A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

húúúúú :shock: :shock: :shock: :shock:

laptetűűű,kérlek hozz szerencsét nekem!!! :D

elég egy kis rész,hogy ++++ legyen a tesztem szerdán,a többi legyen azé,akinek szüksége van rá!
pl.
Macsiéknak a vizsgálatokhoz
Carlanak,hátha előkerítik az autót
Vickynek a következő vizsgához
.
.
.
stb :)
Vendég

Béku: folyamatosan mennek drukkok annyira megérdemelnétek már...ennek most sikerülnie kell: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
carla1227

Carla,nagyon aranyos vagy,köszi! :D
Én is szeretném,ha 5 év után végre összejönne!!! :)

Párom is annyira várja,szép szülinapi ajándék lenne ;)
(dec. 15. szülinapja)
Vendég

szép szülinapi, és szép kari ajcsi is:D :D :D (én dec 27 :D :D :D )
carla1227

áááááá,ezért a nevedben a 1227 !!!! ;)
sőőőt,névnapi is: dec. 10. (Judit),és Mikulás napi- dec.6. ;) :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Breki,
drukkolok nagyon. én is annál az inszemnél éreztem úgy hogy sikerült, amikor tényleg sikerült. bízz a megérzésedben! :wink:

Carla,
a fenébe az autó mizériát. :evil: rendőrségtől sajna nem sokat lehet várni, egyik barátom tapasztalatai alapján.

Mieza,
remélem nem fáztatok meg!
te írtad, hogy majd írsz a János kh-ról?

Woody,
köszi a válaszokat!

Rita,
brrr... kórházi sztori! :evil:
most már csak előre szabad nézni! :arrow: :arrow:

Andi,
hogy vagytok? voltál a kismamaruhás néninél?
remélem azóta nem volt újabb buszos kaland, nagyon ijesztően hangzott.

Judit,
jól vagytok? remélem pihizel sokat.

Vicky,
neked milyen cukor eredményeid voltak, ami már gáz volt? inzulin is kellett?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Érdekes lehet a karácsonyi szülinap :)
nem sok ennyi ünnep egy rakáson? :D Akkor Téged a Jézuska hozott!!! :)
Vendég

zsuzsi: Nekem 7,7 lett a terhelt cukrom 15 hetesen a gyógyszerem elhagyása után. Akkor még csak diétát mondott a diabetológus és méregetnem kellett a cukromat. De mivel sokszor mértem 7 fölöttieket, ezért kellet az inzulin, amihez 4 napot bent töltöttem a kórházban és utána 2 hetente mennem kellett találkára. Minden rendben ment végig, de azért az ujjam már olyan volt, mint a szita és a combom/vállam is elég érdekesen nézett ki.
vicky79
Budapest III. kerület

Zsuzsi: köszi a drukkot,most mindre szükség van!! :)

igen,van egy ilyen érzésem,de épp emiatt elég hülyén érezném magam,ha mégsem úgy lenne...!!
Remélem is,hogy megérzés! Nekem szoktak lenni elég durva megérzéseim,de azok csak úgy jönnek,és utólag derül ki mindig,hogy miért is éreztem azt,amit :)
Vendég

Vicky,
kösz szépen.
a diéta mellett csak reggeli után 1 órával kellett mérned a cukrod vagy napközben máskor is?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jaj, miket olvasok: kocsilopás, és már az 5. onnan? Ez borzalom!
Hitel casco nélkül, ilyent lehet? Sajna tényleg nincs sok remény igy. De ez a tömeges dolog azért adhatna ötleteket a rendőrségnek?

Szóval biztosítás ha drága is de csak kell. Amugy aki teheti ne vegyen fel hitelt autóra, főleg ne devizában. Mi már 3 éve fizetjük, és olyan, mint aki még semmit se fizetett - pont ott tartunk ahol elkezdtük. Most vagyunk félidőben. Természetesen ez nem fog igy maradni, arról teszek, ezért is írom, hogy mindenki jól gondolja meg mit tesz. Ez volt az első és utolsó hitel az életben. Már megérdeklődtük mi lesz a következő casco. Szerencse bróket is van a családban (bár a neten is lehet azonnal kötni).

Amugy aki még kötelezőváltásnál jár érdemes vele foglalkozni. Nekünk már a csekk is megjött az uj biztosítótól, 33% a spórolás bónus változás ill. biztosítóváltás miatt.

Carla még egyszer sajnálom.

Breki: nappal én nem tudok irni sajna, akkor inkább Judit, bocsi

üdv kispatak
Vendég

külön ajcsit szoktam kapni :D :D :D :D a névnapom nyáron van legalább :D
nagypapám névnapján jöttem a világra :D
Jézuskával jóban vagyok azóta is :wink:

Zsuzsi: tényleg kemény a magyar rendőrség, bementünk a IX. ker-i kapitányságra, hogy személyesen is megtegyük a feljelentést..azt mondja az ember, hogy vannak előttünk, lehet, hogy 1 óra, de lehet, hogy 5-6 óra....kész lettünk :twisted: :twisted: :twisted: akkor interneten tennénk meg a feljelentést...na...hát emberem programozó, de még így se sikerült..ezt nem halandónak találták ki, úgyhogy másnap bement a legközelebbi kapitányságra újra próbálkozni (sikerült)...
de ez az egész magyar bürokráciára vonatkozik :cry: :cry: :cry:

Mindenesetre mi bolondok vagyunk az urammal, mert tegnap este már úgy röhögtünk, hogy folyt a könnyünk. Gondoltuk, ha ezt valaki látná (1 napja lopták el, mi meg itt röhögünk), biztos hülyének nézne. Mi így próbáljuk túlélni a dolgokat, de jó, mert mindketten vállaljuk a flepnit
:D :D :D
carla1227

Carla: jó azért,hogy derűsek tudtok maradni a pároddal,ez nagyon klassz tulajdonság! :)
Vendég

no megyek mozizni,vár a zuram :lol: :lol: :lol: :lol:

aztán már csak 3 nap :lol: :lol: :lol:
Vendég

jó mozizást Béku :D

Hát Kispatak, sejted, hogy soha többé nem lesz cascomentes autónk... még ha talicskaszerű lesz :D , akkor is azonnal kötünk rá...sejted, mennyit rágódtam ezen, hibáztattam magam. Késő bánat.

Ebből is tanultunk. De januárban beköltözik a pocakba a babánk, és ez a legeslegfontosabb :D :D :D
carla1227

Carla: van ám szerintem rész-casco: lopás és elemi kárra! Legalább ilyen kell, de töréskárra sem árt!! Nekünk teljes van, nem is lehetett más, és most is az lesz 80 lesz az éves dija.
Babadrukk jan-ra.

Többiek merre? Eszter, Sajt stb.

Képecskéket kérünk!

üdv kispatak
Vendég

sziasztok

vnbeni, sajti, eszter merre vagytok hiányoztok ám a fórumról.

carla
sajnálom , hidd el átérzem a dolgot, mikor 7éve ide költöztem bp-re akkor 1 héten belül elvitték a kocsimat , úgy sirtam mint egy kisgyerek, a 14.kerületből vitték el éjjeli portás volt a házban az orra elől vitték el, gondolom hogy aludt a drága :( szerencsére én cascóval vettem újonnan hitellel, így a biztosító fizetett.
esetleg a környéken kérdezz körbe ahol kamera van hátha elmentek előtte és akkor van személyleírás hátha segít valamit. milyen kocsid volt?

nekem elment a nap akkorát estem a lépcsőn mikor lementem volna, alátört a bokám lement a bőr a térdemről szóval jó szarul estem, utána várta takarítás, megkértem uramat hogy hozza már be a porszívót, mert nehéz mennem és utána várt egy csomó vasalni való, erre a válasz én őt ne ugráltassam, utálja mikor feladatokat adok neki, én nálam meg elpattan a cérna és mondtam hogy én meg nem vagyok házicseléd és nincs az előírva sehol hogy mindent megcsinálok neki meg semmit nem kell, mert mondanom sem kell hogy vmi szart nézett a tv-ben :( szóval kiakadtam rá, erre odajön hogy mi van velem??? mondom neki , erre megkérdezi hogy akkor most össze vagyunk veszve???? és mondjam már meg hogy miért???? mert ő nem tudja , majd jót nevet, ennyire lehet vele összeveszni , de azért orrolok rá.

legyen jó 7végétek

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Voltam kedden a Jánosba szülésfelkészítőn...

Nagyon jó, jófejek és nem annyira vaskalapos prűd kórház, mint ahogy mondják. A várandós klubot a 14. kerületben és a kismama tornát is egy dúla tartja. Állítólag a János nem túl rugalmas a bababarát szülés vagy dúla ügyben...
Nem tudom, én nem vagyok ennyire nyitott. Szerintem ahol szétvágnak, kitakarítanak és visszavarrnak, az egy műtét. És én inkább egy orvosit végzett dokiban bízok, mint egy lelkemet támogató dúlában. De biztos más máshogy gondolja.
Szóval, a dúláktól csak azt láttam, hogy a Jánosra mindig visszakérdeztek, hogy miért pont ott.

Amikor Kubut meglátogattam, meg most is az jött le (meg endomat is ott műtötték), hogy nekem éppen elég bababarát, a szoptatás-segítést kiemelten támogatják és mindent megtesznek, hogy sikerüljön. A szülés után ráteszik az anyura a kicsit, majd később viszik lefürdetni, apa vigyáz rá (addig anyut összevarrják, kitakarítják), aztán még egy órát 3-asban lehetnek a szülőszobában, és már cicire próbálják rakni az előtej miatt, meg, hogy szokja . Ha akarod leadhatod, de végig veled is lehet. (csak reggeli nagyvizitkor a kivizsgálásakor kell bent lennie)
Egyedül a cukros víz nem tetszett, amit az első 48 óra alatt adnak nekik, ha még nem indul be a tej (a tej kb. 2-3 nap után indul be)
Kérdeztem, hogy mi a cukros tej funkciója: állítólag nem szabad, hogy a vércukorszintje leessen és ezért kell valami szénhidrátot adni. (az anyatej is igen cukros:) Ez szükséges, hogy beinduljon az agyi működése és ezer funkció még. (nem értek egyet, de mindegy )
Látta a nő, hogy nem nagyon hittem neki, mondta, hogy nem kell kristálycukrot adni, lehet szőlőcukrot is, ha viszek be. És azt is csak picit. Szóval, ez a kórházi szokás, de próbálnak rugalmasak lenni, ami nagyon pozitív...

Tudom, hogy off, hogy leírtam, de csak azért tettem, mert a Jánosról van szó és ugye sok bmc-s ott végzi :)

Kép
mieza

Hahó!

Mieza: ha hiszel a János Kh-nak sok mindenben, tedd a cukros viz ügyében is, de nagyon. Máshol olvastam, hogy anyuka nem adta babájának, aztán mi lett az eredmény: sárgaság, kiszáradás, kék fény, stb. Szóval nem véletlenül adják, amit adnak. Persze ne ijedj meg, nem is azért irom, hanem a szakemberek biztos jobban tudják mit, miért merre. Nagy már a pocak, egy fotócska jó lenne!

Lukácsné: hát szóval menem lehet apjukkal beszélni, hogy ki, mit csináljon. A helyedben odaültem volna mellé a tv-t nézni, miközben azt mondom, hogy jó most tv-zünk együtt, de aztán ezt-ezt kell csinálnom, és kérlek hogy segíts. Lehet, már nem lett volna olyan érdekes az a müsor. Egyébként a férjek már csak ilyenek: az enyém se szereti mikor mondok valamit. Nagyon óvatosan kell rávezetni, hogy mit/miért neki kell csinálni. Főleg ha valami elromlik, de aztán belátja, hogy én ugy se tudom megcsinálni, ő meg a szervezést/ügyintézést/pénzes dolgokat. Ezt alapból mindenki tudja, mi a dolga, Ha van türelem és megbeszélés, akkor minden egyszerűbb.

Anyucik: babafotókat kérünk, Vaya te nem is tudom mikor tettél fel valamit!

Szép vasárnapot

kispatak
Vendég

Kakukk! :)

Édi (4 perc körül kezdődik a cuki rész):
http://www.youtube.com/watch?v=J4WEkEAV1os

Még egy kis off -bocsesz!!! Azt írták szerencsét hoz, ha másoknak is megmutatom - ha nem, akkor meg bajt. Én inkább az első szellemében másolom be, legyen szerencsétek!!! (És nehogy ilyen továbbítós dolgokat küldjetek!!! :lol: )
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Mieza:
Hol lehet megnézni a határidőnaplót? Mik a méretei? Szívesen vennék, ha nem nagy és nehéz...
Köszi a padli receptet!
Kattogtam a zöldre többször is. :)
Érdekes lehet ez a szülésfelkészítő. A tesóm és a barátnőm is - ő kétszer - a Jánosban szült, meg voltak elégedve, nekem pedig tetszett, hogy egész nap velük lehetett a pici.

Missancsi:
Hádde mekkora nagy gratula!!!!
Kép
Jaj, legyen már 7-ike!!! :)

Rózsa:
Mivel műtenek? De jó, hogy előbújtál!
Nekünk is jövőre lesz kezdés, a 3. lombik.

Béku:
++++
Nyugika! Anyósosdi szerencsére megoldódott. :)
A klassz séta+IKEJA nekem is tecc! :)

Kubu:
Anyukád kapcsán ez nem is meglepetés, szerintem ne edd magad miatta, annyi csodás dolog van, ami kárpótol érte. :)
Szötökába voltál az NDK-s főorvosasszonynál? Gyógyhullámok a szemikédre, kamillázhatod?

Heni:
A vödrös kép oltári, tiszta bababörze!!! :)

Estrella:
Ilyen előzményekkel nem is értem, minek mentetek "venDÖGségbe" hozzájuk...
Mi még letiltva egymásról, hétfőn megyek pipitesztre, nemtom annak mikor lesz eredménye. :roll:
Éttermi csalódást sajnálom, de legalább lett ismét nagyitok! :)

Itt egy klassz étterem, sok jót hallottam róla, mindent maguk készítenek, magyar alapanyagokból, nem olcsó, de én tervezem a Zuramat meglepni egy vagcsival ide, majd januárban - szülinapján:http://www.raspibudapest.hu/magunkrol.html

Andrea:
Én anyum is ordítva beszél és belevág a szavunkba, sajna már nem fog változni, így kell elfogadni. Azért én rá szoktam szólni, hogy halkabban, mert fáj a fülem, de akkor meg megsértődik...

Judit:
Klassz lehetett újra hallani a szivecskéjét, úgy látom, hogy S lesz a befutó nektek! :)

Lukácsné:
Sógornődéket nem világosította fel senki? Nincs bajom a sokgyerekességgel, sőt! Csak a tudatos jó nevelés sem ártana mellé, ill. egy helyes családi minta.
Elestél? Gyógyulj meg!

Zsuzska:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rita:
6 hónap múlva már jöhet a lombik, most ez hosszúnak tűnik, de el fog menni ez az idő is! Elég embertelenül bánhattak veled, nagyon sajnálom. Igazad van, csak előre szabad nézni! Keményen hangzik ez a plazmás kezelés, nagyon erős vagy!!!

Carla:
Sajnálom, hogy ellopták az autótokat... :cry:
Nekünk csak el kellett adni a régit, hogy az újat megvehessük, de én elbúcsúztam tőle, megsirattam.

Én tegnap voltam a Fáklya együttes néptánc-előadásán, voltak kicsik is, na akkor eltört a mécses... Olyan tündériek voltam, hogy nem tudtam magamban tartani a könnyeimet, no meg ismét megfogalmazódott bennem, hogy a mi gyerekünknek is már ott kéne ropnia a többivel, meg az is, hogy mikor élhetem ezt át? Szóval szar volt, de egyben szuper érzés is, mert nagyon édesek voltak!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Jó reggelt!! :D

Estére 37.3 °C voltam,reggelre meg mint akit lecsutakoltak,ömlik rólam a víz...
Asszem sikerült kiizzadnom,már 3 tized fokkal lejjebb kúszott,bármi is volt ez.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sajti: átérzem,rossz lehetett belegondolni,hogy a Ti gyerekeitek is ott táncizhattak volna a többiekkel..!!!
De nemsokára már mindannyiunknak lesz,és elvisszük őket mi is,és majd együtt táncolhatnak! :)

Én is éreztem hasonlót,nővérem kis elsősei adtak műsort,elmentem segíteni,és hát ott bele kellett hogy gondoljak,hogy azok a szülők bizony nem feltétlenül voltak idősebbek nálam...
Már nem vagyok gyerek...,és ők a felnőttek,talán valaki még fiatalabb is volt nálam :?
Vendég

Most csak arra reagálok, amit fejben tartottam:

A cukromat minden fő étkezés után kellett egy órával mérni. A legmagasabb reggeli után.

mieza: Nekem sem volt szimpi a János (főleg az 5 ágyas szoba és a folyosón lévő fürdő), de ha te ott szeretnél szülni, akkor senki ne tántorítson el. Aki ott szült, mind jókat mondott róla. A cukros vízből ha jól emlékszem én sem itattam túl sokat, Barbus tápszert kapott, amíg nem tudtam fejni. A sárgasága szerintem nem emiatt volt, mert akkor adtak volna neki. Mondjuk első éjszaka lehet hogy kapott, mert ott volt az ágyában, de így is kellett a kék fény és a gyógyszer.

Lehet hogy veszek valami autót ha ki lehet venni a hozamot, de nem hiszem hogy fog cascora is futni. Csak nem kell majd senkinek egy 10-15 éves autó, ami max. 400.000-ből kijön. Legalábbis remélem.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: miután párom elmesélte,hogy milyen módszerrel lopják mostanában a régi autókat (ALKATRÉSZNEK!!!!),azt hiszem jobb,ha bebiztosítod magad!

Sajnos az alkatrész értékesítés néha még jobb üzlet,mintha magán a kocsin próbálnának túladni...!!

(szóval a módszerük az,hogy éjjel lopnak,és egy ugyanolyan színű,tipusú autó rendszámát rakják rá,és mivel éjjel a rendőrök tüzetesebben nem nézik meg az autót,csak a rendszámnak néznek utána,és mivel az nincs jelentve,hagyják is a "tolvajokat" tovább menni...)
Vendég

Egyik évben anyum autóját is ellopták,a (családi)ház elől!!!!Éjszaka!Anyumnak reggel még fel sem tűnt,ment a dolgára biciklivel,aztán mikor haza ért,akkor kapcsolt,de arra gondolt, hogy lehet,hogy tesómnak kellett és elvitte?!Aztán kiderült, hogy ellopták!Azóta sincs meg!Még tippünk is volt,hogy ki a tolvaj banda,de a rendőrség nem tett semmit!Pár hétre rá tesóm szembe találkozott valami bontó félében az autó darabjaival! :?
Este végre szupit aludtam!!! :lol: Most mások az érzéseim!Úgy néz ki,hogy mára elmúlt az óriási éhségérzetem!Reggel picit éreztem a pocimat, de nem volt vészes!Remélem minden ok??!!!Húúú legyen már 7-e!!!

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: az óriási éhségérzetem nekem is elmúlt... :?

de azért azt hiszem ez nem feltétlenül jelent bármit is :)
enni így is akarok állandóan,csak már nem falok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne aggódj,7-én minden rendben lesz,ahogy nekem 5 nappal később,azaz inkább dec. 13-án,mert hogy dec. 12. vasárnap.

Nini,még egy 13-as!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha ez se hoz szerencsét,akkor semmi,ráadásul a barátnőm szülinapja is aznap lesz!!!! :) :lol:
Vendég

Ma eddig olyan nem érzek semmit érzésem van! :? Gondolom ha nagy baj lenne akkor csak véreznék,vagy görcsölnék??!
De minden O.K. kell,hogy legyen!!!
Mint ahogy Brekinél is! Szerintem sem fogsz Te decemberben dolgozni!!! :lol: Otthon simized majd a hasadat,miközben majd a fát díszíted!
..Most pedig megyünk anyóspajtiékhoz ebédre! :?

Kép
Kép
missancsi

Az a gond Ancsi,hogy megígértem,hogy decemberre megyek dolgozni!
Amúgy persze,megtehetném,hogy amint kezemben a +++ teszt,kiíratom magam végig,de nincs pofám a többiekkel ezt tenni!
A legnagyobb forgalomban nem hagyhatom cserben őket...

De ettől függetlenül sikerül,hisz másként NEM LEHET!! :lol: :lol: :lol:

Úúúú,ma is isteni kajám lesz,egy nagyon érdekes fűszerezésű fasirtot csinálok lime-os mártással!! :D :D :D
alig várom,hogy ideérjen a husi,amit anyucim hoz a boltból,és nekiálljak!!! :)
Vendég

Tényleg,mikor fogjátok elmondani nekik?
tudnak a lombikról?
Vendég

Hahó,
Fiúk vásárolnak, Liza alszik, én migrént próbálom elkergetni.

Mieza,
olvasom offodat, akkor én is offolok.
Dúla vs. férj én az utóbbira szavazok, nekem eszembe se jutott hogy jöjjön valaki aki fengshui meg szúszáááá dolgokat mondjon, nekem nagyon jó volt hogy énapa volt ott totál végig !
jaaa a fürdetés is ott történik a szülőszobán, tehát látod majd ahogy kicsifiadat mosdatják, felöltöztetik.
cukros víz: hát ja, én nem bántam, kellhet az, mondják hogy a bélsár miatt is meg cukorszint miatt is, illetve ha beadod akkor úgyis adnak a babáknak, aztán 3 nap múlva mindent csináltok úgy ahogy Ti szeretnétek (habár ha 7-8 napig sincs még szopi akkor sincs baj, az előtejben is van annyi meg ami most nem jut eszembe .... táplálkozik a baba belőle). És inkább igyon, mint a hazamentel napján közlik hogy sárga és még maradni kell :-)
és ha lehet ne 5 ágyasba, volt ott a 3 ágyas amiben én voltam Lizával tus bent), illetve azzal szemben kétágyasok, ott nincs tus, illetve az alapítványi (deee ott tök egyedül vagy :-) Marcussal abban voltam.
off befejezve, fiúk megjöttek :-)

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Lányok,az nem off,ha a szülésről írtok,hisz erre várunk mindannyian,és úgyis megkérdezzük előbb-utóbb mi is! :) ;)
Remélem inkább előbb... :D :D :D

én már most gyűjtöm az infókat,hisz hamarosan választanom kell orvost,akinél majd szülünk augusztusban! :D

Hogyan vélekedtek egyébként a nem szülőágyon történő szülésről?
Főként azok véleménye érdekelne,akik már túl vannak egy szülésen :)

Nekem szimpatikus az olyan szülőszoba,ahol van más alternatíva is,én szeretem,ha nincsenek rám erőltetve a dolgok,és nem érzem magamat annyira kiszolgáltatottnak,ezért gondolom,hogy jól jöhet a labda,vagy bordásfal,vagy medence...(?) :roll: :roll: :roll:

Persze más az epidurálissal,mert ott azért jobb,ha ők irányítják a dolgot...
Vendég

Kubu: migrénűzők mennek.. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
tegnap este óta nekem is fáj a fejem... :?
Vendég

Megjöttek a kajcsihoz valók!!! :D
Én olyan jókislány vagyok,hogy azóta is minden nap fekszem elég sokat,úgyhogy rajtam már nem múlik! :)

Most kap a bébi finom ebédet is a pocakba! :lol: :lol: :lol:
egy rossz szava nem lehet :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Csajok, most jött meg, 29. napra, ami normális, csak én 30-31 re vártam, mert nekem mostanában az volt a trendi. Nyugtassatok meg lécci, hogy ugye jó még ha kedd reggel megyek Sz-hez? Ha jól emlékszem mintha a 2. 3. napot mondott volna kezdésre. Annyi gond van csak, hogy nem kaptam meg a diabetológustól a papírt, csak hétfőn fogom. Gondolom kell vinnem vmi írásos jóváhagyást tőle, hogy részéről mehet. Nem tudom elég lenne-e a vv-s papír.
Húh most egy kicsit olyan hirtelen jött...
Szóval szerintetek a kedd még nem gáz?
ann74

Ann:Én is mindig a 3-ik napon mentem és mindig jó volt,legalább is az inszemhez.Szerintem a lombikhoz is jó,mert ha szombaton jön meg,akkor is leghamarabb hétfön tudsz menni és akkor az is a 3-ik napra esik.
Ez csak az én véleményem,ha nem vagy biztos benne,akkor holnap reggel egy telefont megér.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kösz Zsuzska
sztem is jó kell hogy legyen. Egyrészt szerintem jól emlékszem, hogy 2. 3. napot mondott. Másrészt visszanéztem és legutóbb szerdán jött meg a fogigátló abbahagyása utána és pénteken mentem.
Harmadrészt Neked is jó volt :))
Negyedrész meg most hirtelen kicsit beparáztam. Vagyis inkább olyan kis izgágává váltam...
ann74

Ann: ne parázz,holnap megkapod a papírt,amivel elmész Sz-hez kedden!
Amúgy mivel nekem még egy vv-t beiktatott,így 4. napon kezdtem csak,tehát no para!
Vendég

Köszi Békus!
Ok nem parázom... Amúgy még a kedd jobb is lesz, mert a hétfő úgyis mindig fullos nap ott.
Békus éljen a brokkoli!!!!!!
ann74

Ann: brokkoli? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

sajna most nem azt eszem,de most hogy írtad,már azt is ennék szívesen!!! :D
Vendég

Békus, én azt ebédeltem most, tegnap csinálta anyu brokkolival törltött csirkemell sajtos szósszal..hmmm:)) fincsi
Utána meg uzsgyi barinőmékhez mert már 1 éves lesz a kiscsajuk és én még nem láttam. Párom dolgozik, én babázom. Ja igen, és Sz-es kiscsaj, első lombikból!!!
ann74

Az klassz!
mármint az Sz-lombikos bébi is,meg az is,amit ettél!!! :D
Mindjárt én is elkészítem az ebédemet :)
Vendég

Sziasztok!

Remélem jól tellik mindenkinek a hétvége! :)

Ancsi: Hogy ízlik a kismamalét??? Feszülget a pocid? Felfogtátok amúgy már?? (mi még mindig van hogy nem egészen, pedig már látszik.. :)...)

Béku... A mait leszámítva már csak 2 nap... és utána reggel irány az ojjektum!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Tényleg, megadod a számod majd priviben, mert én estig nem bírom ki, hogy mi van Veletek, az tuti!!!!! :))))
Amúgy én tesztelnék a helyedben.. mert a mostani HCG-d jó magas lesz, azt tutira kimutatja a teszt, mint Ancsinál!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Rita Kedves.... léleksimiket küldök... :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: Szörnyű volt még olvasni is, hát még megélni milyen rossz lehetett.... Nem vigasz tudom, de legalább már túl vagy rajta... és nagyon jó hozzáállás, hogy előre próbálsz majd tekinteni. Azt szeretném mondani, hogy ha bármi van, oszd meg velünk majd, sokszor már tudod, az is segít, ha kibeszéljük, meg ugye mindig van 1-2 hasznossá válható ötlet is.... :wink:
Fél év szünet most... az azt jelenti, hogy mire jön a tavasz, a kikelet, a megújulás, akkor kezdhettek majd Ti is... Kívánom, hogy a legjobbakat hozza Nektek a tavasz!! Vigyázz Magadra!!!

Carla: ahogy mondod... én is észrevettem magamon a változást... azt a közhelyet most nem is részletezem, hogy tv-reklámoknál mit művelek, de még egy főzős műsor is meg tud hatni... minden szaron bőgök :) Rajó meg mindig zrikál vele.. mert oda se néz de már mondja, hogy na.. megint bőgsz mi??? Mondom: anyád....de ja.... :)
Biztos velejárója ez, csak egy ilyen lüketódornénál mint én, most még eléggé fura szitu ez így...... :shock:
Sajnálom a kocsitokat..meg ezt a mizériát ami egy ilyen esettel jár....... hogy rohadna ki a szíve annak, aki ezt csinálta!!!!!! Tuti valami mocskos c-típusú...hogy a rossebb enné meg..... Nekem egyszer a lakásomba törtek be úgy 12 éve... karácsony előtt 2 nappal!!!!! Gondolhatod.... SZóval nagyon együttérzek a kocsi miatt.. borzasztó!!! :(

Zsuzsókám: Kismamaruhás csajszival sikerült végre találnunk egy időpontot, kedden megyek kora délután, olyan 3 körült írtam Neki első körben, de ma rákérdeztem, hogy ha előbb érek oda, az gond lenne-e..még nem válaszolt....... Figyu, nincs kedved csatlakozni hozzám ha ráérsz és jól vagy? Hátha találnál Te is a kollekciójában valamit??? Na?? :wink: :wink:
Amúgy, ezt a csicsókát (nyersen) Te még nem próbáltad? Én jövő héten asszem veszek és megkóstolom.. a nyers zöldségeket imádom (répa, karalábé, karfiol, borsó..stb) ... talán ez sem lesz rossz..

Lukácsné: Jobban van a lábad?? Szegénykém... én is szoktam botlani-esni.. nem egy élmény, az biztos!!! Vigyázz Magadra!
Rajó se szereti, ha befogom, de akkor mindig előadom neki a nem vagyok senki ingyencselédje c. magánszámot.... arra azért morogva, de megcsinálja a dolgokat.... Mondjuk amióta a baba van, kevesebb morgással, de még most is van hogy noszogatni kell dolgokért.
Anyjának szoktam is mondani, hogy nagyon elcseszte, hogy mindenben kiszolgálta őt is, tesóját is meg apósomat is, mert iszonyat sok melóm volt/van abban, hogy belássa Rajó, hogy nem az a normális egy családban... könnyebb dolgom lenne, ha kiskorától kezdve a házimunkába is legalább be-befogta volna őket, mint mondjuk anyám csinálta velünk... :shock:
Na mindegy, majd én (mi) talán máshogy fogjuk csinálni...aztán a vejünknek/menyünknek majd könnyebb lehet :wink:

Mieza: Én még ugyan nem mélyedtem bele ebbe a szülés témába, de nagyjából pont ugyanúgy látom a dolgokat mint Te.. Pár nap a kórházban, az ő szabályaikat betartva, utána otthon úgyis úgy lesz, ahogy mi szeretnénk.. meg idővel kialakul, hogy a babának is mi a jó.
Mi szerintem alapítványi szobát fogunk kérni mindenképp.... ÉN nem szeretek mások előtt nyűglődni, meg mást sem látni ilyen szituban... meg nem tudom, hogy a Jánosban a látogatók bemehetnek-e egész a szobába, de nem szeretném, hogy körülöttem zajlódjanak más családok ilyen intim dolgai.....vagy ha nem is lehet bemenni odáig...csak max az apáknak, én akkor sem szeretnék más férje előtt pompázni pár órával a szülés után.. itt fáj, ott fáj, itt vérzik ott vérzik, nyögök mint egy vénasszony... na neeeeeee... a folyosói fürdőről nem is beszélve..... jobb az a külön szoba... árát bekalkuláljuk az egész buli végösszegébe.. azt csá... :wink:

Szülésfelkészítőre majd én is szeretnék menni mindenképp.... Zsuzsó.. Te??? Mehetnénk együtt.... :wink:

Sajtikám, remélem a nunus fog tetszeni a dokkernak és kaptok végre egy jópár nagy matiszra zöldutat!! :D :D :D :D :D :D
Édesek lehetettek a gyerekek a táncon.... már ahogy írtad meghatódtam....:) Hidd el, fogjuk mi még a Te gyerkőceidet táncbemutatókon nézni.. olyan hamar, hogy most még nem is gondolnánk!!!!!. :wink:

Ann: Hajrá keddi nap....!!!!! :) Hú, hamarosan Te ZEBRÁDÉRT drukkolhatunk majd!!!!!! :wink:

MI: Pénteken megjött a mikro.. beinstalláltuk.. überkirálykibebe jó.. annyira, hogy magammal se állok szóba, nem hogy mással..... :lol: :lol: :lol:
TEgnap nagybevásároltunk, Rajó apját megkértem, mert mindenből fogytán voltunk.... így egy db-ig elleszünk... Egyedül normális adventi koszorút nem kaptam, de a jövő héten majd nézek a városban...
Estére vettünk gesztenyét... megsütöttük, isteni lett.. kortyoltam hozzá kis vörösbort is... hmmm... gyerkőnek is ízlett, mert nem küldött vissza semmit... Sőt néhány napja nem küldi vissza, max. hányinger szinten....szeirntem el fog mostmár múlni ez az időszak...
Az X faktoron nagyon kiakadtam viszont... ez a buzi Geszti... ez egy tetűféreg jellemtelen senkiházi... Megoldotta, hogy egyetlen csajként az ő mentoráltja legyen esélyes... de az hogy a tegnapiaknak kellett párbajozni??? HOl van ennek az országnak a füle könyörgöm???????? :twisted: :twisted: :twisted:

Viszont: Ma aszem éreztük a babát!!! Először!!!! .. Na nem mozgás szinten még... hanem dudorodott a hasam bal felén.. érezhetően kis pukli valami..keményebben mint a többi részeken.... Rajó is érezte!! :) Annyira jó volt!!! :) Hú ha majd már a mozgását érezzük.. alíg várom.... :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Andi: de édes vagy! :D
Most sok időm nincs írni,mert végre teljesen jól vagyok ahhoz,hogy elsétáljak a templomba :D épp itt volt már az ideje! :)
Sajnos nem járok oda túl sűrűn,most viszont nagyon aktuális ;)
Párommal félúton találkozunk,épp odáig viszi el a főnökasszonya kocsival. :)

A teszten még gondolkozom,eléggé félek egy újabb teszttől...
Mondjuk az sem sokkal jobb,ha beülök tudatlanul Sz-hez,és ott kapok szívrohamot! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ha dobsz egy privit a számoddal,elsőként értesülhetsz! ;)
Aztán nem sokáig pityeregni rajta a meghatottságtól!!! :)

(ciki vagy nem,de hasonlóan vagyok mostanság én is pityergés szempontjából,úgy értem nem pár napja,hanem talán a kapott sok hormon óta :D )
Vendég

Béku:
ment a privi :)
Vigyázz az úton.. most kezdett el esni valami havas csapadék erre mifelénk is..... :shock:

andrea-1

Andi: ne is mondd,kinéztem az ajtón nyakig felöltözve,mert azt hittem,valami betörőféle fütyül kint,és olyan jeges szél van kint,meg zuhog valami esőféle (?)....
nem mertem így kimenni... félek megfázni... Jóisten nem akarja,hogy eljussak a templomba,mindig valami akadály gördül elém...!

Remélem holnap jobb idő lesz,akkor elmegyek egyedül valamelyik templomba!

De ennek most nem örülök,úgy elhatároztam,és jó lett volna,ha párom is jön :?

No mindegy holnap pótolom!!!
Vendég

Akkor viszont van időm reagálni. :)

Szóval,klassz lehetett érezni a babát!!!! :D
És még jobb,hogy pároddal is megoszthattad az élményt! Furcsa lehet,amikor elkezd mocorogni is a baba! Aztán már focizik is odabent :)

Az X-faktort én nem nézem,meg egyik ilyen műsort sem,mert zenei hallásomnak nem tesz jót... :shock: :shock: :shock:
sajnos a füleimet 12 évig képezték a zenére,és hát ezekben a műsorokban inkább csak a végefelé kezd kialakulni... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Adventi koszorút idén szerintem nem gyártok,eddig mi csináltuk itthon,nem vettük,így garantáltan nem volt rajta semmi olyan csicsamicsa,amit nem láttunk rajta szívesen :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A virágboltban majdnem mindent lehet hozzá kapni,a többi volt otthon,úgyhogy így egész gyorsan elkészítettük :D
Narancs meg mandarin karikákat otthon kiszárítottuk,és az is került rá :D
Vendég

Szeirntem biztos érzi a szándékot, hogy mentél volna!!! :wink:

ÉN is csak néztem ,meg hallgattam, hogy mi a fene ez a hang.... mert senem hó-senem eső... az egyik legszarabb csapadékfajta.... :shock:

andrea-1

Judit
Háát, tegnap nagyon jól jött volna, ha tudok vezetni, lerobbantunk, meghalt az aksi, én meg nem tudom most ugye betolni az autót… De egy hülye p… annyira ránk állt ferdén, hogy én rutin nélkül nem mertem. Szerencsére ott volt a közelben egy Norautó, ott tudtunk venni új aksit jó drágán, férj meg kicserélte… Mondjuk így hónap végén nem hiányzott ez a kiadás, pont a jövő heti bécsi utunk útiköltsége volt :(
Úgyhogy mondta férj, hogy mától gyakorlunk vezetni, kéne is majd a gyerek mellé, de most kidőlt, picit megfázott…

Na hát ez a váci doki elég érdekes…
/Amúgy akkor eléggé egyidősek vagyunk, nekem szerdán volt 26 mm a pici :)/
Jó fej ezzel a kiskönyv-kiváltással…
Menjetek S-hez, bár már úgyis eldöntötted…
Mikor tervezed kiváltani a kiskönyvet?
Én szerintem kedden megyek, hetente egyszer „rendel” a védőnőm, később zűrös lenne… Remélem nem gáz a 10. héten.

Béku
Örülök, hogy párod ilyen gyorsan megoldotta az anyós-kérdést :)
Nagyon drukkolok szerdára!!!
Én is mindig szerdán kaptam a dokitól a jó híreket, neked is szerencsét fog hozni!
Nekem is tetszik a hó, itt a Pilisben gyönyörű, és amit az ablakból látok…

Kubu
Hogy van a szemed???

lukacsne
Sógornődék nem semmik, basszus!

Ancsi
Mégegyszer nagyon gratulálok!!!!
Fejfájást próbáld meg kibírni…
Első trimeszterben nem nagyon kéne gyógyszert szedni, én vettem ugyan valami homeós bogyót (talán Belladonna), de hazudnék, ha azt mondanám, hogy segít…

Rita
Sokat gondoltam rád!
Sajnálom ezt a tortúrát és a hosszú várakozást!
Ha jól értem, akkor legalább kiderült, hogy miért nem maradt meg a pici…
Bár ez sem lesz könnyű menet, de most már sikerülni fog!
A műtét nagyon rosszul hangzik, nem tudom, miért bánnak így az emberrel, nem egy felelőtlen tini vagy (bár velük se bánjanak így)
Kolléganőmnek azt mondta a doki, hogy a műtét előtt maszturbáljon, hogy táguljon a méhszáj, szegény köpni-nyelni nem tudott…

Carla
De dühítő ez az autólopás!!!
Tudom, hogy késő bánat, de az Allianznak van lopáscascoja…
Egy hónapra én 2600-2700 Ft-ot fizetek, szóval nem egy nagy tétel, érdemes megkötni.

Sajti
Hát nem tudom, miért mentünk vendégségbe, mindig bízik az ember a változásban :)
Remélem hétfőn jó lesz a pipiteszt eredménye!
Ma főztem egy jó kis gulyáslevest, kárpótoltam magam az étteremért :)
Ez a Ráspi étterem nagyon jól hangzik!

Ann
Szerintem is jó, ha kedd reggel mész Sz.-hez!

Andi
Kipróbáltam a palacsintareceptedet, egész jó az íze, de valószínüleg nem tetszett neki édesítőszer helyett a nyírfacukor, totál leragadt, így császármorzsa-szerű lett :)

Lányok,
én azt hiszem, egyre elviselhetetlenebb vagyok…
Voltunk tegnap férj nagymamájánál ebédelni, na nem csak minket hívott, hanem az egész pereputtyot, akiket nagyon nehezen viselek el… Évente egyszer még talán.
Após mindenkinek elmondta, hogy terhes vagyok, de olyan embereknek, akiket szinte nem is ismerek, meg a nevüket sem tudom… Nálunk alig tudja valaki, még a saját testvéremnek sem szeretném elmondani a 12. hét előtt, erre ő elmondja az egész városnak. Rohadtul felkaptam a vizet, meg különben se taperolják a hasamat!
Próbáltam apósomat leállítani, hogy babonából nem szeretnék róla beszélni, de hiába… Már ivott is, szóval szerintem nem is emlékezett rá.
Nekik nagyon fontos, hogy a hülye grófi nevüket továbbvigye valaki, meg persze ugye fiút akarnak, sógornőnek (a lányuknak) persze nagyon jól esett, hogy az ő gyereke már nem is számít…
Ja, meg kérdezték, hogy hogy fogják hívni, férjem mondta, hogy ezzel még nem foglalkoztunk így a 9. héten, erre nekiestek, hogy miért hagyjuk az utolsó pillanatra, majd a szülőszobán találjuk ki?!
Szóval tudom, nekem semmi sem jó, se az, ha örülnek neki, se az, ha nem, de nem lehetne valami középutat???
Sogornő meg próbált szoptatni, erre a nagyanyja kb 5 percenként cipelt bele valami kb vadidegent, hogy nézze meg az unokáját. Szegény meg csak mondogatta, hogy épp etet, de volt pl egy nő, aki nem volt hajlandó elmenni… Ott állt 10 perce, akkor sógornő levette a gyereket a ciciről, hogy akkor megmutatja…
Hát kemény nap volt!
estrella22

Húúú, laptetű...
Megy Békunak a szerdai sikerhez, meg Sajtinak a hétfői pipiteszthez, meg Annnek a keddi kezdéshez, meg minden kismaminak!
estrella22

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?