A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Ancsi?Béku!
Ezt A laptetőt nektek ajánlom!!
Hozzon szerencsét!

Kép
Kép
ritabmc

Ari vagy Rita!Köszi!

Kép
Kép
missancsi

Köszi!!! :D
Vendég

Breki!

ott lesz az, ne aggódj!!!!! Jujj De jó!!!!

Woody!
Ari vagy, hogy gondolsz rám. Hát Tűű doki egy fél isten!!!! Totál profi, rendkívül kedves volt, és látszott, hogy értette is miről beszél.

Nem igazán írtam le ide, mert van negatív oldala is a dolognak, de egyik fórumos ismerősőm / ismerősünk tanácsára leírom mi volt, mert szerinte a negatív vélemény is vélemény, bár nem szerettem volna leírni azért lapítok itt :)de több napig lelkibeteg voltam. És akármennyire is imádom a BMC t akkorát csalódtam, hogy csak na.
Majd nemsokára leírom, csak most úszok a melóban.

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Heni !
Légyszi írd le Tűű doki elérhetőségét,mennyi idővel előtte kell bejelentkezni?
ritabmc

Kisbeeka!
Írtam pü-t (így ismeretlenül :oops: ), (de Vicky ismer).
Látom a csíkodat egyébként én is!!!!!!

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33

Köszi Brigi!! :D

No megyek,veszek egy jobb tesztet,tettem félre pisst... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Woody: Te írtad az Uzsokit?
Mesélnél róla picit,hogy milyen ott szülni?
(Ha nem Te voltál,akkor aki írta,meséljen légyszi!! :) )
Vendég

Sziasztok!

Breki: Uzs-ban Lukácsné szült. Sok jó orvos van ott, ha lapozol találsz ott egy külön fórumot is. Mecsér: aki Örsön rendel SZTK-ban (magánja nincs) ill. Lajis dr.nőt is nagyon dicsérik. Erről Lné ill Sajti irhat neked ill. az említett fórumon. De más dokik is rendesek, ill. totál új minden. Én még mindig nem látom,mit kellene látnom a teszteden, leírod?

kispatak
Vendég

Béku, Lukácsné szült ott.

Heni, ok persze. Tényleg kiváncsi vagyok.
De ha akarod priviben is mehet :wink:

Én csak azt tudom, hogy nekem ti segítettetek, hogy legyen Lili. :oops:
Ez most nem vicc. Amikor ide jöttem a fórumra, neked akkor derült ki az IR-ed. És mondtad, hogy mindenki csinálja meg ezt a vizsgálatot. Mivel nekem az éhgyomori cukrom 4,3 körül volt és a súlyom sem olyan nem is gondoltam erre (meg nem is tudtam régen mi ez az IR) és a doki sem küldött el a BMC-ben pedig még kérdeztem is.
De 1 inszem és 1 lombik után mentem el és ott derült ki a dolog.
Ha Vickytől és tőled nem hallom ezt a betegséget, akkor még talán a mai napig nincs gyerekem.
Egy dolgot nem értek, miért nincs az alapvizsgálatokba benne, vagy ha sokba kerül a TB-nek mondják azt (van ez a betegség IR és), hogy el lehet menni magánba, és akkor sok-sok pénzt és persze a legfontosabb lelki dolgot spórolsz meg.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody: jelentem Lili meseszép, de jó hogy van!

Breki: szerintem is maradj szépen otthon, és vigyázz azokra, akikre kell, lehet ám hogy ikrek - ez alapból veszélyeztetett terhesség, ja és ikrek esetén ne is gondolkodj U-ban, esetleg Klinika, János, K.tarcsa vagy Péterfy?

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok Csajok!

Én egy régi ismeretlen ismerős lombikos vagyok, Sz. ügynök csapatából :) A régebbi fórumtagok még ismerhetnek...

Jut eszembe, Vaya, Navi NAGY GRATULÁCIÓ NEKTEK, édesek a babák :) Emlékszem még, ott voltam az eredményhirdetésetek napján és most meg már.....

Sajti most már igazán Te következel :)

Látom még benne vagyok a babaálom táblázatban, köszi :)
Szeretném kérni, bár nem tudom most kinél van a tábla, de úgy tudom a 12. hét után a kismama kategória jár nekem :)
Bemutatom a mi kis babánkat/AKI SPONTÁN BABA/: Kép manó

Breki!

Elárulom neked, hogy én is ezt a tipusú tesztet használtam és a 15. napon alig láttam rajta a csikot, napokig vártam, hogy erősebb legyen...és már itt ficánkol a hasamban...szóval ott van a baba, ne aggódj!!!! Gratulálok "halkan" :)

Rita!

Igy ismeretlenül is, de nagyon sajnálom ami veletek történt :( Tudom mit érezhetsz, nekem is volt idén 3 vetélésem és most ő a mi 4. babánk aki végre ficánkol a monitoron mikor látjuk...neked is megtörténik a csoda, hidd el , addig is kitartás .....

Azt hiszem egyenlőre ennyi...aki most akciózik annak sok ++++++++++++++++++++++++
Akik pedig még várni kényszerülnek azoknak sok-sok kitartást és erőt kivánok!

Anikó
ancsyka

Woodykám!

na ugyanígy voltam ezzel én is. Egy fórumon kell megtudnom a dolgokat? 2 inszem és 2 lombik után????? Na mikor végre kiderült ( merthogy már ennek is örülni kell a mai világban ) kértem az összes leletemet, merthogy továbbmegyek kivizsgáltatni magam. Kimondottan a vv leleteket kértem, meg persze minden mást.

Tényleg csajok ne hari, hogy itt negatívkodom, de aszem igaza van annak akit írtam, jobb ha tudjuk a negatív dolgokat is. Én nem nyugszom meg, hogy "lehurroghatom" az intézményt, de talán erőt adok azoknak akik hasonló cipőben járnak, hogy mire figyeljenek.
én elhiszem, hogy nincs itt idő lelkizgetni, nem is vagyok ilyan kutya érzékeny tipus, de 7 év babáravárakozás után már kezdek lelkilek kilenni.

Szóval végülis csak a lényeges leleteket nem kaptam meg tőlük. TSH meg prolaktin szintről semmit nem tudtam mondani Tűű dokinak, merthogy vagy nem is néztek ( amit nem tudok elképzelni, hogy legalább TSH t nem néztek ) vagy nem adták oda a leleteket.
Az ügynököm mindig azt mondta, hogy hormonok rendben, azt ennyi. Na Tűű doki szerint a progiszintem is qrva alacsony, oké tudom, hogy megtudják támogatni az akkor még Utró volt, Utróval, de azért csak kéne tudnom róla, nem? Meg semmi extra adagot nem kaptam belőle. Egyzser nekem is csak bediktálták UH közben, hogy PCO b erről is ennyi szó esett idáig. Rákérdeztem, hogy én akkor PCOs vagyok? Ja igen, de nem aggódjak ez csak egy állapot.

most, hogy Tűű dokival konzultáltam, és a 10-20 perc alatt több infót kaptam magamról, mint a BMC s 4 éves pályafutásom alatt, kicsit kiakadtam, még bőgtem is, hogy hova a facomba járok én 4 éve? Mit akarok én itt? ne értsetek félre imádom őket, csak kicsit kiakadtam. Azt is mondta Tűű doki, hogy látva a januári értékeimet 10000 % ban nem engedte volna a januári lombikomat, mert előre látható volt az IR eredményből, hogy sikerteelen lesz az is. Persze mondanom se kell, hogy erre a BMC ben azt mondták, hogy mivel a cukor tökéletes lett kezdhetünk, minden oké.
Egyszerűbb lett volna, ha azt mondják menj innen a francba, és akkor gyere vissza, ha meggyógyyítottak, addig ne pocsékold a pénzed, meg a lehetőségeid. Értitek mit akarok mondani?
Na mindegy túlvagyunk rajta, ettől függetlenül öröm az ürömben, hogy Tűű nagyon megdícsért, nagyon szépek az eredményeim, fogyásom és a véreredményeim is, de még csiszolni kell őket. 3 hónap múlva kontroll, emelte a gyógyszeremet is. Azt mondta, ha ilyen szépen alakulok a jövőben is, akkor úgy látszik kb fél év és tökéletes állapotban kezdhetünk, szerinte, de erről bővebben majd akkor.

Rita!
mensmentis: 20/333-5500 Tűű dokihoz kb 2-3 hónap a várakozási idő, de megéri, kár, hogy én is későn szántam rá magam.

Bocs, ha valakit megbántottam, nem volt célom lefikázni őket, de ezt ki kellett írnom magamból. Persze a továbbiakban is hozzájuk megyek majd, de szerintem ügynökváltáson megyek majd keresztül.

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Zsuzsó:
Nagyon-nagyon boldog szülinapot!

Békú:
Ott van az a csik.Én is látom!
Holnap szép eredményt fogsz produkálni!!!!

Woody:
Lilike tüneményes!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

sziasztok

ime az igért kép Noni babáról

Ancsyka húú kirázott a hideg spontán babóca? óriási gratula. jaj nagyon örülök ám!

hajrá mindenki, kitartás és meglesz az eredmény!

Kép

Kép
vayacon

Vayacon:
Noni baba igazi tündérke!Gyönyörüséges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

sziasztok

először is béku nagy gratula és holnap megtudjuk mekkora a hcg-d.

navi
nekem Hanna nem volt hasfájós hála Istennek, én nagyon szeretem ezt a fürdetőt ha visszanézed raktam fel róla képeket, Filip is nagyon szerette régen, meg ma is belebújik bár már nem fér bele.
Hanna is már 1 hete csapkodja benne a vizet és élvezi és nem akar kijönni belőle és ha egész nap nem volt kaki, akkor fürdés után tuti hogy lesz :) meg közben is már indul a puki hadjárat jót tesz a beleknek is meg élvezi is, mi úgy szoktuk hogy pacsál benne aztán kiemeljük és bekenjük a fürdető krémmel és utána lemosom benne nem kell átrakni nagy kádba mert azzal csak "megkavarjuk" a gyereket ebben is meglehet fürdetni meg mi hajat is mosunk benne .

zsuzsű
nyugi minden rendben lesz szerintem Vicky segít neked ha kell.
boldog szülinapot

vaya
nagyon édes kisbabód.

woody
nektek is mekkorát nőtt Lili baba édes pofa.

Hanna egész j ól eldumál már és oldaláról vissza fordul a hátára de az alvás még mindig nem az erőssége.
ma megyünk estére tanácsadásra majd.

szép napot mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Béka,
lááááááááááááááááátom

Ancsy,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
g-r-a-t-u-l-a

Lilypie Kids Birthday tickers

kubuspace

Ancsy,
hát hogy mennyire örülök Nektek, nyár elején voltál még, aztán (érthető okokból) nem......... de én most annyira megölelgetnélek !
hogy vagy egyébként ? hogy viseled ? Vuk koma ?

kubuspace

Csajok,vettem egy olyan említett Rossmann-os gagyi kazettás tesztet,most megcsináltam,de ez nem mutat semmit...
Ez elvileg 25-ös érzékenységű...

Ugye azért hihetek az eddigi 2 db zebrásnak? :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kispatak: a teszten a jobboldali erős kontroll csíktól balra kell látni egy nagyon halvány másik csíkot!
Ettől lesz 2 csíkos (zebrás) a teszt!

Ha 2 csík van,akkor ott baba is...!
Vendég

Bakker,most hogy megírtam,hogy nem látni rajta semmit,megjelent a második csík is!!!!! :D :D :D :D :D

Nagyon halvány ez is,de ez 25-ös érzékenységű,így csoda,hogy mutatja! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

No,ezzel is kommandózni kell ám,hogy gépen látni lehessen,de élőben egyértelműen kivehető,még ha halvány is... :D :D :D :D

Kép
Vendég

Ancsyka, Lukácsné: köszönöm a gratulákat,azért én még megvárom a holnapot,hogy valamelyik helyettesítő dokk megerősítse! :D :D :D

Kubu: Tőled ezt majdhogynem el is vártam ;)
Persze csakis a legjobb értelemben!!

Lukácsné: mesélsz az Uzsokiról? Picit utánaolvastam,és elég jókat írtak róla,és van is mindenféle a szülőszobában,ahogy én szeretném!!! :D

Istenem,valóra válna az álmom végre??? :roll: :roll: :) :) :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.11.30 14:15-kor.
Vendég

Csajok,

ma este elkezdődik!! El sem hiszem, komolyan mondom.
Elég hamar végeztem ma, kevesen voltak. Talán fél 9 után értem oda és már 10kor jöttem is el.
Az inzulinomra azt mondta Sz hogy még nem tökéletes, szedjem a gyogyót mindenképpen, de ezzel az eredménnyel már el lehet kezdeni.
SZ még mindig ült a miómák felett :(( Az egyikhez nem kéne hozzányúlni, de a másik bent van a méhüregben, és ő aggódik emiatt, hogy ez veszélyeztetné a megtapadást. De végül mondta hogy kezdjünk. AZt mondta hogy ha ez nem sikerül, akkor mindenképpen műtétre kell mennem.
Úgyhogy csajok mindenképpen sikerülnie kell!!
Kis adagokat kaptam, Merionalt nem is kaptam, az első 5 napra csak Gonalt, 112 aztán 75öt, majd 6. naptól Cetrotide és Luveris fél. Legutóbb fél Merional volt a Gonal 112 majd 75-tel együtt de az soknak bizonyult.
Talán kisebb az izgulás, mint az első lombik kezdéskor, de most is baromi módon izgulok, izgágáskodok. Legközelebb hétfőn kell mennem. Jön valaki akkor?
Amúgy olyan furi volt a BMC-ben, úgy hiányzott egy fórumos társ!! Olyan csend és komorság volt...

Békus, hajrá, hajrá, nagyon várom a szuperhíreket holnap!!!
ann74

Ann: nagyon örülök,hogy kezdhettél!!!
Ahogy az én betegségemre,a Tiedre is a baba lesz a gyógyír,épp ezért sikerülni fog!!! :)

Ne legyen kétséged,meglesz a gyümölcse az igyekezetednek!! :D

Igyekszem holnap jó hírekkel szolgálni! :D

Mostanra már egész erősen látszik a csík,de fölötte bepárásodott belül,ez meg elfedi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

de én alá látok ám!!!!
Vendég

múlik a pára:

Kép
Vendég

Kisbéka!

Én a babás fórumról vagyok, és olvasni szoktalak titeket. Figyelem már egy ideje a tesztelésed :) Tuti ott van a baba, én a vérvétel előtti napon teszteltem, és olyan halvány volt mint neked, és ikrek voltak még akkor (sajnos az egyik baba a 8. hétre felszívódott). Gratulálok, tuti sikerült :)
Megkérdezhetem mi a betegséged, hogy a baba rá a gyógyír?

Kitartás lányok, mindenkinek sikerülni fog :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Szia Witch! :)

Köszi a gratulát!!! :D
Most már kezdem elhinni,hogy tényleg van baba...!! :)
Ez a 2. lombik volt,nyáron is megtapadt,csak sajnos rossz helyen,így akkor is mutatott valamit a teszt...

Elég súlyos endometriózisom van,így egyértelműen gyógyír a baba :D
Vendég

Kisbéka!

Szintén endometriózisom van :) meg más is, de ez a fő, mármint csak volt, márciusban kivették a bal petefészkem... Az volt a fő góc. Sajnos a jobb nem működik így csak a fagyi babákban bízhatok tesó ügyben, de már attól boldog vagyok, hogy lett az én kincsem :)
Nekem is a második lombik sikerült :) Sajnos nekem a terhesség alatt az endo is "fejlődött", de egészséges a csöppem, én meg túléltem a márciusi műtétet és ez a lényeg (volt egy kis komplikáció). Figyelj nagyon mindenre a terhesség alatt, és ne hagyd magad :)
Sok sikert, és remélem holnap nagyon nagyon jó hírekkel jössz :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Hogyhogy fejlődött terhesség alatt tovább az endód???
Elvileg ha nem táplálja a menstruáció,akkor nem terjed tovább...
Vendég

Kisbéka!

Ez jó kérdés. Pedig a beülti előtt műtöttek is... Nem tudom. Sajnos így lett, nekem már elég súlyos fokú volt, a császárral együtt a mai napig 7 műtétem volt... Sok sok nőnek sikerült hogy elmúlt a terhesség alatt, nekem csak a műtét segített, szeptemberben voltam kontrollon, és akkor endónak semmi nyoma nem volt :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület

Vagyok,csak közben elkészült a kajcsim :D

tegnap óta nem kívánok semmit,se édeset,se sósat,de még savanyút sem ;) :lol: :lol: :lol:

Viszont nővérem sütött pizzát (mirelit) tegnap,isteni volt!!!!! :D
olyan jól esett,meg az,hogy végre ettem valamit! :)

Most is pizzát eszem,ezt én vettem :D

De legalább eszem valamit... :)

Szóval bízom benne,hogy nekem elmúlik,vagy legalábbis mérséklődik az endó a terhességgel :) Bár még nem tudtam felfogni a babát...vagy babákat... :D

remélem egy baba nem szívódik úgy fel,ahogy az ikrek egyike szokott... :roll: :roll: :roll:
Vendég

Ann szurkolok neked!Béku látható teljesen a csík!
gyongy35
Mezőfalva

Gyöngy!
Nagyon köszi! Aranyos vagy!
ann74

Gyöngy: köszi :D
Vendég

Béku
Nem lesz könnyű a munkába állás, ha mégis mész, én tényleg állandóan álmos vagyok...
Én megértem, hogy nem akarsz kiszúrni a csapattal, én is ilyen kis „hülye” lelkiismeretes vagyok :(
Tegnap szentül meg voltam gyõzõdve, hogy nem aludtam el a filmen, küzdöttem végig, erre mikor megkérdeztem, hogy mi lett a vége, azt sem tudtam, mirõl beszél férj, kiderült, hogy kb az elsõ 5 percet láttam :)

Én az 5. héten már picit émelyegtem, de a 6.-tól lett igazán rossz... Hányni még nem hánytam, de állandóan rosszul vagyok.
Szívhang szintén a 6. héten volt nekem, 5.-en még csak a petezsákot látta a doki, de egy héttel rá már lüktetett az egész :)

Sógornő szült az Uzsokiban és nagyon dícsérte.
Az új szárnyban van, nagyon normálisak a kórtermek.
Neki Mecsér volt a dokija, úgy tudom, nincs is tarifája, sógornő 30e-t adott neki (vasárnapi szülés), aki mellette feküdt, ő 20-at.
Terhesgondozásra végig SZTK-ba járt hozzá, úgyhogy én is erősen gondolkoztam rajta...
És nagyon meg volt vele elégedve.
Mondjuk viszonylag könnyű szülés volt, csak hatalmas baba (4390 gr)

És egyértelmű a 2 csík!!! :)

kispatak
Én is hajlok rá, hogy kocsival menjünk Bécsbe, remélem jó lesz és nem fogok kockásra fagyni...
Akkor majd elmenekülök a szállodába :) Jó helyen leszünk, a Hiltonban és ráadásul ingyen, szóval tuti jó lesz!

Zsuzsi
Fel a fejjel!
Bízom benne, hogy segít a diéta! A dietetikus azt mondta, hogy 4%-nak kell csak inzulinoznia magát, reméljük nem leszünk benne!

És BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Hú, hozzád egész későn jött Vuk...

Vicky
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy segítsen a gyógyszer!

Ancsi
Az első Uh sima hüvelyi, szívhang még nem lesz, csak a petezsákot fogja látni a doki...
Nekem a 6. héten pulzált először, megmérte akkor is, meg megmérte a 9. héten...
Ez mind hüvelyi...
Nekem a következő állomás: 12. héten down-szűrés...

Woody
Nekem ugyanez volt, itt olvastam először az IR-ről, és ahogy elkezdtem a diétát, terhes lettem...
Sz. mereven elutasította, hogy adjon beutalót vérvételre, gőzöm sincs, miért nem a protokoll része ez a hülye terheléses vérvétel...
Ja, és azért nem kaptam beutalót, mert szabályos a ciklusom!

Ann
Gratulálok a kezdéshez!!!
Remélem minden rendben lesz a miómákkal!
Sikerülnie kell!

Én ma voltam a védőnőnél. 1 órán keresztül. Másnak is ennyi ideig tartott?
Sok újdonságot nem mondott, de szimpi amúgy...
Ja, vagyis azt mondta, hogy mivel 4 éve házasodtunk össze, valami frissítést kell kérni az anyakönyvvezetőnél, hogy a gyerek megkapja a férjem nevét.
Na ezen teljesen kiakadtam... Már erről nyilatkoztunk a polgári esküvőn, baszki, most még a házasokat is elkezdik csesztetni, hogy nem kaphatja meg automatikusan az apa nevét a gyerek???
Másnak is volt ilyen, vagy engem szívatnak? :(
Amúgy 9:07-kor végeztünk, nekem 9:01-kor ment el a vonatom a szomszéd utcából, utána 1 óra a következő...
Lebaktattam a buszhoz, elvileg 10 percet kellett volna rá várni, gyakorlatilag volt vagy 25, ami nem nagy élvezet ebben a hidegben... 11-re be is értem a munkahelyemre, rohadt jó, mert most estig itt kell ülnöm :(

Kép Kép
estrella22

Estrella: köszi a sok-sok infót!! :D
AZ a jó,hogy én is elég közel lakom az Örshöz,ahol több doki is rendel,akik az Uzsokiban vezetnek le szülést!!! :D

És egyre több jót hallok róla!

Sajnos nem túl kövér a pénztárcánk,ezért akárkit,akármit nem engedhetek meg magamnak...
Emiatt kénytelen vagyok jobban körülnézni,de miután a honlapot is megnéztem,nagyon szimpi volt!

És végülis ez "csak" egy szülés,nem kell odaköltöznöm! :D

Ha nem bírom a melót,biztos kitalálunk majd bent valamit...
Erőszakkal nem tarthatják nyitva a szememet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajnálom az estig tartó melót...
Én holnap hajnalban eredményhirdetésre megyek,aztán délre dolgozni,este 8-ig,utána haza beájulni :D :D
Másnap szerencsére pihi,pénteken meg fél11-ig is alhatok,megint délre megyek majd :D
Sajna szombat-vasárnap is meló,9-18 h,de akkor lesz,aki picit leváltson :)
Vendég

Ann,
csuriban ujjaim nagyon !

Estrella,
nem szívatás, 300 napnál nem régebbi hak =házassági anyakönyvi kivonat kell, azt le is adjátok a kórházban az alapján készítik a születési ak-t, szóval ez mindenkinek kell
én siófokon mondtam ki az igent, írtam emailt mindkét gyerek esetében, írtam indokot és megírtam hogy milyen számú hak másolatot kérek szépen postán, küldték is és gratuláltak bébihez :-)
ellenben én EKG-ra és fogdokkerhoz nem mentem (utóbbit barát bepecsételte) megjegyzem a kutya se nézi :-)

kubuspace

Sziasztok!

Ma voltam a házi dokinál táppénz ügyben és igy utolag is sikerült elintézni.
Elvileg 5 napra visszamenöleg lehet intézni,de ha a doki rendes megtudja oldani,ha még nincs leadva a havi összesitésük.Nekem most sikerült.

IR-el kapcsolatban is érdeklödtem és Ő csak terheléses cukorvizsgálatra adhat beutalót,de mindenre van megoldás.
Ha most nem járunk sikerrel,akkor vissza megyek hozza és Ő beutal egy diabetologushoz és már is ki van pipálva az IR kérdés.
Nagyon remélem,hogy erre nem fog szükség lenni.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Sziasztok!

Bakker, ma egész nap nem volt áram, így csak most tudlak olvasni benneteket :roll:

Brekkancs,
eeeez mát igazi csík :D Kimondhatatlanul örülök neked csajszi! Holnap kérem ám az sms-t, hogy minél hamarabb ott pompázhasson a tábliban a neved mellett a "SIKERÜLT"

Ancsy,
ez aztán a meglepetés...még egy spontán babácska, és milyen szépséges :)
Most még nálam van a tábli (még 2 hét és 2 nap), tehát gyorsan át is teszlek a kismamikhoz! Majd dátumot és nevet kérhetek?

Ann,
gratula a kezdéshez! Szuper áramlat van most itt, tessék megnyergelni és hozni a +++ tesztet :wink:

Zsuzska,
nem lesz itt semmilyen plusz vizsgálatra szükség, 10 nap múlva a te kétcsíkosodnak ujjongunk majd :wink:

Zsuzsóm,
NAGYON BOLDOGSÁGOS SZÜLINAPOT!

Vaya,
Noni babaszépséges, és milyen nagy :shock:

Woody,
Lili már kész kishölgy! Olyan jó nézegetni őket ahogy növekszenek :)

És most a gyönyörűséges táblázatunk:
BABAÁLMOK

Csajok,
én úgy örülök neki, hogy mióta nálam a tábli, rengeteg jóóó hírt, és jó pár új tagot írhattam bele :)
Ja, és egy ötlet, mielőtt továbbadnám: Nem lenne praktikusabb kor helyett a születési évünket beírni? Így nem kell az épp aktuális táblavezetőnek mindig átírogatni :oops:

Kép
judit0713

Hahó!

Ancsyka: hajrá spontán baba - vannak még csodák, de láttunk hála az égnek mostanában elég sok ilyent - jó lenne még több! Irtó édes a pocaklakód!

Breki: elszállt a du-i bejegyzés, szóval tuti a terhesség - és bizony jó lenne, ha szépen maradnál OTTHON! Ha egy babád van, jól fogsz járni az Uzs-val, de ikrek esetén ne számolj vele. Endórol ma olvastam - hát nem semmi!

Heni: sajnálom amiket irsz, de Kaáliról sem irnak ám semmi jót meg másról se.

Ann: hajrá kezdés. A következő zebrást tőled is várjuk!

Witch: kistesó???

Breki: ahogy látom, már Esrella is dicsérte Mecsért (a délutáni elszállt bejegyzésemben már irtam róla) Szóval nem véletlenül irt dicsérő szavakat, én már annyi asszonynak ajánlottam, és mindenki dicsérte. Örsön rendel, magánja nincs, időpont van és jó sok betege. Annyit kap, amennyit adnak neki. Tudok én olyant is aki messziról ment éjjel mentővel (nem területi), dokker ügyeletben és egy vasat se adott, mert nem volt miből. Dokker minden nap ment látogatni mamát és babát - no az orvos és ember itt kezdődik! Örs SZTK 4694600 időpontot kell kérni!!!

Estrella: Kubu jól leirta, mindenütt ez az elvárás anyakönyv ügyben.

Vaya: babó szépséges.

Zsuzsa: boldogságos szülinapot

üdv kispatak
Vendég

Zsuzsó,
nagyon nagyon boldog születésnapot kívánok !

kubuspace

Békú:
Most már tagadhatatlan,hogy ott van a csik.
Nyugi,holnap lesz szép HCG eredményed!

Vicky:
Én a mehszáj csonkolásrol irtam,elméletileg ez rutin mütétnek számit,Én nem is voltam táppénzen.Csütörtökön mütöttek és már hétfön melóztam keményen.Szóritok,hogy Neked erre ne is legyen szükséged,jó lesz az a citologia eredmény!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Judit:
A próféta szoljon belöled!
Mi is nagyon gyurunk egy pozitiv tesztre!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Jujj,egyre izgibb a holnap!
Mondjuk most már akkor lepődnék meg,ha az ellenkezőjét mondanák a várt eredménynek :lol: :lol: :lol: :lol:

Judit: tudod,hogy mindenképp írok! :D
nem úszod meg,hogy be kelljen írnod mellém a SIKERÜLT!!!!!-et :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska: Belőled is a próféta szóljon!
Remélem is,hogy szép HCG-m lesz,ha már 2 nappal előtte is kimutatható volt :D
Vendég

Úgy legyen!
Szeretnék még egy pár SIKERÜLT bejegyzést beírni mielőtt átadom a táblit Sajtinknak :D

Kép
judit0713

Holnap délelőtt megkapod a rajtjelzést az elsőhöz!!! :D
Az a vicces,hogy itthon magamnak írtam már át a tábliban a nevem mellett még nyáron,mert ott akartam látni... :D

És most ott lesz!
Csak azt sajnálom,hogy Sz nem fog tudni róla :( azaz nem éli át,hogy megmondhatja,pedig klassz lehet végre jó hírekkel szolgálni! :D
Vendég

Nyugi, nagyon fog örülni amikor majd együtt nézitek a monitoron a szívhangot :D
Arra ne felejtsd el a párodat is vinni, mert beengedik, és nagyon tudnak ám örülni!

Kép
judit0713

Ja, azt nem is írtad mit szólt a zebrához???

Kép
judit0713

Nem biztos,hogy el tud jönni párom ezekre,sok csere-berével tudta csak a leszíváskor is elintézni.
Jó lenne azért,ha ott tudna lenni ezeken az eseményeken!

Mivel ilyenen nem voltunk még,hogyan zajlik?
Úgy értem bejön velem a vetkőzőbe,és onnan együtt be a vizsgálóba,vagy csak én bemegyek,és őt az ajtón hívják be,ha jöhet? :D

Nem tudom,hogy a többi dokinál hogy helyezkedik el a vetkőzőhöz képest a vizsgáló,szóval azért érdeklődöm,hogy Sz-nél ez hogy zajlik majd? :lol: :lol:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?