Ancsi
Hatalmas GRATULA!!!! Látod-látod, mi megmondtuk!
Béku
Örülök, hogy jobban vagy, jót találtál, biztos a beágyazódástól volt magasabb a hőd!
Párod nem semmi, hogy így ráérez, hogy mit szeretnél enni!!!
Anyós miatt sajnállak, ennyit a közös szabadnapról
Reméljük nem találkozik majd nővéreddel.
Próbálj meg nem idegeskedni, most az árt neked!!!
Pároddal nem tudod megbeszélni, hogy ne jöjjön?
na közben olvasom, hogy megoldódott!
Kispatak
Kolléganővel az a baj, hogy nekik ez az egyész gyerek-mizéria ismeretlen... Elsőre összejött, szóval ő nem tudja, milyen éveket várni rá, és így nagy volt az arcomcsapás, de ennél itt már sokkal többet átéltek a csajok...
Andi
Én is így voltam vele, hogy nekem jogsi soha...
Autós cégnél dolgozom (fejlesztünk), és a főnököm megkérdezte, hogy nem akarok-e jogsit. Mire én mondtam neki, hogy ha kifizeti, OK. Erre leütötte a labdát, hogy jó, a felét állja, így jártunk a kolléganőmmel... Akkor élveztem is, meg jól is ment, csak azóta félek. Bár a gyerek mellé nagyon kéne, főleg vidékre...
Sajti
Hát gondolhatod, hogy ezekhez nem emgyünk többet...
Amúgy is ki voltam rájuk akadva, persze meg voltak hívva az esküvőnkre, és basszus, oda sem szóltak, hogy nem jönnek... Ugye kaját, mindent fizetni kellett utánuk, inkább hívtunk volna helyettük két havert, akik el tudtak volna jönni...
De nem is ez a pláne, még utólag sem hívtak fel, hogy bocs, vagy gratulálunk, vagy bármi!!! Én mondjuk évekig nem is voltam rájuk kíváncsi, most se nagyon, azóta összesen kétszer találkoztunk, hát többet nem fogunk.
Férj amúgy most nagyon cuki, barátkozik a helyzettel..
Éjjel nem volt jól a gyomra, ült egész hajnalban a WC-n, reggel láttam, hogy bevitte magával azt a könyvet, amit a húgától kaptunk... A terhesség minden napjára van egy kép a magzatról, meg hogy épp mi fejlődik rajta, hát azt olvasgatta...
Szóval tepsiskrumplinak jó a csicsóka?
Köszönöm a névnapi köszöntést
Nagyon gratulálok a negatív leletekhez!!!
4 nap Mary még kibírható.
Még mindig le vagytok tiltva a Matisz-klinikáról?
Mieza
Köszi az emailt, majd válaszolok ám arra is!!!
Padlizsánkrémet én is imádom!
Utánanézek a babkocsitoknak, jól hangzik! Ezzel még nem találkoztam.
Vicky
Rájöttem, mi a bajom a Mínával, vagyis a Minaval... Spanyolul bányát jelent, ez zavart végig tudat alatt
Szóval te leszel a sofőr a családban...
Kubu
Basszus, nagyon sajnálom a szemed, remélem gyorsan rendbejön!!!
Az meg, hogy anyukád nem hívott talán nem is nagy tragédia, nem? Volt így is elég bajod
Mi elmentünk tegnap vacsizni a névnapom alkalmából...
Választhattam a jól bevált hely, meg egy másik között, ahol csak esküvőn voltunk...
Mondtam, hogy menjünk az ismertbe, az tuti jó...
Hát csajok, én ilyen sz*r gulyáslevest még életemben nem ettem (napok óta azt kívnántam), nagyon szégyellem magam, de kárpótlásul benyomtam egy túrós palacsintát is utána...
A pincérre órákat vártunk, a végén már mi mentünk oda a pulthoz, hogy fiztenénk, persze nem kapott borravalót...
Ráadásul a nemdohányzó terem legvégébe ültünk, és még oda is bejött simán a cigifüst, szóval marha jól sikerült az este
De férj igyekezetét azért díjaztam
Ja, és annyira reklamáltam Vuk-ot, estére olyan szarul voltam... nem tudom, hogy a gulyásleves vagy a palacsinta miatt, vagy simán akkor talált oda Vuk...
Amúgy még egy jó hír, férj egyik nagymamája le se sz*rt minket évekig, nem tudom, mi történt vele, de most jött férj szülinapjára, jött az enyémre, holnapra meghívott minket ebédre, férj húgának minden hónapban vesz pelenkát meg babaruhát...
Vagyis meghalt a férje, lehet ezért, de végre kezd nagymamaként viselkedni.