sziasztok!
pont ma gondoltam, hogy benézek már, és adok némi hírt magunkról, de látom, Barbikám, megtetted helyettem is! némi frissítés... szülés még nincs a láthatáron! :S
Katalinoknak nagyon sok boldog névnapot utólag is! (anyukám is Katalin)
Évi, neked sok boldogat!!!
Tina, szupppper fotó! gratulálok! miden rendben lesz, ez nem is kérdés!

vigyázz magatokra!!! puszi! annyira örülök, hogy semmi róka, és egyéb kellemetlenség! maradjon is így!
és akkor egy picit rólunk! hát, elvileg 23-ra voltam kiírva, de lehet, hogy el van 1 héttel számolva, mert az első 2 uh szerint kisebb volt Eszti, de a dokim ennek ellenére nem írta át a kiskönyvben a dátumot, szóval most már túlhordás gyanús vagyok.

ami nem lenne baj feltétlen, csak én vagyok az utolsó mohikán kb., és ez elég szar érzés, vagy nem is tudom!? csak hülye vagyok!
ma voltam NSTn, nem annyira volt aktív a bébi, így az NSTs nőci csesztetett egy picit, meg átküldött az SZTKba is, hogy nézzenek meg (eredetileg nem lett volna ma a dokim, szerencsére mégis rendelt 2től...). meg is vizsgált a doki és szűk 1 ujjnyi méhszájat írt, de még éretlen, így nem tudom, hogy mennyit kell még várnunk, de mivel tegnap elment a nyákdugóm, talán lesz valami a 7 végén, ráadásul a havazás is jön éjjel...
egyelőre sok kellemetlen panaszom nincs. alul szurkálok időnként, meg elviselhetetlen vagyok, és én is nehezen viselem a környezetem, de ez van!

ez már csak ilyen véghajrás betegség
Esztit is 4 kiló fölöttinek jósolják! hurrá!
Napsi, tőled szeretnék egy kis infót begyűjteni, ha lesz pár perced, és inkább priviben, ha megoldható, ne terheljük itt a csajokat. szóval, hogy mi volt, mikor túlhordtad!? mikor kellett befeküdnöd? mit csináltak utána? stb. minden érdekel... és köszi előre is!!!
lányok. ezek az augusztusi babócák ismét nagyon jól sikerültek! akárcsak a 2008-as széria is!

minden elfogultság nélkül!
jók legyetek, ha lesz valami velünk, azért még benézek, ha nem bánájtok!
puszi mindeninek!!!