Mók,
Elnézést! Tényleg nagyon eltűntem. Először látogatók jöttek, majd
névnapom volt, azt köszöntötték arra készültem és mire már tudtam volna írni elment az Internet.
Mindig eszembe jut amikor írod, hogy Érden jársz, hogy tulajdonképp lehet egész közel jössz el hozzánk

Erről jut eszembe, eltűnt a kutyánk. Egy újfoundlandi (olyan mint egy nagy fekete medve), ha netán látnád valamelyik látogatáskor...
Szóval eredetileg azt akartam írni, hogy mond anyukádnak, hogy járjon hozzátok babát altatni, ha neki ilyen sokáig alszik.

Egyébként nálunk is Niki mindig jól viselkedik, ha vendégek vannak, vagy mi megyünk valahová, így mindenki meg van róla győződve, hogy micsoda egy álom baba, de persze neki is vannak rosszabb pillanatai, de ezt nem hiszi el senki.
Nagyon szép Lilla baba!
Jajj Mók, szegény Lilla! 4 órát anya nélkül?! Persze, hogy megérdemel akármennyi cicit!
Egyébként meg mindenki úgy szoptat ahogy tud, meg ahogy a baba elfogadja, főleg az első időkben, ezért ne emészd magad. Én legalábbis még mindig inkább arra figyelek, hogy sokat szopjon és neki legyen kényelmes, meg hogy ne engedje el a cicit, nem pedig arra, hogy nekem kényelmes legyen.
Etus,
Én is szeretem a Harry Pottert és én is olvastam az összes részét.
Nálunk az éjszakai visszaalvás: Mostanában nem mindig kell éjszaka, csak hajnalban

De ha kel éjszaka, akkor a férjem megbüfizteti és többnyire közben el is alszik. Hajnalban pedig oda fekteti közénk akkor még fent van egy kicsit, de utána saját magától elalszik. Nappal egyik módszer sem működik érdekes módon csak este.
Ja, az azért hozzá tartozik, hogy 23 óra körül alszik el este, bár
akkor nagy valószínűséggel csak reggel ébred.
Cherryke,
Akkor nem véletlenül emelt a fejrész a kórházban a kocsikban amikben a babák vannak.
A párod fia még csak gyerek, lehet nem tudja felmérni, hogy milyen
veszélyt jelenthet ha betegen megy hozzátok és lehet szeret ott lenni, mert ha nem szeretne, akkor még kifogásnak is jó lenne, hogy az anyjánál maradhasson. Itt tényleg az anyjának kellene okosnak lennie.
Hunorka nagyon ügyi. Niki sem nyúl nagyon még semmiért, talán néha a Lóri bohóc kivétel, viszont folyamatosan tud dumálni, már rengeteg hangot kiad. Az ee volt az első, majd a hőőő, majd agg meg au most már beleképzelünk szavakat, néha mintha azt mondaná hogy "apu", meg azt hogy "Gergő", meg azt hogy "Cool" (mármint angolul), persze ezek nem tudatosak, csak véletlenek, de nagyon aranyos.
Iceberg,
Nálunk védőnő az első hat héten hetente járt, majd azt mondta most már csak havonta fog jönni, 6 hónapos korig talán...
A hétvégén volt nálunk a barátnőm a kisfiával. Nagyon érdekes, hogy mellette milyen nyúlánknak és vékonynak nézett ki Niki, pedig vagy 20-30 gramm volt köztük a különbség, a barátnőm fia mégis kis vasgyúró volt mellette. Ja és kb ugyanolyan hosszúak is.
Ami a mosolyt illeti Niki éppen mostanában kapott rá, hogy szoptatás közben elengedi a cicit és lekezd rám mosolyogni meg dumálni hozzám.
Annyira édes, meg kell zabálni. Persze ezek után meg idő amíg folytatja a cicizést, de olyan jó fej, hogy ezt elnézem neki.
Az evés mennyiség nálunk nagyon változó. Most olyan 100 és 170 között bármennyi lehet. Na jó a 170 az ritka, igazából még csak 3-szor fordult elő, álltalában olyan 120 körül eszik. Egyébként nem eszik annyit egy nap mint amennyi a nagyköyvben meg van írva, de mivel szépen gyarapszik, nem nagyon érdekel. Mók, egyébként vedd figyelembe, hogy te gyakrabban szoptatsz!