En ma aki bujt aki nem
megrendelem a babokat,aztan ha meg valaki meggondolja akkor utanrendelek vagy veszek a boltban. A zacsikat is megvettem mar vegre.
Kuldok mindenkinek mailt a szamlaszamommal.lecci a kozlemenybe irjatok nicket
Ma olyan edes volt Alex a bolcsiben reggel az oltozben,vigasztalt egy siro kisfiut,mondta neki :baba nem sir es simogatta fejet
Aztan meg amikor elvaltunk mondta hogy anya kesobb vissza esment jatszani,mostmar tuti elhiszi hogy minidg erte megyek es ez olyan jo erzes
Tegnap direkt megvartam aSzuloszobat erre semmit nem mutattak a SOTE-bol
Bar nemileg megertem miert,de az vigasztal hogy nem az en dokim volt akinel a csaj szult,eleg goromban beszelt vele;( Es a hely is egyaltalan nem ilyen volt a vajudo,tok modert,nem ertem hova raktak a csajt
Sasha
Hat igen ezert nem kezdtem bele en sem ert meg csak masfel evesek voltak,de jovore mar remelem hamar sikerul
Nekunk a kihuzhato kanepenk a vendegszobaban is 160*200 as a KIKA-ban vettuk ,akcios voltes csak 49e
Nem akratam a szuleimmel kiszurni akik hasznaljak majd hogy keskeny az agy
Mi is ugy aludtunk hogy egy szobaban de Alex melletunk kisagyban es nagyon jol mukodott,csak nagyon ritkan vettem magamhoz ugyhogy ne aggodj nem feltetlenul fog beszokni az agyatokbe emiatt
Graulalok a kis fiu tesohoz
Csics
Jobbulast neked meg Petikenek is
Valami lehet benne hoy egy kicsit jobban esznek,mert Alex kb 2-3 honapja mar nem volt az a regi nagy evo,de miota bolcsis farkasetvagya van,olyan mennyisegeket eszik majdnem meg mint en
Beszti
Hat az autoban en sem engedem enni,mert egyreszt felrenyelhet masreszt meg minden morzsas lesz.Ilyenkor jon elo a szelepes ivopohar merthaazt leejti sem baj
Hat mostanaban soxor van hogy ha egyedul megyunk valahova mindig ledob valamit es akkor sir hogy vegyem fel,de vezetes kozben nem igazan akarom,igy valasztahatok vagy a boges vagy megallok valahol
hat altalaban az utobbi jon be
Meg jo hogy Beni mar ovis igy egyserubb kozlekedned
A noverme a 3-alcsak vegszuksegben megy barhova is egyedul,de azert mar megertik a nagyok hogy fogjak a kezet
Nyuszika
Hat igy vagyok en is,hogy ha delelott nem megyunk sehova tuti nem alszik el mert nem farad el.Nyaron amikor egesz delelott kint van szinte beajul.Most abolcsiben jol elfarad bar nem alszik annyit mint regen itthon ,de igy visszallt a teli idoszamitas hogy mar fel 8-8kor megy aludni
En benne vagyok a surubb taliban is
Valaki volt mar az Arkadban az uj jatszohazban,a kepekbol itelve nagyon jol nez ki,egyszer oda is mehetnenk
Conti
Es ma meg bent voltal vele vegig?
Aja
Add meg lecci a pontos cimet,mert a barinomet bizotsan erdekli
Kerdesem is lenne
Mar kene mennem az eves rakszuresre,de ugy gondoltam hogy huzom egy kicsit mert jovore ugyis jon mar a babaproject
Milyen idon beluli eredmenyt fogadnak el hogy ne kelljen megnit aterhesseg elejen rakszuresre mennem??? Na puszi
Kataa

? Úgy néz ki, nálunk is kistesó érkezik végre