A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo!
én ajánlottam fel, hogy felviszem, lévén C.-nek nulla a helyismerete apropóján meg hülye is a témában, én meg jobban vágom. A valódi okom meg hogy vásárolni akarok :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Ez nálunk is így van, nemsokára születésnapom lesz, és már rágja a fülem a kedves hogy avassam be mire is vágyom, de nem vagyok rá hajlandó 8) Kifejtem mindig hogy ha ismer és figyel rám miket vartyogok össze egész évben, akkor csak talál valamit ami szívemnek kedves lesz :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Áront kettőt ismerek, egy kicsit és egy nagyot, de a te fiad annyira nem Áron, hogy nagyon :) Ő egy tetőtőltalpig Botond :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
amikor még a Kiarával terhes voltam,azt álmodtam,h két lányom van...
Kiara és Bianka...szóval apának azóta mondogatom a Biankát,de
elggé makacs és nem szeretné,szóval sajna ez nálunk nem jön be...

Kép
Kép
csibe83

Pocok!
Bocsi, a lázcsillapítás témát nem vágom, gyerekemnek még olyat sose kellett :) Mondjuk azt hittem hogy a Germicid ekkora Dedeknek már kevés, de gondolom akkor rosszul tudtam.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Csibe!
Pedig ha megálmodtad, azt komolyan kell venni, a lánynevemet én is megálmodtam, közöltem is a Drágámmal, tudomásul vette, hogy ha lesz lányunk akkor ekként fogják hívni :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

lois!
hát ez az...
de azért még nem adom fel és próbálkozom...

Kép
Kép
csibe83

na jó éjt!
leragad a szemem...

Kép
Kép
csibe83

És ami lemaradt az előző oldalról:

Boo!

Szerintem már nagyok ehhez a zsákhoz. Nekem is van egy új bundazsákom. Tavaly nem került rá sor, mert csak tavasszal kezdtük használni a sportrészt, de elteszem ahogy van, mert tuti nem tudnám már belerakni agyereket, arról nem is szólva, hogy szívszélhűdést kapnék, ha meglátnám a sáros cipőjét benne :? Az meg hogy a cipőjét folyton fel-le vegyük nem kivitelezhető.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Köszi, sokan mondták már, és mi is úgy látjuk, hogy totál Botond :wink: . Mikor megszületett, épp, hogy kiemelték, kérdezte az anesztes főorvos, hogy hogy hívják, mondtam, hogy Botond. Erre tökre megörült,és őszinte lelkesedéssel, közölte, hogy "ez az, igen, nagyon Botond, igazi Botond" :lol: .

Én a Botond mellé olyanokban gondolkodom, mint Csongor, Kende, Zalán...
Lányban meg továbbra is nagyon tetszik az Izabella, csak sztem az nem nagyon illik mellé :roll: . Meg a Sarkadihoz se.... :? .

Igen, most védem a szakdogámat is, na attól aztán tényleg nem parázok, a prezi nagyon megy, de nem hiszem, hogy ez bárkit is meglep :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Ma gondoltam, mar mindenkeppen irnom kell Nektek, erre latom, szukseg is van ram :D

Boo: www.babymarket.webs.com

ezek a zsakok szuperek nagy gyerekeknek is, az alja nyitva hagyhato, ha koszos a cipo. nagyon meleg, Alex is imadja, jol belebujik, meg overallal is lehet hasznalni, mert ez igazandibol egy vastag, , meleg, puha takaro. tenyleg szivbol ajanlom mindenkinek, csinaltam regebben egy kepet, Rania van benne, megprobalom feltenni.
Ha esetleg kene, tudok egyedi mintat is ratenni neked, es kapsz 10 szazalek kedvezmenyt :wink:

Mindjart irok magunkrol is am! :)
Vendég

Kép

Kép
Vendég

sziasztok!

megkaptam a kombinált teszt eredményét:
PAPP-A szint: 1107.70 miu/L 1.96 MoM
Szabad ß-hCG szint: 18.20 Ng/ml 0.97 MoM
Tarkóredő vastagsága (NT): 1.40 mm 0.89 MoM

Kockázat a Down-kór előfordulására: 1 : 33 000
Kozkázat a 18-as triszómia (Edwards-kór) előfordulására: kevesebb mint 1 : 50 000

Kép
Kép
csibe83

Nalunk valtozatlan a helyzet, a gyerekek szuper jol vannak, 3 hetig rossz volt futesunk, meg akkor sem betegedtek meg :D

En azt sem tudom, hol all a fejem, szerencsere sok a megrendeles, de ott a suli is, vizsgak, szakdolgozat-iras.. :? Napkozben a gyerekek full-time, reggel 6-tol este 6-ig, aztan utana allok neki mindennek. Nem sokat pihenek, alszok, kicsit ki vagyok merulve. De azert minden ok! :D
Raniat nemsokara beiratom oviba, csak nehezen engedem el.. :) akkor kicsit konnyebb lesz. Aztan az itteni rendszer szerint szeptemberben mar iskolaba megy, epphogy betolti a 4. evet.. :?

Alex tunemeny, nagyon-nagyon nyugodt, jo kisfiu, egesz nap csendben jatszadozik, este 6-kor alvas, reggel 6-fel 7-ig. Nagyon nyugodtan alszik, soha nem kel fel ejszaka.
Imad enni, igazi ferfi :D bujik, olelget, puszilgat, nagyon-nagyon edes :D Sok szot mond mar, sot, par ket szavas mondatot is, pl: Hello cica, vagy az egyik kedvenc dvd-n sokszor hangzik el: wake up Jeff! kialtas, ezt is mondja :D
ez igazan furcsa nekem, mert Rania nagyon keson kezdett el beszelni :)

Olvaslak titeket tobbszor, mar nem irtok olyan sokat, mint regen, igy tudom, hogy mindenki jol van :D es sokat gondoltam Mironra is, mikor a korhazban volt :D

rakok fel mindjart par kepet is, csak reggelit kell adnom a kolkoknek :D
Vendég

Csibe, ez szuper :D nagyon szep az uh kep :D
Vendég

én úgy gondolom ez egész jó eredmény,de majd megnézem a neten is,m
már nem nagyon emlékszem... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

itt nagyon komolyan esik a hó már...

Kép
Kép
csibe83

Itt is! várom apát, meg hogy a béjbi felkeljen, és megyünk az első igazi szánkózásra :D . Juhéjjjj :lol: :lol: :lol: .

(De addig még min. 2-3 tételt be kell s*ggelnem :? )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jelentem mi megnyertük mára az ónos eső- eső kombinációt, így továbbra is marad a szobaszánkózás :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Csibe szerintem ezek az eredmények teljesen rendben vannak :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma elég ingerlékenyen indult a napom, miután a reggeli esőt látva imádottcsaládom minden tagja! a dédiig bezárólag felhívott reggel 7kor, hogy aztán nehogy elinduljak ám akárhová is. Értem én, hogy aggódnak, na de ezt túlzásnak tartom.

Persze annyira azért tudok vezetni, hogy a kocsit elvigyem az autószerelőnkhöz, mivel holnap megy műszakira :twisted: :twisted: :twisted:

Gyerek vastaghacukába beöltöztetve, én detto, gumicsizmát kellett húznom itt akkora sár van. Gyerek, gyerekülés teraszra ki, gyerek kocsiba beültet, hogy ne ázzon, gyerekülést kötném be, ha....másik oldali ajtó befagyva, kulcs nem fordul :twisted: :twisted: :twisted: Apával telefonon ordibálás, hogy miért nincs jégoldó, hogy ha már sehova nem mehetek ilyen időben, akkor ugyanmá mér nekem kell a kocsit műszakira vinni. Gyerek kocsiból ki, lakásba vissza, langyos vízzel jégoldás, gyerek kocsiba be, gyerekülés beköt, gyerek gyerekülésbe beköt, autó jégvakarás, indulhatunk... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ja és a végén megkérdeztem kedves családomat, hogy ugyanmár jövőre amikor bölcsibe meg dolgozni kell menni, időre!, akkor ha esik 3mm akármi majd itthon maradunk? Majd mnetk busszal volt a válasz. Apa erre a pár napra amíg a kocsit leműszakiztatják kölcsön kért autót, mert ő megfagy a buszmegállóig este.... no comment

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike!

:evil: :evil: :evil: ! Ennyi a véleményem :lol: .
Amúgy tényleg vedd komolyan az esőt, jeget....stb, mert engem ugyan nem intett óvva senki, és én szombaton be is csúsztam az árokba :oops: :oops: :evil: . Azt hittem csak vizes az út (nem csináltam próbaféket :oops: ), de pont úton voltam, mikor lement a nap, lehűlt a levegő, és lefagyott az út (persze nálunk nem sózzák :evil: ). Egy élesebb kanyarban épp megláttam, ahogy megcsillan a jég az aszfalton, már éreztem, hogy gáz lesz, el is indult a kocsi segge, én meg túlságosan ellenkormányoztam, így megpördültem, és becsúsztam egy árokba, ami szerencsére tök "lankás", és tele volt gallyakkal. Semmi bajom nem lett, és a kocsinak se, de ki kellett húzni, és jól be is cartam :( . Azon akadtam ki nagyon, hogy mi van, ha velem van a törpe... Az is elég, ha csak megijed,és dekkolni kell a hidegben.... Szóval én nem megyek sehova, vagy max. gyök kettővel :( .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe, igen, ezek tokeletes eredmenyek! :D

Dodi, jo elso szankozast!! :D

Tike, aggodo csalad bosszanto tud lenni! Nekem az egyik nagymamam nagyon durvan az....amikor szoptattam, azt mondta, hogy huzzak kardigant, mert hideg lesz a tejem... :lol:

Na, akkor rakok egy par kepet, aztan rohanok fozni, mert Alex alszik, es ha felkelt a varosba kell mennunk.

Kép

Kép Csokit evett :)

Kép Ez a kutyus a pubban egy ido utan elmenekult... :))
Vendég

Sziasztok!

Pocok! Hogy van Nimród? Lement a láza? Én is élből Germicidet nyomnk be neki éjszakára,sőt nekünk amikor 40 fokos láza volt,azt mondta a dokink,hogy Nurofen-Germicid együtt :wink: Jó fej a dokitok...

Csibe! Szerintem is fiú :wink: Ez az eredmény jónak tűnik,már amennyire emlékszem :wink:

Nálunk Lili még Petra lett volna,de végül a Lili mellett döntöttünk,ha a következő baba fiú lesz,akkor Ádám,ez biztos.

Lois! Hogy jutottál fel Pestre ebben az időben? Itt reggel óta szakad a hó,mondom de jó,lemegyek Lilivel,megmutatom neki. Háááát... Nem volt a kedvence,nem tetszett neki,hogy az arcába fújja a szél.így fel is kellett jönnünk 5 perc múlva. Ha eláll,újra próbálkozom :roll:

Mikulás ajándék: Lili kap egy mondókás könyvet,imád "olvasgatni",és Mikulás csomagot,olyat amiben főleg neki való hamik vannak.
Édesség:a krémtúró,túró rudi nálunk sem számít annak,ezek neki általában az uzsonnák. Csokit annyit kap,ami a túró rudin van. Viszont kapott már Knopperst,azt eszegette,de nem volt annyira oda érte. Mondjuk ő eleve nem édes szájú :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!

Ádám tetszik :D . És a Dávid is játszik nálam :wink: .

Botond sem édesszájú :wink: . Mondjuk most már tudja, hol tartjuk a nasikat, éskb. félóránkétodazsalad, és kunyizik vmit.
Lehet tippelni mit kap.... :roll: .
Ropit :twisted: :lol: . És úgy remeg érte, mintha a legkirályabb édesség lenne :twisted: . Ebből látszik, hogy ez az egész csak "pszichológia". Egy ismerősünk anyukája csinálta ezt gyerekkorában, tőle loptuk az ötletet :lol: . Ja meg a joghurt is kitűntetés :twisted: . Pár évmúlva már úgy sem tudom befolyásolni :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Igazából eszemben sem volt elindulni, csak azon húztam fel magam, hogy mindenki ennyire hülyének/szerencsétlennek néz :twisted: :twisted: Igazi ikrekként az ilyenfajta megközelítés rögtön ellenkezést vált ki belőlem :twisted:

Havazásért nagyon irigy vagyok. Nálunk is fehér minden, mert ez az ónos sz@r ráfagyott mindenre :roll: :roll:

Pocok?? Most néztem a lázcsillapítónkat és a multkor a doki már nem is germicid kúpot írt fel, hanem valami bazihosszúlatin nevű, ugyanaz a hatóanyaga, mint a germicidnek, csak dupla annyi van benne. Prsze nem adtam belőle neki, mert nem volt magas láza és mert a dobozon az áll, hogy 2 éves kortól :roll:

tike

Dodi! Nekem is tetszik a Dávid,de Zolinak nem annyira :cry: Ropit Lili is eszi,ez jó ötlet,én is azt fogok neki adni,ha kunyizik,csak az a baj,hogy állandóan a hűtőbő körül sertepeltél,akkor most rakjam oda ropit? :D

Bond! Ha olvasol minket,írhatnál,hogy mi van veletek :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!

Nálunk a hűtőből a sajt van nasinak :twisted: . Kap egy darabka sajtot, és bazi elégedett fejet vág, hogy elérte, amit akart :lol: .
És persze, hogy érezze, nem mindig az van, amit ő akar, néha még keménykedek, is, hogy "sajnálom szívem, vacsora előtt nincs nasi" . Csak hogy szokja a rendet :twisted: :lol: .

Milyen genyó vayok :oops: . De tényleg csak miatta :roll: :lol: .

De amúgy ha én eszem vmit, akkor ha kér, adok neki egy falatkát :wink: . De nincs elragadtatva tőlük, általában nem is nagyon jön újabb körért :lol: .

Kisfiam 3. órája durmol, pedig azt hittem csak nyom eg délelőtti félórácskát :shock: :lol: .

Helyesíratlanságért bocsi, de sose olvasom vissza, ezen a kis notebookon meg olyan közel vannak egymáshoz a billentyűk, hogy összevissza nyomkodok :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:31-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Zille tetszik, de apának ez már túúúl magyar lenne :lol: . Ő ilyen Sárákba, meg Annákba gondolkodik. Nekem azok is tetszenek, csak vhogy nem tudom magam mellé elképzelni :roll: . Múltkor voltunk táncházban, és ott az anyukák hosszú szoknyában voltak, fonott hajjal, és tarisznyával, és az apukák flanelingben, drapp nadrággal, és fejenként 4 hangszeren játszanak, és fajátékaik vannak, és otthon szültek. Na, nekik vannak Sáráik, meg Csengéik, meg Annáik, meg Vilmosaik, és Vincéik :roll: :lol: . Nincs velük bajom, de mi nem vagyunk ilyenek. Úgy éreztem ott magam, mint egy ufó :lol: :lol: :lol: .

Apa a cigánykerekemet meglepően higgadtan és választékosan reagálta le: "Mi van veled, nem tudsz vezetni?! :twisted: " Aztán értem jött, kihalászták a kocsit, én méterekkel arrébb sunnyogtam, mint egy büntiben lévő kamasz :lol: . Hazafelé csak annyit mondott, hogy "és ha veled van a baba...", én meg mondtam, hogy tudodm, tudom,igaza van, nem kell a hegyibeszéd. És nagyon kedves tőle, hogy eljött értem, de ne ragozzuk túl, hála Istennek nem történt semmi. És ennyi. :wink: Ennyi meg igazán kijárt, mert tök igaza van, felelőten voltam :oops: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

tike

tike

Köszi az érdeklődéseket!
Megvagyunk, kaptunk dokibától antibiotikumot, csúnya a torka...

Majd este jövök rendesen, csak most telefonról írok mert itt durmol mellettem a franciaágyon Nimród - 4 órája!!!! (Dodi, no comment :-) )

Ja, babakocsi-takarót énisénisénis! (a régi "univerzális" bundazsák nem illik a sportbabakocsiba... Ez meg a szánkóba is jó lenne;-)
Niki, ez ugye tuti jó a Maclaren Quest Sportba? Nálatok gondolom úgyis minden második az ;-) )

KépKép

KépKép
kispocok13

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok!

Mire érted, hogy no comment? Hogy ne legyek cseszettül irigy :twisted: ? Olyan álmos vagyok, mint állat, úúúúgy szundiznék egyet a kisfiammal... Betegen nálunk is volt, hogy magunk közé vettük, és csak úgy aludt vissza :wink: . Egészségesen viszont cseszik aludni, ha átviszem: egyből ugrál rajtunk, csikiz, és bepörög :twisted: :lol: :lol: .

Tike!

Hédi nagyon cuki :D ! Botond a hello-t mondja, de h nélkül :lol: :lol: . És köszön, mikor reggel bejön hozzám, meg ha kimegy az apjához a garázsba. NEm megszólít, hogy anya, hanem köszön,hogy ello, hogy itt van, figyeljek rá :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csak gyorsban tudok jonni, csak annyit, hogy irjatok privit lanyok, akinek kellene a zsak, Boo, azt ertem azalatt, hogy vegulis mi gyartjuk ( 2 varronom :) ) es ha szeretnel mas mintat, meg tudjuk csinalni. Meg mas szinben is. Tenyleg nagyon-nagyon szuper, mi is nagyon imadjuk, es ahogy kispocok irta, szankoba, sot autosulesbe is jo, es akar a gyerek 4 eves koraig.. (minden tipusu babakocsiba.) 10 szazalek kedvezmenyt tudok adni nektek, akit erdekel, irjon, eleg sok a megrendelesunk, de nektek gyorsan megcsinaljuk :wink:
Puszi, majd jovok, csak most fektetes van..
Vendég

Niki!

Elfelejtettem írni, hogy Alex nagyon szívdöglesztő kispasi lett :shock: :lol: :lol: . Jobb is, hogy nem ebben az országban laktok, így marad husi a mi fiainknak is :twisted: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi,

arra értettem, hogy a fiaink megint egyformán maratonit aludtak :lol: :lol:
árokbaborulás... Még jó hogy Botond nem volt veled!

Tike,

Hédi jól nyomja!
---------

Asszem mégsem jövök ma hosszan, beállt a hátam, se ülni se felkelni nem tudok... :twisted: :twisted:

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
sjnálom :( :( :( :(
remélem hamar jobban leszel...

niki!
képek nagyon jók és tök jó,h tudtál jönni...

megnéztem,h Kiarával milyen eredményeim voltak és job lett most,mint
két éve...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Miért nem lehetsz terhes? :roll:
Ez csak akkor lehet, ha nem voltatok együtt.
Amúgy hiába minden, utat törnek a törpök :twisted: :lol: .
Húúúú, remélem terhes vagy, tök izgi :D ! Legyél terheeees!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

nagy ho van nalunk is, le is benult a varos, itt nem takaritjak az utakat es a jardakat.. :?

Dodi, Alex koszoni a dicseretet, es valoban igaz, hogy szivdogleszto, viszont Botond sem kevesbe az :D nagyon jokepu pasik vannak ebben a topikban! :D

Boo, nagyobb kepet most nem tudok tenni, a srac, aki kivagja es szerkeszti a kepeimet, ilyennek csinalta, ujra kell fotoznom oket.
a postakoltseg innen sajnos eleg huzos, es minel nehezebb, annal dragabb a csomag, de egye fene, ha mindketten rendeltek elkuldom egy postakoltsegen :) Irjatok, ha dontottetek, varom!

Kispocok, jobbulast neked :(

Tike, Hedi tunemenyes :D
Vendég

Itt már megint esik az eső :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Most már azzal is megelégszem ha a karácsony fehér lesz, csak az eső ne esne már....

tike

Van egy uj termekem is, ami belul barany-gyapju utanzattal van keszitve, ez a modell lanyoknak, de van csokibarna, bezs belsovel is, valamint kulonbozo mintaju polar hozza. Ezzel is tudok kesziteni fiusat, vagy uniszexet. ez meg nincs a webaruhazamban, mert nincs termekfoto rola, tegnap hoztam a varronotol.

Kép

Kép
Vendég

Niki!

Húúú, ez nagyon állat :D . Csak nekünk nincs ilyesmire szükségünk :? . Pedig már mennék is apát meggyőzni :twisted: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.04.08 12:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo, bocsanat, nem akartalak osszezavarni :D mindjart megprobalok feltenni a masik szinekrol mintat.
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

a csokibarna gyapju utanzat nagyon kicsi, bocsi.

nekem is mindketto valtozat nagyon tetszik, talan a sima polar valtozatot kicsit jobban ki lehet hasznalni, mert a nagyon meleg nyari napok kivetelevel szinte egesz evben hasznalhato (nem mintha telen nem lenne eleg meleg, mi is azt hasznaljuk, es Alex meg most is jo meleg benne, pedig fagyos, hideg szel fuj, es minuszok vannak..
varom a dontest :)
Vendég

Boo: Havazás: nem éééééééééér :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Niki: Nagyon szépek a termékeid, már el is mentettem az oldalt a kedvencek közé. Én is gondolkodom a takarón, bár nekünk inkább jövőre lesz aktuális. Ha addig nem nyerünk a lottón, akkor bizony a hazafele utat busszal és babakocsi kombinációval fogjuk megtenni, a kiskocsinkra pedig biztos jól jön majd egy ilyen :roll:

Bár az is lehet, hogy a melóhely-bölcsi-buszmegálló utat ( a melóhely 1 pec a buszmegállótól, a bölcsi viszont messze van) bicajjal fogjuk megtenni, a bicaj marad az irodában. Biciklis gyereküléshez nincs valami jó kis takaró/zsák/esővédő mittudomén?

tike

Boo: Azért azon ne csodálkozz, hogy egy ilyen stresszes időszakban/után nem pontosan érkezik a mikulás...bár a kívánósság azért gyanús :wink: :lol:

tike

Niki!
Bocsi, nem akartam rontani a boltodat :roll:
Ha ki lehet lógatni belőle a lábikót az tök jó :shock: :shock: :) :)
És akkor hogyan néz ki az egész? Olyan képed nincs?

Tike!

Te valami bermudaháromszögben laksz?? Itt gigapelyhekben esik a hó :D Ha ébred Zétény megyünk havat szemügyre venni közelről :D Vettem új hócsizmát neki, most már nincs akadálya a hóangyalka készítésnek :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois: Hát úgy látszik. 35 km-es körzetben nincs hó, azon kívül meg mindenhol vagy 40 cm :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ha így folytatódik a hétvégén kénytelen leszek kocsibavágni a gyereket és elvinni havat nézni :roll: :lol:

tike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?