A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Andi neked meg előre is köszönöm! :)
gyongy35
Mezőfalva

:lol: Tavaly voltam egy tuti látnoknál!Azt mondta,hogy 3-at ültiznek be :arrow: 2 manó lesz :arrow: első lombikra :arrow: 2011.januárig(addigra derül ki) :)
Jelen állás szerint 2.lombik :arrow: 2-t ültiztek be és1 manó??
Amúgy rámnézett és az összes rokonom nevét magától megmondta!Pedig semmit nem mondtam magamról!!!......hát érdekes volt!..gondoltam 1xki kell ezt is próbálni!

Kép
Kép
missancsi

Béku: Hát én azért szerintem továbbra szkeptikus maradok... :) Nem tudom minek kéne történni hozzá, hogy én komolyan higgyek az ilyen dolgokban.... :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Nekem többször bejött már amit jósoltak.Bár mekkora blödségnek tűnt mikor mondták
gyongy35
Mezőfalva

Nekem egy idös bácsika jósolt tenyérböl úgy kb.10 éve.
Azt mondta,hogy 2007-be fogok férjhez menni és ez igy is volt,meg azt,hogy szerelemböl el fogom hagyni az országot hosszab idöre,de nem véglegesen és haza fogok költözni a családommal eggyütt.Ez mind igy is alakult csak még a költözés várat magára,de az is meglesz ha már lesz gyerek.
Ami a legfontosabb,hogy három gyerekem lesz,2 fiú, 1 lány felállásba.És az az érdekes,hogy 2 fiú és 1,lány nevünk van.
Remélem ez mind igy is lesz.
Ha ez összejön akkor én leszek a legboldogabb a világon.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Na, engem meg annó elrángatott egy volt kolleganőm egyszer egy jósnőhöz... Merhogy neki minden bejött amit a nő mondott eddig.. blah..blah..... Hát nekem azt mondta, hogy 28 éves koromban iker gyerekeim fognak születni....
Gyk: 39 leszek márciusban.... Erről ennyit :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Egyébként én sem hiszek a jóslásban én azt gondolom,hogy csak véletlen.De azért tetszene,ha igy alakulna!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Ancsi!!!!!
HAtalmas gratula! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Béku!
nekem is jósoltak,vagyis inkább ilyen ingával,meg van egy barátnőm aki látja az aurákat,nem mindenkiét meg állandóan,múltkor leveleztünk és azt irta kisfiú neveken gondolkodj,szőke kisfiú fogja lepakolni a krémeimet :D :D az inga is kisfiút jósolt és még azt,h könnyen össze jön e gyerek.....hát ezt a részét nem tudom :shock:
vikus82

No,felkeltem :lol: :lol: :lol:

látókról annyit hallottam a kollégámtól,hogy ők végső elkeseredésükben fordultak hozzá,mikor a családtagjuk eltűnt,és a rendőrség már mindent felforgatott,és nem találták meg.
A látó azt mondta,hogy sajnos már nem él,és víz alatt van.

A közeli erdőt már átnézték,de vízre nem gondoltak. Elmentek a helységhez közeli patakhoz,átvizsgálták,és megtalálták......
Talán véletlen...

Általában nem hiszek a "jóslásokban",mert túl sokan hirdetik már,hogy látják a jövőt...
Az inga jövendölését is addig hiszem el,míg beigazolódik,és eddig úgy történt az ismerőseimnél ;)

Vannak meghökkentő esetek,de továbbra sem mennék el jóshoz.
Láttátok a Távkapcs c. filmet?
Hááát,nem mindent jó előre tudni...
Vendég

Ja,laptetűm egy részét megtartanám a szerdai eredményhirdetésemre,a többit aki kapja,marja!!! :D

Valami csak szerencsét hoz már :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vendég

Ancsi: nagy-nagy gratula!! Vigyázz a manóra.

Breki: tőled hasonló eredményt kérünk!

Estrella: utólag is boldogságot! Amugy sajnálom, hogy Vuk és stb, meg cigifüst. vigyázz magatokra.

Anyós: hát mindenkinek van egy, aki fiút szült. Huh én már szeretnék anyós lenni, de hát a "menyecske"-nek való, na inkább ezt ne feszegessük. Remélem csak észhez tér talán egyszer végre és kigyógyul, amibe bele se kellett volna keveredni (mármint a bárányka)

Kubu: vigyázz szemed világára!

Judit: megértem ha Pestre jönnél.

Mára lelép, nehéz nap volt

üdv kispatak
Vendég

Karácsony, jótékonykodás, megint OFFolok!

NÉzd meg a listát, hátha valami tetszeni fog :)
Aki ezek a tárgyak közül választ, a DOG és TACSKÓ fajtamentést támogatja. Az összegeket orvosi ktg-re fordítjuk :)

http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=sissypiki

Vannak nagyon szép és teljesen új plüssjátékok :)

Kép
mieza

Békus, írtam mailt :)

Kép
mieza

macs: Szörnyű hogy viselkedhetnek így egy anyukával. Nem szégyenlik magukat! Remélem Balázzsal minél előbb haza mehettek. Otthon már jobb lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

hull a hó és hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóózik

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

sziasztok
tegnap kijött apósom itt volt vagy 3 órát, tök jó volt ő is élvezte hogy dajkálhatja Hannát, pikk pakk ebédet csináltam, utána elmosogattam ő elment haza. aztán késő délután nekiláttam sütit sütni, kétfajtát is de ezeknek állni kell , mire este 10kor megjegyzi Filip az apjának hogy még nem alszik mert nem kóstolta meg a sütit :) megjegyzem segített tésztát összegyúrni meg nyújtani is , ha fel lesznek töltve a képek elküldöm majd.
szóval a süti sütés kicsit kikapcsol meg feledtet dolgokat.

tényleg szép hóesésben ébredtünk 6kor Hanna ette a kezét meg a rugdalózóját de nem szólt volna hogy éhes, megetettem aztán meglátjuk meddig alszik a drága.
megyek magamba önteni egy kávét aztán kezdődik a nap szerintem de ha sokáig nem akkor visszabújok az ágyba kicsit.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Micsoda telet csinált ide valaki, nem szép dolog ez. Ma megyünk költöztetni barátnőmet!!! Most derült ki, hogy rajtunk kívül senki mást nem sikerült szereznie... Az egy dolog, hogy én nem fogok cipekedni, csak vigyázok a nyitott autóra... de minuszban???
Azonnal rendelje vissza valaki ezt a sok hideg fehéret!

Lukácsné, küldj légyszi a sütidből online, jó lenne most a tea mellé reggelire :)

még egy OFF kérés csajok! Lccci-lccci!
Kattintsatok a jobb oldali zöld aromax bannerre, kb. a 4 helyen, a lap közepe felé van:
www.okosanyu.hu
(aki már kattintott, az kattintson újra :)))
Köszönöm és ezer hála!!!!

Kép
mieza

jó reggelt! :)

Bocsi,de nekem tetszik ez a csodaszép hóóóó!!! :D
Még éjjel keltett fel a párom,hogy megmutassa,és elképesztően gyönyörű volt :D

Amúgy tegnapra szereztem egy lázmérőt,most már "csak" 37.1 °C voltam.
Zavarni nem zavar,csak megnéztem.

Mieza: olvastam a leveledet,válaszolni szerda után tudok,aznap megyek már dolgozni....

Lányok,már nem tudok cicin aludni,naon fááááj!! :roll: :roll: :roll:
Vendég

Napsütésesebb reggelt Mindenkinek! :?
Hát erre a hóra nem is reagálok semmit!Szép-szép...Szenteste meg majd nem lesz semmi??!
Még mindig köszönöm a gratulációkat!
Alig aludtam éjszaka!Ennek több oka is volt:
1.Még annyira friss bennem az élmény!Szinte fel sem fogtam, mondtam is páromnak,hogy olyan mintha a tegnapot csak álmodtam volna!
2.Majd szét robbant a fejem, annyira fájt!Persze bevenni nem mertem rá semmit!Próbáltam elaludni,hátha reggelre jobb lesz reménnyel!Szerencsére jobb is lett!Amúgy Ti, hogy tudjátok, lehetne ilyen esetben bevenni rá valamit?
3.Mivel egy ideje nem dolgozok ezért marhára nem fáradok le,nem ehhez vagyok szokva!Párom már rég durmol, amikor én még mindig csak malmozok!
..amúgy már az eredményhírdetés előtti napon feltünt,csak akkor még nem igazán tudtam mire vélni,hogy sokszor van olyan érzésem, hogy szó szrint kong a hasam(gyomrom)és ennem kell,olyan jókat eszek!Persze nagyon oda figyelek, próbálok már most sokszor kicsiket enni!
Ma 5:30kor kipattant a szemem, első gondolatom:máris jó kis hagymás-paprikás-paradicsomos-kolbászos tojásrántotta volt.Hát 8:30-kor már túl is voltam rajta! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Breki!Érdekes ez a cici dolog!Nekem már jó pár nappal ezelőtt megszünt a cicifájás,viszont még mindig szilikonosak! :lol:
Mondta is a párom, hogy ne nagyon mutogassam neki :arrow: mert ugyebár most: NO SEX!
Remélem, hogy jobban vagy és lázad sincs!Nemsokára a TE napod jön!!!! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: épp most mértem magam: 37.1.
A cicimtől megőrülök már...!!
Mellette egész a hónaljamig fáj. Párom is hasonlóan reagált,mint a Tied :lol: :lol: :lol: :lol:

Neked meddig tiltott?

Igen,már csak 4 nap,kezdek én is betojni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
muszáj ++++-t produkálni!!!!!
Vendég

Tutira kismami vagy!!!!Úgy érzem!!!
Fogalmam sincs meddig nem lehet keksz?!Egyik napi álmom után(amikor jót álmodtam :arrow: erre begörcsölt a pocim)nem is kívánom már annyira!!! :lol: :lol: :lol: ...nem a fenét nem!!! :lol:
Te mit tudsz a fejfájásra ilyen állapotban?(Most nem fáj már)Algopyrin?

Kép
Kép
missancsi

Amúgy nekem az Advil Ultra Forte mindig beválik,de arra már az is rá van írva,hogy terhességet tervezők ne szedjék!Ezért azt semmiképpen nem merném már bevenni!

Kép
Kép
missancsi

Hát nem tudom,én már most nem merek semmit bevenni,mert ha ott a babó,akkor ő az első ;)

Begörcsölt a pocid? Nos,épp emiatt nem szabad ;) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meglepődnék,ha valaki olyat írna,hogy ő úgy érzi,hogy nekem nem sikerül :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem ha így gondolná se merné leírni :lol: :lol: :lol: :lol:

Valamiért én is úgy érzem,hogy sikerült,remélem ez nem csak vágy,hanem megérzés is egyben! :)
Vendég

Ezt találtam Neked a fejfájás-témakörben:

[quote]H írta:a a terhesség alatt jelentkezik a fejfájás és hozzá csillaglátás és szédülés társul, esetleg rohamos vizesedés kezdődik, érdemes mihamarabb megmérned a vérnyomásodat és ha magas, felkeresned egy orvost, mert toxémia veszélye állhat fenn.

A terhesség alatt kialakuló fejfájást gyakran kalcium vagy magnéziumhány okozza, ilyenkor 1-1 pezsgőtablettával segíthetsz a problémán.

Az sem probléma, ha 1-1 alkalommal Algopyrint vagy Qualerint veszel be, ezt akár az első harmadban is megteheted, de rendszeresen egyiket sem szabad szedni. Ha nem múlik a fájdalom, ha napokon át eltart, kérj orvosi segítséget!

A fejfájást homeopátiás szerekkel is enyhítheted:

Lüktető fejfájásra a Belladonna való, ha a halántékodban érzed a dobolást.
Ha a fejfájás lüktető és hullámokban jelentkezik, akkor a Gelseminium javasolt.
Ha éhség miatt fájdult meg a fejed a Kalium phosphoricum segíthet (és persze egyél is valamit :) )
Ha tarkótáji fájdalmat érzel és a jobb szemed felé sugárzik a Sanguinaria canadensis a megoldás.
Az erős homloktáji fájdalmat a Senega enyhítheti.

Ezeket a szereket CH 12 vagy 15 potenciálban óránként-kétóránként CH30 potenciálban akár félóránként is beveheted, mindig 1-1 golyócskát elszopogatva
Vendég

Húú!Köszi! :D

Kép
Kép
missancsi

Nincs mit,remélem segít valamelyik :)
Nekem a torkom fájt estére,talán hirtelen túl hideg volt nekem az idő,mert eddig a meleg lakásban voltam,és a tél hidege meglepett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Megjöttem a nagy útról.
pénteken műtött Dr Fülöp Vilmos.Nagyon köszönök neki mindent!
6 hónap múlva lehet újra próbálkozni,de úgy néz ki lombikkal.A műtét alatt derült ki,a méh kürtnél volt megtapadva,tehát picin múlt hogy nem lett mh.ezért ő nem kockáztatna.Az embriót elküldték vizsgálatra,úgy néz ki egészséges volt,de ellenanyag termelésem miatt halt meg.A helyzetét tekintve nem értem,hogy ezt miért nem látta sem H:K,sem Sz.Pedig többször rákérdeztem.erről ennyit.
IVIG kezelésre lesz szükség.
Sajti!
Ez azt jelenti,hogy férjem vérplazmáját megkapom,ezért nem fog kilökődni.Kemény dolog lesz mert ez nagyon hosszadalmas kórházi ápolás+ nem veszélytelen.
A műtétről annyit,hogy előző este kaptam méhszáj tágítót,az borzalmas volt 4 eszközzel tudta feltenni az ügyeletes doki.Fájd csill. nem volt.Én vettem be cataflamot semmit nem ért.Egész éjszaka senki rám sem nézett.Nagyon görcsöltem ,toltam befelé a gyógyszereket.Így jött el a reggel.
Azt mondták kapok műtét előtt nyugtatót fél órával előtte.Nem nézett a szobánk felé sem senki.Aztán magamtól vettem be egy gyógyszert persze nem ők adták.Csak engedélyezték.
szörnyűséges az egész ellátás.Mintha nem is emberek lennének.
a műtő gyönyörű és felszerelt.a dokin kívül mindenki úgy bánt velem,mint Egy "állattal" sem.
A műtét után levették az infúziót,és este 6 ig be sem jöttek.Sem orvos,sem nővér.csak az én Fülöp doktorom jött elmondta amit leírtam,és nem szívesen fogadott el pénzt!!!!!!!!

Ennyit rólam és a
MÁV kórházról.
Túléltem csajok.már jól vagyok és nem nézek hátra.Pontos eredmény 4 hét múlva,így viszont nem lesz méhtükrözés.ez pontosabb képet ad majd.

Gratula Ancsi! :lol: jó volt olvasni!
ritabmc

Rita: sajnálom a dolgot!
Akkor én még mindig szerencsésebb voltam a műtétjeimmel...

Most már csak jót kívánok Neked,remélem,hogy amiket most kiderítettek,megoldást jelentenek a jövőre nézve!!!!!

Nekem Sz azt mondta,mikor alacsony volt a HCG-m,hogy a méhenkívüli nem feltétlenül szó szerint ezt jelenti,hanem az is lehet,ami nálam,hogy a méh egy rossz részén (pl. kürt) tapad meg a baba.

nekem "szerencsém" volt,hogy a természet megoldotta...,így nem kellett műteni.

A Cataflam nekem max a fogamra volt jó,a menstruációs jellegű görcsökre nem használt...

Nekem most folyamatosan hőemelkedésem van,de remélem csak a baba okozza!!
Vendég

Na most láttam csak,hogy MÁV-ot írtál...
Nos,azzal jártam meg én is jan.-februárban... Ott vannak állapotok,de nekem sikerült mégis jó időszakot (?) vagy osztályt (?) kifogni,velem tündéri doktornők foglalkoztak,nekem egyszer volt csak szükségem a segítségükre,de azonnal jöttek!

ápolónők híjján doktornők csináltak mindent...!! ami persze azt eredményezte,hogy az én gyönyörű vénámat ha jól emlékszem hatodszorra találta el a kis dokinő,pedig nekem még SOHA nem volt ezzel gond,és azóta sem..!!!
Hát igen,aki nem gyakorlott,az több eremet durrantotta el a próbálkozásaival,szörnyen fájt,és megdagadt...

A nőgyógyász,aki vizsgált ott,egyszerűen paraszt volt,kezdve azzal,hogy letegezett...!
Lealázó módon viselkedett,míg a probléma ki nem derült.
A hüvelyi UH vizsgálaton még ennél is szemetebb volt a 2 nő,akik csinálták...
Rámordítottak,hogy azt mondták,hogy húzzam fel a lábam...!!!!

Én meg: elnézést,nem hallottam...

Undorítóan bántak velem,miközben ájuldoztam a fájdalomtól...

Aztán mondták,hogy mivel nem engedik,nem fektethetnek be,hogy azonnal megműtsenek,így 1 HÓNAPPAL későbbre adtak időpontot, én megkértem őket,hogy akkor valami fájdalomcsillapítót írjanak fel,amit szedhetek addig,mert állni se bírok,hogy fogok akkor dolgozni???!!

Erre közölték velem (egy KÓRHÁZBAN,ezernyi orvos közelében),hogy menjek el a háziorvosomhoz....!

Mivel mindig költözünk,nagyon messze a házidokk,ezért végül elmentem egy nőgyógyászhoz íratni.

Ha már a kórházban erre sem voltak képesek...

Na jó,befejeztem... :)
Vendég

Úgy látszik ma is csak én unatkozom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Na Breki! Én is itt vagyok!

Amit leírtatok lányok a kh-król felháborító!!! Macs blogját is olvasva, szóval ilyen NINCS!
Tanácsom (miután dolgoztam egy prof mellett) betegjogi képviselő ill. irásbeli panasz a kh. főigazgató főorvos: nagyon, de nagyon félnek az ilyesmitől, no meg a médiától - tessék NEM HAGYNI magatokat!

Egyszer én is megjártam Újpesten, mikor ügyeletbe kellett mennem a törött kezemmel. Csak gondoltam, hogy talán el kellene altatni, nem tették. Ezt később tudtam meg. Mindenféle érzételenítés nélkül tették helyre a csuklómat - a szülőszoba, hozzá képest szanatórium volt. Én balga, senki ellen sem tettem panaszt. Na ilyen soha többet nem lesz. Tudom mit kell csinálni. Amugy akinek az osztályán nincs rend, ott fejtől büzlik a hal. Ezért is kell a főigazgatónál panaszt tenni, és nem hagyni magának senkit.

Szorítok mamákért, babákért és arra vágyókért: legyetek bátrak saját érdeketekben is.

üdv kispatak
Vendég

Kispatak: talán igazad van,de abban a helyzetben épp senki sincs a topon,nem is tudja,mit kellene tenni...

bevallom,én a 6 hetes kontrollra sem mentem vissza,nem akartam megint azokkal az emberekkel találkozni!

Anyumnak ma esett le,hogy megyek vissza dolgozni,és eléggé kiakadt... :?
Én sem repesek az örömtől,de a kifőnökkel ebben állapodtunk meg,és tartanom kell a szavam!
De csakis decemberről volt szó,az meg nem tart örökké,utána lehet babázni! :)

Tegnap megint megnéztem egy kalkulátort,aszerint meg nem júliusban,hanem augusztusban szülünk majd... :shock: :shock: :shock:
Azt hittem csak egyféleképp lehet számolni :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok!Az algopyrint 7 hetes kor elött nem ajánlott szedni,mert korai vetélést okozhat.Amikor az eredményt várta akkor olvastam el a mellékhatásait.
gyongy35
Mezőfalva

Breki. nem mondod, hogy már csak 4 nap? Ennyire fut az idő?

Remélem minden ok-s lesz. Zebrás is lesz,meg tudsz menni dolgozni. A széket kérjed magadnak és semmi cipelés!!! Oh be jó lenne, ha minden igy lenne.

Az igaz, hogy amikor az ember beteg nagyon kiszolgáltatott, de amennyire lehet, mégis a saját érdekeit is nézni kell - ha meg nem tud magán segíteni, akkor a hozzátartozóknak kell helytállni.

Hála nekem csak ez az egy rossz tapasztalatom van - pont elég, főleg ahhoz, hogy tudjam merre hány méter. Ne legyen rá se nekem se másnak szüksége.

minden jót kispatak
Vendég

Kispatak: neeem,eszem ágában sincs cipekedni!
Csak kasszát vállaltam el,azt is úgy,hogy segítenek majd a vevők elpakolni,sokszor sajnos nehéz cuccokat kell nekik elcsomagolni,és kérem a széket is,ez az alap!

Babának most össze kell jönni,mert gyakorlatilag mindent feltettünk egy lapra :)

Ami nem tölt el boldogsággal,hogy párom épp az első napomtól kezdve már nem fog a szomszédomban dolgozni,így nem lesz segítségem,ha bármi lenne.

Eddig megnyugtatott a gondolat,hogy bármikor szólhatok neki,hogy kísérjen el,vagy ilyesmi.
Vendég

Gyorsan elmentek a napok ugye?
Bizony,már csak 4 nap :)

Izgalmas,mit fog mondani Sz.
Mivel onnan egyenesen dolgozni megyek,nem tudok Nektek írni az eredményről,csak este 9 tájt.
Vendég

Breki: tesztet nem csinálsz???

Huh én mondanám, hogy küldj egy sms-t de én nem tudok napközben irni, csak olvasni. No meg a büszkeséges eredményhirdetést nem is akarnám tőled elvenni. Huh nagyon izgi!

Többiek merre vagytok?

üdv kispatak
Vendég

Hát úgy terveztem,hogy most nem tesztelek,mert az előzőnél is majd' szívrohamot kaptam,míg vártam a 2. csíkot,ami végül nem jött, Sz mégis azzal fogadott,hogy pozitív lett!

Szóval feleslegesen teszteltem,mert nem mutatta ki.
Van még ugyan 3 db tesztem,egyet ellőttem arra,hogy megnézzem, kiürült-e már a HCG a szervezetemből,ami a tüszőrepesztőben volt. :lol: :lol: :lol: :lol:

Majd meglátom,hogy írok-e Neked,vagy esetleg Juditnak,hogy írjátok ki a falra,de ha Te sem jössz előbb,akkor talán Judit :D

Nekem nem lenne gond,ha megírnátok a lányoknak,mert úgyis nagyon fogják várni az eredményt,úgy sejtem! ;)
Én is majd' megőrültem már a várakozáskor mindegyik lány eredményhirdetésekor!!! :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ancsi: gratulálok, itt van a csoda:D:D:D

Kubu: gyógyhullámok mennek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Béku: nagyon drukkolok, én is őszintén úgy érzem, hogy sikerült!

Andikám: rólatok az élményem: HSG után ott várunk,én sík ideg (nagyon fájt a dolog, már tudjuk, miért :cry: akkor még reménykedve ott ülünk. Később írod, Rajó mondja, na, ezek már jól szelelnek... :D bárcsak igaza lett volna...
Nagyon dilisek vagytok, kb. mint mi :D :D :D Nagyon bírlak, azt vettem észre, hogy érzelmesebb vagy, mióta kisbogyó ott van a szíved alatt:)ez olyan jó :D

Judit: vigyázz magatokra, pihizzél :D

Rita: nagyon sajnálom az egészet, és küldöm a gyógysimiket :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Lányok, teljesen kész vagyok: ellopták az autónkat.
Még sosem volt hasonlóban részünk...
Ez mindenképpen nehéz. Reggel megálltam a munkahelyemnél vele, megyek ki fél 5-kor, sehol. Azt hittem álmodom...
1.300.000 hitel maradt utána, mert nem újként vettük, és mi ökrök nem kötöttünk cascót....
Nagyon nehéz...szerettük. Valószínűleg darabokban lehet már...
carla1227

Csucsukám, boldog szülinapot így utólag sok puszi nektek! :D
carla1227

Carla: borzasztóan sajnálom!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:
nincs esetleg kamerája a munkahelyednek?hátha lenne felvétel!
:? :? :?

Kedves Tőled,hogy emellett is gondolsz ránk!
Már mindenkinek olyan érzése van,hogy sikerült nekünk is,remélem úgy van!!! :D
Ma nem sok étvágyam volt,azért 2 nagy adag túrós tésztát megettem :lol: :lol: :lol: :lol:

Talán a kis fejfájás és hőemelkedés miatt nincs kedvem annyit enni,mint előző napokban.

Az normális,hogy 3 nap múlva kellett volna megjönnie,és nincs olyan érzésem,mintha megjönne? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyum jókat nevetett azon,mennyire fáj a cicim,mert kirészleteztem neki,hogyan kommandózok éjszaka,hogy tudjak aludni hason :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hamar kelleni fog az a szoptatós párna... :roll: :roll: :lol: :lol:
Vendég

Ez csütörtökön történt, fél 6-ra ért oda értem Tamás. Addig mint egy őrült, róttam a köröket a sötét utcákban, hátha...
fél 6-kor felhívom a rendőrséget, erre megkérdezi az arc: és miért csak most hívott? (egyébként kb 10-15 percig vártam, mire felvette a rendőrség a telefont :shock: )mondom, uram, én még nem igazán tértem magamhoz...
Szóval péntek reggel lent megkérdeztem az irodaház aljában lévő autós cég biztiőrét, hogy meddig lát el a térfigyelő kamerájuk...megmutatta, az autóm pont kiesett a látóköréből... én vagyok az ötödik, akinek onnan elvitték az autóját :(
carla1227

carla: Sajnálom az autót, szörnyű lehetett. Olyan nehéz egy autót megvenni és valami kretén jön és elviszi. ggggrrrrr

béku: Várjuk a pozitív tesztedet, de akkor csak a bmc után.
vicky79
Budapest III. kerület

köszi Vicky...

Béku: tudod, nem figyelünk jelet, bár sztem a cicifájás, az jóóóóó :D :D :D toljad a sok fehérjét, az is jóóóóó :D :D :D
carla1227

Vicky: oks,igyekszem a teszttel ;)
majd megkérem páromat,hogy jöjjön,és meséljen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Carla: tudom-tudom,de ezt nem lehet nem észrevenni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

úúúgy fáj,hogy aludni nem bírok tőle :lol: :lol: :lol:
Vendég

Lányok, most olvasom Macs blogját...amúgy is csalódtam mostanság, de ez...sok türelmet kívánok drága Macs, nemsokára hazajöhettek, tarts ki :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
carla1227

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?