A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Egyébként meg a hülye agyalásommal máris hozzájárultam a laptetűdhöz! :wink: Látod mikre nem jó, hogy agyalgatok?! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Laptetűűűűűűűűű!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

No,lássuk,kinek van rá szüksége:

Ancsinak a pénteki teszthez ;)
Macskusznak: sokat gondolok Rátok! :arrow:
Andikámnak,hogy Vuk észhez térjen végre,és Ancsi felé vegye az irányt! :lol:
Zsuzskának a hosszas várakozás leküzdésére+babaragacsok!!!
Magamnak egy kis rész,hogy meglegyen az a zebrás tesztecske,és erre kotródjon Vuk :lol: :lol:
Juditnak,hogy hősiesen bírja az ágyban fekvést ;)
Vickynek,hogy a következő próbálkozására nagyon magabiztosan vezessen,és meggyőzze a vizsgáztatót,hogy igenis megérdemli az elismerést! :)

Mivel még maradt belőle,mindenki csippentsen,amennyit szeretne! :D
Vendég

Ancsi: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ott egyből kezdheted azzal: kismama vagyok! ;)
Vendég

Béku
Köszi, én azt hittem, ez a csicsóka jó dolgo lesz, de minden, amiben kevés szénhidrát van, az sz*r! :)

3 liter az szép, csak így tovább!

Nincs lázmérőd otthon???

Na végre megint szép idő van, jobban vagy?
A csipke jó, főzz belőle teát, jó sok C-vitamin van benne!
Igen, megnyugszom most már, köszi! :)
Férjem annyira nem érzékenyült el, csak én sírtam...

Andi
Köszi a túrógombóc receptet, jól hangzik!!!
Rajó majd kap csülköt a bablevesbe! :)
Akkor tényleg meglesz a szép karácsonyi ajándék...

Zsuzsi
6 centis már, de jó...
Ti külön kértek UH képet, vagy adják maguktól?

Kubu
Remélem tudsz picit pihenni is néha-néha...
Liza jobban van?

Zsuzska
Nagyon bízom én is a sikeres inszemben!!!

Ann
Nincs szerencséd mostanában a kocsikkal...
Elfelejtetteék megnézni a laborban a kért dolgokat??? Hogy a francba?
Én nem értek az eredményekhez, nekem ez lett múltkor:

Glükóz 0. perc 4,88
Glükóz 60. perc 6,01
Glükóz 120. perc 4,20
Inzulin 0. perc 7,12
Inzulin 60. perc 50,33
Inzulin 120. perc 31,70

Az én glükózom rosszabb, ha ez megnyugtat :)
De látom közben már megnyugtatott a barátod, hogy jók az eredmények, hurrá!
Köszi a drukkokat, látod bejött, mint a laptető :)
Nyugi, most tuti jut belőle neked is bőven!!!

Rita
Én megkérdeztem a kolléganőmet, neki múlt héten volt műtéte, ő viszont elment a Telkibe és magánban csináltatta meg... Azt mondta, hogy őt elaltatták, a kórházban nem lehet kérni? Így nem fájt neki egyáltalán....
Sok erőt kívánok!

Kispatak
Kolléganő nagyon tartja magát, csak fél nagyon a következő terhességtől. Jár most ő is valami kineziológusfélétől, van mit rendbe tennie...
Betegesen rettegett a szüléstől, nem tudom, ez mennyire befolyásolhatta...
Munkahelyen minden rendben?

Judit
Nem kaptam fényképet :(
Csak jó hírt... :)
Kérdezte a doki, hogy hogy vagyok, mondtam, hogy állandó hányinger, nagyott vigyorgott, hogy az jó :)
Férj is szárnyal, nincs durca, meg hétvégén is megbeszéltük végre a dolgokat...
Aranyos lehet a tied, ahogy igyekszik :)

Aktucs
Párod ügyesen elrendezte a munkahelyén a dolgokat!
Szóval nyersen ehető a csicsóka???
Na majd keresek recepteket, köszi!

Vicky
Ó, basszus, sajnálom!!!! :(
Még jó, hogy bizonytalanul vezetsz, hogy vezetnél, könyörgöm, most tanulsz...
Egy indexelés elfelejtése nem akkora hiba szerintem, ha csak arra lehetett menni...
Én is megvárom, hogy megadják-e az elsőbbséget... na múltkor férj unokatesója motorral nem várta meg és vitték az intenzívre, szóval nem biztos, hogy a másik olyan jól ismeri a kreszt.
Ismert útvonalon mentetek?

Ancsi
Ha ez megnyugtat, nekem a pozitív teszt előtt leszakadt a derekam, én is a mensinek tudtam be, akkor is szokott fájni, szóval kb ugyanolyan tüneteim voltak, mint Mary előtt...
estrella22

Sziasztok!

Próbálom felvenni a fonalat,de nehéz titeket követni.

Rita:
Nagyon sajnálom!

Békú:
Mennyi finom kajcsi ötleted van.Pihizz sokat!

Ancsi:
Már nincs sok hátra,nyugalom pénteken minden rendben lesz.Szóritok nagyon!!!!

Vicky:
Nagyon sajnálom ezt az egész vizsga mizériát,sajnos ez igy megy ahogy a Judit irja és ha azt veszed hogy mennyi pénz meg idö rámegy feleslegesen,hát szerintem megéri.Mikorra tervezed a következö vizsgát?

Zsuzsó:
Csuriba a kezem értetek!!!!!!!!
Várunk nagyon a jó hirrel!!!!!

Judit:
Végre megtalálta a dokinö a vérzés okát,igy már gondolom nyugi van.Tegnap mondta a doktornö,hogy most Ö az aki a legfrissebb infot tudja rólad.Pihizz sokat!!!

Estrella:
Ezek aztán csuda jó hirek!Gratulálok!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

jövök képekkel ha nem bánjátok, most behozom a lemaradásomat, Filip etette Hannát addig én kicsinyítettem a képeket.
most meg elaltattam, remélem sokáig bírja mert lenne mit csinálnom.
Filip persze megint beteg mondanom sem kell fél ovi hiányzik már és skarlát van a csoportjában.

Kép lázcsillapítás Filip módra, nem akart a nagykádban, ezért kitalálta apja hogy ezt mindig szerette és most is belemászik így hogy kilóg a lába....

Kép hanna hason és beszél a játékaival

Kép hanna

Kép Filip beteg mosolya

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Estrella: ma még nem sokat ettem-ittam,későn keltem,picit fájdogál a fejem...

A mi cuccaink nagy része még dobozban van a pincében,mert nővérem nem engedte,hogy mindent felhozzunk,míg ugyebár nem pakolt el,emiatt a lázmérő is valahol dobozolva,gondoltam neki is van,de ő tanítani volt,én meg egyedül itthon,és nem találtam,és nem volt senki,aki segítsen lentről felhozni a sajátot.

Szóval lázmérés kimaradt,de remélem csak a beágyazódásnak köszönhetem a magasabb testhőmet :D

Én a csicsókát megkóstoltam nyersen,mert imádom a nyers zöldségeket,és ha jól emlékszem,a karalábéra emlékeztetett :D

Köszönöm,jobban vagyok már!! :)
Nem tudom,hogyan kell a csipketeát csinálni,úgy a la natur ettem a csipkebogyó tartalmát,én imádom! :D
És hát így a legnagyobb a C-vitamin tartalma ;)

Bár abból már van elég,hisz jó sok kivit is ettem,és van egy csomó narancsom meg mandarinom is itthon :) de az almában és a brokkoliban is van,úgyhogy C-vitamin túltengésem lesz lassan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska: Neked is jó pihenést,használd ki az időt :)
egyél-igyál finomakat,nézz filmet,olvass valami jó könyvet :)
Vendég

rita
sajnálom ami veled történt.

béku ancsi
mennek a drukkok nektek.

vicky
sajnálom hogy nem sikerült de ne bosszankodj rajta nekem is kellett a mostani rutin nem lenne ha akkor nem tapsolnak vissza.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

estrella
gratula neked is minden rendben lesz ne aggódj.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Ééééédesek a gyerekek! Filip ennyire kötődött a pocakfürdőhöz? :)
Az nekem is nagyon tetszik!!! :D

Páromnak megmutattam,rámondta az áment,nekünk is lehet olyan :D

Hanna gyönyörűséges,és tényleg nagyon hasonlít Rád :D
Filip inkább édesapjára hasonlít,Hannus meg anyucikájára :D
Vendég

Békú:
Azt hiszem,hogy 10 napig itthon bezizzenek,én az vagyok aki 10 percig nem tud megülni a fenekén,mindig teszek-veszek,pörgök ezerrel,de mindent a cél érdekében.

Kisborsó:
Most olvasom,hogy érdeklödtél az inszemes csajtol,én tölletek kb,1 méterre ültem és halottam,hogy valami fórumos csajrol érdeklödsz,de nem akartam beleszólni a beszélgetésetekben.Majd csak itthon esett le,hogy valójában miröl is volt szó.Annával eggyütt mentünk zárójelentésért,igy már gondolom tudod,hogy melyik is voltam.!
Csak azt sajnálom,hogy az Annával nem cseréltünk elérhetöséget,pedig annyira szeretném tudni,hogy mi ujság vele.

Tegnap két lánnyal voltam egy szobában,mind hárman inszemesek voltunk,nagyon jó hangulatot hoztunk össze,jókat nevedtünk.Ha Bármelyik olvassa a fórumót,megkérem,hogy jelentkezzen!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Estrella,
jaj nagyon örülök, egészen meghatódtam a jó hírektől.
Bocs már nem emlékszem, de a te inzulin eredményedre a szagértő mit mondott? Vigyázz nagyon magadra, azért pihizgessél!!

Békus, azért óvatosan azzal a piaccal. Nem lenne elég egy kisebb, rövidebb séta inkább?
ann74

Zsuzska: én is szívesen hallanék a szobatársaimról,de egy hét múlva úgyis találkozunk az eredményhirdetésen :D

jó lenne sok +++ teszt aznapra :)
tudom,önzés,de örülnék,ha az enyém mindenképp az lenne... :roll: :roll: :roll: emellett drukkolok mindenkinek,mert ők is annyit küzdöttek már érte...

Ami nagyon felzaklatott,hogy az egyik szobatársamnak a leszíváskor összesen 1 DB petesejtet sikerült leszívni,ráadásul nem kis szuri mennyiséget kapott (Ezt most Andi kedvéért írom,hogy a lány ugyanolyan vékonyka,mint én),és 12 adag Merionalt szúrt 1 nap alatt!!!!!!!!

Így lett összesen 1 db petesejtje,és ő a beültetésre már nem jött el... :? :?
Vendég

Ann: kis piacra megyünk gyümölcsért-zöldségért,és párom fog cipekedni ;)
Vendég

Ann:
Sajnálom az egész kocsi mizériát!
Jó hir,hogy végül is nem is annyira rosz a vv eredményed.Hajrá kezdés!!!!

Lukácsné:
Gyönyörüek a gyerekek!!!
Filipnek gyógyulást!

Kispatak:
Annyira rosz olvasni,ahogy szenvedsz a báránykád hiányátol.de remélhetöleg észhez tér és minden rendben lesz.Szoritok nagyon!!!

Kubu:
Azért közben pihizzél is egy kicsitt,rád fér már nagyon!

Andi:
Már Vuk barátod jó lenne,ha egy picikét ránk is gondolna és minket is meglátogatna,már annyira várom.Jézuskátol is Vuk barátodat kértem!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska
Köszönöm :)
Te meg pihenj rendesen, majd zizegsz a 12. hét után! :)

Béku
Tegnap nekem is fájt a fejem, talán valami front...
Bocs, erre nem is gondoltam, hogy a cuccok még dobozban vannak, akkor ezért nincs lázmérő...
A karalábét szeretem, majd megkóstolom én is nyersen a csicsókát
Anyu úgy szokott csipketeát csinálni, hogy főz egy sima teát, és mikor lezárta, akkor szórta bele a csipkebogyót, így nem forrt ki belőle a C vitamin és finom íze lett. De ha simán meg tudod enni, az is jó... Nem szúr?!

Ann
Köszönöm, aranyos vagy :)
Az én értékeimre nem sokat mondott a szakértő, semmi értelme nem volt annak a 24e Ft-nak...
Hogy igen, IR, de örüljek neki, hogy összejött a baba, és szigorú diéta, menjek el dieteikushoz, aztán ennyi....

Lányok, még egy kérdés...
Dec 10 és 15 között kell mennem a kórházba, az van odaírva, hogy ultrahang (korai genetikai szűrés) és uh-lelet birtokában un "Kombinált teszt" vérvétele javasolt a terhesgondozóban, erre kell időpontot kérnem...
Akkor ezek szerint mázlim van és ingyen megcsinálják a kórházban???
Ez ugyanaz a szűrés, mint amit az Istenhegyin szoktak csináltatni?
Tudom, hogy a dokitól kellett volna megkérdeznem, de ott épp mással voltam elfoglalva :)
estrella22

Sziasztok! Teljesen új vagyok,senkit sem ismerek de én is a BMC-be járok.Most volt a második lombikom,de sajnos nem sikerült.Van valakinek siker története?
gyongy35
Mezőfalva

Szia Gyöngy
üdv közöttünk, a legjobb helyen jársz....
Inzulinrezisztenciát vizsgálták nálad?
ann74

Estrella: nem az egész csipkebogyót kell megenni,úgy valóban szúrna :)
csak a végén kell kinyomni belőle a lényeget,ami bogyónként is elég kevés,de szerencsére nálunk most a kertben giga nagy bogyók értek :)

kerestem a lázmérőt nővérem szobájában/házban,de fogalmam sincs,mit hol tart...

Mivel ő is elkezdte a szobáját átalakítani,ezért nála is nagy pakolászás van,talán ő se tudta volna,hol van :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy kb. 3-4 évente egyszer használok lázmérőt,mert könnyen le tudom vinni a lázamat akár gyógyszer nélkül is,úgyhogy nem stresszelek azon,ha nincs lázmérő,úgyis érzem a hőemelkedést, jelez a testem :)
Vendég

Hazaértem a fogdokitól! :? A dolog úgy kezdődött,hogy rámtelózott az aszisztens,hogy tudnék-e előbb menni,mondom persze rohanok!Beültem az autómba és mivel már 2 hete nem voltam vele sehol és mostmár azért hidegebbek vannak, ezért természetesen nem indult el!Így hát muszáj voltam anyós segítségét igénybe venni! :?
Szurival vártak,meg is lepődtem, mondtam is,hogy erről nem volt szó!Mindegy, túléltem!Egy évig csiszolta,gondoltam is magamban:Még mindig van fogam, vagy már a mellette lévőt csiszolja?!Végzett,belenéztem a tükörbe,iny vérzett,fogam helyén csak egy csonk figyelt!Majdnem rosszul lettem!Hétfőn mintát vesz és kb 1,5hét múlva lesz normális fogam!Addig meg rárakott vmi műanyag szart, amitől tökre pösze lettem!Olyan mintha pofin csaptak volna!Legszívesebben sírnék!Most 1,5héten keresztül nem kell megszólalnom!...Már csak egy 2 csíkos teszt tudna feldobni! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: sajnos ez ilyen (((((((((())))))))))
de azért a hangulatodon csak dob majd valamit a pénteki HCG eredmény?! :D :D :D :D :D

Alig várom,hogy elújságold!!! :)

Gondolj arra,hogy ezzel a foggal kapcsolatban ez volt a legrosszabb,és már csak jó következhet! :)
Picit türelmesnek kell lenned,aztán kapsz egy nagyon szép új "fogat" :)

A pöszeség is elmúlik majd,csak sokat kell beszélni :)
Nekem fogszabályzóm volt 1 db fog miatt,ami nem akart kinőni, emiatt van ebben tapasztalatom,majd mikor levették,újra meg kellett tanulni beszélni :D
Vendég

Én elég nyomott vagyok ma,13h-ig csak egyszer keltem ki az ágyból-mosdóba.
Olyan nyugisan elpihengetek betakarózva.

Fájdogál a gyomrom,hasam,oldalam (!!!).
Ma újra utrózok,de nagyon utálatos :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ettem egy kis brokkolit,kifőztem gyorsan,meg újabb adag túrókrémet készítettem,így a tegnapival együtt már majdnem megettem egy 500 g-os túrót!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fáradt is vagyok,de inkább a gyomrom aggaszt. A hasam picit visszább húzódott,ahogy ez nyáron is volt,de emlékeim szerint újra megduzzad majd,nehogy az eredményhirdetésre beleférjek a nacimba :lol: :lol: :lol: :lol:

De legalább már van kismama nadrágom,de azért elég ciki lenne már abban menni... :roll: :roll: :roll:

Remélem valaki(k) bentről okozzá(k) ezeket a tüneteket ;) :D :D

Ez a gondolat azért megnyugtat :)

Nem várom,hogy olyan legyen,mint nyáron,mert NINCS NYÁR.
Azaz más az időjárás,a front,és a hangulatom is,emiatt össze se lehet hasonlítani az előzővel.
Ráadásul ez már a második,ami azt jelenti,hogy túl egy kudarcon,és talán így másként reménykedik az ember :)
Vendég

Sziasztok!

Lukácsné: Tündériek a gyerekek továbbra is...... Fiadnál azon a beteg mosolyon nem is lehet látni, hogy betegecske.... annyira szép kisfiú!!! :) A kisasszony pedig.... hát tudod Vele elfogult vagyok, amióta foghattam... :)... ilyen kicsit én még talán nem is fogtam soha :)
A pocakfürdőről, amit múltkor mondtál, ha megkérded a sógornődéket megköszönném!:)

Estrella: Olyan jó hallani, hogy minden rendben!!!!!!!!!!! Én tudtam... mondtam, hogy később fogant, nem??? :) Amúgy egy hős vagy, hogy kibírtad ezt a 3 hetet!!!!!!!!!! Le a kalappal előtted!!! :) A mérettáblázat szerint akkor 9+2 körül vagy most ugye??? Nagyon örülök Nektek!!! Virtuálisan meg is puszilgatlak, ha nem gond!!! :)

Béku, Ancsi.... mindjárt jön a Ti időtök, aztán meg Zsuzskáé!!! :)

Vicky: Sajnálom a vizsgát, a kutya vigye el!!! :( Legközelebb tényleg valami csószólóvéval lehet érdemes lenne próbálkozni, nem? :shock:

Gyöngy: Üdv közöttünk!!! Judit szokott feltenni egy táblázatot, amiben az egész díszes kompánia benne van, azt hiszem első körben ott láthatsz sikertörténeteket, de ha bekapcsolódsz a fórum életébe, hamarosan a Béku-Ancsi-Zsuzska trumvirátus is azzal fog szolgálni, frissen, első kézből!!!!!!!!! :)

Zsuzsókám: A tegnapi kérdésedre: igen elméletileg az afp körüli vizsgálatnál már lehet hogy fogja Sz-ünk is látni a helyzetet :)
Név??? Hát nem tudtunk eddig még dűlőre jutni, de ebben a témában asszem én erőszakos leszek ,mert nem mindegy porontyka milyen névvel éli le az életét :).. Szóval a lány az Izabella (Rajó Mínát szeretne)...a fiú meg nálam jelenleg a Benedek a favorit (Rajó az apja nyomására a saját nevét mondja, de én erősen tiltakozom, hogy a családban mindenkit ugyanúgy hívjanak... B. Rajmundból jelenleg is van kettő és ennyi épp elég is belőlük.. néha még sok is :)... max. 2. keresztnévnek megkaphatja, de az én fiam legyen a családban egyedi, nem besorolva... IV. B. Rajmundnak... :shock:

Én meg képzeljétek, tartoztam az ördögnek a mai nappal..... Bementem a mhelyemre, hogy az üzemorvosnál megcsináltatom az EKG-t.. Hétfőn-szerdán rendel... na mondom majd ma... Odaérek, hát mondják, hogy ma nincs, merthogy mára valami csontritkulás vizsgálatot szerveztek be a dolgozóknak, ezért majd pénteken lesz a mai rendelés!! :shock: Ó mondom fasza....
Jövök haza busszal... busz full tele, már az Örsön.... alapból amióta baba van, azt szoktam csinálni, mivel hozzánkig még elég hosszú az út, hogy mindig várok egy új buszt, óvatosságból...de most mire odaértem még 9 perc volt az indulásig... Na mindegy felszálltam... Épp hogy elindult a busz, hát sikerült olyan rosszul lennem, hogy az ájulás környékezett... Na akkor észrevette egy nyugger néni, átadta a helyet szerencsére, mert így az első megállóig se bírtam volna vetődés nélkül, az tuti... Kurva szar volt, soha nem lettem még járművön így rosszul... :shock:

De hogy jót is meséljek, úgy néz ki Rajó szervál nekünk egy beépíthetős mikrót!! Ez még hiányzott a csodakonyhámból, mert sajnáltuk rá mindig azt az irreálisan magas összeget, amibe egy ilyen cucc kerül... Most viszont ismeretséggel majdnem tizede áron tudnak... mondtam azonnal hozza, ahogy tudják adni :) :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: a próféta szóljon Belőled!! :D

Sajnálom a rosszullétedet! Leesett a vérnyomásod,vagy nem ittál eleget? :shock: :shock: :shock:
Vagy ez a várandósság része? :shock: :?

Én voltam már rosszul párszor,de soha senki nem tudta meg,kivéve párom,ha épp velem volt.
Klausztrofóbiám van,elég sok rémálmomban is szerepel,és pillanatok alatt tudok tüneteket produkálni.
Valamennyire megtanultam (magamtól) kezelni a helyzetet,amikor rámtör,akár metrón,akár egy nagyobb tömegben,mikor nem kapok elég levegőt,de elég kellemetlen.

Nem hisztizek,csendben szenvedek,ezért nem veszik észre körülöttem,de persze nem tűrök,kilépek a helyzetből :)
Vendég

Ann!Nem volt még inzulin rezisztencia vizsgálatom,a vércukrom eddig mindig jó volt.De ahogy olvastam a te eredményeid elgondolkodtam rajta,hogy talán nekem is meg kellene nézetni.Andi!kerestem a táblázatot de nem találtam meg :(
gyongy35
Mezőfalva

Ja,és klassz a mikró-dolog is!!! :D

majd kérünk fotót a csodakonyháról! :)
Vendég

Gyöngy nem ismerem a problémáidat, nekem most elsőre ez ugrott be, hogyha nem volt, lehet érdemes lenne megnézetni. A cukor értékében ilyenkor nincs igazán jelentős változás. Bár azért legtöbbször akinek cisztásak a petefészkei annak meg szokták nézni az IR-t. Te ezzel hogy állsz? Ki a dokkered bmcben?
ann74

Gyöngy: Judit asszem tegnap feltette... Babaálmok ... ez a címe!!! :)
Alap cukrom nekem is mindig jó volt.... Ha gondolod, akár magánba is de nézess egy terhelt cukor+inzulin értéket... nem együnknek lett megoldás itt a többéves várakozásra... :)

Béku: Hááááááát.... lehet hogy HP voltam és nem ettem eleget... :shock: Reggel ugye nekiindultam a világnak... bent a melóhelyen jöttem-mentem, csomóan örömködtek nekem...felpörögtem... és igen... közben nem volt evés... szóval ez simán lehet....
Vagy a másik verzió, hogy csak simán leesett a vérnyomásom... ami óta nem bírom a kávét, néha előfordul...de max szédülés szokott lenni miatta.. :shock:

andrea-1

Gyöngy:
Visszakerestem Judit 2010 November 23 Kedd - 20:06-os hozzászólásában van fent a tábla :)

andrea-1

Nacikról jut eszembe!én már csak a sztreccsnacikba férek bele!Bár ettől a fránya fogtól most lehet,hogy fogyok 1-2kg-ot,mert szerintem csak pépeset fogok nyamizni!Hát almába mostanában nem kell bele harapnom!

Kép
Kép
missancsi

Babaálmok

Ancsi: ez sem tart örökké :)
Vendég

Andi: akkor egyértelműen emiatt volt,meg talán a felfokozott állapot :)
Eddig azért biztos ingerszegényebb volt a körülmény,mint ma,mikor mindenki körülvett,és nézegetett,kérdezgetett :D

Nem csoda,ha ez így együtt hatással volt Rád :)
Vendég

Béku: nem hiszem... mert rövid időn belül most vagy 3-szor voltam bent és ugyanígy végighakniztam az irodákat :))))))) + a családi eseményeknél is középpontban voltam.... szóval azt a részét nem okolnám érte...de mindegy is.... lényeg hogy nem lett vetődés :wink: Legközelebb vagy megyek egy kört az ikeában a köv. buszig, és kajálok egy lightosat... lényeg, hogy majd jobban odafigyelek :wink:

andrea-1

Jajj,lányok,a degum asszem nincs jól...
Remélem csak bealudt,-éjszakai állat-mert nemigen mozog,és nem reagál a hangomra,csak a fülét mozgatja.

Adtam neki egy kis almácskát,hátha felélénkül,de csak megfordult,és megfogta,de nem kezdett el mászkálni.

Nagyon remélem,hogy csak ez a hülye kinti időjárás az oka,hogy ő is belassult...

Párom mondta,hogy ha estére sem lesz élénk,akkor holnap irány a doki,bár én má most elvinném-ha tudnám...

Drukkoljatok kérlek,hogy ne legyen semmi baja!!!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok én ám mindig, csak folyamatosan lemaradva 10-15 oldalt…Egyszerűen sosem tudlak beérni benneteket, ezzel már pár hónapja kísérletezek… Volt, hogy 20-25 volt, nekiálltam, de 10 alá nem tudtam csökkenteni a lemaradást. Más, hogy csinálja?

De most átugrottam pár lapot és csak az utsó 10-et olvastam, elnézést mindenkitől. De valahogy be kellett érnem a lemaradásom :D

Kisbeeka, hajrá-hajrá!!! Én is addig járok majd vissza, amíg az összes ránk váró ovis ki nem szabadul :D Szorítottam neked nagyon, hogy a párodnak is rendbe jöjjenek a munkadolgai!
A számok nekem is bejöttek. a szülinapomon jött a jó hír a kis Zorka-babáról. 05.05 volt utsó mensi és a mi jóhírunk a párom szülinapján :D A 12. heti uhu és Liza baba a névnapomon!!!

Ancsi, hajrá! Ne add fel!

Rita, nagyon sajnálom, meg is sirattam… Fel a fejjel!

Zsuzsó, ma nagyon szorítok a genetikához!!

Vicky, sajnálom a kocsi vizsgát, ne szomorkodj, van ilyen. A következő már sikerülni fog!

Andrea, nekünk lett egy plusz komódunk, amit most fogunk eladni :D )) Emlékeztess és küldök rá linket :D 7 hónapos vagyok, Hidd el, gáz lenne a Faithless… pedig én a jólvagyok fajta kismami vagyok :D
Estrella, te is emlékeztess itt a nagy visszaolvasások közepette, mert mi megtaláltuk álmaink babakocsiját :D A fórumtalin még itt izgultál, most meg… babakocsit keresgélsz!

Navi, hihetetlen a csoda ami veled történik :D Kis Zorka, már ott van a karodban, lassan 1 hónapos lesz! Puszi neki!!!

Zsuzska, hajrá!!!

Ann, hajrá!

Maccs, benneteket is olvaslak ám és külök sok-sok energiát. Balázs csodaszép!

Sajtikám, Hogy te milyen segítőkész vagy!!! fogyi kissrác, ruhaátadás… hidd el, visszakapod még ezt jó hír formájában :D A valóvilágoson nagyot nevettem :D Hát, ha elvaterázhatnánk a negyed cuccát a Futrinkával, a kutyáknak egy évig lenne mit enniük :D

Judit, te is emlékeztess, hogy írjak a Jánosról… Én úgy vagyok vele, hogy kifizetem a végén a pénzt, de akkor nekem reggeltől-estig álljon rendelkezésemre!
Hematómi nekem is volt, ki kell feküdni, szigorúan…

Lukácsné, mindkét gyerek csodaszép!!! Hogy az a Hanna mekkorát nőtt!

Kép
mieza

Mieza: köszi a sok drukkot! :)
Most muszáj sikerülnie! Bevallom,semmilyen előérzetem,vagy érzésem nincs... :roll: :roll:

Úgyhogy nem tudok nyilatkozni semmiről :D

De hogy Neked csak 78 nap van hátra? :shock: :shock: :shock: :shock:
Vendég

Magunkról:

köszönöm azoknak, akik privát érdeklődtek :)

Képzeljétek, egy hónapig nem volt netünk, a T-home-nál valami hiba volt. De visszatérítettek pénzt, sőt még többet is, mint kellett volna. Jó fejek voltak.
Aztán voltam beteg is, nátha, de alig tudtam belőle kijönni. A páromnak most sokat kell utaznia külföldre, (de mondtam, hogy inkább most, mint jövőre :), így sokat voltam vidéken a szüleimnél, ahol nem volt net. Most anyu szülinapjára bevezetettem, úgyhogy legközelebb már tudok onnan is netezni.
Sokat voltunk Prágában, mert most már nem fogunk menni. Így is az utolsó két út nagyon nehézkes volt. A legutolsó jobb, mert Albert már megfordult és a gyomromat rugdossa. Viszont előtte még lent focizott a hólyagommal, azaz fél óránként kellett megállni wc-re, és nagyon fájt is. Elég volt mostanában az utazgatásokból, örülök, hogy most kicsit itthon pöröghetek. (rendezkedünk, átépítünk, fészeképítő ösztön?)
Annyira aranyosak anyósék és nem akartuk, hogy úgy érezzék, hogy kimaradnak valamiből, csak azért, mert messze vannak. Múlt héten, a nagymama 85. szülinapjára mentünk el és elvittük a teljes csapatot (anyó, após, nagymama) 4d-re. Hát, volt nagy öröm, sírva nevettek! Albi édesen megmutatta az arcát félig. Én nagyon örülök, hogy sokkal korábban is láthattuk a dokinál 4d-ben, mert egyben látni a kis ficánkát a 12-16. héten teljesen más élmény volt, sokkal fantasztikusabb. Szóval ne higgyetek senkinek, menjetek hamarabb, mint a javasolt időpont :)

Jaj csajok, úgy hiányoztatok, lemaradva nem ugyanaz olvasni :)
a teszveszen egy csomó mindent szereztem, szuper állapotban. Annyira örülök neki! Már a babakocsi is meg van, most hétvégén Prágában megvettük használtan harmad áron álmaink babakocsiját. Fél évet használták, még másfél év jótállás van rá, aminek nagyon örültünk

Most már gyakrabban tudok jönni, mert nem fogunk annyi helyre futni. A párom már alig várja, hogy megint kicsit lenyugodjak. Azt olvasta, hogy a 3. trimeszter megint kicsit fáradékonyabb időszak lesz. Már számolja a napokat :) Nekem olyan jó ez a középső aktív rész. Az első három hónapban olyan fáradékony voltam, hogy konkrétan elaludtam bárhol és bármikor. Fodrásznál hajvágás közben, zokniszorírozás közben, autózáskor az anyós ülésen saját mondat közben :) Szóval, elnézést, hogy nem jöttem, annyian hiányoltatok, most lelkiismeret furdalásom is van. Bocsánat!

Hát, ezer dolgot csinálok most is, ha meg van valami, jövök és megmutatom ám! Sokat segítek a kutyus dolgokban, de sajátban is és másokon is. (most egy jótékonysági karácsonyi adakozást szervezek, majd küldök infokat is), az alsó szintet átalakítják, nyereményjáték van/volt az okosanyun :)

Ja, hasznos info: 14 kerület és környékiek, szuper várandós klub és kismama torna van itt, én is most találtam. Van egy lány, aki a 7. kerületből jár, én is a 10.ből. A klub ingyenes és hasznos, a torna pedig 1100 forint és nagyon jó.

Már összevissza dudorodik a pocakom, nagyon vicces!
A mai programja az volt, hogy rugdosott valamit a bordáimnál. Én vettem egy nagy levegőt, mert fájt, ő meg bedugta a lábát a bordák alá és én nem tudtam kifújni a levegőt. És gyorsan oldalról kopogtattam, hogy odarakja a lábát, hogy kiszusszanhassak
Jó muri volt, 2x is megcsinálta :twisted:

Kép
mieza

Mieza!!!
De jó, hogy jöttél... már nagyon hiányolt a társaság!! :)
szóval gáz 7hósan koncertre menni asszondod??? Brüüüüühühüüüüüü :cry: :cry: :cry: Mindegy, Rajó úgyis megvétózta a csodás ötletem :wink:
Komód nagyon érdekelne... úgyhogy nefeledd!!! :)

andrea-1

Andrea, este kikeresem a linket :)

Béka, a semmi jel a legjobb jel :) Igen, el sem hiszem, hogy nemsokára lesz egy kis bőgőmasinánk itt helyben :)

Képzeljétek, egyik éjjel azt álmodtam, hogy Sznél vagyunk, mondja, hogy hamarosan kezdhetünk, de még jöjjek vissza egyszer, mert nem tetszik neki az endometriózisom és ha nő, operálni kéne... Tök bőgve ébredtem és ahogy megmocorogtam, éreztem a pocakom. Hát, én még sosem örültem így neki, kb. reggelig simogattam :)

Kép
mieza

Sziasztok!

Bocsi, kicsit bealudtam, de máris teszem fel a táblit egy taggal bővülve (Mia is csatlakozott), mert látom hiányoltátok:

BABAÁLMOK

Gyöngy,
üdv itt köztünk! Először talán nehéz lesz kiigazodni, mert pörög a fórum, de hidd el, ennél jobb helyet nem találsz, ha kérdésed, örömöd, bánatod van :idea:

Lukácsné,
annyira édesek a gyerekek! Filip a pocakfürdőben haláli :lol:

Mieza,
már nagyon hiányoztál!
Emlékeztem hogy neked is volt hematomád, de arra már nem, hogy meddig tartott a szobafogság???
De jó lehet hogy Albi ilyen aktív! Én már alig várom hogy érezzem hogy mocorog a pocakomban a picur :) :oops: :) :oops:

Kép
judit0713

Zsuzsókám,
hol vagy már a jó hírekkel???
Már szeretnélek végre áttenni a kismamik közé!

Kép
judit0713

Mieza: érdekes lehetett így az álom :D
a napokban elég rossz álmaim voltak,de semmi babával kapcsolatos,de annak örülnék,ha mondjuk pozitív álmaim lennének a pocakomban levő babácskával kapcsolatban :)
Vendég

Ann!Andi!Nekem korai klimaxom van,ezt mondta Szűcs doktor meg a petevezetékeim vannak elzáródva.Talán ezért nem javasolták még az IR vizsgálatot.Szűcs doktorhoz ki jár még rajtam kivül?
gyongy35
Mezőfalva

Én is SZ-hez járok/jártam.... Nálam egy db-ig nem is volt ismert az IR, nem is kezeltük... :? :?
Lényeg, hogy PCO-s petefészeknél elég gyakori, nekem mint kiderült olyan volt a petefészkem :?
Sz. tudja mi a csízió, persze rákérdezni mindig lehet nála, hogy érdemes lenne-e nézetni esetleg egy IR-t?... Úgytudom 3 sikertelen lombik után nézik egyébként ezt is... de sokan vannak, akik akár magánban is utánajárnak (előnye: hamar megvan, nem kell beutaló pl. a Thököly úti helyre..hátránya, hogy fizetős).... :shock:

andrea-1

Judit!Hát tényleg kapkodom a fejem :oops:
gyongy35
Mezőfalva

Andi aranyos vagy!Korházban dolgozom majd megcsináltatom ott
gyongy35
Mezőfalva

Ha jól látom úgy gondolod Andi hogy Szűcs doktornál a legjobb helyen vagyunk?
gyongy35
Mezőfalva

Naaaaa :) Akkor ezt túl is tárgyaltuk :)

andrea-1

Gyöngy: Én mindenképpen.... :wink: (szülni is Nála fogok...)

andrea-1

Andi neked is Ő segitett a babában?
gyongy35
Mezőfalva

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?