A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Na hülyének van szerencséje :D Jó kombó laptető+lapalja:)
Mindenkinek amennyit szeretne :wink:
Macséknak külön szelet :)
carla1227

Carla: a Word nem tud gif-et megjeleníteni (mozgó szmájlit),és gondolom ez a program meg azt nem tudja kezelni,amit ott raksz a szövegbe...
Vendég

Köszi carla!Igen, már csak a holnapi nap van!Izgulok nagyon!
Brekus!Cica érzi, hogy lakók költöztek a pocakban! :wink:

Kép
Kép
missancsi

Ma voltunk a dokinéninél és Barbus 71 cm (maradt az egy hónappal ezelőtti) és 7500 gr. (40 dekát hízott). Hallott egy kis szívzörejt nála a doktornő, úgyhogy el kell mennünk kivizsgálásra a Budai Gyermekklinikára. Eddig nem hallott semmit, remélem nem lesz gond. Délután pedig vettünk egy új mikrót a régi helyett. Hát nem jobb semmivel mint a régi volt és dupla annyiba került. Mindegy, szükségem van rá. Persze rohadt nehéz volt, úgyhogy taxiztunk haza. Miért is nincs még meg az a rohadt jogsi???

estrella: Gratulálok ufófejhez. :D Alapvetőenismert útvonalon mentünk, de a dugó miatt levittek róla és azt sem tudtam hol vagyok.

kisbeeka: Köszi, remélem hogy legközelebb már tényleg át megyek. De hogy mikor leszek magabiztos azt nem tudom. Degut sajnálom.

judit: Én is gondoltam már a plusz lóvéra, de ennél az oktatónál már több ismerősöm vizsgázott és nem mondták. Én már hajlandó lennék fizetni, csak ne kelljen többet mennem. Lehet hogy legközelebb kipuhatolom.

zsuzska: Amikor sikerül időpontot kapnom. Remélem minél előbb.

lukacsne: Szépek a képek.

ancsi: Akkor most fórumozni is pöszén fogsz? :D Nekünk nyugodtan írhatsz, itt nem hallani.

woody: Gyönyörű helyen voltak. És persze csöpp lány is gyönyörű.

kispatak: Tény hogy van mit fejlődni, de annyi pénz a világon nincs amennyi ahhoz kéne hogy magabiztos legyek. És azért a youtube-on láttunk már rosszabbul vezető emberkéket jogosítvánnyal. És annak a vénembernek is volt, aki majdnem rátolatott a gyerekemre. Szóval én azt mondom, hogy ezek csak a vizsgán fontosak. Mármint nem az index. Ugye érted.?

kubu: Gyönyörűek a képek.
vicky79
Budapest III. kerület

na csajok drukk mindenkinek Uram is lebetegedett nem bír nyelni, meg lázas holnap reggel doki.
Filipet este vittem még jó hogy időpontra mert 10-en lettek volna előttünk és még meg sem kezdődött a rendelés... füle is fáj úgyhogy megint anitibiotikum meg fülcsepp.

hanna itt parádézik az ölembe , szerintetek mennyit alszok ma éjjel????
azt hiszem holnap nem tudok jönni ha így folytatják......

béku
sajnálom :(

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Lukácsné jobbulást családkádnak, Neked kitartást!!!
ann74

úgy látom én zártam a napot meg én is kezdem????
egy nagy adag kávét már benyomtam azt hiszem hosszú lesz a mai napom.
kicsi lányom úgy döntött 2ig parádézik már majd el aludtam, de ő nem :(
szóval 3:40-kor ébredt Filip hogy pisilni kell , sokat aludtam és alig eszméltem, majd 4után aludtam el, mert közben férjem már annyira nem bírt nyelni hogy a teát is visszaköpte a pohárba és elkezdett fuldokolni, egyből felébredtem ugye mondanom sem kell.... aztán Hanna 7:30kor kelt... 8-8:30ig aludt és már megint ébren a huncutkája. megyek etetni, meg betegeket ápolni még Filip alszik legalább ő.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Szép jó reggelt!Pocsék estém volt!Alvást már nem kívánom!Mary már 2-3 napja itt ólálkodik,04:30körül arra "ébredtem"hogy mostmár ki kell mennem a mosdóba,mert már tuti,hogy itt van,de aztán semmi!Erre reggel végre kicsit el tudtam szundizni pár percre,akkor meg gondolhatjátok mit álmodtam?!(Jót,kicsi férjemmel!)Persze az érzéseim eléggé fel lehettek fokozva,mert arra ébredtem, hogy bele is görcsölgetett ebbe az egészbe a pocim!Vagy mégis van baby és tiltakozott az álmom ellen?? :?
Már csak 1 nap!Ha mégsem sikerült, legalább a Mary kerüljön még 1-2 napig, mert most még reménnyel teli szeretnék Pestre menni!Nem úgy mint múltkor!

Kép
Kép
missancsi

Úgy látom ez az este nem a fórumosoké volt!
Lukacsne!Gyógyulást kiccaládodnak!

Kép
Kép
missancsi

Megyek Harry Pottert nézni!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: nem jön rám a gatyám!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

:lol: Sztreccsnaci vagy kismaminaci!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
missancsi

Sziasztok!

Békú:
Sajnálom a degut!Jó mozizást!!!!

Lukácsné:
Családodnak gyógyulást,Neked meg kitartást,hogy tudjad ápolgatni a betegeidet,hogy hamar meggyógyuljanak.

Kubu:
Gyerekek tüneményesek!Pöttöm Lizábol már kész nagy csaj lett.

Woody:
Gyönyörü helyen voltatok,nem csodálom,hogy minden szupi volt.
Lili nagyon aranyos!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!
Béku: úgy sajnálom a kis degut!!!! :( Annyira meg lehet ezeket a kisállatokat szeretni, hogy sok helyen családtaggá válnak.. nálunk legalábbis ez van a macskákkal... ők a gyerekeink.. szoktam is mondani, hogy aztán szeressétek ám majd a kistesót....!!
Ölelésem Neked... tudjuk, hogy sajna ilyen az élet....egyszer elvesz....de tudod, egyszer ad is !!! Vigyázz Magatokra!!! :wink:

Lukácsné: szegény férj.... küldök Neki (is) gyógyhullámokat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Most aztán lehetsz ezerrel legény a gáton!!!! Anyám, lehet most nem irigyellek annyira... :?:

Ancsikám: NEM FOG MEGJÖNNI!!!!!!!!! Tessék ezt szugizni a kis fejedbe.... holnap pedig jóhírt fogsz kapni kedvenc Sz-ünktől....ez nem lehet másképp!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Úgyhogy mostmár erre a kis időre lécci ne is krenkold magatokat!!! :)
Jó a családi fotótok... :)

Vicky: örlülök a mikrónak... a mienk is megvan, de 3 átszállás-tömegközlekedéssel nem tudja egyelőre hazahozni, úgyhogy abból is valszeg taxi lesz, csak a héten lesz még egy nagyobb dolog, amit hazahoz majd és mondtam, hogy akkor ne 2-szer taxizzon, hanem várja be a másikat is és majd együtt... :shock:
Barbussal Drágámmal mikor mentek a klinikára??????? REmélem mindent renben fognak találni a kis szépségnél!!!!! :wink:
A legközelebbi vizsgádhoz már előre küldök pár szerencsesugarat... hátha.... :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Woody: De szép helyen voltatok!!!! :) Örülök, hogy jól sikerült a kikapcsolódás..... Édes a kislányod, így beöltöztetve!!!! (is) :)

Carla: Vigyázok.... Rajó is meg anyám is jól lebaszott... hogy francért nincs nálam mindig egy kis üveges ital ilyen esetekre pl?? (nyáron pl én mindig hordok magammal innivalót) ha már ekkora malaclopó táskával járok???? És hát igaza van, pár korty ásványvíz lehet már az elején segített volna... Úgyhogy ezután majd lesz és remélem nem hozom senkire majd a frászt... :wink:

Kubu: Tüneményesek a gyerekek! :) Hihetetlen hogy hasonlítanak egymásra!!! Az a bújós... apucihoz.... elolvadtam teljesen:)

Zsuzsókám: Ezek nagyon jó eredmények!!!! :) már amennyire értek hozzá :)
Remélem Te Vukkod is továbbáll hamarosan, hogy tudd a ch diétát tartani.. tudom hogy nem vigasztal, de ilyen körülmények között nekem is magas lett volna tutira az eredményem met nélkül.... az biztos!!! De ha rendes kerékvágásba kerülsz, rendben leszel, mert előtte sem volt ennyire magas... nagyon drukkolok hozzá!!!!!!! :wink:

Kispatak: Igen, én is a 16-keres gárdába tartozom :).. Szerintem Te erre valahol mifelénk járhatsz fogdokkerhez, nem?? (Szlovák út feletti dombon lakunk.... pár utca és vége Bp-nek... :shock: ).

Mieza: jó lehetett a családi 4d-zés!!! :) Remek ötlet.... :) Hallod jó sokat utaztatok!!!
Megnéztem a linket, köszönöm szépen.... de azt elfelejtettem mondani, hogy mivel nálunk a kiegészítők elég élénkre vannak betervezve (fal, textilek, szőnyeg) most abban gondolkodunk, hogy a komód-ágy-szekrény alapja fehér legyen... főleg hogy egy fehér polcunk már megvan, ehhez passzintjuk a többi bútort is a babaszobába.... Mondjuk én alapból nem vagyok oda a fehét bútorokért.. :shock: ..úgyhogy arra is kerül majd pinga.. matricákkal, hogy azért ne legyen olyan uncsi.... Láttam a Brendonban ilyen kis helyes betűket.. kitenni azokból majd a nevét.... megzabálom az ilyen cuccokat!!!!!!!!! :)

Eszter, Sajti, Kiss Angyal.... merre vagytok?????? :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Estrella:
Boldog névnapot!

Csucsu:
Neked meg boldog szülinapot!!!!
Hová vagy úgy eltünve?

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Breki,
nagyon sajnálom degukát :cry: De ahogy Mieza írta, tényleg úgy van, ha elmegy egy lélek, jön egy másik....szóval tessék bízni!

Woody,
eszkimó-Lili kép nagyon ott van! És az a táj! Mi is mennénk sielni az idén is, de ugye most miattam nem lehet...de jövőre már minimanóval együtt megyünk :)

Lukácsné,
kiscsaládnak gyógyhullámok :arrow: :arrow: :arrow: , neked energiabombák hogy még bírd :arrow: :arrow: :arrow:

Kubu,
nekemisnekemis! Egy ilyen Liza-formácska baba tökéletes lenne :oops:

Zsuzsókám,
erőltesd egy picit az evést! Tudom hogy nem könnyű, de a baba miatt kellene!

Ancsi,
már alig várom hogy holnap ideérj a hírrel!!!

Képzeljétek, fehívott a főnököm! Tök rendi volt, érdeklődött hogy hogy vagyok, és elmondta hogy most számolja az éves bónuszokat (max. 1 havi fizu lehet) és nekem 83%-ot kalkulált ki!!! Elmondta az indokokat, kérdezte hogy egyetértek-e. Hát majd leestem a székről :shock:
Sőt, még azt is megkérdezte, hogy decemberben utalják, vagy majd inkább januárban hóközivel, hogy a jövő évi béremhez számolódjon.
De mivel a TGYÁS-t ha jól tudom az előző éves fizuból számolják én most kértem :)
Bocsi az off-ért, csak annyira megörültem neki!

Kép
judit0713

Andikám,
bizony, jobban teszed ha nem stresszeled az utazóközönséget, pláne magadat nem!
Nálam mióta bmc-s vagyok, mindig van a táskában pár db keksz meg egy fél literes víz :roll:

Viki,
remélem nincs Barbusnak semmi komoly baja! Mikor mentek a vizsgálatra?

Kép
judit0713

Breki,
sajnálom degut. :-(
HPotter biztos jó lesz, kicsit kikapcsol, majd mesélj! :-)

Lukácsné,
jobbulást nektek és kitartást a mai naphoz!

Kubu,
képek tündériek, jóég Liza is mekorra már!! :-D

Andi,
köszi a drukkot, próbálom még szigorúbban tartani majd a diétát, de mocsok kis Vuk ma is bekavart reggel. :-( remélem azért sikerül úrrá lenni a magas cukron, még nem is mertem utánaolvasni milyen gondok lehetnének. :-(

Woody,
neked a cukrot a nődoki kezelte vagy máshova jártál?
ugye neked már pocakosan úgy csinálták a terhelést, hogy nem cukorral, hanem reggeli után? :roll:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vicky,
meglesz az a jogsi hamarosan, hidd el.
Barbusnak drukkolok már előre. :arrow: :arrow:
ugye neked is volt cukor gond? nálad hogy kezelték? a nődoki vagy belgyógyász?

Zsuzska,
remélem pihizel ezerrel, babaragacsokat küldöm.

Ancsi,
várjuk a holnapi jóhírt. :-)

Isten éltesse a ma ünneplőket! :-D :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó:
Persze,hogy pihenek,csak már unatkozok egyedül.Majd csak jövö hét csütörtökön megyek melózni.

Képzeljétek,a mult héten találkoztunk egy régi ismerössel és ö mesélte,hogy nekik is volt két lombik,mert mind két petevezetéke el volt záródva,kétszer is csináltak átjárhatóságit és mind kétszer azt mondták,hogy elvan zárodva mind kettö.Nyaralás után akarták kezdeni a harmadik lombikot,de nem volt rá szükség mert spontán terhes lett.Most már van egy közel 2 éves tüneményes fia.
Mintha csak a Kubu Marci hurikánját láttam volna,teljesen az az izgö-mozgó zabálni való gyerek.
Hát csajok vannak még csodák.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska
az a helyzet az átjárhatóságival kapcsolatban, hogy mivel a petevezetékek izom vagy izomszerű, ezért ez néha összehúzódhat, főleg stresszes állapotban (mondjuk egy hsg elég stresszes) de el is ernyedhet akár, ilyenkor átjárhatóvá válik. Ezért szokták megnézni műtéttel is, mert akkor ott valóban ernyedt állapotban van az ember. Ha ott sem átjárható az az igazi gáz. Ezért hallani sokdzor olyan "csodát" hogy elzáródott p.vezetékkel mégis terhes lett valaki. Általában ilyen esetben csak hsg-re került sor. Sajna nálam a műtéttel is megállapították. Persze ez nem jelenti azt hogy nem hiszem a csodákban, de nyilván jobban hinnék, ha tudnám hogy nincsenek elzáródott pv-im... :)
Mindenesetre jó ilyen sikertörténeteket hallani! Mindenesetre a műtét óta sajnos engem annyira már nem szokott felvillanyozni ilyen történet. :(
ann74

Ann... sajnálom a Te eseted, de a többieknek, akinél csak sima hsg-volt, talán egy ilyen történet egy épp holtponton levő állapotban, adhat egy kis löketet.... :wink:
Amúgy ezek a nyaralás közben jött sztorik valahogy időről-időre előkerülnek :) ...biztos lehet benne valami, hogy ha kikapcsol az ember a napi taposómalomból, akkor megtörténhet a csoda.. (már persze ha nincs a háttérben valami nagyobb baj...). :shock:

andrea-1

Ann:
Azt kimaradt,hogy volt mütét is és azt mondták,hogy nem tudták átjárhatóvá tenni.Legalább is adokik azt mondták.
Bocsika,de nem gondoltam,hogy bárkit is rosszul érint ez a történet.Gondoltam,hogy reményt ad,legalább is nekem azt adott.
Én hiszek a csodákban!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Zsuzska!!
Műtéttel már tényleg másképp hangzik a történet!!! DEJóóóóóó!!!!
Én is hiszek a csodákban!!!
És ezek szeirnt bárkivel, bármikor megtörténhet!! :))))))))))
Millió köszönet, hogy megosztottad!!
ann74

:) így még szuperebb!!!!!! :)

andrea-1

Csodák márpedig léteznek!Szerintem! :wink:
Már nagyon izgulok a holnap miatt!Köszönöm, hogy ennyien gondoltok ránk is!

Kép
Kép
missancsi

Jaaa és elfelejtettem!Holnap csak vérvétel lesz, ugyi?Vagy pisit is kell vinnem??...és uh semmiképpen nem lesz,akkor sem ha sikeült,ugye?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi,
csak vv lesz, meg utána pár óra idegtépő várakozás :roll:
Deee, utána megmondják a jóóóóó hírt :wink:

Kép
judit0713

Köszi!A vv-re emlékeztem,meg az azt követő várakozásra,csak a többire nem! :(

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: nekem csak vv volt,nem kell pisi,mert ők vérből nézik a HCG-t!!!
UH sem volt,de mivel bármikor bármire kíváncsiak lehetnek,én a helyedben úgy készülnék,hogy lehet az is!

Múltkor a szurik felírásakor voltam úgy,hogy előtte 3 nappal megnézett Sz,és mondta,hogy aznap még egy S.O.S. vérvétel kéne,és utána felírja.

Megvolt a vv,és utána mikor behívott H,kérte,hogy mégis menjek vetkőzni,mert Sz szeretné újra megnézni :D
Szóval ha nőgyógyászhoz mész,erre mindig számítani kell!

Mikor műtöttek februárban,10 órán át vizsgálgattak a MÁV kórházban,ezalatt kb. 5 vagy 6 orvos vizsgált meg (nőgyógyászatilag....!!!!).
Már mondtam is páromnak,hogy vissza se veszem lassan a bugyimat,meg a gatyámat...
Mennem kellett az összes papírral és "záróval" a főorvoshoz,aki elég szemét volt....,és hiába vizsgáltak meg annyian,nyomkodtak össze kívül-belül,vele már "csak" beszélni kellett,és aláíratni a papírt,közölte velem,hogy vegyem le a bugyimat (ezt így!!!),mert ő is megvizsgálna...

Úgyhogy aznap ezredszer is megvizsgáltak,és az endo miatt (mint már írtam Nektek),nekem nagyon fájdalmas MINDEN nőgyógyászati vizsgálat,még az együttlétek is legtöbbször...

Na,de a jóhírek:
Naaaagggggyon jól vagyok!!!! Kivirultam,hogy kicsit kirúghattam a hámból!!
Ettem nachost,ittam kólát,és moziztam :D
A film nagyon tuti volt,de ugyebár kell(ene) hozzá a befejező fél rész,így eléggé hiányérzetem volt,de nagyon jól megcsinálták a filmet,le a kalappal!!! :D

Az lesz a sorsa,ami az elődeinek is,újra meg újra elmegyünk megnézni,mert addig a tuti,míg moziban láthatjuk,úgy annyira más,mint DVD-n...! :D

Szóval klasszul érzem magam lelkileg,de fizikailag is!! Tegnap a leglehetetlenebb helyeken fájtam,a derekam,csípőm,petefészkeim...,ma meg SEMMI!!! :)

Mára Crinone-oztam,mert nem túl higiénikusak a mosdók a bevásárlókp.-okban... :? :? :?

Katalinoknak,és KITTIKÉNEK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!! :D

Kép
Vendég

Ancsi: tesztelsz végül hajnalban? :D
ha igen,mindenképp gyere a hírekkel,mielőtt elindultok!!! :D
Vendég

Andi: köszi,aranyos vagy!
Én annyira szeretem az állatokat,és azt utálom,ha szenved akár egy is,ezért rossz volt itthon tétlen nézni,hogy valami gond van!

Cicám azóta jön folyamatosan az ölembe,tündéri! :)
Őt is úgy szeretem,mi is mindig azt mondjuk a párommal,hogy ők a kislányaink,a kis degu,a cicám,és (most még) a nyuszifül is :)

Remélem itt van az a másik lélek... :)
Vendég

Béku
Na ezt a csipkebogyó-evést még tanulnom kell, úgy érzem :)
Jobban vagy már, nincs hőemelkedésed?
Annyira sajnálom a kis degut :(
De én is azt mondom, hogy jön helyette az új lelkecske, nálam is így volt és a barátnőmnél is sajnos, mindketten temetéssel kezdtük a terhességet...

Ancsi
Drukkolok holnapra nagyon!!!

Andi
Igen, Te megmondtad, hogy később fogant :)
Gyorsan elrepült ez a 3 hét...
Viszont nagyon furcsa, tegnap óta szinte megszűntek a tüneteim. Nem vagyok már annyira fáradt és hányinger is kerül...
Most vagy azért, mert iszonyúan megkönnyebbültem, vagy... Na erre nem is gondolok!
Tegnap óta merek igazán a picire gondolni, eddig próbáltam magam nem annyira beleélni, ahogy a doki mondta...
De mióta láttam, hogy milyen kis ufó, egészen más... Férj is köszönt már neki ma reggel :)
A táblázat szerint tegnap voltam 9+2...
Köszönöm a virtuális puszit :)

A kombinált vizsgálatra tudsz valamit mondani???
Ugyanazt csinálják az istenhegyin, mint nekem a kórházban?

Az Izabella tetszik nekem, a Mína nem.
Benedek is nagyon szép név!

Na jól megjártad ezzel az EKG-val...
Én már azon önszorgalomból túlvagyok, mivel nincs rendben a szívem, gyorsan elmentem 1-2 hete a dokimhoz.
Ez a rosszullét nagyon szarul hangzik, mondjuk durva, hogy pont egy nyugdíjas adja át a helyét... A hasad látszik már kabátban?

Mieza
Nekem is elküldted a komód linkjét, ha Andi nem szeretné, bár lehet, hogy nálunk is fehér bútorok lesznek...

Az álombabakocsitok nagyon érdekel, írj majd róla!!!

Albert nagyon megkínoz téged...
Jó lehetett a családi 4D mozizás! :)

Zsuzsi
Csupa jó hír, gratulálok a negatív vizsgálatokhoz!!!
Vagyis ez a cukor nem az, 100 gr CH nagyon kevés!!!

Woody
Nagyon szép helyen voltatok...
Lánykád nagyon helyes volt beöltöztetve :)
5 napot tudok bőven várni a kombinált szűrésre, ha ugyanazt csinálják, mint fizetősben...
Dec. 14.-re kaptam időpontot, karácsony előtt akkor az is meglesz.

Kispatak
Kolléganő nem buta, csak nyilván megrázta az abortusz.
Elég későn találkozott a férjével, viszonylag gyorsan össze is házasodtak, nem tehet róla...

Carla
Köszönöm a gratulációt :)

Vicky
Férjed nem tud vezetni, vagy nincs autótok?
Na majd hamarosan meglesz a jogsi, drukkolok!!!
Remélem Barbussal minden rendben lesz! Mikor mentek a kivizsgálásra?
Az ismeretlen vizsgaútvonaltól én is megijedtem volna... Persze, tudom, hogy mindenhol kell tudni vezetni, csak más úgy bénázni, hogy nem ül mögötted a vizsgabiztos...

Zsuzska
Köszönöm a névnapi köszöntést! :)
Férjam elfelejtette reggel, aztán mikor anyu hívott, pont jeget kapart az autóról, így akkor sem jutott eszébe... Aztán fél9-kor hívott, hogy ő mekkora bunkó, hogy nem jutott rögtön eszébe, de este elvisz vacsizni :)

Judit
Tök rendes a főnököd!
Jó így karácsony előtt egy kis pluszpénz :)

Ann
Ne add fel, látod, vannak csodák!!!

Nálunk annyi munka van most, hogy nem is tudom, mit fogok csinálni...
Jövő héten meg már zárás, kész vagyok...
estrella22

Estrella: nem olyan bonyolult ez a csipkebogyó :D
csak meg kell próbálni,máris rájössz :)

Köszönöm,hogy érdeklődsz,jobban vagyok,ma nagyon klasszul voltam,sehol semmi fájdalom! Hőemelkedést sem éreztem,de azt többször is,hogy a hasam tájékán iszonyúan melegem van,mintha egy melegítőpárnát odanyomtam volna hozzá!

nekivetkőztem a moziban is,de párom visszaöltöztetett,szerinte annyira nem volt meleg.

Minap rákerestem a beágyazódásra,hogy megtudjam,a 2 napos embriócska mikorra tervezi,és érdekes dolgot olvastam:

[quote]& írta:quot;A hőmérséklet a beágyazódás után is feljebb emelkedik. Ez azzal van összefüggésben, hogy a szervezet még több progeszteront termel, ami tovább nyomja a hőmérsékletet felfelé."

Ajánlom,hogy csupán ez legyen a háttérben! :D
Vendég

Amúgy az Izabella név nekem is tetszik,csak párom "i"-re végződő neve után nem szerencsés...,én ezért hagytam ki :)

Nekünk szerencsénk van,mert már lefixáltuk jóelőre a neveket :D
Vendég

Hahó!

Lukácsné minden jót a családnak, Kubu nektek is.

Estrella: jaj de jó, már név is van, és hidd el végre, ott a manó. Kolléganőt nagyon sajnálom, de remélem az élet hamar kárpótolja. Jobb későn, mint soha ha könnyen összejött neki, remélem a tul lesz ezen a szomorúságos napokon és aztán ujult erővel jön a babácska, aki meg is marad.

Ancsi: nincs Mary, baba lesz!

Breki: neked is, addig dajkáld a cicót, közben pocaksimi!

Andi: igen dokker ott van. Nekem a világ vége, csak busszal ne kelljen arra menni, mert ott semmi se jár csak kocsi. A legszebb, hogy ma reggel egy másik fogam is elkezdett fájni, remélem csak a front, ha nem akkor ujabb gyökérkezelés (csere). Nekem már mindegy- egy vagy több. Kvázi bárki bármit csinálhat - igaz azért ehhez a dokihoz ragaszkodom, gyök.kezelés specialista, az meg nekem van jó pár

üdv mára

kispatak
Vendég

Úgy látom ezek szerint nem csak nálunk vannak lezsírozva a nevek! :lol:
Teszt??Hmm..nem is tudom!Hát azért a párom által hozott spéci tesztet azért szerintem reggel "ellövöm"!..ha csak addig be nem állít Mary!" :cry: ..de megtíltom neki!!!Bár én amilyen hülye vagyok még akkor is csinálok egy biztos ami biztos tesztet!...sajnos a kis görcsölgetések elég sokszor rámtőrnek!Jó is hogy holnap már mennünk kell,mert már nem nagyon bírnám tovább!
Kisbeeka!Ne is mondd a nachost, tökre megkívántam, van is itthon, de most nem kockáztatom meg az "átmeneti fogamat"!Cukor-ropi-chips-rágó most szóba sem jöhet!Nem mintha édesszájú lennék de azért reggelente egy rágó, illetve esti jó filmeknél a nachos mindig ott van!..nem baj már csak 1,5 hét és lesz szííp fogam!Márcsak egy fogszabájzó kéne, de fogdokival megdumcsiztuk,hogy annak az árát már nem rám hanem inkább a babyre költjük!Egyetértett!

Kép
Kép
missancsi

Helyesbítek: FOGSZABÁLYZÓ! :?

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: ne aggódj a görcsölgetések miatt,írtam már,hogy sok nő állítólag egész terhessége alatt érzi a ciklus megfelelő napjain,mintha meg akarna jönni,de közben ott a baba a pocakjukban!!! :D

Nekem is épp olyan volt az előző beülti után,mint mensikor,mégsem jött meg,és pozitív lett!!! :)
Vendég

Mostanáig csupa értelmes dolgot ettem,mint a brokkoli,hal, túró,kivi,narancs,mandarin,stb...,jó volt ma egy kicsit bűnözni,szerintem a baba nem bánja ;)
ő is érzi,hogy jól érzem magam :D

Sőőőőt,párom hozott nekem csokit!!! Nem mertem neki mondani,nem akartam még többet bűnözni,de úgy megkívántam egy kis mogyorós csokit,és képzeljétek,kimentem a konyhába,és ott volt a pulton!!!! :D
Ráadásul mogyorós csoki!!!!

Micsoda egy gondolatolvasó az uram!! :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem volt képem kérni tőle,mikor most nemrég elment a boltba,de magától is ráérzett :)
Vendég

Béku: Örülök, hogy jól sikerült a mai napod!!!! Mondjuk a H.Potterrel engem a világból ki lehetne kergetni, de látom Te rajongója vagy :) És a bébikezdemény biztosan jónéven veszi az efféle pozitív energiabevitelt, az tuti!!! :)
Amúgy a mi vezeték nevünk is i-re végződik :wink: ... És tudom, hogy van egy bizonyos régi keletű felfogás miszerint szerint szentségtörés emiatt az i-vel kezdődő keresztnév....de ismertek, hogy mennyire nem vagyok uniformizálható és pont leszarom, mert együtt a kettő még így is curva jól hangzik.... szép dallamosan :)

Estrella: Mína nekem se tetszik.... ezért lesz az első verzió, ha lányka lesz :)
Elhiszem, hogy megkönnyebbültél... és biztosan ezt érzi a baba is, és ezért hagy most neked nyugtot !!! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Ancsi: Hú, szeritnem reggel Te egy +at fogsz tesztelni!!!!! :)

andrea-1

Andi: neeeem,nem amiatt nem akarok i-vel kezdődőt,mert valamiféle szabály lenne,vagy ilyesmi,én az egész naptárat végignyálaztam,és párom neve után illesztettem,de sajnos az ő nevével annyira nem passzoltak :(

Mikor bejött a HP anno,nagyon utáltam,de csak mert a csapból is az folyt. Aztán mikor páromat megismertem,neki megvolt 2 rész is,és adtam egy esélyt neki,és rájöttem,hogy tetszik,mert én tipikus rák vagyok,szeretek álomvilágban élni,és ez tökéletesen kielégítette ezen igényemet :)
Aztán a 4. résztől kezdve már moziban néztem,de én mondjuk gyerekkel nem olvastatnám el,és nem is engedném,hogy megnézze,mert szerintem mindegyik inkább felnőtteknek szól!!

Nem beszélnék rá senkit,mert ha tetszik,arra magadtól rájössz,ha meg nem,nem szabad eröltetni :)

De most nem is az a lényeg,hogy mit néztem,csak az,hogy nagyon jól éreztem magam!!! :D
Vendég

Most viszont vissza lettem parancsolva az ágyba,párom nem bízza a véletlenre :)

Áááááá,megjött a kajcsim!!! :D
Istenien néz ki :)
Vendég

Név!Nekünk pl.:SOHA nem lesz Miss Mihálykánk :arrow: Missmisi :lol:

Kép
Kép
missancsi

Nevünk nem összetévesztendő az angolból ismert miss-szel!Miénket ejtsd:Miss! :twisted:

Kép
Kép
missancsi

ÚÚÚÚ a Missmisi tényleg gáz lenne.... :))))))))))))))))))))

andrea-1

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: MissMisi :lol: :lol: :lol: :lol:
ez nagyon jóóó!!

No de akkor elő a farbával,milyen neveket választottatok Misi helyett? :)
Vendég

Szép neveket tessenek adni a fiúcskáknak,hogy aztán lányainknak szép férjezett neveik legyenek!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ki tudja,kit kivel hoz majd össze az élet?! ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na jó,csak vicceltem,de hazafelé épp az jutott eszünkbe párommal,hogy milyen vicces lenne,ha felnőttként a mostani fórumosok gyerekei összeismerkednének ;)
Vendég

Figyelj Béku, ha ez a társaság ilyen marad, amilyen...ezek a gyerekek már kicsinek is fogják ismerni egymást!!!! :wink:

andrea-1

Miss Marcell a favorit, ikrek esetén talonban van még Olivér is! :D
Lány esetén Dorka! Dórci és Marci :lol:

Kép
Kép
missancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?