Huh!
Tényleg annyit irtok, hogy nehezen követem.
Rita: tényleg fel a fejjel, remélem minden jól alakul, gyermekednek örülsz és lesz kistesó! Egy lev. Társam épp 2 napja szült tesóbabát, bár ő nem lombikos.
Ann: hajrá kocsi!
Vicky: gyakorlás, és önbizalom! Nagyon sajnállak, de amit leírtál, sajna egyértelmű bukás, index nélkül nincs vizsga és jogsi! Óvatosság kell, de menni is kell. Velem is türelmetlenek voltak, főleg a megfordulásnál a Bánkut utcán, tudod ahol a villamos is jár. Első bukta ezért volt, másik egy balra kanyar miatt. Pótóra ha nem kötelező, sajna akkor is kell, gyakorolnod kell még! És utána fogsz igazán tanulni. Én a hétvégén sajna nem tudok menni, mert már nem megyek nyári lakba, a férj meg nem lesz itthon.
Borsó: gigadrukk!
Judit és kedves Többiek! Tudom, hogy jót akartok, reméljük sikerül, de egyelőre nem ugy haladunk. Várom, a ki tudja mit és meddig, és hát tényleg szenvedek, lélekben. Ehhez képest terhesség és szülés semmi se volt, legfeljebb fizikai fájdalom, de az elmult, ez meg?
Estrella: hajrá babó és férjnek is örülök. Ugy hallottam, hogy Margitban csinálnak valamit ingyen. Hivd fel szerintem a kh. Terhesrendelését, az csak egy telefon. Koll.nő butácska, minden baba megszületik valahogy, anélkül nem megy, hogy gyerek legyen. De meddig várna, 36 év azért már elég sok!? Sajnálom ám szegény, és minden jót neki is!
Carla: ez a diéta hogy müködik?
Ildi: hajrá fogdokker. Vigasztallak, itt sokkal drágább minden! És tényleg sokkal többet kell kibirni, bár nekem teljesen mindegy mit tesznek nálam és hányan nézik. Multkor egy kis csapat várt, 4 ember a rendelőben, tanulók is akadnak, nem baj. Fotót várunk lánykáról, és hajrá fogacskák!
Lukácsné: gyerekek tündériek és jobbulást!
Ancsi: hajrá zebrás teszt meg fogdokker. Fel a fejjel, ki lehet ezt is birni, csak egy kicsit drága. Nekem multkor 3 db-t csiszoltak, nem volt semmi. Zöld Arnica Montana –ezt szedem napi 15 bogyó és tényleg jó.
Andi: te is Örs környékén – sokan laknak erre!
Gyöngy: üdv itt, tőlem sikert nem hallhatsz, de biztatlak. Majd a lányok mesélnek, sokakat ért itt már spontán siker is, hajrá! Ha valami jó tanács kell egyéb ügyben, csak irjál, sok mindenben próbálok itt segíteni. Pl. egészségpénztár téma. Hamarosan következik a befizetésem
Mieza: hajrá ujra itt. Szóval Albert focizik már bent, kint is fog! Én fiacska is azt tette
Zsuzsi: hajrá kisbabó
Thököly út:
www.kramakft.hu
Woody: szuper baba szuper mami szuper helyen! Ha esetleg érdekel még téged vagy bárkit soproni utam eladó (márc. közepéig jó
http://www.hotelsaphir.hu/index/
Mára jó éjt
Üdv kispatak