
Tomi estére megint lázas lett,kapott kúpot,úúú de sír tőle :( :( utána kelt enni 11-kor,3-kor(akkor azt hitte reggel van de meggyőztük hogy nem :) ) és aludt NEGYED 8-IG!!! Ilyen nem volt még :) arra ébredtem hogy Miki elment dolgozni,a fiam meg a fejvédővel beszélget. Olyan édes volt.Most szopizott,aztán de.elviszem kendőben sétálni/vásárolni.Este meg fogdoki megint...

Többi baba is sír a kúptól?

Woody,Lili nagyon édes!!!Örülök h.jól éreztétek magatokat!

evilany

sziasztok!

Évi sajnálom, szegény Tomika! de most végül is jól van...nem?
most mit mondjak... kúp :arrow: Zoé nem sír...

kész vannak a képek:

Kép

Kép

Kép
gtunde75

Tündi hova lett az avatarod?

Képek gyönyörűek!!!Ki csinálta,mennyiért?

evilany

Próbálkozom a képpel, aztán majd olvasok! C Kép Noémi, súgok neked valamit! Kép Jonatán szól: Noémi, súgok neked valamit!
claire

De jó, most viszont duplán fent van! BOcs, és szép napot mindenkinek! Claire
claire

Sziasztok lányok!

Be-be nézegetek, átolvasom kutyafuttában a termést, de többre nem telik mostanság tölem. Még így mindent bevetve se érem utol magam egyedül csinálva mindent.
Örülök, hogy Claire nálatok minden rendben és teljes a gyógyulás! Nagyon megkönnyebbültem, mert nem telik el nap, hogy ne gondolnék rátok!
A talis képek nagyon édesek, gyönyörüem kikerekedtek a babák, mindegyik olyan kis formás gyúrnivaló! :) Clárika a ti hajasbabátok már most elmehet modellnek ekkora frizurával.
Tomika holdja nekem nagyon bejön.
Tünde a profi mikulásos képek nagyon jól sikerültek, szép ajándék lesz! Nekem is lassan lendületbe kéne jönnöm a képek terén, de ennyi gyerek mellett macerás megcsinálni az albumokat, kiválogatni a naptárhoz a képeket, stb.
Mi zömmel jól vagyunk, csak mozgalmasan. A délelöttjeimet elviszi a háztartás, sütés, fözés, s társai, pedig szívesebben játszanék a fiúkkal, csak hát ennek is meg kell lennie. Persze bevonom öket amibe csak lehet, így pl. tegnap este még fonott kalácsot sütöttünk együtt reggelire.
Ha a lányok hazajönnek, ebéd és házi feladat hajtása. Változatlanul annyi van, hogy Enivel több óra után se érünk a végére, ráadásul a feladatok alapját annyira rossz német szolgáltatja, hogy a stílusa már az agyamra megy, ha meglátom a munkalapot. Erre a rossz nyelvre tanítsam a gyerekemet, amikor magunk adunk a nyelv szépségére? Hajam égnek áll!
Letudtuk az összes gyerekszülinapot idöközben, Enié nagy szám volt, mert az uszodában tartottuk. Jól is sikerült.
Megjártuk az öszi szünetben Mo.-t is, vettünk hazatérésünk óta egy 8 személyes vw t4-es buszt, valaha rendörségi állományban volt mint civil trafipaxos autó, így nagyon ápolt és tökéletes müszaki állapotban, mégsem vagyunk vele boldogak, mert baromi hangos és az utazás élvezhetetlen. Eddig a luxushoz voltunk szokva, mert egy 20 éves öreg merci 400000 km-rel kényelmesebb, mint ez a verda.
Közben nézünk házakat is, most lenne is kapás, de valahogy mégis visszakozunk, mert nem a legjobb városrész és az alapokig le van lakva, pénzt beleölni viszont nem érdemes, mert sose lesz több az értéke, mint ami most. Szörnyü dilemma. Talán maradunk itt, amíg nem kerül valami jobb. Illetve lenne egy szuper helyen egy szuper ház, gyönyörü bécsi szecesszió korhü állapotban, álmaink objektje, csak hát kicsit drága a lelkem.
Edö is megkapta a hexa/pneumo/rota oltásokat két napja. Egész jól viselte, nem lett nyügös, kis höemelkedés és kész. Méretre is elviszi a pálmát: 6900 gr és 63 cm. Legnehezebb gyerekem, 600 gr-mal ráver Enire, aki eddig az elsö helyen volt méretre. :)
Ö is nézelödik, próbál fogni és összességében nagyon kedves és kiegyensúlyozott baba, nincs sok gond vele.
Ma nagyon mozgalmas délutánom lesz: Regö és Imi kaptak a zeneiskolában helyet (5 gyerek után jár az ún. bónuszkártya, amivel 90%-os árengedményt kapunk a zeneiskolában, elengedik az ovi költségeit ill. az iskolában se kell semmiért se fizetni), sajnos két egymás utáni óra, aztán sprint a helyi evangélikus egyházközösség fönénijéhez, akivel ovi miatt összerúgtam a patkót (nem akarnak minket felvenni még a várólistára sem), aztán 3 az 5-böl megy gyerektornára. Holnap az iskolában adventi barkácsolás ill. egy másik városrészben játékbolhapiac, valahogy el kell oda is jutnom. Mindig van valami.

Hát ennyi tömondatokaban az utóbbi idök eseményei.

Barbi
Vendég

Reggelt!

Tünde-Zoé tündérke!
Nagyon jók lettek a képek!
Csodababa :)

Barbim :(
Először is jó látni :)
Akartam írni emilt,jó hosszú lenne-de megoldom... :wink:
Sajnálom...autó..az autó :)
Szépen növekszik Edö...wow...szép súly és magasság :)
Bár ő nem 3000gr-al született :)
Ház-biztosan találtok nemsokára megfelelőt,mind árban,mind állapotban :D
Kitartás!
Miért nem vesznek fel várólistára?Sok a jelentkező?
Nem irigyellek!Nem egyszerű ennyi aprónéppel az élet :)
:oops: :wink:

Puszikaaaaaaaaaaaaa

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Gergő nem sír a kúpnál...csak kimeresztett szemekkel néz...persze nekem sem lenne jó érzés :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?