Jó reggelt ismét!
Csibe
2011.március 3. a kiírt időpont...és basszus tom, hogy pikk pakk itt lesz
Pocok
Khm...leírom, de picit hosszú:
Az egész úgy kezdődött, hogy ugye TB alapon akartam megcsinálni a terhesgondozást, mint Rolónál. De mivel az a kórház qva drága lett néznem kellett másikat. Szempont volt még hogy közel legyen, így lett a János kórház. Anyós anno ott dolgozott és körbe kérdezett, hogy melyik doki a jó..stb. Ajánlotta ezt a Márkus f@szt. Aki addig kedves volt míg minden alkalommal el nem mondtam, hogy de én az xynak vagyok a menye vagy mi. Aztán, mikor nem mondtam, már az ingyenes kombinált tesztért leakasztott 5ezret..mondván ilyen világban élünk. Képzelheted hogy sokkolt, de én mivel jó fej vagyok kifizettem. Aztán utána minden alkalommal elmondta, hogy jó lenne ha mennék magánba hozzá a Bartók Bélára. Mondtam nincs lovetta de ha lenne akkor is elv...

és akkor se őt választanám(persze ezt nem mondtam). Persze volt szájhúzás meg minden. Aztán volt egy olyan hogy a terheskönyvemre még a legelején rápecsételt hogy hozzátartozom, így a drága asszisztens nő minden leletemet a Bartók bélára küldte...ahonnan nem került vissza a mai napig. Cirka 2,5 hónapja

Szóltam, hogy most mi van, erre közölte, hogy félreértés történt és ha nem járok magánba nem szülünk együtt. Mondtam oké, ezek után nem is akarok. És akkor történt egy olyan dolog, hogy a váróban találkoztam egy kismamaával , aki UHuról jött. Elmesélte hogy olyan kedves volt vele az orvos egy másik hogy ihaj, értsd a következő beszélgetést:
-CSókolom, maga mit keres itt?
-Márkus doktor küldött...
-miért nem ő vizsgálja meg?
-Nem tom, de már 2 órája várok...
-Na jó üljön fel...
-Doktor úr láthatnám a picit? ezer éve nem láttam...
-Nem moziba van hölgyem
-jóó, jó de legalább a méreteit szeretném tudni..
-Nincs nálam colostok!
Na ezek után, úgy döntöttem nem akarok a Jánosban szülni, kitudja milyen baromhoz kerülök. A szülésznőm a Téténybe van, csak hát mint kiderült nem lehet csak úgy odamenni. Vagyis megtettem minap szülésznőm kérésére, de úgy elhajtottak mint macskát szarni. olyan megalázó volt az egész, hogy bevágódtam az alléba és magamba tömtem jóó sok fagyit és közben nyeldestem vissza a könnyeimet...
Itt vagyok 26 hetesen és talán a Téténybe fogok szülni, de addig még a kötelező dolgokat a Jánosba kell csinálnom...
Szal, ha nem mész magánba akkor szarul bánnak veled, pedig elvileg orvosok és ez a feladatuk...
Felháborít az is, hogy gyakorlatilag csak visitre kellene menni magánba, ugyanis az összes vizsgálat a kórházi kütyükkel történik, ergo teljesen felesleges a + lóvé.
No mindegy..dióhéjban ennyi. Még voltak külön storyk de egyszerűen már nincs kedvem erről beszélni.
Jóó kis bundában alszik Nimród...Roló sztem ki van fagyasztva, neki ujjatlan a hálózsákja, vékonyabb is..igaz betakarjuk...na de nálatok már téli szerkó van látom...
Megyek pakolok..ma Debrecenbe megyek anyámhoz a gyerekkel. Apa itthon szereli a galériát....