Szió!
Csucsu:
Heppibörzdéj túúúú júúúú!!!!
Judit:
Nagyon köszi a csomagot, úgy örültünk neki, tündér vagy!!!
Vérezgetsz még? Barátnőmnek is volt hematómája (Sz ügynökös ő is), szigorú fekvéssel és asszem Rutascorbinnal kezelődött, jan. 27-ére van kiírva a kicsi Szonjával! No para, rendben lesztek ti is!
S tök jó fej volt.
Estrella:
Micsoda @&# vendéglátók akik odabagzanak egy kismami orra alá?!

No comment...
Kolléganődet sajnálom, ez nagyon nehéz időszak számára.
Éljen apával a béke! A pasik nehezebben érzékelik a kismamiságot-apaságot, szerencse, hogy már megbeszéltétek. Apukád is kezd alakulni, sógornőd nagyon édi!
Csicsókát imádom, csak jól kell elkészíteni, spec. főzeléknek nem csinálnám meg. Kedvencem nyersen; ill. főzve, majd tepsiben kisütve. Sajnos pocsékul vagyok tőle, mert olyan bélgörcsöket okoz, hogy majd megpusztulok, pedig nagyon be tudnék belőle zabálni! IR miatt is jó lenne, de ez a hülye gázolás miatt el kell felejtenem.
Annyira örülök, hogy végre ki lehet kiabálni, minden rendben a picikétekkel! Annyit izgultatok, aggódtatok érte.
Éééés!!! Bódottágot Nevednapját!!!
Zsuzsó:
Vuk még kísért téged is, de legalább a vizsgálatok jó eredménnyel zárultak-nem is történhetett volna másképp.
Hellózott a drága? Én tuti nem bírtam volna tartani magam... Gratula nektek a csemetéhez!!!
Navi:
Szegény csöpped, még hasfájós? Kíváncsi vagyok ez a "hiszti-nem hiszti" korszak meddig tart még? Azért én szívesen "élvezném" már akár ezt a részét is a babázásnak.

Pont most mutattam a pocakfürdető vödörről jutyubos felvételeket a Zuramnak, teljesen odavolt a vödörtől, no meg a babáktól is. Az egyik konkrétan bealudt fürcsi közben, szenzációs lehet ez a cucc. Azt mondják, hasfájósoknak ideális.
Lukácsné:
Ezek a fotók csodásak, ezért (IS!) érdemes feljönni a fórumra. Hanna már tündéri lehet, ahogy gügyög, olyan jól leírtad, hogy szinte látom magam előtt.

Filip is kópé, hogy nem akart oviba menni. Gyógyhullámhegyeket küldök a családnak!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kisborsó:
Hogy érzed magad kedd óta?
A szívdobogásról nekem is egyből egy kis pánik jutott eszembe, talán sokat stresszeltél mostanság.
Missancsi:
Olyan helyesek vagytok a fotón is!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Az Olivér nálunk is régóta befutós név. Fogad?
Béku:
Degukádat annyira sajnáltam, aztán meg titeket is... Közhely, de ha egy megy, jön más. Vígaszhullámok és nagy ölelés neked!
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((o)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Heni:
Januárra tervezem a 3. lombikot...
Andrea:
Szomszédunk, khm.... Hát ez van!

Amúgy kedvesek nagyon, a légynek sem ártanának, de tényleg igazad van - elvarázsoltak. Talán egyszer jönnek a hercegnők és megcsókolják őket... Vajon mivé változnak majd?
Pici Vuk még okés, de a buszon ne legyél már rosszul! Legalább volt aki észrevett és átadta a helyét.
Névnapozásotokat el tudom képzelni, ólvéjz sztendáp a párodtól!
GM koncert biztos szupi volt, én is imádta őket, nekem is nagy pofára hopp volt, hogy a fiúkat szereti.
Húúú, én nemtom elbírnék-e 7 hónaposan egy koncertet? Látom már megoldódott. Ne bánd nagyon, lesz helyette másmilyen koncert, rá két hónap múlva és szerintem ezt nem cserélnéd el semmiért!
4D-re drukk, remélem kiderül, mit rejt a lábaköze.
Új mikróhoz gratula!
Uck-muck-fuck

menten behugyozok!!!
Vicky:
No, majd a következő vizsga sikerál!
Úgy látom mindenki mikrózik

, barátnémnak is bedöglött és most vesznek újat, Andrea is gyógyít egyet...

Csajok! Ugye ezek már csak pozitív hullámokkal múúúkodnak?
Barbus csuda jól fejlődik, gratula!
Mia:
Drukk, hogy az inzulinos eredményeid is ilyen szépek legyenek!
Zsuzska:
Szorítok nektek, sikerüljön!!!
Kubu:
Nálad még mindig havazik, gyógyuljatok meg!!!
Ezek a fotók haláliak!!!

Örömcsöppek a hétköznapjaimba, köszönet érte!
Carla:
Drukkolok a kezdéshez!
Ann:
Szerintem szépen javultak az eredményeid.
Nagyon édi a szerelmes kislányos link.
Rita:
Mi az az ivig kezelés?
Energiák mennek tömkelegével, csak nyisd ki az ablakot!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
GyIldi:
Naggyon aktív vagy!
Csutka:
Dejó, hogy párod melóhelyén rend lett!
Gyöngy:
Üdv nálunk, gyors babásodást! Én is Sz ügynökös vagyok és nagyon elégedett vele!
Mieza:
Én benne vagyok, hogy elvaterázzátok szomszédék lom-kertjét!!!
A 4D-s family-program szuper ötlet volt, kaptatok flottakedvezményt?
Hurrá, megvan a babakocsi is és még jótállásos.
Már megint milyet álmodtál, szerencsére a valóság sokkal szebb, hisz ott rúgkapál a kis focista! Vagy inkább nevezzük karate-kidnek? Így megdolgozni anya szerveit és bordáit?!
Woody:
Gyönyörű helyen voltatok, biztos a levegő is nagyon jó volt!